Új privát üzeneted érkezett!

@kicsihoney:


Sajnálom! :( Én még csak reménykedem, hogy most megúszom az inzulint, de az előző terhességem alatt nekem is szúrnom kellett magamat. Tényleg csak addig kerülgeti sírás az embert, míg meg nem szokja. De pár hét alatt már kisujjból megy, hogy miből mennyit ehetsz és a szúrkálást is megszokja az ember.
Kitartást neked!

Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
 
 
 
 


Köszönöm Andi, de azért nem olyan borzalmas dolog ez. Bàr sóvàrogva nézem a rendelésen akakóscsigàt,banànt és csokolàdét evő kismamikat, de ez van. :)
Ti hogyan àlltok a súlyotokkal? Én folyamatosan fogyok, bàr tudom ez a szénhidràt diéta miatt van, és van is miből fogynom, de nem tudom mennyi súlyveszteség az elfogadott. :roll:
 


@kicsihoney:


Nagyon sajnálom :(  Félek hogy én is így fogok járni, mint te, nekem sajnos rajta is van a kiskönyvemben hogy fokozott rizikó diabéteszre..


Hogy telt a hétvégétek kismamik? Mindenki jól van amúgy? 


Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 

 
 

Sziasztok!
Borzalmas hétvégén vagyok túl. Pénteken rózsaszínű folyásom lett, ami nem múlt, így szombaton elmentünk az ügyeletes kórházba. Ott kiderült mi történhetett. A lombiknál két embriót kaptunk vissza, de csak egyikük indult fejlődésnek, ő a mi Minimanócskánk. A másik embrió kilőködött pénteken, és ez okozta a félelmetes tüneteket. Péntek, szombat, vasárnap szigorúan feküdnöm kellett, és a már elhagyott Utrogestant is visszakaptam, napi 3x2-őt. Ma visszamentünk kontrollra, meg genetikai ultrahangra. A babával minden rendben, csak olyan pici, hogy nem tudtak mérni, így végül egy hét múlva lesz a genetikai vizsgálat. A méhlepény jó helyen van, a picúr pedig 42,6 mm, ezért most vagyok a 11. héten az orvosok szerint. A születés várható időpontját is kitolták egy héttel, lassan május közepe lesz a dátumom. Bízom benne, hogy ez a hét zökkenőmentesen fog telni, mindenesetre, rengeteget fogok pihenni, nehogy baj legyen.
Üdvözlök Mindenkit!


@eszterandris:


Szia! pihenj sokat,minden rendben lesz!!

Kép
szoszke35
Zsámbok
 
 


@eszterandris:


Pihenj nagyon nagyon sokat! Sajnálom az egyik picurt, de vigasztaljon hogy az az 1 nagyon erős és fejlődik :)  



2 nap múlva vagyok 15 hetes és még mindig hányok.. lassan úgy gondolom hogy a terhes vitamin nem tetszik a szervezetemnek vagy a picinek, mert mostanában mindig este a vitamin bevétele után nem sokkal leszek szarul és hánynom kell.

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


Szia Mindenki!

Korábban felvetettem egy zárt topik lehetőségét, de akkor nem nagyon jött rá válasz! Kicsit úgy érzem, hogy nem folyik olyan gördülékenyen a beszélgetés ahogyan kellene, ezért ma létrehoztam egy zárt topikot 2015 Áprilisi babák ZÁRT néven. Aki szeretne bátran csatlakozzon, igyekszem minél hamarabb visszaigazolni! 
Remélem ha egy kicsit zártabb rendszerben tudunk beszélgetni egymással mindenki aktívabb lesz!

Várlak Benneteket! 


Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
 


viewtopic.php?f=405590&t=443743

A zárt topik a fenti linken érhető el. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
 


Sziasztok!


Gyertek csatlakozzatok hozzánk is, több helyről több infó!



Kedves kismamák, anyukák!

Létre hoztuk, a Bajcsy kórházban szülök/szültem csoportot!

Gyertek osszuk meg egymással tapasztalatainkat, segítsük egymást, ha elbizonytalanodunk, kérdésünk van stb.

Itt olyat is kérdezhetsz, amit mástól nem mernél megkérdezni, mind anyukák vagyunk, és tudjuk, hogy vannak olyan kérdések, amik nagyon magától értetődőnek tűnnek, na ezt a kérdést itt nyugodtan felteheted!

Kattints a linkre, és csatlakozz! Várunk szeretettel!



erkilany
Pomáz
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron