Új privát üzeneted érkezett!

@ewuss28:


Én nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön, és legyen kétcsíkos a teszt! Lehet, hogy később volt a peteérésed, mit gondoltad? 


Én szerdára nem várom, de szombat óta inkább nem mérem a hőmet mert csak felidegesít - hol 37.1, hol 36.5, meg lehet ettől őrülni!



@chilipepper:


Igen egy kicsit. nekem is nagyon ugrált, többször leesett 36,5re. Aztán most már egy hete fixen van. Most esett le. Én elengedtem inkább, mérem felírom de nem idegeskedek vagyis próbálok.  Amúgy fogalmam sincs mitől ugrált, előző hónapban nem csinált ilyet.
 
 


Csajok... nem tudom, el merjem-e hinni :oops:
Este csináltam és szinte rögtön látszott. Reggel csinálok egy másikat is. 27. Ciklusnapon vagyok. Szerintetek?

 
 


@chilipepper:
Gratulálok, ez nagyon szép erős pozitív teszt! Hat ez tök egyértelmű
 


@chilipepper:


Jahj de jó! Ez nagyon szépen látszik! Gratula!!!
 
 


@chilipepper:
Gratuu!!! Ez bizony pozi
 
 


@chilipepper: ha a délutáni pisiből is két csíkos, akkor az nagyon nagyon jóóóó! Gratulálok, holnap is tesztelsz? :)

 


Jahajajjaj el se hiszem!
Csinálok egyet reggel is, mert most ráparáztam, hogy fals pozitív is lehet... eaely pedictor márkájú.


@chilipepper: nem hiszem, hogy ilyen egyértelmű két csíkos fals pozitív lenne, és erről a márkáról jókat írnak. De ha van más fajta teszted, akkor holnap másikat csinálj, az biztos megnyugtatna. Szerintem ez totálisan pozitív, úgy örülök neked!!!  

 


@chilipepper:
Gratulálok! Ez bizony baba!
 


Köszönöm mindenkinek a bíztatást! A ma reggeli sajnos messze nem ilyen :/ az a baj, hogy a tefnapi 10-es érzékenységű volt, ez pedig 25-ös.
Ezen nem igazán látni semmit :(
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... F_BC7.jpeg


@chilipepper: én ezen is látom! Tényleg halványabb, de ahogy írod, más az érzékenysége a tesztnek. Amúgy is 2 naponta duplázódik a hcg, szóval nem aggódni, vegyél még 10eset, aztán holnap is tesztelj olyat is olvastam, hogy vannak kivételek, akiknek délután erősebb a teszt. Ez pozitív, akár melyiket is nézzük, idő előtt vagy, persze hogy a 25-ös halványabb

 


@denisa84: köszönöm, remélem neked lesz igazad! :)


@chilipepper:
Dee ezen is szépen látszik! Ott az a baby ne aggódj!
 


@zsuzsu84:

Időn túl erősebben látszott, de azért még holnap reggel is csinálok.


@pelle: köszönöm a biztató szavakat és a könyv felajánlást. A könyvtárból szoktam kivenni ilyen témájú könyveket (is). Pont most jegyeztem elő ezt a könyvet is, nagyon kíváncsi vagyok. Most Zita West egyik könyvét olvasom, vannak benne érdekes dolgok.

@chilipepper: gratu a pozitív teszthez! Szerintem 1-2 nap, és a 25-ös érzékenységűn is egyértelműen látszani fog a hcg duplázódás miatt. Az, hogy az esti teszten ilyen szépen látszott, megbízhatóan jelzi, hogy lakik bent valaki.
 
 


@chilipepper:
Persze csinálj még egyet, biztos ami biztos, ha azon is látszik akkor már megnyugodhatsz teljesen, de szerintem már most is! Boldog babavárást!
 


@chilipepper:
Persze csinálj még egyet, biztos ami biztos, ha azon is látszik akkor már megnyugodhatsz teljesen, de szerintem már most is! Boldog babavárást!
 


Huppsz bocsi 2szer ment ki
 


Sziasztok egy olyan kerdesem lenne hogy a intimed pregancy terhesig teszt csinal szellem csikot ? Letezik az h az 5teszten szellem csikos lenne?
 
 


Nem engedi feltolteni a kepet miert ?
 
 


@bia004:


Szia. Nekem volt. Igaz nem csináltam 5öt de volt halvány második csík és nem voltam terhes (vagy kémiai volt). Másnap csináltam másikat az negatív volt.
 
 


Bekem is volt ilyen . Az kemiai terhesseg volt . De most mind az 5 az lenne ?
 
 


@bia004:
Nem tudsz képet feltenni? Elég kicsi az esély, hogy mind fals :/


Hát lányok, nekem nincs jó hírem.
Ma volt a férjem seregszemlén, és elég siralmas a helyzet. Az orvossal még nem beszéltünk, majd jún.5-re kaptunk időpontot. De a referenciaértékekhez képest a Föld-Hold távolság laza sétatáv... :(
Úgyhogy nálunk most válság van kőkeményen. :(
 
 


Valamiert nem engedi hogy fel tegyem :/ nem tudom valakinek at kuldeni higy meglesse ?
 
 


@agi15:
Nagyon sajnálom. :( Szorítok nektek! Remèlem tud vmi okosat mondani a doki. Kíváncsi vagyok hogy erre milyen megoldás van. A fèrjem nem volt mèg (retteg töle) de szedett vitaminokat 4 hónapig, sok változás nem volt. Volt egy kèmiai terhessègem de azóta semmi.
 
 


 
 


@ewuss28: az a helyzet, hogy ismerünk elég közelről egy családot, ahol végül a sperma donáció jelentett megoldást. A házasságuk viszont nem viselte jól ezt a megpróbáltatást. Ugyan nem váltak el, de mint két lakótárs, úgy nevelik a gyereket.
Ezt mi nem szeretnénk, de momentán nehéz ezt a hírt feldolgozni, hogy 15 helyett 0,0002 szerepel a papíron... :(

 
 


Nagyon sajnalom .. de soss szabad fel adni :/ mi 4 eve probalkozunk es nekunk se jon ossze . :/
 
 


@agi15: nagyon sajnálom :( Ha vann benne pár “jó” darab az még szerintem a jobbik eset, azt fel lehet tornászni általában vitaminokkal! A doki biztosan segít!


@bia004: halványka, de ott van a második csík! Mikor kellene megjönnie? Lehet, hogy még túl korán teszteltél.


Feltoltotte a kepet?
 
 


Hat ez ugy van hogy aprilis 24pem. Es ra majus 8.an jott meg fe csak 3napra ugy hogy az elsonap azert megvolt tendesen utana mar masodik nap nem anyira es jott vele egyutt atlatszo folyas (bocsi mashogy nem tudom leirni) 3dik nap meg szinte nem volt semmi . Es elkeztem tesztelni es mind ilyen halvany volt ez a mai volt a legerossebb de ahogy kiszaradt elegge halvany lett .. csak jovoheten tudok menni orvoshoz es attol felek hogy igazabol az csak a helye ahol kene lennie piros csiknak
 
 


Ja igy 3.dikan kell megjonnie bocsi hogy ha kicsit hulyen irtam le de teljesen kivagyok mar ettol :/. Volt nekem egy ilyen esetem karacsonykor hogy pozitiv lett utana egy hetig nega . Elmentem orvoshoz es minden tunetem meg volt olyan szinten higy nem tudta eldonteni hogy most mivan es igy vettettet vert es igy derult ki higy negativ
 
 


Most semmi tunetem nincs csak eg a hasam es ha eszek akkor mintha leakarna szakdni .. de decemberbe meg a cicim is kivolt sebesedve nem ertem akkor biztos nem vagyok terhes:/
 
 


@agi15:
:-( Sajnálom! Remélem a doki megnyugtat majd, hogy sikerülni fog! Nem szabad feladni!!! ;-)
 


@agi15: sajnálom, de ne adjátok fel. Nekem mesélte a nőgyógyászom, hogy 0 darabról újraindult egy férfi szervezete, es babájuk lett. Nem igazán tudják mitől, mert volt életmód váltás és vitaminokat is szedett, de sikerült! És jobb, hogy tudjátok, nem próbálkoztok évekig feleslegesen, utána kell járni mik a lehetőségek. Nagyon drukkolok!

 


@denisa84: most volt csak erőm tüzetesebben megnézni a papírt. OAT-szindróma a diagnózis. Ezzel elég valószínű, hogy petricsészében kutyulják majd az utódunkat.
Minden drukkot, ránk gondolást köszönök! Nehéz út előtt állunk. A férjemet nagyon nehéz lesz ebből a gödörből kirángatni, amúgy is szorongó alkat. Talán a gyógyszerét is elő kell venni újra, mielőtt beszippantja nagyon a negatív spirál.
 
 


@bia004:
Én a helyedben próbálnék másik tesztel. Nekem kicsit futi az a második csík. Nekem is halvány volt. De nem ennyire és rózsaszín. Igaz én a facelle 10est hasznàltam. 10 percen belül jelent meg?
 
 


@bia004:


Nekem is furi. Olyan mintha csak a széle látszana. Szerintem is vegyél 10est. Szurkolok nagyon. Minden elismerésem, 4 év az nagyon hosszú. Mi lassan 1,5 évnél járunk. Most kezdek megbarátkozni a helyzettel és elfogadni hogy ezt nem tudom/tudjuk irányítani (irányításmániás vagyok). Kitartást nektek.
 
 


@agi15:
Sajnos ez minden férfinak nagyon kemény lelkileg, biztos nagyon nehéz most neki :(
Lesz megoldás, hidd el! Ne adjátok fel semmiképp!


@bia004:
Ha csak 3-án kell megjönnie akkor nagyon korán van még tesztelni, várni kell még legalább egy hetet.


@agi15:
Nagyon sajnálom a rossz hírt, együttérzek veletek. Nehéz ilyenkor bármit mondani, ami segít. Minket is tovább küldtek az asszisztált reprodukció felé, szóval tudom, milyen érzés szembesülni azzal, hogy természetes úton valószínűleg nem lehet gyereketek.
Beszélgessetek sokat, bár tudom, a pasik nehezebben beszélnek az érzéseikről, de biztos a párodat is megviseli ez a hír, nem jó, ha bezárkózik. Ez egy nehéz időszak, nagyon padlóra tudja küldeni az embert. Szerintem fontos, hogy ezt ki tudjátok beszélni magatokból, fel tudjátok dolgozni.
Nekem az segített, hogy belegondoltam, igazából lehetne sokkal rosszabb is. Ha nem nulla a spermaszáma, akkor lehet javítani rajta, utána lehet menni az okoknak. Lehet, hogy fel tudjátok tornázni annyira a számokat, hogy ICSI-vel sikerüljön a baba, olyan sokféle lehetőség van már.
Nagyon szorítok nektek, hogy megtaláljátok a megfelelő helyet, orvost, módszert, és lelkileg is helyrerázódjatok.
 
 


@bia004:
Én látok egy halvány második csíkot, de ha csak 3.-án kell megjönnie, akkor nemrég lehetett pé-d. Ha mondjuk az előző ciklusban estél volna teherbe (van, akinek így is megjön), akkor szerintem erősebbnek kellene már lennie a csíknak. De majd a nálam hozzáértőbbek megszakértik.
Illetve a vérből nézett HCG és az orvos tud biztosat mondani.
 
 


@agi15:
Sajnálom De csak mond majd valami okosat az orvos és van rá megoldás hogy tudtok ezen az eredményen javítani. Már ez is egy előrelépés hogy tudjatok mi a probléma, min kell dolgozni hogy jobb legyen.
 


Hat igen nekem is furi mindjart belinkelem a tegnapit .. de az a fura h felutan ilyen reggel szinte semmi ..
 
 


 
 


De csak a helye az akkor igy at latszana ? Azert nem ertem az egeszet .. anyira fura :/
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: