Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Indítom ezt a topikot talán kicsit korán (is) de bízom benne,hogy lassan gyulunk majd :)
Az en datumom október 28 elviekben. De az októberi csoportba nem engedtek be...meg nagy az esely novemberi babanak :)
Nalunk masodik baba lesz. Lesz egy kicsi meg egy pici október végétől :) :p

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


Szia! 


Itt vagyok másodiknak, igaz még csak egy halvány pozi tessztel, de a Kisfiamnál is így kezdtük, aki most 2,5 éves 


Szóval nekünk is a második Baba lesz!!! Én csak kalkulátor szerint mondom, hogy novenber 11 a várt időpont. 


Uhhh kicsi meg egy pici???  Az mit jelent pontosan? 


 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Ohh bocs, látom a vonalzódat!!! 


Na én nem mertem volna bevállalni ennél előbb.  


Látom Angliából vagy?  Egy barátunk is kinnt él, Londonban. Készültünk hozzá tavasszal, de így lehet, hogy elmarad... amúgy is utálok repülni... 


 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 

 
 

Szia :))

Jaj de jo ! Örülök,hogy ilyen gyorsan jott az elso ember :)gratulálok nektek is !

Nem tudom most milyen a Vonalzom...próbáltam beállítani . 21 hos lesz mire jon a hugi/öcsi :) direkt igy szerettük volna.

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


Mi is Londonban élünk :) deli reszen !

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


Sziasztok! De jó hogy indult ez a topik, én is csatlakoznék.  Tegnap láttam hogy még nincs novemberi, ezért jelentkeztem az októberibe, de engem se vettek fel, egyelőre.

Én 5 napja teszteltem pozitívat, a dátum október vége-november eleje (naptár szerint nov 2). Látom hasonló cipőben járunk mindhárman, nekünk is második baba lesz, az első 2 és fél éves. 

Kép

Kép
 
 


Szia Azuri :) most láttam,hogy engem bevettek az októberi csapatba. De mar rengeteget írtak...igy maradok itt :)
Ha a kisfiambol indulok ki akkor picuri novemberi baba lesz . Batyuskat tul hordtam hat nappal...:/ :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


@tthlilla: Engem is felvettek ma az októberi csoportba, remélem nem baj, hogy nekik is írtam, de valóban, nagyon sokan vannak már. Tényleg, nem akarod zárttá tenni a mi a csopinkat? 
Te mikor mész először dokihoz, be vagy már jelentkezve? Ott Angliában is hasonlóan működik a terhesgondozás mint nálunk, van védőnő, 12 hetesen genetikai uh stb? Én március 18-ra kaptam időpontot a dokimhoz, nem tudom hogy fogom kibírni addig. Korábbra sajna nem tudott adni, pedig már 6 hetes kortól lehet elvileg szívhangot hallani, én 18-án már 7+2 leszek.. azért is izgulok, mert már volt több vetélésem, szeretném látni, hogy minden rendben.

Lányok, jól látom, hogy mindannyiunknak kisfiú az első gyerkőc? 

Ti hogy vagytok, vannak tüneteitek?

Bayar, szorítok, hogy erősödjön az a második csík!


Kép

Kép
 
 


Felőlem mindneki oda ir ahova szeretne :)) fel megyek majd kesobb gépről es megpróbálom beállítani ,hogy csak a tagok láthassák az írásokat ;)

Itt Angliában ugy zajlik ,hogy elmegyek a háziorvoshoz . Aki megmeri a vérnyomásom es kuld emailt a körzeti kórháznak h itt az újabb kismama . Ok küldenek időpontot vervetelre kb 8-10 het korul . S ekkor van egy másik időpont a szulesznovel is. Csak akkor találkozol dokival ha csaszaroznak vagy ha komplikáció merülne fel. Amugy csak szülésznő :) s mindenki szuper kedves általában .
Ez tortenik aztan 12.het korul elso uh akkor van genetika minden 16.heten szivhang 20-22.heten meg egy uh meg vervetel későbbiekben pocak mérés vervetel ha szükséges uh . S ennyi :D nem viszik túlzásba :) en Ezt szeretwm . En a 28.hettol elozo babaval otthon voltam..s tobbet paraztattak az utolso hetekben otthon mint itt. Szoval mi most csak varunk . Holnap kerek időpontot orvoshoz :)) addig meg növekszik babuci a pocakban ;)
Nekem szédülés hányinger kicsit minden nap...meg Faradekony vagyok plusz a legelején orr vérzés . Ami volt az elsővel is.

Mit szeretnetek inkabb ? Fiu v jöjjön a kislány ? En hajlok a lány fele de igazából mindegy :)) apa fiút akar most pedig elsőnél lányt mondott . Aztan rájött milyen cool ha fia van es bandaznak egyutt :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


Húú akkor tényleg sokkal egyszerűbb a rendszer, mint itthon. Hallottam már több ismerőstől is, aki külföldön él, hogy nálunk kicsit túlbonyolítják, bár ahogy néztem, 2013-hoz képest, amikor a fiamat szültem, azért itt is egyszerűsödött picit.

Hát mi nagyn örülnénk egy kislánynak, vagyis ez így nem helyes, mert én nagyon örülnék, a férjem azt mondta, neki teljesen mindegy. Tagja vagyok a Praktikák lány babáért nevű csaoportnak pár hónapja, amit egy olyan lány csinált, aki minden létező praktikát összeszedett arra, hogyan tudjuk természetesen befolyásolni a baba nemét (diéta, vitaminok, időzítés, savasítás stb). 1-2 praktikát mi is bevetettünk, diétáztam és szedtem CalMag vitamint 5 hónapig.... viszont nagyon sok mindenkinek mégsem sikerült a kívánt nemű baba, szóval úgy gondolom, hogy leginkább szerencse kérdése a dolog, 50-50%. Meglátjuk. Azért nem fogok kétségbeesni, ha a második is kisfú lesz. 

Én a tüneteken annyit parázok, szédülni szoktam néha és émelyegni, de nem egész nap. Ezért ha nem érzem pár óráig rögtön elkezdek izgulni, hogy minden rendben van-e. Decemberben volt egy vetélésem 5 hetesen, akkor egyik napról a másikra elmúltak a tünetek, persze véreztem is, rögtön tudtam hogy elment a baba. 

Kép

Kép
 
 


Sajnalom :( nekem 2012 decembereben volt egy ...de meg menstruacio elott csináltam a tesztet. Igy tul korán is...
Most nem is gondolok ilyenre :) mar nézegetem a dupla babakocsikat meg gondolkodunk ,hogy legyen a szoba elhelyezve . Hála az egnek nem volt szedulesem ket napja...xsak a derekam hátam akar leszakadni de nagyon :( remelem elmúlik . Amugy nekem kisfiammal semmi tünetem nem volt...faradt voltam aztan kesz. Orr vérzés a legelején kicsi mell feszüles :) örülök ha nincs tünet ;)

En ugy tudom ha peteeres elott jon ossze a baba akkor lány lesz...mert ok kitartobbak ha utana akkor fiu mert gyorsabbak :) nekem meg mindig ossze vissza jott meg igy fogalma sincs mikor volt peteeresem :D majd kiderül mit hoztunk ossze :)))

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


Hol tudom zártá tenni a csoportot? 

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


En ugy tudom talan adminnak kell szolni, es ok tudjak zartta tenni, ha elinditottad, utana te mar nem tudsz valtoztatni rajta.

Kép

Kép
 
 


Lilla, utanaolvasva nekem ugy tunik csak ugy lehet zart csopink, ha inditasz egy uj topikot, elvileg az elejen felkinalja hogy zart legyen, es onnantol oda irogatunk.
En is szivesebben irnek magamrol, ha tudnam hogy nem olvashatja BARKI aki felteved az internetre, illetve jobban tudnad kontrollalni hanyan lehetunk. Az oktoberi is annyira fullon van, hogy en teljesen elvesztem, ok is most allitottak le a tagfelvetelt. Par heten belul mi is millioan leszunk sztem :-).
Ahogy gondolod, ha lesz zart, en jovok!

Na probalok aludni, napok ota ez van, hogy hajnalban felebredek pisilni, es nem tudok visszaaludni kb egy oran keresztul :-( .

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!


Tegnap írtam egy litániát és nem küldte el... 


Zárt csoport: de ha zárttá tesszük, akkor azért még idetalálnak?  Mert jó lenne, ha egy kicsit többen lennénk!  Én is benne vagyok! Én meg úgy tuodm, hogy a topik indító tudja zárttá tenni, nem? 


Ma engem is kidobott az ágy.. Pedig nem akartam korán kelni.


Szóval, mit várunk?  Sokáig még egy kisfiút szerettem volna, gondoltam, hátha jobban elvan majd két fiú. De most meg már hajlok a lány felé  Az elsőnél tudtam és azt is szerettem volna, ha fiú, hát így is lett  Most tippem sincs, hogy mi lesz a neme, tényleg csak az egészség legyen meg!!! 


Ma teszteltem harmadjára. Szerintem többet nem fogok, vagy szerintetek pár nap múlva is csináljak? Ugyan olyan sötét legyen a T csík, mint a kontroll csík?  Tegnap lett volna a nemvárt napja. 


Én majd csak 7-8 hét között tervezek dokihoz menni, mert akkor tuti lesz szívhang és nem kell olyan sokat várni a 12. hétig. 


Azuri, Te honnan írsz? Nem akarlak meglátogatni,  csak úgy megyére behatárolva kérdezem 


Ma kezdem a "folsavat", és sajna a vitaminomat kiszámoltam és pont elfogyott, és mivel én nem vagyok híve a gyógyszertári bogyóknak, és a rendelésem is késik, 21-én érkezik meg.... addig lehet h kénytelen leszek valami mást mégis szedni.... 


Nekem szerencsére még nincsen kellemetlen tünet. A hasam feszít, meg néha szúrkál, de ez már 2 hete... Kisfiamnál is a 6.  héttől jöttek a hányás és tsi meg kikelni sem bírtam az ágyból...  Örülnék, ha most ez elkerülne, nem kivitelezhető, hogy 4 hónapig az ágykörül éljek csak... AZ írtó rossz volt.


 





Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


En is ugy tudom,hogy en tudom zárta tenni..csak nem tudom hol kellene :-/ ugy tennem csak zárta,hogy lehessen küldeni csatlakozási kérelmet .

Szerintem ne csinálj tobb tesztet ! Nekem is egyik halvány lett...lenyeg h ott van ;) mindegy milyen erős :) mi ma vagyunk hat hetesek kistesoval. Állandó fáradtság es a hátam derekam leszakad... Most nekem sincs mas . Bízom benne nem is lesz. Kisfiamnal kétszer kellett a wc-re futnom.

Olit en is megereztem,hogy fiu elso pillanattól . Most talán a lány fele hajlok , de lehet azert mert kislányt szeretnek . Igazából mindegy :) igy is ugy is tokeletes lesz es mar most imádjuk :D

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


@bayar: Nagyon szepek a tesztjeid, nincs mar szerintem sem szukseg tobbre. :-)

Tuti leszunk jo sokan, de ha belegondoltok, a novemberi babavarok nagy resze meg ezutan lesz babas/fogja megtudni hogy babas! ;-)

En Pest mellol vagyok, elso babamat az Uzsokiban szultem. Te, bayar?

Nekem ami kezd nagyon durva lenni, a hasam merete! 6. hetben vagyok, de ugy nezek ki mint egy 12 hetes terhes... Pedig jo lenne titkolni a munkahelyemen a 12. hetig, hat igy nem tudom hogy fog menni. Hallottam hogy masodik babanal mindig nagyobb es hamarabb kezd el noni, de hogy ennyire.. ;-)

Kép

Kép
 
 


Jó reggelt! 


Nekem meg azt kellene megfejtenem, hogy telefonról miért nem tudok írni. 


Tegnap meghúzhattam a hátam, mert nekem is fáj... a fárdtság az jelen! Tegnap este 10-kor már aludtunk   Pedig van, hogy 1-2 ig filmezünk. Mi nem járunk bölcsibe, így addig alhatok, amíg Manóci. Már nagyon rég óta nem alszik délután... ez abból a szempontból jó, hogy 8 után már alszik és kb 8- fél 9korkel. Ha alszik délután csak egy órát is, akkor  este 11ig kukorékol... 


Azuri, akkor Te dolgozol már? Bölscis a Kisfiad? 


Pont tegnap fürdés előtt mutattam a Férjemnek, h kezd kiemelkedmi a méhem...  Erre kérdezi a Kisfiam: mi van a pocakodban?  Mondtam Neki, hogy egy nagyon pici baba! És megpuszilta Aztán kopogott Neki Úgy örült, amikor mondtam, hogy nemsokára visszakopog a Tesó!!! 


Boldog voltam, mert félek, h mit szól majd ha tényleg itt lesz a Tesó! Iszonyú féltékeny. Már ha csak közel megyek egy kisgyerekhez "anyázik"  


Én itt vagyok a Balaton és Veszprém között Veszprémben szülöm a másodikat is 


 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


@tthlilla:


Sziasztok!

Remélem még csatlakozhatok hozzátok! 
Elvileg november 5-én érkezik hozzánk még valaki. Körülbelül egy hete tesztelek halvány, de egyre erősödő teszteket. Dokinál még nem voltam, de jövőhétre van időpontom.

Remélem minden rendben lesz, mert pont két éve volt egy vetélésem. Nagyon örülnénk egy újabb babának.

Üdv mindenkinek!

Viki
 
 
 
 
 


Sziasztok, csatlakoznék én is. Ma teszteltem pozit.
 
 


 
 


Szia Lilla!

Gratulálok! Első baba?
 
 
 
 
 


Kisbiki: igen első. Azota vigyorgunk a parommal. Szerintetek szuloknek mikor erdemes/ ajanlott bejelenteni a nagy hirt?
 
 


Üdv az új tagoknak :) s gratulálok nektek is ;)

Lilla ugyan ezeket a teszteket vettem meg en is anno :) most clearblue meg valami másik fajtaval teszteltem
::)
Szerintem ha ugy érzitek mondjatok el . Mi varunk mivel itt xsak 12.heten van elsőnek uh. S utana ra egy honap múlva megyunk haza ...igy en kb 15-16 hetes leszek mire megtudja mindenki :D lesz nagy meglepődés mert ikertesom meg majus végére június elejére varja elso babajat :)

Akkor eddig mindenkinél masodik baba ? Lilla neked elso latom :) izgi időszak ;)

Pocakok mar latszodnak ? En neha elgondolkodom ,hogy ketto van benn vagy csak mert masodik de mar latszik kicsit a hasam...s 6+1 vagyunk ma :O en is iker vagyok..igy van ra esely :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


Bayar : Oli imad gyerekekkel lenni...igy szoktatom majd tesohoz. Meg ugy is szokja a gyereket . S tervben vagy egy játék baba megvétele neki :) amiről o gondoskodik stb :D játszó csoportban is ölelgeti oket :))) szerintem csak pozitiv hatással lesz ra . Meg mar most mondom neki h megyunk boltba kisteso o msg en...megyunk fürdeni harman stb . Biztos nem vágja ki az a kisteso mert kicsi msg. De október vegeig majd megjegyzi :D

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


hszlilla: Szerintem bármikor elmondhatjátok. Én személy szerint nem vagyok jó titoktartó (kivéve persze ha más titkáról van szó), így mind a 4 várandóságomról tudtak a közeli hozzátartózóim. Sőt, a már meglévő gyerekeinek is egyből elmondtuk a hírt. Sajnos a 4. babát hamar elveszítettük, de még soha annyi szeretetet nem kaptam, főleg a gyermekeimtől. 

.... viszont most még csak a legjobb barátnőim tudják. Kicsit várok, legalább az első ultrahangig. 

tthlilla: Pocak még nincs. Nekem elég későn szokott csak látszódni, mivel kicsit hátrahajló a méhem. Az első várandóságomnál csak a 16. hét után. Aztán a többinél kicsit hamarabb. Most már nagyon várom, kicsit olyan mintha az első lenne, hiszen a legkisebb fiam tegnap volt 9!!! éves.
 
 
 
 
 


Sziasztok!


Üdv Viki és Lilla! 


Viki, most minden rendben lesz!!! Mekkora a Nagytesó?  Fiú vagy lány? 3 vagyunk, akiknek az első fiú 


Lilla, mégis "lőttél még egy tesztet?  Gratula! Én Anyukáméknak elmondtam a egyből, de pl Anyósoméknak majd csak uh után... Utána meg majd úgyis mennek a hírek a családban!!! 


Nekem kezd látszódni  Ha nem kabátos időszak lenne, nem sokáig tudnám titkolni 


Többség megy már a 6-7 hét körül uhra?  Nekem még az is 2-3 hét. Én is kb 1 hete teszteltem, vagyis hétfőn először. 2x nem akarok menni, mert ha korán megyek akkor a szívhang miatt visszahív. Ez volt az első terhességemnél is. 13-án volt pozi tesztem, 27-én mentünk uhra.... 1 hétre rá vissza kellett menni, akkor már dobogott a pici szíve  


 


 




Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


bayar: Köszönöm a szíves fogadtatást! 

Szóval nekem már 3 fiam van. A legidősebb Ádám (14), Keve(11) és Regő (9). 
 
 
 
 
 


Wow csajok, 1 napig nem nezek fel, es maris kettovel tobben vagyunk! Udv nektek :-)

Kisbiki, gratulalok a harom gyerkochoz!

Bayar, igen a kisfiam 2 eves kora ota bolcsibe jar, en meg visszamentem dolgozni kicsit a ket babo kozott.

tthlilla, bennem is felmerult mar, hogy nem ketten vannak-e odabenn, mert iszonyat nagy a hasam, elo is vettem a szekrenybol a terhesnacijaimat, a tobbi nadragom mind szorit derekban :shock:
Nalunk is van tobb ikerpar a csaladban anyai agon, plusz en Clostilbegytet szedtem, ami szinten duplajara emeli az ikerterhesseg eselyet. Asszem ha kiderulne, hogy nem egy baba van, eloszor kicsit sokkot kapnank :-D
En 7+2-n megyek eloszor nodokihoz, nem volt nala hely hamarabb, de nem is banom, mert hamarabb altalaban tenyleg nem sok minden latszodik meg.

Kép

Kép
 
 


Kisbiki, szoritok, rendben lesz minden! Nekem egy fiam van, de ez az otodik terhessegem, mert harom vetelesem volt, abbol ketto korai (5 hetesen). Kezdek megynyugodni, mert masfel hete folyamatosan rosszul vagyok, ami ilyenkor jot jelent :-), de igazan en is csak akkor fogok tudni, ha az uh-kon minden ok.

Kép

Kép
 
 


Nekem az összes terhes nacim otthon van...(Magyarország) szerintem kénytelen leszek venni egyett .
Mert szorítanak a nadragok...puffadok is. :/
Nekem meg időpontom sincs . Remelem kapok levelet jövőheten h mikor kell mennem a korhazba :)

Kisbiki: akkor most reménykedtek egy lanyban ? Vagy ha mar lúd legyen kövér es negy fiu ? Nalunk ha most fiu akkor 100% hogy lesz harmadik baba. Ha lány akkor meglátjuk. :) eredetileg három gyerek a terv . 5 éven belül.

Nem tudom ti hogy vagytok...de en konkretan hulla vagyok. Ezt megírom ide es megyek is aludni. 9orakkor :D mondjuk lehet azert is vagyok faradt mert épp nagy fogzasban van a kisfiam es ejjel kelunk neha 2x neha 22x.

Amugy akiknél kisebb az elso. Egyenlőre ahogy latom nalam a legkisebb a korkülönbség . Ti hogy tervezitel? Egy szobaban lesznek ?

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


@tthlilla: Nekunk csak egy gyerekszobank van, igy a terv hogy egyutt lesznek, de szerintem nem az elejetol. Az elejen amig gyakran kel szopizni ejjel, nalunk lesz a haloban, aztan par honap utan megy teso melle.
:-D A fiunk mondjuk elso naptol kulon aludt, de akkor meg rajtunk kivul nem volt kit felvernie ejjel :-).
Ti hogy tervezitek?

Kép

Kép
 
 


Jaaa az alomkor nalam is nagyon durva, mar delutan asitozom, este alt max fel 10-kor alszom, ma csak azert birom, mert kisfiammal aludtam 2 orat delutan :lol:

Kép

Kép
 
 


Vikiii :o nem semmi vagy! 3 fiúval... Garatulálok!
Ez az együtt vagy külön szoba nekem is régóta foglalkoztat. Nálunk szerintem az elején mindenképpen mellettem lesz a Pici, meg a Nagy is... még mindig mellettem van az ágya! Hiába teszem a szobájába, 100x felkel és utánam kiabál.
Talán majd ha a kicsi is nagyobb lesz, együtt könnyebb lesz. Én semmit nem akarok erőltetni. Igy mindenki kipihent! Szerintem ez attól is függ, h egyneműek-e, nem?



Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Nalunk velem alszik. Osszebujva sokszor. Most ugy alszik el h hozzam dorgoli az arcát . Ki tud erre nemet mondani ? Parom megmondta...lesz külön agy mindnekinek es mind a ketto velem fog aludni egy agyban :) :D probalok erős lenni es nem igy lesz. Aztan meglátjuk . Nalunk ha egyneműek ha nem akkor is egy szobaban lesznek . Megkockáztatom ,hogy egy agyban is fognak aludnii miután a pici nagyobb lesz :) na mostmár tenyleg alszom
Örülök,hogy beindult a csoport lányok :)

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


azuri, én is az ötödik héten vetéltem el. Most számolom a napokat, hogy túl legyek ezen az időszakon. 

Nektek azért megsúgom, hogy titkon azért reménykedek egy kislányban, de ha még egy kisfiút kapnék,... azt hiszem akkor is én lennék a legboldogabb a földön, hiszen nem sokan mondhatják el magukról, hogy 4 fiú édesanyjuk. 

Együtt vagy külön?: Nálunk a legnagyobb fiam kb 2,5 éves koráig aludt velünk egy szobában(sokszor egy ágyban), de amint lett külön szobája sokkal nyugodtabban aludt. A második fiunk 1-3 hónapig aludt velünk a szopizások miatt, utána került a tesóhoz. Nagyon hamar összeszoktak, és kb 6 hónapos korától átaludta az éjszakát. A harmadik fúnk is hamar összekerült a tesókkal. Sokáig egy szobában aludtak és nagyon szerették.
Nekünk pedig jó volt a férjemmel, hogy ennyi gyerek mellett legalább az éjszakákat együtt tudtuk tölteni. Persze azért volt hajnali átjárás, na de annak ki tud ellenállni??? Most már nagyon hiányzik!
 
 
 
 
 


Szisztok!
Lilla mi újság? Van új teszt? :)

Tegnap rendeltem egy h&m kismama nacit. Most webshopban akció van plussz ingyen szállítás! Nekem egy farim van, egy tavaszi nacim és egy farmer szoknyám van. Augusztusban szültem, a nyari egyberuhákat huzkodtam magamra 3 éve... nem volt több kismams ruhám. Jo volt rám mind, pedig 50kgmal kezdtem és 70 kgmsl mentem szülni. De hogy mi volt plussz 20 azt nem tudom mert normál pocim volt. Kivàncsi vagyok most hogy alakuk.

Az 5D ről mi a véleményetek?



Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Mi 4D csináltunk es szuper volt :) 5D talán a szín mas...élesebb a kep.

En januar végen szultem . Anyum varrta a gombokat a végen . En 51 kg kezdtem es 62vel mentem szülni ...vagy is végül sürgősségi császár .

Tenyleg van itt meg valaki akit csaszaroztak ? Itt eltelik a 18ho a ket gyerek kozott. Ket fiút akartam irni :D igy engedélyezik :)

Most 48kg kezdtem a terhességet kiváncsi vagyok meddig megyek fel :)

Amugy mindneki jol van ? Nalam semmi tünet hála az egnek . Pont mint Olonal :) csak ma hajnalban kaptam egy fincsi idegbecsipodest a nyakamban . Áldom az eget h ilyen jo parom van. Császárnal se utana a migrenes fejfajasnal nem sírtam..de most. Hat ellenségemnek se kívánom :( ket fele gyogyszert kell szedjek :( elvileg nem art a babanak ! Bar erre nsm is gondolok :) semmi baja nsm lesz . S mar 6+2 naposak vagyunk :))))

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


Viki : az ilyen anyakbol mint te merítek erőt. H menni fog az ket gyerekkel es tul élhető :D bar nem
Tudom nálatok mennyi segítség van. Nekem nulla lesz csak parom...nagymamák jönnek majd terhesseg végen az egyik míg meg nem szulok aztan a másik is egy kicsit . Bar ezt ok nem tudjak :D (meg) aztan februárban megyunk haza elsőnek kb..viszont akkor egy honapra legalabb .

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


Lehet, hogy kabàtot majd kölcsön kérek! :) Az elsőnél öltözködés szempontjából jobb volt a helyzet.
Attól én is parázok, hogy hogyan bírok kettővel... pedig mi a Szüleimmel egy faluban lakunk, sokat segítenek! Férjem rendőr. Rá nem számíthatok pl ősszel, amikor menni kell az oviba. Fogalmam sincs hogy futok egy újszülöttel, meg a "nem akarok oviba menni" Kisfiammal, mondjuk megfűszerezve mínusz 5fokkal és hóval meg esővel... Ha nappalra megy be tud segíteni. Persze más is megoldja, én is megfogom ;)

Jaaa! :) ma be is jelentkeztem a Dokimhoz online. 24-én láthatjuk a Minit! :)

Tünetem nekem sincs (koppkopp) de érzem, hogy itt van, mert néha itt-ott fáj, szúr, bök = készül a fészek.

Én természetes úton szültem. Nem volt egy villàm szülés 22 óra vajudással, de amit kaptam mindent megér!!! Kiegyezem egy ugyan ilyennel ;)



Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Halihó Mindenkinek!

Az első gyerekeseknek: ne aggódjatok, pikk-pakk kialakul az új napirend. A kicsi jobban alkalmazkodik a már kialakult napirendhez. Azt persze nem mondom, hogy nincsenek fennakadások, de kívánom hogy ezt homorral kezeljétek.
Segítségem nekem sem volt sok. Az én anyukám aktívan dolgozott, amikor a két nagyobb született, így a napi rutinnál nem tudott segíteni, csak ha SOS feledat volt (kórház), és persze egy-egy hétvégi mozi, esetleg ebéd. 
Aztán sajnos anyukám megbetegedett és Regő 1 éves korában elveszítettük. 
Anyósomék messzebb laknak tőlünk és nincs jogosítványa, úgyhogy a férjemmel kettesben rendezzük a gyerekeket. 

Mindhárom szülésem természetes úton, gyorsan zajlott. Most is reménykedem. 

Tünetek: állandó pisilés, és az egyébként sem kicsi melleim kb a duplájára dagadtak!!! Jajj, mi lesz még a szoptatás alatt...


 
 
 
 
 


Huuu csajok de jo annak aki nem kuzd a tunetekkel! Elso terhessegemnel nekem is szinte nulla tunetem volt, most viszont a szedules, farkasehseg es emelyges melle megerkezett a szagundor is.  Ma konkretan a kisfiam kakijatol kezdtem el oklendezmi...eddig neha bele kellett neznem a pelusba hogy valoban teli-e, mostmar 5 meterrol, a szoba masik felebol megerzem a szagot 

nekem az elso babam is oszi, igy ruhaim vannak, nem tervezek sokat venni...hizni nem sikerult sokat, 56-al kezdtem, 62-vel mentem szulni, a korhazbol 53-al jottem ki, de nekem terhessegi cukrom volt, igy a 6 kg amit az elso 6 honapban hiztam maradt is 6 kg, a fiam szepen hizott, en viszont legatyasodtam.

Bayar, te nem felsz a szulestol? En mar most jobban felek mint az elsonel...mert mar tudom mi var ram. A vajudas nekem nem volt veszes, 13 ora, nekem maga a szules fajt iszonyatosan, meg most is elborzadok ha felidezem azt kb 25 percet. 

Kép

Kép
 
 


Kisbiki, melyik nap mesz dokihoz? Irj majd mi volt, szoritok. En meg csak masfel het mulva, de mar nagyon varom.

Kép

Kép
 
 


Reszvetem anyukad miatt. 

Kép

Kép
 
 


Hello!
Azuri: én még csak most töltöm az 5. Hetet. Szerintem 2 hétem belül jelentkezni fog :evil:
Félek-e? :) még nem. Visszaut nincs! :) nekem az utolsó 5-6 óra volt durva, a kutolás már nem. Az megkönnyebbülés inkább :) inkább elfáradtam. Éjjel kezdődött, másnap este 22:55-re lett meg. Első éjszaka vajudtam, mádodikon szültem, aztán az extázistól meg a boldogságtól egy percet sem aludtam reggelig :) 3. Éjjel meg bőgött Életem. Akkor már kezdtem elájulni :) aķkor elvitték h aludjak mert baj lesz.
Egész állo nap gyönyörködtem benne :)
Huu Barátnőm valószínű most szül. Ma inditották neki... Nagyon izgulok érte!!!!
Viki sajnálom, ami Anyukáddal történt!
Nem is tudom mi lenne velem Anyu nélkül. Néha van olyan érzésem, h még nem szakadtam el...
Na alszom gyorsan!
Többiek???



Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 


Sziasztok. Szeretnék csatlakozni hozzátok. Szombaton lett pozitív a tesztem, és még csak 0,27cm-es petezsákot lát a doki. Nagyon korai még, de bízom benne hogy rendben lesz minden. 4 hét múlva megyek kontrollra. Elsö babó lesz.

Kép
 


Gratulálok Szakértő neked is :)

Viki részvétem anyukád miatt !

Engem hagytak vajudni péntektől csütörtök reggelig :-/ nem tagultam semmit ....max oxi es végül sürgősségi császár . En rettenetesen felek,hogy most mi lesz :(. Szeretnek vizben szülni most...aztan meglátjuk .

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni, bár nem teszteltem, de ettől függetlenül én biztos vagyok a dologban. Minden jel csalhatatlan. Ötödik baba, és a naptár szerint nov. 9 lesz a dátum :) A nemét illetően én a kislányra szavaznék, a család többi tagja a fiúra. :)

Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 
 
 


Woooooow :D. Akkor neked is megy a gratuláció ! Mi az arany eddig ? Mennyi fiu mennyi lány ?

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
tthlilla
Anglia
 
 


TthLilla, köszönöm szépen! Az első három lány (10, 9, 7 évesek) és van egy 2 éves kicsi fiú. A többiek neki szeretnének méltó társat (ezért akarnak fiút), én pedig egy önző dög vagyok és magam miatt szeretnék egy kislányt (na meg tartok egy kicsit a rivalizálástól... amolyan stratégiai szempontot nézek). De persze hiszem azt, hogy úgy lesz tökéletes, ahogy lesz :)
Kicsit irigyellek az angol várandósgondozásért, nekem a hócipőm tele van ezzel a megveszekedett betegségkereséssel

Lilypie Pregnancy tickers
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron