Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :) Mi a 11. hétben vagyunk, jövőhéten megyek én is genetikai UHra. Hamar kiderült a 6. héten, hogy ikrek lesznek, majd "apuci" kilépett a képből. Egyedül futok neki a történetnek, minden tanács és bátorítás jól jön :) Egy konkrét kérdéssel fordulok hozzátok: Szerintetek létezik, hogy néha érzem őket/valamelyiket? Tegnap voltam bent a kórházban, mert véreztem, de minden rendben velük (Utrogestant szedek). Az egyik CRL 40mm a másik 42mm szép erős szívhanggal és szerintem Chuck Norrist és Jackie Chant várom mert olyan bukfenceket vetettek az UHn hogy hihetetlen :) Szóval így, hogy ikrek érezhetem őket szerintetek? Ugyanaz az érzés van napok óta leginkább remegés szerű nagyon halvány mozzanatok. Nálatok volt vérzés? Nekem ez a harmadik, már a 8. hét óta nem dolgozom.
twinsmom
Százhalombatta
 
 


@twinsmom:
Üdv itt! És a legjobbakat a nagy feladathoz! ;-)
Első babák?
Mozgás: elvileg még em étezhetjük őket, de ki tudja... :-)

Lilypie Pregnancy tickers
 


Molly25
Nálam sincs egyenlőre javulás. Bár nekem sokáig az volt a bajom, h nincs semmi tünetem. A 10.héten vagyok, és az émelygés a legerősebb.

Lilypie Pregnancy tickers
 

 
 

Ti mennyire osztottátok már meg másokkal a nagy hírt? :-)

Lilypie Pregnancy tickers
 


Jelentem minden a régi :-D :-D
Émelygés eltűnt,fáradékonyság,gyakori pisilés vissza tért,mintha minden előről kezdődött volna! :-D :-D
11hétes leszek pénteken,a munkahelyemen és a közvetlen hozzátartozókkal osztottuk meg az örömhírt,nem vagyok babonás de a 12hétig nem nagyon szeretném a nagyvilággal közölni h jön a Pici.
01.04-én megyünk a 12.heti UH-ra,már nagyon várom.
 
 


Utoljára a 6.héten voltunk UH-n ahol még csak egy kis buborék volt a kis Pocok ;-)
Szóval hamar elmennek az ünnepek és pikpakk jön is a vizsgálat :-)
 
 


Mi is 11 hétnél tartunk és szerencsére vége az émelygésnek. Nálunk még nem tudja kb senki, majd karácsonykor mondjuk el a szülőknek, barátoknak. Jövő héten megyünk a 12 hetes UH-ra, de kíváncsiak voltunk, úgyhogy ma csináltattunk egy fizetős ultrahangot, hogy legyen mit mutatni a nagyszülőknek :) Már egész baba forma volt kezekkel, lábakkal, 4,5 centivel :)
 
 


Én hétfőn voltam uh-n, 9+0 voltam. 12+0-nál megyek legközelebb, nagyon várom, szeretnék túllenni rajta. :-D Addig mi sem mondjuk senkinek, de még utána sem tervezzük egy darabig. Nem vagyunk babonások, de izgi, h csak mi tudjuk. Nagyon meg fog lepődni a család. :lol:

Lilypie Pregnancy tickers
 


Szoasztok, én csak most találtam erre a topikra. Szeretnék csatlakozni. 13 hetes babócánk van. :)
 
 


@twinsmom:
Én úgy tudom, hogy ez sokban függ attól, hogy a baba illetve nálad babák hol fészkelték be magukat :) ha hátul magasan, akkor szerintem elképzelhető. Én először 12. héten éreztem. Fura érzés :) nem hasonlítható semmihez. Még nem rugdos meg ilyenek, de nem tudod összekeverni :)
 
 


@langevi:
Mit szóltak a szülők?

Lilypie Pregnancy tickers
 


@boobita3:
Nagy volt az öröm mindkét oldalon. Anyukám sejtette pár elszólásból, illetve gyanús volt, hogy mostanában nem ittam, pl disznóvágáson sem :)
Anyóséknak már van egy unokájuk, nagyon örülnek a másodiknak is. Ők azért jobban meglepődtek. Az ünnepek alatt mindenki körbeugrált, aggódnak, hogy jól vagyok-e
Nálatok továbbra is titok?
 
 


@langevi:
De szep pillanat lehetett!
Nálunk tovabbra is titok, és biztosak vagyunk benne, h nem is gondolják.
Már várom azért, h elmondhassuk, de nagyon szeretnék túllenni a 12 hetes uh-n.

Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok! 10. héten járok, szuperül vagyok, semmi hányinger, rosszullét. Ami érdekelne, hogy van ötletetek arra, hogy a vese védelmére mit szabad enni? 1vesém van, tavaly volt vesemedencegyulladásom... szóval segíteni szeretnék ennek az 1 szervemnek, hogy könnyebb dolga legyen. Köszönöm!
 


Azt még hadd kérdezzem meg, van itt olyan, akinek szúrkálni szokott a hasa? Tudom, hogy ez normális, de általában napi1x, vagy két naponta 1x éles, nyilaló, szúró érzést érzek a hasamban. Utálom. Remélem nem fog sokáig tartani....
 


@phiona20:
Ilyen érzés nekem is van,a 12 hetben vagyok.Azt mondtak ra h igyak magneziumot.Habar sokszor a beleimre gyanakszom,hogy onnan erednek a szurkálások. Ki hány mg magnéziumot iszik?
 
 


@pici6:
Ez az érzés nem a gyomromból jön, nem ahhoz köthető. Amikor mondtam a dokimnak, hogy fáj, azt mondta felesleges még magnéziumot ennem, és hogy ez tök normális. Csak ugye első baba, és nulla tapasztalat..
 


@phiona20:
Néha nekem is szúr a hasam. Volt egy nap, amikor kb 10 percenként beszúrt a jobb oldalam 1-2 másodpercre, ami elég kellemetlen volt. Beszéltem a dokival, nekem is magnéziumot ajánlott, illetve sok pihenést, ez nem tűnt annyira normálisnak. Azóta szerencsére minden rendben, de azért én is aggódtam
 
 


@boobita3:
Nektek mikor lesz a 12 hetes uh?
 
 


@langevi:
Köszönöm, ma én is bekaptam egy magnerotot, nem is szúrt, feszült. Igazából jan. 9-i héten lesz a 12. heti uh, akkor remélem megnyugszok. Mindenkinek Boldog, egészségben gazdag Új Évet,
 


*kívánok!
 


@phiona20:
Nekem is szúrt néha, 500as Magnesii citricit szedtem, Naturlandos, receptre is fel tudják írni.
A veséhez nem értek, talán a sok ivást mondanám, hogy segíthet megelőzni a gondot, de ez csak laikus vélemény.

Lilypie Pregnancy tickers
 


@langevi:
Január 8-án megyek. Úgyhogy nagyon várom a 9-ét. :-D

Lilypie Pregnancy tickers
 


@boobita3:
8-án? Én még nem tudom, de sztem 9, vagy 10 lesz az Uh. Akkor nagyjából egy időpontra vagyunk kiírva Én július 24. házassági évfordulók előtt egy nappal. Szóval igazi ajándék lesz.
 


Sziasztok
Új tag vagyok 2018 július középén érkezik második kis maszatunk
Nem volt tervezve ilyen hamar de ha jön jöjjön
December elején voltam dokinál akkor mensi szerint 8 hetes de csak 8 2 mm
 


Na elküldte és nem akartam
Szóval 8.2 mm volt összesén de jó szivhanggal :) (144) Január 3-an megyek újra alig várom..... -közbe kiderült h pajzsmirigyes lettem :(
A nagylányom 2 éves volt novemberben
 


@eniko0831:
Gratulálok!Én holnap töltöm a 11.hetet az első babánkkal. Szintén július közepe-vége. Mindenki írja ezeket az UH adatokat, én meg azon kívül hogy 7 hetesen 8,5 mm volt a baba semmit nem tudok. Mindegy, a doki rosszat nem mondott.
 


Sziasztok!
Szintén új tagként jelentkezem Bpről. :-) 10 hetesek vagyunk, július végére vagyunk kiírva. 2 uh-n voltam, a másodikon mozgatta a drágám a karját, nagyon jó volt
 


Szóval amit nagyon jó volt látni. :-D
Nálatok mennyire probléma a rosszullét, hányás, gyomorégés? Olvasom h többen 2. babát várnak, nekünk az első. Szégyellem magam, mert annyira kivagyok, h dolgozni sem tudok menni. :-(
 


@arrasails:
Én hál istennek jól vagyok, semmi rosszullét. Viszont nagyon csúnya a bőröm. Szívesen cserélném rosszullétre....
 


@phiona20:
8án megyek, csak szeretnék túl lenni rajta. :lol:

Én 23ára vagyok kiírva, Anyukám szülinapja, 29-e a kislányom szülinapja, 31e meg a házassági évfordulónk. De meg 3 júliusi szülinap van a cdaládunkban ezeken kívül, a 23a a nővéremék házassági évfordulója, úgyhogy van esemény bőven.

Lilypie Pregnancy tickers
 


Nem szeretnétek zárt topikot?

Lilypie Pregnancy tickers
 


@arrasails:
Szia!

Lilypie Pregnancy tickers
 


@eniko0831:
Szia!

Lilypie Pregnancy tickers
 


Sziasztok! ;-)
Már csak 2-t kell aludni és megyünk a 12. heti UH-ra. Úgy várom mint a gyerekek a karácsonyt. Utoljára nov 20-án voltam(vagyis akkor voltam előszőr), akkor megállapították a terhesség tényét és már pulzált a kis Pocoknak a szivecskéje.Akkor voltam 6+3. Azóta eltelt 6hét és semmit nem tudok ez a legrosszabb.Tüneteim voltak dögivel a fejfájástól a hányásig,pocim sokat húzódott meg bökdösött,de úgy voltam vele nem parázom túl,annál rosszabb. MagneB6 mindíg segített. Időközben sikerült egy megfázást is bekapnom,de lázam nem volt csak a fejem robbant szét és a torkom fájt nomeg persze az orrmányomat fújtam 0-24-be. Most már talán ebből is kilábalok(az izlandi zuzmó segített),gyógyszert amúgy sem szoktam szedni de így meg megmondtam h aztán szó sem lehet róla(pedig a doki annó elmondta h paracetamol tartalmú gyogyi vehetel be. No de mind1 is,nemsoká csütörtök és akkor majd jövök egy élménybeszámolóval. :-D :lol:
 
 


Megértem az aggodalmad! Ilyenkor nem jó betegeskedni. Én pedagógus vagyok, volt az osztályban kötőhártya gyulladás, most bárányhimlő volt a szünet előtt. A doki szerint ha elérjük a 12 hetet, nem lesz gáz a himlő. Azért én nem játszanék ezzel... Jó neked, én még szenvedek 1 hetet, hogy halljam a kis szívét.
 


Mikor illik beszámolni a munkahelyen a főnöknek a terhességről? Ti hogy csináltátok/hogy tervezitek?
 
 


@langevi:
Én 9 hetesen mondtam el a főnökeimnek. Sajnos olyan helyzet kezdett előállni, hogy kénytelen voltam elmondani nehogy ráfázzak. Nagyon jól fogadták, gratuláltak. Semmi extrát nem vittem bele, csak mondtam mi a helyzet velem. Azt mondják 12 esetleg 20 hetesen lehet/kell elmondani.
 


@boobita3:


Megcsináltam a zártat! Megprobáltam ezt lezárni de nincs ilyen opció.

Szóval mindenki jöjjön át a 

2018 Június - Júliusi babák zárt topik

nevü topikba.

Ezt csak az fogja tudni olvasni, akit beengedünk.

Lilypie Maternity tickers
zsani0227
Németország
 
 


Oké, én akkor szeretnék csatlakozni a zárt topikhoz is!
 


Sziasztok! Új vagyok, felvennétek engem is a zárt topikba? :)
semove
Kecskemét
 
 


Sziasztok! Új vagyok, július végére várjuk első babánkat. Ha lehet, én is szeretnék csatlakozni a zárt csoporthoz.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron