Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Ide várom azokat, akiknek novemberi babájuk lesz :)


Szia, nekem elvileg nov. 29, eddig pozitív tesztem van, jövő kedden megyek uh. ra. Van két lányom , tavaly volt egy vesztésem, remelem most minden rendben lesz. Tünetem egyenlőre nincs :)
 
 


Sziasztok! :)
Én nov. 28 ha minden igaz. Pozitívat teszteltem. Várok még a doki al 1,2 hetet! Van egy 9 éves kislányom. :)
Tavaly nekem is veszteségem volt. Üres petezsák. :( Remélem most minden rendben lesz! :) Tüneteim még nincsenek! Csak a mellfeszülés.
 

 
 

Sziasztok! De jó Nektek! Gratulálok! Én még nem mertem tesztelni, de márc közepe óta próbálkozunk. Viszont nem tudom mihez viszonyítani, mert van egy 1 évesem és csak egyszer menstruáltam szülés óta, az is januárban volt. Szoval most az van, hogy olyan korai tüneteim vannak, ami alapján 2 dolog lehet, vagy terhes vagyok, vagy most van a peterésem. Mind a két esetben szurkálást érzek, máskor soha... és 7. hét előtt nem volt émelygés stb tünetem, szoval lehet, hogy inkább tesztelek egyet holnap reggel. Aztán ha pozitív, akkor csatlakozom! Kitartás, jönnek azok a tünetek hamarosan! 
 


Gratulálok Mindenkinek, hajrá a teszthez :) én 7+4 napos vagyok mellfeszules, puffadás, néha enyhe hányinger a tünet, de én ezzel örömmel kiegyezek :) de gondolom Ti is :)


babucikaa drukkolok! :)
kabaeni sok sikert a dokinál! :)
bazsalikom reméljük nekünk se lesznek rosszabb tüneteinek. :) Ti kívántok már valamit? Vagy még korai. Elkezdtetek szedni valamilyen vitamint és ha igen akkor melyiket? :)
 


Sztem nem korai, mindenkinek más :) úgy igazán nem kívánok semmit, olyan viszont kezd lenni hogy ha rá gondolok valamire akkor kiráz a hideg hogy nem kérek :D

Én szedek vitamint a Czeizel magzatvedo 1est.


Én is szurkolok mindenkinek , én szedek Femibiont, szerintem fontos a vitamin. De járok heti 3x tornàzni is, hasprést kihagyom, de a mozgás jól esik , lassan telik ez a pár nap a dokiig
 
 


Elhiszem, hogy lassan telik. Én is alig vártam a keddet :) de eljon a következő kedd is, minden rendben lesz! Majd írj, hogy mi volt.


Sziasztok, én biztos nem novemberben szülök. A teszt negatív, de bizakodok, hogy decemberi fórumba csatlakozhatok majd!
 


@babucikaa: kivanom Neked, hogy úgy legyen :)


Sziasztok! :)
Sajnalom babucikaa! :( És dtukkolokneked! :)
Nem tudom ti, hogy vagytok de én szoktam émelyegni. Nem vészes ki lehet bírni. Ti, hogy vagytok?
Én most töltöttem csütörtökön a 6 hetemet. Jövő héten megyek dokihoz szerdán. Remélem minden rendben lesz. :)
 


Sziasztok! Én hétfőn leszek 6hetes orvoshoz csütörtökön megyek. Remélem minden rendben lesz. Néha szurkál a hasam ,de egyenlőre nincs nagyon tünetem 1x2 émelyegtem eddig.
 
 


@andica88:
Engem inkább ez az idovaltozasok viselnek meg és akkor van, hogy rosszabbul vagyok. De egyébként teljesen jól vagyok, csak a puffad. Én egyébként 8 hetes vagyok, a héten voltam orvosnál :)


Sziasztok! :)
Én sajnos múthét hétfő óta hányok sajnos.
Hétvégén nagyon erősödött. 5,minimum hánytam! :(
Egy picit jobban vagyok de minimálisan. Annyi, hogy émelygek csak nem hányok. Ti, hogy vagytok. Csütörtökön töltöm a 8 hetem.
 


@andica88:
Uhh szegény, kitartás Neked. Nekem is bekoszontott az émelygés, de nem vészes annyira. A héten leszek 10 hetes.

Mi volt a dokinal?


Sziasztok! Múlt héten voltam dokinál, úgy néz ki a héten vagyok 8hetes. Én folyamatosan emelygek,rosszul vagyok a kaja gondolatától is. Hányni még csak egyszer kétszer sikerült remélem nem lesz rosszabb.
 
 


Sziasztok!
33 vagyok, elso terhesseg, szinte azonnal teherbe estem ahogy a ferjem ram nezett  Pont ma vagyok 8 hetes, doki szerint november 26-an erkezik, csaszarral, mert nem szulhetek termeszetes uton, eu okok miatt. Remelem minden rendben lesz majd.
Hanyas eddig osszesen ketszer volt, de emelyges es hanyiger gyakrabban ram tor, egyik pillanatrol a masikra. Amugy nem veszes, egyelore tarthato, csak mindenhova vinnem kell magammal egy nylon zacsit, plusz citromos vizet es natur kekszet, a biztonsag kedveert. Most epp harom napja gyomor egessel plusz hanyingerrel kuzdok, amihez tarsult meg egy enyhebb migren is. Hiaba eszek barmit, eg a gyomrom, mintha ures lenne (ettol a hanyinger csak erosebb lesz), hatalmas gomboc van a torkomban, es kozben luktet a fejem is. Aki migrenes, tudja milyen ez, a fajdalom meg jobban provokalja a hanyingert, plusz mivel a gyomromat is allandoan uresnek erzem (lehet refluxom lett, vagy csak siman tul sok a savam), sejthetitek hogy nem erzem valami fenyesen magam  De nagyon remelem hamarosan jobban leszek. Minden egyes rosszulletkor megsimogatom a hasamat, es mondom Neki hogy "Te csak tedd a dolgod, anya kibirja" 
Puffadas nalam is jelentkezett, de kulonosebb gondot nem okoz, neha szurkalnak a beleim de kibirhato.
Mellfeszules, na az nagyon durvan megvan, ferjem azt mondja szilikon melleim lettek  Csak mondtam hogy mindent a szemnek, semmit a keznek, ugyanis marhara fajnak. Mindig is hason aludtam, de amiota feszul a mellem, keptelen vagyok ra. Ugyhogy meg kellett tanulnom oldalt aludni. Amikor elkezd noni a poci, nem lesz ugyse mas valasztasom, tehat jobb idoben hozzaszokni.
Hangulat ingadozas...hat, hirtelen fel tudom kapni a vizet ha a ferjem valami marhasagot csinal, bar ez korabban se volt maskepp. De most legalabb ra tudom fogni a hormonokra 
Kitartast mindenkinek, keves rosszulletet, es rengeteg oromteli percet kivanok Nektek 
 


Sziasztok :) Gratula a novemberieknek :) Én jelenleg 11 hetes 2 napos vagyok :) November 6-ra vagyok kiirva :) Első terhességem és nagyon boldogok vagyunk <3  Boldog babavárást mindenkinek :)
 


Sziasztok, én is gratulálok az új érkezőknek és mindenkinek boldog babavarast kívánok :)

Nekem mostanában mindig délután 4 körül jön az émelygés aztán elmulik.
Kívános nem vagyok, inkább a mi nem kell típus. Kiraz a hideg a gondolatra is.

Ti mikor mentek vizsgálatokra és mikre?


@bazsalikom88:


En aprilis 30-an kedden megyek ultrahangra, doki azt mondta ott mar 10 hetes leszek, es a baba eleg nagy lesz ahhoz hogy lathato legyen. Most a ferjem is jonni fog velem, elozon sajnos nem tudott ott lenni mert dolgozott. Aztan, a 13 het kornyeken, majus kozepe korul megyek tarkoredo meresre, illetve ver vizelet is lesz, ha jol emlekszem. Mondott meg par dolgot, olyat is ami itt nalunk kotelezo de otthon M.o-n nem, de akkor nem jegyeztem meg, majd legkozelebb ha megyek mindent pontosan felirok.
Ugy tunik mi a szerencsesebbek koze tartozunk az emelygessel es hanyassal, mert van aki sajna nonstop a wc cseszet olelgeti. Bar egy ismerosom azt mondta, meg ne kiabaljuk el, mert barmi tortenhet, hosszu ez a 9 honap... Es amugy igaza is van. Sose tudhatjuk mit hoz a holnap, milyen varatlan tunetek jelentkeznek. Es mi meg nagyon az elejen vagyunk, ki tudja mi johet meg...
Tudom milyen az emelyges, nekem is volt, van is idonkent (elmult napokban is volt), ami kellemetlen valoban, de szerintem kozel sem a legrosszabb. Amivel most kinlodok, arra almomban se gondoltam volna, es sose hallottam senkitol aki babat vart, igy teljesen felkeszuletlenul ert. Ez pedig a gyomorsav tultenges, vagy terhessegi reflux, ki tudja mi lehet ez.
Hat, oszinte leszek, inkabb szenvednek siman a hanyingerrel...mert akkor legalabb nem zabalom fel a teljes huto tartalmat. Mert most, sajnos rengeteget eszek. Mert muszaj. Fel-egy orankent, mert allandoan uresnek erzem a gyomoromat, ott van a hatalmas szunni nem akaro gomboc a torkomban, es erzem hogy jon fol a sav. Egesz nap nonstop gyomorfajdalom, ejjel is ha felkelek, maro erzes, uresseg erzes, fajdalmas ehseg erzet, torokban gomboc, nyelni nehezen tudok, ugy erzem fuldoklok...es allitolag, ez csak rosszabb lesz ahogy elkezd noni a baba, es nyomja majd a gyomrot ossze illetve felfele. Nagyon kimerit, fizikaialg es lelkileg is. Mindig is egeszsegesen taplalkoztam, komolyan sportoltam, es megfogadtam hogy nem fogok a terhesseg alatt elhizni, eltunyulni, ellustulni. Most emiatt semmihez nincs erom, es az egeszseges taplalkozas szoba se johet, zabalok mint egy malac. Mindent kiprobalok ami egy icipicit enyhit a kinjaimon, hiaba van tele adott esetben rengeteg zsirral vagy cukorral, amit alapbol amugy nem kivanok, vagy kulonosebben nem is szeretek. Egyelore meg probalok kiserletezgetni, hazi praktikak, tippek, termeszetes gyogymodok, sokat olvasgatok. De ha nem mulik, ket het mulva doki, es kerni fogok ra valami savlekotot vagy barmit amit ilyenkor lehet, mert ezt en nem fogom birni huzamosabb ideig, teljesen ki fogok keszulni.
Remelem titeket ez nagy ivben elkerul

 


@siderany: igen szerencsések vagyunk ezzel az emelygessel szerintem is :) huh ez elég msgterhelonek is hangzik, kívánom hogy jobban legyél. Nekem amúgy a jegkocka bevalik vagy az h hideg legyen. Hátha neked is. Azt mondják a renniet lehet szedni babasan is.

Nekem a héten volt vérvétel, EKG és védőnő lesz a következő. Aztán meg jön az első genetikai uh.

Te merre élsz? Ott fogod megszulni majd a babát vagy hazajottok arra? :)


@bazsalikom88: Na most vagyok nagyon ideges, telegepeltem az oldalt erre meg amikor ranyomtam a kuldesre, eltunt az egesz

Akkor most mar rovidebbre fogom: Svajcban, Bernben elunk a ferjemmel, itt is fogok szulni. Egyik ismerosom 3 eve szult itt, talalt egy magyar dokit. Azt mondta nem is donthetett volna jobban, szuper volt vegig a terhesgondozas, szulesnel a korhaz tiszta luxus, emberileg es szakmailag toppon levo szemelyzet akik szo szerint korbe ugralnak, brutal kenyelmes ketszobas agyak, kedves es nagyon figyelmes noverkek, isteni kaja...Ja es ez nem privat korhaz. Kepzelem ott mi lehet  Szoval igy nekem se kerdes mar. Eredetileg volt szo rola hogy hazamegyek, de inkabb ugy dontottem, foleg miutan talaltam itt magyar szulesz orvost, hogy maradok. Vegulis nem akarok a ferjem nelkul lenni abban az idoszakban, es o se akar lemaradni semmirol. Annyi a hatranya hogy igy nem nagyon lesz eleinte segitsegem (pl anyukam, mert a munkaja miatt valoszinuleg nem tud majd kijonni), de majd megoldom valahogy. A legfontosabb hogy mi harman egyutt legyunk.

Ami a gyomorproblemaimat illeti, tegnap SOS-ben felhivtam az orvosomat, azonnal fogadott. Felirt normalis savlekoto tablettakat veszhelyzet esetere, illetve egy masik fajta szopogato tablettat, mivel a Rennie sajnos semmit sem ert. Eddig egyikbol se kellett bevennem mert tegnap egy picit enyhultek a tuneteim. De jo tudni hogy vannak, ha nagyon szuksegem lenne rajuk.
Doki egy tunder volt, mondta, ha mar ugyis ott vagyok, ram teszi az ultrahangot, meglesi minden oke-e odabent. Nem tudom Neked volt-e mar szerencsed meghallgatni a Picike szivhangjat, de ha meg nem, akkor javaslom ne sminkelj, es vigyel magaddal zsebkendot, mert szet fogod aztatni egy pillanat alatt a vizsgalo asztalt. Lattam es hallottam ahogy pulzalt a pici gombostunyi szive, ami, hat, csodas erzes volt. Azota is rengeteget gondolok ra, es idonkent ujra csipi a konny a szememet, mert ram akar torni a siras...

Koszi a tanacsot a jegkockaval, meg nem probaltam mert nem igazan szeretem a jegkocka fagyaszto izet, de a hideg jo otletnek tunik. Amugy se esik kulonosebben jol semmi meleg, kiveve a reggeli kavem.
Na megis csak jo hosszura sikerult 

 


@siderany:
Szia,

Köszi a hosszú a választ :)
Igen, ha van lehetőség ott szülni és ráadásul magyar orvossal és ilyen körülmények között már alapból nyugodtabb leszel, hogy jó kezekben vagytok. Arról nem is beszélve, hogy milyen jó ha ott születik :)

De rendes, hogy meghallgathattad a szivhnagjat. Én meg nem hallottam, csak láttam, de majd májusban remélem én is hallhatom.

Azóta hogy vagy? Próbáltad a hideget? :)


@bazsalikom88: Szia 
Hat sajnos azota rosszabbodott a helyzet nalam, ott tartok hogy mar semmi se segit. Probaltam hideget, jol esik de kulonosebben nem hasznalt. Tegnapelott mar elkezdtem szedni a doki altal felirt tablettakat is, amibol egyik semmit se er, masiknak pedig tobb nap, pontosabban akar 2-4 het is kellhet hogy kifejtse a hatasat. Szoval egyelore varok, es kinlodok. Ha nem tortenik legalabb valami minimalis valtozas mire legkozelebb megyek vissza, beutaltatom magamat gasztroenterologiara, hogy nezzek meg mi van velem, normalis-e ez ennyire durva tunetekkel. Raadasul az a baj, hogy ami pl segitett tegnapelott (friss citromot csepegtettem a nyelvemre), az mar masnap nem hasznalt. Tehat meg csak ki se tudom kiserletezni hogy mi az amitol jobban leszek, mert naponta valtozik. Egesz allo nap eszegetek, csipegetek, kulonben meg rosszabbul vagyok, az ajulas szelen tancolok. Igy viszont ugy fogok kinezni hamarosan, mint egy malac aki vagasra var... Olvastam rola hogy masok is jartak igy, tobbsegnek elmult az elso trimeszter vegere, de visszajott az utolso nehany hetre. De olyan is akadt sajnos akinek terhesseg vegeig megmaradt, sot meg utana is. Szoval nem tudom miben remenykedhetek, de talan a 12. het ebben is valtozast hozhat.
Bocsanat a sok panaszert, de nagyon kikeszit  Oszinten remelem, Titeteket ez nem fog utolerni, mert kegyetlen.

 


@siderany:
Szegény, kitartás Neked. Remélem hat a bogyo és jobban leszel. Mennyi van még az első trimeszterbol? Igen sajnos erről én is hallottam, hogy van aki vegigkinlodta és van aki időszakos. Én is rosszul voltam egyik nap, valszeg volt vmi a kajaba, miután ah egész napos szenvedés után végre ki tudtam adni, minden gondom elszallt. De lekopogom azóta semmi. Az én babocam buszozni nem szeret :D

Nyugodtan panaszkodj, szívesen meghallgatlak és neked is jobb hátha megkonnyebbulsz egy kicsit ettől is. :)


@bazsalikom88:


Koszonom, nagyon aranyos vagy. Igen, bevallom jol esik kiirni magambol ezeket, mar csak azert is mert nagyon mast ugyse tudok tenni. Raadasul ha barkinek elmondom aki nem var babat, ugyse erzi at, nem tudja. Ferjemnek is hiaba mondom, mondja hogy sajnal meg minden, de nem tud velem mit tenni, ez egy ilyen allapot (mintha annyira tudna)
En pont ma vagyok 9 hetes. Amugy gondolkodtam valamin ezzel kapcsolatban. Azt olvastam, hogy ezek a refluxos tunetek is a hirtelen hormon bummnak koszonhetoek az elejen, mivel a progeszteron ellazitja az izmokat, tobbek kozott a gyomorszaj es a nyelocso aljan levo izmot is, ezaltal konnyebben visszamegy a sav oda, ahova nem kellene neki. En pedig az elso dokilatogatas ota plusz progeszteront szedek, mert nagyon az elejen vereztem egy kicsit, es a doki elovigyazatossagbol felirta a progeszteron potlast, a 12. hetig. Abban remenykedek hogy ha azt is abbahagyom, talan picit jobb esz a helyzet.
Nade beszeljunk inkabb kellemesebb dolgokrol, nem akarok egesz nap sirankozni 
Te pontosan hanyadik hetben is vagy? Latszik mar valami kivulrol? Alakul mar egy kis pocak Nalad? 
En mar szeretnem ha latszana valami, legalabb egy kicsit. Maximum ha ellazitom a hasamat allo helyzetben, egy picike kemeny dudort erzek lent a mehem tajekan. De egyelore nem latszik semmi. 
Amugy, van egy olyan erzesem, vissza fogjuk mi meg sirni ezt az idoszakot, amikor meg nem volt hasunk, hogy de jo is volt szabadon mozogni, normlisan oltozkodni, cipot huzni, hajolgatni, kenyelmesen aludni...
 


@siderany: szia, újra itt csak elég húzós hét volt a munkában.

Igen ez igaz, hogy emiatt is jönnek elő a refluxos tünetek, remélem jobban leszel vagy találsz rá valamit ami enyhíti. Van aki salvus vizet iszik erre, nem tudom azt kapsz e kint vagy tudnak e kikuldeni neked.

Én a 11.hetben járok, mondtam is magamba hogy egész jól eltelt már az idő. Várom a genetikai uht hogy újra lássam és hogy minden rendben van bent. Most egy pár napja van az h picit látszik h van ott valaki, de csak mi tudjuk. Kívülről olyan mintha mi se lenne, vagy menzesz előtt, kis puffadás.

Na igen, bár azt mondják a második trimeszter a legjobb :)


Sziasztok!
Én november 13-ra vagyok kiírva. Második gyerek, van egy 3,5 éves lányunk már. Az első baba egyből összejött, rá most várnunk kellett 8 hónapot, úgyhogy nagyon örülünk. Eddig minden rendben zajlott, sokkal kevesebbet voltam rosszul az első trimeszterben, mint a kislányomnál. A rosszulléteim is teljesen más jellegűek. Ma töltöttem a 14. hetet. 12 hetes uh-n minden rendben volt. Mi ennél a terhességnél úgy döntöttünk csináltatunk vérből történő genetikai vizsgálatot, annak várjuk most az eredményét.

Lilypie Fourth Birthday tickers


Lilypie Pregnancy tickers

Melinda
 


Szia Melinda,

Most látom, hogy írtál, gratulálok a második kislanyodhoz úgy láttam megvan az eredmény :)

Tesó hogy fogadta? :)


Sziasztok! Van itt még valaki? Hogy vagytok? Én a 28. Hétben járok :) papír szerint november 22. A várható időpont, de szerintem hamarabb fog történni :) 2 napja reggelente kézfej zsibbadással kelek, és egyre gyakoribb a láb és kéz dagadás ami nem annyira kellemes de viselhető :) Nekem az első pocaklakóm, kisfiú :) :) nagyon aktív folyamatosan.. Még 2 hetet dolgozok, utána végre táppenzre mehetek, már nagyon várom, nem sokat alszok már esténként, így elég hosszúak a napok a melóban :)) meg jó lenne egy kicsit beindulni a baba holmikkal :)
 
 


Sziasztok, mi november 29 várjuk a gólyát. első baba kisfiu. Minden rendben volt végig. Csak ezt a sok orvoshozjárást kellett megszokni. Nekem sikerült is csak a férjem van kiakadva hogy mindig mennem kell valahova. Meg milyen korház az ahol csak délután van nőgyógyászati rendelés meg regisztálni kell ha be akarok kerülni!! Nem mehetek el és azt sem érdekli ha kötelező vizsgálat nem szakadunk meg 12 ezer forintért. Külön számlánk van én táppénzt kapok nem sok az sem abból kell megoldanom mindent. Minden apuka ilyen vagy csak az én férjem ilyen?
 


Sziasztok, mi november 29 várjuk a gólyát. első baba kisfiu. Minden rendben volt végig. Csak ezt a sok orvoshozjárást kellett megszokni. Nekem sikerült is csak a férjem van kiakadva hogy mindig mennem kell valahova. Meg milyen korház az ahol csak délután van nőgyógyászati rendelés meg regisztálni kell ha be akarok kerülni!! Nem mehetek el és azt sem érdekli ha kötelező vizsgálat nem szakadunk meg 12 ezer forintért. Külön számlánk van én táppénzt kapok nem sok az sem abból kell megoldanom mindent. Minden apuka ilyen vagy csak az én férjem ilyen?
 


Sziasztok!
Ti hogy bírtátok magatokat a 7-8. hónapban? Márciusra vagyok kiírva, viszont február elejére
barátnőim babaváró bulit szerveznének, de nem tudom, mennyire fogom bírni
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron