Új privát üzeneted érkezett!

Én is mindig vàrom a híreket. Írjatok!

Nesoka!
Örülök, hogy nem vagy rosszul. Bárcsak nekem is elmúlna màr.

Gabelila!
Én már 1 hete kismama harisnyát hordok,mert csak az kényelmes. :)
Örülök, hogy jobban vagy!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Sziasztok!
Az első pocaklakóval 10hetes terhes vagyok! :) A rosszullét eddig messzire elkerül..
 


@nikita88: Üdv itt, gratulálok!


@boeske: itthon már én is kismamagatyában nyomulok :)


Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 

 
 

@pepy:
Milyen volt Angliában szülni?! Vizsgálatok, tapasztalataid?! Én is kint vagyok,de egyenlőre félek itt szülni a babát!
 


@nikita88:


Szia! Bár én nem kint szültem, de 4 évig éltem kint és így tökéletesen megértem az aggodalmadat. Az az igazság, hogy bát szidjuk a magyar egészségügyet, de sokan irigykednek ránk. A szomszéd lányt a szülés után fél nappal hazaküldték, első gyerekkel. a másik ismerősünk a folyosón vajudott és mikor mondta, hogy már kitágult és már jön a gyerek, lecseszték, hogy ne okoskodjon. Majdnem a folyosón szült meg, mert hát mégiscsak neki volt igaza és tényleg jött az a gyerek. Most legutóbb a barátnőmet napokon keresztül hagyták vajudni, úgy hogy haza is küldték. Belegondolni is szörnyű, hogy akár tragédiával is végződhetett volna. Ne haragudj, hogy semmi jót nem tudtam írni, de azt hiszem jobb ha az ember reálisan látja a helyzetet és az alapján tud dönteni egy életre szóló kérdésben.
 


Sziasztok!
Gratulálok Mindenkinek!
Olvasgattam ès kedvet kaptam írni.
Már egy ideje próbálkoztunk a párommal, de a sok negatív teszt rossz èlmènyeket hagyott bennem,,ezèrt a mensesem elmaradását nem vettem komolyan. Aztan elèg sok idő eltelt mire elmentem orvoshoz, aki megállapította, hogy ott a pici baba. Már van egy kislányom, aki 10 èves lesz ès egy kisfiam,aki 8 lesz. Nagyon várják már a kistesót.
Most szombaton lesz 11 hetes a pocaklakó. Szerencsèsnek mondhatom magam, mert elèg jól elkerült a rosszullèt. Ami jól jött, mert így továbbra is dolgozom. A derekam ugyan fáj, de a munkahelyemen mindenki nagyon segítőkèsz. (Remèlem így is marad).
Röviden ennyi lenne. Legközelebb április 3-án megyünk ultrahangra.
 


@nori1987:
Szia!
Gratulálok! Izgi lesz az a hét mi 4-én megyünk legközelebb.


Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Felhő: szia! Igen a próbálkozók csoportból.

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok! Én is április 4-én megyek UH-ra, a kombinált teszt első részére. Ez a leghosszabbnak tűnő időszak, amíg nem láthatom. A védőnő csak március 26-ra tudott beirni. Egy örökkévalóságnak tűnik. Nagyon sokat stresszelek mert az apa azzal fenyeget hogy elveszi a kisfiamat meg nem akar fizetni sok gyerektartast és félek hogy emiatt baja lesz a pocaklakonak. Persze a magzat is púp a hátára amivel én kisemmizem őt. Úgyhogy folyton beszélek a hasamhoz hogy várom őt és maradjon velem. Mindenkinek jó babavárást!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Hogy álltok a kötelező körökkel? Védőnő, labor, EKG, stb?
Nagyon nehezemre esik elmenni. Bár mintha kicsit javulna a helyzet, már nem kell olyan sűrűn hánynom, de enni még mindig nem tudok rendesen. -5kg-nál járok.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Sziasztok. Úgy néz ki szeretnék csatlakozni az októberben babásodók csoportjához, ha van még "felvétel" :) Érdeklődnék, hogy szed e valaki dr Czeizel féle magzatvédőt. Köszi. :)
 


Sziasztok!
Visszafelè olvasgattam. Valaki kèrdezte,hogy van e összefüggès rosszullètek ès nemek között. Hát tapasztalatom szerint nincs. Kirával tiz ève ugyan rossz volt a közèrzetem ès hányingerem volt, de semmi komoly. Mikor Boldizsárt vártam többet voltam a wc előtt rókázva mint talpon. Most viszont csak a derekam fáj,pedig már 11 hetes vagyok. Tehát nem látok összefüggèst. De lehet, hogy egyèntől függ.
 


@szifla: sajnálom a kialakult helyzetet! Kitartás! Persze nem jó a stressz, de a erősek ezek a kis maszatok!
@boeske: hű a -5 kg durva! Én a védőnőt letudtam, összekötöttük a lányom 18 hós státuszával. Labort, EKG-t a hétre tervezem, ha ezek megvannak megyek a leletekkel a házidokihoz, majd a rákövetkező héten sztem. Fogorvost még hanyagolom, annyira azért nem vagyok jól, sztem hozzá majd csak a második trim elején megyek.


@betti1988: Üdv köztünk! Jelen, én Czeizelt szedek!





Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Na nàlam kezdődnek a bonyodalmak. Az ellenanyag szűrésem pozitív lett. Pont, mint anno a lányommal. Jó esetben nem lesz belőle probléma, de így havonta plusz vérvételre kell mennem. A TSH -m is nagyon alacsony,de az az 1. trimeszterben gyakori. Persze ezt is majd újra meg kell nézetni. Újabb körök... :(

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


@boeske: Ó ez a plusz vérvételesdi nem hangzik túl jól, de a lényeg, hogy minden oké legyen!


Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!
Csináltam egy zárt topicot, hátha nagyobb kedvvel írnak többen, ha nem olvashatja akárki!

Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Szuper!
Jelentkeztem.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Uh egy kicsit lemaradtam :-D eltűntem egy időre volt egy kis plusz uh volt egy kis barnázás de hála minden oké csak kiderült egy héttel kisebb a kis pocaklakó így átcsúsztunk november elejére és most pénteken leszünk 8 hetesek így a bromot tovább is kellett szednem remelem továbbra is minden okés marad. Majd 5.-én kell menjek terhes gondozás előtte pedig védőnő a kiskönyvért amit már nagyon várok. :)

Boeske: jajj sajnálom de minden renden lesz!

Azert jó olvasni hogy nem vagyok egyedül rosszúllét terén :-P amúgy kisfiamhoz képest klasszi sokkal jobb vannak egész jó napjaim és neha brutális végig hányós. Szóval nem panaszkodom annyira nem vészes viszont figyelnem kell nem emelhetek ami egy 2 évessel nem olyan egyszerű azert. De annyira okos és megérti imádom hogy ilyen jó gyerek valahol ezt vissza kapom :lol:

Angliába szülés: egy barátnőm kint szült durva egyből haza engedik. Most is kint él terhes és nincs megelégedve alapból ahogy bánnak velük mint bevándorlóval. :shock: most meg a 37 hétbe ki akarjak venni a Babát mert nem elég nagy... Ezt abszolút nem értem miért????!! :oops:

Szifla: jajj ezt borzalmas olvasni is :oops: remelem nem veheti el meg hat na biztosan nem!! :-(

Na ennyit sikerült a kis manócskám felsîrt nem megy ebbe a hülye időbe az alvás neki :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
<br />
<br /><a href=Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
 


Oh és meg valami így maradhatok az októberibe vagy térjek át novemberi babásokhoz? :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
<br />
<br /><a href=Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
 


@vivko0515: A lényeg, hogy minden oké! Ha gondolod maradj nyugodtan persze, gyere csatlakozz a zárt csoporthoz! :)


Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok! Én új vagyok a csoportban. Októberre vàrjuk az első babànkat. Elég fura rosszullétekkel küszködöm, persze konzultàlni fogok erről a dokimmal, csak kívàncsi vagyok, hogy van-e vki hasonló helyzetben. Semmilyen kajàt nem kívànok, de eszek, mert vmit azért kell. Reggeltől kb. 14 óráig semmi bajom, viszont délutàn elszabadul a pokol. Hànyinger, émelygés, gyomorégés, hidegrázás, puffadàs. Semmi nem segít, salvus víztől màr kiver a víz, szedek vmi homeopátiás cuccot, néha segít. Hidegràzás aggaszt, volt vkinek hasonló gondja? Előre is köszi!
rossella
Kistarcsa
 
 


@rossella: Szia! Üdv köztünk, gyere jelentkezz a zárt csoportunkba!
Most ennél a terhességnél nálam is van hidegrázás. A 7-8. héten egész nap rosszul voltam, émelyegtem hányingerem volt, rázott a hideg, én az ivástól undorodtam. Amióta jobban vagyok nekem is késő délutén/este jön a rosszullét. Puffadás, gyomorfeszítés, enyhe gyomorégés és a hidegrázás. Szerintem a hormonok szórakoznak.


Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@gabelila:
Köszi a befogadàst. Jelentkeztem a zàrt csoportba. Picit megnyugodtam, hogy màsnàl is jelentkezik a hidegràzàs, mert azért ez nem mondható gyakori tüntetnek.
rossella
Kistarcsa
 
 


@lillus777:
Köszönöm szépen az infókat. Igazából ismerősöm is itt szült Angliában két babáját is,semmi negatív tapasztalata nem volt. Jövő héten megyünk uh-ra, holnap midwifehoz.
 


@gabelila:
Szia! Szeretnék csatlakozni!
 
 


Sziasztok, teljesen uj vagyok itt, 10+1 jelenleg, masodik babankat varjuk, van egy 14 honapos kisfiunk. Mult heten volt egy kis pecseteles, veromlenyt talalt a doki az uh-n, remelem felszivodik es minden renben lesz :)
 
 


Sziasztok! Nekem volt ellenanyag a lányomnál, kaptam is rá szurit, de azt nem hittem hogy ezzel nem oldódott volna meg a dolog. Megint kell ellenanyag? Én jövő héten megyek pénteken labora hát kíváncsi leszek. Ez éhgyomros ugye? Én eléggé szédülök, kicsit izgulok, hogy ne vágódjak el. Egyébként tök jól vagyok már a fáradékonyság sem olyan rettenetes. Én Elevitet szedek, a pocakom nő, kicsit kétségbe is vagyok esve hoyg elég nagy már most ahhoz képest hogy ez a harmadik hónap eleje. Mondjuk 2. gyerek de én már kismama naciban nyomom. Puffadok de arra szedek protexint, hát nem is tudom ha ez nem elnne szerintem már lufiként repülnék el. Én nem hányok, meg nincs hányingerem meg semmi ilyesmi én puffadok. :D
klara11
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok.Èn kicsit el vagyok keseredve.Mèg mindig nem tudom èlvezni a kismamasàgot.Sajnos mèg mindig egèsznap rosszul vagyok ès hànyok..Pàr napja olyan erősen hànytam,hogy elkezdtem vèrezni elèg erősen,fàjdalom nem volt,de borzasztòan megijedtem. Azonnal mentünk a kòrhàzba.Megultrahangoztak a
 


Baba jòl van.Hazaengedtek. A bajom ,hogy Dublinban èlek ès itt màs minden. Most hètvègèn terveztünk hazamenni. Jövőhètre kaptam időpontot egy otthoni klinikàn. De valòszìnű ilyen àllapotban nem tudok haza repülni. Itt a 20.hètig igazàbòl egy vèrvètelen kivül semmi nemů vizsgàlat sincs.Aggòdom,hogy ma lettem 12 hetes ès semmi nem vàltozik a baba megkapja a megfelelő vitaminokat. Elèg paràs kezdek mostmàr lenni.Azt hittem erre az időszakra enyhülni fognak a dolgok. Ki ,hogy viseli mostansàg a dolgokat?
 


@edith1987:
Szia! Én Angliában élek,itt is furán mennek kicsit a dolgok. Vérvétel, uh volt a 12.heten..sőt vérvétel már kétszer is.. 20.héten a következő,aztan ha akarok mehetek magán Uhra! Itt mondjuk több ultrahang van, ha probléma van.. Ha panaszod van sem vizsgálnak meg a kórházban???
A szerencsésebb babavárok közé tartozom,fáradságon kívül semmi bajom.
 


Pàr napja,hogy volt a vèrzèsem,akkor megmèrtèk a vèrnyomàsom ès csinàltak egy uht. Mondtàk a baba okè. Privàt uhn mar voltunk 2szer. Vèrvètelre mondtàk,ha nem tudok hazamenni kèrjek a jövőhètre időpontot. Otthon szeretnèk szülni ezèrt is volt tervben,hogy ott kezdem a vizsgàlatokat is.De ezzel a napi több hànyàssal nem merem bevàllalni a repülőt! :/
 


Sziasztok! Ki hogy van mostanàban??
 


@edith1987: szia! Van egy zárt topic, gyere, jelentkezz oda, már ott beszélgetünk.


Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@gabelila:
Hol csatlakozhatok a zárt topichoz?
 


@gabelila:
Hol csatlakozhatok a zárt topichoz?
 


@manyika21:


van egy ugyanilyen nevű zárt és ott


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok! Nálunk is nagy az öröm. Első kisbabánk decemberben érkezik. Már nagyon vártuk!
 
 


Tele vagyok kérdésekkel. Csatlakozhatok a zárt csoporthoz?
 
 


Szia Gadri!

Van decemberi csoport is, és a novemberiek sem zárták még be.
Jó babavárást!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
 
 


Sziasztok!

Én most vagyok a 17. hétben. Minden rendben. A genetikai uh jól sikerült alacsony a kockázat juhéé. Már érzek kis mozgásokat főleg esténként. Nem adom fel a tornát sem hol kismama jóga hol pilates vayg kismama kardió vagy erősítés persze nem viszem túlzásba. Kenem a hasam, de mindig száraz a bőröm Naturlandos kismama krémet használok, de lehetne jobb is van valakinek ötlete? Plusz van ez a székrekedés is, amitől falra mászok. A szilvalekvár zöldség-gyümi és rost evésen már túl vagyok, de nem az igazi még. Gondoltam hogy megpróbálom a Lepicolt van aki ezt használta? Tudom ez lustaság is de így talán tuti hogy bevinném a megfelelő rostot.
klara11
Budapest XI. kerület
 
 


@klara11: Szia! Gyere a zártba ott beszélgetünk. Ha jól látom már tag vagy!


Lilypie Second Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: