Új privát üzeneted érkezett!

@kisviki:
Szia! Mikorra várod a babát?

Lilypie Maternity tickers
zsani0227
Németország
 
 


Július 18
kisviki
Pécs
 
 


Milyen terhestüneteitek vannak? Én hiányolom a mellérzékenységet... :oops: :-(

Lilypie Pregnancy tickers
 

 
 

Sziasztok! :-)
Nekem az elejétől fogva a ciciim feszülnek,sok pisilés néha egy kis émelygés és hányinger,bár legutóbb múlthét pénteken volt hányingerem ma vissza tért.
A mensis tüneteim eltűntek,plusz a hasam sem fájdogál mondjuk szedek magneB6-ot plusz a gravidába ami benn van magnézium nagyon jó hatással van a “fájdalmakra” meg az émelygésre is. ;-)
 
 


@boobita3:
A mellérzékenység nekem is enyhült, émelygés, hányinger (étkezéssel valamennyire karbantarthato), habár már felavattam a fürdőszobát is. 2-3 naponta változik a tüneték intenzitása.
 
 


Sziasztok!
Nalam a hasfájás,görcsölés szinte minden nap.Mellfeszules. Ja és a székrekedés.Ma a vízbe aztatott aszalt szilvaval próbálkoztam. 8-)
kisviki
Pécs
 
 


Sziasztok, csatlakoznék újként. Október 24-én jött meg utoljára, nov 20-án nagy meglepetésemre pozitív lett a tesztem, ez volt a 6. próbálkozós hónapunk. Kalkulátor júli 30-31-re ír. 2 naponta tesztelek, eddig erősödik. Minden tesztelés előtt izgulás, kivéve az első előtt, ugyanis 99%-ra úgy voltam, hogy negatív lesz :) ugyanis az ovuteszt megviccelt, nem lett pozitív. Pár napja kiderült, ez a fajta másnak sem lesz pozitív soha.
Tünetem még nem sok, mellem feszül, nyomásra fáj. Alhasam is feszül, enyhén görcsöl. Most megjön érzésem van, én is parázok, csekkolom a klotyópapírt mindig, h nincs-e rajta valami. Sűrű pisilés még az első tesztelés körül volt. Ja és enyhe hasmenésem volt ma, állítólag az is koraterhességi tünet.
Szedek folsavat (folát formában), szerves terhesvitamint, k2d3 cseppet, ha nem eszek halat, akkor krillolajat is beveszek. Jövő 7 vége fele kéne mennem UH-ra, hogy megnézzék jó helyen tapadt meg az embrió.
Egyelőre ennyi, mindenkinek jó babavárást :)
zsooo
Budapest
 
 


@zsani0227:


Miért nem ajánlják a teljeskörű vitaminokat?
 


@boobita3:


Nagyon válogatós lettem,ami az ételeket illeti. Vannak szagok,illatok amik nagyon zavarnak. Mellérzékenység, nőtt is a mellem, enyhe húzó érzés az alhasamban nálam ezek a terhestünetek most lassan a 11.hétbe lépek.
 


@kisviki:


Szia! :)
A havi vérzéseknél is erősebben görcsöltél?
 


@zsooo:


Szia! :)
Első babátok lesz?
 


@judit8522: szia, igen elso :) de ugy izgulok hogy minden rendben menjen...
zsooo
Budapest
 
 


@zsooo:
Üdv. itt.

Lilypie Pregnancy tickers
 


Üdv és Boldog babavarast!
 
 


Sziasztok! Ma voltunk első vizsgálaton a nőgyógyásznál, az UH szerint 6het és 4 napos a pici (Én mara 7+1 szamoltam a kalkulatorokkal). Minden rendben van és méhen belül van,és igen apuci nagy pillanata h meglátta a szívdobogását. kaptam fólió fortet inni és magnéziumot az enyhe görcsökre. Vettek vér és vizeletmintat, 2 hét múlva a következő vizsgálatnál eredmény is.
Annyi új van nálam h ma reggelre sárgás váladékozás jelent meg,de nem fáj semmi és nincs szaga. Annyit mondott a nőgyógyász h szokott ilyen lenni,de majd úgyis az eredményék megmutatják, h fertőzéstől van-e. Valakinel jelentkezett ilyesmi?
 
 


Sziasztok!
Olyan nagy a csend... :-D
Mindenkinél minden rendben?
Nálam enyhülhek hál isten a tünetek,rosszulléteim “teljesen” megszűntek.
Beléptem a 8-ik hétbe,de kivagyok a gondolattól h csak januárba kell újra dokihoz mennem.Olyan rossz h addig nem tuok semmit h mizujs a babummal.
Lehet még az ünnepek előtt be iktatok egy vizsgálatot a dokimmal :-)
Bár semmi rosszat nem érzek egyedül talán csak azt h mindentől fel vagyok fújódva és olyan a hasam mint a lufi. :-D
Meg aggasztott egy picit h kb múlthéten 1x meg tegnap pisilés után volt egy nagyon kis pöttynyi átlátszó folyásom ami nem is tudom milyen állagú volt.
Szerintetek?
Bár olvastam h amíg nem krémes-fehér-sárga és nincs szaga meg nem csíp,szúr,éget,viszked addig nem kell fetőzésre gyanakodni.
Jaaa és ma megyek előszőr vésőnőhöz,pénteken meg vérvétel stb ;-)
 
 


Sziasztok!
Mi július 10-re várjuk az első babánkat. A héten voltunk az első vizsgálaton. Nagy élmény volt látni dobogni a szívét, férjem is nagyon lelkesen jött velem. Egyelőre nagy titkolózásban vagyunk, pedig már legalább a barátnőimmel megosztanám az örömhírt. A baráti körünkben több helyen is volt gond az első trimeszterben, úgyhogy karácsonyig titkolózunk. Két ünnep közt megyünk a 12 hetes ultrahangra.
A “reggeli” rosszullét hetek óta kb egész nap üldöz, így nem egyszerű meetingeket végig ülni a munkahelyemen. Szerencsére cselekvésig még nem jutottam és talán picit javul is a helyzet. Azért látom lelki szemeim előtt mennyire égő lenne rosszul lenni az iroda közepén, erre nem voltam teljesen felkészülve :D
 
 


@judit8522:
Szia!
Én nem görcsöltem előtte egyáltalán,mikor megjött.Most szedem az Utrogestan-t es elmentem táppénzre. 5 nap alatt egyszer jött a görcsölés Halisten.
kisviki
Pécs
 
 


@molly25:
Terhesség alatt bármilyen folyás lehet normális, nem feltétlenül jelez problémát szerencsére.

Lilypie Pregnancy tickers
 


@boobita3:
Köszönöm a válaszodat! :-)
A védő nő is megnyugtatott h ez teljesen normális,valakinél van valakinél egyáltalán nincs,de ez is egy újabb jel h egy új élet fejlődik bennem! :-)
 
 


@molly25:
Igen, minden tünetnek örülünk. Ha van, az a baj, ha nincs, az.

Lilypie Pregnancy tickers
 


@langevi:
Üdv. itt!

Lilypie Pregnancy tickers
 


@kisviki:


Azt gondoltam talán összefüggés lehet. Nagyon jó hogy alig jelentkezik már a görcsölés.
 


Nálam is megkezdődött a hányinger. 6+3 vagyok, utólag nem bánom, h legalább eddig elkerült.

Lilypie Pregnancy tickers
 


Vannak már neveitek?

Lilypie Pregnancy tickers
 


@boobita3:

Nálunk ha fiú akkor Benedek (Beni)
Ha kislány akkor Zoé vagy Lia :-)
 
 


@judit8522: Nagyon örülök neki én is :-) Hétfőn megyek uh-ra,meg is beszélem a dokival,hogy vissza mennék dolgozni.
kisviki
Pécs
 
 


Sziasztok! Örülök hogy mindenkinél minden rendben :) Nekem legutóbb csak petezsákot láttak méhen belül, ma vagyok 6 hetes. 1 hét múlva megyek újra UH-ra és dokihoz. Fura, hogy csak enyhe tüneteim vannak. Legjobban a melleimet érzem, de az sem elviselhetetlen. Magnéziumot szedek, azóta a hasam is kevésbé feszül, görcsöl. Hányinger, ilyesmi nincs. Csak nagy étvágy, kissé talán jobban is fáradok és többet járok pisilni. De semmi olyan ami erős tünet lehet. Furcsa, hogy nem tudom, épp mi történik odabent, még 1 hét dokiig.
Szerencsére nálam a munka most laza, alig van szinte mit csinálnom, már unalmas. De most talán így a jó. A fizu meg jön. Az a lényeg :)
zsooo
Budapest
 
 


@kisviki:


Voltál vizsgálaton?
 


Tegnap voltam a 12 hetes genetikai ultrahangon és a hozzátartozó vérvételen.Teljes eredményre még két hetet várni kell. A méretek alapján ugyanakkora, mint a tesója volt :)
 


Nektek is jobban zsírosodik a bőrötök? Nekem még a pattanásaim is aktívabbak. Milyen arctisztitot, krémet használtok?
 
 


Igen, újra tininek érzem magam, tiszta ragya az arcom :D Eddig nem találtam meg a tuti megoldást, úgyhogy én is szívesen veszem a tippeket
 
 


Sziasztok,
Bár én a kalkulátor szerint augusztusra leszek kiírva, de az augusztus babák topikhoz még nem nagyon tartoznak kismamák és tapasztalt megnyugtatásokra lenne szükségem :)

November 7-én volt meg utoljára, először próbálkoztunk első babával. Elvileg ovu teszt alapján és hőmérőzés alapján november 23-án volt peteérésem. Rá 10 napra, december 3-án már pozitívat teszteltem digitálissal és sima teszttel. A melleim fájdogálnak és esténként puffad a hasam.
A menzeszemnek holnap kéne megjönnie eredetileg.

Eléggé ráparáztam, hogy egyrészt hogy lehet ilyen korán pozitív, másrészt egyfolytában azon kattogok, hogy nehigy megjöjjön a menzeszem. Sajnos sokat netezek és sok helyen azt írják, hogy az a baj az érzékeny tesztekkel, hogy menzesz előtt kimutatják, pedig akkor még simán megjöhet és elmehet a baba.

Nem tudom, hogyan állítsam le magam ezekről a parákról...:(

Köszi szépen előre is a válaszaitokat!
 
 


Nekem a hajam zsírosodik sokkal jobban. Heti 1 helyett most 4 naponta mosok. Pattanásos is vagyok, nem tudom hogy a kesudiótól jött-e ki, vagy a terhességtől.
Olanita, minél többet olvasok én is neten, annál nagyobb a para. Megoldás, nem kell netezni :D Na meg holnap kiderül úgyis, meg nagyrészt azért ez rendes terhesség, ritkább amikor utána megjön.
Nálam is volt egyébként, én is féltem hogy megjön de én akkor teszteltem mikor meg kellett volna jönnie (mondjuk akkor azt sem tudtam mikor kéne megjönnie, mert megviccelt az ovuteszt). Állandóan néztem a klotyópapírt vagy 1,5 hétig. Most is nézem, de már nem parásan, talán mert nem görcsöl a hasam úgy már, mint amikor meg akar jönni. Most azon kattogok (szerencsére csak néha), hogy mi lesz UH-n, fejlődik-e valaki odabent, mert elég enyhék a tüneteim.

zsooo
Budapest
 
 


@judit8522:
Szia!Voltam vizsgálaton. Minden rendben.7 hetes vagyok. Január 2-an megyek a hasi uh-ra. Kezdem talán felfogni,h jön a Baba :-D A sárgatesthormont végig szednem kell 12.hetig.De jó,h mar tul vagy az első trimeszteren.Fiut vagy lányt vártok?
kisviki
Pécs
 
 


@olanita:
Szia!
Én is teszteltem a nem várt elott 4 nappal es pozitív volt.Viszont mar előtte éreztem tüneteket 1-2 héttel.Most vagyok 7 hetes.Nekem azt mondta az egyik barátnőm,h terhes vagy,ez mar nem fog elmúlni ;-) Ne parázz! :-)
kisviki
Pécs
 
 


Sziasztok! Én új vagyok itt a fórumon, de már nagyon vártam, hogy írhassak nektek :D A 7. hétben vagyok, dobog a szivecskéje és nagyon boldogok vagyunk, mert már nagyon vártuk! A tüeteim mellfeszülés, émelygés, laza széklet. Majd 21-én megyünk újra ultrahangra.
 


@anna1987:
Gratulálok és üdv itt :)
 
 


Lassan egyik nadrágom sem kényelmes derékban. Felpróbáltam egy kismama nadrágot a C&A-ban, de a derék része hatalmas volt egyelőre, a szára pedig rövid. Van ezekben valami átmenet vagy hogy érdemes ezt az időszakot átvészelni? Illetve tudtok olyan boltot mondani, ahol választék is van?
 
 


@langevi:
Ez megnyugtató,h nem csak én érzem úgy, hogy mindenem szorít. Ma voltam a H&M-ben,ott is van kismama ruhazat. Tálaltam egy megfelelő nadrágot, nem olyan nagyon bő derékban, de legalabb kényelmes.
 
 


@pici6:
Melyik H&M-ben voltál? Én az Alleeban néztem, de csak 44-46-os méreteket láttam
 
 


 
 


@pici6:
Köszi, netes rendelés előtt felpróbálnám élőben is :)
Esetleg valaki Budapesten tud boltot ajánlani?
 
 


Sziasztok! Csatlakoznék a fórumhoz :) Elvileg 7+3. napban vagyok, péntek este megyek dokihoz!
Férjemmel nyár óta próbálkozunk, a 2. hónapban össze is jött, amit tragikus módon szeptember 1-jén az 5+5.napon el is vesztettünk. Megtörtént velem az, amit úgy gondoltam én soha nem élhetek át. Az akkori dokim nem tudott bejönni megműteni, ezért most ahhoz fogok visszamenni aki ügyeletben megműtött, és egyébként is jobb hírben áll (anyagiasabb is) mint az eredeti. Ahány doki, annyi vélemény volt a tekintetben, hogy mikor próbálkozhatunk újra... A 2. vérzés utáni 8.napon nem vigyáztunk eléggé, és november 20-án, 4 napos késést követően teszteltem pozitívat. Hihetetlen!
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen!
csinszka17tm
Kiskunfélegyháza
 
 


Sziasztok! Csatlakoznék a fórumhoz :) Elvileg 7+3. napban vagyok, péntek este megyek dokihoz!
Férjemmel nyár óta próbálkozunk, a 2. hónapban össze is jött, amit tragikus módon szeptember 1-jén az 5+5.napon el is vesztettünk. Megtörtént velem az, amit úgy gondoltam én soha nem élhetek át. Az akkori dokim nem tudott bejönni megműteni, ezért most ahhoz fogok visszamenni aki ügyeletben megműtött, és egyébként is jobb hírben áll (anyagiasabb is) mint az eredeti. Ahány doki, annyi vélemény volt a tekintetben, hogy mikor próbálkozhatunk újra... A 2. vérzés utáni 8.napon nem vigyáztunk eléggé, és november 20-án, 4 napos késést követően teszteltem pozitívat. Hihetetlen!
Szorítsatok, hogy minden rendben legyen!
csinszka17tm
Kiskunfélegyháza
 
 


Sziasztok! Csatlakoznék. Július 1-re várjuk első babánkat. A rosszullétek elmúltak, de a mellem borzalmas. Jövő héten megyünk a 12 hetes genetikai uh-ra. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen. :)
kbadri83
Miskolc
 
 


Sziasztok, hétfőn voltam UH-n, 6mm-es az embrió és dobogott a szívecskéje :) 6 hét 3 napnak számolták, 6 hét 6. napon voltam. Üdv az újaknak :)
zsooo
Budapest
 
 


Sziasztok! Èn 11+1 vagyok ma, tegnap voltam Uh-n, 10mm-es es nagyon cuki babaforma màr. A következő UH dec. 28àn lesz.

Lilypie Maternity tickers
zsani0227
Németország
 
 


Éljen a 10. hét..... :lol: :lol: :lol:
Eddig az émelygésen(nem napi szinten)mell feszülésen kívül semmi “rossz” tünetem nem volt.
Na már most,minden úgy történt mint eddig napi rutin stb.,következett a reggeli(sokszor kevesebbet elv nyert nálam).Megettem a 3kocka pirítósomat vajjal és májkrémmel bevettem a kis vitaminjaimat és nem telt el fél óra iszonyatos hányinger ,haj összeköt rohanás a wc-re.
Ablakot kitártam ohhh mondom vaklárma,erre szépen “indítottam a porcelán buszt” :roll:
Ez így megy szerda óta...napközben nincs bajom,ehetek bármit és bármennyit.
Valakinél valami változás estleg “jobbulás”? :-)
 
 


Sziasztok! Pénteken megvolt az 1. UH. Vizsgálat előtt a doki elmondta, hogy a korábbi vetélés nem zárja ki az újabb vetélés lehetőségét... Szuperül megnyugtatott, de nyilván nem mondott újdonságot. A vizsgálatnál mire észbe kaptam, már a monitoron volt a baba, és hallottuk férjemmel a szívhangját is. 7+5 napos voltam hivatalosan, de a méretei alapján 8+1-nek felelt meg :) Legközelebb a 12 hetes UH lesz! Kellemes babavárós Ünnepeket!
csinszka17tm
Kiskunfélegyháza
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: