Új privát üzeneted érkezett!

@agibaba31:
Szia!

Ha kérdésed van írj!Messengeren elérsz!Dán Ágnes a fiam.és a kislányom van a képen
 
 
 
 


@nono36:Szia.Köszönöm szépen a segitségedet.
Dr.Bokor András
Én is a Szentágotai doktor urat tettem elsők közé gyüjtöm őket és kiszeretném választani a legjobbat mindentéren ha már magán orvosról beszélünk.
Egyébként előbb hivtam az Doktor urat igy telefonba nagyon pozitiv érzés ölelt át ami jó.

agibaba31
Isaszeg
 
 


@agibaba31:
Szia!

Csak írni tudsz nekem messengeren,jelölni nem tudsz,de ha szeretnél láthatóvá teszem.magam!Úgy jobban tudunk majd beszélni,ha szeretnél.Vagy ha gondolod add meg a neved és én kereslek meg!;))A Szentágotai egy fantasztikus ember és orvos is!
 
 
 
 

 
 

@agibaba31:
Én nála szültem!
 
 
 
 


@nono36:


A nevem a facen https://www.facebook.com/agi.nagy.5   ha erre rátudsz nyomni akkor megtalálsz.De privátba itt is elküldöm neked.
agibaba31
Isaszeg
 
 


@agibaba31:

Jelöltelek!
 
 
 
 


Sziasztok!

Ágibaba én az orvosokat annyira nem ismerem, mert akinél tavaly szültem ő sajnos már nincs ott :(
Akik vizsgáltak azokból tudok mondani: Dr Blaskó Ervin nekem szimpi volt például, Dr. Szabó Lászlóról azt hallottam hogy ő szigorú kicsit de jó orvos. Szülésznőt viszont tudok ajánlani :)
Nekem ugye nem volt fogadott orvosom, amikor szültem akkor szerencsémre az volt ügyeletes akihez jártam havonta ellenőrzésre :) A szülésznő Csizi Vinze Orsolya volt, iszonyú kedves, segítőkész, hálás vagyok neki mindenért, tartotta bennem a lelket amikor már azt mondtam, hogy nem tudom végig csinálni :) Akit még ajánlani tudok az Mariánné Sárközi Anikó, őt pici korom óta ismerem, de mivel nem volt orvosom így ő nem lehetett ott velem :(
Ha lesz második babánk akkor tuti ott fogok szülni, hogy kinél azt még nem tudom, majd írd le a véleményedet a dokiról akit fogadtál :)

 
 


Sziasztok jár még itt valaki ?
Azt szeretném kérdezni ki tudja mit kell vinni a kórházba a babának? Köszönöm
lilike1
Ecséd
 
 


Szia!

2 éve szültem Kistarcsán. Akkor vittünk be babaruhákat (amik végül nem kelletek mert az ottani ruhát adták rá, de inkább vigyél magaddal, body, rugi pl.), pelust, textilpelust, popsitörlőt, sapit, kesztyűcskét, takarócskát kaptunk, popsikrémet is, de vigyél inkább magaddal, hátha változott azóta valami.
Bimbóvédőt is vihetsz, de ha kell akkor adnak ha éppen van, illetve bimbővédőkrémet is vigyél, meg mellszívót is vihetsz.

De nézz körbe a neten, hogy hol mit írnak, lehet kihagytam valamit :)
 
 


Sziasztok!
Van itt még valaki?
 
 


Sziasztok!
Van itt még valaki? :)
 
 


Szia! Én szoktam nézegetni néha ezt a topikot :)
 
 


Sziasztok!

Dr Molnár Csabát ismeri valaki esetleg?
Ha minden igaz akkor ő rendel Gyömrőn is. Tarcsán szeretnék szülni, viszont Gonda doktor úr már nincs ott pedig hozzá ragaszkodnék. A Bajcsyt meg inkább kihagynám.
 
 


Kedves Kismama!
Nagyon várjuk,hogy végre megszülessen a mi várva várt kisbabánk,ha bármilyen oknál fogva nem szeretnéd vállalni a picit,keress meg privátban vagy írj e-mailt az ildik88@freemail.hu címre,beszélgessünk talán egymást keressük!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

cron