Új privát üzeneted érkezett!

@vivi93:
Uhh durva! Remelem mar minden renddben, es nem fordul hasonlo elo!
 


@zsuzsu84
Hatalmas gratula, szoritok, hogy minden rendben legyen!
 


A holnapi bacis kontroll, illetve a tervezett hormonis vervetel miatt izgulva, mivel 1-je ota sem jott meg, csinaltam tesztet, mivel a doki ugyis azt kerdezne eloszor. A tutiugyis nega lesz ellenere az 1 xepil papiros tesztet 2 csikos lett. Rohantam a konyhaba apahoz, h u ez tuti tuti fals. Mar csak a clearblue hetezamlalalosa volt itthon. Beleallutgattam a mintaba,par madodperc mulva jott a + jel, aztan a 2-3-rol a villogo info.
Iszonyatosan izgatott vagyok, alig nerem elhinni. Sot, ugyexem csak a par het het mulva esedekes uh-kor beleelni magam. Ezt a ciszta miatt is probalom tartani ami legutobb 2,9 mm volt.
Szerintetek bekavarhat, vagy most mar en, illetve mi is rahangolodhatunk a babadodas tenyere?
 

 
 

@doryca007: azta, gratulálok!!! ez ám a jó hír!:-))) örömteli babavárást kívánok!  Nekem is volt cisztás terhesség, akkor azt mondta a doki, hogy ez elején a ciszta gyorsabban nőhet és csak akkor van veszély, ha a baba esetleg mellette ágyazódott be.  Nem volt probléma vele:-)

@zsuzsa84: gratula az uh-hoz!:-D

 
 


@velvet93

én majdnem eljutottam a clostiig. Az dokim csak átjárhatósági és OK spermiumvizsgálat után kezdte volna a closti szedését. Minek stimulálni a petefészkeket, ha nem tudod, hogy a spermiumok célba érnek-e? Clostit és társait csak ultrahangos követés mellett érdemes szedni. Van aki túl jól reagál a gyógyszerre és sok petesejt érik meg egyszerre.És sajnos van, akinél a ciklus közben emelni kell az adagon, mert egy petesejt is alig érik meg segítségével. A höhullámok, szédülés, migrén stb. mellett engem inkább a lehetséges ciszták kialakulása ijesztett meg ... Az iker terhesség ellen viszont nem lett volna kifogásom :) 

Rólam annyit, hogy a 8. hónapban (másfél héttel az átjárhatósági elõtt) pozit teszteltem. Az öröm csak néhány napig tartott, mert a 6. héten korai vetélés lett a vége. A vetélés után elkezdtem clavellát inni. 3 hónappal késõbb újra pozit teszteltem, és ezúttal eddig minden oké. Ma vagyok 17+5 hetes a kisfiúnkkal :)

Mindenkinek kitartást és pozi tesztet kívánok azoknak, akik még erre várnak !!!
 
 


@pelle:
Koszi! Mar tukon ulok, 17:30-ra van idopontom mara, remelem a lenyeget latja majd a doki :-D
 


@pelle:
4,6 mmes petezsak, es mar csak 1,4 mm a par hete 2,9-mmes ciszta. 15-en vervete es uj uh
Nagyon varom. Rem nalunk sem lesz gond. Kaptam duphastont es kuot a baci miatt meg
 


@doryca007: juj, de jó! az már semmi, nem fog gondot okozni! látod, minden rendben, babóka is jó helyen tapadt meg!:-)
 
 


Gratulálok mindenkinek a babokhoz és kitartast ezekben a meleg napokban!
Én kezdem újra az izgalmas napokat, jövőhét csütörtökön kell megjönnie, kezdem visszaszámlálni a napokat, annyira izgalmas. Remélem nagyobb sikerrel zárjuk ezt a honapot! Vannak dolgok amiket most érzek és az előző hónapban nem voltak de kezdem azt erezni bebeszélem magamnak, de majd kiderül :)
 
 


@doryca007:


 Gratulálok! :)


 


Nekem hétvégén kéne nem megjönnie. Tegnap teszteltem egy negatívat, ma meg enyhe barnás folyásom van. Szerintem ebből nem lesz semmi.



@pelle:
Koszi a biztatast! :-D de meg parazok, hogy a szikhplyag, szivhang meglesz-e kovhete. Azok mar rendben lesznek?
Emellett meg a genetikai vizsgalat miatt izgulok. Bar gondolom mindig lesz min
 


@marcipancica:
Koszi!

Ne add fel. En 7.27-en teszteltem predictor earlyvel, 5 nappal a nemvart elott, ami 7. 31-re esett. Nega lett.
 


@doryca007:
Waa veletlenul elkuldtem befejezetlenul.

Szoval. 28-30 korul pecseteztem, azt hittem jon a szokasos voroshad, ciszta miatt csuszva, mrgis pozi lett a 4-i.
 


@anna08:
Koszi!
Szoritas van!
Ne figyelj semmire, csak erezd jol magad!
Nekem is ugy Sikerult, hogy aut hittem tuti nem fog, minden massal foglalkoztam, persze neha nem lehetett nem ragondolni, plane a progigyogyszer szedeskor, de megtette a hatasat.
Es a tanacs is, amit itt kaptam, hogy 15-20 oercig fekudjek egymasozas utan
 


@doryca007:
Köszi a biztatást. Nekem is van cisztám. 9-e körül nem kéne megjönnie. De már hétfő óta érzem hogy megjön. Most is fájdogál a hasam meg már látható nyoma is van a pecsételésnek. Délelőtt csak a wc papíron látszódott. Azért még reménykedek kicsit.


@marcipancica:
Szoritok!
Ha megis meg akarna jonni, jobb ha elobb, igy hamarabb ersz ujra a tuti napokhoz, es kozelebb lesz a cel. Tudom, kicsit huen hangzik, de nekem pl ez lebegett a szemem elott, es majd agylobbot kaptam, mikor zolodott :)

Doki neked nem irt progi gyogyszert? Az a cisztara, megtapadas eselyenek novelesere is jo, sztem nekem az segitett most
 


@doryca007: Szívből gratulálok. Látod, mégsem volt ez olyan nehéz. :) 


@marcipancica: Hajrá, azért még ne add fel ;) Ettől függetlenül, ha ez a hónap nem is, a következő bizonyosan sikeres lesz :))


Én napok óta gyötrő fejfájással küzdök, a héten nem is dolgozom, egyszerűen most még nem tudnék elviselni 8 órában 200-300 ügyfelet is. És ma megtalált a gyomorégés is, ami a reflux miatt egyáltalán nem mókás. Nem szedhetek semmilyen gyógyszert, egyedül a Rennie-t, de nekem az olyan, mintha cukorkát szopogatnék. Ma azt mondta a védőnőm, hogy nézzek körül gyógynövényesboltban, de én ezekben sosem hittem igazán...  
Mindezek mellett jól vagyok, gömbölyödik már a pocak, még szokom az új külsőt, mert még inkább tűnik úgy, mintha lenyeltem volna egy hatalmas dinnyét, mint az hogy állapotos vagyok és a pici növekszik.  
Pénteken megyünk 3 napos kiakpcsoldóásra az osztrák hegyekbe, úgyhogy várom már nagyon. 


Illetve új szerelem van kilátásban a mosható pelenkák tekintetében.  Hetek óta bújom őket, mit hogyan, tegnap bevásároltam párat, igaz a lurkó még éppenséggel sehol, félúton se, de pelenkák már vannak. 

 
 


@vivi93:
Uuu a mosipelus engem is lázba hoz. Az egyik volt kollèganömèk mosipelusoznak. Ök külföldröl rendelt márkákra esküsznek amik itthon kb 10e/db áron mennek. Egy másik kollèganöm is terhes, 6-7 héttel van elöttem. Vele nèztünk egy szegedi boltnak a webshopjában párat ami jóval olcsóbb 4-5ezer/db. Most kicsit bizonytalanok vagyunk hogy vajon mi lehet a különbsèg. Te milyet rendeltèl?
 
 


@doryca007 @vivi93

Köszönöm a szorítást, de fél órája arra ébredtem, hogy megjött. Utólag bele gondolva 2 hete pont ekkoriban nem is voltunk együtt. Annyira éreztem hogy pedig kéne. Na mindegy, tudjátok új hónap új esély. ráadásul hamarabb is jött meg, szóval igazad van doryca nem kell majd annyit várni a tuti napokra.
Kérdésedre pedig : nem szedek semmiféle gyógyszert, hormont stb.


@marcipancica: nagyon sajnálom, de igaz is hogy új hónap új esélyek! a kövi hónap remélhetőleg a tiétek!
;-)
 
 


@vivi93:
Ejha jól elöre szaladtál Mi már 30+4nél tartunk de csak örökölt mosijaink vannak mèg. Igaz abból jó pàr. Csak ugye ezek kb 4,5 kgtől jók. Viszont nem merek újszülött pelust venni mert mi van ha nagy lesz a kisasszony. Bár remélem 3 kgnál nem nagyon lesz több de pont emiatt újszülött szettet akkor rendelek csak ha nem óriás manó. Mert azok max 5kgig jók.
 
 


sziasztok! szerintetek hagyjam inkább ezt a hónapot, ha kb. 8 napon keresztül cataflamon és advilon éltem? (foghúzás utáni gyulladás) Elvileg hétvégén, jövő hét elején lennének a termékeny napok.  Szerintetek befolyásolhatja negatívan ez a sok fájdalomcsillapító a petesejtet? A fogdoki egy mufurc, szófukar ember, nem volt a segítségemre. 

@marcipáncica: a k...a banyája hogy nem bírt magával! remélem, a mostani ciklus nyerő lesz!

Mosipelus: én is ki fogom próbálni!:-)  már csak egy baba kell hozzá:DDD

 
 


@anna08:


 Annyira nem bánkódom. Ez még csak az első hónapunk volt. Meg igazából gyógyszert is szedtem fülfájás miatt (cataflam), szóval így kicsit örülök, hogy megjött.


@marcipancica:
Akkor igazából nincs minden veszve! Akkor még ti is az elején jartok, de akkor sem egyszerü legalábbis szerintem! : ) nekünk ez a 3.honapunk múlthonapban volt egy kémiai terhességem, nagyon reménykedek ebben a hónapban! : ) Kivánom h hamar sikerüljön!!
 
 


@marcipancica:
Akkor igazából nincs minden veszve! Akkor még ti is az elején jartok, de akkor sem egyszerü legalábbis szerintem! : ) nekünk ez a 3.honapunk múlthonapban volt egy kémiai terhességem, nagyon reménykedek ebben a hónapban! : ) Kivánom h hamar sikerüljön!!
 
 


@vivi93:
Koszi! Jot tett a tanacs

Bar most kicsit parazok. Tegnap estig nyomasra fajdogaltak a didijeim, de ma mar kb nem. Kicsit megijedtem. Ettol fuggetlenul rendben lehet minden, csak megszoktam a hormondilit, v bmi bibi lehet? Csutin megyek dokihoz, de addig meg kihullajtom a hajam a ketsegek miatt
 


@vivi93:
U, remelem jobban vagy! Igyal sook vizet, es relaxalj kitartas!

Az jo az?
 


@marcipancica:
Igy igy! Nemsoka itt vannak a tutinapok
 


@pelle:
Sztem azok nem parak. Antibiotikumnal nelle erdemes skippelni a honapot szerintem max.
De ha barmi n tetszik a Szervezetben, ugyis varat magara a babica.
 


@marcipancica:

Altalaban 3 ho alatt jott ossze ismiknek, es ugy szamolom mi is ebbe az intervallumba estunk. Biztos bekopog hamarosan bar tudom, hogy minden havi agybaj es nega teszt egyre kevesbe esik jol, de nem never endung, ugyhogy kitartas!
 


@doryca007:
Hányadik hétben vagy? Ne ijedj meg nekem is össze-vissza fáj a mellem. Hol jobban hol kevésbé. Én a 6ik héten vagyok jövő héten megyek dokihoz. Két hete még semmit sem látott. Így a papíromra csak annyi került h terhesség gyanúja. Csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott. Azóta csináltam pár tesztet jó erős pozitívak lettek. Most a szurkálás jött be. Nem tudok kinek volt és milyen de én azt hittem ezek apró szúrások. De egy-kettőtől úgy meglepődök h meg kell álljak. Csak akkor szúr ha mászkálok. Amíg nincs vérzés és görcs addig próbálok nem ráparázni.
 
 


@ewuss28:
Koszi! Igyexem pozitiv lenni. Elv 4-5 a teszt szerint, nomeg a doki is mintha azt irta volna a papirra en csutin reggel kezdek vervetellel es vizsgalattal, addig remelem n zizzenek be.

Tuti ott a babica, csak meg nagyon kicsi lehetett a puttyonya a tesztek is ezt tamasztjak ala.

Azok nekem is szoktak lenni, de nekem akkor is, ha ulok. Mikor hataerek/otthon vagyok megiszok egy magneziumot, es aztan elmulik. Mondjuk lehet, hogy jobban harnek, ha azzal inditanek reggel, v reggrli utan
Elvileg a szervezet bizgerelodik, hogy van valami szokatlan. Dokim azt mondta, hogy ez normalis, akarcsak a femes szajiz es gorcsocskek, ugyhogy ne aggodj! Biztosan minden rendben lesz!
 


Csajok! Volt valakinek rozsaszines folyasa az 5. Het korul? Mit jelent? Mit lehet tenni?
Olvastam mar olyat, hogy neha megesik es nem para, de az ellenkezojet is. Dokim teloja ki van kapcs, irtam neki smst, de nehez nyugit magamra eroltetni, mig nincs infom :shock:
 


@pelle:
Köszönöm
 


@doryca007:
De szuper hírek! Nagy gratula! Semmi baj nem lesz a cisztával, fel fog szívódni! ;-)
 


@zsuzsu84:
Koszi!
Most parazok az esti fennforgas miatt, de azota nem tapasztaltam semmi kulonoset, ugyhogy remelem, a sok pihi es a gyogyi miatt csutortokon jo hireket kapok a dokitol.

Bar igy hogy nem ertem el, es gyanusan holnap kapja meg az uzim, es kitudja reagal-e, lehet mast kellene keresnem.

Veletek mizujs? Ugye minden rendben, es fejlodtok gozerovel?
 


Sziasztok csajok! Jó ideje nem voltam, itt vagyunk a Balcsin végre, minden szuper. Az uh óta nem meséltem pedig van mit. Először is minden új babósnak hatalmas gratula!
Szóval, uh-n nézem a felvételt. Ugye frankón a méh benne egy kis pontocska, igenám de a pontocska mellett volt közvetlen még egy pontocska. Azt mondta a doki hogy az a méhlepény. Hát 3 gyerekem van de méhlepényt közvetlen a baba mellett még soha n3m láttam, az a méhfalon tapad elvileg nem is lehet igazán látni uh-n. Arra nem gondolok h ciszta vagy bármi más mert nem gondolkozunk negatívan mellesleg a doki mondta volna. Nekem ez gyanús. Mind 3mal ugyanennyi idős uh-n egy pontocska volt. Arról nem beszélek hogy a hasam rettenetesen nől. Nem, nem a husi, rendesen kemény babapocak. 2hósan mint kb egy 4 hós.
Vivi: aaa a fejfájás, mióta itthon vagyunk gyötör. Paracetamol, ennyit lehet tenni
 


@pelle:
Szerintem mindenképp próbálkozzatok. Gyógyszer ide oda. Az hamar ürül a szervezetből. Van aki terhesen antibiotikumot kell hogy szedjen. Én tegnap migrént kaptam, algoflexet kellett bevennem. Nem aggódom. A kisfiammal cataflamot is vettem be anno a fogam
miatt. Nagyon szorítok ;-)
 


@doryca007:
Nem lesz semmi baj! Csak pozitívan! Jó hírek lesznek. Van fogadott dokid? Annyi infot olvastam az utóbbi fél órában hogy már nem is tudom ki hol jár! :-D
Mi nagyon növekszünk, túl gyorsan is! Vagy többen vannak, bár azt nem hiszem, de sose lehet tudni :-D
 


zsuzs84, köszi a választ!:-) jó hétvégénk volt, eredmény 10 nap múlva:D
Drukkolok az ikrekhez, de jó lenne!:-)  nekem csak ikerterhességeim voltak (szám szerint 3) és valóban 2 ponttal indultak, olyan is volt, hogy nem egyforma méretű pontocska volt.  Méhlepény nem is látszódik még ilyen korán, nincs is még, nem az fejlődik ki a 12. hétre?  Épp beszéltük a párommal, hogy az ikerterhesség összes verzióját kimaxoltam (1. egyik maradt meg 2. mindkettő megmaradt 3. egyik sem maradt meg), most olyan jó lenne és teljes mértékben elég lenne egy erős, egészséges babóca! 

Vettem most Preseed-et a Rossmannban (ez egy fogantatást segítő síkosító, a sima sikosítók pusztítják a katonákat, ez pedig a katonákat segíti, számukra fontos tápanyagokat tartalmaz), na kíváncsi vagyok!:-) Röhögtünk is, hogy felküldtünk még pár "szendvicset" az alakulatnak, hogy jól teljen a várakozás, amíg jön a petesejt asszony:DDD
 
 


@pelle:
Én is köszi a választ. :-) Jó ez az info. A hülye doki meg mondja hogy az a placenta. De a méh közepén?? Nekem is ez gyanús volt. Az szép számú ikerterhesség nálad. Durva. Ilyenem még sosem volt. Jár ez valami különleges érzéssel vagy valami?
Nagyon szorítok értetek, pláne most a kis
"erősítővel" tuti össze kell jönnie. :-
D
Hát erre az ikrek lesznek vagy mi lesz majd visszatérünk, lehet csak valami árny volt, majd szeptemberben már többet látunk! Nem készültünk kettőre :-D Elég egy is a 3 mellé :-D
 




Sziasztok!
Teljesen új vagyok itt köztetek és egyben tanácstalan is :-(
Van 2 csodálatos gyermekem , spontán terhességeim voltak de a harmadik baba nem szeretne összejönni.
Február volt egy egészségügyi kaparasom megvastagodott méhnyalkahartya miatt , kerestem egy új dokit aki vastagnak látta májusban is így fogamzásgátló tabletta szedését javasolta 2 hónapig . Azt tudni kell abszolút nem bírom ezeket a tablettákat rosszullét van tőle , elkezdtem szedni a ciklusom első napján július 11- én szedtem 6 napig , ezek után meghozta újra a vérzést július 20-àn is. Ha az első menstruácio számolom akkor augusztus 07 volt a nemvárt napja viszont csináltam egy tesztet tegnap reggel, ez a facelle Rossmann ami a képen is van egyből kijött a második halvàny csík ,de a többi teszt negatív,igaz a másik kettőt nem első vizelet készítettem , hátha van aki tud tanácsot adni vagy fals pozitív az eredmény ....
Boldog babavárást kívánok akiknek már sikerült, a többieknek pedig azt hogy nem szabad feladni :-)
 
 


Sziasztok lányok. Esemènydús hètföm volt. Fèrjemnek be kellett vinnie a nögyógyászati ügyeletre hólyaghurutom lett. Kaptam antibiotikumot. Megnèztèk a picurt uh-n 6hèt 1 napnak felel meg ès ver a kicsi szíve. Nem tudom hogy sikerült felfáznom általában figyelek rá mert alapból hajlamos vagyok rá mint a családunk minden nöi tagja. Èn a klímára gyanakszom. Azt mondta a doki hogy a babának nem lehet baja ettöl. Remèlem tènyleg így lesz. Bár már sokkal jobb lett azèrt a holnapi napot fekvèssel töltöm.
 
 


@nelli22:
Sziiia! Nekem ugyan ez a helyzet volt előző hónapban! Nem várt napján egy halvány pozi utána 4 negatív teszt és 9nap késéssel megjött sajnos :( kémiai terhessegnek titulálták :( kívánom hogy neked nagyobb szerencséd legyen és baba legyen a dologban! : )
 
 


@ewuss28:
Jobbulast!
U, ez szuper hir! Biztosan makk egeszseges a pottom!
 


@zsuzsu84:
Kellemetes pihenest!
Jesszumpepi, akkor telleg 2-en lehetnek

Remelem mindenki betegsg, rosszullet nelkul viseli ezeket a "csodas" napokat!
 


@zsuzsu84:
Koszi a biztatast!
Ram is fer, mmivel a didkjeim hol jobban, hol kevesbe fajnak, bar remelem csak a hormonhullsmok miatt, es tegnap megjott a mycoplazma kontroll eredmenye, amin nem kicsit wkadtam ki.
Myco nega, helyette lett egy urea pozitiv... Uj antibiotikumos kezeles + donderlein oalcak (lactobacik) nuku, feherversejt szam 10 koruli. Agyrem.

Haat, jot kerdeztel XD most ahhoz a dokiho jarok, akihez gyorsban maganba uh-r be tudtam jelentkezni, es aki ajanlotta es csinlta az std szurest, amik ugye olyan fertozeseket mutatnak ki, amik. Babasodsnal nagy gebakat okozhatnak, de sima nogyogy szures nem mutatja ki. Raadasul o irt olyan gyogyit amitol a ciszta eddig toppedt, es szornyulkodott a mutet kilatasba tetel hallatan. Nomeg a progival szerintem erosen rasegitett a megtapadasra
Ezek miatt jozza jarok, de meg nem tudom, jogy kellene e maradni, szules mennyi nala, meg ilyesmik. Nagxon szimpi es kedves egyebkent, az aszisztens detto, es 5-8 percre van gyalog a lakasunktol.
Hogyan kell jol dokit valasztani?
Most epp a vedono vadaszaton agyalok, ha csutortokon reggel minden rendben lesz, es neadjisten lesz mar szivhangocska is De videkre bejelentett pesten lakokent gyanus, hogy ez sem lesz egyszeru

Dulan agyalok meg, kolleganomnek nagyon sokat segitett.

Nomeg el kellene kezdenem tornazni, vagy barmit, mert hizok, amint ranezek vmire
 


@zsuzsu84:
Koszi a biztatast!
Ram is fer, mmivel a didkjeim hol jobban, hol kevesbe fajnak, bar remelem csak a hormonhullsmok miatt, es tegnap megjott a mycoplazma kontroll eredmenye, amin nem kicsit wkadtam ki.
Myco nega, helyette lett egy urea pozitiv... Uj antibiotikumos kezeles + donderlein oalcak (lactobacik) nuku, feherversejt szam 10 koruli. Agyrem.

Haat, jot kerdeztel XD most ahhoz a dokiho jarok, akihez gyorsban maganba uh-r be tudtam jelentkezni, es aki ajanlotta es csinlta az std szurest, amik ugye olyan fertozeseket mutatnak ki, amik. Babasodsnal nagy gebakat okozhatnak, de sima nogyogy szures nem mutatja ki. Raadasul o irt olyan gyogyit amitol a ciszta eddig toppedt, es szornyulkodott a mutet kilatasba tetel hallatan. Nomeg a progival szerintem erosen rasegitett a megtapadasra
Ezek miatt jozza jarok, de meg nem tudom, jogy kellene e maradni, szules mennyi nala, meg ilyesmik. Nagxon szimpi es kedves egyebkent, az aszisztens detto, es 5-8 percre van gyalog a lakasunktol.
Hogyan kell jol dokit valasztani?
Most epp a vedono vadaszaton agyalok, ha csutortokon reggel minden rendben lesz, es neadjisten lesz mar szivhangocska is De videkre bejelentett pesten lakokent gyanus, hogy ez sem lesz egyszeru

Dulan agyalok meg, kolleganomnek nagyon sokat segitett.

Nomeg el kellene kezdenem tornazni, vagy barmit, mert hizok, amint ranezek vmire
 


@ewuss28: Van FB csoport ahol több hete csak csendes megfigyelő vagyok és próbálok minnél több információt magamba szívni. Valamint wishen szembe jöttek velem a mosipleusok és több poszt is volt róla, hogy jók, megbízhatóak, nem áznak nyilván lényegesen olcsóbbak, mintha márkaboltból vásárolná az ember... na erre felbuzdulva rendeltem egy jópárat.  AIO-k tetszenek nagyon, mert apakompatibilisek és könnyá a használatuk, de néztem más fajtát is, valamint rendeltem tetrákat, bambusz és szénszálas belsőt meg külön PUL-t hozzájuk, most ha jól emékszem akkor 7ezer ft szállítással együtt és jön 10 csomag  Majd ha megérkeztek akkor elmondom a véleményem. Illetve nyilván szemzgettem használtak ügyében is, de mivel nem tudom, hogy milyen fazonú lesz a csöppség így egyelőre nagyon vaktában lövöldözős a dolog, viszont már nem bírtam magammal, muszááj volt.. annyira cuki minták vannak.. tényleg szerelmes lettem

Egyébiránt nem vagyok jól. Egy hete szörnyű fejfájásom van, ami nem szűnik, de ezt írtam is. Csütörtökön elmentem orvoshoz, mert már nem bírtam. Szerdán meg voltam védőnőnél, aki mért egy 133as vérnyomást, mire jelezte hogy 135-től már nem örül neki, kezdjem szépen méregetni. Nos.. 140 alatt nem volt vérnyomásom... így csütörtökön szóltam dokinak, hogy valami nincs rendben. Végül most hétfőn kaptam vényomáscsökkentőt, illetve nem is csak a vérnyomásom magas, hanem a pulzusom is.. 100 körül van, kiírtak tartós táppénzre és pénteken be kell mennem Szombathelyre a kórház nőgyógyászati patológiájára vizsgálatokra. 
Vigyázzatok magatokra, és amennyit tudtok pihenjetek, feküdjetek, 1-1 óra séta reggel-este hogy a gravitáció meglegyen és ne üljetek sokat. 


 

 
 


Sziasztok Lányok!

Gondoltam megosztom veletek rossz tapasztalatom! A Trimeszter vitamin gyártójának van terhességi tesztje! 2 db terhességi tesztet próbáltam 3 hónap különbséggel és mindkettő álpozitív lett. Halvány csíkos vagy szellemcsíkos ki, hogyan hívja! Nekem nem jött be, inkább azt mondom, hogy ne essetek ebbe a rossz helyzetbe, mint én, ne vegyetek ilyen fajtát! Nem lehúzni akarom a márkát félre ne értsetek, csak így második alkalommal, mikor a remény lebegett előttem, hogy sikerülhet a baba, kicsit nehéz feldolgozni a nemvárt érkezését!

Ha valakinek van valami tuti, bevált, reális áron kapható teszt tippje szívesen fogadnám!
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron