Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Azért nyitom ezt a topikot, hogy aki hasonló helyzetben van/volt, az megoszthassa a történetét, tapasztalatait. NAGYON SOKAT SEGÍTENE! esetleg reményt adna.


Tegnap voltam 5+6hetes, úgy mentem az UH-ra, hogy már szívverés és embrió is lesz... Hát egyik se volt. Elküldtek hCG-re utána, aminek még várom az eredményét (persze sokat fog számítani, ha megtudom).
Mondanom se kell teljesen be vagyok sz--va, remegek, sírok és félek, hogy ez a baba nem marad velünk (vagy nem is volt soha velünk)


Kérlek segítsetek Kismamák a történetetekkel!


Lilypie Pregnancy tickers


Illetve tudtok pontos dátumot (hét+nap) mondani, hogy mikor mit láttatok a (hüvelyi) UH-n?


Előre is köszönöm


Lilypie Pregnancy tickers


Szia, első baba??? 

Ne keseregj el, és főleg légy pozítív mindig a jobb variációt lásd magad előtt. 
Nagyon nehéz megmondani mikor is van szív pulzálás, meg géptől is függ. Én nem írnám le az amúgy nem a legjobban alakult 2 éven át tartó kálváriánkat, de azt tudom mondani, hogy bármi történik csak pozitív és bizakodó legyél. 

Ma már egy gyönyörű 13 hónapos kisfiú anyukája vagyok, és nagyon boldog hogy anno nem adtuk fel és minden rossz történet után megráztuk magunkat és csak előre a szép jövőre koncentráltunk és csak azon voltunk hogy lehetne babánk!!!

Kitartás!!!

Amúgy én anno 5 hetesen 3 nnaposan voltam UH és az akkori dokim látott valamit amikor úgy döntött felírja a vérhígító injekciót, nekem erre szükségem volt hogy megmaradjon a magzat egy anyag 3x magasabb a véremben mint egy átlag embernek. 

Olyan is volt hogy 6 hetesen 2 naposan semmi biztatót nem láttunk.

Ja, és még valami nagyon sok dolog fejben dől el és lélekben szóval légy erős és kitartó, sokszor képzeld el hogy minden rendben és növekszik a pocakod és benne egy egészséges babóca!!!!
Amúgy én is I. kerületi "vagyok" ha otthon vagyok

Kép
geregabi
London
 
 

 
 

Szia Laura!

Előre kérlek, ne utálj a hozzászólásomért. Én tavaly így a 10. hétig húztam (első terhességgel, 39 évesen), ráadásul a hcg is emelkedett, csak nem úgy, ahogy kellett volna.
Én is sírtam és féltem sokat, de nem lett semmi. Volt nőgyógyász, aki hamarabb megműtött volna, de én végig reménykedtem, és nem hagytam.

A második 16 hetesen ment el, de ott volt baba, na az csinált ki nagyon.

Viszont most már 40 elmúltam, és 13+4 hetes terhes vagyok: semmi gondom nem volt és nincs is, a baba rendben.

Én pofan vertem volna azokat, akik ilyeneket mondtak/írtak akkoriban, de csak azért írom, hogy tudd: 1. nem vagy ezzel egyedül, 2. bizony, sokan megsiratjuk őket, 3. van remény mindig.

Plusz: attól függetlenül, hogy én így jártam, fenntartom, hogy bármikor bárkinek lehet pozitív a történet vége, és remélem, hogy a tiéd olyan.

Kérlek, írd meg majd, mi volt.

 
 


Ja, és 6+2-nél voltam először, akkor volt szívhang most a legutóbbinál.

 
 


Sziasztok!
Bocsánat, hogy csak most reagálok, de akkor csak a pozitív dolgokra akartam koncentrálni és inkább nem írtam tovább a felelmeimet.
Szóval gyönyörűen emelkedett (es alapból nagyon magas volt) a hCG-m és szerdan a telefonban mondta az orvos, hogy a hCG szintem szerint, illetve az alapján, hogy soha görcsöm-vérzésem nem volt, abszolút egészséges es normális terhességnek kéne lennie.
Pénteken mentem vissza UH-ra, szerencsére egyből megtalálta az orvos. Meghallgattuk a jó erős és gyors szívhangját, majd kaptam képet és gratulált.
Tudom még nagyon az elején vagyok (6.hét közepe-vissza lettünk minősítve), de most úgy érzem, hogyha ezen túl vagyunk, akkor mar minden rendben lesz.
Ebben a par napban annyit stresszelem es sírtam mint még soha, ő mégis ott van és egészséges:)
Köszönöm, hogy leírtátok a történeteteket és bíztattatok!
Boldog babavárást és babázást kívánok!

Lilypie Pregnancy tickers


Nagyon örülök, tényleg és nagyon remélem hogy sikeresen és gondmentesen viszed végig a 40. hétig a babócáddal.
Ha teheted sokat pihenj, és mindig csak azt képzeld el milyen szépen fejlődik és egészséges. 
Érdemes már most beszélni hozzá  én és a párom a 12 hétig minden este beszéltünk hozzá és felsoroltuk azokat a pozitív tulajdonságokat amelyekkel mi rendelkezünk és megkértük minnél többet válaszon ezekből. Ha másra nem jó akkor arra hogy a leendő szülők jó kis közös esti programot csinálnak és napról napra tudatosodik bennük az hogy szülők lesznek!!!

A lehető legjobbakat kívánom és azt hogy könnyű időszakod legyen szülésig!!!



Kép
geregabi
London
 
 


Orulok hogy minden rendben! En 5+3 naposan voltam uh-n akkor a petezsak latszott, 7+3 naposan pedig mar az embrio is es kalapalt mar nagyon a kis szive :)
juli707
Szombathely
 
 


Sziasztok! Nálam is ez a helyzet. Voltam ultrahangon pénteken és akkor még csak egy 3mm-es pötty látszott. Még petezsák sem volt. Igaz mondta mikor bejelentkeztem hogy még korai lesz az uh. Így visszahívott hétfőre is. De azért van egy kis félelem bennem hogy mi van ha hétfős sem látszik semmi.
angyalka88
Sopron
 
 


Geregabi: köszönöm a tippet és a kedves szavakat, most beszéltem hozzá eloszor, de ezt gyakorivá fogjuk tenni, még akkor is, ha ma még csak 7-8mm-es kis borsó. Elmondtam neki, hogy miért lesz csodálatos ember és hogy mennyire szeretjük már most :)
Juli707: igen ég az 5+3-4-5-6 a tankönyvek szerint mar embriót takar, de az orvosom most mondta, hogy kezd kialakulni egy uj szemléletmód... pont az ilyen esetekre mint amilyen a mienk. HCG-t néznek és csak utana UH-Znak ujra :) Feleslegesen paráztatják itt a mamikat....:O
Angyalka88: melyik hétben+napon jársz? :) Nekem most azt is mondta az orvosom, hogy szinte nem szabad elmenni a 6.hét elott, max akkor, ha méhen kívüli gyanúja áll fent... a 6.hét az, ahol már tenyleg lehet értékes információt mondani, addig csak feleslegesen stresszelik az embert!!

Lilypie Pregnancy tickers


Sziasztok! Én ma vagyok az 5hét 5napban. É már nagyon korán tudtam mert nekünk clostys babánk van. Számitottam a terhességre. Végülis elmentem pár napra rá megint uhra, ott már látszott a petezsák rendesen. Megnyugtatott a doki és mondta hogy most már ne izguljak. És hogy nov. 9én talalkozunk, akkor már fogjuk látni és lesz szivhang is. Most várakozom és vigyázok magunkra. Mindenkinek további szép babavárást és babázást kívánok. :D
angyalka88
Sopron
 
 


Sziasztok. En ma voltam az elso ultrahangon, 6+3 hetesen es csak egy 7,1mm-es petezsak latszodott. Mondta a holgy, aki vizsgalt, hogy lehet korabbi a terhesseg mint ahogy saccoltak, de lehet, hogy megallt a fejlodesben es elhalt. Aggodom. Segitsetek ez normalis, hogy csak petezsak van ennyi idosen? Annyira varjuk a kis babocskankat, belehalnek ha barmi baja lenne :(


Szia vivcsi! Mi volt végül a dokinál? Voltál azóta? Én most lennék 6hetes terhes de szombat óta erősen barnázom. Megvizsgál uh-val a doki de semmi jóval nem kecsegtetett.Egy pici pont látszódott.Penteken kontrol,azt mondta addig nőnie kell ha megmarad :-( nagyon félek. En gondolok arra is hogy később fogant,mert aznap mikor a nemvárt volt majdnem h negatív volt a teszt olyan halvány. Azóta meg egyre erősebbek.
 
 


Sziasztok! Gondoltam èn is leírom a kis törtènetemet! 1-ève derült ki,hogy mindkèt petevezetèkem zàrt,ezèrt lombikolnunk kell! Àprilisban el is kezdtük...de közben kiderült polipom van,ès azt cèlszerü eltàvolítani... Minden csùszott! Julius 19.-èn kaptam vissza 2-eszkimòt! A hcg-m nehezen emelkedik.....1-vèrvètel:39....màsodik 68....3. Egy hètre rà::428 ....Ma voltunk ultrahangon,üres a petezsàkom...se nem görcsölök,se nem vèrzek.... persze progesteron pòtlàst is kapok! Valaki aki hallott màr valami pozitívat,esetleg remèny?
 
 


Sziasztok!
Ma voltunk a dokinál! Azt nézte hogy a petezsákom akkora mint egy 7 hetesnek a szikhólyag ott van, de embriót nem lát. Nem értem...
Azt mondjaa a doktornő hogy hétfőn újra csinálunk ultrahangot.
 


Sziasztok! El még ez a topik?
Ma voltam dokinál 5mm-es petezsakot állapított meg élő embriót nem látott benne. 2 hét múlva kontroll.
Szerintetek van remény?
Az utolsó mensi szerint 6 hetesnek kellene lennie de a doki azt mondta lehet később fogant.
Szerintetek reménykednek?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó


Rami
 
 


Sziasztok! Leírom én is a történetemet, hátha tudtok valami bíztatót. 24 éves vagyok és ez az első terhességem. 

A naptár szerint már a 8. hét elején vagyok, de az orvosok szerint később jöhetett össze a baba, talán egy héttel. Hétfőn lesz két hete, hogy először voltam dokinál. Akkor 4 mm-es felhigulást írt.
Viszont pénteken elkezdett görcsölni a hasam és véreztem, egyre jobban. Sajnos aznap nem jutottam el orvoshoz, mert a körzeti nem volt bent, az ügyeletes meg messze volt és dolgozni kellett mennem. Tiszta parába voltam, végig bőgtem a napot. Másnap, szombat reggel persze irány az ügyelet. 7 mm-es petezsák, látja benne az embriót, de olyan pici, hogy életjelek még nem állapíthatóak meg. Fenyegető vetélést állapítottak meg. Ha erősödne a vérzésem, azonnal vissza kell mennem és akkor befektetnek.
Azóta enyhült a vérzésem pecsételőre és elmúltak a görcsök. Kaptam progeszteont. Magnéziumot és terhesvitamint szedtem már előtte is. 
Holnap megyek vissza a dokihoz. Bizakodom, de közben mégis aggódok. Félek, hogy ha meg is marad a baba, veszélyeztetett leszek. 
 
 


Sziasztok!
23 éves vagyok és ez az első terhességem. 6 hetes lehetek, ha minden igaz. Szerdán megyek először orvoshoz. Ti hogyan élitek meg testileg és lelkileg? Én nagyon izgulok az első vizsgálat miatt. Remélem minden rendben van a picivel.
 
 



Sziasztok!



 



22 éves vagyok és első terhesség van nálam is 25 hetes terhes vagyok nem tudni sajnos a nemét nem mutatja magát nagyon jó érzés mikor mozog és érzed! Sajnos veszélyeztetett terhes vagyok mert 14 hetesen be véreztem be fektetek a kórházba de mire oda értünk a kórházba már nem véreztem



Nagyon vártuk már a babát nagyon szeretünk volna egész jól viselem Januára vagyok ki írva már alig várom hogy a 32 hétbe lépjek hogy mehessek ultrára kíváncsi vagyok hogy mekkorát nőtt már a baba :) 




Remélem nincs baj kamacs írj hogy mi a helyzet :)



 



Jordana az első vizsgálat nagyon jó :) mikor meg látod nekem már 6 hetesen nézték a kicsinek a szívhangját írjatok majd :)

Üdv Szilvi 

 


Sziasztok! Gondoltam irok hátha erőt merít valaki belőle. Ma voltam dokinál minden rendben :) van baba volt mar szívhangja is. Kitartás

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó


Rami
 
 


Nagyon gratulálok rami90 
 


@szilvi21:
Köszi. :) 3. Lurkó lesz ;)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó


Rami
 
 


Sziasztok megint én
Tegnap voltam dokinál és ikreket várok :) tapasztalatok? :)
 
 


Hozzátenném még azt is h sem az én családomban sem párom családjában sincs iker
Akiknek ikrei vannak, náluk milyen volt az eleje, nekik mennyire volt biztos h mindkettő megmarad stb?
 
 


Sziasztok! 6 hetes 0. naposan egy szabályos méretű petezsákot látott a doki, 5,1 mm-es szikhólyaggal és 2 mm-es embrióval... Nem volt ettől boldog, azt mondta, túl nagy a szikhólyag és túl kicsi az embrió... De várjunk még, bármi lehet, menjek vissza a 8. héten. Ez lesz holnap... Nagyon izgulok... 

Volt másnak is nagyobb szikhólyagja? Tényleg változhat még a helyzet "ott bent"?
 
 


Sziasztok! 
Én tegnap voltam orvosnál, 5-6 hét között vagyok petezsák van embrió 1,9mm szívhang még nem észlelhető ez van a papíromon. Az orvos azt mondta 2 hét múlva menjek vissza akkora már biztosan lesz szívhangja. De én félek, olyan sokaknál olvasom , hogy már ebben az időszakban volt szívhangjuk. Nyugtassatok meg kérlek!!!
 


Sziasztok. Szombaton voltunk dokinál a párommal és azt mondta hogy a párom számitasuk szerint a 7dik hétben van, de levonva másfél hetet csak az 5dik hét 4napjában van. Volt hüvelyes vizsgalat UH - a megállapitás szerint az embrio 2mm a petezsák az 9mm, mutatta hogy van pulzus, és mondta hogy minden redben van, a petzsák mérete rendben van az embrióé is. Bejegyzett minket a 13dik hétre Downszindroma szürésre. A tegnap a páromnak fájásai voltak, enyhe barna folyással, mára megerösödött a fájás, délelött volt enyhe vérzés elmentünk sürgöségire, közben a fájdalmak felélénkültek, erösek lettek a végére már erös vérzés volt , 5és fél ora után sorra kerültünk, ugyancsak hüvelyes UH volt, a doki( ez egy másik doki volt) mondta hogy a petezsák az kb kétszer - háromszor nagyobb mint a 3 nappal ezelötti uh felvételen, de az embrio picike es nem lát pulzust. A peteszák fejlödött, de az embrió nem. Azt mondta elveszitettük a babát. Azt is mondta hogy a 3 nappal ezelöti UH felvételen a petezsák mérete túl kicsi, legalább 3 - 4 szer nagyobb kelett volna hogy legyen. Holnap reggel megyünk egy ujabb UH-ra. Most nem tudom hogy a doki akinél voltunk szombaton az hazudott az embrió és petezsák méretével kapcsolatosan?
Tudja - e valaki hogy 5-6 hetes embrionak mekkora kell / kéne legyen a petezsákja?
Elöre is köszönöm.
 


Szia! Remélem minden rendben van azóta....

Nekem enyhe barnás folyasom van.. 2 napja, voltam tegnap is és ma is dokinál. Eddig petezsákot látott csak, mást nem.
Remélem minden rendben lesz velünk is, progeszteront kaptam.

Meg valaki esetleg ilyen helyzetben?
 
 


Sziasztok, próbálok a sztorijaitokból reményt meríteni. A lényeg hogy pontosan nem tudom h mennyi idős terhes vagyok.Elég zaklatott időszakon vagyok túl és a gyógyszer miatt is akadozott a mensim. Ma voltam dokinál , 5mm szikhólyag 18mm petezsák embrio nincs. Ket hét mulva ujra nézzük de predesztinálta hogy elhalt a terhességem. Segitsetek reményt önteni belém
 
 


Sziasztok. Én december 13án voltam dokinál és ott 3-4 hetesnek mondott, perezsák volt csak. 16 án bementem ügyeletre barnázás miatt ahol ugyanazt mondta a doki de kíméletlenül körbenézte a környéket is nehogy máshonnan jöjjön a cucc. Jan 15 re volt időpontom a nődokimhoz mert addigra kb 9 hetes leszek és a terhesgondozást is elkezdhetjük. Van egy 19 hóbapos kisfiam éa előtte volt 2 abortuszon, de olyam amit az uh mutatott sose láttam. Doki húzta a száját és aszonta hogy nagy a katyvasz odabenn és menjek vissza ma du hasi uh ra. A papíron amit kaptam Mised van írva,vagyis elhalt. Nem volt semmi jele, 1 hete még a melleim is feszülni kezdtek, szedtem a hormon és a terhesvitamit rendesen. Nem találok a neten hasonló uh képet sehol ami hasonlítana arra amit én láttam. Tudna valaki segíteni? Elv már az újévet sem élte meg, lassan 3 hete és semmi panaszom sincs. Hogy lehet ez?
 
 


Hozzátennék annyit hogy nyár eleje óta számolgattam a ciklusom és a termékeny napokat és egyben próbáltuk is összehozni a kistesót végül nov 8 volt az utolsómensim és dec12 lett egy erős pozitív tesztem. Nagyon szeretnénk ha mrgmaradna de a doki nagyon lelombozott. Lehet hogy elszámoltuk és azért nincs még szívhang?
 
 


Sziasztok,
Talán tudtok nekem is segíteni. Tegnap voltam orvvosnál 6 hetes terhes vagyok volt már szívhang is csak sajnos a szigholyagom 6,7 mm. Ké hét múlva kell újra mennem, mert azt mondta a doki, hogy ez nem túl jót jelent..:( viszont azt is mondta hogy van egy másik szikhólyad ami pici? Erről nem is beszéltünk, hogy akkor ez most mit jelent.Egy petezsák két szikhólyag??
Válaszokat előre is köszönöm.


Sziasztok! 2018.12.22-én volt az utolsó mensim első napja. Elméletileg a peteérésem január 5-8 között lehetett, párommal töbször voltunk együtt nem tudnám pontosan megmondani a fogantatás idejét. Január 21-én kellett volna hogy megjöjjön, de nem jött igy január 23-án csináltam egy tesztet ami pozítiv lett. Vérvételen voltam január 31-én ahol 1239-es hcg szintet mutattak ki. Még aznap elmentem dokihoz aki még nem tudott sokat megállapítani, csak hogy az endometriumom vastagsága 9 mm, benne 3 X 3mm kerekded képlet látható. Abban maradtunk hogy 2 hét mulva jöjjek vissza hátha már többet látunk. 2019. február 14-én el is telt a 2 hét, visszamentem amikor is azt közölte hogy az endometriumom vastagsága 8 mm, benne 9 X 7 mm szabályos petezsák van, embrió nincs. A héten 20-án megyek a korházba, és ha akkor sem lát semmit meg akar műteni. Tanácstalan vagyok, mert ha a peteérésem utolsó napján foganhatott meg a baba, akkor a mult héten még csak 5 hetes és 2 napos voltam. Elképzelhető hogy korán mentem és még van remény a babára? Segítsetek.
 
 


Sziasztok.
34 éves vagyok. 1 éve próbálkozunk a babával. Február 3-án volt az utolsó menszim első napja. Már február végén pozitívat teszteltem 3 napig iszonyatosan görcsölt a hasam, de elmúlt.
Március 14-én megyek dokihoz, addigra 5 hetes leszek kb. Vajon fog már látni vmit?
Eddig a mellfeszülésen kivül nincs más tünetem.
Remélem minden rendbe lesz. Boldog babavárást mindenkinek!
 


@molina:
Szia. Mi történt veled? Remélem végül ott a baba.
A terhességet mindig az utolsó vérzés első napjától nézik. Aszerint februárban már ott a 8.hét fele jártál. Elszámol@s akkor van
 


@fancsa84:
Na vmit félrenyomtam. Szóval elszámolás akkor van ha nem 28 napos a ciklusod, hanem össze vissza jött meg.
Remélem nálad ez volt!
Legyen szép napod! Kívánok minden jót.
 


@fancsa84:
Szia! Én 6 hetesnek hittem magam mikor elösszőr mentem. De nem 28 nappos a ciklusom. Így 5 hetesnek feleltem meg. 10mm petezsàk volt csak semmi egyébb. Azért írom, hogy ne ijed meg ez ennyi idősen normális. Rá 1 hétre és 1 napea kövi uhn 7mm dobogó szívü minike volt. :)
 
 


@fancsa84:
Szia! Én 6 hetesnek hittem magam mikor elösszőr mentem. De nem 28 nappos a ciklusom. Így 5 hetesnek feleltem meg. 10mm petezsàk volt csak semmi egyébb. Azért írom, hogy ne ijed meg ez ennyi idősen normális. Rá 1 hétre és 1 napea kövi uhn 7mm dobogó szívü minike volt. :)
 
 


Sziasztok. Tegnap voltam nőgyógyásznál előszőr, utolsó mensitől számitva elvileg 6 hetes vagyok de nem mindig 28 napos volt a mensim.
12mm petezsák szikhólyag van embrió nincs egyenlőre, azt momdta korai terhesség menjek két hét múlva addigra kell lenni embriónak és szívhangnak is.

Valaki valami bíztatót tud mondani? :/
 
 


@anonim1:
Szia! Fentebb le írtam én is így jártam. 10mm petezsák semmi más. Rá egy hétre 7mm volt a babó dobogó szívvel :) végig izgultam a hetet. Tudom mit érzel! Kitartást! Tuti mindenrendben lesz!
 
 


Sziasztok! En 7+9 napos vagyok es az embrio meg csak 7 mm. Szivhang meg nincs. :( 8 napja 4 mm-es volt. Nagyon aggodom, hogy nem lesz belole semmi.  Mindenhol azt olvasom, hogy ilyenkor mar sokkal nagyobbnak kellene lennie es pulzalassal. (Nem lehet, hogy kesobb fogant, mert akkor mar nem voltunk egyutt a parommal.) Valakinek van pozitiv tapasztalata hasonlokkal?
 
 


@kamacs:


Mi tortent azota? Megmaradt a baba?
 
 


Sziasztok. Végül 5 hetesen mindent látott a doki a szívhangon kívül, szóval korán mentem.. 2 hét múlva visszahívott akkor már az is volt.Szóval aki nem akar idegeskedni az inkább várjon 6-7.hétig, (ha tud) én nem tudtam. Jelenleg 15 hetes vagyok és úgytűnik minden rendben.
Sok sikert mindenkinek.
 


Sziasztok! Május 6.an voltam dokinál, azt mondta 5hetes vagyok de csak 13mm-es petezsakot látott semmi mást. Illetve csak hasi ultrahangot csinált. Hétfőn kell visszamennem akkor leszek 7 hetes, szerintetek hasi ultrahanggal lesz szivhang?

KépKép

Viki
 
 


Sziasztok!
Én sajnos nem jártam sikerrel. 5 hetes terhesnek hittem magam, mire kiderült, hogy nem tapadt meg végül. Minden előjele megvolt, a HcG felment, de mégsem sikerült. 2 hétig véreztem és eltűnt minden menstuáció előtti jelzés azóta. Értem itt a falási rohamokra, a csoki utáni megszállottságra, mellfeszülés fájdalmára stb, + egy nappal kitolódott a ciklusom. Férjemmel pozitívan állunk a dologhoz, nem feszülünk rá, fiatalok vagyunk és csak 5 hónapja próbálkozunk. Veletek történt hasonló? Változott a testetek ennyire egy nem megtapadás után?
 
 


Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Az 5.hétben járok a terhességgel. Csütörtökön barna folyásom volt sajnos. Elmentünk a dokihoz aki magnéziumot és ágynyugalmat írt. Azóta volt egy alkalommal hogy alvadt vér távozott. Nagyon aggódunk. Csütörtökön megyek uh-ra.
Van/volt valaki hasonló helyzetben?
 
 


@eszty85:
Szia, mi volt az uhn? Én hasonló helyzetben vagyok, KB most vagyok 5 hetes, a petezsak 5.5mm volt. Majd 5.en kell újra mennem orvoshoz!
 
 


Sziasztok,

sajnos nyaron volt egy veszitesem. kb. 5 hetesen megszunt a terhesseg, es elment magatol.

Most ujra terhes vagyok, ma kb. 6 + 6 hetes. (Utolso menstruacio 28.09.2019 )

Eloszor 5 + 4 hetesen voltam orvosnal - a hasi ultrhangon latszott a petezsak 1.8 cm es benne pici pont az embrio, de volt egy pici levallas is es emiatt utrogestant kaptam.

A kovetkezo heten, vagyis most kedden 12.11.2019 ujra voltam kontrollba, ket jo hirt kaptam: 1. a petezsak nott ( 2,38 cm), 2. nincs levallas, viszont az embriot nagyon nehezen talalta meg. (igaz el is felejtettem hogy nem kellette volna elotte pisilnem).

Azt mondta hogy az embrio nagyon pici es meg nem merheto. Jovo heten menjek vissza vagyis 20.-an.

Rendben is lenne minden de most kicsit megijedtem, mivel ez a masodik nap hogy nem vagyok rosszul. vagyis elmult egyszeribol a hanyinger a szedules es a faradsag is.

Verzesem vagy hasi gorcsom nincsen.

Szerintetek ez normalis? Volt mar valaki hasonlo helyzetben? nagyon szeretnem ha most megmaradna, 34 es fel eves vagyok nagyon szeretnenk mar a babat.

Koszonom a valaszotokot! Kellemes napot !
 
 


@tobemom:
Szia! Hogy vagy? Mi történt azóta?
 


Sziasztok.
Hátha járt valaki hasonló cipőben. Bárna folyás miatt mentem sürgősségire.
6+6 hetes terhesen megállapított hasi uh hogy a petezsak 32 mm de nem mondta h lát e mást, azt se hogy nem. Progeszteront irt fel a folyásra. Vélemény?
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: