Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Várok mindenkit, aki a napokban tesztelt pozitívat! :)


Én csatlakoznék :-)
35 éves vagyok és február elejére várjuk a tesót. Már van egy öt éves kisfiam :-)

Nóri

Kép
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok!
Második gyermekemet várom, és nálunk is, mint Nórinál, a nagyobb most volt 5 éves.

Anna
 

 
 

Sziasztok. De jó! Gratulálok! :)
Nekünk is második baba, van egy 6 éves nagyfiunk!
Voltatok már orvosnál? Tünetek vannak?


Én múlt hét hétfőn voltam. Akkor egy kis pulzalo pont volt látható. Majd 11én megyek újra.
Anno a kisfiammal nem volt semmi tünet, most kis émelygés reggelente, meg a mellem feszül néha.

Nóri

Kép
 
 


Sziasztok tegnap voltam orvosnál Az uterus sagitális átmérője 38 mm-es, benne az endometrium 10 mm-es. Mko.az eletkornak megfelelő nagyságú és szerkezetü ovariumok Terhességre utaló jel az uterusban és a környezetében nem látható. ougiasban folyadék nincs. Majus 19 jött meg utoljára junius 14. -én kelett volna ujra teszteltem már menstruáció előtt mert duzzadtak a melleim halvány második csik volt . Ez most baba lesz ?


Sziasztok! Már napok óta figyelem, hogy van-e topik. :) Jönnék én is. Nálunk is kistesó lesz, február végén (vagy talán a szülinapomon, március elején), a kisfiam 2,5 éves. Én még csak sokára megyek dokihoz, júl. közepén, a nyári szabadságok miatt.

Lilypie Third Birthday tickers
boplacsek
Budapest
 
 


Viki, tesztelj újra. Ha baba, akkor mostanra már sokat erősödött az a csík.

Lilypie Third Birthday tickers
boplacsek
Budapest
 
 


(Viki, a menzesz várható idején a terhességből még semmi nem látszik, emiatt ne izgulj!)

Lilypie Third Birthday tickers
boplacsek
Budapest
 
 


@boplacsek:
Hétfőn viszek vizeletett.délutánra kész lesz .Mostmár a hétfőt ki várom.


@viktoria1990:
Drukkolunk!


Sziasztok! Először is gratulálok mindenkinek :) én egy hete teszteltem pozitívat, és egy hét múlva megyek először dokihoz. Első baba lesz, viszont egyelőre sajnos nagyon megvisel. A héten egyáltalán nem volt már étvágyam, alig bírok enni, 2 kilót fogytam. Mondjuk annak is örülök, hogy legalább nincs hányingerem, de sokszor émelygek, és semmit nem kívánok. Valaki volt már így? Mi segíthetne?

Hajni
 


Hajababa, próbálj meg kisebb mennyiséget enni, csak pár falatot, de azt többször egy nap. Hátha így :) Engem is jobban megvisel ez a terhesség, mint az első, folyamatosan hányingerem van, émelygek. Én is voltam 6 hetesen dokinál, aztán két hét múlva megint.

Ki hol szül majd? :)
 


Nekem is elég émelygősen indulnak a napok. Én is próbálok kicsiket enni többször. Az előző terhességemnél nem volt ilyen, kicsit meg is visel. Plusz még aluszékonyság van, bárhol bármikor elalszok :roll: De ez már a fiamnál is megvolt.

Én Pesten lakok, és a Róbert Károly Klinikán fogok szülni.

Nóri

Kép
 
 


Köszönöm :) igen, így próbálom túlélni. De képzeljétek, vasárnap megettem egy tányér húslevest. Persze nem kívántam, de aztán egyre jobban esett, és utána még egy kis husit is ettem zöldséggel, aztán este még vacsiztam is. Tegnap pedig tök jól voltam, ettem reggelit, ebédet, vacsit, gyümölcsöt is. Meg is ijedtem kicsit, hogy mi történt. Aztán mára elmúlt :D és visszajött a rosszullét... de azt hiszem ma főzök egy nagy adag húslevest a hétre, hátha segít. Én Győrben fogok szülni.

Hajni
 


Sziasztok :) Én tegnap tudtam meg, hogy babát várok. 27 éves vagyok és ő lesz az első :) Kicsit félek, hogy milyen lesz de nagyon várom 
 
 


Még nem voltam orvosnál, július 9.ére kaptam időpontot, addig meg izgulok. Tünetek: mellfájás nem kicsit :(
 
 


Sziasztok,
én ma vagyok 7+1 naptár szerint, de múlt heti UH alaján 3 nappal le vagyok maradva, de volt szívhang, ami csodálatos élmény volt!!! Volt/van így valaki, hogy nem azonos az UH és a naptár szerint?
Amúgy sajnos pontosan 1 évvel ezelőtt volt egy vetélésem, sosem lett szívhang, de csak 11 héten volt műtét, mert vártunk hátha... Sajnos akkor nem jött össze, most nagyon bízunk a párommal! Szóval kicsit talán jobban aggódom, mint ti ;)
Még egy kérdés, nekem nem igazán vannak erős terhességi tüneteim, pedig még a vetélés miatt progeszteront is írtak fel, így ezért is aggódom egy picit... Kicsit fájdigál a mellem, de még feküdni is tudok rajta, mert annyira nem vészes, illetve sűrűn kell pisilnem és persze folyamatosan tudnék aludni, de ez mindig is jellemzett engem, csak minimálisan fokozódott. Szóval van akinek kevés a tünete? Ez normális? Jelent valamit?
Na és még egy dolog, sajnos beteg vagyok... Hőemelkedés, és különböző légúti panaszok jönnek mennek hónapok óta, dokik értetlenül állnak a dologhoz... Antibiotikumot írtak fel, de nem merem beszedni. Van valakinek ilyen tapasztalat, nyilván inkább korábbi várandósságból?
Bocs, hogy ilyen hosszú lett, remélem nem lesz okom később már rá ;)

Nóri
 
 


Viki, lehet már tudni valamit, baba van a dologban?

Bia, én is csak 13-ra kaptam időpontot orvoshoz. :(

Nori, nekem sincs sok tünetem. Melleim fájnak, de fürdésnél érzem csak. Na de akkor nagyon. Néha szédülök, remélem igy marad nem lesz rosszabb. Az első terhességemnél sokat hánytam, hányingerrel keltem hányingerrel feküdtem. Kicsit furcsa is, hogy kb semmi bajom. Ja és mindig álmos vagyok. :lol:


Sziasztok :) ma egész nap fájt a hasam, kb.  2 óránként, aztán megint elmúlt...megint előjött. Azt olvastam, hogy ez normális ahogy tágul a méh. Szerintetek ?
 
 


Sziasztok!
Csatlakoznék én is hozzátok! Először is gratulálok mindenkinek! :)
Én 28 éves vagyok, szombaton mentem férjhez, vasárnap pozitívat teszteltem, aznapra nem vártam. Első baba lesz. Erős zárása volt a hètnek. :lol:
Nekem sincs semmi tünetem egyenlőre. Nem érzékenyebb a mellem mint bizonyos ciklus napokon, néha görcsölget a hasam, de kb. ennyi. Nem érzem magam fáradtabbnak, az étvágyam is átlag. Ez normális? :roll:


@ezmarfoglalt:
Nagyon gratulálok mimdkét eseményhez :-)

Nóri

Kép
 
 


Lányok, nem csinálunk egy zárt csoportot? Annyi mesélni-és kérdeznivalóm lenne, de engem pl nagyon frusztrál, hogy boldog-boldogtalan olvashat minket. Figyeljétek csak meg a csoport statisztikáit, hány oldalmegtekintés jut hány hsz-re... Értem én, hogy sokan nosztalgiáznak meg drukkolnak, de itt jó eséllyel személyes adatok is ki fognak derülni, akár rólunk, akár a gyerekeinkről. (Paramami megszólalt.)

Lilypie Third Birthday tickers
boplacsek
Budapest
 
 


@ezmarfoglalt Gratulálok nektek! :)

Nóri, ha nem pont középidőben fogant, akkor simán lehet pár nap eltérés, ha volt szívhang, emiatt szerintem ne aggódj. A miénk is szivárványbaba, utrogestant kaptál te is? Én mostanra kezdek jobban lenni, már nics nonstop hányingerem, csak bizonyos szagokra vagyok érzékenyebb.

@boplacsek csináljunk, én nem tudom, hogy kell :D
 


@ezmarfoglalt:
Ezt nevezem eseménydús hétvégének!
:-D gratulálok!

Mehet a zárt csoport, de valaki csinálja meg, én sem tudom hogy kell :lol:


Kőszönjük szépen a gratulációkat! Igazából egyiket sem fogtuk fel még.


@boplacsek:


szerintem mehetne a zárt csoport, támogatom!
aki tudja hogy kell, légyszi csinálja meg ;)

Nóri
 
 


Köszi mindenkinek, alvásidőben eljátszom vele, ha addig nem lép közbe egy technikai zseni. :)

Lilypie Third Birthday tickers
boplacsek
Budapest
 
 


@helianthus:


Én Progesterone Exeltis-t kaptam, gondolom az ugyanaz a hatóanag. Eleinte csak napi 1-et szedtem, de a 5+6 körül elkezdtem lehelletnyit barnázni és mivel annyira megijedtem, az orvosom mondta, hogy szedjek napi 2 db-ot. De mondta, hogy nem lenne gond a pici barnázással sem, ha sok a mellékhatása a gyógyszernek, álljak vissza az 1-re. Eddig egyáltalán nem volt vészes mellékhatás, kicsit aggasztott is (paragép vagyok... :D ), de tegnap elkezdődött egy elég durva szédülés, olyan jó szobaforgatós. Így most inkább kihagytam a reggeli progit, reméljük nem jön vissza a barnázás... Van/volt ilyen probléma valakinél?

Illetve a fogantatásról még annyit, hogy 21-én voltunk együtt a párommal, ez a középidőm és ehhez képest 3 nappal foganhatott a bébi. Elvileg lehetséges lenne egy késői ovu-val és néhány izmos kisfickóval :D De még azt is olvastam, hogy akár be is hozhatja a lemaradást, szóval próbálok nem aggódni ezen, mert ő már velünk kell hogy maradjon!!! ;)

Nóri
 
 


@ezmarfoglalt:


Szerintem még nagyon az elején vagy, lehet lesznek majd erősebb terhességi tüneteid, de lehet szerencséd is és akkor egyáltalán nem lesz tüneted, mert ilyen is van! ;)

Nóri
 
 


@bia1991:


Nekem is van ilyen görcsszerű, vagy nem tudom mi érzésem, és az első teherbe esésemnél is volt. Nekem eddig mindig azt mondták, hogy normális ez már az ilyen korai fázisban is!

Nóri
 
 



Lilypie Third Birthday tickers
boplacsek
Budapest
 
 


@nori85:


Köszi a válszt Nóri :)
 
 


Sziasztok.Jottem en is kozetek
 


Sziasztok, jelentkeztem a zart csoportba, de azert ide is irok.
Par hete mar furan ereztem magam, teszteltem es negativ lett, majd par nap múlva ujra, es pozitiv lett. Vam egy 10 eves lanyom, uh o masodik gyerek lesz. A kalkulatorok szerint februar vegi szuletessel :)
38 eves vagyok, uh nagyon izgulok, h minden rendben legyen. Es csak julius vegere kaptam idopontot a nogyogyhoz :(
A mindjart meg fog jonni erzes nem mulik, allando puffadas, szorulas, mellem majd szetrobban, latvanyosan nagyobb is lett.
Alhasam idonkent gorcsol es nagyon erzekeny.
Hanyas, hanyinger nincs, de egyes dolgoktol nagyon meg tudok undorodni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
 
 


Sziasztok Csatlakozhatok? 40 éves kismama vagyok a 13. hétben. Ez a második terhességem az első babát sajnos elveszítettük de most nagyon hiszem, hogy ezúttal minden rendben lesz. Holnap lesz a 12 hetes UH kicsit izgulok is. 6 hete nonstop émelygek ami használhatatlanná tesz de remélem hamarosan jön a boldog várandós időszak.
 
 


@gabo77:

Szia, fentebb irtak hogy van zárt csoport, jelentkezz oda.
 
 


Sziasztok! Ma voltam dokinál 12+6 vagyok!Eddig minden renndben, érdeklődni szeretnék hogyan lehet csatlakozni a zárt csoportotokba?Üdv,Niki
 
 


Sziasztok van itt valaki még aki februárba várja a babát?:)))

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron