Új privát üzeneted érkezett!

Van itt olyan aki negatív tesztek sorozata ellenére babás  volt???

Péntek Judit Nikolett
judit123
Várpalota
 
 
 


31 naponta jön meg és keddre vártam de azóta semmi!!! Igaz örülnék ha baab lenne a dolgoban de 2 teszt negatív lett de nem reggeli pisiből szerintetek lehet baba????

Péntek Judit Nikolett
judit123
Várpalota
 
 
 


Sziasztok!segítséget szeretnék kérni:nekem mindig is összevisszsa jött meg:volt hogy egy hónapig semmi,aztán 2hétig egyfolytábba,később szinte hetente!!!!!Voltam dokinál,kaptam fogamzásgátlót,az helyrehozta!már 3 éve szeretnénk babát,de sajnos eddig nem sikerült!!De most valami más!!!!utoljára dec.9én voltam beteg,azóta semmi!!reggeli kávémat nem tudom meginni,nem fordul fel a gyomrom,nem vagyok tőle rosszul,csak egyszerűen nem esik jól!!sokszor fáj a fejem,álmosnak érzem magam,de este nem tudok aludni!!!Ma hallgattam egy számot a rádióba,amin elsírtam magam!!!néha szúr a hasam,olyan mintha megakarna jönni!Reggelenként,amikor wcre megyek,valami élénkpirosos nyálkás valami van a papíron!!de csak reggel!!a melleim mint ha keményebbek lennének,néha a bimbóm ég,érzékeny,de nem egyfolytába!!!szerintetek terhes lehetek,vagy csak beképzelem?????
juditka1988
Szécsenke,Szlovákia
 
 

 
 

Juditka! Először is csinálj tesztet, ha negatív doki, de olyan aki nem fogamzásgátlóvsl akarja helyre hozni az egész mensi dolgot, és jó alaposan megvizsgál,megkeresi az okot miért nem esel teherbe...

Ha meg pozití lesz a teszt szintén doki és örülés a babának :)
reni87
Kecskemét
 
 


Sziasztok nekem most már 5 napja késik de meg negatív a teszt .. De viszont ovulácio után egy héttel barnáztam 3 napig ... De nem nagyon tudom hogy mi volt ez mert nekem a 7 napig tartó mensin kívül nem szokott lenni más .. Szerintetek lehet még baba ?? Tünetem csak annyi hogy eléggé szurkál a hasam .
rencike1990
budapest
 
 


sziasztok mi mar tegota szeretnenk babat a parommal de nekem pco-m van mult honapba is kesett de eddig szokasosan meg volt aztan minden gorcs nelkul meg jott ebbe a honapban is kesett de viszont tejszeru folyasom volt faradekony voltam mindig ettem volna mondjuk meg mindig meg vannak a tunetek jah es a gyomrom is eg. most is kesett majd ma meg jott de meg mindig hanyingerem van faj a mellem es a dagadt de a tobbi tunet is meg van elotte egy hettel szurkalt a petefeszkem majd lenyillalt. nem ugy van meg mint szokott hanem halvany rozsaszin es nem nagyon. legyszi valaki segitsen :roll:

szilvi :)
szilvi93
Lakitelek
 
 


Szerintetek van baba? Az utolsó menstruációm szeptember 16 és 19 között volt. A naptár szerint október 3-án volt peteérésem. Vőlegényemmel együtt is voltunk előtte. ( 1,2,3-an Is) 8-9 fele
Estenkent feszüt a hasam,ami azota is tart. A mellem is feszül, a bimbóudvarom 12-e óta duzzadt. Elvileg holnap jönne meg, de tegnap reggel volt pici nyalkas barnas folt,aztan semmi. Ma hajnalban ismét egy barnas folt a fehérneműn. Azóta kb 10 percenként pisilnem kell,fehérneműn nincs folt,csak néha barnas a wc papíron!
manatus88
Pilisvörösvár
 
 


Sziasztok Lányok!

Leírom (igyekszem röviden) a történetem, nagyon köszi előre is, ha reagáltok, biztattok! :)

Október 13-án volt meg utoljára a mensim, peteérési időszakban voltunk együtt a párommal, megszakítással ,,védekezünk,,. Most november 10-én kellett volna megjönnie, kb. 4-5 napja késik. (mindig 28 napos a ciklusom és nem szokott késni)Teszteltem, negatívat...
Tüneteim: szurkál a hasam, émelygek, néha a derekam is fáj, a cicim csak szurkál, egyáltalán nem fáj (pedig azt mensi alatt mindig szokott!). Néha fáj a fejem és sokat alszom:)
Van egy olyan megérzésem, hogy babás vagyok, de a negatív teszt elkedvetlenített. :/

Szerintetk korán teszteltem? Meddig várjak a köv tesztig, ha nem jön meg?
Előre is nagyon köszi! :)
 
 


Sziasztok!

Hozzátok fordulok pár kérdéssel, mert érzem nagyon buta vagyok e téren. Ez lenne az első terhességem, ha az....még doki után sem tudom. Szóval ezek történtek. Dec. 14 és 18 között volt az utolsó vérzésem, a fogamzásgátlót azóta nem szedem. Januárban vártam ...semmi, Január 25 és 26 án pozitiv teszt lett, azt elmentem a dokihoz. Külföldön élek, a doki csak franciául beszélt...csak azt fújta hogy még nem lehet látni.
A petezsák látszott...más nem. Na most valoszivű buta kérdés...a petezsák ott van ha nem vagy terhes? Minden esetre egy hét múlva kell menjek dokihoz megint, de addig is még azt sem tudm hogy terhes vagyok e vagy sem.

Tapasztalatotokból ez mi lehet? Előre is köszönöm.
whitedove10
Praga
 
 


Sziasztok! Nem akarok én se butákat kérdezni de most próbálkoztunk életembe először :) Szeretnénk babaát ezért kiszámoltam a peteérést akkor voltunk együtt,utána ovuláció napján.Ez pár napja volt.Azóta görcsölget az alhasam és mintha a mellem is érzékenyebb lenne pedig csak jövö hét végén kell megjönnie.Nem tudom ez mit jelenthet.Mert ilyen hamar nem lehetnek terhességi tünetek vagy mégis?
 
 


Sziasztok :) én most szombat éjjel feküdtem le először a barátommal. Nem vedekeztunk, ellenben nem ment el bennem. Egy ilyen peeiódusnaptár aplikácó azt mutatta, hogy a peteérés után a után 3 nappal történt. Utána szedtem 2 eseményutáni tablettát is. 18 éves vagyok. Szerintetek lehetek terhes? Félek és anyunak nem merem elmondtani.... :roll:
 


Szia Anygal16! Én is szedtem már 72 órás tabit kétszer is,nekem egyszer sem lett baba belőle,bár nem 100%-os az sem de szerintemm 99% hogy nem lesz baj.
 
 


@rencike1990:
Szia! Ez a barnázás nagy valószínűséggel a beágyazodás jele volt! Mindenképp lehet baba a dologban!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@whitedove10:
Szia! A petezsák jó jel!!! A doki ilyenkor tényleg még nem látja csak a 6-7.hétben érdemes lenne 2 naponta tesztelni és ha erősödik akkor a baba szépen fejlődik a doki meg már láthatja az adott időben.

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@saxoo92:
Szia! Sajnos a tünetek egy része csak bebeszéled magadnak mert annyira figyelés a testedett, de ebben nincs semmi rossz. A nem várt körül tesztelj és akkor kiderül a baba érkezése!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Sziasztok! Én is bemutatkozom! Férjemmel az első babát szeretnénk. Amiket válaszoltam meg csak onnan tudom hogy hasonló cipőben vagyok és nagyon sokat olvastam utánna.

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Mindenkinek jó babásodást kívánok!!!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Sziasztok! Nekem olyan problémám lenne,hogy kereken 2 hete késik a menstruációm. 1 hete csináltam tesztet,az negatív lett. Pár napja viszont az orvos azt mondta,h lehet még korai,de lát rá esélyt. Mindenesetre kezeljem magam úgy,mint ha baba lenne,és adott beutaló UH-ra. Ma viszont reggelre volt egy kis minimális vérzésem,világos vörös. Azt olvastam h ez lehet vetélés. Van rá esély,hogy nincs semmi gond? Járt már valaki így? (Uh-ra csak március végén tudnék elmenni). Előre is köszönöm!! :)
 


@breathe22:
Szia! Én a helyedben tesztelnék, és két nap múlva is ugyan olyan vagy erősebb akkor lehet egy kissebb tisztulás vagy a vizsgálat utáni hatás. Tudod hogy mikor volt az utolsó mensid? Vagyis hány hetes vagy? Össze egyeztethető a doki által mondott idővel?
Biztos vagyok benne ha nem erősödött a vérzés, és nem olyan darabos mint a mensi szokott lenni akkor minden rendben!!
Szorítok!!!!!!

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


@gorzi:


Szia! Köszönöm,a gyors hozzászólásodat!
Az utolsó mensi január 10-én volt,szóval már nem most...
A vérzés sajnos erősödött,szerintem jó pár napig ki fog tartani,és nem csak tisztulás.
De nem szomorodom el,még csak az első próbálkozás volt,lehet még nem volt itt az ideje :)
 


@breathe22:


Így igaz!! Nem szabad feladni! Tudom ajánlani a 2015 ősztől próbálkozók topikot ott már nagyon sokan vagyunk és szívesen fogadunk minden új tagot (még ha nem is 2015.-től próbálkoznak).
Ott tartjuk egymásban a lelket a következő tesztekig és eggyüt örülönk mikor a két csíkos leszel.

Kép
gorzi
Keszthely
 
 


Sziasztok! Másfél hónapja próbálkozunk a párommal. A fogamzásgátló abbahagyása után (több mint egy éve), nem jön meg rendesen a mestruációm, pajzsmirigyemet összegubancolta, de most már szedek rá gyógyszert. Jan 21.-en volt meg utoljára, és pár napja érzékenynek érzem a mellbimbóimat, és a "érzem" a hasam, semmi fájdalom, csak olyan furán érzem. 2 hete csináltam tesztet, de negatív lett. Azóta sem jött meg, csak ugye nálam ez nem meglepö. Ùgyhogy ezt nem tudom alapul venni.  Szeirntetek van esély a babára ilyen tünetekkel?

Kép
 


Sziasztok! A szülést követő 6 hetes kontroll után 5 nappal voltam együtt a férjemmel, 9 nappal később enyhe, pecsételő vérzésem volt. Az anyatejem nem sokkal később egyik napról a másikra apadni kezdett, fáradt voltam, érzékeny a szagokra. Az együttlét után 17, a pecsételő vérzés után 8 nappal pozitív lett a terhességi teszt. 4 és 5 nappal a pozitív teszt után 3 különböző teszt már negatív eredményt mutatott. Görcs és vérzés nem jelentkezett, ami vetélésre utalhatna. Bízhatom benne, hogy ismét babát várok, vagy erre csekély az esély? Van valakinek ilyen tapasztalata, hogy a pozitív teszt után negatív eredmények születtek, mégis terhes volt?
pancsika26
Tatabánya
 
 


Sziasztok!Február óta próbálkozunk a párommal. Előtte tablettát szedtem. Március 11.-én kellett volna megjönnie. Még nem jött meg. :D Van egy két "tünet":émelygés, szédülés. De semmi más. Ma reggeli pisiből negatív a teszt. Szerintetek lehet baba? Korai volt a tesztelés? Ovu előtt, után 2 naponta voltunk együtt, remélve, hogy érkezni fog a Csoda. Valakinek tapasztalat, vélemény? Köszi
many0317
Budapest IV. kerület
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron