Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Most értesültünk arról, hogy a férjemnek oligozoospermia max az eredménye, 0% A és 0% B, 50% C, PH normális, viszkozitás-elfolyósodás-mennyiség normális, koncentráció 0,1m/ml. Így ha minden egybevág májusban kezdjük az ICSI-t. Az én leleteim rendben vannak. Várom azokat, akiknek hasonló a helyzetük.
 


Szia!

  Nálunk is a párom spermájával van gond,mi már benne vagyunk,pénteken lesz beültetés!  4 pöttyünk termékenyült meg :),ebből ha mind szépen fejlődik,akkor 2-t ültetnek vissza :)
Nagyon várjuk,tavaly január óta próbálkoztunk sikertelenül és idén januárban derült fény az alacsony spermaszámra és lassú motilitásra. Oligo astheno zoospermia. Neki 5mill/ml volt és azóta szedi a Profertilt,meg változtattunk az étrendjén! Képzeld kb 2,5 heti szedés után volt megint spermavizsgálat (1 hónappal az előző eredmény után). Az eredmény valami fantasztikus! 18 millió lett ml-enként.  Szóval merem ajánlani,így éppen belefértünk a támogatott Icsibe itt :)

Viki
vikivagyok
Radtsadt
 
 


@vikivagyok:


Szuperjók vagytok, az én Férjem is szed nagy dózisú E-C-B komplexet, Maca Vibe-ot és Fertilsan-t egy hónapja, nekünk április 2. hetében lesz a második spermiogram, kíváncsi leszek, hogy lesz-e változás.
Gratula a 4 pötyinek, hajrá!!
Lehet tudni Nálatok az okot? Mármint volt vmi előzménye a Párod ereményének?
 

 
 

Köszönöm/jük! :)

Valószínű örökletes dolog,mert a párom Apukájának is volt hasonló probléma,2 évet vártak anno a babára,ennek lassan 40 éve,akkor még nem tartott itt a technika,de aztán jött nekik spontán is. Azt tudom,hogy neki is kevés volt és lassú. Gondolom,ez lehet az ok... De csak gondolom!

Nélatok lehet tudni? Betegség vagy baleset esetleg? 


vikivagyok
Radtsadt
 
 


Baleset nem volt, egy kisebb gyerekkori bringára eséstől eltekintve, de az elvileg nem okoz ekkora gondot. Volt mumpsza egészen kicsiként (csak a serdülőkori lenne ok, ez nem), meg 2 oldali sérve születés után, de azzal sem volt baj, megműtötték akkor.
Még hátra van az andrológusnál a herevizsgálat, egy hormon térkép neki és én szeretném ha lenne mindkettőnknél genetikai vizsgálat is.
Párod hogy bírja, hogy fogadta a hírt? Te hogy vagy?
 


Megkérdezhetem hány évesek vagytok? Én 32, férjem 36.
 


Én 34,Ő 35. :) Mióta próbálkoztok?
vikivagyok
Radtsadt
 
 


Egy éve nem védekezünk, csak óvatoskodunk, hivatalosan próbálkozás január óta.
 


A lombikkal összejön ;). Meglátod!
vikivagyok
Radtsadt
 
 


@vikivagyok:


Jajj nagyon bízom benne. Meg kicsit erőt ad az is, hogy legalább az én oldalam rendben van. Hátha számít, hogy csak egy dologgal kell megküzdeni :)
 


Igen úgy néz ki az eddigi vizsgálatok alapján,h nálam is minden oké :). Én is ebben bízakodom,hogy ezért lesz sikeres az első! :)

vikivagyok
Radtsadt
 
 


@vikivagyok:


Nagyon drukkolok Neked, hogy kapaszkodjanak majd szépen a kicsik :)
holnaptól nem leszek gép előtt, de kedden újra, addig jó pihenést, vigyázz magadra és hajrá pénteken!
Ha lesz időd és kedved, nagyon várom a fejleményeket! :)
 


Köszönöm és jelentkezem :). Remélem,jön más is tapasztalatokkal :)

Szép hetet Neked! :)
vikivagyok
Radtsadt
 
 


Túl vagyunk a beültetésen :). Egy erős babánk maradt,őt költöztették be a méhembe :)! Most vigyázunk és várakozunk :)
vikivagyok
Radtsadt
 
 


@vikivagyok:
Jajj nagyon örülök! Nálunk 16an lesz második spermiogram, hormonok, herevizsgalat, utána gyors konzultáció és indulhatunk is!
Hogy érzed magad,mik a következő lépések?

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
 


SZiasztok!

 Ma voltam vérvételen és babám vaaaan! :)

Máj 11 Első ultrahang :).

Makimaom: Kívánom,hogy ilyen gyorsan menjen minden nálatok is,mint nálunk. :) Az első konzultációnk febr 25-én volt és most nem egész 2 hónappal később állapotos vagyok! Maradjon is így mindien szép rendben :)!

Viki
vikivagyok
Radtsadt
 
 


@vikivagyok:


Drága Viki!! Ez a legcsodásabb hír, szívből gratulálok! Vigyázz a Picidre és magadra, nagyon ügyesek vagytok! Kérlek írj majd, hogyan érzed magad, hogyan alakul a babavárás,én is írok majd, hogy Nálunk hogy halad a helyzet.
Te milyen kezeléseket kaptál a folyamat alatt?
 


Sziasztok!

  A hasamat folyamatosan érzem,meg a melleim érzékenyek... Remélem,minden a lehető legjobban alakul,boldogság van,bár még nem igazán fogtam fel :)

Mindenkinek kívánom,hogy sikerüljön! 

Injekcióznom kellett magam,azzal stimuláltak,majd a leszívás és a leszívástól kezdve minden nap utrogestan 2-2-3 elosztásban reggel délben este,illetve egy Progynova nevezetű gyógyszer,azt szájon át 1-1-1. Mindkettő progeszteron és ezeket szedem mai napig. Illetve a beülti napján kaptam egy Hcg szurit. Ezenkívül más nem volt :).

Üdv mindenkinek :)
vikivagyok
Radtsadt
 
 


@vikivagyok:


Szia Viki,

Mi újság Veletek, minden szép és jó?
Nálunk végül júniusban kezdődik az ICSI, most a genetikai vizsgálatok eredményére várunk éppen. Amúgy minden eredményünk szuper a spermiogramon kívül, szóval bizakodom :)
Írj, hogy mi újság Veletek!
 


Szia :)

Sikerülni fog ne aggódj!

Nálunk minden oké,lombikot nézve 8 hetes,baba méretét nézve 7 hetes vagyok :). Azt mondta a doktornő,h később tapadhatott meg,ezért kisebb még :).

Június mindjárt itt van!!!!  Rövid protokollt csináltok? Tehát a mensi első napjaiban kezded a szurit?

Írj,ha időd engedi,kíváncsi vagyok :)!

Viki
vikivagyok
Radtsadt
 
 


Szuper,szuper,szuper!! Te vagy nekem a biztatás perpill :)
Igen a doki azt mondta, hogy ha a genetika okés, akkor kezdjük a szurikat első nap. Ez még egy izgalmasan hangzó rész nekem, de már alig várom :)
Hajrá baba!! Úgy örülök Nektek!!
 


Ne izgulj a szurik miatt. Egyet mondok,előkészítesz mindent hozzá,leülsz és egy másodpercig sem hezitálsz,hanem beadod,ahogy kell!!! És ez minden nap ilyen egyszerű lesz! Nem fáj,de ha előtte lejegeled a területet,akkor meg sem fogod érezni . Úgy tanácsolta nekem egy szintén lombikos innen a babanetről :)

Szorítok Nektek,remélem minden olyan flottul megy majd nálatok,mint nálunk is ment ;). Minden oké lesz!

Írj majd mindig!!!

Köszönjük a bíztatást mi is! 
vikivagyok
Radtsadt
 
 


@vikivagyok:


Szia Viki,

Hogy vagytok, minden rendben halad?
A genetikai vizsgálat tökéletes lett mindkettőnknek szerencsére. Én ma kaptam az ötödik Gonal-t, csütörtökön megyek ultrahangra. Azt mondta az orvos, hogy általában 10-12 napig adja a pácienseinek ezt a szurit, meglátjuk nekem meddig kell, mert mikor felírta már 9 tüszőt látott készülőben, nekik kellene szépen megérniük meg még 1-2nek ha sikerül :)
Van valami tanácsod a kövtkező napokra? Leszívás milyen volt, beültetés után mit érdemes enni, csinálni, stb. :)
 


Szia! :)

 Jól vagyunk,ma megyek kombinált vizsgálatra,kicsit izgulok,de remélem,minden rendben van.

Örülök,h jók lettek az eredmények. Minden rendben lesz,ne aggódj,mindent tarts be,amit a doki mond! 
Leszívás nekem altatásban történt,semmit nem éreztem,talán egyszer egy kisebb szúrást,de ugye az altatás miatt erre sem annyira emlékszem,csak rémlik. Viszont estére,mikor kiment az érzéstelenítő vagy fájdalomcsillapító hatása,akkor alig bírtam mozogni , Ez nekem olyan 3-4 nap múlva már csak itt ott fájt. 
Beülti után,ha teheted ne dolgozz,ne erőltesd meg magad,ne emelj,ne ugrálj!!! ne hajolgass,ne biciklizz,ne fuss,ne úgy ülj le,mint ahogy én anno szoktam,hogy öt méterről ráesek a kanapéra ,illetve egyél nagyon sok fehérjét valamint erőltesd a folyadék ivást 2,5-3 liter mehet naponta! A hosszabb utazástól óvakodj,főleg a busz és az autó nem olyan jó,mert nagyon rezonál,ami árthat a megtapadásnak. Bár nekem beülti után 1 órás autóútvolt haza a klinikától,de ennek ellenére,jobb félni,mint megijedni  Amennyit teheted csak pihenj!

Akkor hamarosan leszívás? ÍRdd ám meg,mikor lesz. Szorítok! 
vikivagyok
Radtsadt
 
 


Majd mesélj mi volt a vizsgálaton, drukkolok Nektek,de biztosan rendben lesz minden.
Hétfőn reggel 9.30kor van a leszívás, szépen nődögélnek a tüszők. Most még jobban izgulok, mint eddig. Sosem voltam kórházban, így sosem altattak vagy kezeltek semmivel még. Ettől a résztől tartok egy kicsit, de nagyon fel vagyok pörögve, annyit vártam már hogy végre itt tartsunk :)
Köszönöm a jótanácsokat, betartom és jelentkezem!!
 


@vikivagyok:


Szia Viki,

Szombaton meg volt az ET, azóta kímélő üzemmódban vagyok. Neked voltak tüneteid beágyazódáskor vagy aztuán? Mikor teszteltél? Hogy bírtad ki a várakozást? :D:D
Írj hogy hogy vagytok, minden rendben?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron