Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, főleg aki igazán képben van, attól. Mi van akkor, ha a gondozók azt mondják, hogy a gyerek még nem szokott be (3 hét alatt), mert nem bírják elaltatni és zavar másokat, miközben alszanak? Van olyan, hogy azt mondják, nem lehet beszoktatni és nem tudok visszamenni dolgozni? Vagy ezeket a nehézségeket nekik kellene megoldani? Hallottam már sok olyat, hogy cicin alvós gyereket szoktattak be vagy aki sose aludt otthon, bölcsiben mégis aludt. Lehet én vagyok rossz helyen?

Kép

Kép
 
 
 
 


Szia!

Sikerült már a beszoktatás ?


Kép
zuzmo4
Érd
 
 


Sajnos nem ...

Kép

Kép
 
 
 
 

 
 

És hol tartotok? nélküled el van már délelött a csoportban? Eszik a többiekkel? Játszik? 

Az én rövid de tartalmas munkásságom során nem volt olyan gyerek aki nem szokot volnabe.


Kép
zuzmo4
Érd
 
 


Most ott tartunk, hogy volt egy betegség, így nem ment 1 hétig. Most 3 napom van, annyit tudtam kivenni... csütörtök már mélyvíz és 4.45 ha nem hagyják hogy ott uzsizzon meg ott maradjon. Simán elvan ő bent, persze, apa viszi, én megyek majd érte. Eszik is játszik, nem sír, jól érzi magát, bár állítólag nagyon sok vele a gond... az alvás a fő probléma, mert simizni kell nem alszik el csak úgy, bár szerintem nem is elvárható tőle hogy pikkpakk elaludjon. Viszont ha elalszik (már 2X előfordult) nem alszik 1 óránál többet és utána fel akar kelni az ágyból és játszani ... ilyenkor adják őt ki, hogy zavarja a többieket ... csak így az én gyerekem azt szokja meg hogy a bölcsi 1-ig max. 2ig van ... szóval most megint oda megyek és várok hogy mi lesz :(

Kép

Kép
 
 
 
 


Szia!

Akkor nálatok nem a beszoktatással van baj mert beszokni beszokott a fiad. Inenntől a gondozónőknek kell megoldani a felmerülő problémákat. Az én főnőkasszonyom erre mondta azt hogy a bölcsöde nevelési intézmény és nem gyerekmegörző. Mi az olyan gyerekekkel akik nem akartak tovább aludni jó idő esetén a teraszra mentünk ki olvasni ha nem volt jó idő akkor az előtérbe. persze elötte megprobáltuk az ágyban tartani.

Kép
zuzmo4
Érd
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

cron