Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Nalunk ket eve probalkozunk es viltunk orvosnal is . Sajnos nekem mostanaban 30-37 napra jott meg . Az orvos szerint mindkettonknek kicsit gyengebb az eredmenye de nem veszes. Sajnos egy honap meg mire szakorvos megnez . Most viszont az utolso menstruaciom 7 es fel hete volt. A tunetek megvoltak . Mikor meg kellett volna jonnie erosen gorcsoltem , fajt a hatam , emelyegtem neha. Ez elmult egy het utan majd most egy hete max 2 hete erosen hanyingerem van minden nap. Mellem nott es aprocska gorcsok jelentkeznek az alhasamba de az osszes teszt negativ. Remenykedjek meg? Ugy erzem mint mikor tul tele van a hasam.
anna11lena
SWINDON
 
 


Sziasztok! Nekem 5. napja késik. Csináltam 2 tesztet az x-epil 25 erősségüből de mindkettő negatív lett. Bár nem a reggeli vizelettel csináltam, mert hajnalban nem birtam ki hogy ne menjek ki. :D Alhasi görcsök vannak, és derék fájdalom. Decemberben hagytam abba a gyógyszert 8 év után, azóta egész rendszeresen megjött. A férjemmel kb 1 hónapja voltunk együtt utoljára (sajnos külföldön dolgozik :( ) szerintetek reménykedjek??
 


Sziasztok! Már 8.napja hogy késik. Csináltam mar 3 tesztet is de negatív lett mind . Enyhe hányinger es görcseim is vannak a mellem pedig duzzadt es érzékeny . Szerintetek remenykedhetek ? Köszönöm szépen a választ előre is . :D
 
 

 
 

Sziasztok! Nekem marc.3 án volt utoljára mensim. Előtte voltam orvosnál mivel masfel honapig nem jött meg. Közölte hogy a méhnyalkahartyam van megvastagodva. Ma es par hete is vettem tesztet de negativ. A derekam es a mellem valamint neha a hasamalja fáj. A derekam szinte elviselhetetlenül. Nemregiben elhiztam. Kb 2 éve egy lelki trauma hstására. A sex is van mikor kicsit fájdalmas. Lehetek terhes?


@kovacscecilia:
A tegnapi napon este borzalmasan bedagd/ vizesedtek a lábaim .


Sziasztok nekem 3 napja késik gorcseim vannak meg egy mindjárt megjön érzés de más jele semmi se barnazas se semmi a derekam is fajdogal teszt meg nem csináltam mert felek a csalodastol mert volt mar ilyesmi hogy késett de akkor legalább barnazas volt most semmi szerintetek lehet baba a dologban. Októberben hagytam abba a gyógyszert azóta próbálkozunk
 
 


Sziasztok!
Remélem tudtok nekem segíteni.
Abban a helyzetben vagyok hogy április 13-án megjött de csak 3 napra ami furcsa volt.
Aztán most Május 10-én kellett volna megjönnie de nem jött meg egyáltalán.
Olyan minimális görcseim voltak mint amikor megszokott jönni de se híre se hamva.
Tesztet ma reggel csináltam de negatív lett ,szóval fogalmam sincs mi lehet a helyzet.
Esetleg igy is terhes lehetek hogy nem mutatja ki a teszt?
 


Sziasztok!

Februárban hagytam abba a gyógyszert. 
Április 24.én volt az előző menzeszem első napja, így mai nap már 11napja késik....
Múlt héten 4.napon tezteltem, de negatív volt, valamint 3napja is csináltam 1-et és ma reggel is 1et, mind negatív.
Eddig úgy voltam jön, ha jön, mármint a bab, de most kicsit rápörögtem a témára, így hogy késik és ennyit....
Korábbi kommentekben olvastam, hogy volt akinek 6-7.héten lett negatív a teszt, így most nem tudom reménykedjek e?
Tünetem egyenlőre annyi, hogy sűrűn pisilek, meg két napja délután kétszer is szédültem, forgott velem a világ. Tegnap és tegnap előtt kicsit meg volt duzzadva az alhasam, mint mikor meg szokott jönni. Az elmúlt 2hétben apróbb görcseim voltak, de ennyi. 
Mi a véleményetek? Mikor menjek dokihoz? Mikor teszteljek újra?
Szerintetek lehet, hogy baba van?
 


Sziasztok

Ismét én!
Hát úgy néz ki, hogy vasárnap reggel 14.napja késett és teszteltem...negatív eredménnyel.....
Ismerős e területen dolgozik...elmondtam neki mindent...azt mondta, lehet nem repedt meg a tüsző és cisztává alakult, mert a tüneteim(vérzés kimaradás és görcsök) magyarázná....
Jövőhétre kaptam időpontot a dokihoz(ma tudtam volna még menni, de persze mindenki szabadságra ment, így esélytelen).
Szorítsatok, mert ha minden jól megy akkor csak gyógyszeres kezelés, ha nem akkor műtét....
Rutin műtét, de azért tartok tőle, mert komplikáció mindig lehet(volt már sajnos tapasztalatom).
De ha minden igaz, utána kezdődhet a próbálkozás :D 
Most mondjuk arra gondoltam, létezik egy módszer, amiről nagyon jókat hallottam. Aviva módszernek hívják.
Elviekben a menstruációt is rendbe rakja és a hormonrendszert is, valamint terhesség idejére is vannak gyakorlatok. Lehet elmegyünk egy tanfolyamra(párosan részt lehet benne venni, a férjem minden ilyenben benne van szerencsére :D )
Jó volt kiírni magamból, ha bármi tapasztalatom van, szívesen megosztom veletek, hátha másnak is segít ;) 

 


Sziasztok! :) először írok ide, nagyon tetszik ez a csoport :D
leírnám mi történt velem, segítsetek valaki járt-e esetleg hasonló cipőben, vagy mit gondoltok terhes lehetek-e?
Még csak egy hónapja próbálkozunk a babával. Május 18-án jött meg a menzeszem utoljára. 1jén,5én, és 13án is együtt voltunk a párommal és 15én kellett volna megjöjjön újra de nem jött meg (szerencsére) már ötödik napja késik, viszont a tesztek negatívat mutatnak. Egyetlen egyszer volt egy nagyon nagyon halvány alig észrevehető kis második csík. Azóta semmi. Szédülök szinte minden nap és ma anyukám figyelmeztetett, hogy befaltam egy egész tábla csokit amit nem nagyon szoktam :) nem nagyon tudom mit gondoljak még nem voltam dokinál jövőhét pénteken készülök menni.
 


Sziasztok!
Az első tesztem után sokat olvastam ilyen témájú hozzászólásokat, és azért a legtöbb arról szólt, hogy negatív teszt esetén nem volt baba.
Most azért regisztráltam ide, hogy némi pozitívumot is megosszak Veletek.
A menszesz elmaradása utáni 5. napon teszteltem. A legolcsóbb x-epil (2 db csík/doboz) tesztem volt. Rá volt írva, hogy első vizeletből a legjobb. Hát ugye a terhességi tünetek között a mellfeszülés mellet a sűrű vizelési inger érkezett meg legelőbb. Ezért éjjelente sokszor jártam a mosdóba. Aznap éjjel 2x is kint voltam, a harmadiknél (reggel 5) teszteltem, és negatív lett.
Aztán teltek a napok, a tünetek csak nem akartak múlni, sőt! Vettem egy drágább, de szintén x-epil tesztet, és egy hét után teszteltem mégegyet. Az már egyértelműen kimutatta a terhességet. Azóta már dokinál is voltunk, 6 hetes a pici, szépen látszott az ultrahangon. Persze még nagyon az elején vagyunk, az első trimeszter végéig még nem akarom beleélni magam, de ha az első teszt negatív, az még nem jelenti azt, hogy nincs baba... Figyeljetek a testetek jelzéseire :)
 
 


Sziasztok! Nekem egy hete késik és két negatív teszten már túl vagyok. Semmit nem érzek kicsit fájdogál a hasam. Mióta megvan egy kezemen meg tudom számolni h hányszor késett... kérlek segítsetek. Jövőhéten megyek dokihoz de addig nem tudok várni.mit csináljak? Előre is köszönöm
kalmaralexandra
Taksony
 
 


Sziasztok! sajnos nekem egy hétig késett, 3-4 pozitív tesztem is lett majd múlthét csütörtökön elkezdtem barnázni és péntek reggelre elöntött a vér :( még pénteken egyből orvoshoz mentem aki sajnos meg sem vizsgált mondván úgysem lát semmit, elküldött egy vérvételre. Ma voltam a vérvételen a tesztjeim sajnos nem nagyon mutatnak semmit. Pénteken kell hozzá visszamennem meglátjuk mit mond, sajnos a vérzésem nem nagyon csillapodik. Eléggé meg vagyok ilyedve, de elhatároztam, hogy nem fogok elkeseredni ha ez a baba mégsem maradt meg. Egy hónapja próbálkozunk még csak. Ez maga lett volna a csoda, ha rögtön meg is marad. Hiszen sajnos nagyon nagyon nagyon sok pár küzd ezzel a mai világban. Anyukámék négy évig próbálkoztak sajnos mire én összejöttem.
 


@eszter1893:


Szia!
A vérvételen milyen volt a HCG szinted? Elképzelhető, hogy spontán vetélésed volt.
 
 


@brigi88:


sajnos csak szerdán lesz eredményem :( de rögtön megírom, találtam a neten is ilyen hcg táblázatot mikor milyen a jó szint. Nem bírom ki péntekig nyilván megnézem hátha okosabb leszek valamivel. 
De én is a vetélésre tippelek sajnos.....
 


Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy 5napja késik a nem várt, több tesztet csináltam, negatívak voltak, azonban a derekam és a hasam alja fáj/szúr, a cicimből előtej jön nyomásra, duzzadt, feszült és kisebb görcsöket vélek benne felfedezni. Fehér vizes hüvelyi folyasom van.Volt már valaki úgy köztetek, hogy a tesztek negatívak lettek (pl fiatal baba miatt) de az orvosnál kiderült hogy terhesek vagytok? Vagy mennyi idő után lett pozitív a teszt?
Köszönöm a válaszokat!! :)
tothviragg
Budapest II. kerület
 
 


@tothviragg:
Nem védekeztetek a pároddal?
Nekem 8napot késett, pozitívak voltak a tesztjeim és sajnos mégis megjött és azóta sem csillapodik a vérzés :(
 


@tothviragg:

Jah és nekem kb két hét után jelzett a teszt de nagyon nagyon halványan.
 


és volt egy ilyen tesztem
tothviragg
Budapest II. kerület
 
 


tothviragg
Budapest II. kerület
 
 


De úgy látom képen nem látszik csak szabad szemmel lehet látni a másik nagyon halvány kereszt csíkot
tothviragg
Budapest II. kerület
 
 


Így van én sem nagyon látom. Keress fel egy dokit. Én is majd szerdán megyek plusz lesz laboreredmenyem hogy mi is van velem.
De ha egy kis halvány csík is van az akkor is ott van és gratulálunk :) fog az erősödni :)
 


Sziasztok!
Új vagyok a csoportban :)
Most én is kicsit bizonytalan vagyok.
Hátha valaki járt már ilyrn cipőben és tud tanácsot adni.
Május 12 én volt meg előző hónapban, júniusban a várttól 12 napra jött meg.
Közben tapasztaltam mindent ami a terhességre utalhat.
(Hányinger, szédülés, duzzadt érzékeny mellek, haspuffadás)
Csináltam tesztet is, völt halvány pozitív és negatív is.
Majd megjött de csak az első nap volt normálisnak mondható, a többi 4 nap csak barnás.
Volt orvosnál, nem láttott semmit.
A napokban megint csináltam tesztet mind halvány pozitív.
Lehetséges hogy terhes vagyok, de az orvos még nem láthátta?
Az első babám lenne. Nem terveztük, de örülnék ha babát várnék :)
 
 


@akire39:

Szia :) lehet, hogy még annyira picike, hogy nem látja az orvos :)
 


@akire39:
De korai vetélés is előfordulhat. A hcg hormon még pár napig a szervezetben marad :/ csinálj újra tesztet pár nap múlva.
 


@tothviragg:

Hogy vagy? Voltál orvosnál? :)
 


Sziasztok!

Ismét én!
A műtét előtt nem volt egyszerű, mert másik doki vizsgált és azt mondta laparoszkópiás műtét lesz...szerencsére a dokim visszaért a császárról és 3.ember ultrahangozott, hogy na akkor mi legyen és tényleg csak egy ciszta leszívás lett a vége.
A vicces, vagy épp nem annyira, hogy a másik doki reggel annyira beparázttatott, annyira stresszeltem, hogy a délutáni uh-ra meg is jött a menzeszem. Szerencsére ennek ellenére műtöttek.
Múlt héten kellett volna megjönnie, most 5.napja késik. Reggel teszteltem, de negatív.
Most félek, hogy a ciszta felgyűlt és újabb műtét lesz 
A dokihoz múlt héten kellett volna kontrollra menni, de műtét után azt mondta, mivel pont akkor lesz meg, ezen a héten menjek.....szorítsatok, hogy baba legyen, vagy csak a műtét utáni zavar, hogy nem állt még be a ciklusom....nem szeretnék újab műtétet.

Halvány csík is csík és negatív teszt is lehet pozitív, de a biztosat mindig a doki mondja 
Valamint, ha 1 hete késik tesztelj, ha negatív, várj egy hetet és újabb teszt, ha az is negatív, rögtön menj orvoshoz, mert lehet baba, de ha nem akkor jobb, ha minél hamarabb kiderül. Sajno stapasztalat.

SZORÍTSATOK!
 


Sziasztok! Hátha járt már így valaki. Clostylegitet szedek, mert nincs tüszőrepedésem. Múlt hónapban kezdtem. 21.én kellett volna megjönnie,22 óta barnáztam. Most az is elmúlt. Sőt ahogy elmaradt a barnázás elkezdett fájni a mellem. Most szerdán csináltam egy negatív tesztet. A Clostyt nem mertem elkezdeni, mert mensim nem volt. Szerintetek lehet baba? Csináljak még egy tesztet? A válaszokat köszönóm
 


Sziasztok! Új vagyok, de kíváncsi  Nevetés
Július 20-án kellett volna megjönnie, de ma, 29-én még semmi. Ez a ciklusom 40. napja és általában 30 szokott lenni. Igaz, előző hónapban is késett 5 napot, de utána rendesen megjött. Viszont már azt is furcsálltam. Ez viszont most irreálisan sok, még sosem volt ilyen. Fiatal vagyok ugyan egy babához, de nem vetetném el, ha már meglenne. :)  A mellem nem feszül, de mintha meg lenne duzzadva, nem állandóan, de érzek szédülést is, hányingert is - van amikor nagyon erősen. A fejem is szokott fájni mostanság egyre többet, sokat járok wc-re és óriási az étvágyam is. Van egy kis túrós folyásom is, viszont korábban volt 'problémám', úgyhogy az lehet még onnan maradt... Ugyan párommal 19-én is voltunk együtt, és ahhoz viszonyítva még nem telt el a 2 hét (vagy 12 nap), de az mensi előtt egy nappal volt, szóval nem gondolnám...
Mit gondoltok, lehet baba a dologban?
 
 


@desi08:
Szia :) nekem a 29.napon már nagyon halvány pozitív tesztem volt. És ez mind mind terhes tünetnek néz ki :) én 5hetes vagyok és ugyanezek a tüneteim :)
 


@eszter1893
Szia
Hú kíváncsi leszek, hogy mi a helyzet. Kedden megyek nődokihoz, mert holnap dolgozom, szóval sajnos nem lesz időm. De a tünetek egyébként ma is megvoltak, óriási fáradtsággal együtt.

Gondolom tervezett baba, gratulálok!
 
 


@desi08:
Igen nagyon köszönjükkét hónap alatt összejött nagy szerencsénkre

Hát ha ennyit késett biztos van ott valaki. Nem csináltál tesztet? Már tuti hogy mutatnáÉn biztos nem bírnám ki

Ha lát valakit az orvos tegyél fel egy képet róla ideÉn szerdán megyek dokihoz annyira izgatott vagyok akkor leszek hat hetes és talán már szívhangot is hallhatunk

Szorítok neked
 


@eszter1893
Naa nagyon gratu hozza! Hamar sikerult.
Ma volt eloszor egy kis barnas verzesem, elmentem dokihoz, aki azt mondta vegezzek teszteket (hiaba 11 napja kesik), nem vizsgal meg. Ha egy honap mulva sem jon meg, menjek vissza.
A teszt negativ, en pedig elkezdtem erosen verezni, ugyhogy szerintem ennyi

Boldog babavarast
 
 


@kovacscecilia:


Szia! Hasonló tüneteim nekeim is voltak egy kettőt leszímítva, sajnos nekem cisztám volt. Menj mielőbb orvoshoz, az a biztos
 


@szilu1989:


Szia! Csináltál tesztet? Mi az eredmény? Hogy vagy?
 


Sziasztok! 
Voltam dokinál. Ugyebár leszívták a cisztát múlt hónapban és az bevérzett, de a beavatkozásnak köszönhetően 1cm-re kisebb volt a vizsgálat során.
Dokim azt mondta, hogy legyek türelmes, felszívódik lassan és akkor meg fog jönni. 
Ez szombaton meg is történt, sosem örültem ennyire, hogy megjött 
Közben az élethelyzetünk úgy hozta, hogy sikerült venni egy felújítandó házat és így kisebb albérletbe kellett költözni, így most az aktív próbálkozás abbamarad, amíg nem költözünk a sajátba.
Persze ellene nem teszünk semmit, ha a pici jönni akar, akkor jöjjön 

Sikeres próbálkozást mindenkinek és akinek már úton van, boldog babavárást 
 


@desi08:
Hogy vagy? Van valami újabb fejlemény nálad?
 


@hobettyna:
Sok sikert kívánok nektek is
 


Sziasztok,
májusban 6 hetesen spontán vetélésem volt, előtte tünetként erős mellfeszülés, a várt menzesz előtt néhány nappal pecsételő vérzés (mintha meg akart volna jönni) és fáradtság. Most 3 napja késik, semmi tünet, csináltam két tesztet, mindkettő negatív. Pedig az egyik 10-es érzékenységű volt és már eltelt több mint 12 nap a peteérésem óta. A ciklusom eddig tökéletes 28 napos volt eddig. Mit tanácsoltok, menjek vérvételre? Mikor érdemes újra tesztelni?
 
 


@csszr:
Szia. Nekem is volt egy spontán vetélésem kb 4hetesen. Azóta második próbálkozásra úgy tűnik összejött, most vagyok 7+3hetes várandós :) csinálj új tesztet szerintem naponta. Nincs valami fura érzésed?
 


@eszter1893:
Szia, ma reggelre megjött. :( Fura, mert eddig tényleg tökéletesen 28 napra működtem, még a vetélés után is. Semmi fura érzésem nem volt most. Ez kicsit megnehezíti a matekot, de próbálkozunk.
Nektek gratula és vigyázz nagyon magadra! ;)
 
 


@csszr:
Igyekszem köszii :) írj majd hogy mi történik veled :)
 


Sziasztok! :) :) :) :) :)

Remélem tudtok segíteni.

Nagyon furcsán éreztem magam, sokat volt hányingerem, nem bírok semmilyen tejterméket megenni, stb. rögtön göndoltam, h terhes vagyok, de aztán lebeszéltem magam,mondván bármitől lehet, aztán jött pár csepp tej. Néha reggelre olyan lesz a felsőm. Nagyon megörültem.  Csináltam tesztet, de negatív lett. Akkor meg nem értettem, hogy mi van.Ez volt 2 hete kb.
Elmentem nőgyógyászhoz, aki beutalt hormon, és immunvizsgáltara. Közben megjött, de egy napra és alig, illetve utána pár napig napi egyszer egy csepp. Pedig most fraxiparinet(vérhigítót) szedek, amitől még jobban is vérezhet. Elmentem az eredményért, de azon csak a prolaktin szintem volt: 278 uIU/mL ami normális. https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1291793302.8078.pdf
És annyit írt rá h nem vagyok állapotos. De mást nem írtak rá, se Hcg se semmi más.(mielőtt megjött egy nappal vettek vért)
Kérdeztem hogy ha normális a prolaktinom, hogy hogy jön a tej. Azt mondta nem tudja,majd kapok rá gyógyszert. de addig enm amíg gipsz van rajtam.( ínszalagszakadásom volt) És meg sem vizsgált, pedig mondtam, hogy vannak panaszaim. Majd ha levették a gipszet.
Azóta is émelygek, feszül a hasam, állandóan alszom, stb.
Kihez forduljak?
Mitől jön a tej, ha normális az érték? Lehet, hogy mégis terhes vagyok?
A véhigító változtathat az értékeken? (olvastam, hogy igen, de érdekelnek a tapasztalatok)
Amikor fáj a hasam néha félek, h épp elvetélek( 8 éve volt egy vetélésem, de akkor is végig megvolt  a menzeszem)
De ha nem vagyok terhes akkor emg mi a baj? Mert attól még a panaszaim meg vannak.
Nagyon rossz ez a bizonytalanság, és főleg, hogy az orvos meg sem vizsgál. 

Köszönöm


 
 


@nujemi:


Szia!

Szerintem menj el másik orvoshoz.
Ha nem kapsz kielégítő választ, akkor jobb egy másodvéleményt is kérni. 
Vidd a leleteid és mondj el mindent az új dokinak.

Remélem minden rendben lesz.
 


@hobettyna:


Szia!
Ő már a második doki volt. Sajnos a gipsz miatt nagyon nehezen mozgok, és én vidéken élek, nehéz bejutnom a kórházba.A heyli rendelő szeptember végére adott volna időpontot. És bennünk nem bízom rengeteg rossz tapasztalatom van a lábammal is. 
Gondoltam amíg leveszik várok, hátha van válsz és addig tanácsot kérek, tapasztalaokat olvasgatok.
Szerenécsre találtam egy magándokit, megpróbálok hozzá eljutni.



 
 


Sziasztok!

Voltam még egy orvosnál, aki azt mondta, méhgyulladásom van.
Amikor megkérdeztem, hogy nem vagyok-e terhes, azt mondta, mit tudja ő, csináljak egy terhességi tesztet.
De ő sem tudta, mitől lehet hogy folyik a tejem normál prolaktin mellett. 
Dalactint írt fel. 
Ha valakinek van valamilyen tapasztalata,ötlete írjon!



 
 


Sziasztok. Szerdán megyek dokihoz, de teljesen össze vagyok zavarodva. 41 éves vagyok van már két fiam. Cukorbeteg de nem inzulin. Július 20 an volt még 5 nap ahogy kell mindig 28 napos volt a ciklusom. A menses után le vetettem a mirenat. A saját dokim nem volt itthon idegenhez mentem aki jól végezte a dolgát mert le tudta venni elvileg menses közben könnyebb lett volna de így is sikerült. Ez aug. 2 an volt. Elvileg a matek alapján aug 18 an kellet volna még jönnie. Előtte pár nappal szex után nagyon kévés barna folyás volt. Azóta semmi. Tesztet kb. 8 csináltam negatív mind. De most két napja állandóan pisilnem kell


Bőcs véletlenül el küldtem. Tehát más igazi nagy tünetem nincs. De a fiukkal sem volt. Egy apró ami nagyon jó. A cukrom gyógyszerrel 8-10 között volt. Így volt be állítva tünetem nem volt vele. Ellenbe pár napja le ment 5-7 közé. Valaki ötlet stb?


@annamaria41:
Szia :) tehát több mint két hete keskk
 


Én is véletlenül elküldtem:)
Szóval ha terhes lennél csak mutatná már valamit. Szerintem menj el dokihoz.
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: