Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Tagok,


14 hónapos kisfiam bőrén még sosem látott pirosas, aknés, viszkető foltok kezdtek el felbukkanni különböző területeken. Eddig minden bőrproblémára Sudocremet használtam, szerintetek ezt most is bevethetem? Köszi a válaszokat.

 


7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 


Szia!

Az én kisfiam örökölte az apukájátől az ekcémát, így a térdein van fehér száraz folt. Mi Bepanthen popsikrémmel kenegetjük neki minimium 2-szer egy nap. Legutóbb a halántékán jelent meg egy piros folt, ami sok apró pöttyből lett és arra is ezt használjuk és kezd elmúlni.
Próbáltunk már több krémet is (gyógyszertári testápolót amit a gyerekorvos ír fel, Ceumedet stb) de nekünk ez vált be. Esetleg próbáld meg még ezt, hátha nektek is segít. :)
 
 

 
 

Szia Niki,

Nagyon köszönöm a tanácsot.

Olivér szépen cseperedik és nagyon nagy boldogság számomra, hogy a piros foltjai is egyre kevésbé vannak jelen. Kipróbáltunk pár krémet, de végül a sudocremnél maradtunk. Legalább így a házipatikában van most mindenféle, és örülök neki, hogy legközelebb már kevésbé fogok aggódni, ha valami bőrproblémája lesz. 

Jaa, és legutóbb megégettem a kezem forralás közben. A csuklóm környéke és a kézfejem sérültek meg leginkább, amire azt olvastam szintén jó hatással lehet a sudoc. hámosító hatása miatt.. Többet nem fogok telefonálni a konyhában főzés közben, babával a közelben. :D
 


Szia!

Öülök, hogy szépen használ a krém a kisfiadnak :
Van nekünk is egy kis sudocremünk itthon és olvastam én is mennyi mindenre jó.
Ahány baba annyi bőr és krém
Nekünk egyszer-kétszer sajnos előfordult a piros popsi (gyógyszertéri popsikrémet használunk amit a doki ír fel) és azt is bepanthennel kezeltük, nekünk ez a legjobb úgy tűnik.

Remélem használ a kezedre is a krém :)
 
 


Sziasztok! Nálunk nagyon sok probléma volt a kicsi lányunk bőrével, nagyon érzékeny volt...bármire...bár nem lepődtük meg, mert én is ilyen vagyok sajna...azt javasolta az orvos, hogy figyeljünk oda arra is, hogy milyen minőségű ruhát (takarót!) és kozmetikumokat használunk...így kötöttünk ki az öko gyapjúnál és textilnél...és a lanolinos szappannál...
mindenkinek csak ajánlani tudom..nálunk sokkal jobb már a helyzet.
www.skandibaby.com webshopból rendeltünk...remélem másoknak is segít....
szabodori5555
1114 Budafoki út 5.
 
 


Sziasztok!

Ezt a cikket olvastam a témában hátha segít:

Probiotikumok használatával a várandós kismamák csökkenthetik a gyermeküknél kialakuló ekcéma kockázatát
http://protexin.hu/gyermekek/probiotiku ... kockazatat

klara11
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok Anyukák!  A véleményetek érdekelne popsikrémek kapcsán! Ti mit használtok? Gyógyszertári, vagy Sudocrem? Szerintetek kell ezt minden nap, minden pelenkázásnál használni, vagy jobb ha csak pirosodás estén kenegetjük a kicsi popsiját?
mpetra990
Kecskemét
 
 


Szia!
A kisfiam most lesz 17 hónapos. Mi születése óta a gyógyszertáti tégelyest használjuk a popijára. Ugye írtam, hogy a térde csúnya, arra Bepanthent használunk, illetve ha netán kipirosodik a popója akkor arra is azt használjuk. Mostanában nem kell a térdét kenni, mert 3 hete elindult, viszont az ekcáma most a combján jött ki.
2 hete kb megcsípett egy szúnyog és nagyon bedagadt a helye és fájt is (valami mutáns lehettett ), arra Sudocremet tettem mert olvastam, hogy jó arra is és napégésre is.
Nekünk mind a 3 bevált, de biztos babája válogatja :)
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron