Új privát üzeneted érkezett!

@gkata78:


Nekem is el kellene küldenem a férjem egy spermavizsgálatra de vmiért úgy érzi legalább heréltetni akarnám vinni. :D Én rákattantam a "*enkei" vitaminokra (nem tudom ha kiírom a nevét az reklámnak számít-e, ha vkit érdekel szívesen elküldöm privátban). Nézegettük a férjemmei a férfiaknak való vitaminokat, hát az áruk elég horror. Megnézte miben mi van és mennyi és összeválogattuk. C-t szed 1000mg-ot, szelént 300at, E 400ast, Dt 1500at és folsavat 1000est.
 
 


Jah és cinket az lemaradt.
 
 


@ewuss28:


Én eddig mindent külön szedtem, de meguntam. Holnap veszek egybe valamilyet, csak fogalmam sincs melyiket. Femibion 0 és a Ladeevit közt variálok. Mindenkinek más vált be, nehéz választani, de anyagilag sokkal jobban jövök ki. Plusz lassan 1 éve szedem külön ezeket: C-D vitamint, Magnézium, folsav, E vitamin, Cink, Szelén, és így sem jutottam előbbre :) Hátha az se jó, ha túl sok a dózis valamiből, vagy hiányzott valami...
 

 
 

@denisa84:


Én czeizelessel indítottam aztán gravida mind a kettőtől hányingerem volt aztán kipróbáltam a Femibion 0t az jó volt végülis. Most trimesztert szedek. Már a második doboznál tartok. Azt mondta a dokim hogy mind1 csak szedjek vmit.
 
 


Zsikus: én nem vagyok gyógyszerellenes, ha szükség van rá, beszedem. Az emelkedett TSH pajzsmirigy alulműködést jelez, ezt mutatja a csökkent T3, T4 is. A magas anti TPO pedig azt jelenti, hogy autoimmun eredetű alulműködésed van, ez a Hashimoto. Nekem azt mondta az endokrinológusom, hogy amíg ez nincs rendezve, nehéz teherbe esni. Ami talán még rosszabb, hogy a gyerek szellemileg elmaradott lehet egy nem kezelt pajzsmirigy alulműködéssel végigvitt terhesség esetén. Pajzsmirigy alulműködésnél ugyanazt a hormont viszed be egyébként, amit a szervezetet nem képes elegendő mértékben előállítani. Szóval szerintem nem kell idegenkedni tőle. A szelén legfeljebb szubklinikus eseteknél lehet hatásos, ahol csak minimális esetekben emelkedett a TSH. Nekem az a véleményem, hogy az olyan esetekben, amikor a gyógyszer akár két hónap alatt segít, ráadásul a nem szedésének ilyen súlyos következményei vannak (a pm működés anyagcserére való hatásáról nem is beszélve), jobb hallgatni egy szakorvosra (jelen esetben endokrinológusra) és bevenni a gyógyszert, mint táplálékkiegészítőkkel próbálkozni hónapokon vagy akár éveken keresztül.
 
 


Ewuss28: megértem, hogy tartasz a kivizsgálástól. Az emberben van egy alapvető idegenkedés az orvosoktól. Szerintem egyáltalán nem vagy különc a gyógyszer ellenességeddel, egyre többen ábrándulnak ki az orvosokból és az egészségügyből.
Én ezzel együtt azon a véleményen vagyok, hogy egy év után az embernek érdemes rászánnia magát, mert valószínűleg oka van, hogy eddig nem sikerült. Első körben egy hormonsorra, a pasinak spermavizsgálatra érdemes elmenni. Persze ezt mindenkinek saját magának kell eldöntenie.

Én ma kezdtem a progeszteron gyógyszert, bízom benne, hogy segít.

Mindenkinek drukkolok, remélem, hamarosan jönnek a további pozitív tesztek!
 
 


@ewuss28: Hát, nem tudom a spermavizsgálat miből áll, de a mintaadás nem fájhat annyira
:-D
 
 


@rea33: igen, ezt is megértem. De az értékeim javultak. A hashimotot kérdőjellel írta rá az ultrahang diagnosztikás (magán), mert nem biztos benne a javuló értékek miatt. Pénteken megmondja a nődokim a tutit, aztán max elküld még frissebb eredményekért laborba. Mondjuk a hornonokra kíváncsi lennék. Azt külön kérni kell vagy majd a dokim automatikusan elküld hormonvizsgálatra?
 
 


@zsikus:
A friss laborlelet sosem árt. Ha a természetes megoldások híve vagy, nekem a háziorvosom azt javasolta a pajzsmirigyre, hogy kerüljem azokat a boltban kapható készételeket, kekszeket, stb., amik növényi olajat tartalmaznak. Illetve felvágottból, kolbászból ne egyek gyors érlelésűt. (Persze lehet, hogy nem is eszel ilyesmit, csak eszembe jutott).
Ha a dokid nem ad magától beutalót hormonsorra, szerintem azt tudsz kérni.
 
 


@denisa84:
Én Trimesztert szedek, de a Femibion 0-ról is jókat hallottam. Abban folát van, aminek jobb a hasznosulása. Állítólag sok embernek van folsav felszívódási problémája, és jobb a folát. Én is azt szedném, csak nincs belőle jódmentes sajnos.
 
 


@rea33:Rendben, megpróbálom, köszönöm!:)
 
 


@rea33:


Trimeszterből melyiket szeded? Úgy láttam az 1-est kell már a felkészüléskor, de van egy új, a Trimeszter Women. Összehasonlítottam a kettőt, és a woman-ben sokkal több minden van, plusz minden ugyanúgy, mint a trimeszter 1-ben. Vagy az már túl sok lenne? Mondjuk árban brutális a különbség, ha jól láttam az 1-es 5ezer körül van, ez az újfajta Women 12 ezer ft...
 


@denisa84:
A Trimeszter 1-et szedem. Amikor vettem, még nem láttam ezt az új típust, de meg fogom nézni, kíváncsi vagyok.
Én iszom Inofolicot is, abban is van folsav, bár nem tudom, ezt túl lehet-e adagolni... az a 12 ezer elég húzós, főleg hogy ki tudja, hány hónapig kéne szedni.
 
 


Sziasztok! Ígértem hogy beszámolok az első Clostis hónapomról. Jelenleg a ciklusom 7. napján tartok, tegnap vettem be az utolsó tablettát. Ami tapasztaltam eddig, hogy egy nappal rövidebb volt a mensim, mint szokott, nem tudom hogy ez a gyogyszer miatt volt e. A másik az, hogy nekem a mensi után általában kb 2 hét “száraz” nap jön, mivel mindig későn van az ovulaciom, na most ez 2 nap volt és nem 2 hét. Ahogy utána olvastam a 11 és a 16 nap között kell lennie most majd az ovulaciomnak, úgyhogy pénteken el is kezdek lh tesztelni, csak hogy tuti időben elkezdjem, úgyis van itthon bőven, hála az eBay olcsoságának . A tablettának egyébként semmi mellékhatását nem tapasztaltam magamon. Szóval itt tartok most, olyan lassan telnek a napok.......
 


@vivicske6:


Ez jó hír! Akkor egészen rendbe rakta a dolgokat így elsőre is. Várni mindig nehéz, én most az ovura várok, bármelyik nap lehet. Így minden nap szex, ami nem baj, csak épp húzós napok vannak melóban, és inkább aludnék :D Drukkolok és írj még, kíváncsi vagyok én is, hogyan alakul :)


rea33: végül Elevit 1-et vettem. Igazából most az ár döntött, és az, hogy sokan panaszkodtak, hogy rosszul voltak a várandós multivitaminoktól. Gondoltam ki tudja hogy bírom, inkább az olcsóbbat hagyjam félbe, mert újat kell venni :D
Valakinek tapasztalata Elevit 1-el?

 


Vivicske6: nagyon köszi a beszámolót! Szurkolok, hogy sikeres legyen ez a ciklus! Egyébként felírt több havi adagot a dokid, vagy majd vissza kell menned?
Nekem a progeszteron gyógyszertől eléggé érzékeny lettek a melleim meg zabálhatnékom is van. De már csak két napig kell szednem.

Denisa84: én szedtem Elevitet is, az előző nődokim arra esküdött. Az egyetlen mellékhatása az volt, hogy éhesebb voltam.
 
 


@rea33:


én már most borzasztó éhes vagyok, pedig reggel vettem be az elsőt :D Jó ez még nem annak a hatása, de jaaaajjj, azért nem akarok hízni feltétlenül, remélem meg tudom állni a falási rohamokat :)
 


@denisa84:
Hat én is az ovura várok, de remélhetőleg nekem jövő héten lesz, addig várakozó álláspont. Én egyébként nem dolgozok, itthon vagyok még a kicsi fiammal, szóval nekem minden nap kb egyforma

rea33: 2 havi adagot irt fel a doki, ha ez idő alatt nem jön össze, akkor kell vissza mennem hozzá. Azért reménykedem benne hogy áprilisban azért talalkozok majd vele, hogy megkukkantsuk a pici pocaklakót

Én egyebkent nem szedek meg terhes vitamint, csak külön szedek C, E, D és folsavat.
Remelem hamarosan jelentkezek a további beszámolóval
 


Hű de felpörgött a fórum, tök jó :)
Én a legelején beszedtem egy doboz elevitet, híztam mint a disznó - sajnos alapból sem vagyok egy nádszál úgyhogy ez nekem nem volt túl jó. Azután femibiont szedtem, annak nem volt semmi mellékhatása. Most nem szedek kifejezett terhesvitamint, csak gynositolt iszom + általános multivitamint szedek, elvileg ez is pont elég folsav.
Én most elkezdtem keményen diétázni meg mozogni, jó lenne ha egy kocsit tudnék fogyni, talán az is elősegíti a teherbeesést.
A párom is bejelentkezett seregszemélre, szóval legalább azt is hamarosan megtudjuk, az ő részéről minden rendben van-e.


Sziasztok. Én is elevitet szedek alapból plusz m€g dm s mindenféle vitamint és zabálok. A kilók csak úgy jönnek fel rám és még sehol a pocaklakó. Valamit ki kellene találom mert ez így nem lesz jó
 
 


Sziasztok! Valamelyikőtök hőmérőzik? Egyszer már próbáltam akkor nyelv alatt mértem, de nem volt annyi türelmem, hogy kivárjam az 5 percet meg afta lett a számba tőle. Most újra rávettem magam, de most gondoltam hüvelyben mérek. Mennyivel magasabb hőt lehet ott mérni mint nyelv alatt? Csak kétszer mértem eddig, most múlt el a menzeszem de 36,6 és 36,8 reggeli hőt mértem és kicsit sokallom az edigi nyelv alatt mérthez képest.
 
 


Chilipepper: a diéta, mozgás nálam is megy. Bár most ennek ellenére felkúszott vagy 2 kg. 
Remélem, ha abbahagyom a progeszteront, elmúlik ez a zabálhatnék, mert nem lesz jó vége...

Ewuss28: én hőmérőzök, digitálissal, ami két tizedesig mér. A nyelv alatt szoktam mérni. Ez szerintem max. egy perc, és pittyeg, szóval nem kell túl sokáig várni vele.
Szerintem az a lényeg, hogy egy ciklusban ugyanott mérj (tehát ha nyelv alatt kezded, ott mérd végig a hőt), akkor látszanak a változások. Nem tudom, hüvelyben mennyivel lehet magasabb a hő, de azt hiszem, az meg a végbélben mérés a legpontosabb.
Nekem egyébként eléggé össze-vissza hőgörbém van, 35.9 - 36.7 között szór, de nincs meg az az elkülöníthető két fázis, aminek meg kellene lennie.  Szerintem a testhőmérséklet tök egyéni. Peteérés után elvileg 0,3 - 0,5 fokkal lesz magasabb a hő, és úgy is marad a következő menzeszig (vagy a közeledtéig). A testhőmérséklet emelkedést a progeszteron hormon okozza. Ahhoz képest, hogy progeszteront szedek, most sem magasabb a hőm, mint máskor, sőt... szerintetek ez normális? Nem kéne legalább most emelkednie a hőmnek?

 
 


@rea33:


Én is hőmérőzök, de nem tudom mennyire nagy a különbség a hüvelyi és a nyelv alatti közt. Nekem is digitális van, nagyon hamar csipog, ezért 2szer mérek. Az első mérés arra jó hogy kb átmelegedjen, így pontosabbnak érzem.
Rea, ha nincs meg a konkrét emelkedés (így értetted a 2 fázist?), akkor nem repedt meg a tüsző. Szerintem a hőmérsékleteddel nincs baj, nem mindenki éri el a 37 fokot a luteálisban. Mennyi szokott lenni az átlag hőd? Nekem 36,2-3, és nagyon max 36,8-9-ig megy fel, ennél feljebb ritkán. Az átlaghoz képest meg van a 0,5 tized különbség, ezért úgy gondolom, hogy jó.

 


@denisa84:
A ciklus első felében többnyire 35.9 - 36.1 között alakul a hőm. Viszont ilyenkor is vannak kiugró értékek, 36.3-36.4 akár, de csak 1-1 nap, utána mindig visszaesik a hőm.
A két fázist úgy értettem, hogy a peteérés két jól elkülöníthető részre kellene, hogy ossza a hőgörbémet - peteérés előtt alacsonyabb, majd magasabb hővel. A program behúzza ugyan a peteérést, mert a luteális fázisban stabilan 36.5 - 36.7 a hőm a korábbi alacsonyabb értékekhez képest. Viszont előfordul egy-egy magasabb hőnérséklet a follikuláris fázisban is. Így a görbém első fele olyan, mint a Sziklás hegység. Ráadásul ebben a ciklusban mindig ugyanabban az időpontban mértem, bőven aludtam előtte, és rögtön ébredés után mértem.
 
 


@rea33:


Az enyém szerintem hasonló. Megpróbálom becsatolni, hogy lásd, elvileg még nem volt ovu, talán most lesz. Mellé teszem a decemberit, azon látod a második felét is. Azért mutogatom csak, mert nekem megnézte a doki, és azt mondta nincs vele gond, remélem így is van.
December:
http://kep-feltoltes.info/?pm=1JDZ
Jelenleg:
http://kep-feltoltes.info/?pm=CS78
 


@denisa84:
Az enyém is hasonlóan néz ki most, de csak szaggatott vonallal húzta be az ovut.

Nézitek a Pataki Zita vlogját? Elképesztő, mennyi mindenen félrecsúszhat a dolog. Nem tudtam, hogyha van is tüszőérés, nem biztos, hogy van benne érett petesejt, ami képes megtermékenyülni. Nekem az a benyomásom, hogy hihetetlen mázli kell a teherbeeséshez.
 
 


@rea33: néztem én is a vlogot, tegnap végig bőgtem :( elképesztő, miken mentek szegények keresztül :(

Ez az igazságtalanság az életben, hogy aki nem akar gyereket annak még véletlenülmis lesz, aki meg nagyon szsretne annak sokszor nagyon küzdelmes.


@rea33:
Én is néztem minden részt, hát az utolsót en sem bírtam ki könnyek nélkül. Nem is tudom szavakkal leírni milyen érzés volt ezt látni és hogy átértékeli az emberben azt, ami neki megadatott. Én a hatása alatt vagyok még ma is.

Egyébként ki hol tart a ciklusában? Kiért mikor kell izgulni?
 


@rea33: Ma láttam èn is a vlogot. :( baromi nehéz a teherbe esés. Csak azt nem èrtem, hogy aki meg csak úgy összefekszik egy egy éjszakás kalandra, annak meg kapásból... Nem is értem. Tudom, ne mérgelődjek, mert mi még nem próbálkozunk. Pedig már jó lenne
 
 


Csajok, pénteken voltam nőgyógyásznál. Azt mondta nem rosszak az eredményeim, de a TSH-t csökkenteni kell hormonnal. Na, pont nem akartam gyógyszert. Pecsételő vérzés a menzesz kezdetén pedig lehet a progeszteron hiány miatt. Kértem, hogy akkor adjon beutalót hormon vizsgálatra. Nem adott. Azt mondta menjek el endokrinológushoz, aztán az ő beutalòjával vissza hozzá, s akkor ad. De külön miért nem??? :( A magas AntiTPO-ra azt mondta szedjek szelént, meg hogy az nem baj, hogy ennyi. Ezt megkérdőjelezném, ettől jobban tartottam, mint a TSH-tól. A szelént meg szedtem már előtte, na bumm. Mondta szedjek D vitamint. Szedtem már előtte. Nem lettem okosabb...:( Azt mondta a korom miatt (36) lenne sürgető a baba dolog. Amúgy mèhnyálkahártya, stb. totál rendben. Legalàbb ennyi. A mèhpempős kérdèsemnél kinevetett :-D
 
 


@zsikus:
Nem tudom, miért nem adott beutalót a nődokid hormonsorra, arra én is nőgyógyásztól kaptam. Lehet, hogy kórházanként más a szokás. Endokrinológushoz hová tervezel menni?
Menzesz előtti pecsételés valóban lehet a progeszteron hiány tünete. Én is kaptam (erre is) progeszteron gyógyszert.

Vivicske6: nekem a napokban kell megjönnie. Mivel a dokim a legutóbbi uh-n megmondta, hogy ez a hónap esélytelen, nem is reménykedek. Abban bízom csak, hogy a progeszterontól felszívódtak a kisebb ciszták. Bár néha totál reménytelennek látom, hogy valaha is terhes leszek.

Többiek, ki hol tart? Aki mostanában nem várja, mennek a drukkok!
 
 


@rea33:


Ovu után 3 vagy 5 nappal vagyok most. Az egyik program ezt, a másik azt mutatjak :) Csak hogy ne legyen egyértelmű. Csütörtökön megyek a második vérvételre, jövő héten talán már lesz is eredmény. Furcsa, mert eddig minden hónapban ovu után majd megőrültem, úgy fájtak a melleim, hason alvás felejtős, hozzáérni se lehetett, el se múlt amíg meg nem jött. Most viszont semmit sen érzek. Helyette az alhasam felváltva szúr hol bal, hol jobb oldalon. 20-22 környékén nem várom, messze még a vége. Próbálom lekötni magam :)
 


Sziasztok!


Hát nem mondom hogy mindent vissza olvastam. :D


Én holnapra vagy holnap utánra nem várom,és még csak nagyon halkan merek örülni,de úgy néz ki nekünk is sikerült a kistesó.Mindjárt megpróbálok képet mellékelni a tesztekről.


Úgy tünetem semmi különleges...pszichopata vagyok,brutálisan fájnak a melleim,szóval a szokásos. :D :D :D :D :D


Ki hogy van vagy ki mikorra nem várja vagy miről maradtam le? Tök rég olvastalak benneteket.Megmondom őszintén ezekhez az orvosos témákhoz,hormon panel meg stb nem is igen tudok hozzá szólni.


Viszont ami nagyon érdekel....én a lányommal se voltam "szívbajos,úristen terhes vagyok és haza megyek feküdni" kismama,viszont most fizikai munkát végzek.10-12 km séta naponta,plusz nehéz dolgokat emelek,húzok,tolok...nem egész nap,de van minden napra belőle.Szóval érdekel hogy ilyen esetben mikor menjek dokihoz,és mikor szóljak bent? Túl korán se akarok mert még ugyebár nem is késik...szóval 1-2 hetet még biztos várnék.Szerintetek?


Ja a képeket majdnem elfelejtettem...na igen...ez a mindent elfelejtek ennyire durva eddig nem volt. :D 


https://kepkuldes.com/image/6RX4Ri


https://kepkuldes.com/image/6RXr1c


 


Ezek a one step tesztek,occssssóóóóók. Elvileg nem is egyforma érzékenyek.Egy pisiből valók,ma reggeliek (10. dpo),én az alsót is látom,a párom is látja,képen halványabb mint élőben.

 
 


@krijan:


én is látom mindkettőt, bár a fenti erősebb, szóval gratuláloook!! Akkor most vagy kb a 12. DPO-n?
Nehéz kérdés ez a meddig dolgozz, főleg, hogy az első három hónapban fokozottan érdemes kerülni a nehezebb fizikai munkákat. Ha ezeket ki tudod iktatni, és csak a 10-12 km séta marad, akkor szerintem nem kell rögtön lépni. Ha nem, akkor csörögj rá a dokidra, oké, hogy pár hetesen vizsgálatokat nem csinál, de ha elmondod mit dolgozol, biztos meg tudja mondani, meddig maradj, mikor szólj. Én mindenképp kikérném a véleményét.
Még egyszer gratulálok, és majd gyere ám képekkel, meg beszámolóval! :)

 


Sziasztok!  visszakerültem sajnos a start mezőbe, missed ab, elvesztettük a babákat:(( januárban teszteltem erős pozitívat már napokkal a nem várt előtt, először egy szikhólyagot láttak, köv. héten már 2 embriót, így ment minden szépen március elejéig, 10. héten minden előjel nélkül game over...:(((  Azt választottam, hogy természetes úton menjenek el, nem szeretnék küretet,így most várom a vérzést, remélem, a napokban túl leszek rajta.    Doki szerint valószínűleg volt valami kromoszómahiba, rendellenesség, ezt már sosem tudjuk meg.    Nagyon el vagyunk keseredve, de igyekszünk optimisták maradni, nem adjuk fel, igaz, egyelőre még az egereket itatom...:((((
 
 


@pelle:


rettenetesen sajnálom! Azt gondolom erre nem lehet felkészülni, ha kromoszóma hiba, akkor így kellett lennie. Próbálj erős maradni, de éld meg a gyászt, az elvesztést is, ne tarts magadba semmit. Nem is tudom, mi mást mondhatnék még, de kívánom, hogy mihamarabb meggyógyuljon a lelked!
 


@pelle:
Nagyon sajnálom :( ilyenkor engem is csak az vigasztalna hogy valami nem volt oké :( én is mindig félek uh előtt, ma este megyek megint remélem lesz szívverés, én ma 7+5.

@krijan én is látom a csíkokat halk gratula
amy
 
 


Denisa84: szurkolok, hogy minden rendben legyen a vérvétellel!

Krijan: hatalmas gratula a pozitív teszthez! Szerintem a sok séta biztos nem okoz gondot, de a nehéz dolgok emelése problémás lehet. Kérdezz rá a dokidnál, ő mit gondol.
És nagyon várjuk a további képeket, beszámolót!

Pelle: nagyon sajnálom! Sírd ki magad, szerintem csak az segít, meg az idő (tudom, közhely). Együttérzünk veled!
 
 


@krijan:
Gratulálok! A 10. dpo-n a felső már szép erős tesztnek számít szerintem. Én is anno a kicsi fiamnal a 10. napon teszteltem először, de azt a halvány csíkot csak én láttam Gyere azért majd később is!

Pelle: Nagyon sajnálom ami történt, nagyon nehéz lehet, sírd ki magad! Tényleg csak arra gondolj, hogy ha nem lettek volna egészségesek jobb így.

Én ma vagyok a ciklusom 13. napján, ovu meg sehol, várakozás, ovu tesztelés, igy telnek a napjaim.
 


Sziasztok. Mai tesztek negatívak. Talán az egyiken mintha látnék valamit de sokkal sokkal halványabb mint a tegnapi. El vagyok keseredve. :(
Az éjjel többször fent voltam,görcsölgettem is,feszült a méhem. Még nem jött meg de gondolom meg fog. :(
Egyszerűen nem értem mi történik. Sose volt még fals tesztem. Se száradási csíkom se semmi. Ha baba volt akkor pozi volt,ha nem volt akkor hómező és ennyi. Most meg a reggeli teszteken halványan mindig van valami. Ma vagyok 11. Dpon. Ma kettőt csináltam,hajnal 2-es pisiből és talááááán mintha az egyiken lenne...de nyilván nem ilyennek kéne lennie. :(
Túl korán van még? Vagy hogy éjjel pisiltem,vagy simán nincs ott baba és ennyi?
Fáj a derekam,a mellem leszakad meg hatalmas.
Ja és persze a hőmet se birtam ma megmérni mert tönkre ment a lázmérő. -.-
Na majd holnap reggel....
 
 


@krijan:
Simán lehet, hogy nem volt elég koncentrált a hcg.

Csajok 8+3 felé vagyok kb... alig tudok enni. Folytonos hányinger. Remek a babavárás eleje számomra nem leányálom.
 
 


@rea33: Az a röhej, hogy ez nem kórház volt, hanem magán nődoki. Bencsik Zsuzsát ajánlotta, csak ebben a hónapban anyagilag nem fér bele. Róla van infótok esetleg? Ismerősöm hozzá jár, neki nem igazán segített. De nem értem a nődokim. :( ennyi pénzért már simán írhatott volna egy receptet...
 
 


@zsikus: áá, nem receptet, beutalót.. Bocsi
 
 


@krijan:
Tudom, mondani könnyebb, mint tartani, de próbálj megnyugodni kicsit. Várj egy pár napot, aztán tesztelj megint. Tudom, hogy baromi nehéz megállni (egy éve várok arra a bizonyos második csíkra), de a korai tesztelésbe bele lehet őrülni. Lát az ember egy halvány második csíkot, aztán a kövi napon semmi, rá két-három-négy napra erősödik csak. Szerintem ha már egyszer ott volt a csík, fog az erősödni, csak kell neki egy-két nap.

Csipke5: gyorsan elrepül ez a rosszullétes időszak, és mindenért kárpótol majd a baba.

Zsikus: hát, ha magándoki, valóban adhatott volna beutalót. Nem mindig segítőkészek a magándokik se. Bencsik Zsuzsát nem ismerem sajnos. Itteni fórumokon vagy facebook csoportokban biztos tudsz keresni alternatívát, akiről jó vélemények vannak. Én csak Pesten tudok dokit ajánlani sajnos.
 
 


Csipke: én az első trimeszterben 5kg-t fogytam a lányommal. Folyamatos hányingerem volt,csak gyümölcsöt és joghurtot birtam enni.

Mindjárt megjön érzésem és görcsöm van...kezdem elengedni ezt a ciklust.
 
 


@krijan:
Teszteltél?
 
 


Sziasztok! Hadd csatlakozzak hozzátok, ugyan mi 2018 júniusa óta próbálkozunk, de a tavalyi topik nem igazán él már.
Visszaolvasgattam nagyjából, hogy kivel miújság, látom itt is vegyrs a csapat. Milyen jó lenne, ha karikacsapásra menne a baba téma, akik alig várják. Nekünk ez a 10. hónap, még van egy hetem kb a menzeszig, meglátjuk, de már teljes érthetetlenségben vagyok, hogy miért nem jön, főleg, hogy ő lesz a második gyerekünk...
 


@judit9696:
Üdv a csapatban! Voltatok már valamilyen vizsgálaton, vagy terveztek menni? Mennyi idős az első gyerkőc?
 
 


@judit9696:


szia üdv köztünk. Én is a '18as topicból jöttem át, itt pörög az élet! :) Nekünk ez a 12ik próbálkozós hónapunk. Kitartást kívánok nektek, ennyi idő után már az kell sztem, kitartás, hit és türelem. 

Nekem ez a második barátcserjés hónapom. Annyit érzek hogy magasabb a hőm mint szokott lenni és érzem, hogy lassan peteérésem lesz mert nagyon szurkál a petefészkem, de érdekes módon ebben a hónapban a jobb és a bal is szúr. Tegnap még negatív volt az LH teszt, talán ma.
 
 


@judit9696:


Szia, sok sikert! Kb. ott tarthasz, ahol én, 20-21-e körül nem várom. Első baba könnyen jött?
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron