Új privát üzeneted érkezett!

@velvet93: Lehet velem van/volt a baj, de en bementem az elso uzletbe ami szembejott velem es tudtam hogy kaphatok ott tesztet, leemeltem a polcrol es megvettem. En ugy erzem, hogy ezek a tesztek rettentoenfel vannak hype-olva, holott mindegyik a legolcsobbtol a legdragabbik ugyan azt tudja... Nekem annyira mindegy volt, hogy milyen hamar csinalom meg es az is hogy mutassa hanyadik het, mikor csak az szamit, hogy pozitiv legyen.
Szoval nekem nincs bevalt hiperszuper tesztem, csak vegyel valamilyet es a szamolt peteerestol szamitva 14 napra csinald meg. Addig csak teljes stressz az egesz.
Hidd el, fog jonni a baba, amit nem befolyasol a tesztek minosege es mennyisege.
(Bocsi.. telorol vagyok )
 
 


Szerintem itt a legtöbben a facelle 10esre esküszünk. 1x se volt áll pozi. Mikor meg pozi volt tényleg volt is baba. :) olcsó is. Nekem be vált.

Csajok annyira furi! Ma volt az utolsó terhesgondozásom az sztkba. Kövi alkalom már ctg meg kenetvétel a kórházban. Kb 1 hónap múlva. Kiscsajszi már 1700g 31+2nél tartunk. Nagyon elrohant az idő.
 
 


@csipke5:
Aztaaa Gratulalok. Most hogy igy irod tenyleg elrohant az ido es ilyenkor veszi eszre az ember igazan az ido mulasat.
 
 

 
 

@vivi93:
Igen. Brutális. Már a kórházi táskát rakom össze lassan. Ruhák nagyja már kimosva, na meg a babakocsi mosható részei is. Már csak pár dolgot kell venni a picinek. Nekem kell meg a kórházi csomaghoz bevásárolni.
Viszont egyre nehezebben viselik a lábaim a plusz súlyt. Na meg ezt a frontott.
 
 


@velvet93:  a Rossmannban 400 Ft-ért kapható Facellét jó szívvel ajánlom, nagyon megbízható és 10-es érzékenységű!  
@vivi93: egyetértek, hogy túl van tolva a tesztmarketing:D   Nekem ami még személy szerint negatívum, hogy a lényeg egy légyfing méretű papír tesztcsík, amit beburkolnak többszörös nagyságú műanyagba, aztán azt még becsomagolják még műanyagba és egy ötször akkora dobozba be.   Évek óta igyekszünk minél kevesebb műanyagot hozni a háztartásba, kár, hogy erre nem figyelnek.  Rendeltem én neten valami 100 Ft-os One step teszteket, ami tényleg csak a légyfing papír meg egy csík csomagolás, de azok nagyon gyengék sajnos, hiába 10-esnek volt írva.   A facellán majd leugrott a két csík, azon meg úgy kellett bogarászni a halvány alig csíkot:D

 
 


@csipke5: már a 32. hét! jesszum, pepi, tényleg hogy rohan az idő! még most teszteltél pozit!:-)  Az utolsó 2 hónapban én már nem dolgoztam, nem esett jól nagy pocakkal jönni-menni, ülni órákat, te tudsz pihenni napközben is? Szép nagy már a pocid?:-)  az a csodás, hogy már ilyenkor milyen nagy és még ezek után is még mennyit nő!:DDD

 
 


Köszönöm csajok a tanácsot! Legközelebb Facelle 10est fogok venni! Kipróbálom hátha nekem is szerencsét hoz!
Csipke! Azért a babó érkezése után se feledd el a topikot! Ha lehet, egy képet küldj majd a kiscsajsziról!!
 


@pelle:
Igen tudok szerencsére. Most is épp egy kései ebéd után alvásra készülök nagyon fáradékony vagyok. Mondjuk nem is alszok túl sokat. Egyre nagyobb a pocak. Plusz a derék és csípőfájás sem segít benne.

Nem fogom elfelejteni! Csak kérdés mennyi időm és agyam lesz
 
 


Ki és hanyadik hétben jár már? Most kíváncsi lettem, hogyan vannak az idők, csak olyan sok oldal van, hogy kizárt hogy visszakeressem 
 
 


@csipke5:
Uu, hatalmas grat! De jo, hogy Ti nar mindjart Egyutt

En oapurcsikos xepilt martogattam eloszor, nemvart uan, majd mivel nem hittem el a ket csikot, negfejeltem egy clearblueval.
 


@vivi93:
Uh, remelem a pihenes segit, es pikkpakk a kellemes ertekek kornyekere kerulsz!
 


@vivi93:
Egyetértek én is, sőt rontom tovább a tesztbiznoszt :-D A clear blue simán kiírta a 300ftos pozi tesztem után hogy nem vagyok terhes, pedig az vagyok :-D
 


Doryca007 köszi, nemsokára vége a pihinek, meg most jött valami hideg front, de már holnap megyünk el a Balcsiról Pestre :-D
Ewuss: remélem jobban vagy már, vigyázz nagyon magatokra, én is baromi felfázós vagyok :-(
 


@csipke5:
Gratula, növekszik a lányzó :-D Pikk pakk és már azt olvassuk, hogy indulunk mert jön az ifjú hölgy
 


@csipke5:
:-D Sok erőd energiád nwm biztos hogy lesz velünk csevegni de azért támogatom az ötletet, hogy egy egy sort azért írj majd hogy minden ok veletek ;-)
 


@vivi93:
Jelentem 8+4 :-D Kíváncsian várom a Szeptemberi időpontomat. Nagy genetikai teszt, ami kiterjed a legkisebb eltérésre is, plusz végre hallunk majd szívhangot is és az is kiderül majd ki vagy mi volt az a másik pontocska :-)
 


Olyan izgi, hogy mindenki máshol tart. Mindenki más miatt izgul. Nekünk màr ugye neg volt az összes nagy uh. Most lehet izgulni, a szülésen. Na meg azon hogy az ízületeim ne adják fel addig.
 
 


Sziasztok, remélem nem gond, ha becsatlakozom Hozzátok. Több mint 9hónapja próbálkozunk a kistesóval, a kislányunk 7éves. Elkaptuk sikeresen a peteérést ebben a hónapban, DPO után vvagyok 12 nappal és Facelle teszttel és predictorral is teszteltem tegnap, de negatív .Kislányomnál a PDO után a 17. napon lett pozitiv a tesztem és a szívhangot is elég későn észlelték, még reménykedem. Próbállak olvasni Titeket és gratulálok minden jelenleg már babát váró és a jövendőbeli babás anyukának :)
 


@forest0331: dehogy gond, nagyon örülünk Neked!:-) szuper csapat van itt!  drukkolok a mihamarabbi babásodásodért!

 
 


@forest0331: Szia, üdv köztünk  Sok sikert 

Én nem jó hírekkel jövök.  Toxémiás terhességet állapítottak meg, úgyhogy nálunk most felborul minden.
Viszont megtudtuk, hogy Fiúnk lesz  

 
 


@vivi93:
Uh bakker. Hány hetes vagy most? Kórhátba is kerültél? Kitartást!
 
 


@csipke5:
Nem, haza engedtek, 2 het mulva kontroll, ha addig barmi van akkor nyilvan azonnal be kell mennem es befektetnek, illetve majd kesobb igy is felugyelet alatt leszek. Kaptam gyogyszereket, de ezek csak egy idore jelentenek megoldast.
16+5 hetes vagyok pillantnyilag, a baba jol van szerencsere.
 
 


@vivi93:
Annyira ijesztő lehet :( nem irigyellek. De minden rendben lesz erre gondolj! Erősek vagytok mind a 2en
 
 


@forest0331:
Szia üdv köztünk! Igen, szuper a kis csapat! ;-) Kitartást és mihamarabbi pocaklakót!
 


@vivi93:
O jesszus! :shock: Ilyenkor mit kell tenni? Fokyamatos ellenőrzés? Csodálkozom hogy nem fektettek be! Erősek vagytok nem lesz semmi baj! Nyugi ;-)
Gratula a fiatalúrhoz. Hogy fogják hívni?
Amúgy jól elszaladtak a hetek, emlékszem nem rég még ott jártál ahol most én kb... Hihetetlen rohan az idő :-)
 


@zsuzsu84:


A terhességi toxémiára nekem a kórházban azt mondta a nő, hogy pontosan még most nem tudják, hogy ez miért alakul ki. Annyit tudok, hogy fehérje van a vizeletemben, illetve magas a vérnyomásom illetve vizenyő. Ez a három a terhességi toxémia tünete. Ezt régen terhességi mérgezésnek hívták -nekem így jobban rémlett a dolog-.
Na most hogy fogalmazzam szépen... ennek a végkimenetele akármi is lehet. 
Szóval nem vagyok nyugodt.
Kaptam vérnyomáscsökkentőt, folyamatosan mérnem és írnom kell a vérnyomást, 2 hét múlva kontroll, addig el kell mennem belgyógyászatra is, mivel ugye utoljára a TSH-mat nem nézték és ezen teljesen kiakadtak a kórházban, hogy az mégis hogy lehetséges. 
Ha görcsök lépnek fel, vagy vézés, esetleg kiugróan magas vérnyomás akkor azonnal kórház és befektetnek. 
Ennél többet most még én sem tudok.
Netem olvasgattam és hát ott volt olyan is, hogyha fejfájás vagy jobb oldalon fent fáj a has akkor az is tünete, de ez múlthéten volt, azóta ezek nem jelentkeztek, de én ezt nem is mondtam a kórházban...  

Noel lesz az első neve és mi szeretnénk egy második keresztnevet is, de abban még nem egyeztünk ki, hogy mi is lesz... 

 
 


@vivi93:
Igen, tudom miről szól ez a dolog sajna :-( Azt is hogy ez csak úgy jön. Nem lesz semmilyen végkimenetele mert minden rendben lesz veletek. Ikyenkor megcsászároznak nem? Vagyis nem tudom én sem. Elhiszem hogy aggódsz, de nyyugalom, az a legjobb, vigyázz magatokra és ne stresszelj rajta, akkor mind3n rendben lesz. Egyébként ha időben kapják el akkor kezelhető szépen, azt olvastam! ;-)

Na hallod, ugyanezt a nevet választottuk mi is, legalábbis ebben a pillanatban most ez a nevünk. Noah-t akartunk csak az nemrég született a családba, így a Noelre szavaztunk. Mondjuk ez még nem fix, még keresgélünk! :-D
Fel a fejjel erősek vagytok, minden rendben lesz! ;-)
 


Sziasztok!
Remélem nem gond, hogy foresthez hasonlóan én is frissen csatlakozom a csoporthoz. Főleg, hogy mi is 9 hónapja próbálkozunk, vagyis próbálkoztunk, mert az elmaradt mensi (08.14) után egy nappal nagyon, nagyon halvány pozitívat mutatott a teszt. (10 -es fastest.hu-s). Első baba lenne és már nagyon várjuk, de alig merünk most örülni. Holnap csinálok újabb tesztet :)
Nekem mensi előtt 4-5 nappal mindig volt kevés barnázgatásom, amire a doki azt mondta, hogy normális, nincs vele baj. Most azt tünt fel, hogy a barnázgatás alig volt és ahelyett h megjött volna, elmúlt. A hőm fent van 37-37,3 között, gondolom dolgozik a progeszteron :) Azóta reggelenete van egy kevés halvány (bocsánat: cappuccino színű) folyásom, de több a nap folyamán nincs. Szerintetek?
Csak pozitívan :)
 


@gyongyi11: Üdv köztünk és reméljük pozitív lesz a teszt egészen biztosan. :)
Az nekem kicsit fura, hogy a doki azt mondta minden vizsgálat nélkül hogy a barázgatás normális. Mert igen, lehet normális, de ezt így hasraütés szerűen kinyilvánítani lehet nem túl jó, ennek sok oka lehet, amit vizsgálni és esetleg vitaminnal kezelni lehet. Viszont most az a legfontosabb, hogy pozitív legyen az eredmény. :)

 
 


@zsuzsu84: Császározásról még szó sem volt, még a szülés kimenetele nem került szóba, én még nem is merem feszegetni, ennek a tényével most nem szeretném magamat stresszelni, persze nem elhanyagolható tényező ez sem... de én csak szeretnék idáig eljutni problémák nélkül... más kívánságom nincs is.

A Noah is szép, bár itt ugye nem lehet anyakönyveztetni sajnos, viszont a Noelben kiegyeztünk, így az már teljesen biztos  
Köszönöm, igyekszem pozitívan gondolkozni, néha könnyebb, néha nehezebb. 

 
 


@zsuzsu84:
Wii, de nagyok vagytok mar!
Milyen genetikai teszt lesz?
 


@forest0331:
Udv koztunk!
Meg barmi lehet! Nekem sem volt a 11 dpon pozi, de ra 8 napra mar hitetlekedve neztem az elso pozi tesztet
Szoritas van!
 


@vivi93:
Jesszum pepi! Kitartas es csak pozitivan! Biztos minden rendben lesz! Plane, hogy most us jol van a fiatalur
Vegig kell szedned gyogyszert?
 


@gyongyi11:
Udv a Klubban!
Uaz igen eros pozitiv jel! Grat! Szoritok!
 


Csutin vegre megvolt a kovi uh. Mar lattsm a kis pulzalo bogyot, es hallgathattam is par masodpercig a szivdobogasat. Meret 3,8 mm crl, doki szerint mindn rendben. Kr, hofy a cisztat a nagy kapkodasban elfelejtettuk megnezni XD kaptam ujabb antibiotikumot ureoplazmara. Dijaznam, ha ez lenne az utolso antibiotikummal kezelendo cucc...

A naptar szerint 5h+5napos voltam csutin, de az uh. 6h+1napot mutatott. Nem igazsn ertem en ezt

Doki nem akar csak vmi genetikai vizsgalat utan beutalot v papirt adni vedonohoz, de azt nem tudom, mikor akarja csinalni.
Olvastam olyat, hogy ha a kismama a 12. Hetig nem megy vedonohoz, nem kap meg minden tamogatast, mert ez vmeiknek a feltetele. Ez tenyleg igaz?

Ti milyen genetikai vizsgalatra keszultok?

Remelem mindenkinek nyugisan, boldogan telik a hetvege!
 


@gyongyi11:
Szia, üdv köztünk! :-) Ez bizony baba lesz! Csak pozitívan, mint a teszt, halvány 2 csík is baba! Gratulálok! ;-)
 


@vivi93:
Nagyon nagy erőt kívánok! Gondolom, hogy nem leányálom így végigvinni a terhességet. :-( Nagyon szorítok és nem lesz semmi baj! Erős kis krapek van ott, túlvészelitek, hamar eltelik és erős egészséges babód lesz! ;-)
 


@doryca007:
Hát repül az idő, szinte tegnap teszteltünk pozitívat ma meg már a 9.hetet töltöttük. A pocakom veszettül nől! Vagy nagyon 2 lesz :-D vagy csak már hamarabb látszik mivel 4.baba.
A kötelező genetikai vizsgálat lesz, ugye mert elmúltam 35, így ez muszáj, ha nem lenne az is csináltatnék. Itt néznek sokmindent, így most hirtelen nem tudom miket is pontosan mert otthon vannak a papírok, de dawn sindróma szűrés, fejlődési rendellenesség, nyitott gerinc ilyenek. Ja és lehet a baba nemét is megtudjuk! :-)
 


@doryca007:
Na ez nagyon jó hír, én is e tájt voltam dokinál és nálunk még nem volt szívhang! Akkor elvileg nálad is szombatonként vannak a hét fordulók? Mármint aszerint ahogy te számolod. Nekünk most érdekes mód, ugyanazt mutatta az uh amit mi számoltunk.
A támogatásokban nem tudok nyilatkozni, ugye mert nem élünk otthon, a genetikát meg leírtam már!
Remélem a cisztádnak annyi ;-) Meg azt is, hogy ez lesz az utolsó antibiotikum. Jajj ez annyira nem jó. Nem csinál ki nagyon ez a sok gyógyszer? :-( Főleg hogy ennyire erősek. Sajnállak, de bízzunk a legjobbakban és hogy ez lesz az utolsó!
 


@doryca007:
Érdekes nekem hétfőn volt UHm és nekem is 6+1et mondtak de a pici 5 mmes volt. Vajon akkor mi alapján számolnak?
 
 


Köszi a gratulákat! Nah megvolt a reggeli teszt, ami szintén halványan, de azért a múltkorinál erősebben mutatta a 2. csíkot is  Egyenlőre más tünetem nincs. Viszont agggódni kezdtünk, mert nyaralni indulnánk és most nem tudjuk hogyan tovább....merjünk vagy maradjunk. Amúgy ez lenne a babacsinálós, kényeztető nyaralás A dokim meg nincs augusztusban, pont ezért is esett volna a HSG és az apuka vizsgálat szeptemberre, az utazás pedig egy amolyan "adjunk neki egy utolsó esélyt és pihenjünk rá az elkövetkezendő vizsgálatokra" repülős-tengerpartos-romantikus dolog.
Ember tervez, Isten végez....
 


@gyongyi11:
Repülőt elvileg annyira nem javasolják. Nagyon messzire mennétek? Esetleg más dokival konzultálni? :) amúgy a pihenés sose árt. Sőt. Főleg ha beindulnak a tünetek utána nehezebb lesz :)
 
 


Köszönöm csajok az aggódást és a szurkolást, jól esik. :) 
Igyekszem minden szempontból pozitívan hozzáállni, most mint a hímes tojás, úgy vigyáznak rám, néha már picit idegesítő is ^^ 
A gyógyszert végig kell szednem a terhesség alatt, vagyis pontosabban a szülés előtt pár nappal el kell hagynom, mivel a tejben kiüt, ami nem jó a babára, csak így meg nagy valószínűséggel császározni fognak, mert a vajúdás alatt a vérnyomásom az egekben lesz akkor... 


@doryca007: Ezt a 12 hetes dolgot a védőnővel kapcsolatban nem egészen értem. Én ilyenről nem tudok, a támogatás a terhesség alatti összes védőnői látogatásra vonatkozik és együttesen nézik, tehát nem azt figyelik, hogy mikor voltál először védőnőnél. Mondjuk azt se értem a dokid miért nem ad papírt, de az már mellékes.

Az orvosok pedig az utolsó menstruáció elős napjával számolják a ciklust illetve a fogantatást is. Az hogy a baba éppen más értékeket mutat az azért van, mert niylván nem a mentsruáció első napján esünk teherbe, de az orvosok így könnyebben tudnak számolni. :)
Papíron 17 hetes vagyok ma, de ha a mentsruációval nézem akkor 16+4 napos lennék... 

 
 


@gyongyi11:
Szerintem menjetek. Mi is utaztunk. Rengeteget. Holnap haza. Semmi baj nem lesz! Vizsgálat még úgyis ráér pár hét múlva! Pihenjetek a tünetek előtt!
 


@vivi93:
Jesszus mindjárt te is félidős vagy! Atyavilág. :-D Én napra pontosan tudom mikor fogant a pindur, így én mondtam a dokinak mennyi idős vagyok. Mondtam neki más opció nincs, tehát minden más időpont kamu :-D De az uh is velem volt, ugyanazt mondta amit én :-)
Viszont a napokban elég sokat fáj a fejem és keményedik a hasam, ami a terhesség végére jellemző nem mostanra. Egyre erősebben érzem a buborékozást, már néha elhiszem hogy a baba mocorog :-D Nem tudom mi történhet odabent, de semmi sem olyan mint az előző 3nál volt!
 


@zsuzsu84:


Én ma azt hiszem.. taláán.. hogy éreztem hogy mocorog, de nem biztos.. mert nem tudom mit kéne éreznem pontosan... úgyhogy most totál tanácstalan vagyok és várom, hogy mikor is lesz... 
 
 


@vivi93:
Lassan egyértelmű lesz föleg majd mikor meg találja a veséd meg a gyomrod. Pàr hét és igazán beindul. Én 11 hetesen kezdtem érezni, 15-16 hetesen kezdte a család is érezni. De ez ne legyen alap senkinek. Mert én nagyon vékony vagyok. Viszont a legjobb mostanság mikor bkvzok vagy stb és elkezd mozogni amu ugye már kívülről is látszik, az emberek nagyon vicces fejeket tudnak vágni
 
 


@vivi93:
Azt pontosan fogod tudni! ;-)
 


@zsuzsu84:
Azta! Hat, mindketto lehet, de en a dupla szerencsere tippelek
Rajtam meg sajna par hetig csak az iszonyat merteku puffadas latszik rrmelem utana valtozik a szitu, bar az ibs miatt tartok tole, hogy nem, de kerlek nyugtassatok meg
Igenigenn, en is szombattol szamolok.
7.15-en es 17-en voltunk egyutt, 16-an lett. Pe teszt pozitiv, ugyhogy en ezt mar nem is ertem.
En a nifty teszttel szemezek, en is csodas 35os feletti vagyok csak az kicsit draga, de itthon mar megdumtuk, hogy mgcsinaltatjuk. 9-10. Hettol lehet, es a baba nemet
 


Waa elkuldtem
Szoval folytkov:
A nemet is meg tudjak mondani. Bar megkerdem a dokit 29-en, hogy mit javasol.


Igen, egyre jobban megvisel. Eddig kb kos gyomoregessel megusztam, miota szedem, szedulok, kis hanyinger is jatszik, es borzsztoan femizu a szm, nem izlik semmi sem. Most atalltam az esti bevetel, hogy ne keseritse a napot.eddig lekopogom, bevalt.
Ha ma nyitva a patika, uzsgyi ki probiotikumert, mert epp elfogyott. Mar "csak" 4 szem van hatra.
Koszi a biztstadt, nagyon kol
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: