Új privát üzeneted érkezett!

Várom azokat a kismamákat akik 2019. júliusára várják babájukat 



 
 


Jelentkezem. 5 hetes és 5 naposak vagyunk! :)
 


5 hetes 1 napos :-)
 

 
 

Hugacsaka, hogy érzed magad?! Rosszullét?
 


@csokifej:
Engem egyelőre elkerül minden terhességi tünet. Semmi rosszullét, kívánósság sincs, talán egy picivel többet kell pisilni járnom, de ennyi. Nálad?

Nőgyógyásznál voltál már? Nekem csak 2 hét múlva lesz időpontom, addig izgulás.
 


Meme23
Csokifej
Nektek hányadik gyerkőc lesz?
 


@hugacsaka:
Nekem első :O :)
 


@hugacsaka:
Voltam már nogyogyasznal, csinált UHt, aztán jovoheten megyek vissza. Mondta hogy ad feladatokat.
Egyébként semmi olyan bajom nincs, ami a nagykönyvben meg van írva. Viszont a derekam fáj... , mellem feszül.
 


Sziasztok csajok.
Orvoshoz kedden megyek, akkor leszek 5+4 napos.
Nekem 3. baba.
Van már egy "angyal" fiam, egy lányom és ha minden terv szerint sikerült akkor a pocaklakó is fiú
:-D
Tüneteim nekem sincsenek.

@hugacsaka Neked első baba?



 
 


@meme23:
Nekem is 3. baba. :-) Van már 2 lányom, szóval mi most bevetettünk mindent a kisfiú érdekében (pl. Czeizel módszereit). :-D Kíváncsi vagyok sikerült-e. :-)
 


@hugacsaka:
Mi is úgyan így voltunk, remélem összejön.
Szurkolok nektek is!
Ismered a kínai fogantatási naptárt?
Nekem mind a 2-szer bejött.
Most fiút ír, remélem megint bejön.
Itt van róla kis infó.

http://picibaba.hu/pocakkal/elokeszulet ... asi-naptar



 
 


Sziasztok! Csatlakoznèk! Ha minden igaz holnap 6 hetes a pocakmanó, pèntekre van időpontom az orvoshoz. Nálunk második baba lesz,van már egy 15 hós tündèri kisfiam. Amúgy nekünk bejött a fogantatás naptár a kisfiamnál, most pedig elvileg kislányt mutat, szóval kíváncsi leszek. :-)

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém
 
 


Sziasztok :) nekem is a 3. Jön ! 7 hét+2 napos vagyok ! Viszont sajnos volt mar 3 vetélésem is . Most szedek progeszteront is , remélem minden rendben lesz! Holnap megyek a második uh-ra és nagyon izgulok Az első 5het +3 naposan volt és akkor volt 1mm es a drágám , a petezsák pedig 16 mm es:) kiváncsi vagyok holnap a kis szivdobogására!
 


Sziasztok!
Csatlakozhatok esetleg? Nem egészen júliusi baba, elvileg aug. 1 inkább. Én még csak tegnap teszteltem (3 db) pozitívat
Ha minden igaz akkor ma 5 hetes. Elég régóta próbálkozunk, úgyhogy remélem tényleg rendben van minden. 2 hét múlva megyek dokihoz :)

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


@meme23:
Igen, néztük a kínai naptárt is és aszerint is fiúnak kéne lenni. Bár a kínai naptár valakinek bejön, valakinek nem. Azért azt is néztük biztos ami biztos :-D, de a Czeizel módszerben azért jobban hiszek, annak van tudományos alapja is. :-) Majd kiderül, én is szurkolok nektek! ;-)
 


Sziasztok! Én is szeretnék csatlakozni, dokinál még nem voltam, de netes kalkulátor alapján július 27 a várható szülés. Első babánk, az utolsó menstruációm első napja október 20, ha jól számolom akkor 5hetes és 5 napos :) jövőhét szerdán megyek nőgyógyászhoz, remélem addigra lesz szívhang is! :)
 
 


Sziasztok ! Voltam uh-n és ninden rendben vilt hála istennek . Dobog a kis szive is 1,41 centisek vagyunk !
 


Sziasztok! Csatlakoznék én is ha lehet ;) Jól eső érzés volt az elején olvasgatni a (régi) beszélgetéseket, saját tapasztalatokat erre most itt egy topik ami engem érint. Én az első picit várom, de még nem igazán tudom elhinni. Szoknom kell a gondolatot és igazán beleélni sem szeretném magam az első szívhangig. De ott volt. Láttam - 5mm. :) Szóval várom a következő UH alkalmat és akkor majd megnyugszom és elkezdek hozzászokni a gondolathoz.
 


Sziasztok! Ma teszteltem pozitívat, tehát elvileg augusztusi baba lenne. Azért csak lenne, mert sajnos nekem már 2 vetélésem volt, és már így nehezen élem bele magam :( De azért bízom benne hogy minden rendben lesz most, egy ideje elég sok mindennel kezelnek, remélem beválik! Van köztetek egyébként aki szed progesteront?
 


Üdv az újaknak.
Én is megjártam az orvost a lányommal...
Kár volt, csak üres petezsákot láttak, vissza kell mennem 2 hét múlva.
Pedig direkt később mentem, mint a lányomnál, mert nála sem láttak semmit ezért befektettek 8 napra.

Nekem semmi tünetem nincs, bár a hányinger és a hányás eddig mindig elkerült.
Ti hogy viselitek van valami tünet?



 
 


Mi is voltunk pènteken orvosnál, 16mm-es petezsák, CRL 3,8 mm, èlènk szívműködès. 6+4-nek mondta akkor a doktornő, szóval akkor holnap leszünk 7 hetesek.
Nálunk pontosan azèrt nem lehet tudni,mert 15 hós kisfiam mèg aktív cicis ès mèg nem volt mensim a születèse óta, így csak a pozi ovuteszthet tudunk viszonyítani.

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém
 
 


Sziasztok!

Csatlakoznék én is:) Nekem 2.baba a kisfiam 37.héten sajnos angyalka lett a pocakban :( most 8hét 5napos a kis manó. Van szívműködés és pénteken megyünk újra. Alig várom,hogy lássam :) nekem a kínai naptár lányt jósólt. A Czeizel módszert nen ismerem azt,hogy kell számolni?
 


Sziasztok Én is csatlakoznék ha lehet. 42 éves vagyok, 3.baba, volt egy miss ab-om 8 hetesen nem volt szívhang 4 éve, 3,5 éve próbálkozunk, volt 1 stimulációm, 1 inszem, 1 lombik tavaly, de nem sikerült, most meg spontán összejött
Október 26.-án volt még utoljára, és nov. 30-án teszteltem 3 full pozit(erősebb mint a kontroll sík) ahogy számoltam, júli vége-aug.eleje
Múlt héten kedden voltam uh,elvileg 5+3 hetesen, a doki Azt mondta 6 hetes, 6mm élő embrió,jó szívműködés. Rá 2 napra pecsételő vérzésem volt-most is van
Remélem velünk marad
 


Szia charadine.
Sztem menj vissza a dokihoz. Írnak ilyenkor utrogestant. Én is használom a 12.hétig.

....
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Szia mokucica szedem napi 2*2 hüvelybe, +rutascorbin+magnerot. Tegnap már sajnos picit darabos is volt
Holnap megyek uh-ra. Nagyon félek h nem marad velünk
 


@88ntimea:
Az időzítés a lényeg, azt hiszem ez a Czeizel módszer. Mindenesetre mi az időzítésre feküdtünk rá :lol:



 
 


@charadine:

Gondolok rád.
Próbálj meg nem idegeskedni (tudom, nehéz) és minél többet pihenni.
Várjuk a híreket!
Kitartást!



 
 


@meme23:


Hát akkor ezzel elkéstünk de az az igazság, hogy teljesen mind egy csak egészséges legyen és mindenki legyen jól :) Én ma töltöm a 10. hetet. Ti hogy vagytok?
 


Sziasztok, én ha jól számolom mar lassan hat hetes leszek, és az augusztusi szülés. Viszont még nem választottam dokit és kórházat. Tudtok ebbe segíteni? Olyan kórházat keresek, ahol vannak alternatív vajúdási és szülési lehetőségek, pl vízbe, ahol a természetes szülést támogatják, ami bababarat, tehát egyből megkapom, nem viszik el, végig velem lehet, nem adnak neki cukros vizet,stb. Ehhez persze megfelelő nőgyógyász is kell, én elég aggódó vagyok, ezért fontos számomra, hogy a doki nagyon alapos legyen, szakmailag meggyőző, közbe empatikus, emberséges, meg tudjon nyugtatni, beszélgetős, nekem az segít, ha mindent részletesen elmond és a természetes dolgok híve. Kérlek, ha tudtok ilyen orvost írjátok meg a nevét, tapasztalatotokat. Illetve hogy a kórházak közül melyiket javasoljátok. Köszönöm szépen
 
 


Szia charadine
Kérlek gyere jó hírekkel, hogy minden rendben volt az Ultrahangon.

88ntimea: én tegnap töltöttem a 10.hetet.

Jut eszembe én még itt be sem mutatkoztam, csak a júniusi csoportba. Július közepére vagyok kiirva mensi alapján, de mivel ikrek lesznek, lehet előbb jönnek. Az én történetem rövidén. Éveken át küzdöttünk, hogy szülők legyünk. Dévai intézetbe jártunk. Kisfiam inszeminációval sikerült. 5 éves. Majd újra elkezdtunk járni, mivel tesót akartunk. Sikertelen inszeminációk, sikertelen lombik utáni ciklusban spontán lettem terhes a lányommal. Ő 2 éves.
A nyáron elvesztettem egy babát 5 hetesen, ő véletlenül sikerült. Azóta szerettünk volna harmadikat. Sikerült. Viszont a doki lesokkolt minket hogy 2én vannak. Azóta se hiszem el. Valószínű vissza kéne mennem devainal reklamálni.
Mivel 37 vagyok és mivel ikrek mi 100%-ra akarunk menni hogy egészségesek. Így január 8an ha meg tudják csinálni, akkor boholyvétel lesz. Félek tőle, de rossz tapasztalat van ismerős körben ikreknél sima kombinált teszt ügyében.
De bízok benne ha ez a 2 csoda megfogant bennem, hogy egészségesek és minden rendben lesz a vizsgálaton.
Van vkinek esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatba?

....
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!
Ma vagyok 8 het 1 napos terhes.
Csatlakozhatoj?

Manófalvi & Bende
KépKépKép
 


Sziasztok!
8hét 3 napos terhes vagyok, kedden megint megyek ultrahangra, két hete szép kis szívverésünk van, nagyon félek az ultrahangtól, sajnos fél éve ezen a héten halt el a babám :( !Első babát várjuk, nagyon :) ! Már 35 éves vagyok és 3 év után spontán sikerült. Nem tudom ti hogy vagytok, de én minden nap egyre rosszabbul vagyok, émelygés gyomorsav ezerrel, és rendkívüli fáradtság, gondolom a korom már rátesz erre. De nem bánom :) ! Meséljetek hogy vagytok kismamák :) !
klivett83
Aszód
 
 


Sziasztok. Csatlakoznèk. 11+2 napos vagyok ma. Holnap megyek a 12 hetes uh-ra.Eddig piszok rosszul voltam,most kezd javulni a helyzet. Ő lesz a második kincsünk. Van egy gyönyörű 4,5 éves kislányunk.

 


@babybumm:
Szia! Mesélj mi volt ma :) !Ez már a genetikai ultrahang?
klivett83
Aszód
 
 


Sziasztok. Annyira aktív a kismókuskám,hogy alig lehetett megmérni. Folyamatosan forgolódott,mocorgott, elúszott. A doki könyörgött neki :-D A 12 hetes uh szerint nem július 5 a dátum, hanem június 29. ( 06.30 a szülinapom ) cél: 5,8 cm. Minden tökéletes. A szívhangot megkönnyeztem.Egeszen fent volt a köldök magasságban bal oldalt.Sajnos képet nem tudtam szerezni,mert pendriveot nem fogadnak el már, nehogy vírusos legyen, a papír meg elfogyott. Ez olyan tipikus én. Nagyon izgultam, féltem,hogy minden rendben legyen. Szerda óta nem hánytam,de most vmi brutál jött rám. Ma még kidobom az tuti. :lol: :lol:

 


Kombinált tesztet is levették, 10 nap amire küldik az eredményt . Gondolom idén már ne várjam. Nagyon alapos volt a doki. Ti mikor mentek? Kombinált v integrált tesztet kértek?

 


@klivett83: szia! Hasonlo cipoben jarunk:)
Elso babat varjuk, 35 multam es 8 hetes, 5 napos vagyok
Nagyon durvan hanyingerem van egesz nap, immar ket hete. Eleg nehez kezelni munka mellett.
A vizsgalatoktol en is felek kicsit mindig, de remelem minden rendben lesz.
Nektek is drukkolok!:)
 
 


Babybumm: én a chorion biopsziát választom. Ikreket várok plusz 38 leszek mire megszületnek.

....
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok! Csatlakoznék. Én is augusztusra várom, 5 és fél hetes vagyolük. Voltam ultrahangon,de még csak a petezsák látszodott,ami teljesen normális. Jövö hét végén a kövi uh.
Remélem minden rendben lesz és lehet majd hallani a kicsi szivecskéjét
Tudjátok esetleg,hogyan lehet topic-ot létrehozni? Még ni cs 2019 augusztusra váró topic. Köszönöm a segítséget!
 


@babybumm:
Örülök a jó hírnek :-) Ez már hasi ultrahang igaz? Az istenhegyi géndiagnosztikába jelentkeztem be kombinát teszte, jan. 16-án megyek, alig várom. Akkor már jó nagy a babád, de aranyos lehetett már!
klivett83
Aszód
 
 


@klivett83:
Igen hasi új volt. Január végén amikor megyünk a magánorvoshoz remélem már látjuk ki lakik odabent. Én nem mentem külön magánkórházba egyik kötelező uh-n se az előző terhesség alatt. Most se szándékozok. Ami extra volt a 4D (27-28 hetesen) és a kombinált teszt.Annak még várjuk az eredményét.

Valaki van itt benne a fb 2019 júliusi babák csoportban?

 


@camy:
Szia! Igen nagyon hasonló a helyzetünk :) ! Itt ülök a kanapén kb.fél órája és nem bírom magam rávenni, hogy nekiálljak a sütésnek, azt hiszem most tetőzött a rossz közérzet is, ma egész nap tart.
klivett83
Aszód
 
 


Sziasztok, csatlakoznék. 7 hetes terhes vagyok, augusztus elejére várjuk a babát.
Csütörtökön voltam orvosnál, már a szívhangot is hallottam.:)

Kép
Kép
Kép
 
 
 


@csilla0124:
Sajnos én sem találom, hol lehetne új topicot nyitni.

Kép
Kép
Kép
 
 
 


@eszterbabe:
Igen,az augusztusra babát várokra gondoltam,igy éppen Te is beleesel,ahogy látom! Gratulálok! Most voltál elöszür uh-n vagy már elötte is?
 


@csilla0124:
Most voltam először, januárban védőnő, háziorvos...Már rutinos vagyok, 3. baba lesz.:)

Kép
Kép
Kép
 
 
 


@eszterbabe:
Gratulálok!!! Fave-n van ilyen csoport,ha érdekel! További jo babavárást! :-)
 


Sziasztok lányok ki hogy van? Én ma vagyok 8+3 hetes, a 8.héten úgy néz ki elmúlt a pecsételés(lekopogom) a doki nem tudta megmondani mitől lehetett.
Az lenne a kérdésem, nem tudom ki tud segíteni, 42 vagyok, és milyen vizsgálatokat érdemes megcsináltatni, és mikor? A saját dokimhoz kb a 10.héten jutok, eddig sztk-s dokinál voltam de csak szívhang öt néztünk, igazán nem foglalkozott velem.
 


@charadine:
Azt mondják 35 év felett ajánlott Down-kór szűrésre menni.

Kép
Kép
Kép
 
 
 


Sziasztok! Jól olvastam ,hogy omega 3-at szedhetünk?
klivett83
Aszód
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron