Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

 Kisbabát várok, és szeretném ápolni a pocakomon a bőrt. Striák ellen tudtok hatékony szert?


Köazi előre is!
alterbrigi
Budapest XV. kerület
 
 


Sajnos elkerülni nem tudod, és ha kialakul, eltüntetni sem, de érdemes foglalkozni vele, mert fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, de az egészségtől nincs fontosabb.
 
 


Kim Kardashian is használja a BioOil-t, szerintem érdemes kipróbálni.

 
 

Valóban csak kezelni lehet. Az én csíkjaim már az első babámnál kialakultak, de a másodiknál nem jelentkeztek újak. Szerintem ez egyén függő is.
 


Ezt a Kardashianos cuccot én használom, javaslom neked is, nincs mit veszíteni

 
 


Tetszik a bio olaj, jól felszívódik, és puha lesz tőle a bőröm.
 


Úgy olvasom, hogy nem csak striákra jó, lehet használni megelőzésre is, de akár bőrápolásra.
 
 


@alterbrigi:
Szia! En nem regen voltam kismama es a hasamat az aranygellel kentem vegig. Ereztem h nagyon jot tesz neki es egy csikom nem let a vegen. Plusz terhesseg alatt meg nagyon jo a Cekla Harmonizalt Mezpor. Semmi adalekanyag nincs benne es segit elkerulni a verszegenyset terhesseg alatt. Nekem nagyon bevalt! Imadtam! Ha kuldesz email cimet szivesen kuldok rola leirast. Vagy en itt rendeltem: 30/895 8857

Lilypie Premature Baby tickers

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok! Nem használtam még olaj alapú terméket, de ez nagyon tetszik, gyorsan felszívódik és tetszik az illata is.


Sajnos nem vigyáztam eléggé, és ebben a nagy hőségben leégett a bőröm. A doboz leírása szerint vízhiányos bőrre is használható. Így be is kentem vele reggel és délután is.  Gyorsan éreztem, hogy múlik az égető, feszülő érzés a pocakomon.
 
 


Terhesség ideje alatt használtam a hasamon és a combomon. Bár nem úsztam meg a csíkokat, de nem vészesen nagyok, ezek kezelésére még most is használom, de jól be kell masszírozni.
 
 


Kipróbáltam, amitől féltem, hogy ragacsos utóérzettel párosul majd, de szerencsére kellemesen csalódtam. Kellemes illatú, miután jól bemasszíroztam, jól fel is szívódott.
 


A combomon voltak hegek, ezért féltem, hogy a terhesség alatt is ki fog alakulni a hasamon, emiatt vettem bioolajat. Nem tudom, hogy csak emiatt, de szerencsére megúsztam a szülést stria nélkül.
 
 


Én a sportot javaslom, lehetőleg rendszeres sport. Persze ami belefér időbe, energiába. És ez nem csak a testednek tesz jót. Emellett lehet használni testápolót is, ahány fajta annyi előny. Olaj alapút én is használok, nekem bevált. De a mozgást semmi sem helyettesíti.
 
 


Sziasztok! Már 7 hete használom, a terhességi csíkok miatt vásároltam. Szeretem használni, mert jó illata van, a bőröm puhább és egyenletesebb. A hegek körül a bőr szintén puhul, és mintha halványodna is.
 
 


Életem legszebb élménye, hogy életet adtam ikreimnek. Azóta sem tudok velük betelni, mindamellett ez látszott is a hasamon, hiszen szépen kinyúlt a bőröm.
Túl sok időm nincs a mozgásra, de mégis akad heti 2-3 alkalom, amikor 5-7 percet tudok néhány guggolást vagy épp lépcsőzést végezni.
Emellett elkezdtem használni a Biooilt, és néhány hét múlva a csíkok halványodni kezdtek. Így én használom továbbra is.
 
 


Utánaolvastam a témának, és sokan javasolják ezt a bioilt, nekem is halványodnak tőle a hegeim. Kellemes állaga van, jó vele masszírozni a bőrt. Jó az illata is. Emellett azonban fontos a rendszeres testmozgás, egészséges táplálék és folyadékbevitel.
 
 


Sziasztok! A lányom most kezd igazán cseperedni, és amire aztán végképp nem számítottam, hogy, rajta fognak megjelenni ilyen feszülési csíkok. De sajnos megjelentek. Állítólag gyorsan nőtt az elmúlt időszakban. Nehezen tudtam megnyugtatni, hogy ez nem betegség, nincs miért aggódnia. De annyira zavarta a dolog, hogy mindenképp kezdeni akart vele valamit. Ekkor találtuk meg a Biooilt. Már egy hónapja kenegeti magát, és elkezdett halványodni, nagy megnyugvásra neki, és persze nekem is
 
 


A lányomon maradtak bárányhimlő utáni hegek. Tudom, nem terhességi csíkok, de erre is használhat szerintetek?
 
 


@anngela:


A hegek kialakulása a bőrt ért sérülés során alakulnak ki. Amikor megsérül a bőrünk, a szervezetünk kollagént termel, ezzel segíti a bőr gyógyulását. Tehát ez lehet vágás, szúrás vagy éppen bárányhimlő által kialakult seb, amely aztán heggé alakul a gyógyulás folyamán. Heg=heg. Remélem segített
 
 


És nem féltek attól, hogy paraffint tartalmaz ?
 
 


Nincs mitől, hiszen paraffinszármazékot számos esetben használnak akár a gyógyszerészet területén  vagy épp a kozmetikában is. Ez annak a függvénye, hogy milyen mértékben tisztítják, vagy milyen finomításon megy keresztül. Amit itt használnak, az már messze nem az az olaj, amit például a járműiparból jobban ismerünk. Ezt már szájon át szedhető gyógyszerek készítésénél is használják. Emellett tele van gyógynövénnyel, úgymint körömvirágolaj, levendulaolaj, rozmaringolaj és kamillaolaj. Így gyulladáscsökkentő, bőrkondícionáló, és nyugtató hatása is ismert.
 


Sziasztok! Én ikreket szültem, akik szerencsére minden napunkat megaranyozzák. Nem gondoltam volna, mert első gyerekek, de már nem tudnám elképzelni az életet nélkülük, pedig nem egészen 3 hónaposak VigyorA bőrömet viszont megviselte a terhesség. Vettem én is Biooilt, és esténként, amikor időm engedi, kenegetem a bőröm, főleg a kényes részeken, de nem csak ott. Halványulnak a hegeim, így továbbra is használom, ha srácok hagynak rá akár egy-egy percetVigyor
 
 


Nálam is használ, szeretem kenegetni esténként vele a bőröm, a hegek körül picit jobban bemasszírozom. Puhul és halványodik a bőröm, és jó illata is van.

 
 


Száraz bőrre is igen hatásos. Főleg a mostani hidegek miatt, nekem a szokásosnál is szárazabb. Ezt javasolták, ki is próbáltam. Ajánlom nektek.

 
 


Az első gyermekemmel voltam várandós, amikor először kipróbáltam a Biooilt. Ennek már 4 éve. jó pár kilót felszedtem, szerintem többet, mint elvárható, de nem alakult ki rajtam heg. Második babavárásnál szintén előkerült a kis tubus, hasonló eredménnyel, mint korábban. Nemrég tudtuk meg, hogy úton van a harmadik :) Természetesen a szokásomhoz híven :)  most is fogom használni.
 
 


Érdemes megelőzni a problémát, mert kezelni már sokkal nagyobb energia ráfordítással lehet, ha egyáltalán sikerülhet. Jól hidratál a biooil, rugalmassá teszi a bőrt, így amikor hirtelen kezd növekedni pl a pocakon, akkor nagyobb eséllyel nem fog repedezni, ha nincs kiszáradva. Sok folyadékot javasolt bevinni, főleg víz formájában. És nagy eséllyel ki lehet kerülni a striákat.

 
 


Naponta használom a Biooilt mindig zuhanyzás után, főleg a hasamat kenegettem vele az elején, de mostanában már testápolóként az egész testemen használom. Jól hidratál, puha lesz tőle a bőröm és finom illata is van.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet: