Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!


Dr Szabó Gáborról szeretnék kérni információkat, illetve lenne egy kérdésem. Ő rendel szigetszentmiklóson a gyártelepi rendelőintézetbe?

Előre is köszönöm a válaszokat...!
 


Szia Timcsi!

Én úgy tudom, hogy már nem rendel Szigetszentmiklóson a rendelőintézetben.Tavaly rendelt ott, most meg már tanársegéd az egyetemen és a kettő nem passzol össze.Én betege vagyok a doktor úrnak.Nagyon empatikus, odafigyel az ember lányára.Tudom és tapasztaltam, hiszen egy súlyos betegségből sikerült kigyógyulnom a doktor úr által (Ő intézett mindent Nekem), valamint arról nem is beszélve, hogy nemrég jöttem haza a kórházból és felhívott telefonon és beszélgetett Velem nagyon sokat.Ez nagyon sokat számít, ahhoz, hogy meg tudjon gyógyulni az ember!Tavaly született a doktor úrnál a kislányom (akit mellesleg imád a doktor úr, meg a kisfiamat is nagyon szereti).A szülés illetve a terhesgondozás egy élmény volt a doktor úrnál.Mondjuk maga a doktor úr egy tünemény.Mi két éve ismerjük egymást a doktor úrral, volt egy terhességem amit be kellett fejezni és akkor mindvégig a doktor úr volt mellettem.

Amethiszt

Kép
 


Szia Amethiszt!


Köszönöm válaszodat.
Ma voltam szigetszentmiklóson és rendel ott heti egyszer.

Nagyon aranyos, szimpatikus volt.
Nem tudod véletlenül, hogy ha valaki őt választja, hogy nála szülne, akkor az mennyibe kerül? Ezt így elsőre nem mertem tőle megkérdezni.


Timi
 

 
 

Szia Timi!

Nincs a dokktor úrnak konkrét tarifája.Rád bízza, hogy adsz-e neki illetve ha adsz akkor azt is Rád bízza, hogy mennyit.Nem is szereti, ha rá kérdeznek tőle a tarifára.


Amethiszt

Kép
 


Sziasztok!

Én is a doktor úrnál fogok szülni a klinikán. 28 hetes vagyok :)
A klinikára járok hozzá, eddig "ingyen" a múltkor bejelentette a tarifát. Alkalmanként 5000 a szülés ha akarom, hogy ott legyen 50000.

Szép napot
Borsi
Vendég
 


Szia!


Borsi,

Én amikor szültem a doktor úrnál akkor Én rá kérdeztem a tarifára, Nekem azt, mondta, hogy : "Ha ráérek akkor bejövök".Én akkor is alkalmanként odaadtam az 5000 Ft-ot, szülésnél is adtam a doktor úrnak.Mondjuk nekünk nagyon jó a kapcsolatunk a doktor úrral.Én azon sem csodálkozom, hogy tarifát mond a doktor úr is, hiszen a klinikán minden orvosnak van kikötött tarifája.Szerintem ez egy reális tarifa, mert tudok olyan orvost a klinikán akinek ettől jóval magasabb.Nekem a terhességem alatt minden vizsgálatot a doktor úr csináltatott meg, Én a védőnőhöz szinte nem is jártam.
A tarifája ellenére is a doktor úrhoz fogok járni. :D Maximálisan meg vagyok vele elégedve. :D

Kép
 


Nekem is jó a kapcsolatom a dokival és teljes mértékben meg vagyok elégedve vele. Minden alkalommal szó nélkül fizetek :) Bármilyen bugyuta kérdésemre válaszol, és tényleg nagyon megbízható. Én is úgy gondolom vagy szeretném, hogy a következőt is nála fogom szülni. :)
Nem negatív volt az előző hszem. Szerintem is ez egy megfizethető dolog, még ha nem is értek vele egyet.
:)
Vendég
 


Szia!

Borsi,


mióta vezette be a doktor úr a tarifát?Ámbár mi elég gyakran szoktunk telefonon beszélni a doktor úrral.Nem említett Nekem semmi olyat, hogy tarifát vezetett volna be.Pedig mi mindent meg beszélünk vele és ki is szokta a véleményemet kérni, ha olyan dologról van szó.

Kép
 


Most volt a doktor úrnál az egyik ismerősöm 6 hetes kontrollon és nem kért tőle pénzt.

Kép
 


Sziasztok!

El tudnátok nekem küldeni Dr Szabó Gábor elérhetőségét? Érdekel a klinikai is, meg a szigetszentmiklósi is. :)
Köszi.
adryanne@vipmail.hu
 


Sziasztok!

A Dr. Szabó Gábort próbálom elérni a klinikán ill. Szigetszentmiklóson , de lehetetlen. Tudnátok küldeni elérhetőséget...
mazsi82@gmail.com

köszi
 
 


Sziasztok,

Nekem is elküldené valaki Dr. Szabó Gábor elérhetőségét, illetve mikor és hol rendel?

kormos02@yahoo.com

Köszi:)
bubuka111
Budapest
 
 


Sziasztok,

valaki el tudja küldeni nekem Dr. Szabó Gábor telefonszámát?

Köszönöm! :wink:


rea@rea.hu
donpicur
Szigetszentmiklós
 
 


Sziasztok!

Valaki el tudja küldeni nekem is Dr. Szabó Gábor telefonszámot?

Nagyon szépen köszönöm! :)

eencsi@citromail.hu
dfgh
Dunaharaszti
 
 


Sziasztok! 

Akit erdekel a beranya/potanya tema ezt hallgassa meg! 11 ora 30 perc-tol ---A VENDEG A HAZNAL ---musorban 2 reszben.

http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2016-11-03
http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2016-11-17


BERANYAT/POTANYAT KERESEK SAJAT PETESEJTTEL!!!!!! 5 MILLIO FT. + egyeb koltsegek

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: