Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Várlak benneteket decemberi babások! :)
 


Sziasztok! Én december 1-ére vagyok kiírva, tegnap voltam először ultrahangon :)


Sziasztok! Én még uh-n nem voltam.Elvileg 5hetes 4n vagyok. Ahogy számoltam december 2-ra várható.
 
 

 
 

@annaszabo1990: Gratulálok!Neked milyen a közérzeted és tünetek vannak?Én egyik nap a pörgök a másik nap meg nem bírok semmit csinálni.
:lol: Viszont ha sokat megyek estére néha szurkál a hasam
 
 


Sziasztok! Orvoshoz nekem még csak időpontom van, elvileg 4 hét 2 napnál tartok. Első babó lenne, és "két lábon járó orvosi karton" vagyok, így izgulás van a köbön. Vagy öt tesztet csináltam eddig, mert annyira hihetetlen egyébként. Tünet(ek): állandó pisilés, időnként szurkáló, amúgy feszülő has, hangulatingadozás, és a Világ összes folyadékát meginnám...
 


@pintyike:
Gratulálok!Nekem is első baba lesz. Csütörtökre van időpontom. Ma vagyok 6 hetes.
 
 


Sziasztok!
Csatlakoznék én is... ma teszteltem. Halvány kis csík de ott van. 2 nap múlva kellene megjönnie csak szóval ha türelmes lettem volna jobban látszódna. Elvileg 3+5napos ma. De tudom mikor fogant pontosan,ovuláció előtt 4-5nappal.
34 éves vagyok...úgy tűnik a legöregebb.
Nem első baba. Van 3 fiam
Dokihoz kb 1-1,5het múlva terveztem menni.
Dec. 18 a dátumom

Kép

Kép

Kép
yzabella84
Göd
 
 
 
 
 


Szia!

Nem Te vagy a legöregebb, azt én erősen nyerem. A betegségeimet össze kellett kapnom, és persze egy normális pasi sem ártott... Betöltöm a 38at, mire megszületik Babóca remélhetőleg...
 


Azt hittem sokáig húztam ezt a baba dolgot.En 32 vagyok. Pintyike megkerdezhetem milyen betegsegeid voltak?
 
 


Sziasztok!
Én 5h2n vagyok, harmadik baba :) jövőhéten megyek dokihoz. Sajnos vannak menzesz szerű fájásaim, ami bár az első kettőnél is volt, az elején mindig zavaró, és pánikot kelt :) de örülök h rátaláltam hasonló helyzetben lévőkre :)
 


Sziasztok!Csatlakoznék ha megengeditek. Én 4+2 hetes vagyok. December 18 a várható szülés.
Én sem voltam még dokinál,május 4.-én tervezem.
Kicsi aggodalmam van mert még halványak a tesztjeim. 15.dpo van ma. De egyébként minden rendben.
Én 32 leszek mire születik és második baba. 6 éves a lányom
 
 


@rebus24:
Szia! Nekem kB egy hete megkezdődtek a reggeli rosszullétek, de nagyon :( folyamatosan rosszul vagyok, alig bírok bármit is enni. Sajnálom mert előtte én is pörögtem és olyan jól éreztem magam!


@mano1986:


Én ma vagyok 4+3 és nekem is fájdogál,derekam és kicsit görcsöl de azt mondják normális! Nem emlékszem a 3 fiúnál hogy lett volna. Gratulálok! :)

Kép

Kép

Kép
yzabella84
Göd
 
 
 
 
 


Csajok én nem mindig tudok ide írni,ha valaki szeretne van már egy 10fős kismama csoport amit én csináltam. Zárt! Így a tagokat nem látják. Csak engem :) 
Írásokat könnyebb követni,de azért itt is olvasok :)

Kép

Kép

Kép
yzabella84
Göd
 
 
 
 
 


@krijan:


UHH!!!  Nekem dec 19. 1nap van köztünk!! De izgalmas :)  Én 3+4 naposan teszteltem,akkor is halvény volt,most tegnap is csináltam,talán egy fokkal erősebb. Én 26-án megyek dokihoz az is olyan messze van még akkor leszek 6+1napos. Hogy bírod ki májusig??

Kép

Kép

Kép
yzabella84
Göd
 
 
 
 
 


@yzabella84:
Nekem volt az első kettőnél is, de az elején mindig megrémít :) a magnézium viszont segít ;)
 


Facebook csoport neve: 2019 decemberi babák

Kép

Kép

Kép
yzabella84
Göd
 
 
 
 
 


mano1986
Első két babád milyen nemű? Hátha a derékfájás lányt jelent.

Kép

Kép

Kép
yzabella84
Göd
 
 
 
 
 


@yzabella84: kerhetnem hogy bevegyetek a zárt csoportba?
 
 


rebus24
Jelentkeztél?
yzabella84
Göd
 
 
 
 
 


@yzabella84: Igen most jelentkeztem csak.
 
 


Sziasztok! Voltam a dokinál aki nagy meglepetésemre azt mondta hogy már 7 hetes vagyok (múlt hét csütörtök),akkor már 8 , szivhang is van,és úgy néz ki minden rendben. :-)
Viszont időnként azt veszem észre,hogy néha szurkál a hasam de csak tompán. Màsnak van hasonló tünete?
 
 


Sziasztok!


Én is jelentkeztem a face-es csopiba. :) Yzabella vegyél be :)


Nekem furfangos volt a tesztelésem,nem akart erősödni sokáig.Elpisiltem vagy 15 tesztet mindegyiken volt valami de halványan.Végül a 18.dpo-n erős két csíkom lett,így meg is nyugodtam hogy minden oké.És tudom én is hogy mikor fogant. :)


Tünetek szerencsére csak az álmosság van,ha nagyon dolgozok akkor kis hasszurka de semmi egyéb. :D Nem bánnám ha így is maradna,mert a hányinger pont nem hiányzik :D :D :D kislányommal első trimeszterben rettenetes hányingerem volt,végig.szóval most kihagynám 

 
 


Nagy a csönd csajok! Mondjuk lehet mindenki készül a húsvétra vagy sok a vendég :D

Kép

Kép

Kép
yzabella84
Göd
 
 
 
 
 


Sziasztok! :)
Először is gratulálok mindenkinek! 
Huhh én még nagyon az elején vagyok. Igazi húsvéti ajándék ez a pozi teszt.
December 21 lesz a mi dátumunk ha minden jól alakul :) Az orvosomat majd jövőhéten hívom csak fel, úgyhogy addig izgulás van.
Egyébként 27 éves vagyok, és van már egy 13 hónapos kisfiam. :)

Kép
 
 


Sziasztok! 
Szeretnék gratulálni mindenkinek a babához! :) ééés a privát csoportba bevennétek kérlek? 
27 éves vagyok, jelenleg 6 hetes a manó, és Ő lesz az első babánk. Jövőhétre kaptunk időpontot az orvoshoz. Nagyon izgulok. :)
 
 


Sziasztok!
Nekem is húsvéti ajándék volt a pozitív teszt.  :)
6hetes vagyok, ma megyek alőször dokihoz, nagyon izgulok.
Első baba lesz és 33 éves vagyok.
 


Privát csoportnak én is örülnék, ha beférek :)
 


@margherita:
Gyere várunk!!

Kép

Kép

Kép
yzabella84
Göd
 
 
 
 
 


@margherita:
Én holnap megyek dokihoz. 6+1nap

Kép

Kép

Kép
yzabella84
Göd
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap teszteltünk pozitívat. :) Elvileg 4+3 vagyok ma, és a kalkulátor 2020. január 1-et ad meg várható születési időpontnak, de dokinál még ugye nem voltam, úgyhogy nem tudom biztosan. Még akár 19 december vége is lehet. :)

Azt szeretném kérdezni, hogyha jelentkezek a zárt FB-csoportba, arról kapnak értesítést az imserőseim, vagy kiíródik a timeline-onom, hogy beléptem ebbe a csopiba? Nagyon-nagyon szeretnék, de az nagyon fontos, hogy a munkatársaim ne lássák mindezt a 13. hét előtt. 

Köszönöm a választ előre is,
és gratula minden új kismamának! 

(Izgiiiiiiii!)
 
 


@rebus24:
Szia! Bocs, hogy csak most, hosszú volt az elmúlt pár hét. Autoimmun RA-s, és autoimmun pajzsmirigyes vagyok (Hashimoto) már 12 éve. A baba - tervek miatt az RA-s gyógyszert el kellett hagynom, a pajzsmirigyes maradt.
 


Egyébként 18án mi is voltunk orvosnál. Először páromat be sem akarta engedni, mondván, hogy még nincs mit látni, aztán meglepetten tapasztaltuk a szívhangot. Május 6án mennünk kell vissza, akkor már valószínűleg 9 hete
 


9-10 hetes leszek, majd kiderül.

Trollkodik a telóm, mindent elküld félig megírva. Bocsi érte, csajok!
 


Sziasztok, 9 hetes vagyok és meg van az első képünk
 
 


Sziasztok! :)

Már kétszer voltunk orvosnál, jövő héten megyünk a védőnőhöz, 11+4 napos a kicsi. Volt egy kis izgaom mert a 10. héten pecsételgetni kezdtem.. :( hála égnek minden rendben van a babával, de kiírtak veszélyeztetettnek ezért itthon unatkozom.. :) a privát csoportba vételt hogy veszem észre? Kapok esetleg valahol üzenetet? :) Köszönöm a segítséget :)
 
 


Sziasztok! En 18.hetben vagyok Dec.14.re lettem kiirva viszont ma egy kicsit megijedtunk parommal
Tudom nem ide valo, a verzeses csoportba mar irtam....hatha vki innen elobb ir
Sziasztok! Valaki hasonlo helyzetben?? Felek?
A kovetkezo a problemam: Koltozkodtunk nagyobb hazba pont a baba erkezese miatt Csut,penteken takaritottam a hazat, szombat este pakoltam ossze mindent, vasarnap atkoltozes mindent kipakoltam ,azt hittem leszakad a talpam, santitva mentem jottem ugy sajgott.....meg is lett az eredmenye hetfo reggel barna folyas ,kedden reggel kicsit veres folyas....pihentem ,elmult . Szerdan semmi, ma reggel megint, ugyh nodoki. Felnyult nagyon fajt ulltrahang, placenta mellso falon eleri es reszben fedi a belso mehszajat. Ami baj, nem jo. Az orvos meg kert h sokat pihenjek! Jovhet pentekig mindenkepp, ott genetikak uh. ahol alaposan megneznek es ok jobban latjak is a dolgokat.Megeroltetestol lett, hajolgatas....mert az uccso genetikai vizsgalaton az ambulanlapon az van h placenta magasan a mehszaj felett,ami jo. Elvileg visszahuzodhat, jo esetben. Ha nem akkor szulesig semmi emeles, semmi nagy seta.es 99% ban csak csaszaros szules. Sok fekves, ami jo h a mehszaj zart. Viszont ha verzek sos korhaz mert nagy baj lehet belolle nekem is. Tud valaki tanacsot adni vagy megnyugtato uzenetet irni hogy vele is volt igy es x ido utan visszahuzodott vagy esetleg akinek nem de nem volt semmi baj. Dokim azt mondta sokan vannak akik igy kihordjak a babat minden gond nelkul es csak annyi h csaszaros szules.
 


Sziasztok 36 éves vagyok 3 babám várom van már 2 nagyfiam. Jelenleg 20 hétben vagyok.December 25 re vagyok kiirva... Karácsonyi baba :) Hétfőn megyek 20 hetes ultrahangra... Ott talán kiderul a neme is.. Kislányt várnék két fiú után.. De ha kisfiú lesz annak is ugyan úgy fogok örülni... Mivel már tipikus fiús anya vagyok :) 2 gyermekem simán pikk pakk szültem...de most még full para vagyok öregnek érzem magam :( Zárt csoportba szívesen csatlakoznék. Én is.
 


Sziasztok! Van valakinek esetleg visszamaradt Utrogestan kapszulája? Átvenném S.O.S

borostundike@gmail.com

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: