Új privát üzeneted érkezett!

@mutymurutty:
Ó, nem ilyen fejet akartam. Mosolygósat.


Huh. Az igen. Csendesen gratulálok! Kívánom, hogy mind rendben legyen. Jó, hogy látszik a szikhólyag is. Majd gyere a fejleményekkel. Szépen növöget az egyik tuti. A másikról meg ezek szerint most van először info? Gyere majd a fejleményekkel. Hogy hangosabban gratulálhassak.
 


 

 
 

@marika1212:
Igen, a 4D-nek köszönhetően ma ő is látszott. A simán elbújt. Kisebb még, de azt mondta a doki, nem baj.


@mutymurutty:
Szívből gratulálok! Micsoda ajándék! Fantasztikus! Ikrek! <3
 


@mutymurutty:
Juuujj, micsoda fejlemenyek
Ennyi probalkozas utan duplazas, jol belehuztatok
Gratulalok en is, es most pihenj sokat
 
 


@mutymurutty:
Akkor az ikrek miatt nagyobb a hcg. Viszont így akkor nem gáz, hohy még nincs szívdobi. De szerintem pár nap és lesz. 2 is
 


Szívből gratulálok nektek
 


@mutymurutty:
De jó! Azta! Vigyázz magatokra!
 


Mutymurutty,  szívből gratulálok! Két kicsi Csoda! Csók Nagyon örülök nektek! Vigyázz Magatokra!
 
 


Köszi lányok!


@mutymurutty:
Gratulálok!
 
 


@mutymurutty:


Vannak új hírek? Hogy vagytok?
 


@mutymurutty:
Ez fantasztikus, gratulálok
Hogy vagytok, van azóta fejlemény?
 
 


Sziasztok. Köszi az érdeklődést.
Ma délelőtt volt ultrahang. Az egyik petezsák már 12,3 mm-es, 1mm-es embriókezdeménnyel, a másik 8 mm-es.

Felvilágosított a doki és én is olvastam, hogy úgy a 10-11-ik hétig bármi megtörténhet, akár felszívódhat a kisebb.
De bízunk benne, hogy megmaradnak mind a ketten.

Holnap még lesz vizsgálat, ha minden rendben és nincs panaszom, akkor haza mehetek.


Szerencsére a kicsi is növekszik. Reméljük a legjobbakat. :)
 


@mutymurutty:


Szia! Mi újság, hogy vagy? Babáid szépen növögetnek?
 


@marika1212:


Szia! Köszi az érdeklődést. Tegnap már nem volt vizsgálat, mivel panasz mentes voltam, minden rendben, nem bolygattak. Vizit után haza jöhettem. Szóval azóta újat nem tudok. Jövő héten lesz újra UH, majd csütörtökön hívom a dokit, hogy időpontot egyeztessünk. Holnap leszek 6 hetes és nagyon remélem, hogy jövő héten, mind a két babócának lesz szívhangja. :)

Veled mi van? Hol tartasz? Hogy vagy?


@mutymurutty:
Tegnap volt pozi az lh. Barátcserje előző ciklusomat kitolta 5 nappal, most is szedem és most a szokásos 17. napon volt lh csúcs. Úgyhogy szép szabályos ciklus. Ennek örülök nagyon. A többi meg majd alakul.
 


Sziasztok!
Nekem (megint 1 héttel hamarabb) megjött..
 
 


@szani:


Ó, de sajnálom. :(


@marika1212:


Azóta? Van valami tünet? :)



Mi holnap este megyünk uh-ra, nagyon kíváncsiak vagyunk. :)



@mutymurutty:


Ovuláció óta fájnak a melleim. És elég erősen. Előző hónapban is ez volt. De csak 4. dpo-tól. Sokkal jobban fájnak, mint szoktak, de tartok tőle, hogy csak a barátcserjétől.

Más tünet még nincs.Hétfőn nem kellene megjönnie...
 


@mutymurutty:


Te hogy vagy? Nálad van valami tünet?
 


Sziasztok!

Olvasgatom miket írtok! A babásoknak gratulálok, akik meg még várnak, azoknak kitartást.
Sajnos én is a várakozók sorát gyarapítom. Most kellene majd hétvégén megjönnie, de remélem nem fog. Bár mostanában nagyon stresszes ez az időszak. Ez befolyásolja a fogamzást? Szerintetek összejöhet ilyen időszakban is? Suliba járok és vizsgaidőszak van, márciusban pedig államvizsga Nagyon izgulós vagyok!
 


@katus1987:


Baba bármikor megfoganhat, főleg akkor, amikor a legkevésbé számítunk rá. Szerintem nálam azért nem sikerült még, mert mindig túlzottan reménykedek. :)
 


@marika1212:


Nekem most időm sincs rajta gondolkodni. Azt se tudom mikor volt most az ovum! Bár múlt héten vagy 2 nap is nagyon fájt a derekam meg a hasam is mintha meg akarna jönni Lehet akkor volt! Na majd meglátom mi lesz hétvégén!
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Te pedig próbált meg egy kicsit lazábban venni! Tudom, hogy könnyű ezt mondani, de tényleg ha nem gondolsz rá, lehet, hogy akkor fog meglepetés érni!
 


@katus1987:


Nem vagyok olyan görcsös azért. Csak kicsit kiélezettebb lettem a testem jelzéseire. De ennyi. Aztán meglátjuk. :)
 


Én most voltam uh-n, dokihoz nem jutottam még el. Uh papiron annyi van, hogy "uterusban egy élő embrió. Crl:12 mm Grav.s. 7+3" Remélem ez jó, mert egyébként a napokban sokat szúr a hasam.
 


@vero1985:
Nem értek hozzá, de az élő embrió rosszat nem jelenthet. A 12 mm nem az ülőmagasság? A 7+3 pedig a terhességi idő szerintem... De aki tudja javítson ki

 


@marika1212:


Az jó ha nem vagy görcsös! Remélem nálatok is és nálunk is (meg mindenkinél) hamarosan jön a várva várt babóca!
 


Sziasztok, mi a helyzet veletek?

Mi holnap leszünk 10 hetesek, hányinger már csak néha van, az a fura mostmár hogy kevesebb a tünet
 
 


@drazsi7:
Én tegnap kaptam meg az eredményem. Annyit tudok, hogy rákos nem vagyok :D :D :D
Azt írták a papírra, hogy "enyhén PCO-s", de ezt már a vizsgálaton is megtudtam..
 
 


@szani:
És szedsz valamit a PCO-ra, hogy hamarabb sikerüljön a baba?
 
 


@mutymurutty:


Szia! Hogy vagy? Mi volt a dokinál? Van esetleg már valamilyen terhes tüneted?
 


@drazsi7:
Vettem én is inofolicot, azt iszom :)
Egyenlőre csak rendes mensit köszönhetek neki, de már az is valami :D
+ ezt rendeltem: http://www.babalesz.hu/termekenyseg-tam ... s-esetere/
Meg is kaptam, de még nem kezdtem el szedni, mert 2 hete nem otthon vagyok és nincs nálam >.<
És elkezdtem tornázni :)
 
 


Sziasztok!
Nekem hétvégén kellett volna megjönnie, de nem jött. Csináltam egy tesztet de negatív lett. Még most se érzem, hogy meg akarna jönni! Szerintetek korán csináltam a tesztet? Vagy csak simán késik a menzeszem? Legutóbb december 22-én volt meg és kb. 28-30 napos ciklusaim vannak!
 


@katus1987:


Előfordulhat, hogy a teszt sem elég érzékeny, és majd csak később mutatja. De az is lehet, hogy az ovu volt később és akkor a ciklus vége is tolódik. Várj pár napot és vagy akár holnap próbálja egy új tesztet csinálni.

Nekem decemberben volt, hogy a 23. ciklusnapon volt az ovum és a 17-en szokott. Így 5 nappal később is jött meg. Ovuhoz képest teljesen időre. Ha nem hőmérőzők és nem csinálok lh tesztet, akkor beleéltem volna maham, hogy hú 5 napja késik, tuti baba, de így tudtam, hogy tolódik a mensi ezért nem is volt csalódás, amikor megjött (vagyis nem örültem neki, de számítottam rá). Most meg 29 napos lett a ciklusom, 17. napi ovuval, de sajnos csak 11 napos volt luteális, aminek annyira nem örülök. Úgyhogy a barátccserjét abbahagytam. Remélem, csak attól volt. Amúgy 12 naposak szoktak lennei.

 


@marika1212:


Köszönöm szépen a választ! Akkor várok pár napot és ha még mindig semmi akkor tesztelek újból! Nagyon örülnék neki ha pozitív teszt lenne! Még az lh teszttel nem próbálkoztam, de ha nem vagyok terhes, lehet megpróbálom. Én egyenlőre Trimeszter1-et szedek meg Magne B6ot. Valami majd csak meghozza az eredményt
 


@katus1987:


Hát hallottam, hogy ugye nem jó ennyire megfigyelni a ciklust, mert rágörcsölhet az ember. De nekem jobb volt így. Nyáron még nem lh teszteltem nem is mértem hőt és késett 3 napot. Már majdnem beleéltem magam... Amikor 3. napi késés estéjére megjött. Na az rossz volt nagyon. Úgyhogy jobb így, hogy számítok rá. :) És valószínűleg akkor is csak az ovu tolódott.
 


@szani:
Az jó, én is azt ittam, de így ahogy visszanéztem, lehet anélkül sikerült, mert kB 8 nap szedés után sikerült

@katus1987 ne aggódj, nekem 2 napos késésnél negatív volt, 8 napos késésnél gyenge pozitív, mivel teljesen eltolódott az ovum, szóval még ki tudja
 
 


@marika1212:


Igazad van! A csalódások elkerülése érdekében jobb lh tesztelni! Ha most nem sikerült, biztos, hogy én is fogok használni.
 


@drazsi7:


Hát most nekem is 2 napja késik. Szombaton teszteltem, amikor meg kellett volna jönnie. (lehet, hogy korai volt) Nem nagyon akarom beleélni magam, de várok pár napot és tesztelek megint (ha nem jönne meg)! Azért a szívem reménykedik!
Neked pedig jó babavárós hónapokat kívánok!
 


@katus1987:
Drukkolok neked
És köszönöm szépen
 
 


@marika1212:
Szia. Bocsi, hogy nem jelentkeztem.
Minden rendben volt a dokinál. Egy baba van, de ő 1 mm-es volt akkor szívhanggal. Mellette egy 8 mm-es petezsák. Ő semmit nem nőtt, így fel fog szívódni.

Amúgy azóta sincs semmi tünetem. Leszámítva a fáradtságot. Nincs hányingrem, se szédülés, émelygés. Semmi.


@mutymurutty:
És veled mi van azóta?


@mutymurutty:
1 cm-es az embrió, nem 1 mm.


@mutymurutty:
Nekem vasárnap megjött. Most leálltam a barátcserjével, mert 29 bapos volt a ciklus ami jó, de a luteális csak 11 nap volt. Nekem amúgy is 12 napos. Az se sok, nem kell még azon rövidíteni. Most csak folsavat c d és e vitamint szedek. Méhpempővel is most tartok egy szünetet. Meglátjuk mi lesz.
 


@mutymurutty:
Nekem vasárnap megjött. Most leálltam a barátcserjével, mert 29 bapos volt a ciklus ami jó, de a luteális csak 11 nap volt. Nekem amúgy is 12 napos. Az se sok, nem kell még azon rövidíteni. Most csak folsavat c d és e vitamint szedek. Méhpempővel is most tartok egy szünetet. Meglátjuk mi lesz.
 


Sziasztok!
Nálam még mindig semmi. Egy kicsit görcsölget a hasam, de nagyon tompán, de ennyi. Tesztet még nem csináltam másodikat, de már 5 napja késik. Egy fórumon olvastam, hogy a Trimeszter1 valakinek meghosszabbította a ciklusát. Nektek van ilyen tapasztalatotok? Én is azt szedem és lehet, hogy nekem is bekavart!? Várok még egy-két napot és tesztelek!
 


@marika1212:
Nagyon drukkolok.
Pároddal is etess méhpempőt. Én mézzel kevertem férjemnek, úgy egyáltalán nem érződött, esténként elnyalogatott egy kanállal. Plusz Szelén+Cink és E vitamin neki. Én hiszem, hogy nekünk ez segített.

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: