Új privát üzeneted érkezett!

@andica88:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
 
 


@moniqe:
Gondoltam rad :) az ut miatt :)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
 
 


Helyzet: 7. het betoltve, a hasam nagyon erzekeny, a nadragok derekaval gondban vagyok- minden gatyam csipo, uh beruhaztam addigis rugalmas gumisdereku farmerre (hogy utalom az olyanokat )
A mellem szinten kb 1 kosarral nagyobb mi lesz ha teli lesz tejjel???
A gorcsok nem mulnak, ha fekszem, akkor jo, de ha kell menni valahova marad a nospa.
Rettenetesen fáradékony vagyok es ma meset netzunk a lanyommal delutan, jol belealudtam neha.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
 
 

 
 

anami6
<3

Én a 6.hetemet töltöm a héten. Eddig nem voltam rosszul. Ti rosszul voltatok? Vagy most vannak rosszuléteitek? Nekem az első gyermekemnél nem igazán volt csak émelygés de nem hánytam vele.Ő lány lett és most már 8 éves. Én velem most az szokott lenni, hogy nem tudok el aludni forgolódom. És hiába iszok szárad a szám. Olyan rossz!Én is hosszú út előtt állok és nagyon félek. Horvátországba megyünk. Remélem nem lesz semmi baj. KB. Akkor leszek 9 hetes. :)
 


moniqe jó nyaralást


Én is a 6. hetet töltöm, nekem csak hányingerem van minden reggel, rengeteget pisilek, a hasam feszül. Nadrágot nem veszek fel, nem kényelmes már, szerencsére jó idő van,ezért szoknyába, lenge egybe ruhákba járok :)  Mi pénteken utazunk, 900 km-t megyünk, remélem nem lesz gond.


Holnap este megyek először orvoshoz, már nagyon várom, nagyon izgulok :)

 


Egyébként van egy tök jó mobil alkalmazás, amit letöltöttem, én szeretem nagyon, ha esetleg érdekel valakit és nem ismeritek, a neve: 9 hónap :)
 


SOS lányok. Sziasztok. Nem tudjátok véletlenül, hogy fogfájásra milyen gyógyszert lehet ilyenkor bevenni??? Ma reggel kezdett fájni a fogam, mostanra már eléggé fáj, ha minden igaz huzatot kaptam. Próbálok tűrni és inkább aludni, ha fekszem picit jobb is.
 


@andica88:
Szia! :-) Gratulálok és üdv a csoportban! Nekem a hányinger/hányás akkor kezdődött, mikor betöltöttem a 6.hetet. Azóta minden reggel wc ölelgetés :-D plusz a hányinger délig megmarad és van hogy estére is előjön. :-(
 


@andica88:


Szia Andi! Jó hogy már többen vagyunk! :) Én nagyon tűkön ülök már mert még két óra és újabb híreket kapok ultrahangon. Izgulok nagyon. A napokban én inkább undorodtam egyes ételektől és alig van étvágyam. Most is kiszedtem egy tányér kaját és a negyedét sem ettem meg. 

Igyatok sok vizet, hogy legyen elég magzatvíz :)
 


Megjöttem! 11,4 mm! :) Élő embrió. :) Mi kell még? :)

http://www.pregnancy-meter.com/status?u ... D3Vwpg&n=1

 


De jó!!:) Sok egészséget kívánok a továbbiakban is! :) Köszönöm szépen lányok a befogadását! :) <3
 


*A befogadást
 


Sziasztok!
Tegnap teszteltem pozitivat, 5+1 vagyok ma. 2 hêt mulva toltom a 40-et :oops:
1.5 eve probalkoztunk a kistesoval a lassan 2,5 eves kisfiam melle. Mar 1 stimulalt ciklusom volt, az elozo, nem igazan reagaltam jol ra, igy mostanra en fel is adtam. Erre a legnagyobb meglepetesre sikerult.
Egyelore puffadok, olykor nehezen kapok levegot es kisse emelygek. Ez utobbi a fiamnal szerencsere elmaradt.
Jo egeszseget, boldog babavarast Mindenkinek! :-)

chachi
Budapest
 
 


Sziasztok! Amint betöltöttem a 6. hetet, engem is megtalált a reggeli hányás és egész nap előtörő émelygés/szédülés :/ De azért vállalható a helyzet, első gyerekemmel napi 8x látogattam e célból a wc-t, 20 hetesen -8 kg-nàl tartottam...
Üdv az új tagoknak, és örülök hogy mindenkinél szépen fejlődnek a bébikék :)
 


@actinidia:
Juppppiiiii,szuuuuper hiiiirOrulok nagyon :) Es az ujaknak is ;)
Mi ma Balcsira leruccantunk,haaat,azert mar nem vagyok a regi :D Terhesen mas lesz a miiinden :D Feszul,nyomodik,nyilal :D En vizbe nem is mentem csak a csajszimmal az apucija. Actinidia,ez milyen alkalmazas,vagy milyen oldal ez amit belinkeltel?Toook cukiii a virtualis babo
 


Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál mert semmi sem maradt meg bennem és egy picit izgultam...
Még csak petezsákot látott, 8mm-eset. Jó helyen van. Kaptam 3x1 utrot a kórelőzmèny miatt...
Nagyon örülünk, jövőhéten szerdàn megyünk megint...


http://www.pregnancy-meter.com itt ti id készíthettek magatoknak. :)
Amolyan aláírás félének gondoltam, hogy pl. mikor méretet írok tudjátok hogy épp hány hetes terhességnél mérzék ezt.
Telcsin valamiért nem jön be az aláírás szerkesztése.
 


@actinidia:
De jo!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
 
 


@chachi: Tegnap egész nap ezt a fajta szalagot kerestem. Korábbsn nekem is volt a kisfiammal. :) de jó, hogy te tudtad mire vágyom! :)



<a href="https://lilypie.com/"><img src="https://lbdf.lilypie.com/DCDJp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Pregnancy tickers" /></a>
 


@krisztynna:


Jelentkeztem a 2019 márciusi babák és mamák face csoportba. Gondolom ez az amit létrehoztál! :) Már elég nyilvános, hogy babát várok. :)
 


Semmigondja szuuuuupiii hiiir
Actinidia igen az az a csopi,de akar csinalhatunk az itteni babanetesekkel majd masikat is.En bazira ra fogok erni tobb csoportban is benne lenni :D
 


Sziasztok!ma voltam 7hetes vizsgalaton eloszor..es kepzeljetek el ugy nez ki ikrek!12mm mindketto.hat azthittem lehidalok ,csak ugy potyogtak a konnyeim.masok evekig probalkoznak nekem meg 3honap utan egybol ketto?!!istenem!
Ket het mulva kell mennem ujabb vizsgalatra mondtak hogy meg varjak a bejelentessel mert az elso 12hetben barmi tortenhet.
Van itt a csopiba meg egy ikres anyuci csak mar nem kerestem vissza tole varnek majd helyzetjelentest:)
 
 


unitek Gratulálok!!!!! :) :) <3 De jó!
És te most voltál először dokinál?
Csak mert én is voltam ugyebár dokinál múlt héten és kérdeztem a dokitól,kíváncsiságból, hogy egy baba vagy kettő. :) Azért kérdeztem mert anyu is iker és a férjem is. :) De a doki azt mondta, hogy ezt később tudja meg mondani. :) Hát még egyszer gratulálok a babócákhoz. Nagyon sok egészséget kívánok mind hármótoknak. :) :)
 


Igen most voltam eloszor de tokeletesen lehetett latni hogy ketto.igen van olyan h az egyikuk elbujik es csak kesobb derul ki hogy ketten vannak!
 
 


Unitek!!! Gratulálok!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
 
 


@marcius01: kerlek jeletkezz hogy mit mondott a doki, nekem is júni8.an volt meg utoljara
 
 


Unitek!! Nagyon cukik lehettek. De jó hát sok erőt és kitartást! :)
 


Be vagyok tojva rendesen!
 
 


@unitek:
Húha, hát gratulálok!!! Sok boldogságot, egészséget és erőt! :-) A férjed is veled volt, vagy neki te mondtad el? :-) Hú hát én tuti sokkot kapnék, persze az örömtől :-)
 


H
 


Ma volt az első ultrahang, minden rendben van, 6. hétben vagyok. Korai terhességről beszélünk,óvatosan beszélt a doki, van már szívhang, de papírt még nem ad róla :D Méhen belüli, ez a legfontosabb. Aug. 10-én megyek legközelebb, alig várom :) Nagyon boldogok vagyunk, ő lesz az első babánk, annyira hihetetlen :)
Azt mondta a doki, hogy termál vízben nem, de 30 fok alatt bármilyen vízben furodhetek.
Kemi , te mikor mész dokihoz ? :)
Unitek, Gratulálok az ikrekhez :)
 


A hajfestésről annyit mondott a doki, hogy természetes hajfestéket vegyek, ammónia mentest, ne tartalmazzon krezort és brillantot. (Remélem jól írtam)
Tud valaki ilyen hajfestéket ajánlani?
 


@unitek:
Szivbol gratulalok En ejtettem szot az ikreimrol,de ok nincsenek velem.Ok angyalkababak lettek.Nekem azota kislanyom szuletett :)
Visszaemlekezve azert nem semmi erzes volt :D Bar a fiuk lombikbabak voltak igy szamitottunk ra,hogy 2-t ultettek vissza,akkor 2is tapad meg,szoval minket azert nem ert hirtelen sokkent.De pl egyik ismimnek spontan lettek ikergyerkocok,nah o aztan lehidalt elsore :D Szoval barmit erzel,total termeszetes :) Es tok menok az ikrek Amugy 12.hetet mondtak nekem is,mint ahogy az egy babasoknak is.Barmi lehet(pl egyik elnyomja a masikat-NEM LESZ ILYEN NALATOK )es akkor csak egy marad.Szoval az elso 12het az mervado mindenknel. Nagyon boldog babak varasat kivanom hozzajuk
 


@marcius01:
Neked is gratuuuuuu :)
 


@marcius01:

Jövő kedden. De már nagyon izgulok. És képzeld szept.29.en lesz az eskuvonk. Ugyhogy nalam is tema a hajfestek mert szoke vagyok

Szívből gratulálok minden kismamának!
 
 


Aztaaaaaa, akkor lesz itt öröm, boldogság nagy mennyiségben :)


Gratulálok Nektek :)


Kedden várom a beszámolót :)

 


Sziasztok!
De jó hogy még létezik ez a fórum oldal, néha jól jön,ha beszélgetni tudsz kismamákkal. Hiába, a harmadik gyerekem várom, minden terhesség más és más. Ez is így van. Én csütörtökön töltöm a hatodik hetet, orvoshoz időpontot csak 31-re kaptam, tüneteim: szédülés, puffadás, fáradság.

picibaba.hu vonalzó
 
 
 


@gabibabo:
Nem volt velem,de persze orult neki o is csak kissebb sokott kapott o is
Köszi mindenkinek a gratulaciot.meg feldolgozas alatt all a dolog erosen:)
 
 


Sosem voltam az a tipus aki vilageletebe gyerekre vagyott volna vagy egy focicsapatra de azthiszem megbaratkozom a gondolattal es az aggodast felvaltja majd a hatartalan boldogsag
 
 


Csajszik,en azon is agyalok,hogy mi lenne ha megcsinalnam a titkos csoportot.Csak mi lennenk benne innen,max a masik zart csoportbol ami van,par kedves es aktiv maminak majd szolok.Nah-nah?Titkos csopira nem talalni ra,nem jelenik meg sehol,jelentkezni is csak ugy tudtok majd,ha bejeloltok engem.Huu viszont ez nyilt csoport,ide nem szivesen irnam ki a nevem :D Itt van privi lehetoseg?
 


Krisztina!Zárt csoport jó ötlett. ;-)

picibaba.hu vonalzó
 
 
 


Amúgy itt is lehet zárt csoportott létrehozni, ha jól tudom.

picibaba.hu vonalzó
 
 
 


@baboca83:
Facebookon titkos lenne jo.Titkosba csak mi lennenk.Csinaltam egy zartat regebben,de ott mar kezdunk sokan lenni,es még mindig nem aktiv a csoport.Ezert gondoltam,hogy akkor lehetnenk mi kulon,egy cukker kis titkos csoport :) Plussz paran eleve jeleztek,h csak akkor jonnek mikor titkos lesz a masik,viszont az amig nem porog addig nem tudjuk titkossa tenni,mert 20inaktiv fovel kakukk lesz neki hamarosan,vagy azert csak beindul idovel.Nadeszoval itt vki megcsinalna a zart csopit?Mert akkor oda atlepegethetnenk es oda mar kiirnam a nevem,hogy milyen neven talaltok meg ;)
 


Ezt a csopit nem lehet zartta tenni? Es akkor csak bejelentkezessel tudnanak ide belepni uj tagok. Es ugy mar kiirhatnad a neved, es az Fb csoportot is titkosithatnad
Unitek gratulalok!
En jovo kedden megyek dokihoz,kivancsi vagyok mit fog mondani.

chachi
Budapest
 
 


megcsináltem a zárt csopit itt https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopic.php?f=405590&t=444669

picibaba.hu vonalzó
 
 
 


Benne vagyok a facebookos zart csopiba!talan jobb is mint ide lepegetni be mindig(legalabbis nekem)
 
 


A facebookos zárt csoport hogy találom meg?

picibaba.hu vonalzó
 
 
 


Lehet jelentkezni?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
 
 


Jelentkeztem a zárt csopiba!
 
 


Bevettem eddig mindenkit aki jelentkezett. :-)

picibaba.hu vonalzó
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron