Új privát üzeneted érkezett!

@mat92:

Szia! :)
Drukkolok, hogy baba legyen! :D
 
 


Katus:

3 éve? :o
Mi épp másfél éve, de már így is minden bajom van!
 
 


@szani: Igen, 3 éve! 2015 márciusában hagytam abba a fogamzásgátlót. 2016 nyarán derült ki az endometriózis. Megműtöttek utána pedig természetgyógyászhoz is jártam, aki tünetmentessé tett, de idén márciusban államvizsgáztam és nagyon stresszeltem, ami miatt újból kialakult az endo és valószínűleg a babóca is úgy gondolta, hogy addig még nem végzek a sulival addig nem jön, mert nem jók a körülmények. Most cérnabeültetéses akkupunktúrára járok és nagyon bízom benne. Nem kellemes de kibírható, főleg ha arra gondolok, hogy miért csinálom. A nőgyógyászok hormonkezelést javasolnak, de anyósom szülésznő és teljesen tisztában van annak hatásaival, amit egyáltalán nem javasol. Legvégső eset a lombik lesz, de adunk még magunknak egy kis időt! Nagyon várom már azt a két csíkos tesztet, biztos, hogy sírnék örömömben, de úgy gondolom, hogy mindennek oka van! Ezt az utat végig kell járnunk a párommal!
Nálatok mindent rendben találtak az orvosok?
 

 
 

Katus, nagyon sajnálom amin keresztül mentek és mentetek, nem lehet könnyű. Remélem mihamarabb egy + teszttel örvendeztetsz meg mindenkit.
Én igazából nagyon félek attól, hogy évekig kell majd próbálkoznunk a babával, és úgy érzem ahhoz nem leszek elég erős. Szóval minden elismerésem nektek.

Nekem pár napja feszülnek a melleim, és hihetetlen érzékenyek, plusz néha szúrkál kicsit a hasam alja. Nem tudom mik a tünetek, de remélem hogy ezek azok. 34 napos a ciklusom, úgyhogy majd valamikor 10-e körül kellene (nem kell) megjönnie. Általában pontos, úgyhogy majd mindenképp veszek egy tesztet még. Úgy izgulok...

Szani, köszi. Ti is próbálkoztok?

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@mat92:


Köszönöm! Ne félj attól, hogy évekig kell próbálkoznotok, mert tudod a negatív gondolotokat be lehet vonzani! Gondolj arra, hogy hamarosan megfogan vagy már meg is fogant a babátok, képzeld el, hogy várandós vagy, hogy fejlődik a pocakodban, hogy a karjaidban tartod... Csak a pozitív dolgokra gondolj! Amúgy pedig mindenhez fogsz elég erőt kapni, már csak maga a gondolat, hogy mit miért csináltok, már az ad egy plusz erőt!
Én már a jeleket nem is figyelem, mert sokszor becsaptak és az tényleg csalódás volt! Kívánom nektek, hogy mihamarabb pozitívat teszteljetek! Bár mi is lesz mindenképp írd majd meg!

 


Katus köszönöm, nagyon aranyos vagy. Én próbálom bevonzani a pozitív dolgokat (és tesztet), remélem sikerül. Úgy várom hogy még egyet tesztelhessek. Egyelőre lefoglal az esküvő-szervezés, de majd ha annak is vége, akkor nem tudom mivel foglalom le magam. :-D

Ti mikor próbálkozhattok? Vagy mikor lesz vége ennek az egésznek? Bocsi, nem igazán vagyok képben az ilyesmikkel, nem tudom meddig tart, kell-e várni még utána stb.

Mindenképp jövök a hírekkel.

Puszi, Timi

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@mat92:


Igen, akartam is javasolni, hogy tereld el a gondolataidat az esküvő szervezésével! Utána meg keres valami hobbit vagy sportolj! A mozgás sokat segít! Én is tornászni szoktam meg biciklizni!
Mi folyamatosan próbálkozhatunk, az endometriózis mellett nem lehetetlen, hogy megfoganjon a kisbaba csak nehezebb! Vitaminokkal lehet még hozzájárulni, hogy előbb sikerüljön. Ezt javaslom neked is! Én Inofolicot iszom, a párom pedig Folandrolt. Emellett még 1500 mg-os C-vitamint szedek, meg Magne B6 vitamint. Lehet még külön folsavat szedni, meg E-vitamint! Ha vissza olvasol egy kicsit előre, ott olvashatsz különféle javaslatokat, hogy ki milyen vitamint szedett vagy szed!

Puszi, Kata
 


Uh, hát nekem sajnos a sport nem fog menni, jelenleg is épp kificamítottam a bokám, úgyhogy fekszem. Előtte volt már műtétem a térdemmel, és sokszor volt baj vele, el lettem tiltva a sporttól.
Azért szerintem lefoglalom magam, ha mással nem, akkor nekifogok kreatívkodni.

Szívből kívánom, hogy nektek is mihamarabb összejöjjön a baba. Nemsokára nekifogok, és kicsit visszaolvasok. A bibi csak az, hogy Erdélyben élünk, és nem biztos hogy névileg ugyanazok a vitaminok vannak itt is. De magnézium és folsav szerintem mindegy, hogy milyen, a lényeg a hatóanyag. Köszi a tippet

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@mat92:


Jaj, sajnálom a lábad! A kreatívkodás is egy jó időtöltés! Nekem az biztos nem menne, mert nincs se kézügyességem, se türelmem! Köszönöm én is szívből kívánom, hogy minél előbb sikerüljön a kisbaba! A vitaminoknak meg olvass utána és majd meglátod, hogy mi az amit kipróbálsz! Nagyon szívesen!
 


@katus1987:
Nekem sincs túl sok kézügyességem, de azért próbálkozom mindenféle dologgal, mert élvezem csinálni. Esküvőre is hellyel-közzel én készítettem mindent el. Majd mutatok képet ha gépről leszek.

Utána olvasok a vitaminoknak, és tuti hogy valamit szedni fogok.

Ti merre laktok egyébként?

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Jó látni, hogy megint van itt élet :D

Nálunk a doki látogatás (megint -.-) elmaradt, költözés és egyebek miatt..
De úgy néz ki, hogy muszáj lesz orvoshoz mennem, mert 1 hét múlva (nem)kéne megjönnie, de már 1 hete fájdogál a hasam, meg mintha feszítene, főleg jobb oldalon. A melleim feszülnek, és a derekam is fáj. Ééés pont az előbb kezdődött a mensis hasfájás, és rózsaszínes folyásom van. Csak tudnám minek akar megjönni 21 napra
Vagy ha ennyire siet, legalább legyen normális mennyiségű..
Orvosra visszatérve; Most már BP-n lakunk, remélem itt normálisabbat fogok ki, mint vidéken.
 
 


@mat92:
Mi Nógrád megyeiek vagyunk! Ti merre felé laktok?
Az jó ha élvezed a kreatívkodást,mindig csináld azt ami örömmel tölt el! Engem a lovaglás az ami még nagyon vonz! Régen jártam is, csak most már olyan árak vannak amit már sajnálok kiadni 1 óráért! :-(
Szani
Tesztet nem csináltál még? Ezek gyanús jelek! Ti mióta vártok a babóra? :-)
 


@katus1987:

Épp másfél éve várjuk a csodát.
Tegnap reggel csináltam egy tesztet, magam se tudom, hogy minek..
 
 


@katus1987:

Épp másfél éve várjuk a csodát.
Tegnap reggel csináltam egy tesztet, magam se tudom, hogy minek.. Talán azért, hogy az új munkahelyemen ne azon kattogjak, hogy mi van HA..
Mivel a teszt negatív lett, görcsölök és kicsit vérzek is, szerintem tuti nincs baba. Ez a jobb oldali feszítős érzés is azért volt, hogy a szervezetem megint behúzzon a csőbe.. Legközelebb ha ilyen lesz, azt is figyelmen kívül hagyhatom.
 
 


Hoppá, az elsőt véletlenül küldtem el. ><
 
 


Szani, ettől még lehet baba, nem? Lehet hogy csak túl korai a teszt, elvileg még lenne egy hét a haviig. Szerintem azért még majd előtte vagy aznap, ha nem jön meg, akkor tesztelj. Én is úgy reménykedem, hogy sikerült, szúr a hasam alja, nagggyooon feszülnek a melleim és érzékenyek, már pár napja. És még mindig van egy hét amíg meg kell jönnie. Csak ne lennék ennyire türelmetlen...

Szóval, majd pár nap múlva mindketten tesztelhetünk. Hátha...

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok! Spermadonort keresek! Kérlek aki tud írjon. 
kisandi22@gmail.hu
 


@mat92:

Köszönöm a biztatást, de sajna nekem ma megjött, nem is akár hogy.. Fetrengtem össze vissza, sehogy se volt jó, hányingerem volt, stb stb.
Amúgy nem lepődtem meg azon, hogy megjött, mert nem is igazán volt időnk egymásra a párommal, és ez így is lesz még 2-3 hónapig

Viszont neked szurkolok ezerrel, hogy pozitív legyen a teszted!
 
 


@szani:
Oh, bakker, de kár.
Sajnos nekünk sem igazán van időnk egymásra,most totál lefoglal az esküvő dolog, állandóan minden akörül forog. De én azért még reménykedem.

Hátha nektek is összejön. Egy alkalom elég hozzá, ha elég flottul megy minden. Én is szorítok nektek.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy nem írtam de ilyenkor hétvégén nem sokat netezek! SZANI nagyon sajnálom! Talán majd legközelebb! Mindig van mindennek oka! Talán még nincsen meg minden körülmény ahova a kis angyalka szeretne leszületni vagy vmi vitamin hiányzik a szervezetedből amire neki szüksége lesz! Ki tudja!? Ők pontosan tudják mikor kell jönniük! :-) Én is csináltam LH tesztet de semmi. Még csak halványan sem jelent a másik csík! :-( Lehet még korai, bár május 20-án jött meg! Szóval nem tudom! :-(
 


Bocsi a szőkeségért, de mi az az LH teszt?

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Kedves csoport!

Nagyon frissen regisztrált tag vagyok, szeretnék tanácsot kérni Tőletek, mint tapasztalt fórumozók! :)

Jelenleg 27 éves vagyok, eddig, azaz 2017 őszéig egyáltalán nem foglalkoztatott a babavárás gondolata,valahogy nem éreztem, hogy velem is megtörténhet, olyan távolinak tűnt az egész szituáció. Én, mint anya? Furcsa gondolatok.

Aztán egyszercsak,  éppen miért, hogyan jött a gondolat, hogy bizony, igen, vágyom egy kisbabára, vágyom arra, hogy egy család legyünk. (Kedvesem /32/ már két éve kerülgeti a témát, nagyon szeretné már)

Hirtelen jött, mint a villámcsapás.

Ez egy komoly döntés, hagytam érni a gondolatot, nehogy csak egy hirtelen fellángolás legyen, így még fél évig nem hagytam abba a fogamzásgátlót. (2018. áprilisában dobtam el végleg, de milyen jól tettem, kivirultam, a bőröm sokkal szebb, a szexuális vágyam az egekben)

Rendre megjön a havi vérzésem, problémát nem tapasztalok.
Különböző fórumokon olvasgattam a témát illetően, de 27 évesen úgy érzem, nagyon tapasztalatlan vagyok és mélyvíz ez az egész.

A peteérésem napjain enyhe, pár óráig tartó vérezgetés (pár csepp) szokott jelentkezni.

A munkám mellett egyetemre is járok, másoddiplomámat csinálom, még két év.
Ennyit biztosan nem szeretnénk várni. Tervezgetünk, számolgatunk, mikor lenne a legjobb.

Szívem szerint már holnap teherbe esnék. :)

Mennyi az esélye szerintetek, hogy a megálmodott november vagy decemberi hónapban sikerül teherbe esnem?

Milyen praktikákat ajánlotok?

Jelenleg terhesvitamint szedek. (megszakítással védekezünk, de azért próbálunk figyelni, hogy kitoljuk novemberig legalább)

A peteérésemet feljegyzem, egy jó kiinduló pont lesz, úgy gondolom.

Ezek mellett hogyan készülnétek?

Köszönöm a segítségeteket!





 


@mat92:

Köszi
Sajna jó ideje nem megy minden "flottul", a drágalátos PCOS miatt.. Most is 21 napra jött meg, de mégis úgy érzem, hogy már javul a helyzet
Jót tett a cink, szelén + e-vitamin.
 
 


@katus1987:

Az igaz, hogy még nincs meg minden, ami kell. Épp ház vásárlás előtt állunk (és emiatt is sokat kattogok mostanában )
Remélem, hogy ha ezen túl leszünk, jön végre a bébi

Állítólag az LH teszt se mindenkinél mutatja a tutit
 
 


@szani:
Mármint jóstesztként..
 
 


@bagolyka92:

Üdv köztünk!

Lehet, hogy ezen meg fogsz lepődni, de én pl. csak 20 éves vagyok (és másfél éve próbálkozunk, de nekem mondjuk PCOS-em van..)

Nem vagyok szakértő, de mivel a ciklusoddal minden rendben, szerintem elég esélyes, hogy hamar sikerül. Bár nem csak rajtad múlik, hanem a párodon is.
Voltál mostanában nődokinál?
 
 


@szani:
Uh, hát házvásárlás meg minden... Aztán utána tényleg jöhet már a baba. Dobtam egy hátast, mikor megláttam hogy 20 vagy. Fura, ilyen érett fiatalokkal találkozni. De szívből kívánom nektek is, hogy jöjjön a baba minél előbb.

Bagolyka, üdv. Én is nemrég csatlakoztam csak.
Szerintem van esély rá, hogy az áhított hónapban ess teherbe, de én előtte még elmennék nőgyógyászhoz is, erősítse meg hogy minden oké. Vagy nem tudom... Én sem vagyok túl nagy szakértő. Ugyan rég szeretnék babát, de a párom csak most okézta le, eddig az esküvő miatt nem igazán akarta.

Csajok, én már vagy 2 órája szenvedek, nem bírok aludni, annyira fáj a derekam. Ha csak meg kell jönnie, akkor eléggé megkínoz a dolog... De még sosem volt ilyen. Elvileg csak 1 hét múlva kéne. Szerintetek csinálhatok már tesztet? Csak túlságosan csalódott lennék, ha negatív lenne.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@mat92:


Semmi gond, én is így kezdtem, nem tudtam én se, hogy mi micsoda! Az Lh teszt az ovulációs teszt, megmutatja, hogy mikor van peteérésed! Ha a második csík erősebb mint az első akkor pozitív! Akkor, és az az utáni napokban érdemes együtt lenni a pároddal!

Bagolyka Üdv a csoportban! Az a tök jó, ha rendszeresen megérzed a peteérésed! Ha minden rendben van, akkor hamarosan megérkezik az a babó, csak legyetek türelmesek!

Szani nem is tudtam, hogy csak 20 éves vagy! Ez nagyon szupi, ha már ilyen korban ennyire határozott vagy és tudod, hogy mit szeretnél!  Lehet, hogy megvárja azt a házat a babó de Szorítok, hogy minél előbb pozitívat tesztelj és mindannyian itt a csoportban!
 


@mat92:


Én a helyedben még várnék pár napot a tesztel. Az egy hét még nekem nagyon soknak tűnik! Viszont ha nem bírsz várni, akkor nyugodtan csinálj, a kíváncsiság gyakran erősebb! Mindenképp írd meg az eredményt, mert mi is kíváncsiak vagyunk!
 


@katus1987:
Hát, próbálok várni, de nagyon nehéz.
Megveszem a tesztet és igyekszem minél tovább várni... Félek azért a negatívtól is, magamat ismerve nagy csalódás lesz.

Mivel foglalkoztok amúgy? Én recepciós vagyok egy panzióban, csak jelenleg kényszerpihenőmet töltöm a bokám miatt.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Köszi mindenkinek

Mat: 1 héttel nem várt előtt szerintem se lesz még pozitív. Persze ha nem borulsz ki a negatív teszttől, simán ellőhetsz egyet
Ami ma/holnap negatív, 3-4 nap múlva már lehet, hogy pozitív
 
 


@szani:
Oh, igazad van. Most csináltam egy tesztet, de nem bírtam várni. Ilyen sima kis 300 Ft-os, nem túl érzékeny, de egyelőre tuti negatív. Most lehet tényleg nincs baba, vagy csak még nem látszik... Pedig úgy reménykedtem.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@mat92:

Amíg nem jön meg, van remény..
 
 


@mat92:


Ne keseredj el. Ha most negatív lett, még pár nap múlva lehet pozi! Ahogy Szani mondja, amíg nem jön meg addig van remény!
Én állami cégnél dolgozok ügyintézőként! Nem túl vészes! Vannak nyugis napok, de vannak zűrösek is. Ti merre felé laktok?
 


Mi Erdélyben élünk.

Még mindig híre-hamva a havimnak, de leszakad a derekam. Ezek után nem is tesztelek, csak ha nem jön meg.

Hogy vagytok? Hogy telnek a napok? Minket most teljesen lefoglal az esküvő szervezés.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@mat92:


Oooo, tényleg mondtad is az elején, hogy Erdélyben éltek! Bocsi elfelejtettem. Én jól vagyok köszi! Bár mostanában minden reggel, felkelés után teker a hasam és állandóan rohannom kell a wc-re. Ez egy kicsit bosszantó! Lehet azért mert nem iszok elég folyadékot! Holnap megyek megint akupunktúrára. Az endometriózis mellett nem lehet tej terméket fogyasztani, ezt még tartani is tudom, de mást diétát is kellene csinálnom (nem kötelező), mint pl. a glutén mentesség, de ezt már nem igazán tudom tartani. Van amikor pár napig sikerül, de tovább nem. Néha elgondolkodom, hogy a babó talán azért nem jön, mert ezt az áldozatot sem tudom meghozni, akkor mi lenne ha itt lenne! Nem tudom!
 


Hahó csajok!
Mizu? Hogy vagytok?
Ma reggel nekem is megjött a nemvárt.
Beállok az újból próbálkozók táborába én is.
Puszi

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@mat92:

Megy a drukk ebben a hónapban is!

Én nem tudok sok újat mesélni.
Csütörtökön lesz az 5. évfordulónk
De szombaton tartjuk, mert hétköznap dolgozok

Katus:

A glutént nekem se ártana kerülni (ahogy a szóját se), de tényleg nem egyszerű. Az én rekordom 1 hét..
 
 


Nálam sincs semmi újdonság! Csütörtökön voltam akupunktúrán, ez volt a 4. és azt olvastam, hogy 8-10 kezelés szükséges a sikerhez! Szóval még van egy kevés! Én 20.-ára nem várom.
SZANI gratulálok az évfordulótokhoz! Nekünk jövőhéten lesz a 6. házassági évfordulónk! Én szóját nem fogyasztok szerencsére de a glután az ...rva nehéz! Az majdnem van mindenbe! Kenyeret azt nem nehéz mert gluténmenteset eszek meg keveset is, de a tésztafélék atok nem finomak a gluténmentesek! Na mindegy most neki futok megint! :-)
Ti mentek nyaralni valamerre? Egy kis kikapcsolódás sem árt! :-D
 


Szani,
Gratulálok, további sok sok együtt töltött évet nektek. Terveztek esküvőt, vagy még nem?

Katus,
6 éves házassági évforduló? Wow... Nektek is sok boldogságot kívánok továbbra is.

Mi nem megyünk most nyaralni, majd szept. elején megyünk nászútra, vagy Törökországba vagy Görögországba. Most esküvő után egy hétig szabadságon leszünk, elmegyünk barátokkal ide-oda de csak így egy napokra.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@katus1987:

Én is gratulálok nektek!
Mi talán Balatonra megyünk majd, de még nem 100%. Egy hónapig még strandra se tudunk menni, mert a párom keze gipszben van..

Mat:

Nektek is gratulálok!
Szeretnénk majd esküvőt, de mivel az se 2 Ft, (és a párom nem kis lagzit szeretne) előbb inkább a házat vesszük meg.
 
 


Sziasztok!

Új regisztrált tag vagyok, de olvasgattalak titeket. Ha nem bánjátok csatlakoznék a közösségetekhez. :)
28 éves nő vagyok, nekünk jövőhéten lesz az esküvőnk, és most kezdtük el a babaprojektet, szeretnénk jövő évben szülővé válni. Jövőhét vasárnapra nem várom. :)
Hajrá mindenkinek, biztos sok 2 csíkos teszt lesz! ;)


@ezmarfoglalt:

Üdv köztünk!

Gratulálok az esküvőhöz!
Remélem hamarosan egy pozitív teszt miatt is gratulálhatunk!
 
 


@mat92:
Köszi, igen már 6. Olyan gyorsan megy az idő! Én Görögországba mennék szívesen. Annyi sok szép sziget van ott! :-) Na majd egyszer! Nektek is sok boldogságot és hosszú együtt töltött éveket kívánok! :-)

SZANI
Biztos el tudtok majd menni valahova! Az a gipsz sem lesz ott nyár végéig! :-) Mi Bükkszékre szoktunk járni Eger melett van! Nekünk ott van nyaraló és ha nincs pénzünk elmenni máshova oda megyünk. Ez idén is így lesz! :-D

Ezmarfoglalt
Üdv közöttünk! Gratulálok én is az esküvőhöz! Kívánom, hogy hamar pozit tesztelj! Itt mindenki alig várja a pozitív tesztet, reméljük hamarosan sikerül is! :-) Nászútra mentek valahova?
 


@szani:
Nagyon szépen köszönjük, igyekszünk! :) Hasonló szépeket kívánok!
Ma elkezdtem szedni a DM saját márkás terhesvitaminját is, sok jót olvastam róla. Ti szedtek valamit?

Katus1987:
Köszönjük, viszont!! :)
Nászútra mi Révfülöpre megyünk, egyből esküvő utáni héten. Amikorra nem várom. :D Ajánlom, hogy ne jöjjön meg, én elég szenvedős vagyok olyankor. :S
Ti olvasom szeptember elejére tervezitek a nászutat külföldre. Biztos nagyon jó lesz! :) Az esküvőtök mikor lesz?


@ezmarfoglalt:
Szia, üdv köztünk! Bár én is új vagyok.

Összetévesztesz Katussal, mi megyünk nászútra szeptember elején. Ők már 6 éve házasok.

Mikor lesz az esküvő? Nekünk 30-án.

Sok sikert, boldogságot és pozitív tesztet.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Szani, mi történt a pároddal? Miért van gipszben a keze?

Katus, biztos vagány lehet az a nyaraló. Én is úgy szeretnék egy olyat. Simán lecserélném a tengerpartot. Szeretnék legalább pár napra elmenni kettesben egy kis nyaralóba a világ végére, nem kell sem medence, sem pucc, csak mi ketten.

Én megkezdtem megint a munkát. Tegnap és ma összesen 30 órát dolgoztam. Holnap még 15... Hulla vagyok.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@mat92:
Ohh, valóban, bocsánat!
Na, akkor nem sokkal előzünk meg titeket, nekünk 23-án lesz. :)
Jó sokat melózol te is, kitartás! :/ És még mellé az esküvőszervezés is...nem semmi. Mit dolgozol, ha szabad kérdeznem?

Szani:
Jobbulást a párodnak! Én is mindig nyaranta “gipszeltettem be” magam. :D


@mat92:
Jaj igen annyira szeretjük, egy kis padlásteres kuckó, kb. 60 nm3 az egész, de olyan szép erdős részen van! A teraszon szoktunk reggelizni és vacsorázni! Van ott egy strand ahova néha elmegyünk vagy kirándulunk de most nem tervezünk menni sehova, csak a kis kuckóba leszünk! Ohhh alig várom! :-) Te nagyon sokat melózol! :shock: Mit is?

EZMARFOGLALT
Igen, összekevertél mat92-vel. Nekünk meg képzeld most június 23-án lesz a 6. évfordulónk! :-D Nagy lagzi lesz?
 


@ezmarfoglalt:
Én recepciós vagyok egy panzióban, nemrég váltottam munkát. Tök rendes a főnökség, első perctől mondtam hogy gyúrunk a babára, és úgyis fölvettek. Plusz járunk táncolni és mellette még a szervezés, azt is mindig megértik, ha mennem kell valahova.
Esküvő utáni héten itt lesznek Magyarországról az ismerőseink, és kértem hadd legyen szabad az a hét. Elvileg július és augusztusban nem mehet senki szabadságra, mert mindig telt ház van, de egyből leokézták. Szóval egy szavam sem lehet.

Mi a dekort teljesen magunk készítettük, imádok ilyesmivel foglalkozni, de a hátránya hogy nagyon sok időt fölvesz. De imádom minden percét, pedig anyósom sokszor beleszól a dolgokba.

Nagy lagzi lesz? Nálunk 213 fő lesz. Már nagyon nagyon várom, és még abszolút nem izgulok.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron