Új privát üzeneted érkezett!

@judit9696:


Áh, de hogy bírom kivárni :D Holnap reggel tesztelek egyet, és majd meglátjuk... Rendeltem netről one step és clear blue teszteket csomagban. Kíváncsi vagyok az eredményre, bár nem tudom, hogy ennyivel előtte pontosnak vélhetem e. De majd minden nap elsütök egyet. :D Próbálok nem rágörcsölni, de annyira nehéz kiverni a fejemből :)
Igen, első baba lesz, és igazából csak most kezdtünk el próbálkozni, de hát, mi is azt szeretnénk, hogy hamar összejöjjön :) akkor a hónap végén gondolok Rád, hogy ne érkezzen meg! :) Neked is első baba?

 


@saci0501:


De izgi, majd írj holnap, mit mutatott a teszt :) Én is one stepet rendeltem, azzal nyugottan lehet tesztelgetni, nem pénz érte :D
Nekünk a második készül, van egy fiúnk, Ő novemberben lesz 3 éves. Nála a nemvárt előtt 3 nappal pozi lett a teszt, de akkor valaohgy pontosabb volt a ciklusom. Most hol 28 nap, hol 35, átlag a 30... Első baba 4. hónapra jött össze, most meglátjuk.
 


@judit9696:
Mindenkèpp írok, most nekem is rendszertelen egy kicsit, május vègèn hagytam abba a fogamzásgátlót. Bár ahhoz képest amiket olvastam, egèsz pontosan megjön. Akkor nektek már nem újdonság ez az izgalom, drukkolok, hogy most is legalább olyan hamar összejöjjön mint az elsőnèl.
 

 
 

@saci0501:
Na miújság?
 


@judit9696:


Szia! Sajnos negatív lett. Először nagyon elkenődtem, mert valamiért biztos voltam benne, hogy pozi lesz, olyan érzésem volt/van. :) De még azért egy picit reménykedem, hátha nem jön meg és akkor csinálok még egy tesztet. :) 

 


@saci0501:
Még elején vagytok a próbálkozásnak, ugyhogy no para. De tudom, én az elsőnél 3 hónap után elmentem a nőgyógyászhoz, hogy miért nem jön össze Aztan "felvilágosított", hogy azert ez nem így megy :D ...
Pontosan melyik napra nem várod?
 


Elvileg pèntekre nem várom, úgyhogy meglátjuk. :-) persze tudom, fèrjem is ezt mondta, hogy nyugi, de izgatott vagyok na de legalább nem vagyok vele egyedül, ez megnyugtat. :-) te mikorra nem várod?
 


Sziasztok!
A férjemmel már egy ideje próbálkozunk de esdig semmi most viszont 13 án kellett volna megjönnie de semmi csináltam két tesztet is de mindkettő negatív lett viszont folyamatosan fáradt vagyok és aludnék plusz állandóan pisilni járok és nőttek a melleim is. Nem tudom hogy most menjek e orvoshoz vagy mit tegyek... szerintetek???
 
 


@nori01: Szia!  Én ugyan még nem voltam ilyen helyzetben,  de szerintem attól függ, hogy mennyire pontosan szokott egébként megjönni. Én még várnék a hétvégéig, és csinálnék még pár tesztet, más fajtákat. Aztán ha hétfőig vagy jövő hét közepéig nem jelentkezik, akkor doki. Remélem nem jön meg! :) Drukkolok!
 


@saci0501:
Elhiszem hogy izgulsz, én is állandóan a naptárat lesem, hogy még hány napot kell várnom a tesztelére Remélem összejött nektek, még simán lehet belőle pozitív :)
 


@nori01:
Szia!
Mlt hónapban adtunk szabad utat a babának, és rögtön szórakozott velem egyet a testem, 10 napot késett, csinaltam vagy 5 tesztet persze... Persze az elsőnél tudtam, hogy akkor semmi, a negatív az negativ, csak annyira idegesítő tud lenni. Legalább ha nem jött össze, jöjjön mensi, hogy haladjuk az újabb esély felé.
 


Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Mi a párommal már lassan 2 éve próbálkozunk, szeptemberben lesz 2 éve, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót. Voltunk már meddőségi központban kivizsgáláson, ahol is én kaptam Letroxot és Bromocriptint. Azóta ezeket szedem. Voltam átjárhatóságin és méhtükrözésen is, ahol mindent rendben találtak. A páromnál is minden rendben. Tehát igazából nagy baj nincs, de mégsem jön össze.
Nem tudom mit tegyek még, pénzünk nincs magánvizsgálatokra stb......
Most újból időpontot kértem a meddőségibe, hogy az orvossal beszélhessek, de szeptemberre kaptam csak. Addig újra hormonvizsgálatokat meg kell csináltatnom. Kíváncsi leszek mit fog mondani, mit tudunk tenni még. Az inszeminációt és a lombikprogramot a párommal nem szeretnénk.
 
 


@evyca82:
Szia Evyca, üdv köztünk!
Nagyon sajnálom hogy ilyen règóta próbálkoztok, elhiszem hogy már kivagytok... Remèlem minèl hamarabb összejön a baba!
@judit9696:
Veled mi újság? Nekem mèg mindig nem jött meg, de a teszt mèg mindig negatív. Semmi jele hogy meg akarna jönni, remèlem baba van a dologban, de azèrt próbálom nem beleèlni magam.
 


@saci0501:
Szia! Még csak egy hete volt papíron ovu, teszt szerint 2 nappal később, úgyhogy még nem tudok semmit. De nagyonnagyon izgulok. 31én kéne megjönnie. Neked mikor kellett volna jönnie a mensinek?
 


@judit9696:
Szia! Akkor drukkolok! Nekem pènteken kellett volna megjönnie,de semmi. A tesztek negatívak, viszont nagyon fájnak a melleim ès folyamatosan èmelygek... Nem tudom mi lehet ez,de nem akarok csalódni. :(
 


@saci0501:
Nem mondom, hogy nem. Nekem múlthónapba volt ez, 10napot késet. Persze ha később fogant, később volt ovu...
 


@judit9696:

Sziasztok! Később csiátam egy tesztet ami pozitív halványan de ott volt a második vonal pár napra rá csináltam még egyet amin már erősebb volt a második vonal, viszont hétfőn voltam nőgyógyásznál ahol semmit se láttak méhen belül csak egy kis folyadékot méhen kívül viszont volt egy folt amite azt mondta hogy valószínű hogy tüsző és majd meg fog jönni. A vérkép nem mutatott ki htc hormont viszont továbbra is pozitív a terhességi tesztek szóval nem értem az egészet. Pénteken megyek magán dokihoz és majd kiderül de már nem merek reménykedni
 
 


@nori01:
Első terhességem: nemvárt előtt kb 4-5nappal úgy eljezdtem hörcdölni, hogy hajnalban ügyeletre mentünk. Doki megnyomkodott: ó ez vesekő, kaptam egy nospa szurit a hátsómba Még aznap ugye háziorvos, másnapra elintézett egy vese uh-t. Másnap reggel csináltam tesztet, nagyon halvány pozi. Király, de igy most mi van? gondoltam. Elmentem az uh-ra, nem volt vesekő, cdak egy jó nagy ciszta a petefészkeben. Egyre jobb, mondom. Na akkor át a szomszéd város sztk nőgyógyászatra, mert oda nem kell időpont, ez megint másnap. Meg uh-zott, hát baba nincs, petevezetékben lát valamit, méhenkivüli. Elküldött vérvételre, majd várjak egy hetet, megint vérvétel és akkor megmondja mivan. Elsőre elmentem, valóvan terhes voltam, csak ugye hol. Képtelen voltam egy hetet várni, végighívtam a magánnődokikat, ki tud hamarabb fogadni. Elmentem az egyikhez, hüvelyi uh: tökéletes helyen van a baba, cisztá figyeljük, fel fog szívódni. Így is lett. Ez március, novemberben megszületett, már 3 éve.
Milyen uh-val néztek? Mondjak ha a véredben nincs hcg, akkor nincs. Akkor olvastam, hogy xiszta is pozi tesztet csinálni.
 


Fogalmam sincs a doki kb 2 percig nézett az ultrahangon méhen brlül nem látott semmit csak folyadékot méhen kívül látott egy foltot akkor sűrgősségi vérvétel volt ami kimutatta hogy hcg így kizárja a méhen kívüli terhességet és a foltra is azt mondta hogy valószínű valamilyen tüdző és majd meg fog jönni. A magán doki meg elmondta hogy lehetséges hogy terhes vagyok csak később fogant meg a baba a vártnál ezért nem látják és előfordul ilyen korai terhességnél hogy egyik nap emelkedik a hormon szint a másik nap meg drasztikusan lecsökken úgyhogy már nem értek semmit péntekre van időpontom de már mindenféle megfordult a fejembe. Cisztáról vagy bármi egyébről szó se volt és ő azt mondta hogy hat hetes magzatot keres mikor mondtam neki hogy maximum 4-5 hetes lehetek. Csak azt nem értem hogy lehet ez a pozitív teszt is hogy az első negatív a második halvány két csík a harmadik meg erősebb csík??
 
 


@nori01:
Hát ez igy nagyon rossz. Vagy jöjjön mensi vagy legyen magzat, de ez az ez is lehet meg az is lehet állapot...
Kitartás péntekig, reméljük akkor már egyértelmű lesz valami.
 


@nori01:
Ez borzasztó! Nagyon drukkolok pènteken, hogy minden rendben legyen! Remèlem baba van!
Èn is jövő héten elmegyek dokihoz, hogyha addig sem jön meg ès a teszt is negatív marad. Ez a kètsègek közti állapot a legrosszabb :-(
 


@saci0501:
Hát most már végképp tanácstalan vagyok mert ugye hétfőn csináltak egy vérképet minden rendben htc nincs viszont tegnap a háziorvosom beutalt laborba ahol általános dolgokat néztek ott viszont már kilengtek az értékeim vagy nagyon lent volt vagy dupláztam lehetséges hogy a két nap ennyire eltérne egymástól? Sajna htc-t nem néztek pedig arra lettem volna nagyon kíváncsiszóval most már egyáltalán nem értjük ezt az egészet
 
 


Na voltam az orvosnál petezsákot még nem látott de hétfőn 4 mm volt a méhnyálkahártya most viszont már 10 viszont azt is mondta hogy a kórházba nem is jól számolták ki mert ha minden igaz most vagyok 4 hetes jövőhéten kell visszamennem hogy kiderüljön hogy méhen belüli e
 
 


@nori01:
Drukkolok, aztán írj majd higy alakulsz/alakultok.
Nekem meg holnap tuti megjön, már görcsölök, meg barnázok... Nem baj, legalább 3 nappal hamarabb jön, új ciklus, új esély, alig várom
 


Sziasztok! Drukkolok nektek nagyon! Nekem vègül ma reggel megjött. De èn is úgy vagyok, hogy új hónap, új esèlyek.
 


Kitartást mindenkinek
Mi kb fél éve próbálkozunk és most nagyon reménykedünk. Elég kétesélyes a dolog de ez van sajna reméljük a legjobbakat
 
 


@nori01:


Miújság, voltál már a héten orvosnál?
 


Péntekre van időpontom de lehet megvárom a következő mensi kimaradást már csak 7 nap úgyis és ha az se jön meg akkor már tuti
 
 


Sziasztok,

új vagyok, gyorsan felvettem most a fonalat.

Mi mostanában kezdtünk próbálkozni, bár kissé nehezített körülményekkel, a hormonjaimmal van kisebb zűr, főleg. Van egy kisebb miómám is, amit az orvosommal jó ideje szemmel tartunk. Annak érdekében, hogy a ciklusom mielőbb gatyába rázódjon Mastodynon cseppet és Inofolicot szedek. Bízunk a sikerben, első babára gyúrunk. Nincsenek illúzióim, korábban a nagy ábrándokat magas prolactin szint törte le, arra Bromocriptint kaptam anno. A súlyfeleslegemtől is igyekszem szabadulni, minden tőlem telhetőt megteszek érte. 
Közben drukkolok nektek, és remélem itt, együtt könnyebb lesz a várakozás. 
 


Sziasztok!

Bandibond üdv köztünk! Drukkolok, hogy hamar összejöjjön! :) Mi is első babára gyúrunk. Együtt minden könnyebb :) Én elvileg pénteken fogok ovulálni, most vettem tesztet, hogy biztos legyen. :D 

Judit, Nóri mi újság veletek? :)
 


Sziasztok Csajok!

Üdv a klubban Bandibond, így hogy tudod mi a probléma és dolgoztok rajta, össze kell jönnie
Saci nálam a hétvégén kezdődik a "termékeny" része a ciklusomnak, pont megyünk Pozsonyba kettesben, gyerek mamánál lesz, szóval bele tudunk adni mindent, nem csak napi egyszer remélem meg lesz a gyümölcse Nálatok miújság?
 


Akkor a hétvége izgalmas időszak lesz! Én akkorra várom a menzeszemet. Az Inofolicot még csak most kezdtem, egyelőre nincsenek elvárásaim. Az orvosommal abban maradtunk, hogy a következő egy-két hónapban ciklus monitorozás csinálunk. A Bromos időszakban is így tettünk, többet ülök majd nála az UH alatt mint bárhol... Jó lenne tisztán látni újra, hol a difi. Alapvetően bizakodó vagyok, de nincsenek irreális elképzeléseim.
 


@judit9696:
Akkor nagyon jó hètvègènek ígèrkezik! :-) akkor mindkettőnknek izgalmas lesz a hónap vège :-D drukkolok magunknak :-) Bandibond jó hogy ennyire pozitív vagy, ez a jó hozzáállás! Biztos megtaláljátok a difit, amit majd aztán sikeresen lehet kezelni, ès aztán jöhet a baba :-)
 


Nekem ma/holnap megjön, de nem bánkódom, hiszen még csak mostanában vágtunk bele és azért kell még pár vizsgálat amúgy is. Teszem a dolgom, iszom/szedem, amit kell, rendületlenül diétázom. Közben, szintén az orvos javaslatára, a férjemet is megnézetjük, nehogy a végén kiderüljön, hogy rám koncentráltunk végig, aztán közben "megfeledkezünk" róla... :) Természetesen ő is teszi, amit kell. muszáj összekapnunk magunkat, mert idén betöltöm a 36. évemet. Eddig mindenféle dolgok miatt nem próbálkoztunk. Nem bánok semmit, nekünk így jött ki a lépés. Persze, most meg már nem megy csettintésre, de odatesszük magunkat.

@nori01? Nálad van fejlemény?
Saci, Judit: drukkolok, hogy ez a hónap AZ a hónap legyen!
 


Sziasztok bocsi hogy eltűntem de akkor végül nem lett baba a doki nem látta szerinte felszívódott pár napja viszont furcsán érzem magam így ma csináltam egy tesztet és egy percen belül olyan pozitív lett hogy sűrűn kellett pislognom hogy nem e képzelődöm jövőhéten irány doki Kitartást mindenkinek van remény
 
 


De jó hír!!! :) Veled örülünk!
 


@nori01:
De jó!!!! Nagyon gratulálok!!! :)
Èn elvileg ma ovulálok, de a teszt nem mutatja ki. Csinált valaki közületek már ilyen LH tesztet? Mennyire megbízható? Lehet hogy èn nem használom jól, vagy nem jó időben kezdtem a tesztelèst...
 


@saci0501:
Az ovutesztnek mindig mutatnia kell, ha ovulálsz. Érdemes több napig ugyanabban az órában csinálni. Előtte 2 órán keresztül ne igyál és ne pisilj. Nekem gyönyörűen mutatta. Igaz nem fokozatosan erősödött, hanem hirtelen egyik napról a másikra lett szinte a semmiből erős pozitív. A délutáni esti órákat javasolják tesztelésre. A számított ovu napján érdemes 2x is tesztelni pár óra megszakítással.
 


Nori01: Gratulálok remélem folytatjuk a sort Majd írj, ha megjártad az orvost.
Saci0501: na utána kimutatta az ovut a teszt?
Múlt hónapban én is lh teszteztem, 10db-ot előttem, de nem igazán lett annyira erős a csíkom lehet nem és volt ovi, azért nem jött össze. Anno fiamnál is használtam, még akkor hőmérőztem is, és ott tök egyértelműen mutatta az ovut, abban a hónapban fogant. Most nem tesztelték, mert tök frusztráló volt az a múlt hónap
 


Judit9696:
Nem mutatta sajnos erősen, szóval nem tudom mi van... Eléggé frusztrál a tesztelgetés, szóval lehet nem fogok többet, majd jön, ha szeretne. Legalábbis próbálok most erre koncentrálni  Meg nem is nagyon bírom ki, hogy ebben a melegben ne igyak két óráig  Meglátjuk mi lesz. Jövő héten csütörtök kell megjönnie, kíváncsi leszek, megint pont nyaralni fogunk, szóval... :D 
Remélem Ti is sikeres hónapot zártok ;) Jól telt a hosszú hétvége?
 


Én még nem próbáltam az ovu tesztet, bár már megfordult a fejemben. Kicsit rosszul viselem a tesztelgetést magam is, amúgy... De talán egy próbát megérne. Talán arra jó lenne, hogy lássam, van e egyáltalán esély a hónapban...
 


Hát èn is rosszul viselem ès nekem úgy tűnik nem mutatta. Sziasztok! Most kicsit elkeseredtem. :( Behúzta a naptár 13-ra az ovumat ( elvileg 10-re írta először), viszont a teszt nem mutatta ès nem tudtunk aznap illetve előtte ès közvetlenül utána nap együtt lenni. Így már teljesen esèlytelen a hónap szerintetek? Itt a görbèm http://www.ciklus.hu/images/diagramok/4 ... 64000_.png
Köszönöm ha ránèztek ès válaszoltok!
 


@saci0501:
Hőd szerint akkor volt ovu, amikorra behúzta. Lh teszteket melyik napokon használták?
 


@judit9696:
Igazából minden nap csináltam múlt hèten, kivève pont hètfőn...
 


Hát Saci0501, vagy volt vagy nem tudom tudom, ez édes kevés. Nagyon nehéz várakozni de egyebet nem tudunk most tenni. Max lőni a felesleges hcg teszteket idő előtt, ahogy én tettem tegnap, persze full negatív, de mitől is lenne még pozitív...
Jövőhonapban ha sikerült azért, ha nem azért megyek nőgyógyászhoz. Pont az elvileg és ovura időzíteni, így talán azt is megmondja hogy van e egyáltalán. De remélem azért kell mennem, mert pozitív lesz a teszt. Izgi minden esetre.
 


Sziasztok! A doki pénteken 16 mm-res petezsákot és szikhólyagot látott úgyhogy hatalmas az öröm, próbálom felfogni hogy sikerült ott van a pociban de hihetetlen még mindenesetre nagyon örülünk a férjemmel neki. Alig várjuk hogy lássuk újra
Kitartást mindenkinek
 
 


@judit9696: sajnos èn is feleslegesen lőttem el már kèt tesztet... Pedig tudom hogy nem kène. :( De ma reggel megfogadtam hogy csak akkor fogok ha kèsik. Borzasztó mennyire nem akarok csak ezzel foglalkozni,de egyszerűen nem jár más a fejembeb. Pedig lenne dolog bőven. Remèlem kövi hónapban akkor pozitív teszt miatt kell menned majd a dokihoz! Hogy tudja megmondani hogy van e ovu? Csak az utólagosan
 


@judit9696: sajnos èn is feleslegesen lőttem el már kèt tesztet... Pedig tudom hogy nem kène. :( De ma reggel megfogadtam hogy csak akkor fogok ha kèsik. Borzasztó mennyire nem akarok csak ezzel foglalkozni,de egyszerűen nem jár más a fejembeb. Pedig lenne dolog bőven. Remèlem kövi hónapban akkor pozitív teszt miatt kell menned majd a dokihoz! Hogy tudja megmondani hogy van e ovu? Csak utólagosan tudja, nem? Hogy mikor volt.
Norie nagyon gratulálok!!!!! :)
 


Nori01: gratulálok! 

Judit, Saci: valóban ezek a leghosszabb napok... tesztelni korai, de a várakozás idegörlő...

nekem zajlik a ciklusmonitorozásom, ma éppen egy szép, érőben lévő tüszőt csodálhattam meg a képernyőn, és nagyon örülök, hogy ebben a hónapban már eddig eljutottunk  biztatnak, hogy ez már az Inofolic hatása lehet! legyen úgy
mindenesetre nézegetik egy ideje az egyik petefészkem, mert gyanús, hogy cisztás, de csak az egyik,
ami még a jobbik eset; persze ettől lehet PCOS IR-rel (és a miómámról se feledkezzek meg, ugye...)
most mit mondjak? diétázom tovább, próbálok minél többet mozogni, szedem, amit kell, az érésben lévő tüszőmre gondolok és bízom a csodában  
nem akarok elkeseredni, mert attól a helyzet nem változik, csak a kedvem lesz sz@rabb, annak meg semmi értelme
az orvosaim (összesen hárman tartanak szemmel...) szerint sokat teszek már a diétával a javulásért, szóval így megyek tovább

tartsatok ki, csajok! lesz itt + teszt, előbb-utóbb 
 


@nori01:
Hatalmas gratula!
Ahogy bandibond is írja, látni uh-n az ovut, vagyos a tüszőt, de nem akarok hülyeséget írni, én is eddig csak olvastam.
Viszont csajok ma úgy döntöttem, hogy ezt befejezem. Amint lesz pozi tesztem, illetve utana igazolta az orvos, jövök, és írok nektek, de addig már nem akarok ezzel foglalkozni. Az első is ez után fogant meg, lehet tényleg van ebben valami, plusz miutan elment a nőgyógyászhoz, hogy minden oké e. Szept 11 re kértem időpontot, így ez is meg lesz, még lövünk egy vérképet a háziorvossal aztán ennyi. Egyszer már ment, fog menni most. Nektek is, hajrá mimdenkinek!!
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron