Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olyan hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal beszélgetnék, akiknek babája várhatóan 2016-ban érkezik a családba :) Ki hogy készül a más állapotra, a pici születésére? Gyertek, beszélgessünk!

Hunny:)
hunny24
Szeged
 
 


Sziasztok!

Ennyire korai volna még tervezgetni a 2016-os születésű babákat? Mi akár már most is bevállalnánk, csak sajnos olyan gyógyszereket kell szednem még pár hónapig, amik mellett nem szabad babát vállalni. 

Valaki van hasonló helyzetben?

Hunny:)
hunny24
Szeged
 
 


Szia, egyáltalán nem ;) korai.Mi is jövőre tervezzük a kistesót, mivel nekem is van számtalan egészségügyi problémám , igy nem egyszerű a helyzet. Első babát tervezitek?


Lilypie Fifth Birthday tickers
 

 
 

Szia:)
Igen, nálunk első baba lesz. Látom nálatok már van egy picurka:)
Miket kell leküzdened? Nekem a pajzsmirigyemet, ha minden igaz lassacskán helyre áll, de ez majd csak a májusi kontrollon derül ki. De addig is hétfőn indul a fogorvos menet, akkor fel kéne deríteni hogy mit is kellene megcsinálni még a baba előtt:)

Hunny:)
hunny24
Szeged
 
 


Szia! Igen van már egy kisfiúnk, aki idén lesz 2 éves és lombikbaba :) A gondok nálam vannak a cukor-inzulin háztartásommal, ill. a pajzsmirigyre én is szedek gyógyszert, de már több éve (L-Thyroxin 50mg).
Reméljük augusztusig rendbe hozhatóak majd az értékek, mert akkor kezdenénk a tesóprojektet :)
A pajzsmirigyedet (ha alulműködés a probléma)gyorsan helyre tudják hozni egy kis gyógyszerrel. Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a baba!
 Tegnap voltam 3 pontos cukorterhelésen ill. konzultácin a meddőségi kllinikán. Az április hónap mindkettőnk (férjemnek is, és nekem is)számára vizsgálatok sora követik egymást. Április végén fog kiderülni, hogy mizujs termékenységünkkel...izgi nagyon!

Addig is üdv, ha van infóm jövök! 

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Szia :) Gratulálok a kisfiadhoz! Ha lombik baba, akkor gondolom előtte sok mindenen keresztül mentetek, kívánom hogy a kistesónál könnyebb dolgotok legyen! :) Nem irigyellek az inzulin gond miatt, gondolom akkor ezerrel kell figyelned az étkezésedre. 
Igen, alul működik a pajzsmirigyem, és elkezdtem gyógyszert szedni rá bő 1 hónapja, de a laborom alapján az orvos nem akarta felírni, de akkor elkezdtem neki sorolni, hogy 4 hónap alatt 8kg-t híztam, na meg tej folyik a melleimből. Akkor megírta azt a receptet, és úgy tűnik minden kezd a helyére állni. Tudni kell rólam, hogy világ életemben rettentően acne-s volt az arcbőröm, csak akkor nem, amikor a fogamzásgátlót szedtem, de most fél éve megint brutál, a bőrgyógyász se tud nayon mit kezdeni vele. Mióta szedem ezt a gyógyszert ezerszer szebb a bőröm! Májusban mindenféle kontrollra megyek.

Kíváncsian várom a cukorterhelés és a többi vizsgálat eredményét :)

Apropó: ma voltam egy előadáson ami a Ma-uri masszázsról szólt, és az előadó mondta, h több meddőségi kezelés alatt lévő pár járt már nála, és a masszázs után jelentősen javultak az értékeik, és egyből utána összejött a baba:)

Hunny:)
hunny24
Szeged
 
 


Szia, köszönöm....bocsi, hogy kicsit eltüntem csak most tavaszi festés, nagytakarításban voltunk. Illetve elkezdtük a kivizsgálásokat is. Az inzulin-cukor eredmény nem durva, de gyógyszert kell szednem rá, ill. szigorúbb diéta+mozgás. Lesz(épp holnap megyek) 2 vérvétel, átjárhatósági, mell UH(ez is megvan már), ill. a férjemet is újra csekkolják ;)április 29-én lesz a záró konzultáció. Utána augusztusig fogyás-pihi :)Remélem....
 A bőröddel akkor neked is meggyűlik a bajod...sajnálom. Kivánom, hogy mielőbb sikerüljön a szervezeted bababefogadóvá :D  tenni. A 8kg 4 hónap alatt bruti, megértem, hogy aggódtál és dokihoz fordultál. Nekem anno 8 hónap 22kg...zokogva szálltam le a mérlegről...konkrétan sokkot kaptam. Ezt a 8 hónapot egy drasztikus diéta előzte meg, amikor nagyon  lefogytam...de amint újra elkezdtem enni a szervezetem beállt zaba üzemmódba :P hormonok elszálltak...baba nem jött. Nekem egyébként a bal petevezetőmis zárt..jobb oldalon pedig PCOS vagyok :P szóval nálunk halmozott a probléma...mégis Van gyermekünk ;)és még szeretnénk is....

Drukkk neked is!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Szia, Pontosan milyen diétát tartasz és mit mozogsz? Azért próbálok érdeklődni, mert nekem is nagyon kellene valamit, csak sajnos lusta vagyok. Egyik kedvenc mozgásformám a pilates, isteni a hatása, csak hát a lustaság mindent visz. Bár most van egy 30 napos kihívás, aminek lényege h minden nap kell tornázni, és ezen belül az edző összeállított egy programot, amivel deszka hasat varázsol. Írta h az első és utolsó napon fényképezzük le a hasunkat. Jó volna megcsinálni, kaíváncsi vagyok az eredményre:D Eredetileg tegnap indult, de pont tegnap jött meg, és ilyenkor még az edző sem nagyon ajánlja a tornát, így majd holnaptól indítom:) Tini korom óta nagyon problémás a bőröm, és az utóbbi fél évben volt olyan is, hogy 7-8 óriási pattanás éktelenkedett az arcomon. Most mensi előtt 2db kisebb volt, és semmi más. Egyértelműen a pm-nek tudom be. 8 hónap alatt +22kg? Az még akkor sem kevés, ha baba növöget a pocakban. MEgértem, hogy kétségbe estél. Ezért is nem szabad drasztikus diétákat folytatni (hacsak nem orvosi ellenőrzés alatt folyik), mert nagyon megvislei és összezavarja a szervezetet. Uhh, nem semmi problémáid vannak. Bár elviekben én teljesen rendben vagyok, de nekem gyanus, h mensikor mindig csak a hasam bal oldala görcsöl, olyan mintha a jobb petefészkem nem működne. Vagy nincs összefüggés és nem kell ilyennel törődni? Azért néha szoktam ezen gondolkodni. Hajrá jó eredmények! :)

Hunny:)
hunny24
Szeged
 
 


Szia! remélem jól teletk az ünnepek, nálunk sajnos közbeszólt a torokgyuszi  nálam és kisfiamnál.
Lassan lábadozunk ki belőle, ő sokkal ügyesebb, jobb az immunja. Az enyém szörnyű, csak nyűglődöm, fáj a torkom, köhögök, de nagyon nehezen szakad fel, fáj a hátam közepe. Úgy döntöttünk, hogy, amint kilábalok belőle kiszedetem a mandulámat. Tudom, hogy nem piskóta dolog ilyen korban, de nem érdekel, annyit szenvedek miatta (izület, torokkfájás, hörghurut). Nem beszélve, hogy másokat is fertőzök. 
Legalább nem fogok birni úgy enni, és ez is segít majd  a fogyásban ;) (nem vagyok 100%as mi? :D )
Megvolt az átjárhatósági.....váááá
Mivel mindkét oldalon zárt vagyok (nem beszélve a PCOS-ról)íigy kb. 0.001% esélyünk lenne a spontán terheségre.
Fájt eléggé a vizsgálat, mert nembírt a kontrasztanyag kijutni a p.vezetőkön keresztül a hasfalba (ez a normális).Igy visszafolyt az egész...bocsi, kicsit undi.
Férjem tegnap volt vizsgálaton, ill. 27-én megy, majd a 29-én közös konzultáció a fődokival.
Na és akkor plusszba most egy kis mandulaműtét...fincsi lesz...na de muszáj!!!
Hogy állsz a has-kihívással? hajrá-hajrá!
Mondott a dokid valamit is a petefészkeidre? Hogy mindig csak egy oldalon érzed a görcsölést....lehet hogy a bal petefészked erősebb, vagyis nehezebben tud a tüsző megrepedni benne, ill. a petesejt is nehezebben jut ki belőle. DE ez csak az én találgatásom ;)
Köszi a drukkokat, megy neked is! Ha bármi esemény van, írj! Szép napot!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Szia!
Az ünnepek jól teltek, sajna utána ráálltam a mérlegre. Nem kellett volna. Sajna nagyon akarat gyenge vagyok, így a has kihívást mindig halasztom, a fogyókúrám kezdetével együtt. Most az az indok,hogy majd ha eltűnnek a sütik a házból. Na meg h a hétvégén megyünk szüleimhez, és ott sosem éhezünk. Össze akarok írni egy napirendet, ami tartalmazza a mozgást és az étkezést is, hátha akkor sikerül tartani.
Nekem 20 évesen vették ki a mandulámat, 1-2x sodort életveszélybe, így muszáj volt, pedig nem akartam. Végül nem bántam meg, azóta sokkal kevesebbet vagyok beteg. Az első 3-4 nap az, amit túl kell élni, a többi már csak evéskor rossz. De 1 hét után már minden jobb:) Én anno azért vártam, hogy majd kapok legalább infúziót és szép lesz a bőröm:D
Nagyon sajnálom az átjárhatóságit:( 
http://antalvali.com/az-ujabb-nepbetegs ... -pcos.html
Ez a cikk arról szól, hogy hogyan lehet gyógyszermentesen kezelni a PCOS-t. Javasolja az aviva tornát, amit én magam is nagyon ajánlani tudok, ugyanis ez a petevezetőket is megnyitja! Szerintem keress fel egy trénert, és kezdj el tornázni!
Ezt a dolgot, hogy csak egy oldalon görcsölök, sose mondtam még orvosnak, de legközelebb felvetem neki.

Hunny:)
hunny24
Szeged
 
 


Sziasztok :) Rólam annyit,hogy 1 éve próbálkozunk a babával de nem sikerül. Nekem enyhe fokú IR van a 0 perces inzulin 8 a 120 perces 48 lett. Kaptam rá Meckformint és diátét irt elő de nem birtam és nem szedtem a gyógyszert. Diétát nem nagyon tartom több orvos azt mondta ettől még sikerülhet a baba. Átjárhatósági vizsgálat van hátra.Progreszteronom alacsony a ciklus 23 napján 5.6 volt. Az orvos azt mondta nem rossz de 10 felett lenne jó. Kaptam Utrogestant most kedztrm el szedni remélem segít. Most voltam peteérés figyelésem és a ciklus 12 napján 14 mm tüsző volt az orvos azt mondta a ciklus 15 napján kezdjem el az utrogestan szedni remélem segít :)Páromnál minden rendben van.
 
 


Sziasztok!Rólam annyit előljáróban ,hogy közel 1,5 éve próbálkozunk a párommal. De sajnos ezidáig nem jött össze.Lehet hogy azért mert nagyon szeretnénk. Orvosnál még nem voltunk. Sajnos nincs sok időnk várni mert én 42 leszek, párom negyven múlt!
erika16
Jászalsószentgyörgy
 
 


@erika16:


Szia sajnálom. mi 2 hónap próbálkozás után mentünk orvoshoz, persze azt mondtuk 1 éve próbálkozunk. Szerintem menjetek orvoshoz neked legyen terheléses vizsgálat és hormon vizsgálat.Majd írj mi volt :) És persze párod is menjen mielőbb vizsgálatra.
 
 


Sziasztok! Üdv itt!

Remélem azóta történtek változások.
Mi végül csúsztatjuk a tesóprojektet, de csak 2 hónappal, mert aug. végén kiveszik a mandulámat, és várni kell utána kicsit. 
Telik a nyár...



Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok 
gondoltam én is írok egy pár sort. 
kb. 3 éve volt egy rossz indulatu daganatom a méhembe ez 25 évesen ellégé sookolt. De hála az égnek felszivodot el tünt. 
Azota probálok egésszégesen élni és fél éve probálkozunk babával de nagyon nehéz a dolog mert a párom Pék és hétköznap a kenyerett gyurja és helyettem  
Mult honapban 9 napot késet a nemzeszem el mentem dokihoz ö is egy ovális foltot látott de a vér teszt és az othon használatos teszt is negativ lett. 
Ugy,hogy félek hát ha ki ujjult a rák....
de addig sem adom fel és probálkozunk. 
 
 


Szia gabo86!
Drukkolok, hogy sikerüljön mielôbb a baba!

Üdv mindenkinek!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


üdv mindenkinek!A férjemmel mi is babát szeretnénk,de sajnos 2 év próbálkozás után közölték velünk a rossz hírt:azoospermiát állapítottak meg a katona vizsgálaton.Nagyon letörtünk,vennünk kellett pár mély lélegzetet,hogy kihozzuk a helyzetből a maximumot.túljutottunk a here biopszián és szerencsénkre találtak a szövetben spermiumot,tehát csak ICSI LOMBIK jöhet szóba.Róbert Károlyba járunk,a kivizsgálásból már csak az ultrahangos átjárhatósági van hátra,aztán hónap végén zárókonzultáció.Nagyon izgulok,mert állítólag ezek a körülmények nehezítik a teherbe esést,de pozítiv hozzáállással remélhetőleg sikerrel járunk elsőre.szuper,hogy mindezt megoszthatom veletek,együtt sikerülhet,
titina
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Üdv titina!

Mi is oda jártunk  a Róbertbe, ott sikerült 2. stimulációra Benjámin <3.
Melyik hónapban indultok? Mi októberi ciklussal kezdjük a tesóprojektet, Fülöp doktor úrnál. :)

Nagyon drukkolok nektek! :)

Többiek????

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok!
  Férjemmel mi is jövőre tervezzük. Idén már sehogy nem babázunk :D.  Szeretném veletek megosztani az elmúlt 1-1,5 hónap történéseit egészen a mai napig. Leírtam már egy topicka, onnan átmásolom ide, hosszú lesz, de remélem eltudjátok olvasni,és tudtok valami tanácsot és biztatást adni.Lassan kezdek neki keseredni, folyton kérdezgetem, hogy bennem van e a hiba. 
 


Szóval a történet a következő:

Előljároban annyi, hogy idén februárban volt egy méhgyulladásom, de megkaptam a szükséges gyógyszereket kétszer is (az első gyógyszerre allergiás vagyok, mint utóbb kiderült, 1 hónapba telt mire az orvosok kitalálták, hogy mitől van ez. már ott tartottam, hogy ennyi orvososdi után simán lediplomázom  )



 Babát szeretnénk a férjemmel és a kellő időben aktivizáljuk is magunkat ahogy kell.
 Az utolsó menstruációm augusztus 16 volt (bár én nem nevezném annak, inkább barnás jellegű volt és összesen 3 napig tartott). A "valódi" utolsó menstruációm július 26 volt, annak módja szerint le is zajlott. A ciklusom 25 napos, az orvosom szerint teljesen normális. A következő menstruációmnak ha az augusztus 16-át az utolsónak veszem akkor szeptember 9-én kell megjönnie. Ma csináltam egy terhességi tesztet, ami negatív lett, ettől függetlenül lehetek terhes, tudom. A termékeny időszakom a naptáram szerint (WomanLog évek óta lelkiismeretesen vezetem, mindent beleírok amit szükségesnek érzek) augusztus 21-től augusztus 29-ig volt, ez idő alatt természetesen aktivizáltuk magunkat.
Gyakori hányingert tapasztalok, és extrém fáradtságot, ezenkívűl semmi egyebet, bár tegnap a férjem megjegyezte fürdéskor , hogy teltebbek a melleim a szokottnál, nekem nem tűnik fel, minden nap fogdosom őket a tisztálkodás végett.
Holnap megyek az orvosomhoz, Ő már kitudja mutatni a terhességet vajon? 
Mindenképp mondani fogom neki, hogy terhességre gyanakszom, és e szerint vizsgáljon. 

Megvolt az orvosi vizsgálat. Úgy vizsgált, mint általánoságban, simán felnyúlt és használta is a kacsát, hiába mondtam, neki, hogy elképzelhető, hogy terhes vagyok. Úgy tudom, hogy ilyen esetben, hogy is mondjam, finomabban kéne, hogy vizsgáljon. Lezajlott a vizsgálat, közölte, hogy 90 százalék, hogy nem vagyok terhes, nem merek reménykedni abba a 10 százalékba. Adott egy beutalót, mely szerint a holnapi reggeli első vizeletet be kell vigyem vizsgálatra.  Közönyösen annyit tett még hozzá, hogy ha sehogy nem sikerül, akkor keressünk fel egy meddőségi központot.

Az orvos hozzáállására visszatérve, hangot adtam a nem tetszésemnek. még ő volt felháborodva, hogy nem vagyok megelégedve az ellátással. közölte, hogy ha nem tetszik akkor lehet orvost váltani. ezek után fogok is.
a labor vizsgálat megtörtént, teljes körű volt mindkettőnké. a háziorvosunk azt mondta hogy mindent rendben talált, nincs további teendő. a vérnyomásom miatt húzta kicsit a száját a doktornő úgyanis 108/110 volt és a pulzusom 90 volt. általánosságban ezt az értéket szokták mérni illetve e körülit.
 


Sziasztok!


Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. :) Rólam annyit lehet tudni, hogy 21 éves vagyok, Sopronban élek a párommal, akivel több, mint 2 éve vagyunk együtt. Nem terveztünk babát, de egyszer csak elmaradt a mensim, a teszten pedig megjelent a két csík. Nagyon meglepődtünk rajta, de boldogok vagyunk és nagyon várjuk. 2016 áprilisában születik majd a pocaklakó. :))

erikabere
Sopron
 
 


@erikabere:
Szia

Szívből gratulálok. Jó egészséget és probléma mentes terhességet kívánok nektek :) :)
 


Sziasztok!


Mi is szeretnénk babát, fogamzásgátló abbahagyása után most van a 2.menzeszem. Ez után lehet aktívan bele vágunk  A Sote 1-en voltunk az orvosomnál már konzultálni, Femibiont szedek (emellett halolaj kapszulát,vasat,grapefruit magkivonatot) Vidékiek vagyunk de az itteni kórházba többé nem vagyok hajlandó a szülészetre bemenni.


Leginkább lélekben kell felkészülnöm, ugyanis 2013-ban a 21.héten vesztettük el az első babát, kisfiunk pedig most 1 éves, ő 25. hétre született, azaz 3 hónappal korábban a vártnál. Szóval minden vágyunk egy problémamentes terhesség és időre született kistesó.


Ti hogy készültök, vitaminok, tevékenységek, sportoltok-e,...?

 
 


Sziasztok! Üdv itt!


Gratulálok erikabere a pocaklakóhoz! Nagyon jó egészséget kívánok, és gyere mesélj, akár minden nap ;)
 
Nita: Drukkolok, hogy mihamarabb sikerüljön a babóca! A méhgyulladásod mitől lett? Pároddal minden ok, mármint az andrológiai vizs-ra gondolok :)

babikar: Nagyon sajnálom, hogy elveszítettetek egy babát :( örülök, hogy lett egy kisfiatok, nagyon kis picúr lehetett. Kívánom, hogy a következő terhességed már teljesen problémamentes legyen!

Szép Napot!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok!! :)


Én is itt vagyok! Gyors bemutatkozás: 31 leszek, van egy Kisfiam, aki most volt 2 éves.


Katával már ismerjük egymást- személyesen is ;) - mert az első babavárásnál egy topikba blogoltunk. :) Szééép emlékek! :)


SZóval, mi még nem kezdtük el a tesó projektet, de ugy tervezem, hogy jövőre már velünk lesz a Ketteske! :)


Most én is megyek még endorkinológushoz. A prolaktinom miatt kb 10 éve járok.... a szeptember az elmegy ezzel... lesz MRI is...


Igazából azt szeretném, ha Kisfiam nem sínylené meg a Tesót.. :( Hülyén hangzik, de nagyon ragaszkodik hozzám. Nemrég szokott le a ciciről. 2x már előfordult, h Apával elaludt, de amint alvásról va szó sír tánam. Szüleimmel egy faluban lakunk, minde nap látja Őket, imádják egymást, nem telhet úgy el nap, hogy nem menjünk, mert fogja a cipőjét, és elindul, hogy megy a Papáékhoz :)


Mindig az jár a fejemben, ha elmegyek szülni, nem tudom mi lesz Vele... :(


Meg az ovi miatt is. Talán jobb lenne beszoktatás után... Augusztusi, tehát jövő szeptemberben kezdünk...


Sokáig kizártnak tartottam, hogy lesz még egy. Szörnyen rossz alvó volt. Úgy fél éve alszunk rendesen. Ezalatt azt éretm, hogy volt h 10 percenként kelt, és cici vagy ordítás volt...


Na! :D de most már úg érzem, hogy jöhetne :)


Én vitamint még nem szedek. Bérest, meg plussz tablettákat szoktam inni. Ilyenkor van sok gyümi, zöldség eszem azokat :)


Sport: tornára jártam heti 2x, meg néptáncolok heti 2x... vagyis, ahogy összejön. :)


 


 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


sziasztok nekem is van mar egy ki lanyom hala a jo istennek!nagyon szeretnek meg egyet tervezem hogy egy kis babat szulhesek nem akkar osze jonni es egy eve tervezem voltam no gyogyasznal kiderult hogy cisztaim vannak megint :( sajnos)

karadi judit
jutka2012
toronto
 
 


Bayaaaar !!!! :) Üdv itt! Sok puszi nektek!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok! Nem tudom jó helyen járok e, de ha igen segítsetek abban, hogy milyen vizsgálat várható  a ciklus 20.napján és utána még mennyi idő mire beültetés lesz. Már 2015-re szerettük volna a baba megszületését, de sajnos nem sikerült., így most már február óta húzodik a dolog, mert a lombik program ilyen hosszadalmas. Már minden vizsgálat kész, ez az egy van elméletileg hátra, holnap kell mennem. Itt már mondanak valami közelebbi időpontot? Vagy még mindig várni kell? Az I.számú klinikára járok Dr.Urbancsekhez.  Ildikó
boszi73
Budapest XV. kerület
 
 
 
 


Szia Jutka!

Nagyon sajnálom a cisztákat, remélem mihamarabb eltűnnek...
Mi sem biztos, hogy tudunk kezdeni, hétfőn derül ki, hogy felszívódik e 3.8cmes cisztám...
Tanácsok, amiket kaptam:
-aviva torna
-hasprés
-szex :)
-Cickafarkfű/palástfű tea

Hajrá!!!

Szia boszi!
Drukkolok nektek is, hogy elkezdhessétek a lombikprogramot,
 A 20.napon vérvétel lesz, max. még egy UH, ebbő látják (mert gondolom vettek a mesid 4. napja körül is), hogy a hormonok hogyan változnak a ciklus folyamán a szervezetedben. Ha rendben van a progeszteron, osztrogén, tesztoszteron, prolaktin szint, akkor a köv. mesivel kezdhettek is. ;) Remélem minden ok lesz. írj majd mindenképpen!



TÖBBIEK?

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


@katapetra:
Szia, Ti is Ivf?
en nem vagyok nagyon uj, 4 eve varunk babara. most bmc be jarunk, ivf et kezdtuk, remelem jol alakul minden!


Szia reginand1pont0!

Igen mi is IVF-t kezdünk.
Nálunk is 4 év telt el, mire 2. stimulációnál terhes maradtam.
Előtte kiderült az IR (inzulinrezisztencia+PCOS) ezt kezeltük, így sikerült a kisfiúnk.
Most kistesóra gyúrúnk. Mi a Róbert Kórházba járunk (fizetős), ezt az utolsó IVF-t tudjuk még kicsavarni a költségvetésünkből. ha nem jön össze, akkor vagy igénybe vesszük az OEPes részt valahol, vagy akkor vége, ennyi volt.

Milyen a BMC? Ez az első lombikotok?
Kívánom, hogy úgy alakuljon minden, ahogy a szívetek várja! gyere majd mesélj!

Remélem a többiek jól vannak, miért nem jöttök? :(

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


katapetra.
Azota is tartod az etrendet IR re? Nekem Januarban talaltak ki de aztan ugy 4 honap utan lazitottam rajta. Miutan MM ben azt mondtak h. jol nez ki a kontroll.
Nem tudom most milyenek lehetnek az ertekek, de probalok figyelni.
A nyar, a sok gyumolccsel meginogtatott :)

BMC eleg jo, igaz sokat kell varni, de egyelore nincs rossz tapasztalatom, mashol sem jartam meg. Mindenki dicseri, nem tudom oszinten. Sokat szoktam agyalni hogy menjek e mashova. De mivel nalunk nem talaltak semmit, eddig ( merthogy most kitalaltak hogy endo gyanus vagyok :( , de egyelore nem kellene muteni, mert kicsi) igy nem tudom. Meg azt sem hogy ezt megtalaltak volna e mashol..
Mielott ide jartunk volna, magandokihoz jartam helyben, dicsertek jo szeme van, stb, o sem vetette fel soha!
Aztan idokozben kideritettem ( mivel en csinaltattam magamtol , ) Leiden hetero es MTHFR vagy mi, szinten heterozigota, ami ugye lehet szinten akadaly. Most kapok ezert Clexane-t .

Igen, elso lombik a fenti okok miatt ( 3 sikertelen inszemmel a hatunk mogott).

Ma voltam UH n, egy nagy tuszotol el kell bucsuzni, nagyon megelozte a tobbit, es hetfon VV es UH. Nem tudom mennyi tuszo lehet, talan5-6 de nekem eleg az! Meg ugy hallottam hogy a doki is inkabb a sok kicsi tobbre megy elven dolgozik. Legyen igaza!
A nyalkahartya 5,5 mm azt mondta ez jo.

Kivanok a mielobbi kistesot! :)
R



Sziasztok!


Reginand, ismerős a "neved" :) szerintem a 2013 babát tervezők vagy valami hasonló nevűben már láttalak annó :)  Másikba nem nagyon mert aztán az  augusztusiban folytattam, amikor kiderült, hogy Manócit mikorra várjuk pontosan! 


Én hétfőn megyek endóra, vvtel megvolt pajzs meg prolaktin mérés. 


Aztán lesz egy mri is pénteken. 


Most voltunk vmi hasmenéses nyavaján túl... Apa meg a határon állja a sarat... 


Nekem kb egy hét múlva peteérés uh ha nem lesz itthon, akkor ez a hónap ugrott kapásból 


 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


@bayar:


Bizony az konnyen lehet, de sajnos en nem tudtam tovabblepni.. azota is stagnal a helyzet :(

remelem majd most jon a valtozas!

Jo babasodast!


Lányok! ? 


Senkivel semmi? 


Sajna nekem megint kell szednem gyogyi. kicsit több a prolaktin a megengedettnél...


Regi!!! 


SZörnyű lehet ez a bizonytalanság. Nekünk 3. hónapra sikerült Örs. De nekem az is örökkévalóság volt. Én már akkor azt mondogattam, hogy tuti megyünk lombikra.... meg valami bajunk van... mi lesz ha nem lesz...


Miért, hogyan....


Aztán  majd kiugrottunk a bőrünkből, mikor egy alig látható 2. csík lett. 


Furcsa, mert szeritnem most azért más érzések lesznek mint az elsőnél. Kata, te hogy gondolod? 


Láttam van egy másik 2016-os csapat. Bele is olvasgattam, Ők kicsit jobban pörögnek 


Gyertek többször, ha időtök engedi! Puszii


 


 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


@bayar:
a prolaktinom magas nekem is, arra szedem a bromot.

nehez is a varakozas..


Sziasztok, itt vagyok én is!

Sajnálnám, ha lefagyna ez a topic :(

Regi: az IR diétát 2011. óta kellene szigorúan tartanom...de persze "bűnözök" elég sokszor 
nem kellene, de basszus én szeretek jókat enni...igyekszem a mozgással kompenzálni. Bár azt is mondják, hogy az csak 30%ban segítség. Az étkezés a nagyobb volumen. így hol jókat eszem, hol meg szidom magam, és megyek futni. 

Én a héten várom a mesit, hogy mehessek UH-ra...ha kiment a ciszta, akkor kezdünk...már most feszengek.

bayar drága: Tök azt hittem, hogy sokkal kevésbé fogok erre a tesóprojektre rágörcsölni...de most, hogy már az elején visszapattantam...újra jön az idegeskedés.

Bromokroptint én is szedtem anno, gyorsan helyre tett...most nem indokolt...

Szóval, ha tudok tutit, megírom!  Szép napot!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok! Furcsa kérdéssel jelentkezem, de megpróbálom, hátha valaki tud segíteni. Lombik program kellős közepén vagyunk, most jön a neheze, az anyagai megterhelés. Október elsejére kellene Menopur 75 NE injekcióhoz jutnom, de a Gonapeptyl injekció az összes tartalék pénzemet elvitte. Munkanélkül maradtam de a programot végig szeretnénk csinálni, hátha 7 év után végre sikerül teherbe esnem. Kérlek benneteket, ha van köztetek olyan akinek marad a Menopur injekcióból, akkor írjon nekem, szívesen átveszem.  ildiko.nagy35@gmail.com Előre is köszönöm a segítségeteket!  Szép napot Nektek!
boszi73
Budapest XV. kerület
 
 
 
 


@katapetra:


SZia! Köszi, túl vagyok a vizsgálaton. Elkeztem a Gonapeptylt (kissé lehidalatam az árától) most elsejére kell majd a Menopur. Azt próbálom kéz alatt megvenni mert baz is elég húzós árú injekció. Ha jól reagálok a kezelésre, akkor a jövő hónap közepén lesz a nagy nap. Nagyon várom! 

Szép napot! 
boszi73
Budapest XV. kerület
 
 
 
 


@katapetra: na de most komolyan, mi az a bunozes? nekem kesz lelkifurdalasom van, neha becsuszik edesseg is :(
mar ket hete nem tornaztam, most meg mar nem fogok. holnap leszivas!


Szia, boszi, akkor izgalmas napoknak nézel elébe :) Gyógyszerügyben sajnos nemtudok segíteni :(
Csak sok sikert kívánni, és gyere ha van történés! ;)

Regi: hát nem számolgatok már vagy fél éve, hanem körteből max. egy öklömnyit eszem, ritkán eszem rizst, tésztát: csak durumbúza liszteset, azt is ritkábban. Mesi előtt lecsúszik a palacsinta (max. 2db), csoki, nem diabetikus. Szülinapokon szoktam a tortából enni, bármennyire is édes ;) DE igyekszem nagyon sok paradicsomot, paprikát enni , főleg, hogy mosz szezomja is van. Pizza...hmm

Szóval nem én vagyok az IR diéta védőszentje :), de 4 év után úgy untam már, hogy reggelire csak felvágott, vagy túró jöhet szóba, sok zöldséggel....vágytam a bundás kenyérre, kalácsra....stb. Tudoood ;)

Edzés, az most nekem is minimális :(

Viszont mi nem kezdünk ebben a hónapban, ma voltam uhon, és a ciszta zsugorodott, de még mindig 3cm...
Majd októberben...

Szép napot!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Boszi, kitartas! A ciklus.hu.n nincs elado? Lattam ott is regelve vagy :)

Katapetra, Sajnalom azt a franya cisztat! Mitol zsugorodik, csak ugy, vagy szedsz ra vmit? es ez milyen ciszta neked? vizes, vagy mas?

hat nem tudom akkor nagyon nem asom el magam :d bar en meguntam 4 honap utan, miutan azt mondtak h minden franko,kicsit lazabbra fogtam. Szulinapkor en is ettem tortat, kicsit, nem annyit amennyi jolesett volna, csak az ize kedveert, en eszem rizst de csak barnat, eszem bulgurt, krumplit nem , tesztat szinten nagyon ritkan, akkor is durumliszteset. Palacsinta szamuzve, nem is tudom mikor ettem utoljara normalisat.. csinaltam reformot, zabpehely stb, jo sok turoval, de alig ettem belole.. Amit most nagyon kivanok az a csaszarmorzsa..Anyukamnak irto finom baracklekvarja van :)

Remelem nem rontottam az ertekeimen tulsagosan, bar nekem azt mondtak enyhe IR, jelentsen ez barmit is..

Ma megvolt a punkcio, altatas nelkul, hat a 10 legjobb elmenyem koze nem fog bekerulni az tuti. 3 dbot sikerult megmenteni, szurkoljatok hogy legyen vmi holnapra!

Szep napot!
R


@reginand1pont0:


Szia! Sajnos nincs ott sem. Lett volna, de az eladó fél másnak adta oda. Sajnos. Kicsit izgulok a következő időszak miatt. De ez sezrintem természetes, mert még nem tudom pontosan mi és hogyan fog történni. De sok bíztatást kapok Tőletek is és az ismerősöktől is. Szeretnék márr egy hónappal idősebb lenni! 
Altatás nélküli punkcio? Hát nem irigyellek! Nekem csuriban van a kezem! Drukkolok!
boszi73
Budapest XV. kerület
 
 
 
 


@boszi73:



Szia, talaltam neked. Csak 3 db  es 300 NE Gonal F. Facebookon van egy BMC csoport, ott van egy lany, Andrea Biri-Fedor. Megkerdeztem neked , meg megvan. Irj neki!



@reginand1pont0:


Szia! Köszi!
boszi73
Budapest XV. kerület
 
 
 
 


Regi! Naaaaagy DRUKKKKK!

Jujj de izgi, nem is figyeltem, hogy már itt tartasz.....

Csak mozgás, gyógytea kúra.....sima ciszta, hála égnek semmi endo gyanu ;)

Szép hétvégét Mindenkinek!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


@katapetra:
ma megyunk vissza egytlenkeert, remelem jol van, nagy szerettem volna ikreket..
ha holnap ebedmeghivasom van anyukamhoz, mehetek? fel ora kocsival es pihenni fekudni ott is tudok. szted?


Regi: bocsi, csak most látom, hogy írtál, elutaztunk a hétvégén, nem voltam netközelben!!!!

Hogy vagy? Hogy döntöttetek? Elmentetek anyudhoz?

Mi bölcis beszoktatéson vagyunk 2 hét, utána megy uh-ra, jövőhéten kezdem inni a palástfű teát. remélem etűnik a ciszta, ill. ma már futok is.

Szép napot mindenkienk, ebben a cúgos időben 

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Katapetra, igen, elmentunk, megkerdeztem a dokit es azt mondta nincs akadalya.. csak tudja h. mit lehet tenni.
Azota fekszem, majdnem egyfolytaban.
relative jol vagyok csak a fekvest , korlatozast birom nehezen. es felek hogy nehogy bajt csinaljak. Bar egyreszt azt gondolom ha a jo sorsunk ugy akarja akkor megmarad tokmindegy mit csinalok, persze nem tornazom meg emelgetek de neha lehajolok, muszaj vhogy kidonbi a szemetet, stb..

Faj a hasam meg, erzem, nem tudom mikor mulik mar el. Tegnap reggel ugy ebredtem h. megjon, ugy gorcsolt a hasam meg is ijdedtem h mar ilyen hamar kiderul ..Ez meddig fog tartani? nekem azert kicsit huz a mehem, gorcsolget. Mikor all helyre? Reggel jol ebredtem de azert napkozben ereztem. Holnap pedig el kell mennem dokihoz a tps papirert..:(
Fajnak  a cicijeim is, azt hittem meguszom e nelkul, de sztem mindennap jobban faj, gondolom egyre tobb prolutex miatt.. mintha mar mellizomlazam lenne.

Bar nem tudom hogy megfog e jonni egyaltalan mert szurom a prolutexet, lehet az nem engedi sikertelenseg eseten sem..
Emlekszem inszemkor mennyire megijedtem amikor meglattam h. megjott.. allandoan.. huu de rossz volt:(

A beszoktatas gazos tud lenni, foleg most.. nem akarod inkabb elhalasztani? vagy majd ha kezdetek?

Cisztaeltuntetesre vki talpmasszazst csinalt, es kimasszirozta.. mindennap min 5 percig nyomkodta a petefeszek , meh kornyeket. igaz egy ket tuszot is kinyomkodott..

Sok sikert!
R







Sziasztok!


Regi!!! Valahogy úgy érzem minden ok lesz!  Én hiszek a talpreflexológiában. Gondolom csodát nem tesz, de egyre jobban hajlok ilyen dolgok felé.... Most elkezdtem "antalvalizni" 


Nekem pajzsmirigy göbök vannak, így szülés után. Jó lenne eltűntetni őket  


Minden értékem jó, egy pöttyöt magasabb a prolktin, vagy azt már lehet h írtam. Arra most kell fél bromo. 


Amikor voltam rákszűrésen a nőgyogyimnál, akkor csinált uh-t is, és (kb 2 napra rá meg is jött) én még sosem láttam azokat a kis tűszöket, - úgy hívják ugye?  a jobb oldalon volt 4-5 kis golyó, azt modta azok érhetnek be  . Azt tudom, hogy Manóka a bal oldalra tapadt annó 


Mi is megtettük, amit kell Tesó témában. Én kicsit félek, még mindig. Iszonyat boldog leszek, de tudom, hogy milyen nehéz volt az eleje Csőrivel, mi lesz kettővel... kb júniusi lenne. 


De tudom, hogy van Isteni gondviselés, tehát akkor fog jönni, amikor kell. 


Én azt "tűztem ki" hogy jövő júliusig, próbálkozunk. Ha addig nem, akkor szeptemberben én is kezdek az oviban Csőrivel együtt. 


Kata: Beni bölcsis?  ATyaéééég! Hogy fogadta? Csak délelőttre viszed? Amióta beszéltük a talit, annyiszor gondoltam, hogy hát ha míg jó idők vannak, simán lejöhetnétek akár egy ittalvásra, elmennék állatkertezni, még van fagyi a parton  Boboznánk...MI sokat vagyunk ketten, Zoli megint megy határt védeni.... Hely van bőven  


Én amúgy utálok egyedül lenni, mármint Apa nélkül. Nem találom a helyem. 


Na mindegy! 


Regi: ilyenkor mikor derül ki? 


A többiek nagyon eltűntek 


Na pusziii




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron