Új privát üzeneted érkezett!

@hugacsaka:


Olyasmi igen, kb egy hét. Én is nagyon izgulok, de próbálom magamat nyugtatni, hogy ha most nem, akkor a következő alkalommal sikerül. :) Csak pozitívan (üzenem a tesztnek is!!! :D :D :D )
 


@zsyzsy88:
Húúú, én nem bírtam ki és ma vettem egy korai terhességi tesztet. Ez elvileg 4 nappal az esedékes mensi előtt már kimutathatja. Úgyhogy egyet csinálok holnap reggel, az naptár szerint a nem várt előtti 3.nap, ha a naptár szerinti d átumot nézem. Az 13.-ra jelölte a következő mensi 28 napos ciklus sál számolva. Nekem legtöbbször 28 napos, utoljára pl. 29 napos volt. De ha ezt nézem, akkor is már 4 nappal a nem várt előtt leszek.
Nagyon nem bírok már magammal, de lehet, hogy még nem fogja kimutatni és akkor csalódott leszek. Akkor a második tesztet szigorúan csak a nem várt napján fogom megcsinálni.
És persze az is lehet, hogy nem jött most össze. Igazából erre számítok most, nem érzem úgy, hogy összejött. :-(
Te is korai tesztet fogsz csinálni?
 


Megcsináltam reggel a tesztet. Ennél negatívabb nem is lehetett volna. :cry: A tesztcsík full fehér volt, még egy nagyon halvány csík se jelent meg. Ezek után nincs értelme megcsinálnom a 2.tesztet a nem várt napján, mert az 3 nap múlva lenne esedékes. És szerintem ha lenne baba, akkor a korai terhességi tesztnek ma már legalább egy halvány kan csíkkal jeleznie kellett volna. :-( Most nagyon csalódott vagyok.
 

 
 

Azt akartam írni, hogy "halvány csíkkal". A teló tette közé, hogy "kan".
 


@hugacsaka:


Nah szia! Ma kora hajnalban nekem is bekopogtatott a menzesz, így visszaszámolva, másfél nappal hamarabb volt az ovuláció, mint a teszt mutatta. Azért is vagyok mérges egy picit, mert éreztem, hogy nem okés ez a teszt, de csak ezt erőltettem. Nem baj, most majd. :) Így nem is csoda, hogy nem jött össze, hiszen eléggé elkésve érkeztek a katonák. 

És te se csüggedj, inkább hallgassunk a megérzésekre, ne csak a tesztekre. :) 

Azóta azért megcsináktad a második tesztet?
 


@zsyzsy88:
Szia! Igen, az én tapasztalatom is az, hogy nem sokat érnek ezek a tesztek. Aszerint nem is volt ovum, mert mindig halványabb volt, mint a controlcsík. Viszont szerencsére nálam mindig jelentkeznek az ovus tünetek, így én arra jutottam, hogy biztos volt.

Ma kellett volna megjönnie, de semmi. Reggel megcsináltam a második tesztet, az esélytelenek nyugalmával, a full negatív után. Viszont ma egy nagyon nagyon halvány, alig látható vonalak megjelent.
Szóval most fogalmam sincs, mert ez ráadásul 10-es érzékenységű volt, ha pozitív lenne, szerintem ma már nagyon erősen látszódnia kéne.
 


Nah szia! Mi történt azóta?
 


@zsyzsy88:
Szia! Hétvégén csináltam mégegy tesztet, 25-ös érzékenységűt. Pozitív lett.
 


@hugacsaka:


Gratulálok!!! :)
 


Köszönöm! Drukkolok, hogy a következő próbálkozásnál nektek is összejöjjön.

Még igazából fel se fogom, olyan hihetetlen. Tünetem sincs semmi. Időpontom csak 2 hét múlva lesz. Szerintem majd csak akkor fogom "elhinni".

Legyen minden rendben, aztán utána jöhet az izgulás, hogy sikerültek-e a praktikák és fiúcska lesz-e. :-)
 


@hugacsaka:


Szia!


 


Köszönöm a drukkolást! :) Képzeld, jól drukkoltál, mert ma pozitív lett a teszt. :) Még én sem fogom fel. Nagyon izgalmas! :)
Augusztus 20. lesz a nagy nap a naptár szerint. Neked? :) Ott is minden rendben? :)

 


@zsyzsy88:
Szia! Jajj de örülök nektek!! :-D Pont tegnap gondoltam rád, hogy már rádírok mi újság veled. Nagyon szuper!
Én tegnap voltam az első UH-on, naptár szerint 7 hetes és 5 napos voltam tegnap és júl.24. lesz a nagy nap. Uh méretek szerint pedig 7. hét és 3 napos volt, a nagy napot júl.26-ra tippelek. És bizony az a pontos, mert ugyebár tudom mikor voltunk együtt, és a naptár szerinti dátummal visszaszámolva még nem volt akció. :-) Szóval júl. 26. Ha jól érzi majd magát odabent és ráhúz még 2 napot, akkor pont Apa szülinapján fog megszületni.
OH, és volt már szívhang is. :-)
Most, hogy láttam, már fel merem fogni, bár még furcsa.
 


Illetve szívműködés volt. Meghallgatni nem hallgatta, csak mutatta, hogy szépen ver a pici szíve.
 


Sziasztok!

Szívesen csatlakoznék hozzátok, ha még lehet.
Mensi alapján 8 hetes vagyok ma, de a doki mérései alapján csak 7+3. 

Üdv, mat

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok! 


 


Uhh, tegnap volt egy kis ijedelem. Pecsételtem egy kicsit, de kiderült, hogy semmi baj. Ma megyek először a terhesgondozásra, a pici ma töltötte a 9. hetet (8+0). 

Szia mat92! :) Mi a helyzet? :)

 


Sziasztok! 


Minden rendben arrafelé?

 


Én február 5-én megyek 12+0 első hivatalos ultrahangra :)
 


Gratulálok nektek lányok én is kisfiura vágyó anyuka vagyok de eddig sikertelen minden próbálkozás. De nem adom fel csak lesz egyszer nekem is kisfiam a már meglevő lányaim mellé akiket természetesen imádok addig is drukkolok mindenkinek hogy teljesüljön a vágya hisz mindenki megerdemli a kis csodát.
 
 


Sziasztok!

Zsyzsy88, köszönjük szépen a gratulációt! Örömmel olvastam, hogy kismama vagy és én is gratulálok a Picurihoz!

Hugacsaka, Mat92 nektek is gratulálok!

Jó egészséget és boldog babavárást mindannyiótoknak!

Remény4, írtam a másik csopiba, de a lényeg, hogy szerintem jókor vagytok együtt, csak így tovább, jönni fog a bébi! Kitartást! Közben olvastam, hogy lányaid vannak, gratulálok hozzájuk.

Mint aki ráérzett, hogy benézzek...

Ki milyen praktikákat vetett be a kívánt nem eléréséhez?
Majd írjátok meg, hogy működött e.

Megpróbálok aktívabb lenni (ide írok majd), Remény4 ha kérdésed van szívesen válaszolok és segítek.
 
 


maja 33! köszönöm épp olvastam a másik topikban egyelőre reménykedem és megpróbálom nem feladni kitartó leszek hisz ahogy a másik topikban is írtam csoda azért van :-D. Igazad van ez tényleg olyan furi hónapok óta kutakodom és olvasva a hozzaszolasodat azonnal cselekedtem és írtam :-) Köszönöm segítségedet előre is és megegyszer gratulálok!
 
 


@remeny4:

Szia! Őszintén sajnálom a történteket és természetes, hogy egy kis időre van szükséged.
Gratulálok a 3 lányodhoz, az biztos, hogy minden gyermek egy külön kis csoda. Velünk is megtörtént a csoda már 2x, a kislányunk éppen inszeminációra küldés előtt fogant, a kisfiúnkra pedig azt mondták a várandósságom elején (akkor méhlg nem tudtuk a nemét) hogy lehet meg
 
 


sem marad. De végül itt van épen és egészségesen! Csakis Istené a dícsőség értük, hogy vannak nekünk.
Ha úgy érzed készen állsz ismét a babára akkor gyere majd és írj. Nem baj ha nem sikerült feltölteni a képet, majd anélkül is megoldjuk.
Egyébként, itt ebben a topicban Tulipán írása is sokat segített értelmezni az Lh tesztet, konkrét példák is vannak.
Ha gondolod majd olvass utána, a topic elején van.

Köszönöm szépen neked is a gratulációt!

Minden jót kívánok és azt, hogy ebben az évben ismét kismama légy!
 
 


Maja 33 köszönöm tanácsod a héten vissza olvasom a topicot remélem a lányok is engedik. Folyamatosan benezek lássam mi történik veletek remélem te is leszel néha persze ha a kis csodáid engedik :-) Zyzsy88 szurkolok neked várom az új fejleményeket holnap nagy Nap! Üdvözlök mindenki!
 
 


@maja33:


Szia! Most vettem észre, hogy itt is írtál. Én nagyon-nagyon-nagyon-nagyon szeretnék kisfiút, és azt hiszem, mindent megtettünk érte.  1. Pontban az ovuláció napján (szinte órájában) öhm, nos akkor támadott le apjuk.  Van egy finn mondás, miszerint ha a sexben nincs "szeretet", akkor kisfiú lesz. De ez inkább babona. Hát a férjem nem volt túl "kedves".  2. Nekem volt előtte/közben orgazmusom, így a természetes lúgosítás is megvolt. Őszíntén, az öblítést már nem mertem bevállalni, féltem, hogy nagyon nem engedi át még az Y katonákat sem. 3. A férjem ivott egy erős fekete kávét, ahogyan én is. 4. Utána gyergyában álltam sokáig, és mondam a katonáknak, hogy fiúk előre, aki elsőnek odaér, kap egy sört  Azóta már háromszor álmodtam vele, ebből kétszer fiócska volt, harmadik alkalommal meg először lányt mondtak rá, aztán mégis kisfiúnak született 

 


Amúgy tgenap volt a 12+0 első ultrahang. Sima 2D-s értő szem is nehezen lát valamit.  Mindene megvan, egészséges, nagyon sokat mozgott (mondjuk előtte futni kellett vagy 200 métert, mert rossz helyen várakoztam, lehet azért), és szanaszét voltak a lábai. Apósom szerint csak a kisfiúk ilyen szemérmetlenek, de még nem látszódott semmi. 2cm-rel nagyobb mint társai, 7 cm, de erre is azt mondta a bába, hogy ez lehet a ficánkolástól is, mármint, hogy nehezen tudta megmérni.
Ti hallottatok már a NUB teóriáról?
 


@zsyzsy88:
Szia!

Az igen, ti aztán tényleg minden tőletek telhetőt megtettetek a kis fütyisért. Szívből kívánom, hogy teljesüljön a vágyatok!

Az ovu napját hogy lőtted be? Lh teszteltél vagy a tested jeleit figyelted?

Örülök, hogy minden rendben a Picurival! Legközelebb már biztosan fog látszani, hogy ki is Ő. Mikor mentek majd ismét?

Erről a teóriáról nem hallottam sokat, de anno a kislányomnál mondta a 12 hetes UH-on egy idősebb, profi orvos, hogy a kinézete alapján kislányra tippelne. És ekkor magyarázta el, hogy miért. Ez volt ez a teória szerintem. Sokat látott, tapasztalt orvos, ezért el is hittük egyből neki. Amúgy tényleg kislányunk lett akkor.
 
 


@zsyzsy88:

Mondott esetleg valamit az orvos a teóriával kapcsolatban?
 
 


Zyzy88 úgy örülök hogy minden rendben van veletek anno nekem a harmaskanál a doki azt mondta az uh alapján valószínűleg lány mert a jobb oldalon van a Placenta és a szikholyag is nem tudom hogy ez nub teória e? Ti aztán tényleg mindent megtettetek a cél érdekében tiszta szívből kívánom hogy kisfiú legyen a pocaklako!
 
 


@maja33:


Szia!
Nem, egyelőre nem mondtak semmit sem, ezt is magam kutattam ki.  NUB-nak hívják azt a külső nemiszerv kezdeményezést, ami ilyenkor a 12. és 15. hét között minden nemű magzatnak van. Azért nem szokták ezt emlegetni, mert akkor nagyon hamar meg lehetne mondani a nemét. A ez a kezdeményezés felfele áll a fenékhez képest, akkor fütykös lesz belőle. Ha a fenékhez képest párhuzamosan, vagy lefelémutatóan, akkor pedig nuni.  Sajnos csak angolul találtam forrást:
https://www.goodtoknow.co.uk/family/bab ... eeks-79866

Ez jobban elmagyarázza:
http://www.onetoonemidwives.co.uk/infor ... nub-theory
 


A nubrol eddig nem hallottam utána néztem annak amiről én beszéltem azt Ramzi elméletnek hívják ha gondolod olvass utána hátha segít egy keveset. A clearblue tesztel kapcsolatban lenne kérdésem mint írtad mikor bejelzet akkor voltatok együtt másnap csináltál e tesztet? Vagy ezeket a digitalisokat már nem kell másnap megismetelni? Mikor kell menj a következő uh ra?
 
 


@remeny4:


Szia! Ez a clearblue ovulációs teszt (kb 18ezer Ft) ez úgy működik, hogy ellentétben a "sima" OV teszttel, akkor jelez pozitívat, amikor az LH szint már lement. Ezt pedig onnan tudja, hogy a ciklus 7. napjától minden nap csinálni kell ugyanabban az időpontban tesztet, és akkor mintegy betanulja a te dolgaidat. Amikor szomorú fejet mutat, akkor nincs LH szint, amikor félig mosolygós, akkor van a csúcson az LH szint, tehát akkor vagy 2 nappal az ovuláció előtt ( a sima tesztek ekkor mutatnak pozitívat), és amikor nagyon röhögő a fej, az azt jelenti, hogy pont lecsengett az LH szint, tehát repedt a tűsző, kiszabadul a pete.  Másnap nem csináltam, mert a használati utasítás szerint nem szabad, mert akkor összezavarodik a műszer. Meg onnan is tudtam, hogy igazat mond a vigyorgó fej a teszten, hogy nekem mindigt volt középidős fájdalmam és olyankor ez a tojásfehérjés váladék is, úgyhogy valóban igazat beszélt. 


Március elején megyek megint. 

 


Sziasztok lányok!

Mostanában nem néztem fel ide. Remélem mindenkivel minden rendben.
Én holnap lépek a 17.hétbe. A 13.héten voltam a kombinált teszten. Akkor az UH-on mindent rendben találtak és nagyon elemében volt a Picuri. Aztán másnap volt egy kis ijedelem. Mentem tanácsadásra, védőnő doplerrel hallgatta a szívhangot, erre nem találta. Úgyhogy telefonált, hogy még aznapra csináljanak extra uh-ot. Elmentünk, megnézték. Volt szívhang, rendben volt minden. Még az a szerencse, hogy előző nap voltam a kombi tesztes UH-on és akkor nagyon is aktív volt, így gondoltam, hogy rendben lesz. Azért volt így is izgulás, hogy rendben legyen, de ha ez előtte történik, akkor iszonyatosan beparáztunk volna.
Legközelebb márc.8-án megyek a 20 hetes uh-ra, de már alig bírom kivárni. :-D Remélem nem lesz szégyenlős és még mutatja magát. Na meg persze azon is izgulok, hogy fütyis legyen. Meg tettünk érte amit csak tudtunk... :lol: (Ovu tesztelés, időzítés, Apának jó
 


erős kávé, én lúgosítottam is), szóvalost reménykedés. ;-)
 


Hú, ez a teló, megint máshogy küldte el. Na mindegy. :-)

Próbálta valaki a fiú-lány szódabikarbónát tesztet? Én kipróbálta korábban, azt hiszem talán a 11.héten és aszerint elvileg fiú.
 


@hugacsaka:


Szia! örülök, hogy minden rendben 


Nem is hallottam erről a tesztről, hogyan működik? Mennyire megbízható?

 


Sziasztok!

@hugacsaka: gratulálok a babához és nagyon örülök, hogy minden rendben van! Elhiszem, hogy nehéz kivárni a következő UH-ot. Akkor ezek szerint még nem mutatta meg magát a kis drága?! Szívből kívánom, hogy teljesüljön a vágyatok!
Én hallottam erről a tesztről, meg is csináltam, még időben mert van valami intervallum ami között érdemes, és nem csinált semmit. Se hab se semmi. Csak állt ahogy ráöntöttem a pisit a szódabikarbónára. Nekem nem jött be mert kisfiam van!
 
 


Szia Zsyzsy88!

Ahogy olvastad nekem egyáltalán nem volt megbízható , de van akinek bejön. Mindenesetre szórakozásnak jó volt.
 
 


Van amúgy fent róla a neten, nézz utána de csatolok oldalt, remélem sikerül betenni ide...

Az utolsó 2-ben tapasztalatok is vannak.

https://anyanet.hu/terhessegi-babonak-gyermek-neme/


https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekva ... neme-teszt


https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekva ... tet-bejott
 
 


@maja33:


Hát nem vagyok egy nagy vegyés, de közben utána olvastam, és hozzá értők azt írták, hogy eleve sosem pezseg. Nah, egy oldalon olvastam róla az inga módszerrel, úgyhogy egyelőre az orvosoknak hiszek. Minden esetre ez a NUB teória beleverte a szöget a fejembe. 
 


Sziasztok Zyzy88! köszönöm a teljes felvilágosítást a tesztel kapcsolatosan. hugacsaka! Neked gratulálok örvendek hogy minden rendben van veletek.
 
 


maja33! Megfogadtam a tanácsod atolvastam a topicot már kétszer is :lol: de vannak dolgok melyek teljesen össze zavarnak :roll: mindenki aki lh tesztelt és sikerült a fiú baba annak a Jónássa fiút muttatot először nem értettem mi az a jonas :roll: tovább kuttatam mostmar megvan az én jonasom is de vissza néztem a nagylanyom akkortájt fogant de nem kisfiú, a középső stimmel kislány, a legkisebbnel pedig kérdőjeles fiú nahát :shock: pedig kislány ő is.Hat nem tudom ez a Jónás dolog kérdőjel marad számomra javítsatok ki ha tévedek ti hisztek benne? Vagy ez csak nálam nem működik és már ne is reménykedjek abba hogy egyszer nekem is lesz kishercegem :-(
 
 


@remeny4:
Nyugi, szerintem ez csak véletlen. Semmi ingás, naptáras dolog nem tudja ezt befolyásolni, egyedül a genetika, amire mi rásegíthetünk :)
 


@remeny4:

Szia!

Jól mondja Zsyzsy88, és ne aggódj! Hülyeség az egész....én is néztem a Jónás napot, de az pont egybeesett a peteérésemmel és így nem volt garantált a baba neme. És mégis kisfiam van!

Az LH tesztelésre és az időzítésre értettem, hogy jókat írnak róla, pláne Tulipán. A többit ne is figyeld.
Most a kisfiamnál ovulációkor és közvetlenül előtte voltunk együtt férjemmel, a kislányomnál pedig ovuláció előtt 3-4 nappal utána már nem az ovuig.

Ne aggódj és nyugodtan reménykedhetsz benne, hogy kisherceged lesz!
 
 


maja33, remény4 köszönöm a gratulációt! :-)

Zsyzsy88: maja33 már belinkelte a szódabikarbónát teszt lényegét. 1ek szódabikarbónára kell 1dl reggeli pisit önteni. Az időintervallumot nem tudom, hogy hányadik hétig lehet megcsinálni.
Persze ez is csak móka. Viszont nekem nagyon is felhabzott, rögtön, amint ráöntöttem. De annyira, hogy majdnem kifutott a pohárból, pedig még félig se volt. :lol: Szóval azt a teóriát, hogy soha senkinek nem habzik fel, már megdöntöttük. :-) Az már persze más kérdés, hogy bejön-e. Hisz maja33 írta, hogy nekik nem jött be.
 


Oh, maja33 elfelejtettem neked válaszolni. Eddig nem mutatta meg magát a pici. Illetve nem is próbálták megnézni, mert a 13.heti UH-on, mikor kérdeztük, egyből rávágták, hogy még nem látható ilyen korán. Azóta meg még nem voltam. Majd a 20.héten. Még 3 hét... :-)
 


@hugacsaka:


Képzeljétek, itt Finnországban pedig a 20. hétig nem is mondhatják meg a nemét, csak akkor, ha nemhez kötött specifikus betegség volt a családban.  Hát a mi apróságunk terpesztett rendesen, írtam is, hogy az apósom szerint csak a fiúk ilyen szemérmetlenek. Hát remélem, mert ha nem, akkor elég könnyűvérű, ami kellemetlen 
 


Sziasztok,

Sokat olvastam a fórumot még pár hónappal ezelőtt. :) És megfogadtam, hogy beírok én is, ha tudni fogjuk a második babánk nemét. 

Van egy gyönyörű 3 éves kislányom, és most úgy néz ki, hogy jön a kisfiam is, feleségem félidős. Elég korán megmutatta magát a fiam a pocakban.

Egy picit rásegítettünk a dolgokra, fiút szerettünk volna második gyermeknek. 

Sok tippet-trükköt, jó tanácsot olvastam. 

Mi amivel próbálkoztunk, a lugosítás, illetve az együttléteket a peteérés környékére (napjára - után) időzítettük. 
Nekünk ez bevállt. (Nem tudom biztosan, hogy ennek "köszönhető-e", vagy amúgy is, de egy picit én ennek is tulajdonítom be. A kínai naptár szerint kislánynak kellene lennie, ez megdőlt. :) 

További szép napot kívánok!
 
 


@ltamas:


Szervusz! 
Jó olvasni a híreket. 
 


Sziasztok! a topikban ír a káposzta testről páran ki is próbálták állítólag működik a baba neme meghatározásaba ha gondoljátok a youtubon van egy jó pár videó ami részletesen megmuttatja hogyan kell elvegezni otthon.
 
 


Sziasztok! a topikban ír a káposzta testről páran ki is próbálták állítólag működik a baba neme meghatározásaba ha gondoljátok a youtubon van egy jó pár videó ami részletesen megmuttatja hogyan kell elvegezni otthon.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: