Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! 11 hónapja próbálkozunk kis tesót összehozni,májusban megtudtam,hogy policiszta van bal oldalt,augusztusban stimulálással folytattuk a hozzásegítést. Vasárnap két csíkos lett a tesztem,de annyi kudarc után félek,hogy csak oda képzelem,megnéznétek?

https://ibb.co/hkY9Cz

Nagyon örültem mikor megláttam már a vizeletet,hogy nem átlátszó,első terhességemnél is pont így volt,aztán jött ez a teszt. Viszont azóta megint átlátszó,lehet mert sokat iszok....Tudom paraanyu túl aggódom a dolgokat,de júliusban a gyomrommal is gond volt,vér volt a vizeletben,lehet pont a ciszták miatt,és gyulladás...végül is lehet semmi köze nem volt a gyomromhoz,mert hasi ultrahangon nem láttak bajt. Hú ez zavaros lett...nézzétek el,ideges vagyok.

Dokihoz hétfő óta próbálok bejelentkezni,de senki fel nem veszi a telefont,ha igy megy hétfőig magán úton keresem fel.

Köszönöm ha valaki válaszol!


 
 


Szia!
Szerintem ez egyértelműen két csíkos!


Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
szifla
Budapest XIV. kerület
 
 


@szifla:


Köszönöm azóta még egy pozitiv lett :)
 
 

 
 

Sziasztok. Én új vagyok még itt . 11 napja késik hányinger és mellfeszules van. Ma voltam nőgyógyásznal ami elég érdekes volt,kikerdezett majd annyit mondott hogy kb.5 hetes terhes vagyok. De megsem vizsgált. Csak egy uh ra adott beutalót. Annyit mondott hogy normális hogy ha fajdogal a hasam. És tapintásra úgy se érezné még. Na ezzel nem vagyok előrébb főként hogy a tesztek negatívak. Erre meg csak annyit mondott hogy látott már csodát.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron