Kangi
Zsombi 1 hónapos koráig kapott haladékot köldökcsonk ügyben, előtte nap esett le
. Szerintem ne nagyon izgulj, a túl hamar leeső sokkal durvább, Szandié még aznap leesett, amikor hazavittük a kórházból (mert nem vágták le olyan kicsire, mint most szokták, hanem hagytak rajta kb. 10 cm-t és egy bazi nagy csipeszt
) Szerintem türelem, de ha nagyon aggódsz, akkor próbáld meg, amiket Zsuzsi írt.
Szájpenészhez kitartás!
Jajj, még sérv is.
Évi
Micsoda megkönnyebbülés
, de azért csak óvatosan, majd duhajkodsz később
Beu
Nálunk érthetőek a mondókák

Még hogy nem mond vicceset Lőrinc: "Viszokai Beátát írom"
, nekem tetszett Hisztikirály? Inkább betyárnak nézném
Maci_2
Falfirka gáz, nem jött le
Mariann
De jó, hohy jelentkeztél
Úgy jó a gyerek, ha rosszalkodik
Leszter
Dr-t nyugodtan használd, lehetne belőle előnyt kovácsolni, azt meg nem kell megmondani, mire van (orvos és kész)
Dokit felejtsd el, nem tudsz sok mindent tenni ellene. Kitartást a tornához!!!
Tüni
Zsombi is a neomicyn-brulamicyn utat járta, szerencsére nem jutottunk el az átmosásig, de elég közel volt. Most ha nagyon hideg van, 1-2 csepp könny jön a jobb szeméből, amúgy semmi baja nincs.
Nyelvfelvágás
, ha muszáj, akkor minél hamarabb, nem? Albérlet
Norka
Játék nagyon szupi, Zsombi iss mondja, hogy "mutasd anya játékot"
Zsuzsi
Cici az oviban
Beleegyeztél? Még mindig ciciztek?
Ari
Motoros csaj édes
Ca-tabletta???
Urszila
Egygyerekesség
Néha belegondolok, milyen lehet hárommal, és úgy vagyok vele, elég a kettő.
Manócs
Te szigorú
Mi csak nagyon kérdőjelesen lennénk a listán, nem sokat haladtam a pedagógusokkal - elég gáz a szolfézstanár, még az 1300-as évekből maradt itt
) Eltűnt a szervíz, ahol a múltkor szerelték a fényképezőnket. Nyomozhatjuk, hol lehetnek (szerintem nincs is már a cég)
Lenne pár dolgom és Zsombi sétálni szeretne, úgyhogy elhúzoma csíkot.
Puszi
Toffi

És így legalább hazafelé leckét vehettem az ónos esős vezetésből is...
még Kevinnel meg a szopi alatt is azért a napi 1-et meg mertem inni. Most meg úúútálom!!Remélem legalább lány lesz (sztem nem, de a Peti nagyon szeretné