Új privát üzeneted érkezett!

Irni mindenkeppen :)
nekem nemsokara lesznek hireim, jovo heten v. utana hetfon megyek dokihoz, endo ugyben.


Én is szívesen jövök közétek!
A héten 3 helyre megyek állásügyben, 2 ovi, 1 pedig egy gazdasági ügyekkel foglalkozó iroda :)
A lelkem még nincs helyén, most plusszabn azért is, mert parázok az új helytől, ahová kerülni fogok....de ez ilyenkor természetes, főleg 6 év kihagyás után 

Babakérdés: azt hittem jegelni tudjuk, de nem...a férjem is és én is menni akarunk tovább. 
Sztem a Kaáli lesz, itt Pesten! Basszus, annyira nem lehet ezt feladni, főleg, hogy ott van még az 5 OEPes lehetőségünk.
Spontán baba? Csodás lenne .......

Regi várunk a hírekkel!



Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok! Nagyon örülök ennek a topiknak  Én és a vőlegényem is 2016 ra tervezzük a mi kisbabánkat,és remélem összejön , nagyon bizakodó vagyok ! Elkezdtem a méhpempő kúrát, és remélem 2016 ban megjön a baba KacsintásCsók
pingvinke98
Kisvaszar
 
 

 
 

Sok sikert pPingvinke!

Kata, drukkolok, allasugyben es nyugi, De hogyhogy 6 ev? az jo sok, nekem masfel honap utan szenvedes volt..

higyhogy a kaali mellett dontottetek es epp a pesti?


Sziasztok!


Jól van! Kata jó, h nem adjátok fel!!!  Már megvan a hely is  Csak együtt "babázunk" megint! 


Regi! Írj, h mi volt! 


Pingvinke Szia!!! :)


Szuper, hogy jöttél! Gyere gyakran mesélj, h mi újság! :) Kisvaszar merre van? Tuti nem felénk, mert még nem hallotam róla... 


 


 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Sziasztok!


Van egy szupiii állásom!!!!!!
Sok a meló (oviban hol nem)de tündéri, otthonos, baráti légkör fogadott csupa-csupa szeretettel!
Olyan jóóóóóó
Bayar: csak annyi, hogy vidéken van   a meló, vagyis az ovi, szárnyalok....rettegtem, hogy ismét egy, személytelen, morci hangulatú kollektívába kerülök :P
Januárban kezdek....ez most iszonyúan kellett a lelkemnek....

Regi, hogy hogy 6 év? hát ebből tulajdonképpen 2 és fél év láblógatás (férjemmel voltam külföldön), majd közben lombikozás...2012-ben pedig pocakodás+Gyes....most pedig újra meló.
 Miért a Kaáli? Sok jót hallottam róluk, persze rosszat is, de nem ezekre nézek elsősorban....Pesten van, ahogy mi is, Krizsa doktor úrhoz pedig ragaszkodtam, mert 2 nagyon kedves ismerősömnek hozott össze babát, akik már már feladták (pl.11 lombik máshol sikertelen, a 12. ott sikerült) 
Persze biztos ő sem csodadoki, ill. ezek már mind fizetős lombkik voltak, mégis úgy érzem, a továbbiakban ő fog tudni segíteni nekünk. Ez csak olyan női megérzés.....

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok!  Baranyában van Kisvaszar elégkis falu de az élet az zajlik rendesen 
Nagyonörülök,hogy ebben a témábon sok beszélgetőtársra leltem :) Sajnosnekem elég nehéz a teherbeesés, clostilbegyes kúrán vagyok és a pempőt is szedem , majd meglátjuk. ez lesz az első clostis hónapom. Most lesz 8 hónapja hogy nincs kisbaba de remélem, hogy a 2016os év meghozza nekem  Mindenkinek 2 csíkos tesztet kívánok!Csók
pingvinke98
Kisvaszar
 
 


Sziasztok,

Kata, gratula, orulok h. ilyen gyorsan sikerult es tetszik is:)

mikor jelentkeztek kaaliba? Sztem mi iden mar nem keztunk, ugy nez ki 24 naposak lettek megint a viklusaim :( igy iden semmikepp nem ferunk be..
holnap v. hetfon megyek az eredmenyekert.. kivancsi leszek,ost annyira fajt, szurkalt a hasam tegnap is, de meg nem jott meg..

pingvinke: baranyaban nagyon szer kis falvak vannak :)


Sziasztok!

Köszi Regi :) Hát még én hogy örülök!!!! nem is reméltem ilyen gyors, és eredményes sikerre állás ügyben...előtte egy nappal hívtam a Kaálit :) 02. 24-én megyünk konzira Krizsa dokihoz....de most nem is tudom mi legyen....mert ha elkezdek dolgozni és teherbe esek, -ami tök jóóóó lenne-mit mondog a munkáltatónak? Bocsi, így alakult....?!
Annyira jó hely, nem akarom eljátszani a bizalmukat, nagyon kell most nekik a segítség...
Meglátjuk, mit hoz az élet! Nncsenek véletlenek...én nem hiszek bennük! ;)

Drukkolok nektek, hogy jó híreket kapjatok!

Pingvinke: Ne aggódj, össze fog jönn az a baba, vagy babák :) Azért beszélek többes számban, mert egy közeli rokonom 7 hónap után fordult dokihoz, kapott Clostyt és ikrekkel lett terhes, rá 2 hónapra.
2 évesek voltak most a gyerkőcök :D
Ha átjárható vagy és a párodnál is rendben van minden, jön majd az a baba! DRukkolok!

Bayar: Mikor jöttök IKEA-zni? ;)

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok!


Látod Kata, most a munka terén van valami pozitívum, aztán jönni fog més téren is  Szerintem ez miatt ne aggódj, dolgozzál, és majd alakul. Lehet, h fél év múlva maradsz babás, dolgozol még pár hónapot pocakosan, és elmész táppénzre. Legalább lesz GYES-ed. Nem tudom most mennyi időnek kell meglennie, h kapjál pénzt, míg babázol. Nyugi, pont jól fog kijönni  


Nekem szerncsére p2 a citológiám pajzsmirigy ügyben. De még kedden megyek a másik vizsgálatra. 


IKEA? Valamikor utána megyünk még ünnepek előtt! Talizhatnánk! De még mindig nem tudom, h hogyan menjünk Heim Pálba is, meg ikeába is, meg reggel 7-re oda is érjünk...  


Írok előtte, ha megyünk, aztán meglátjuk, hogy össze tudjuk-e hozni. 


Regi, most neked mit néztek? Vvtel volt? 


Na megyek felkeltem Manót, mert még alszik... este buli lesz az tuti, de nem alvás 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Remélem én is, hogy össze fog jönni
pingvinke98
Kisvaszar
 
 


Remélem én is, hogy össze fog jönni
pingvinke98
Kisvaszar
 
 


Hali, vv eredmenyere varok az enfo miatt, meg nezelodes is lenne h. mi ujsag a cisztaval. megsem jott meg, uh majd hetfon.. pedig azt hittem mar tegnap megjon, hat megsrm. nem banom legalabb hosszabb a ciklusom es nem 24 nap.:)
Jo. vasart, kellemes hetveget, aldott adventet!


Sziastok,

voltam ma dokinal: mutet lesz. Nem lett kisebb, sot nott a ciszta, es mivel a trombozis panelem miatt nem szedhetek fogigatlot, mutet lesz.
Meglatjuk , remelem jol siekrult es minden rendben lesz!

Szep napot!
R


Sziasztok!
Huu Regi, akkor sok sikert a műtéthez! Nem értek hozzá, de az ilyen nagy beavatkozásnak számít? Ha eltávolították, akkor nagyobb esély van babásodni, vagy most ezt mindentől függetlenül el kell végezni?
Én ma voltam izotopon. Most elkülönülve vagyok Manócitól. Estig mindenképpen, mert olyan kontrasztanyagot kaptam, amivel nem mehetek vagyis tartosan nem lehetek senki közelében, főleg nem gyerekek és kismamák mellett. Apás nap van ma. Anyuéknál dekkolok, Ők meg elutaztak.Igy lesz időm kreatívkodni . Bár nagyon hiányzik Kincsem!!! Estig hogy bírom ki, sosem volt még igy!
Többiek?
Puszii



Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Sziasztok!
Huu Regi, akkor sok sikert a műtéthez! Nem értek hozzá, de az ilyen nagy beavatkozásnak számít? Ha eltávolították, akkor nagyobb esély van babásodni, vagy most ezt mindentől függetlenül el kell végezni?
Én ma voltam izotopon. Most elkülönülve vagyok Manócitól. Estig mindenképpen, mert olyan kontrasztanyagot kaptam, amivel nem mehetek vagyis tartosan nem lehetek senki közelében, főleg nem gyerekek és kismamák mellett. Apás nap van ma. Anyuéknál dekkolok, Ők meg elutaztak.Igy lesz időm kreatívkodni . Bár nagyon hiányzik Kincsem!!! Estig hogy bírom ki, sosem volt még igy!
Többiek?
Puszii



Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Bayar, ezt nem is hallottam meg h. ilyen van. Erdekes. Kibirod, kreativkodj:)
nem tudom mennyire nagymutet, sztem orvosilag nem az, csak nekem lesz az.
Igazabol azert csinaljuk mert nem mulik el a ciszta mar honapok ota.. leszivtak mar de visszanott. Ahogy hallottam az eseky is megno, de kerdeztem a legutobbi spermavizsgalat etedmenyet, hervadzto, persze a normalba kerult eppen igy semmit nem hajlando szedni :( besorolas also hatarat surolja..
a ciszta ugye nohet is kezeles hatasara szoval igy soha nem lehetne tudni mikir mi lesz, tivabba elnyomja a peteket is, karosithatja a minoseguket.
aztan vannak miomak is, egyuttal azt is el lehetne tuntetni.
kitartas, nemsokara megolelgetheted Manokadat!


sziasztok! idén nyár végén kezdtem vizsgálatokra járni, kiderítették, hogy kicsi a tüsző, így stimulálni kellett gyógyszerrel. ennek köszönhetően két domináns tüszőm lett. nemrég volt az inszemináció, ha minden igaz, Karácsonyra már biztosat fogunk tudni.


Szia Jazminblanka,

Sok sikert!


köszi!


Sziasztok,

voltam bokor dokinal aki endoban allitolag numbervan, kb 10 perc alatt kitett a rendelobol, igaz egy oras csuszas van, egybol mutet, nem lacafacazott, es atkuldott az UH ra, na itt jott a feketeleves,mert szarabbol allok odabent mint gondoltam :(
Van egy csomo myomam, es nem jo az a ciszta ott ahol van, szovalmindenkepp ki kell szedni. raadasul a bal vezetekem el van zarodva, a jobb mehtartoszalagon miomak lognak es a beleken is van vmi mioma vagy mi.. Hat remelem megmutenek, jol sikerul nem veszik ki semmimet csak ami nem odavalo :(

Ti hogy vagytok? keszulodtok mar karacsonyra?
Milyen a melo Kata?
Bayar megoldottatok mar a heimpalt? Mi ujsag a gobokkel, mutettel ?


Szep napot!
R


Sziasztok!

jazminblanka: Üdv itt! Drukkolok! ;)

Regi: Basszus, sajnálom, de legalább tudjátok mi újság pontosan, így gyorsan orvosolni is fogják a gondot, ami miatt nem lettél eddig terhes.
Rendbe tesznek és gyorsan babás is leszel! Ezt kívánom!

Munka: Januárban kezdek, így még nem tudok érdemben nyilatkozni....kari ünnepekre meghívtak, oda megyek majd.

Mi ismét hörghuruttal itthon, már a 2. hete....bölcsis nyavalya 
Készülődünk az ünnepre, de nagyon bevagyok szorulva a lakásba, így mindent neten intézek....nemsok karácsonyi hangulatom van eddig :( pedig nagyon szeretem ezt az ünnepet! Remélem jövőhétre meggyógyul B. és tudunk menni közösen a bölcsis karácsonyra.

bayar: hogy vagytok?

Többiek? Olyan sokan jöttek...azután meg mentek :(

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Szia Kata,
orulok h. irtal:)
sajnalom a horgohurutot. azt meg ne band h. net, mindenhol ezren vannak. Nem is ertem honnan van ennyi ember ..

Kicsit felek, nehogy mast is kivegyenek..
Anugy remelem ezzel tisztazodik minden. meg vmi mehsovenyem is van..


Fel a fejjel, A jaracsonyi hangulat majd megjon :-)


Sziasztok. ujabb fejlemeny :jan 21 mutet. bokor azt mondta nem lesz elravolirva a petefeszek, sem a meh, viszont kehet egy vezetektol el kell bucsuzzak...meg gobdolkozom rajta.


Regi: megértem, hogy aggódsz! Kívánom, hogy a legjobb döntésd tudd meghozni!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


koszi, alig varom h. tullegyek rajta.


Sziasztok! 


Jó régen jelentkeztem... 


Annyi minden volt. Vagyis semmi különös, csak itt az ünnepek, meg rohnás előtte... telórol olvastam, de onnan nem tudok írni valamiért.


Szóval, Regi! Műtét  Sajnálom, de bízz az orvosodban! 


Amúgy hogy teltek az ünnepek?  Nálunk jól! Sikerül nagy boldogságot szereznünk a Manónak, és nekünk ez volt a legfontosabb!  


Jesszus mindjárt új év  Olyan furcsa  Mindjárt (szeptember) ovis lesz! Ha nem jön a tesó, vége a babavilágnak és valahogyan nem tudom elképzelni még, hogy milyen lesz akkor!  


 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Szia Bayar,

az unnepek nalunk is hamar eltelltek, sajnos :( Lassan kell mennem vissza dolgozni ami egyaltalan nincs inyemre , igy teljesen megertem az "aggodalmad" .
Bar biztos osszejon a kisteso nemsokara.


Pajzsmiriggyel mi a helyzet most?
Mano pottyokkel? Mikor mentek Heimbe, vagy mar voltatok?

BUEK mindenkinek!



Sziasztok!


Naa  senki nem jelentkezik? 


Regi, de ha műtenek, akkor kell lenned valamennyit táppénzen is? Azzal el is megy a január... Utána mikor kezdhetitek a baba projektet? Sokat kell műtét után várni? Vagy ilyenekről nem volt még szó? 


Most mi is rástrartolunk januártól, már amennyire lehet  még megyek egy pm kontrolra 5-én, aztán ha minden ok, akkor nincs akadálya a Tesónak!   Tegnap erre koccintottunk Apával, hogy akkor hajrá 2016ra  Igaz még nem volt éjfél mert 11kor kidőltünk, de reméljük minden úgy alakul, hogy jó legyen! 


Pöttyök vannak... Fel kellene jutnunk, míg él a beutalónk. 


Huuu pont tegnap beszéltük Apával. hogy feogunk itthon fegyert tartani... mondtam példának, ha jönne 4 megtermett jóvágású ember, dörömbölne... mikor egyedül vagyok Manóval... tuti használnám ha nem húznának el  Erre, ma mondják, hogy tegnap itt a faluban 4 ember szépen bement egy házba, ahol ráadásul otthon voltak... összeszedtek ékszereket... de észrevették őket, meg el is kapták a rendőrök....  Ugyhogy nagyon szuper, ma is éjszakás a Férjem. Tuti nagyon nyugodtan fogok aludni, míg haza nem ér!!!  Ma csak 4-ig van, még 4 óra  és alhatok  


Még jó, hogy rendőrhöz mentem feleségül, pont én aki szörnyen betoji   10 kmre dolgozik, 2 perc alatt itt van, ha hívom, de akkor is 


És mit szóltok a hóhoz?  Regi te majd csak idén tapasztalod, vagyis jövőre, mert akkor már nagyobb lesz a bébi,  hogy milyen nagy öröm a gyerekeknek a hó! 


Kata nálatok is esett???




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Mi így örültünk a hónak  


Már csak egy kotró kellene elé, mögé meg egy sószóró 


Komolyan! Kihoztuk a szánkót, mert úgy örült, hogy végre esik.... persze szánkózásra még nem alkalmas... Így maradt az imádott motorozás 





Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Buek Mindenkinek!

Bayar,
Nalunk 2 napos volt iden, mivel egy havarnak szulinapja van 1-jen :) A szilveszter jo volt, sokan voltunk, ahol volt ott gyerekkel jottek, igy lattam mennyire orultek a honak! Nagyon cukker manokad van. En mar alig varom hogy legyen akinek megmutatom, kiviszem setalni szankozni. Remelem lesz kinek, kivel..En mondjuk orultem a honak egesz addig amig nem nekem kellett hazavezetnem :)


Azt hittem mar halvanyultak a franya pottyok..

Elhiszem h. felsz, en is tiszta ideg lennek ilyen esetben. Kesz agyrem h. nem lehetsz otthon sem nyugodtan, meg akkor is kepesek bemenni. De talan nagyobb buntit kene nekik alkalmazni, es lecsukni mindent egytol egyig.. Vagy leloni.. En pl egyaltalan nem sajnalom azt aki meghalt a mergezett borbol, nem eloszor csinalta, rajartak a munkaja gyumolcsere, megerdemeltek. es meg utana a tulajt huzkodjak meg.. Szar egy vilag..


Nem tudom hogy lesz pontosan az idozites, es nagyon remenykedem benne hogy megsem lesz szukseg lombikra, sikerul termeszetes modon is mutet utan. Meddosegis doki annyit mondott h. mutet utan menjek vissza a szovettannal. Gondolom majd akkor elmondja h. mikor tudunk kezdeni.
Igen, tpn leszek, igy januarban mar csak ket hetet megyek. Azt meg nem tudom h. mennyit leszek TP-n, mert lehet h. egyaltalan nem megyek vissza.. Meg kiderul, ugye sokmindentol fugg, foleg h. mi lesz a cegnel, bezar e tenyleg evvegen vagy megsem.
Legjobban azt szeretnem ha babas lehetnek.. Jo lenne megtapasztalni a pozi tesztet, az izgulast, az oromteli varakozast..




Sziasztok BUÉK mindenkinek!

Hó sajnos nálunk nem esett...az ünnepek elszaladtak, sűrű volt, kevés pihenéssel, a tavalyi csodás volt, de akkor 3-ban voltunk külföldön...lehetőségünk sem volt sehová rohanni. 
Sztem jövőre máshogyan kellene ezt csinálnunk, mert 23-tól 26-ig a konyha rabja voltam 

A szilveszter jól sikerült, mi barátokkal, csöpikénk szintén a kis pajtikkal, mamáéknál bulizott, vidéken. Nagyon élvezte, jól elvolt a nagyszülőkkel, csak néha "anyázott" :)

Én holnap kezdek dolgozni....hát hihetetlen....kicsit várom, de tudom, hogy fenenkestúl felfog fordulni az életünk, félek, hogy pikk-pakk elpörögnek a hónapok és a kicsi babámból hirtelen nagyfiú lesz, és észre sem fogom venni :( 
Na de nem mi vagyunk az egyetlenek a világon, akik dolgoznak  gyermek mellett.
+edzés(terembe fogok járni)

Februárban megyünk konzira a Kaáliba...az még 2 hónap....

Üdv mindenkinek, nagyon jó kezdést, gyors babásodást kívánok Mindannyiunknak!

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Kata,

biztos jo lesz az uj melo, csak furcsa lesz az uj idobeosztas. :)
milyen volt eddig?

nekem eltoltak a mutet idopontjat, jan 26 ra.


Szisztok! 


Megvolt a pm vizsgálat, minden ok, uh elvileg nekiállhatunk! -hu de csúnyán hangzik  Új év, új lendület, új baba  -marha vicces vagyok 11 kor....  


Tegnap jött meg, hamarosan itt lesznek az akciós napok! 


Kata! Milyen volt az új munkahylen??? 


Ez nekem is ijesztő, hogy lassan eltelnek a babaévek... irány az ovi és a munka... kimondani is rossz! 


Főleg, h nem tudom milyen lesz az új helyen  én kicsit félek. Rengeteget kell készülni munkaidőn kívül, vagyis én nagyon lelkiismeretesen csináltam. De most h itt van Manó, nem igazán tudom, hogyan osztom be majd a szabadidőmet  Nem akarok fesetgetni, meg verset tanulni, amikor Vele lehetek. Régen más volt. Apa dolgozott, én meg addig készültem, egyedül voltam otthon senki nem zavart.... 


Gyúrsz Kata  


Nekem is kellene tornázni. Hétfőn majdnem rávettem magamat, h lemegyek, van itt a faluban nagyon jó edzés egy profi csaj tartja. Nem elmaradt  Csak el kellene kezdenem, de mindig arra gondolok, h ahh ugyis ha terhes leszk, akkor nem tudok járni, akkor meg minek kezdjem el. Irtó lusta vagyok!!! 


Most éppen dino jelnezt hajtok  tavaly is bemehettünk az oviba a bölisekhez, idén meg a mini csoportba megyünk farsangolni, hadd találkozzon a leendő pajtásaival, meg persze dinonak fog öltözni kicsi Életem. Csak múlt évben is 100 fok volt,  nyitott ablaknál, nem lehetett visszavenni a fűtést... most egy dino egyberuhát ráadok sapkával... hát 5 percen belül el is ájul... lehet h marad a zöld harisnya meg a zöld rövid polo néhány tüskével a hátán amit majd én rábiggyesztek 


Regi! Miért lett halasztva a műtét? Miattad, vagy orvoshiány? vagy vannak fontosabb esetek is? 


 


 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Bayar,

mit a foglalkozasod, tanarno, vagy ilyesmi? Marmint hogy keszulni kell azert gondolom :D
Biztos nehez lesz eleinte, de bele kell jonni az uj idobeosztasba, ill remelem megsem ;)

Orulok hogy jok lettek az eredmenyek. Akkor miert vannak ott a gobok? vagy az nem befolyasolja az eredmenyet, a TSH es egyeb pajzsmirigyes szinteket?

Sztem is jo otlet a harisnyas verzio, ha ilyen "problemak" lehetnek, nehogy Mano ido elott kidoljon a bulibol :) Varja mar?

Nem tudom miert lett elhalasztva, nem kerdeztem. Lehet orvoshiany...Varom mar hogy tullegyek rajta. bar most kicsit aggodom, tegnap este hoemelkedest mertem, ittam gyors egy palinkat, meg neocitrant es aludtam 12 orat. Ma jobban vagyok, nem erzek semmit.
Mult heten a munkahelyen extrem hideg volt:( Lehet hogy ott szedtem ossze szerencsesen vmit :(



Sziasztok!

bayar: Örülök, hogy az UH-on minden rendben volt! Hajrá, hajrá, drukkolok, hogy gyorsan összejöjjön! ;)
Benit is vihetném be az ovis farsangra, csak lelogisztikáznom nem lenne egszerű, mert ott van még mellette 18 másik gyerkőc :) Még erősen megfontolom!
Biztos cuki lesz a jelmeze, ügyes anyukája van!

Regi: Gyógyulj meg gyorsan, de lehet, azóta már jobban is vagy :)

Nekem a munka jó, már amennyire egy munka jó lehet :) Eléggé lemerülök estére....szoktatóban.
Beni is jól veszi az akadályt, már nincs reggel sírás, csak az ajtóban van egy kis jelzés szerű, hogy azért ez nem olyan jó buli, anya-apa nélkül.
Mi ugye februárban megyünk a Kaáliba konzira....ez a 34. ciklusnap, még semmi....teszt negatív.
Tuti bezavart a lombik, mert decemberben  21. ciklusnapra jött meg 
Na majd meglátjuk.....
Vigyázzatok magatokra!


Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Kata,

orulok hogy a munka " jo", es ezert irigyellek is, es hogy Beni is jol viseli.
Nekem eleg szar, es egyre szarabb, varom hogy kapjak vmi idegosszeoomlast.. Irto nagy a nyomas, nehezenn birom.


Erdekes nekem nem zavart be egyaltalan.. nekem ugyanugy megjott mint elotte, ez jo?

vigyazzatok magatokra!



Sziasztok!


Sajnálom Regi, hogy ilyen nagy a hajtás nálatok, nálunk is alakulnak a dolgok....kezd világosodni a kép....mármint a belső feszkók 

Tesztem negatív továbbra is  ez a 39. c.napom......
Érdekes, mert az előző beültik nekem sem zavartak be. Csak most húzódik...ha a héten nem jön meg, akkor jövőhéten doki lesz.....

Többiek, jól vagytok?

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Kata, nem lehet h. a melohely miatt kicsit stresses vagy es azerz kesik ennyit? vagy lehet kesobb volt pe. es ezert nega a teszt. Kivanom az utobbit :)

most epp a soten ulok es remelem jo helyen.. altatoorvosi megbedzelesre jottem nagyedre., ami fel oraja volt..
Izgulok h. mit mondanak a leletekre..
remelem minden rendben es mehet a mutet..

A melohellyel meg ovatosan, remelem jol fogod magad erezni vegul.


Sziasztok!

Mi újság Regi? Mit mondtak, van már időpontod?


44. nap még mindig semmi....teszt negatív....
Izgultam persze, de most a testemre egyáltalán nem figyeltem, nem görcsöltem rá....csak vártam, hogy megjöjjön, sosem volt még ekkora kihagyás....csak mikor Benike megfogant.
Fogalmam sincs most mi van, remélem nincs nagy baj.....csütörtökön tudok dokihoz menni, ha addig nem jön meg.

A melóhelyen elmúlt a vihar, ez ált. dolog, jönnek-mennek a bajok (sok nő egyben) ;)

Bayar?

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Kata, orulok hogy elsimultak a munkahelyi dolgok :D

Elkepzelni nem tudom mi lehet, hogy meg mindig nega a teszt. Nincs mas, dokihoz kell menni..
Volt peteeresed a honapban?

Igen, kedden mutet, remelem mar semmi nem jon kozbe !

Igen, Bayar , merre vagy?


Szia!

ÚÚÚÚ, már kedden műtenek!!!!?? Nagyon sok szerencsét, gyors felépülést kívánok! Majd gyere, amint tudsz, hogy, hogy sikerült a műtét, hogy vagy. OK?

Nemtudom, hogy volt e peteérésem, most egyáltalán nem figyeltem a testemre, annyira emlékszem, hogy amikor meg kellett volna jönnie, előtte brutál hisztis voltam, és csokit faltam (pedig nem vagyok csokis, egyáltalán).
Voltam a hónapban Kangoo jump, és Spinning edzésen is, de semmi. Annyira remélem, hogy nincs baj.....

Drukkolok neked keddre ;)

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


koszi, Kata.

remelem semmi gond, de lehet h. az erosebb sport miatt kesik..De meg az is lehet h. baba, olvastam olyat h, nagyon sokaig nem mutatta a teszt..


Helloooo! 


Huuu sokat lógtam, bocsi, de itt vagyok!


Nálunk semmi hír, telnek a napok. Egyre jobban érzem, hogy szorít az idő  mármint, hogy én húztam egy határt magamnak, hogy decemberig jó lenne ha megszületne a Tesó... hát van 2 hónapom/unk. 


Regi: óvónő vagyok 


A göbök minden értéktől függetlenül vannak. Minden értékem tökéletes. Nem tudom, hogy miért lettek... 


Kata! Ne is mondd, h sok nő egy helyen.....  én már most rosszul vagyok, ha a sok nőre gondolok az oviban  Szörnyű, tényleg! 


Szóval: Kata!!! Ha azt mondod, h csak Beninél volt ilyen, akkor jó esély van rááááááá, hooogy  huuu de szuper lenne!!! Remélem az uh-on a legeslegjobbakat látjátok! Gondolom, ha mész dokihoz, akkor uh lesz! Én nagyon drukkolok!!!


Na nekem volt pé-m. Teljesen érzem azt a 3 napot!  


Kicsit úgy vagyok, hogy decemberi legyen! Annyira bebeszélem, hogy addig tuti nem lesz semmi. Aggódom a beszoktatás miatt!  Nem lesz egyszerű. 2 hónap alatt meg csak megszokja Manóka 


Regi! Kedden műtét Kívánom a legjobbakat! Jövök és lesem a híreket!


Ma voltunk "korizni" a Balcsin. De délutántól folyamatosan esik a hó, holnap szánkózunk 


Apa éjszakás uh garantált a hánykolódás ma éjjel 


Képzeljétek! Vettünk 2 bringát magunknak. Nekem volt egy ősrégi, Zolinak meg ellopták pár éve.... uh most beruháztunk. Vettünk Manónak gyerekülést rá.... na míg a földön ült benne fülig ért a szája, mikor fel volt szerelve, ordatott, meg remegett, h ő kiszáll, mert fél, hogy elesik.....  Na vissza Decatlonba... szerencsére visszavették. Most kajtatok valami használt utánfutósat, tudjátok, azt a kétkereküt! SZóval telnek a napok nem unatkozunk  


Egyenlőre ennyi, ígérem nem tűnök el 2 hétre.  


Jó éjt!!!!




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


szia Bayar,

Jo hogy hallunk feloletek!

Annak nem hogy ott vannak a gobok.. Mondtak hogy ez miert van? hogy az ertekek jok a gobok vannak?

Remelem lesz kedden mutet, tenyleg. 10. napon leszek, doki aztmondta jo lesz, ugye eloszor az 5. napon lettem volna 21-en , de eltoltak az idopontot. Tegnap meg jo eros tojasfeherjes nyakom volt.. remelem ez nem fog bezavarni. Azt mondtak azert kell az elejen h. vekony legyen a nyalkahartya, hat nekem ezzel nem lesz gond, mert mindig nagyon vekony :(
Izgulok.

Sajnalom hogy nem sikerult ez a biciklizes, lehet ki kellett volna probalni ugy is h. mentek a bringaval, nem? lehet hogy akkor rajott volna h megsem tortenik semmi baj. Nekem az a huzkodos nem tetszik, annyira alacsonyan van, es haturol siman barmi elkaphatja, marmint auto, bar gondolom bringauton akartok menni vele.

Vannak azok a tavtartok is amikor a gyerek csak ul a bringajan es huzzak, az is jo,bar nem tudom h mi tortenik ha hozzaer a pedalhoz, mivel a hatso kereke lent van amikor huzzak..

A lenyeg hogy mentek bringazni, az nagyon jo moka sztem :)

En is epp azon gondolkozom h. atkepzem magam ovonobe vagy dadaba, ott talan nyugodtabb lennek, nem tudom.

Most is tiszta ideg vagyok a munka miatt azert vagyok ebren, meg neki kell latni dolgozni.. tegnap is dolgoztam vagy 3 orat...nem nyavajgok tovabb!

Fel a fejjel, drukkolok h. last minuteben sikeruljon! :)

Szep napot!





Sziasztok!

Regi remélem jól vagy! Gyere majd mesélj mi volt!

Bayar: Ne stresszelj rá, nem jó....persze tudom, hogy ezt nem lehet kikapcsolni :P
Bicó: sajnálom, hogy nem jött be...most egyébként is abban a korban vannak a gyerkőceink, hogy elkezdtek tériszonyosak lenni, kezd kialakulni a veszélyérzet, ami teljesen normális folyamat. Én sztem csak rosszkor időzítetétek a gyermekülés témát, lehet, ha kisebb korban, vagy később egy fél évvel(nyárra), akkor már ment volna, Na de persze, ezt én gondolom így, tapasztalatok miatt.
Húzós kis sátor, az nagyon jópofa :) bár én sem merném beletenni forgalmas utakon sohasem lehet tudni...de ez  apesti őrült sofőrök miatt mondom.Abba is hagyom az okoskodást, igazából úgy is ti tudjátok mi a legjobb Örsinek.

Beszoktatás: be fog szokni, tuuudod, hisz hozzád is beszoktak a gyerekek, ki gyorsabban, ki lassabban.
Nálunk a mai napig megy a reggeli egyperces sírás.....ami nekem szól, mert amint kiteszem a lábam, már nem is hallom. Jól érzi magát, mert, amikor beteg (sokszor van) emlegeti a csoporttársait, hiányzik neki a gyermektársaság. 

Drukkolok, hogy összejöjjön a baba mihamarabb!

nekem ma reggel megjött......így tuti nincs baba....nem is éltem bele magam, mert annyiszor becsapott a testem, hogy a lelkem kénytelen volt megedzödni és már nem hinni a jelekben. ismét nem hiába :( persze nagyon ne, örülök, de végre van már valami....a szükséges rossz.

Vigyázzatok magatokra ebben a vecak nyálas időben, puszi

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


Sziasztok, megvagyok, de nem volt jo, modt sem az. Raadasul nagy gondok vannak... teljesen elkeseredtem, azt hitem jobb lesz de epp ellenkezoleg.


ÓÓÓ, nagyon sajnálom, hogy nem vagy jól..... :(
Mi történt, mit mondtak?

Lilypie Fifth Birthday tickers
 


endom van, a vastagbelen, igy majd egyszer ki kell venni egy darabot ill eztt a darabot:( es mivel ez ott van, nem eppen biztos a terhesseg....szoval megegy mutet kell vmikor, erre viszont baromi hosszu a varolista...kb 2 ev. v. 2 milla..lehet lombikozni is de neheziti sot meg lehet vmi baj is lesz belole...a hirmonok miatt...

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron