Új privát üzeneted érkezett!

Várom azok jelentkezését, akik kisfiú babát szeretnének......akár első babaként, vagy már tesóként kislányuk/kisfiúk mellé.

Mi 20 hónapos kislányunknak szeretnénk egy kisfiú tesót. Minden praktika, a "cél elérésében" bevetett dolog érdekel. LH teszt, PG53, hüvely öblítés, Jónás módszer, Hold állás, kínai fogantatási naptár
Ki mire esküszik? Mivel próbálkoztok? Esetleg van olyan akinek így sikerült a Kistököst összehozni?

Gyertek és írjátok meg történeteiteket, legyen az veletek történt, vagy ismerőseitekkel/barátaitokkal.
Bevált praktikákat is szívesen olvasunk
 
 


Sziasztok!

Lányok, gyertek és osszátok meg tapasztalataitokat!
 
 


Nálunk ismét elérkezett az ovus időszak.....Kacsintás
Már javában LH tesztelek és hőmérőzök. (ebben a hónapban használom előszörNyelvöltés)
Aki jártas a hőmérőzésben, legyen szíves írjon nekem róla. Mire kell figyelni, bármit,
ami hasznos lehet.

Köszönöm!

Szép estét Mindenkinek! Csók
 
 

 
 

Most használom az LH tesztet, ébredési hőt mérek és nézem a Ciklus.hu alapján is a számított ovulációt. Remélem ezek segítségével csak sikerül valahogy "pontosan" bemérnem az ovulációt.
Hisz nekem/nekünk az ovuláció és az utána következő nap(ok) a fontos(ak).

Ovu után 2 nappal sikerült valakinek a baba?
Múlt hónapban a 2. napot csíptük el és nem sikerült. Határozatlan
Az ovu utáni 1.napra hajtok/hajtunk. Reméljük az biztosabb lesz.Kacsintás

 
 


Sziasztok Lányok!

Ezt most találtam:

"A gyermek neme
Ez a gyermekre vonatkozó elvárások egyik kitüntetett területe. A legtöbb szülõben él a vágy bizonyos nemû gyermek iránt. Hogy miért? Részben a család és a környezet értékei azok, amelyek ezt befolyásolják, másrészt pedig a szülõk egyéni fejlõdése.

Még ma is sok helyen él az a hit, hogy a fiúk értékesebbek, mint a lányok, ezért elsõszülöttnek mindenképpen fiút várnak. Ennek hosszú történelmi tradíciói vannak, amelyek országonként különböznek. A trón örököse sok helyen csak férfi lehetett.

Más esetben attól értékesebb az egyik nem, hogy abból kevesebb van a családban. Ha tetszik, ha nem, "értékünket" a családban sok esetben befolyásolja a nemünk.

Másik eset az, amikor a szülõ feltétlenül a sajátjával azonos nemû gyereket szeretne, hogy beteljesítse általa saját vágyait.

Nem arról van szó, hogy nem gondozzuk azt a gyermeket, aki nem olyan nemûnek született, mint amilyennek várták. Természetesen a szülõk ilyenkor is gondozzák és szeretgetik gyermeküket. Ugyanakkor rejtett és kevésbé rejtett csatornákon átmehet egy üzenet, amely azt mondja: "nem vagy jó, úgy ahogy vagy, másnak kellene lenned." Ezekben az esetekben gyakran elõfordul,hogy a felnövekvõ gyermeknek gondjai lesznek a nemének megfelelõ szerep betöltésével."

(Váry Annamária)

Nagyon tanulságos kis írás.
Minap beszélgettünk Férjjel a Kistesóról......majd a beszélgetés végén megjegyezte, hogy teljesen mindegy neki, nagyon fog örülni még egy kicsi lánynak is.
Természetesen én is örülni fogok, bármilyen nemű is legyen. A lényeg, hogy egészséges legyen! Ugyanúgy fogjuk szeretni, mint a Tesóját. Férjnek a Lányunk a szerelme (ezt állandóan mondja is Neki), egyszerűen nem tud vele betelni. Nagyon-nagyon jó érzés látni őket, ahogy szeretik egymást.  Apa-Lánya szerelem, mondhatom.
Bevallom, mikor említette Férj, hogy mindegy neki a második baba neme, kicsit meglepdőtem. Azt hittem, hogy kisfiút szeretne. Azóta úgy érzem, hogy csak én foglalkozom ennyire ezzel a fiú-lány nem témával. (A mi családunkban nincsenek még fiúk, csak lányok - lehet emiatt is vágyom egy kisfiúra)
Ettől függetlenül megpróbáljuk elcsípni az ovulációt és az azt követő napot/napokat, aztán vagy bejön a kisfiú vagy nem. Végül is mindegy, csak legyen még egy bébink, egy kistesó.
Beszélhetünk itt bármit, a neme akkor is csak másodlagos lesz...........az első, a legfontosabb, hogy egészséges legyen, és hogy legyen!


Szép estét mindenkinek!

 
 


A mai LH tesztem eléggé meglepett Meglepett, ugyanis erős dupla csíkos lett. Hogy miért? Nem tudom....Sírós
Vagy nem akkor lesz ovum amikor a naptár lőtte be (később lenne), vagy nem tartottam be minden szabályt. Kicsit furcsa, mert egyéb tünetem nem volt. A hasfeszülés és hasszúrkálás sem jelentkezett (még). Na mindegy, majd holnap kiderül. Mindenesetre holnap délután is tesztelek egyet és estére is.

Lehetne ez a csoport kicsit aktívabb Lányok, ha mondjuk olvasáskor írnátok is néhány sort. NyelvöltésKacsintás

Jó éjszakát!
 
 


Sziasztok!

Mint utólag kiderült, a Szept.5-i ovutesztem igenis működött és helyesen! Akkor volt erős dupla csíkos. Másnap már halványodott és utána is. Tehát a Ciklus.hu tévedett. (későbbre tette az ovumat, vagy csak most előbb volt valami miatt)
Bevetettem még a hőmérőzést is és 5-én valóban lecsökkent a hőm, majd utána szépen emelkedett.
Tehát 6-a körül lehetett ovulációm. 7-én együtt is voltunk Apával, reméljük sikerült összehoznunk a Kistesót!
Néztem még a nyákot, méhszáj állapotát vizsgáltam, LH teszteltem, hőmérőztem, alkalmaztam a Czeizel-féle lúgosítást és még megnéztem a Holdállást is. Utóbbiban igaz nem igazán hiszek. Elvileg minden együtt volt, persze csak ha nem késtük le ismét az ovut. Nevetés
Mindenesetre mostmár kezdek ráérezni a hőmérőzés működésére is és ha most mégsem sikerülne akkor a következő hónapban még biztosabban tudom használni mindezeket.
Most csak türelmesen várok, aztán ha Isten is úgy akarja akkor hamarosan 1-el többen leszünk. Csók

Szép napot és kellemes hétvégét Mindenkinek!
 
 


Sziasztok. Örömmel csatlakozom Hozzátok. Én is a hónapban tervezem a babát - és nagyon szeretnék kisfiút. Én a jó öreg Czeizel prof tanácsait követve az ovuláció napján (tegnap este - ma este) tervezem a bummot. Mostanában sok húst ettem és a férjem hajlandó egy csésze kávét is meginni.  Ezen praktikákat tartom be - illetve még egyet: hogy növeljük a srácok (y) esélyét, gyertyában is megpróbálok maradni  Több fiús anyukának így lett meg a gyermek. 
Vannak már vkinek eredmények? 
 


Sziasztok! 1 év telt el mióta írtam ide. Kisfiú babára "hajtottunk", így Lh teszttel, hőmérőzéssel figyeltem az ovulációmat. Néztem a kínai naptárt, de az egyik lányt a másik pedig fiút mutatott. A Jónás naptárról meg annyit, hogy az sem garantálta a baba nemét, mivel a Jónás napom pont egybe esett a rendes peteérésemmel és olvasataim szerint az pont nem jó a baba neme "megtervezéséhez." A Hold állás szintén 0 volt, mivel 3 egymást követő napon voltunk együtt.
A lényeg, hogy ez mind kamu, ahány ilyen annyi féle baba nem.

Egyedül a Czeizel féle számításban hiszek, mármint hogy ovuhoz képest mikor történik az együttlét, na meg nem utolsósorban a Jóistenben.
Most ovulációkor és előtte 1, ill.2 nappal is együtt voltunk a férjemmel és örömmel jelentem be nektek, hogy pár nap múlva itt a Kisfiúnk.

Mindenkinek sok sikert kívánok és azért ne felejtsük el, bármennyire is vágyunk egy adott nemű babára, a legfontosabb mégiscsak az egészsége!

Ja, még valami, férjem teljesen beleélte magát már az elején abba, hogy neki ismét egy kicsi lánya lesz.....és hogy mennyire jó lesz 2 lányos apának lennie.
Ezek után nagyon úgy tűnik én "terveztem túl" ezt a baba neme dolgot.
 
 


Maja33 ha még benezel ide elmondod nekem is hogyan van az ovutesttel mert én nem igazán boldogulok vele. Mindig két napig pozitív és utána vagyunk együtt de eddig sikertelenül pedig a hőm is fent van és mégsem sikerül. Az ovus fájdalom pedig az utolsó pozitív test után van 2 nappal.. Teljesen össze zavar nem értem akkor most mikor is van tüszőrepedésem remélem nem voltam túl bonyolult.
 
 


Szia Remény4!

A leírásod alapján jókor vagytok együtt mert ovuláció az utolsó pozitív (ha pl.2 napig pozitív, nekem is így volt) teszt utáni 1.negatív napon van - elvileg. A hőd is jó ha fent van, ovulációra utal.

Ha van teszted vagy görbéd és fel tudod ide tölteni szívesen megnézem.

Mióta próbálkoztok amúgy? Van már gyereked?

Ne keseredj el, és azt is vedd figyelembe, hogy egy egészséges párnak is csak 20% esélye van hogy adott hónapban egyből összejön a baba.

Nekünk az 5.próbálkozós hónapban sikerült a kisfiú.

A lényeg, hogy légy kitartó és sikerülni fog, higgy benne.



Zsyzsy88, veled mi újság azóta?
Ha jársz még erre, írj!
 
 


Jajj köszönöm a biztatás tényleg már csak a remény van hátra egyelőre szünetel a dolog sok halál eset volt a családban és úgy érzem idő kell hozzá hogy feltudjam dolgozni de ez év folyamán mindenképp szeretnék babucit. 3 kislány édesanya vagyok soha nem próbáltam befolyásolni a nemuket de most nagyon epekedem egy kis kék után.Az első nem volt tervezett baba a második 6 hónap próbálkozás után jött össze a 3 dik viszont 5 évet váratott magára az orvos azt mondta ne reménykedjek . Én és a férjem is mindig nagy családot szeretünk volna. De a 3 dik születése óta nagyon él bennem a vágy egy kisfiú után apának teljesen mindegy három hercegnő kényezteti legutóbb is azt mondta ha lesz 4 dik neki mindegy milyen nemű de én titkom remélem hogy egy Kis herceg is lesz az életünkben.lh testről kep sajnos nincs az eddigi hőgörbet nem tudtam feltolteni de meg megpróbálom hátha sikerül. Röviden ennyit rólunk
ja és el felejtettem gratulálni a kisfiadhoz!
 
 


Sziasztok! :)

 

Igen, az első pozitív teszt utáni 2. nap az ovuláció. Mondjuk én befektettem egy clearblue tesztre (elég húzós volt), ami digitális, és pontosan +-1 órára megmondja, mikortól van ovuláció. Nah, e szerint csináltuk, elsőre össze is jött a baba. Kedden megyek ultrahangra, mondjuk, csak 2D-s, úgyhogy nem tudom, fog e látszani valami :)

Már októberben is "próbálkoztunk", de ott nem gondoltam még annyira komolyan, és megvártam, hogy el is múljon az ovuláció...

 

Remeny4,részvétem.
Lesz ott egy kisherceg is :) Pozitív gondolatok! 
 


Zyzsy88 köszönöm a biztatást várom a fejleményeket szurkolok neked. Gratulálok megegyszer!
 
 


@remeny4:


Szia! 
Mi a helyzet? Hogy vagy? 
 


Szia zyzsy88 egyelőre még szünettel a dolog informalodok :-) hátha sikerül valami tuti recept, tudom garancia nincs semmire így most komolyan gondolkodom hogy betankolok én is jó pár clearblue testtel számomra a hagyományos nem egyértelmű hiába volt pozi s utána próbáltuk nem jött össze ráadásul a félidős fájdalom is jelentkezet és semmi. Reménykedek és hiszem hogy a jó Isten megsegit és lesz nekem is egy kishercegem persze hálás vagyok a csajokert de szívem mélyén vágyom egy kis kékre.
 
 


Gondolom te már alig várod a következő uh t szorítok neked.
 
 


Amúgy múltak el a rosszullétek?
 
 


@remeny4:


Szépen lassan, de nem is voltak annyira durvák. 

Igen, a Clearblue sokkal jobb. 
 


Akkor szerencsésnek mondhatód magad en az elején rá se tudtam nézni semmire.
 
 


Azért ilyen 4-5 hétig én is elég rosszul voltam, csak nem hánytam. De velem az a baj, hogy a legkissebb diszkonfort érzésre rosszul vagyok 

A megérzésekről mi a véleményed, amúgy? 
 


Őszintén szólva az elsőnél nem volt semmilyen megérzésem nagyon fiút szerettem volna főleg hogy meglepetés baba volt szerintem a görcsös akkarasom felül kerekedett rajtam és elnyomott minden megérzést. Viszont a második és harmadik babánál egyszerűen már az első pillanattól fogva tudtam .En hiszem hogy az anya képes megerezni ki is lakik odabent :-)
 
 


Függetlenül attól hogy milyen nemű is ő egy cél a fontos hogy egészséges ott van veled életed része élvezd a terhesség minden pillanatát igazán csodálatos dolog. Én nagyon szurkolok neked nektek ti igazán mindent megtettetek a cél érdekében remélem tényleg sikerül.
 
 


:)
 


A mosolybol ítélve te már érzed hogy ki lakik odabent ugye? Pontosan mikor is kell menjél uh ra?
 
 


Néha elég erősen igen. 
Jövő hét elején.
 


zsyzsy88 Te melyik fajta clearblue szerezted be mert nézelődtem a neten és két fajtát lehet kapni az egyik rózsaszín a másik lila csomagolásu és hát igazan nem tudok dönteni az elsőnél az van írva hogy 2 termékeny nap a masadik viszont a 4 termékeny napot mutatja ki. Na most legyen okos az ember lánya!
 
 


Szia! 
At hiszem, a 4 napos volt. Az sokkal pontosabb, de drágább is. Mert a 4 napos mutatja a legeslegtermékenyebb napot :)
 


zyzy88! GRATULÁLOK!!!!!!!!! úgy örvendek neked vigyázz magadra és a kis picurkara gratula megegyszer.
 
 


@remeny4:


Még egyszer nagyon szépen köszönöm :) 
Nálatok mi a helyzet?
 


zsyzsy88 Szia nálunk még stagnál a dolog, a napokban kell megerkezenek a tesztek Pontosan én sem tudom mikor vágunk bele. Egy kicsit félek az az őszinteség először úgyis tesztelgetni szeretnék. Valaki ajánlotta a folliculometriat de rakerdeztem és csak úgy nem csinálnak. Mi a véleményed ezzel kapcsolatban? Van esélye uh követéssel fiúra mert ezúttal tényleg mindent megtenek. Remélem ti jól vagytok.
 
 


@remeny4:


Az az igazság, hogy szerintem ez a profi Clearblue bőven elég. A petesejtes ultrahanggal igazából csak az van, hogy látja a doki, hogy megvolt a tűszőrepedés. A teszt is kimutatja ezt. Valamint ott van a "Mittelschmerz" és a tojásfehérjés nyák is. Én úgy csináltam, hogy először pozitív reggel 9 körül volt. Akkor már megrepedt a tűsző. A "gólya" pedig olyan 4-kor jött el. Annyi idő alatt már biztosan ott álldogált a pete a vezetékben. 

Tesztelgess nyugodtan. Én is azt csináltam, elég sokáig. Volt egy-két hónap, mikor kimaradt, de összességében olyan 1 évet tesztelgettem, mire ráismertem arra, mikor szabadul ki a pete. 
 


Illetve: Az is bizonyított tény, hogy a hús és gabonafélék fogyasztása nagy általánosságban lúgosítja a szervezetet. Ezért nem annyira nagy hülyeség a mondás, miszerint vegetáriánusoknak lányuk születik. Ez is nálunk bejött, mármint világ életemben húst ettem hússal. De a Czeizel-féle lúgosítás sem árt. És az sem, ha kicsit hidegebb az apa zuhanyvize. 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: