Új privát üzeneted érkezett!

En nem ertek hozzá de elvileg a hcg növekszik az jo,nem? Nekem ugye 2 nap alatt zuhant lefelé ... :(
 
 


Köszönöm szépen hattyú! Mi volt a baj? :(Ha nem vagyok indiszkrét?
 


Andi,nem tudom,hogy kesobb mennyire kell a hcg-nek duplazodni,az elso idoszakban 2-3naponta azt tudom.Most picit utanaolvastam,6000folott mar nem ketnaponta,hanem 4naponta duplazodik.Felteteleztem is,hogy belassul,ugyhogy az ertekeid szerintem tokeletesek!Ott lesz a baba is
 

 
 

Itt babaneten van egy marciusi zart csoport is.Itt barmit irkalunk mindenki latja.Ezert kellene elobb oda belepni,ott meg mar mindenki irhatja hogy kit kell felvennem es engem hogy talaltok meg ;)
 


@andica88:
Nem tudom konkrétan mi volt a baj ...9 hétben végezni kezdtem aztán nekem is nézték a hcg szintet ami csökkent..:(
 
 


@hattyu:
Vérezni
 
 


Sziasztok! Latom mar van zart csoport is, en nagyon a vegere huztam be ezt a marciust, marc 30. Vajon beferek meg ide? :)

 


Sziasztok!Rátaláltam a csopira és nagyin megörültem neki.Nàlunk rögös volt az út,jelenleg 10 hetes terhes vagyok.A negyedik lombikunk lett sikeres ês úgy nêz ki,h ráadásul ikreink lesznek.Nagyon félek,hogy minden rendben legyen,de azért próbálom magam nyugtatni,h minden rendben lesz :) Február vége,március elején fogok szülni a kalkulàtor szerint.Pénteken megyek először terhesgondozásra :) Mindenkinek boldog babavárást kívánok.Inez
 
 


Sziasztok meg egyszer! Vegigolvastam a beszelgetest, latom athelyeztetek a szekhelyeteket, barmelyik megoldas erdekelne, ha lehetne csatlakozni :) tudnatok infot adni rola? A zart babanetesbe nem irja ki nekem a jelentkezes lehetöseget.

 


@inez30:
Nagy nagy gratula az ikrekhez drukkolok nagyon hogy minden rendben legyen
 
 


@andica88:
Mikorra mesz dokihoz?megy a drukk!!!!! Várjuk a hireket
 
 


Inez gratula az ikrekhez! Mikor voltal dokinal ezelött?

En mult csutörtökön voltam, latzsott a petezsak es benne egy maszat, zörejek, szivhang miatt majd ket het mulva megyek. Ez nekem a 6. het.

 


@hattyu:
Köszönöm szépen :)
 
 


@hattyu:
Köszönöm szépen :)
 
 


@barbi009:
24-én voltam,akkor voltam 8 hetes 4 napos.Legközelebb pénteken kell mennem akkor leszek màr 11 hetes. Nagyon izgulok.Neked is boldog babavárást :)
 
 


Itt hogy a tökbe lehet a masiknak privat uzenetet kuldeni? Elkuldenem priviben az infot.Vagy hattyu,barbi,irjatok mar legyszi Ti,mert utana onnan mar konnyebben visszakuldom a valaszt ;)
 


@krisztynna:
En se tudok /nem találom hogy kell privatot írni...a zart csopiba jelentkeztem de nem kaptam visszajelzést :(
 
 


Kozben rajottem,h miutan en mobilrol vagyok,ezert nincs olyan buborek opcio,amire rakattintva uzit lehetne irni.S az a helyzet,h valaszolni sem engedett ra,de azota szoltam az adminnak es beenged titeket ;)
 


Sziasztok!
Köszönöm szépen, hogy így aggódtok értem.
Most nagyon jól esik. :(
Ma voltam az Uzsokiba megvizsgált a magán dokim. Hát a rossz hír, hogy megint nem látott semmit. Csak petezsakot. Ez érdekes mert múlt héten még amikor a sima rendelésén voltam a szakrendelőbe még szikhólyagot látott. Most nem. Csak petezsákot. Viszont nem tudni mikor fogant, lehet június végén fogant akár 30.-án akár. És mondtam neki, hogy 3 heteket késik a menstruációm. Aztán el küldött ott az Uzsokiba Hcgre. Még egyszer. Voltam ugye csütörtökön Hcg-n
Szombaton, majd hétfőn az az ma. Megint nőtt a Hcg-m. Csütörtök Hcg
 


Bocs Elkuldte hamarabb szóval a csütörtöki Hcg 20000
Szombati 29000
A mai 38000
Ezért a fő orvosnak szóltak és megvizsgált. Ő azt tanácsolta leletek eredményeim alapján, hogy várjunk még péntekig aztán újra ultrahang v. Majd ha még mindíg semmi még egy hét. És ha akkor sincs semmi akkor sajnos műtét. :(
És annyira szerencsétlen vagyok, hogy most szombaton utazunk Horvátba. Félek. De a főorvos azt mondta mennyek nyugodtan pénteken meg utazás előtt megvizsgalnak. Aztán hátha mire vissza jövök nyaralásból látszik a pici.
Szerintetek így bele mehetek a tengerbe?
Vagy inkább ne?! Nektek jó babavarast kívánok és sok egészséget! Puszi <3
 


@andica88:
Szerintem nyugodtan menj be a tengerbe, ez nem befolyasol semmit az a velemenyem. En is fogok furdeni, a tenger a legjobb viz amiben furodhetsz! Anno 7honapos terhesen csak a tengerben furodtem!

 


 


@inez30:
Szia,nem szeretnél a facebookos titkos csopiba jönni? Van egy ikres kismamink, aki nagyon várta már az ikres lelkitársát! :-D Az a csoport teljesen titkos, meg sem találni, ha nem vagy a tagja.:-)
 


Sziasztok! Lehet még csatlakozni, beszélgetni? ;) Gratulálok mindenkinek! :) 


Ma vagyok 7 hetes, a hátam mögött egy nagyon klassz 7 éves kissrác (meg sajnos két missed ab ) és most a Kistesó úgy néz ki március 25. körül érkezne hozzánk, már nagyon vártuk!!!  Eddig eléggé kalandosra sikeredett a dolog, méhen kívüli gyanúval fektettek 6 napig kórházban (közben csak szegény kis babácska nagyon pici volt még ), de azóta megmutatta magát és múlt hét csütörtökön a kis szíve is vert 


A dokim szeptember 13-ra hívott vissza, addig hematómával fekszem itthon és kezdek becsavarodni a várakozástól, már kiolvastam a témában az egész internetet :D :D :D 


Köszi a választ, 


Foxy


 


Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
 


@foxypepsi:
Szia! Huu ez tenyleg eleg kalandosan hangzik, de a lenyeg h minden rendben mar. En is irtam par naoja, es jelentkeztem a zart csoportba is, de igy latom hohy mar egyikben sem tul nagy az aktivitas, ahogy olvastam, valoszinu mar a korabban erkezok a facebookon folytatjak.
Gratul a szivhanghoz! En 5+5 nel voltam dokinal, ennis nagyon marc vege fele vagyok, akkor meg nem volt.

 


Sziasztok! Én is jelentkezem, március 12-ére vagyok kiírva. Az elején nem voltam rosszul, azt hittem, ezúttal megúszom, de a múlt hét óta állandóan émelygek... Jövő hétre hívott vissza a doki, remélem minden rendben lesz. @foxypepsi:  a harmadikkal nekem is volt hematómám, 6 hetet kellett feküdnöm vele
 
 


Sziasztok!

Csatlakozhatnék én is a csoporthoz? 
Ma vagyok 7hetes 5napos, határtalan az örömünk mert ma voltunk orvosnál és volt szívverés illetve minden rendben van. :)
Március 23-a körülre vagyok kiírva. :)
Mindenkinek jó babavárást kívánok!

 


@gabibabó:Van kedvem csatlakozni a titkoa csoportba :) Mi a teendőm?
 
 


@inez30:
Van itt egy zárt csoport, ezzel a névvel, abba kellene jelentkezned és ott meg mondják hogyan tovább :-)
 


Sziasztok, szeretnék csatlakozni a csoporthoz. 10 hetes vagyok (pont ma), március 12.-re várjuk a  kisbabánk. Voltunk már UH, megnéztük a drágát, minden rendben van, és a kis szívét is hallottuk. Down- kór vizsgálatra mentek? Körülöttünk sokan ellenzik, de 08.16.- án megyek, először vérvizsgálatra. Ti hogy vagytok ezzel a választható, de nem kötelező szűréssel?
 


@fklaudia89:


Mármint mit elleneznek?A kombinált vizsgálatot,vagy az amniót?
 


Sziasztok!! tegnap végigolvastam a csoportot! tök megörültem, hogy ennyien vagyunk hasonló korú babával a pocinkban :)  9 hetes vagyok és első babás. Szeretnék csatlakozni a zárt csoporthoz ha lehetséges még, akár a facebokoshoz is, írtátok, hogy titkos. Mi a teendőm


Fklaudia, én voltam Down szűrésen, illetve csak az első részén ami egy vérvételből és egy rövid UH-ból állt. majd 12 hetesen kell visszamennem egy hosszabb, fél- egy órás UH-ra ahol mindent leméricskélnek. Vigyor

 


Sziasztok! En nem tudok jelentkezni a zart csoportba, vagyis mar szerintem nem aktiv aki keszitette, igy nincs ki bevegyen :)
Egy hete kb irtam jelentkezest, de nem kaptam ra valaszt.
fklaudia: En ket het mulva megyek a vervetelre, mindenkeppen megcsinaltatjuk a down szurest, ez szamomra nem is kerdes.
gabibabo: nem sikerult jelentkeznem a zart csoportba? Elvileg jelentkeztem, de nem mukodik....

 


Sziasztok! Közben megneztem, es benne vagyok megis a zart csoportban, tudtok ti is jelentkezni? mert akkor beveszlek titeket, ha engedi ugy szivesen. ott mar nincsen aktivitas, folytathatnank ott, a többiek leleptek :)



 


@barbi009:


Szia,

Én megnéztem de nem tudok jelentkezni mert azt írja hogy ez a zárt csoport nem fogad új tagokat. :(


 


@fklaudia89:


Szia!

Én mindenképpen megyek Down szűrésre szeptemberben,ez elég fontos vizsgálat szerintünk.
Miért ellenzik körülöttetek? 


 


De otr senki nem reagal mar :( csinaljunk egy ujat ? Mit szoltok? Megprobalom es akkor tudtok jelentkezni!
S

 


@barbi009:


Jó ötlet! Ha meg tudod csinálni szívesen csatlakoznék :) 

 


Sziasztok! Nincs már itt senki? Én is szívesen csatlakoznék a csoporthoz :)
 
 


Sziasztok! Csak most találtam rá a fórumra, én is szívesen csatlakoznék a zárt fórumra, vagy a titkos csoportba facebookon! 
 
 


Sziasztok,
Van köztetek még aktív tag? Szívesen csatlakoznék a fórumhoz. (A zárt csoporthoz is jelentkeztem) Március 11-ére várjuk a kis tökmagot. A genetikai vizsgálaton túl vagyunk (ultrahang és vérvizsgálat). A baba várhatóan egészséges.

Van esetleg köztetek valakinek tapasztalata véleménye az őssejt levételről?

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
15+1 hetes kismama.
 


Sziasztok,
Van köztetek még aktív tag? Szívesen csatlakoznék a fórumhoz. (A zárt csoporthoz is jelentkeztem) Március 11-ére várjuk a kis tökmagot. A genetikai vizsgálaton túl vagyunk (ultrahang és vérvizsgálat). A baba várhatóan egészséges.

Van esetleg köztetek valakinek tapasztalata véleménye az őssejt levételről?

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
15+1 hetes kismama.
 


Sziasztok!
Létrehoztam egy segítő csoportot, témája a hipnoszülés, természetes szülés. A hipnoszülés alap pillére a pozitív gondolkodás. A hipnoszülés önmunka. Mélyrelaxáció, vizualizáció, légzéstechnikák, és az agy átállítása a pozitív gondolkodásra, aminek természetesen fizikális jelentősége is van (izmok működése, hormon termelés stb).
Illetve a szülés természetes mivoltának hangsúlyozása, "úraélesztése". Cél minél több boldog baba és édesanya, édesapa..család! Ha van köztetek olyan aki átélt már ilyet és szívesen segítene azzal, hogy megosztja tapasztalatait, vagy olyan aki érdeklődik a téma iránt, várjuk szeretettel a csoportban! https://www.facebook.com/groups/635244680186142/
 


Sziasztok! 

Van esetleg valaki aki még szívesen csatlakozna egy csoprthoz? :)
 
 


Sziasztok. Mi március végére várjuk a babánkat :)
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron