Új privát üzeneted érkezett!

@katus1987:
Én is szedtem korábban trimeszter 1-et, nekem egyáltalán nem zavart bele a ciklusomba. Uh.emiatt szerintem nem késhez. Csinálj tesztet. Drukkolok.

(A barátcserje viszont nagyon letövidítette a ciklusom.)


@mutymurutty:
Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod! Már kezdtem megijedni! Barátcserjét nem szedek, de az infók alapján nem is fogok! :-) Amúgy mennyi ideig szedted a Trimesztert? A tesztel még várok egy kicsit, megvárom az egy hét késést! Mindenképp megírom az eredményt! Köszi a drukkot, az rám fér! :-D
 


@katus1987:
Hú, nem tudom. Több hónapig szedtem. Nem tudom pontosan. Aztán abba hagytam, gondolván minek már, ha úgy sem vagyok még babás. Pihentettem. De amióta sikerült, újra szedem.

 
 

@mutymurutty:
Én most 2 hónapja szedem! Van még egy dobozzal! Ha most negatív lesz a teszt, azt még beszedem és utána én is pihentetem! Ha viszont pozi lesz a teszt tovább szedem! Neked ajánlotta valaki vagy Te olvastál róla?
 


@katus1987:
Egy ismerős ajánlotta, akik már két éve próbálkoztak, elkezdte szedni és a következő hónapban sikerült teherbe esnie. Nekem nem sikerült, de azért ennél maradtam.
Nekem a méhpempő jött be, bár azt is màsodik alkalommal szedtem, de akkor már férj is. De nálunk inkább férjnél volt a bibi, uh. végül is neki volt csodaszer a Szelén+Cink és E vitamin mellett.


@mutymurutty:
A méhpempőt én is szedem, olyan ivótasakok formájában. Nálunk velem volt a bibi az endometriózis miatt. Na de majd most! Tudom, hogy egyszer én is anya leszek! :lol:
 


@mutymurutty:
Melyik fajta pempőt cinket szelént és e vitamint szedte férjed?
 


@katus1987:


szia Katus, csináltál azóta tesztet újra? nagyon szorítok, hogy pozi legyen!!


neked hogy derült ki az endo? most nekem is van egy minimális gyanúm (ugyan ultrahangon semmi nem látszik), most csináltattam pár hormonvizsgálatot, meg egy speciális markert, ami elvileg emelkedett lenne, ha endos vagyok, remélem nemsokára lesz eredmény.

 


@kolett89:
Szia Kolett! Nem csináltam még azóta, mert a párommal megbeszéltük, hogy hétvégéig várunk! :-) Nekem nagyon sokszor fájt a hasam, mintha mindig fel lettem volna fázva. Amikor meg menstruáltam irtózatosan görcsöltem. Pisiléskor meg olyan szúrós fájdalmat éreztem a hólyagomban. A nőgyógyásznál kiderült hogy endo van a méhem és a hólyagom között. Azóta volt egy hólyag műtétem. Onnan eltávolították, de a méhemtől nem merték mert nagyon rossz helyen volt. A hormonkezelést javasolták, de azt nem vállaltam. Egy természetgyógyász gyógyított meg. :-D Nyáron ért véget a kezelésem. Azóta voltam nőgyógyásznál és már nem látta az endót! Ez a történetem röviden! :-) Neked vannak tüneteid?
 


@katus1987:


nagyon kifejezett tüneteim azt hiszem nincsenek, egy ideig volt fájdalmas menstruációm, de most úgy tűnik, hogy az elmúlt. egy furcsa helyre sugárzó menstruációs fájdalom volt az, ami miatt végül kértem pár vizsgálatot. meglátjuk, mi lesz az eredmény :)

Én egyébként febr 5-re nem várom, bár ez most elég kimerítő holnap volt nekem, nem is igazán figyeltem a peteérős napokat, tehát az időzítés az biztosan nem volt tökéletes :)
 


Akkor szokott sikerülni. Nem mindig akkor tökéletes az időzítés, amikor mibazt hisszük.
 


@kolett89:
Ha az ultrahangon nem látszódott semmi, akkor biztos nincs semmi gond! :-) Drukkolok, hogy összejöjjön! :-) És tényleg akkor sikerülnek a dolgok, amikor nem is számítunk rá!
 





Szóval megcsináltam a tesztet és sajnos negatív. :-( Azt hiszem ebből nőgyógyász lesz mert még most se érzem azt, hogy meg akarna jönni!
 


@katus1987:
Ó, de sajnálom.


@mutymurutty:
Köszönöm! Majd legközelebb sikerül! Nem adjuk fel! Csak pozitívan!
 


@mutymurutty:
Szia! Miattad néztem be. Hogy vagy? Hány hetes vagy? Most akkor csak 1 baba van?
Velem minden oké. Már 15+1 hetes vagyok. A baba nemét még nem tudjuk.

KépKép
 
 


@nicika:
Szia. De kedves vagy. Igen, egy van, két hete voltunk dokinál, akkor 1 cm-es volt, szívhanggal. A másik csak 8mm-es petezsák maradt.
Ma 8+4 hetes babóca. Szerdán megyünk újra UH-ra. Nagyon várjuk.

De kis huncut a babátok, hogy még nem mutatta meg magát. És mit gondolsz vagy mit szeretnétek jobban? Fiút vagy lányt?

Én is nagyon várom már, hogy kiderüljön a neme, pedig arra még várnunk kell. Nekem olyan lassan telik az idő.


Sziasztok. Ma voltunk ultrahangon. 24 mm-es a picike és 9 hetes, minden rendben.


@mutymurutty:
Szuper! Mindjárt túl vagy az első trimeszteren.
 


Sziasztok!
Nekem tegnap (18. ciklusnapon!) megint megjött. :(
Igaz hogy egy ideje túl gyakran van meg, de eddig legalább a mennyisége, színe, állaga rendben volt. Most megint nem..
Jóval több, mint szokott lenni és darabos :o (bocsi)
Tegnap előtt kezdtem el szedni a vitamincsomagomat.
Ezek vannak benne:
-Pro Creation for women (csak vitaminok, ásványi anyagok vannak benne) napi 2
-Barátcserje kapszula (400 mg) napi 2
-Csukamájolaj Forte (A, D vitamin, omega- 3 zsírsav) napi 1
-Fűrészpálma kapszula (450 mg) napi 1

Szerintetek 1 napi adag csinálhat ilyen fura mensit?..
Vagy nem ezek miatt van? :/
 
 


@szani:
Szerintem egy nap alatt nen tud ilyet csinálni. A netaminos barátcserjét én is szedtem és nekem inkább javított a mensi állagán. Kb 2-3 hónap kell, hogy a vitaminok kifejtsék a hatásukat.
 


@marika1212:
Rendben, köszi :)
 
 


Egyébként vettem 5 db ovulációs tesztet (még sose használtam), mert azt se tudom, hogy van-e egyátalán peteérésem..
Ugye nekem most átlagosan 20 napra jön meg. Szerintetek mikor kellene elkezdenem tesztelgetni? :o
A táblázatban úgy írják, hogy 21-22 napos ciklusnál a 6. napon.
Akkor én kezdjem el az 5. napon? :o
 
 


@szani:
Szerintem a 6. Nap is elég.
 


@marika1212:
Okés, akkor a 6. napon kezdem :)
Az is mindjárt itt van, mert ez már a 3. napom.. :D :D :D
 
 


@szani:
Nekem egy év próbálkozás után jött össze az első Ovu tesztes hónapban decemberben. Úgyhogy csak ajánlani tudom.
 


@vero1985:
Jajj, de jó :)
Remélem nekem is sikerül végre :D
De én már annak is örülnék, ha biztosra tudnám, hogy van peteérésem.. ><
 
 


@vero1985:
Én majdnem egy évig LH teszteztem hiába. Ki tudja miért. De mint már írtam, nálunk férjnél volt a bibi. A vitaminok szedésekor a babás ciklusban a pozi nap előtt 3x voltunk együtt egymást követő napokon, a pozi napján nem, majd csak az azt követő napon (elvileg első negatív napon van a pé).


@mutymurutty:
Mi még pont a vizsgálatok előtt voltunk, időpontok megvoltak, de már szerencsére nem került sor rá. Most vagyok 10 hetes. Viszont nekem elég rendszertelen volt a ciklusom, 26-46nap között is ingadozott sokszor, így nekem az ovu teszt nagy segitseget nyujtott
 


@vero1985:
Hát így azért óriási segítség belőni az ovut.
És 9+4 hetes vagyok.


http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 437127.jpg

Ezt produkáltam ma :D


Azt hiszem legközelebb csak holnap után csinálok. Nem értek hozzá, de ebből szerintünk holnapra semmiképp nem lenne LH csúcs :D

 
 


Holnap nem, de holnapután lehet
 


Tényleg? *-*
Be vagyok sózva :D
Csak az a baj, hogy 8-án reggel kórházba kell mennem és csak 9-én jöhetek haza. Remélem, hogy nem úgy jön ki, hogy pont akkor kéne együtt lennünk.. :/
 
 


@szani:


Hát a pozi teszt még nem ovu. Ovu a pozitív teszt utáni első negatív nap. :)
 


@marika1212:
Ezt már olvastam máshol is és világos :D
Csakhát.. Tényleg attól parázok, hogy pont akkor éjszakázok a kórházban, mikor nem kéne.. :lol:
Pedig kár ezen kattognom, mikor még az sem biztos, hogy lesz ovu :'D
 
 


Sziasztok!

Már rég írtam, egy kis helyzetjelentés rólam. Szóval január 20-án kellett volna megjönnie, azóta sincs semmi. Csináltam 3 teszetet is és negatív lett. Ma megyek nőgyógyászhoz és izgulok, hogy mit fog mondani. Érdekes mert, néha olyan mintha lennének tipikus tüneteim pl. öklendezés, fáradtság, derékfájás, rossz közérzet, néha meg el vagyok, de akkor meg annyit eszek, hogy egyszerűen nem bírom tele enni magam. Nagyon örülnék ha látna valamit a nődokim! Ha nem lesz babóca, akkor egyszerűen csak beképzelem magamnak. Majd megírom mi volt! Szorítsatok!
 


@katus1987:
Szia!
Nekem is voltak terhességi tüneteim, de aztán kiderült, hogy a PCOS miatt voltak. De ez én vagyok.. :D
Drukkolok, hogy baba legyen! *-*
 
 


@szani:
Szia!
Sajnos nekem sincsenek jó híreim. Az endometriózis visszatért! :cry: Újab harc indul, hogy leküzdjem. Azt mondta a doki, hogy nem lehetetlen, hogy ez mellett essek teherbe, de nehezebb!
Valaki ivott Bükkszentkereszti füves ember, Gyuri bácsi teáiból? Ott is van babacsomag teakeverék! Valakinek, valami tapasztalat?
 


@katus1987:
Nem sokat tudok az endometriózisról, a teákról meg főleg nem.
Viszont remélem, hogy gyorsan elmúlik és babás leszel.
Még az is lehet, hogy nagyjából egyszerre fog nekünk sikerülni, ki tudja?..
Fő a pozitív hozzáállás!
 
 


@katus1987:


nagyon sajnálom :( mit látott a doki, amiből erre következtetett? kell most tenned valamit, vagy csak próbálkozni? én gyógyteák közül a palástfüvet ismerem jobban, azt a ciklus második felében szedem, elvileg jó hatással van a beágyazódásra, én egyelőre annyit vettem észre, hogy könnyített a menstruációs fájdalmaimon.
Az bíztató, hogy azt mondta, hogy így is lehet terhesség, szorítok nagyon!

az ovutesztes témához: volt egy hónap, amikor használtam, de én előtte is tudtam, hogy mikor van peteérésem, ez csak igazolta. viszont! mikor olvasgattam róla, akkor jöttem rá, hogy ha a peteérés napján vagyunk együtt (amit megéreztem), akkor az már az lehet hogy késő :D szóval azóta kicsit taktikát változtattunk :)
 


Sziasztok
Na ma voltam a 12 hetes uh-n. Szerencsére minden rendben volt, vérvétel eredményre még várni kell. A tarkóredő rendben volt, úgy izgett mozgott a picike
Legközelebb 4 hét múlva kell mennem, már alig várom
Remélem veletek is minden rendben
 
 


@kolett89:


Köszönöm szépen! A méhem és a hólyagom között látott egy képletet, ami nagy valószínűséggel endo, mivel ott volt korábban is. A bal petefészkemben pedig ciszta van. Most rendeltem cickafarkfüves gyógyteát, mert azt olvastam, hogy az jó endometriózisra, de megyünk tovább is. Most olvastam a céna beültetéses akupunktúráról, lehet azt is kipróbáljuk! Nem adjuk fel! Hiszem, hogy egyszer én is anya leszek!!
 


http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 181714.jpg

Ti értitek ezt?
Én sajnos nagyon nem..
Hogy a francba lehet most halványabb?!
 
 


http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 190656.jpg

Kb. háromnegyed órával később csináltam egy másikat is, mert az elsőn volt 3-4 apró szürke pötty, és 2 helyen picit be volt nyomódva.. Gondoltam hátra rossz volt, de amit másodszorra csináltam, olyan lett mint a tegnap előtti.. Ez normális dolog?
 
 


@szani:


Látod nekem sem erősödik folyamatosan, nálam most indultak be a dolgok. Talán holnap vagy holnapután lesz pozi. Nekem a többi hónapban is hasonló volt. Van, hogy halványabb, majd erősebb. Aztán, ha beindulnak a dolgok, akkor hirtelen lesz erős. Emiatt ne aggódj.

 


@marika1212:
Köszi, hogy megmutattad.
Már kibőgtem magam..
Hála neked, most megnyugodtam.
 
 


@szani:


Tegnap nekem egyforma lett a két csík, ma meg valószínűleg a teszt csík erősebb lesz. Holnapután megint nega. Én dencemberben ijedtem meg, hogy a szokásos 17. napon nem lett pozitív, de a 22. napon az lett. A mansi is tolódott ahhoz képest. Most csak 2 napot tolódott az ovum. :)
 


Mensit akartam írni :D
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: