Új privát üzeneted érkezett!

Lehet e egy ket het utan latni UH-n a terheseg ?
 
 


Szia!
Attól függ,hogy te mit gondolsz 2 hét után,mert 4 hét is 2 hét után van?!
Ha 2 hétre gondolsz,azt teszt és az ultrahang sem mutatja ki!
Ha jól tudom 4 hetet hüvelyi már kimutat!!!!!!!!!!!!!
De nem érdemes 5 héttől hamarabb menni!!!!
Az ajánlott 5 hét után érdemes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Még annyit,hogy hasi ultrahangra ajánlott telt húgyhólyaggal menni!!!!
Hüvelyire nem kell telt húgyhólyag!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 

 
 

Az 5. hétben még csak a petezsák látható és a szikhólyag. Tényleg a 7-8. héten érdemes először elmenni, mert akkor már jó látszanak a dolgok, azt hsizem akkor már látszik az embrió is. Mondjuk a méhen kívüli terhesség kizárása miatt mindenképpen érdemes az UH-t megcsináltatni ilyenkor.
lei
 
 


Én az 5.héten voltam az első Uh-n.Azon a héten amikor kiderítettem a jó hírt :D A doktornő látott valamit de bizonytalanul hangzott....A következő Uh a 12 héten volt ahol már a párom készített egy képet
Megpróbálom berakni ha sikerül :P
Kép
ewi
 
 


Sziasztok!

Én nagyon korán elmentem az első uh-ra és még nem látszott semmi,pedig a várt mensi után 1 héttel voltam!Megvastagodott nyálkahártyát írtak a papíromra és tyúktojásnyi nagyságú méhet!Kiderült,még csak 4 hetes volt!Idegeskedtem,még sírtam is,pedig nem kellett volna,mivel 5 nappal később,megláttuk a kis 9 mm-es petezsákot!Szóval,ne ilyedjetek meg,ha még nem lát a doki semmit! :D

Kép

Kép
 


sziasztok!normális,hogy 5 hetesen a petezsák 4 mm?
 
 


Saca, ha még visszanézel ide, írd már meg mizújs, mert nálam is 5 hetesen 5 mm-es petezsákot mértek.
Jó lenne tudni minden okés-e, de még várnom kell.
mel
 
 


Sziasztok!
Nekem 4 hetesen 7mm-es petezsákot láttak az hüvelyi uh-n,de közben sajnos vérzés lépett fel görcsökkel 1 hét mulva kontroll.Akinek van hasonlo tapasztalata segitsen elöre is köszi!
 
 


Sziasztok! Én sajnos nem lehettem természetes úton terhes, ugyhogy csak a lmbik jöhetett szóba. Júli 24-én volt a beültetésem. Az aug. 8-adikai kontrollon vérvétel szerint sikerült a teherbe esnem. 140-es hcg. Viszont ultrahangon azt mondta hogy nem lát terhességet. Végülis még csk 15 napos. De mint lehetőséget megelítették a méhenkívüli terhességet. Eléggé meg vagyok ijedve. Remélem hogy nem az.
Üdv Melinda
Vendég
 


Sziasztok segicsetek nekem ket hetet csuszhat a mestruacio


Sziasztok. 2 hét késés és 2 pozitiv teszt utàn szombaton elkezdtem vérezgetni. Azonnal bementûnk a korhàzba mivel màr volt 2 vetélésem. Ott Uh-csak egy megvastagodott nyàlkahàrtyàt làttak, semmi màst. Pedig akkor voltam elméletileg 6+0. Vettek vért és holnap is vesznek. Összehasonlitàsképp. Azòta is vérezgetek de csak amikor wc utàn megtörlöm. A betéten semmi. Nem görcsölök és nem fàj semmim. Lehetséges vetélés fàjdalmak és darabos erøs vérzés nélkül? Vagy valami màs lenne? Eléggé aggaszt hogy ilyen idős terhességet nem làtnak. Ha valakinek van ilyen tapasztalata kérlek irjatok.
kinderwunsch
Ausztria
 
 


@Anonymous:
Szia aztvszeretnem kerdezni hogy honantol szamol hato az 5 het?
 


ziasztok nekem tegnap ezt mondta a orvos :-->Az uterus sagitális átmérője 38 mm-es, benne az endometrium 10 mm-es. Mko.az eletkornak megfelelő nagyságú és szerkezetü ovariumok Terhességre utaló jel az uterusban és a környezetében nem. látható. ougiasban folyadék nincs. 5 hetes lehetnék.De már méhen kívüli terhesség ijesztegetett.


Sziasztok.december 3dikan 6hetes voltam.december 13dikan pecsetelo verzesem volt.korhazba kerultem.megvizsgaltak 7hetesnek felelt meg a babam.de sajnos ultrahangon nem lattak.januar 3dikan sem lattak a babamat.van olyan hogy nem veszik eszre a babat ultrahangon csak vizsgalatkor hasam nol.tejem fojik..es tanacstalan vagyok.segicsetek koszi................
 
 


Sziasztok!

2018.12.22-én volt az utolsó mensim első napja. Elméletileg a peteérésem január 5-8 között lehetett, párommal töbször voltunk együtt nem tudnám pontosan megmondani a fogantatás idejét. Január 21-én kellett volna hogy megjöjjön, de nem jött igy január 23-án csináltam egy tesztet ami pozítiv lett. Vérvételen voltam január 31-én ahol 1239-es hcg szintet mutattak ki. Még aznap elmentem dokihoz aki még nem tudott sokat megállapítani, csak hogy az endometriumom vastagsága 9 mm, benne 3 X 3mm kerekded képlet látható. Abban maradtunk hogy 2 hét mulva jöjjek vissza hátha már többet látunk. 2019. február 14-én el is telt a 2 hét, visszamentem amikor is azt közölte hogy az endometriumom vastagsága 8 mm, benne 9 X 7 mm szabályos petezsák van, embrió nincs. A héten 20-én megyek a korházba, és ha akkor sem lát semmit meg akar műteni. Tanácstalan vagyok, mert ha a peteérésem utolsó napján foganhatott meg a baba, akkor a mult héten még csak 5 hetes és 2 napos voltam. Elképzelhető hogy korán mentem és még van remény a babára? Segítsetek.
 
 


Sziasztok. Dec. 28.-án kellett volna megjönnie. 30.-án pozitív lett a tesztem. Viszont délben véres volt a wc papír. Elmentem a nőgyógyászhoz: 11mm-es méhnyálkahártya benne 2 mm-es felritkulást látott. Elküldött hcg vérvételre. Közben folyamatos enyhe görcsöket és barnázást tapasztaltam. Tegnap reggeli tesztem is pozitív lett de a csík nem erősödött az előzőhöz képest. Elmentem az orvoshoz. A hcg eredményem 183,6 lett. Az uh-n ugyanazt látta mint eddig. Azt mondta ebből még bármi lehet, bár ez a hcg érték elég alacsony így vetélésre gyanakszik. Ma újabb hcg vérvételem volt holnap mennem kell vissza uh-ra. A görcsölésem elmult teljesen és a pecsételésem is enyhült. Lehet később fogant a baba és azért nem látszik? Kétségbe vagyok esve. Holnap remélem már többet tudok.
 


@betty112:


Szia!

Mi lett az eredmény? Emelkedett a HCG-d?
Nekem 3+3 naposan /mensitől számolva/ 2,4 mm-es petezsák volt. Azért teszteltem, mert jöttek a tünetek, és aznap mentem dokihoz.
Tehát nagyon korai terhességet is kimutat a hüvelyi uh.
Sajnos nekem nem maradt meg. :(

 


@hanna0624: Sajnos elvesztettük a babót. Pénteken az orvos ránézett a hcg értékemre, ami lecsökkent 37-re. Már meg sem vizsgált mondta, hogy kémiai terhesség volt. Még aznap délután meg is jött a menszim. Szomorú voltam, mert sajnos már volt egy méhen kívüli terhességem is. És sajnos most sem úgy jött össze ahogy akartuk. De bízom benne, hogy hamarosan sikerül es velünk marad. :) és neked ez mikor történt azóta mennyi idő telt el?
 


@betty112:


Írtam privátba. :)
 


Sziasztok!

A heten voltam nogyogyasznal, mert kesik a mensim. A doki csinalt hüvelyi uh-t es a mehnyalkahartyam 15mm benne egy 7mm-es felritkulassal. Doki elott csinaltam 2db tesztet es sajnos negatívak lettek. Viszont a doki azt mondta, hogy akar terhesség is lehet. Jart valaki hasonlóan ?
 
 


@viicus:
Szia. Miujság azóta? Baba van a dologban? :)
 


Sziasztok
Január 29.-én volt az utolsó menstruációm első napja, a következőnek február 25.-én kellett volna megjönnie, szóval 3 hete és 4 napja késik dokihoz holnap után kell mennem. Baba lehet a dologban?
(Ja és múlt hét legelején volt pecsételőm)
Válaszokat előre is köszi
 


@valaki33: nem teszteltél még azóta? Tüneteid vannak?
 


Sziasztok!:)

Az en tortenetem sem egyszeru..
Tavaly volt 2mehen kivuli terhessegunk, abbol egy ikerterhesseg amibol az egyik baba a mehbe a masik pedig a petevezetobe agyazodott be.Termeszetesen mindegyiket elvesztettem.
Az elso terhessegnel pedig egy petevezetekem is banta.
Igy iden az egyetlen petevezetkemet megvizsgaltak lapar segitsegevel.
Atjarhato. Minden nehezseg nelkul atcsordogalt rajta a kek kontrasztfolyadek.
Ma vagyok a 19.dpon egy pozitiv teszttel a kezemben.
Pentekre kaptam csak idopontot nogyogyasznal..
Iszonyat izgulunk a parommal,volt mar esetleg valaki hasonlo helyzetben?
 


Sziasztok!:)

Az en tortenetem sem egyszeru..
Tavaly volt 2mehen kivuli terhessegunk, abbol egy ikerterhesseg amibol az egyik baba a mehbe a masik pedig a petevezetobe agyazodott be.Termeszetesen mindegyiket elvesztettem.
Az elso terhessegnel pedig egy petevezetekem is banta.
Igy iden az egyetlen petevezetkemet megvizsgaltak lapar segitsegevel.
Atjarhato. Minden nehezseg nelkul atcsordogalt rajta a kek kontrasztfolyadek.
Ma vagyok a 19.dpon egy pozitiv teszttel a kezemben.
Pentekre kaptam csak idopontot nogyogyasznal..
Iszonyat izgulunk a parommal,volt mar esetleg valaki hasonlo helyzetben?
 


Szia. Ez szuper hír. Remélem jól vagytok. Mesélj mi volt az orvosnál? :)
 


Sziasztok!

Nálam sem egyszerű a dolog.. volt februártól március-áprilisig egy jó kis méhgyulladásom, amit sikeresen ki kezeltettem. Azzal a lendülettel, ahogy megkaptam az antibiotikum kúrát, abba is hagytam a fogamzásgátlót, mert terveztünk a párommal babát.. na most.. az antibiotikum kicsit felborította a ciklusomat, így 3 nappal előbb jött meg (május 9. helyett 6-án).. aztán jött a meglepetés.. rá egy hónapra amikor elkezdtem pecsételni pár napig, majd 2 nap (június 6-7.) közepesen erős vérzés és mintha elvágták volna megszűnt.. rá 4 napra (június 11.) kezdtem görcsölni és kezdett fájni a bal oldali petefészkem nem tudtam hova tenni a dolgot, gondoltam csak a peteérés.. június 14-én csináltam egy x-epiles tesztet és pozitív lett (az egyik csík kicsit halványabb). Másnap 15-én csináltam még egyet, ami a digitális Clearblue teszt szintén pozitív lett és a hetet is oda írta 1-2 hét.. na most.. mivel nem tartottam normálisnak ezek után a görcsöket, felhívtam a dokit.. be kéne mennem .. 16-án be is mentem hüvelyi uh-ra... a méhnyálkahártyám 11mm és talált a bal petefészkemben egy sárgatest cisztát, ami 3cm-es... azt mondta ez a terhesség miatt alakult ki , de a terhesség 12. hetéig fel kell szívódnia.. viszont nem lát petezsákot.. azóta kezdtem el pecsételni.. csütörtökön 18-án ismét mentem, mert nagyon aggasztott a dolog.. vett vért, hcg teszt meg volt, 136 lett azt mondta ez elég alacsony úgyhogy hétfőn megismételjük, és hogyha növekszik a hormon szint, akkor biztosan terhes vagyok. Kaptam Progesterone Exeltis-t, amit 30 napig szednem kell. A doki is csak találgatni tud addig.. azt mondta, hogy lehet a ciszta miatt lett pozitív a teszt, de mondta azt is, hogy annak kisebb az esélye, mert a clearblue teszt nagyon pontos. Izgulok a 22-e miatt. Nagyon szeretnénk már babát és úgy meg örültünk neki, amikor pozitív lett a teszt. Szigorú ágy nyugalom van addig is. Valaki, hasonló cipőben? Illetve egy kis plusz információ, mivel utána olvastam, hogy a Clearblue a lehetséges fogantatástól mutatja a hetet... akkor valószínű ezért nem lát még petezsákot a doki?! Mindenkinek jó egészséget kívánok! :-)
 
 


@duska03: Szia. Valami hír azóta? Növekedett a hcg szinted? :)
 


Szia! Én is hasonlo cipoben... Veled mi van most???
 


@molina:
Szia.
Mi lett a vége? Hasonló cipőben járok.
Köszönöm.
Kriszti


:oops: Sziasztok!
Június 6-án volt utoljára mensim, 3 napos, ami nálam normális.
Az alkalmazásom 20-ra írta az ovulációt. Tudom, hogy mindenkinél más de mi 19-én végre először bepróbálkoztunk. Mondanom sem kell én onnantól már teljesen bezsongtam. Vettem teszteket bár negatívak lettek de annyira kíváncsi voltam, hogy nem bírtam ki. 30-án is voltunk együtt, hogy hátha de én azt gondoltam, mivel lassan megjön ebből úgysem lesz semmi. 4-ére “vártam” , hogy megjöjjön, eltelt azóta jó pár nap és semmi viszont a tesztek folyamatosan negatívak. Mindenhol azt olvasom, hogy ha késik pár napot akkor ezekkel az érzékeny tesztekkel már kimutatható a terhesség. Semmi tünet nincs, legalábbis nem feszül a mellem. Folyásom ugyan van meg görcsöltem ami olyan volt mintha megakarna jönni, aztán ez is elmúlt. Lehetséges , hogy azért késik mert rágörcsölök vagy 30-an megis sikeres lehetett az akciónk és csak korai a teszt? Volt valakinek hasonló tapasztalata hogy hiába tesztelgetett a kimaradt menstruáció 6. napján is, de végül megjelent a várva várt második csík? Jó lenne már ha végre pozítív lenne a teszt vagy legalább akkor jöjjön meg , hogy újra próbálhassuk!
 
 


Sziasztok én is voltam dokinál és a papira ezeket írta
Ép külső gentália kp tag vagina hengeres portói.Tojasnyi uterus afv Ben szabad környezetében.Az uterus afv Ben corpus nagysága 66x54mm
Az endometrium vastagsága 15mm benne 14x8mm és felritkulas.
És utoljára október 28 dikan volt még november 1 jen múlt el azóta semmi nincs.
És dokihoz most szerdán megyek clearbule teszten 3+ mutatót.

Illés Krisztina

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron