Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Várok mindekit szeretettel, aki áprilisban fog szülni.:)
 


Szia Noncsi!
Kezdődik a visszaszámlálás 

Csatlakozok az áprilisban szülők táborához 


 


Sziasztok! Én is csatlakozom a csapathoz, a mi babánk április végén érkezik elméletileg! Hallottátok már a szìvhangot? Ha nem, hogy bìrjátok a várakozást? Mi jövőhéten megyünk ultrahangra ahol remélem hallani fogjuk. :)
 

 
 

Sziasztok!
Létrehoztam egy segítő csoportot, témája a hipnoszülés, boldog, békés szülés, természetes szülés. A hipnoszülés alap pillére a pozitív gondolkodás. A hipnoszülés önmunka. Mélyrelaxáció, vizualizáció, légzéstechnikák, és az agy átállítása a pozitív gondolkodásra, aminek természetesen fizikális jelentősége is van (izmok működése, hormon termelés stb).
Illetve a szülés természetes mivoltának hangsúlyozása, "úraélesztése". Cél minél több boldog baba és édesanya, édesapa..család, és a fájdalom mentes szülés! Ha van köztetek olyan aki átélt már ilyet és szívesen segítene azzal, hogy megosztja tapasztalatait, vagy olyan aki érdeklődik a téma iránt, várjuk szeretettel a csoportban! https://www.facebook.com/groups/635244680186142/
 


@jjudie87:
Sziasztok!
Én április 7re vagyok kiírva. Már vagy 4 uh voltam de senki se mutatott szívhangot :( pedig első babám de senki se törődik velem. Majd talán a genetikai uhn halhatom végre. Az még egy hét adig várakozok.
 


Sziasztok!!!szeretnék én is csatlakozni hozzátok én ápr.2vagyok kiirva!! Már túl vagyok a 12 hetes uhn is minden rendeben van a picivel!!
biroheni23
Konyár
 
 


Sziasztok! Én ezt nem is értem, mit mutattak akkor, vagy mire tudtatok rákérdezni, ha nem mutatták a szívhangot stb.
Túl vagytok a 12. heti vizsgálatokon? Én Április 10-re vagyok kiírva 

Timi

 


@timyke89:
Hát én túl vagyok a 12. hetin most vagyok 14+4 hetes. A 12. hetin már mutattak szívhangot. Szinte semmire sem tudtam rákérdezni mert mindenhol csak hipp hopp lerázták. Most hogy már járok terhesgondozásra ott tudom feltenni a kérdéseimet sajnos átlag 5 hetente. De ez van. Én április 7re vagyok kiírva.
 


@zsazsika81:


Melyik kórházban van, ahol nem foglalkoznak veled és a babával? Terhesség gondozásra kórházba, vagy a dokihoz jársz magánrendelésre?

Többiektől is kérdezem, hogy terveitek szerint melyik kórházban szeretnétek szülni?
 


@timyke89:
Pécsre a szülészeti klinikára járok ultrahangra és a körzeti nőgyógyászhoz terhesgondozásra. Első baba és nem volt kitől kérdeznem sokmindenről nem tudtam hogy természetes e és mikor másodszor mentem oda azzal hogy görcsölök lecsesztek hogy ezzel mennek terhesgondozásra de sajnos ott sem fogadtak a védőnő a 11. hétig nem foglalkozott velem.
 


@zsazsika81:


Nekem is első baba, szerencsére nekem amikor az elején vérzésem volt, és kétszer voltam ügyeleten, mert féltem, hogy elmegy a baba, akkor mindenről tájékoztattak, mi miért van.
De pesten is kórház és doki válogatja.

Bízok benne, most hogy már a 16. hét körül vagyunk, mi is tapasztaltabbak vagyunk, és a dokik is másképp fognak velünk foglalkozni. :)
 


@timyke89:
Hát én is remélem most árra várok hogy végre megmozduljon :-)
 


Szerintem ez az az időszak, amikor a legidegőrlőbb.
Elmúltak a rosszullétek, orvoshoz havonta kell járni, addig a babáról nem tudsz semmit, minden oké-e, nem tudsz ránézni, stb. Így már énis nagyon várom, hogy megmozduljon, hogy tudjam jólvan :D


 


@timyke89:
Hogy vagy? Nekem még 3 hetem van az uhig már nagyon várom. Még nem mozog most vagyok 17+3.
 


@timyke89:
Bocsi hogy ide írok de nem találom itt a privát üziket és árra mit írtál.meg nem enged válaszolni
Nekem sajnos terhesgondozáson nem mutatják meg csak megvizsgálnak és ennyi. Majd november 19én láthatom útja már nagyon várom. Köszi én is jól vagyok bár most az elmúlt.2 napban elég erősen fájt a hasam.de hálistennek már elmúlt.
 


Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok. Április 28.a mi napunk. Túl vagyunk a nifty teszten ami negatív és kislányunk lesz. További szép napot mindenkinek. Habár ma az emlékezések napja van.

Lilypie Pregnancy tickers


Lilypie Second Birthday tickers



Szilvi
 
 


Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni
Én aprilis 22-re vagyok kiirva
Ausztriaban fogok szülni.
Mikortol hallottatok a szivhangot és mikortol mondtak meg hogy fiu vagy lany?
Üdv. Timi
 


@mantimi79:
Szia!
Én a 12. heti uhn hallottam elősször szívhangot. A nemét még nem tudjuk. Jövő hétfőn megyek 20. heti uhra talán majd ott már megmondják.
 


Sziasztok!

Mantimi Ausztriai kórházak és körülmények biztosan sokkal másabb, mint itthon, hogy hogy emelett döntöttetek?
Szerencsére a szívhangot nekem minden vizsgálaton mutatták. Nekem ma volt a 20. heti genetikai, viszont mivel a párommal úgy döntöttünk meglepetés lesz a neme, így én majd csak a megszületéskor tudok erről nyilatkozni :)
 


Sziasztok,

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. A harmadik gyerkőcöt várom, van két nagy már. Április 3-ra vagyok kiírva, bár kiscsajszit 1 héttel nagyobbra mérték. 
Ugyan a harmadik gyerkőc, de még okoz meglepetéseket és vannak kérdéseim, amivel néha elég tapasztalatlannak érzem magam, mert az első kettőnél nem voltak ilyenek. 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én alig bírok a napokban járni.
Úgy érzem, mintha egy hétig folyton spárgáztam volna. Olvasgattam utána, azt írják tágulás, de azért a 23. héten ez még nem túl bíztató ok. Van valakinél hasonló?

Ritus
 


Szia Ritus,
Gratulálok a harmadik csöppséghez :)

Nekem körülbelül a 18.hétnél volt olyan hogy mindakét vádlim, erek fájt, mintha énis előtte edzettem volna.
Azóta ez elmúlt.

A dokik mit mondanak?
Hol érzed pontosan az izomhúzódásokat?

Timi
 


Szia Timi,

A szeméremcsontomban, vagy körülötte, akkor 3 napig tartott, úgy mentem, mintha egy labdát tartanék a lábaim közt. Kérdeztem az orvosomat, mondta, hogy a tágulás. Azóta megint volt, most is 1-2 napig tartott. Néha tiszta parmaminak érzem magam, pedig alapvetően elég laza anyuci vagyok, de úgy tűnik az elsőhöz képest eltelt 10 év engem is megviselt. 

Hogy viselitek ezt a virusokkal teli időszakot? Nálunk most mindenki hazahordta a slágerbetegségeket. Volt hányás-hasmenés, vírusos torokgyulladás, én meg lavírozok a bacis nagyobban között, eddig csak egy kisebb hasmenés kapott el, enyhébb torokfájással. :)

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!

Ritus
 


Sziasztok,

Csatlakoznék én is hozzátok, 2019. ápr. 27. és máj. 1. az eddig saccolt szülési dátumaink.
Első babónk, aki velünk maradt. Tavaly volt egy terhességem, ami sajnos a 10. héten megszakadt. Meg a szívem is... :cry:
De most jól vagyunk, ő is, én is, ezért gondoltam, hogy írok Nektek.
Kislány, a dokim szerint is, meg a panoráma teszt szerint is, ami egyébként alacsony kockázatot jelöl mindenre. A genetikai uh-k is jók lettek, meg a korai cukorterhelésem is. Ja, még nem mondtam, elég idős első babás vagyok (41 leszek januárban), azért is kellettek ezek a plusz vizsgálatok.
Remélem mindenki jól van, boldog és zökkenőktől mentes babavárást Nektek!

Viki
 
 


Sziasztok!
Én is csatlakoznék. Ápr 2. és Ápr 19. közé vagyunk belőve. Ez csak azért fura mert az utolsó uh-n a doki (26+6 naposan) állította hogy mért értékek alapján már 28+2 nél járunk. Tehát vagy én vagyok teljesen lökött és nem tudok számolni (a védőnőmmel egyetembe) vagy szimplán kis Mogyoró úgy nő bent mint a gomba. Nem tudom melyik dátummal vagy melyik uh-n mért adatokkal kellene számolni. Valaki 5let?
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: