Új privát üzeneted érkezett!

Van már egy fiunk aki 4 éves. Ő spontán fogant teljesen problémamentes volt a terhesség és a szülés is. Nálunk is esett esik a hó. Én várom a karácsonyt, imádom,lehet nem is csoda hiszen december 24-én születtem. :) Szerintem jó ötlet a fb - os csoport, talán ott aktívabbak is lennénk hiszen azt talán többet látjuk :D


Én is benne vagyok a Facebook csoportban :)
Ma töltöttem a 16. Hetet, kedden megyek a dokihoz, alig vàrom :)
Màr làtszik egy kis pocak nàlam, nem igazàn lehet màr behúzni :D
 
 


@hopihecske85:




Hopihecsje85 : én is ikreket várok. Csak nekem itthon már van 2. Egy 5 éves és egy 2 éves. Ti milyen genetikai vizsgálatot valasztottatok? Nekem a dokim a korom plusz az ikerterhesseg miatt a chorion biopsziát (remélem jól írtam ) javasolta. Január 8 ra megyünk reggel. Kompinalt tesztben nem bízok rossz ismerősi tapasztalat miatt.

....
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Sziasztok!
Júni 3-ra írtak ki első babámmal, és nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a topikot. Csatlakozhatok?
 
 


@mokucica:
Szia! Nekünk két lehetőséget ajánlott a doki a kombinált és a szabad DNS tesztet (panoráma plus azt hiszem). Mi sem a kombináltat választottuk, hanem a teljesebb körű tesztet,ami 99,9%os megbízhatóságú.


Sziasztok! Junius 21.-en jon a pici. Elso baba. 25 eves vagyok, nagyon gyorsan hoztuk ossze, elso probalkozasra :) Dec 14-en volt a 12. heti UH, es csinaltattunk kombinalt tesztet is, annak 3 nap mulva van eredmenye, de UH alapjan minden tokeletesen rendben, sot a doktor ur magabiztosan bejelentette, hogy kisfiu. :) puszi nektek es jo babavarast! :)
 
 


Köszi Hopihecske

....
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok! Mi ma voltunk uh-n. 13 hetesek vagyunk. Egy lány és egy fiú :) és minden rendben van a picikkel. Holnap megyek vérvételre, annak 2 hét múlva lesz eredménye.


Gratulálok.

....
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Hétfőn voltunk a 18 hetes uh-on, most már biztos, hogy kisfiú és minden rendben volt vele.
A savam kikészít, így a háziorvos írt fel savcsökkentőt, várom a megváltást tőle. :) Fejem is sokat fáj sajna.
Ti hogy vagytok?
 
 


Sziasztok!
Remélem mindenkinek jól teltek a karácsonyi ünnepi napok.
Gratulálok az ikrekhez! 
Hozzánk minden nap jöttek, úgyh mindig volt sütés vagy főzés vagy mindkettő. :D 
Bár a rokonok tudták a hírt, még senkitől nem kértünk a Picurnak semmit. Hugom nem bírt magával és kaptunk tőle egy saját magát billegető pihenőszéket. 
A héten megkezdtük a 17. hetünket.
Ti már éreztétek a baba vagy babák mozgását? Én alig várom. Párom is. Édesem azt hitte, hogy majd a baba szívverését is hallani fogja a hasamon hallgatózva. Szegényt kiábrándítottam, hogy azt csak készülékkel fogja.
Ti kajákkal hogy álltok? Kívántok konkrét ételeket, ízeket?
 
 


Sziasztok! Már régen nem írtam. Beléptem a 15. hétbe. Elutaztunk Londonba is, kicsit feltem a repulotol de minden rendben. Itt lesz a szuletesnapom szilveszterkor. Megjott a panorama teszt eredmenye is, minden alacsony kockazat. Kislany:) mar van egy 17 éves lanyunk. Ugyhogy hugocska lesz. Gondolkodunk s nevekem is. Az Emili, Roza Es az Anna van eddig. Szerintetek? A nagy Lili Anna
 


Sziasztok! (Üdv az újonnan csatlakozóknak is)
Nekem is megjött a Panorama eredmenye es minden OK plusz kisfiú Apukája nagyon büszke
12 hetes UH is rendben volt. Ma léptünk a 15. hétbe és alig várom már, hogy érezzem a mozgását.
Végül lesz Facebook csoport?
Boldog új évet Nekünk


@mandarin:
Mindhárom mév magyon szép, de nálam valahogy az Emili nyerő


@melinda1326: Én az az Emili fele hajlok most. Nagyon orulok hogy jo lett neked is a panorama teszt! Nekem a panorama extrat csinaltak, de csak 6 eredmeny jott meg 13-Bol. Neked melyiket csinaltak? Ami megjott az kevesebb mint 1/100000-hez 5 helyben Es 1/90000-hez egy helyen. Sajnos csak szerdan lesz a labor. En tegnap ereztem valamit, de a ferjem szerint kizart hogy a babat. De szerintem meg Igen :) megvolt a pici elso repuloutja is, bar talan most inkabb otthon maradtam volna, csak szulinapom van es mar egy eve megkaptam ra ezt az utat. Nalunk is aposom kisfiut szeretett volna, de hat be kell ernie meg egy lannyal :D En meg csak Azt szeretnem hogy egeszseges legyen.
 


Ja ezt s repulset mar irtam. Csak aggodtam Nagyon. Pedig maskor meg mindig utazunk. De ez mas.
 


@mandarin:
Igen az Emili az jó választás lenne Mi jelenleg a Márk és az Ádám között vagyunk döntésképtelenek
Mi a Panorama extrat csunaltattuk es nekem is a 6-bol 5 esetben 1/10000-hez es az utolso vmilyen rekácios szindroma lett 1/9000-hez. Én nem tudom mit kellene ereznem, de par het es mar tuti erezni fogom
A repules nekem allando volt december 23-ig, mert a munkam resze es nem volt semmi gond. A dokim azt mondta, h ha jol vagyok akkor mehetek. Utanaolvastam es akkor van kockazat inkabb, ha neked van barmi problemad (sziv-es errendszeri, trombozisra valo hajlam stb) kicsit ritkabb a levego, mint 2700-3000 meteren a hegyekben. Szoval nekem nem volt gond, de akkor neked sem


Erdekes hogy nekem is pont igy jott ki a panorama eredmenye. Felhivtam a klinikat, mert a maternityre jarok es ok sem tudtak Hol a tobbi eredmeny. De akkor mas sem kapott tobbet. En ilyen jonni utazo vagyok, a lanyom repulte mar korbe a foldet azsiatol delamerikaig. Nekem a Mark tetszik jobban, dr az Adam is szep!
 


@mandarin: nem “jonni” hanem hobbi utazo
 


Sziasztok,én is betöltött 14 hetes vagyok már. Előbbre hozták a dátumot a méretei alapján. Kombinált teszt profi.Alacsony kockázat. Mi a nemét majd január végén tudjuk meg( remélem) . Nekünk fiú nevünk nincs. Lány van, egyenlőre. De hát messze még a június vége.

 


Sziasztok! Mi a héten várjuk a panoráma teszt eredményét. Már nagyon izgulok, remélem minden rendben van. Facebookon van egy 2019 júniusi babák csoport ;)


@hopihecske85:
Köszi, jelentkeztem. Van bent más is innen? A júliusi babás csoportban benne vagyok fbon.

 


En nem talalom ezt a csoportot. Titkos csoport? Vagy minden ismerosunk latja ha csatlakozunk?
 


@hopihecske85:
@hopihecske85:
Köszi én beléptem a csoportba vagyis a juniusiba es a sima 2019-esbe is jok mert aktivak


Megtalaltam!
 


Én is elküldtem a jelentkezésemet Fb-n a csopiba.
Lenne egy buta kérdésem...
Van itt valaki aki esetleg félt attól hogy milyen érzés lesz majd amikor megmozdul a baba?
16.hétbe vagyok és nagyon félek hogy majd bepánikolok ha hirtelen megmozdul bennem valaki.
 
 


@mandarin:
Hétvégén lett titkos a csoport.


@magin:
Cuki amit kérdezel. De nem kell olyanra gondolni hogy egyből karatezni fog. Szépen fokozatosan kezded el érezni ahogy el kezd odabent mozogni. Először pici nem is kifejezetten mozgást érzel hanem érzed majd hogy az a fura érzés, mindenki másként érzi, az ő lesz. Inkább jó érzés lesz mint félelmetes. :)

Bár hozzá teszem nekem ez a második terhessegem és volt eddig három alkalommal olyan érzésem mintha valaki belülről megnyomott volna. Na ezen meglepodtem de egyáltalán nem biztos hogy a babok voltak :)


Megjött a panoráma teszt eredménye. Alacsony kockázat és megerősítve hogy azegyik fiú és a másik lány :)


@hopihecske85:
Mi a csoport neve ? Szeretnék csatlakozni :)
Én beléptem a 19. Hétbe. Kedden megyünk 4D ultrahangra, màr nagyon vàrom.
 
 


Sziasztok! Szeretnék csatlakozni hozzátok, én június 2-ára várom a harmadik gyermekünket. A két gyerkőcömnél is olyan jó kis csapat kovácsolódott össze, de annak már 10 illetve 12 éve. Remélem most is ilyen szerencsében lesz részem.
Még nem sikerült visszaolvasnom minden hozzászólást, de ha befogadtok, akkor ezt hamar pótolni fogom.
 


Lányok privát üzenetben írtok nekem, a fbon lehet be tudlak titeket tenni a csoportba. Megbeszélem a többi adminnal. ;)

 


@magin:


Szia!
Nem kell félni, esetleg meglepődsz a szokatlan érzéstől. Én már alig várom, hogy biztosan érezzem, ez a mozgás a baba volt. Időnként érzek kis, rövid belső nyomást (19. héten vagyunk), de első baba révén nem vagyok biztos benne. Pedig le kéne jegyezni az elsőt, kérte a védőnő.
Párom szintén várja, de neki még többet kell várni. 

 
 


Milyen néven talàllak meg a Facebookon? :)
 
 


Írtam már az egyik adminnak,de nem reagált még.

 


Sziasztok. Tavaly márciusban műtöttek endometriózissal, ott közölték hogy spontán sosem leszek terhes csakis lombikkal. Mi azt a férjemmel nem akartuk így lemondtunk arról hogy szülők leszünk. Aztán októberben késett a menstruációm 2 hetet,és akkor pozitívat teszteltem. Addig míg az orvos meg nem erősítette hogy tényleg babánk lesz el se akartuk hinni. Most csütörtökön töltjük a 21.hétet, június 20-ra vagyok kiírva. Kisfiúnk lesz akit Tamásnak fogunk hívni. Szóval mi nagyon boldogok vagyunk a férjemmel. Ja és szegedi vagyok. Boldog babavárást mindenkinek
 
 


@nikki30:
Hihetetlen! Csodás kisbabát nektek!
 


@babszi24:
Nagyon köszönöm már rendesen mocorog a drága, nagyon várjuk
 
 


Sziasztok.Kivel mi újság?

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: