Új privát üzeneted érkezett!

@pelle: Picit úgy érzem amúgy, hogy csak én nem voltam neki ennyire szimpatikus, mert előtten egy anyuka állt a tinédzser gyerekével és velük meg olyan mézesmázosan beszélt.. mondjuk az anyuka ott dolgozik a kórházban, szóval lehet velük azért nem volt paraszt... Azt is megérteném, ha nem voltam szimpi, de akkor mondjuk kínzott volna meg a vérvétellel, nemhogy még lelkileg belémdöf egy olyat nap végén mindezek után, hogy a saját testemet is elhagytam lelkileg...  
Vigyázok, vagyis azon vagyok  Nem tudom mit és hol rontottam el ennyire... 

Oh ugyanmáár, biztos hogy nem véletlen és nem a kollagén bogyók miatt szépültél meg ennyire, vagy nem csak azok miatt. Reméljük, hogy mindehhez egy kis utód is hozzájárul és most csak szimplán nem mutat előre semmit.. legyen mégnagyobb a meglepi. Reménykedem 

Blog vezetésén én is gondolkoztam, sőt igazságszerint írom is, de nincsenek megtervezve csak úgy éppen ami jön. Címen.. hmm? Gondolkozom 

 
 


Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Már fél éve próbálkozunk, és eddig semmi. Ma reggel csináltam egy tesztet, és nem tudom hogy ez a nagyon halvány jelent e valamit. Élőben jobban kivehető, de azért felrakom.
 
 


Vivi:
Jólbis teszed ha ott hagyod ezeket a buggyantakat! Olyan orvos klinika kell, főleg a szüléshez, ahol jól érzed magad, kedvesek és a legfontosabb hogy ellátnak. Ezek nagyon fontosak főleg abbana kiszolgáltatott helyzetben.
Na én pont fordítva vagyok... Sokáig nyelek, de ha kiborul a bili, akkir futás van! :lol:
 

 
 

Pelle:
Hát akkorát röhögtem most! :lol: :lol:
De szerintem ne indulj ki abból h 2 nappal ciklus előtt már pozizni szoktál! Én is így voltam nem jött meg aznap teszt olyan pozi mint állat. Most 3 nappal a kimaradás után is nega, majd 5 nap múlva lett pozi! Szerintem még egy pici türelem és meglesz ott a sípályán a 2 kapaszkodó, meg hát egy ugye már mindenképpen kellett hogy legyen! Várj még! Én nem is gondoltam rá, tettem vettem éltem a mindennapokat majd apa mondta hogy na, csak toljuk el azt az ucsó tesztet már az ért majd egy hete nem jött a mikulás.
 


@zsuzsu84:
Ja azt kihagytam, nagyon örülnek a kis jövevénynek! A kicsi mindig beszél neki, este fürdeti a hasamat azaz a kistesót meg mindig puszit ad neki! :-D
 


@ero91:
Szia! Muti a tesztet aztán biztos kapsz a kis csipet csapattól segítséget! De abhalvány csík is baba, a nagyin nagyon halovány is! ;-)
 


 
 


Az a baj, hogy nagyon halvány képen, élőben kivehetőbb. De őszinte leszek korán lett készítve, mert a ciklusaim 30-35 naposak pontos még nem volt sajnos.
 
 


@ero91: Valóban halvány, de én látom  Várj 1-2 napot és utána tesztelj újra, illetve kérdésem: reggeli első vizelettel csináltad a tesztet?  Egyébként üdv 

 
 


Lenne egy jobb kép, de valamiért nem tölti fel. Igen reggeli elsőböl. Üdv mindenkinek :)
 
 


Lenne egy jobb kép, de valamiért nem tölti fel. Igen reggeli elsőböl. Üdv mindenkinek :)
 
 


Nem mindig akarja magát megadni a rendszer  Az jó  Én azt mondom várj 1-2 napot, persze tudom ilyenkor az a legnehezebb, de az elején még a HCG hormon nem termelődik olyan intenzitással, mint ahogyan azt mi szeretnénk. 
 
 




Talán látszik. Igen sajnos elég türelmetlen vagyok... Meg volt petefészek cisztám is, úgyhogy semmi sem úgy alakult ahogy szerettük volna :(
 
 


Vagyunk egy páran itt, akiknek volt vagy esetleg még most is van... úgyhogy én annyit tudok neked mondani, hogy mindentől függetlenül is áldott állapotba lehet kerülni és ha néha csak egy kis bíztatásra van szükséged akkor csak írj és segítünk.  Ezen is látszik egyébként a csík, úgyhogy szerintem ez pozitív minden tekintetben, de esetleg egy holnap vagy holnapi utáni tesztel még várj. 
 
 


Rendben :) köszönöm a segítséget nektek! Majd jelentkezek a holnap utánni teszttel :)
 
 


Sziasztok!

Vivi: szerintem is vesekő lehetett a leírásod alapján. Nekem minden 5-6 évben van olyan, amelyik elindul. Az urológus is nospát és fájdalo.csillapítót ad rá. Zúzni 5mm alatt nem szoktak, illet e műteni is csak olyan 1 cm felett. Viszont tudd, hogy nem csak röntgenezni lehet, hanem ultrahangozni/ct-ni is.
 


@nilnarin:


Köszönöm az információkat.  Jövőhét pénteken mindenképpen megemlítem, hogy valami nem oké, nézzünk rá, mert hát olvastam én fórumokat meg cikkeket, hogy mivan olyankor ha valakinek köve van, fáj és terhes... nem szeretnék katétert a szülésig köszönöm szépen.  
De gyógyszert sem szeretnék szedni, szedek most sajnos eleget, még a fájdalomcsillapítók is hozzá jönnének, akkor lassan olyan lennék, mint az idősek, akiknek van ilyen gyógyszeradagolójuk ami minden napra fel van osztva... 
 
 


Nincs mit :) Egyébként 24-48 órán belül távoznia kell a kőnek, ha már egyszer elindult. Ha még nem akkora a pocakod, megpróbálhatod elkapni, amikor kipotyog :) Viszont ha továbbra is fáj, akkor mindenképpen orvos, mert az azt jelenti, hogy elakadt valahol :( Tudom, hogy nagyon rossz, meg nyilván figyelned kell arra, hogy mit veszel be, de amíg nem távozik, érdemes a Nospát és a fájdalomcsillapítót szedni, mert egyrészt tényleg csak nagyon rövid időről van szó, másrészt meg tudom, milyen iszonyatosan tud fájni. 


Nilnarin
 


@ero91:
Gratu, én látom ez egy szép pozitív teszt! Üdv a pocakosok között!
 


@ero91:
De ha van még türelmed akkor kivárhatsz mondjuk hétfőig, akkorra már tuti erőset kell kapj! Mostmár szerintem aggódni sem kell hiszen még ha halvány is, de szépen kivehető az a 2.csík! 2 naponta emelkedik a hcg szint! De jó, új babás köztünk! Ez mondig csodás hír! ;-)
 


Remélem, hogy nektek van igazatok.Én mar félek előre örülni..
Köszönöm nektek a válaszokat! Igyekszek türelmes lenni és kivárni a hétfőt :) Majd jelentkezek mindenképp :)
 
 


Jó estét!

Ha már vesekő-ügy kapcsán bepofátlankodtam a csoportba, gondoltam, hogy esetleg csatlakoznék is, ha nem bánjátok. Írtam az inszeminációs topicba is, de úgy látom, az teljesen inaktívvá vált.
Csak pár szót írnék magamról, mert az én esetem picit más, mint itt bárkié (végigolvastam a topicot az első hozzászólástól kezdve). Én egyedülállóként szeretnék babát vállalni. Idén 39 éves leszek és úgy érzem, felesleges tovább várni a nagy Ő-re, ezért döntöttem így. Remélem, hogy ennek ellenére nem bánjátok, ha csatlakozom.
Októberre kaptam időpontot a Kaáli Intézetbe (Budapest), ekkor lesz az első konzultáció. A hölgy, aki a hívást fogadta azt mondta, ha van bármilyen vizsgálati anyagom, azt is vigyem. Ebből én azt szűrtem le, hogy nem bánják, ha máshol csinálom meg a vizsgálatok egy részét. 


Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek érdemes lenne-e bejelentkezni egy nőgyógyászhoz és elkezdeni a vizsgálatokat megcsináltatni? Igazából nem nagyon tudom, hogy milyenekre van szükség, így ha valakinek van ilyen irányú tapasztalata, ne tartsa magában :) Szeptember közepén egy hétig nyaralok (végre :D ), így 21. napi vérvételt biztosan nem fognak tudni csinálni (úgy tudom, hogy az kell például). 

Előre is köszönöm a válaszokat!

Nilnarin


 

 


@nilnarin:
Üdv köztünk! Sajnos érdemben, tapasztalattal vagy elméleti segítséggel e téren én személy szerint nem tudok okosat írni, de mindenképp elismerésem, hogy így egyedülállóként szeretnél babát vállalni! Nagyon szép döntés! Szerintem mindenképp vágj bele a nőgyógyászati vizsgálatokba, onnan úgyis irányítani fognak erre arra további tennivalók miatt. El is fognak mindent mondani! Az az egy tuti, hogy biztos nem kis idő és pénz a dolog, de egy kis csöppségért megéri. Ha belevágsz, szerintem itt fogsz kapni lelki támogatást, ez egy jó kis csapat! ;-) Hajrá, babára fel!
 


Sziasztok!
Olvasgatom a topicot már egy ideje, szívesen csatlakoznèk ha nem gond. :-)
Mi másfèl ève próbálkozunk a babával, eddig sajnos sikertelenül. Márciusban derült ki, hogy PCOS-m, IR-m ès pm alulműködésem van. Azóta diè
 


Jajj ezt elküldte :lol: szóval azóta diètazom, sportolok ès gyógyszert szedek. A ciklusaim nagyon hosszúak, augusztusban 90. napra jött meg, de úgy, hogy előtte14 nappal valahogy egy èv után produkáltam egy peteèrèst. Sajnos abból nem lett baba. Szóval igazából a peteèrès hiánya miatt kb a múlt hónap lett volna először esèlyes. :( Elkezdtem lh teszteket csinálni ès hőmèrőzni hogy megfigyeljem a ciklusom, csak ez meg kiborit kicsit, ha rossz eredmènyt kapok. :/ Szóval nem egyszerű. Szeptember végén megyek vissza az orvosomhoz, aki azt mondta, hogyha most sem jön össze a baba akkor további vizsgálatokat rendel el. Bár nem tudom mik lesznek azok, mert hormon vizsgálat már volt, csak petevezetèk átjárhatósági nem mèg.
Szóval ez a helyzet velem, most èpp ott tartok, hogy nem tudom eldönteni hogy volt e ovu vagy nem.
Köszönöm ha elolvastátok. :) Puszi mindenkinek, ès gratulálok a babásoknak!
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a befogadást és a kedves szavakat. :) Megpróbálok bejelentkezni akkor egy nőgyógyászhoz, hátha néhány vizsgálatra ő is el tud küldeni még az első konzultáció előtt, ezzel akkor legalább nem veszítünk időt.


Saci: Hú, ezek aztán tényleg hosszú ciklusok! A doki mit mondott róla, miért ilyen hosszú? Nem írt fel rá semmit, hogy beállítsátok? 



Nilnarin
 


@nilnarin:
Szia! Nagyon szèp amit teszel ès megèrtelek. Remèlem minden úgy alakul majd ahogy szeretnèd. Gondolom hormon vizsgálatot fog kérni a doki.
Hát sajnos a PCOS miatt ilyen hosszúak. Meg a peteèrès hiánya miatt. Eddig nem igazán, kicsit úgy érzem hogy amíg nem elèg erőszakos az ember nem nagyon foglalkoznak a dolgokkal, nem tudom miért. De majd talán most ha megyek szeptemberben. Gyógyszert csak a tsh-ra meg az inzulinrezisztenciára szedek. Bár az is èpp elég. :/
 


Köszönöm szépen a támogatást, nagyon jól esik :) Szerencsére a családom (szüleim, testvéreim) is mellettem állnak ebben az ügyben, így azért sokkal könnyebb lelkileg. 


@Saci0501
Ha erőszakoskodni kell, akkor erőszakoskodj, de tényleg! Ez nagyon hosszú ciklus. A lányok itt majd biztos tudnak mondani a PCOS-ról dolgokat, vagy olvass vissza az első hozzászólástól, érdemes (már csak a sok pozitív eredmény miatt is, de a tapasztalatok miatt is)! Ami a peteérés hiányát illeti, biztos vagyok benne, hogy arra is van megfelelő kezelés, nem értem, hogy az orvos miért halogatja ennyire. Főleg annak tükrében, hogy emiatt a babára is sokkal többet kell várnod. A kezelés (a PCOS kezelés is) biztosan növelné az esélyeidet.



Nilnarin
 


Igen valószínű. Az a baj hogy amilyen jó orvos annyira nèpszerű, ezèrt sokszor nem is emlèkszik az emberre,meg hát nyáron nem nagyon lehetett elèrni. Remèlem most már fog segíteni. Bár mèg mindig jobb mint akitől átmentem hozzá. Az előző doki rögtön közölte hogy mivel nincs peteèrèsem ezèrt csak lombikkal lehet babám ha egyáltalán átjárhatóak a petevezetèkek... Na ha tőle nem jövök el akkor az IR-re meg a pcosre és a pajzsmirigy gondra se derül fèny.
Nagyon jó hogy ennyire támogatnak. Elhiszem, hogy így könnyebben vágsz bele. :) Rendben, vissza fogom olvasni őket. :)
 


@saci0501:
Szia üdv köztünk! :-) Gyarapodunk, reméljük a pocakok is hamarosan gyarapodni fognak! ;-)Ehhez sok sikert de főleg türelmet!
;-) Milyen gyogyszert szedsz pm alulműködésre? Nekem is az van! Mondjuk én jelenleg nem szedek semmit mert nagyon rosszul voltam tőle, azóta jól vagyok, de a babának viszont kellene a hormon :-( Megyek dokihoz természetesen, addig meg marad így. Neked is van akkor elég gondod. Van egy barinőm ő neki is vannak amik neked, azt mondta a doki, ha a gyógyszereket szedi rendesen betartja a diétát égy lefogy egy picit akkor nem lesz gond a baba megfoganása. Szerintem ne mérd a hődet meg ovut ilyesmit, ez csak az őrületbe fog kergetni. Minden másnap együttlét, tuti siker
 


Vivi, Doryca, Csipke, Ági, Pelle? Eltűntetek, minden oké? :-)
 


@zsuzsu84:
Köszönöm! Hát a diètát nagyon tartom már március óta, de csak 3 kgt fogytam a mèrleg szerint, viszont sokat izmosodtam mert szemèlyi edzőhöz járok. Azt mondták ez kell az IR miatt. Euthyroxot szedek. Hát igen sajna már kezd az őrületbe kergetni, csak ha meg nem nèzem akkor sajnos nem tudom h egyáltalán van e ovum :( bár fèrjem is most próbál arra bíztatni hogy kicsit hagyjuk ezeket a dolgokat ès kètnaponta legyünk együtt aztán meglátjuk. Koszonom a bíztatást :) amúgy èn 27 vagyok a fèrjem 30.
 


@saci0501:
Egy személyi edző nekem is jól jönne. Én kismama fitneszre szeretnék menni majd.
Szerintem igaza van a párodnak, ha nem görcsöltök ennyire rá, össze fog jönni a baby! Akit hallottam ovu teszteket mérni, meg figyelni a hőjét, mind stresszesek voltak. Aztán jött a baba mikor megnyugodtak. A nyugi a legjobb gyógyszer ;-)
 


@ero91:
Hajho.
Pozi bizony.
Nekem is ciszta kutyult be juni-juliban, most megis ketten vagyok, tul a 7 heten
 


@zsuzsu84:
Szioo!
Velem is kekeckedett a rendszer, fel sem engedett. Azt hittem felrobbanok
Aztan meg kb szabi alatt atfetrengtem, szundiztam a napokat az antibiotikum miatt, de most mar itt :*

Anyumeknal vagyok szabolcsban, keszulodom a hazautra.
Neked is szok gorcsolos, neha szurkalos erzes lenni alhastajt? Gondolom nyulnak a szalagok, keszul a nagyobb hely, de megis furis puszik
 


@saci0501:
Szio. U u aruld el a fietatitkod legyszii! Nekem is kell de en vmit nem tul jol csinalok, 6 dkgt ha fogytam honapok alatt.

Ovut en is neztem, hogy tudjam, mikor erdemes, mert a hormonhaimmal tudtam, h vmi nincs rendben. Nekunk igy, nomeg a ciszta miatt kapott progrszteronnal 3. Honapban ossze is jott a most is novekvo Tokmag Tok fiatalok vagytok, meglesz az, no para!
 


@zsuzsu84:
Jajj, de cukii!! <3
 


@doryca007:
Juhhuuu akkor 3 héttel vagy mögöttem! Nagyjából egyidősek a babók
 


@zsuzsu84:
Igyekszem majd foldolgozni a 37. Oldali sok tortenest is, zajlottak ugy latom az esemenyek :)

Dokihoz magamtol mentem.a geten duphastonert, mert mult heten ugye a bazonagy kapkodasban kimaradt. Kiderult, hogy nagyon jol tettem, 12 hetig szednem kell folyamatosan. Mondtam a feher folyadt, azt mondta, most tisztulok.

Persze most a cisztat is megnezte volna, mivel n volt senki, de mondtam h raer kovheten (koll bizti a piz xD), bar lehet, azt cegesnel nezetem, h ne keruljon kulon penzbe.

Viszont megmondtak a vervetel meglevo eredmenyeit:
Tsh 0,11-el magasabb a referencianal, de azt mondta, h azzal nem foglalkozunk most (gondolom a gyuszi miatt lehet), a fejerversejtem is magas volt, az is a gyuszi miatt. Vasam vmi 38-39, elamultak XD szedem a gravidat, meg neha multivitkot, jol hasznosul.

Csutortokon megyek megint stdre, remelem mar minden negativ lesz.
Kozben megprobalom a ceges dokut is befoglalni jovo hetre, v kovi elejere, hogy lassuk, hogy is allunk.
Raallok a nifty teszt keresesrebis, h 10. Heten tulessunk rajta, es megtudjuk, hogy minden csodas


Neked mikortol nott, latszodott a pocak?
Igaz a (sztem) plusz 4-5 kgm es puffadadom most a kerekseg oka, de mintha mar n tudnam ugy behuzni, mint korabban (a hasfalam jo udeje n tul feszes) lassan bovebb cuccok utan kne neznem?
 


@doryca007:
Na örülök, higy megvagy. Igen, igen. Nekem is ez a beleszúrós, mensi görcsölős dolog van. Igen készül a nagyobb hely.
Mindig azt hiszem, hogy hasmenésem lesz mikor görcsöl! :-D
 


@zsuzsu84:
Wiii, dejooo!
 


@zsuzsu84:
Tudom hulyen hangzik, de olyan megnyugtato
 


@doryca007:
Na jó hírek! Figyeld meg mire újra mentek minden rendben lesz! ;-) Idáig egy kilót híztam, a hasam csak nől. Passz mitől. Szerintem ez a többedik babánál már normális. Viszont nekem is van olyan gatyó ami sajna felejtős, még ha a hasam alatt gombolom össze is mert baromi kényelmetlen! Lassan ideje kismama boltot látogatni ruha ügyileg! :-D Nekem jó későrw adták a genetika vizsgálatot. Javában a 12.hétben.Párom próbálta őket hívni hogy előbbre hozzuk mert neki is elég későnek tűnik, ráadásul úgy, hogy tudván tudják a röntgent mert mondtam nekik, de egész Augusztusban pihenőben vannak. Mindegy Szeptember elején azonnal hívjuk. Hála baj nincs, de ha a genetikán esetleg valami nem jó, ne adja isten, akkor viszont csak reménykedni tudunk hogy elvennék. Én megfogadtam, hogy bármi picike eltérés és nem vállaljuk. Tudom most ez kiakasztóan hangzik, de van épp beteg ember a földön. Sem a gyereknek sem családnak n3m tenne jót egy beteg baba :cry: Na de erről szó sincs mert makk egészséges! :-D :-D
 


@zsuzsu84:
A profeta szoljon beloled!
U, de jo neked, en az ir miatt sox eszem, es sajnos sokat is sox, hiaba figyizem a szenhidratot es kaloriat is. Par hete mar setalunk is. Alapbol le akartam dobni 5-6 kgt, most torekszem ra, hogy legalabb a 4-5. Hoig ne repuljek 55 kg fole
7.25-en 53,8 voltam, most 8.22-en 54,6 voltam.

Elv 8. Hetzol mar a nem ropi vekonyakon amugy is elkezd latszani a dolog, ugyhogy agyalok, jogy hol lelek fel nem tul draga mamiboltot

Parom a heten igertette meg velem, jogy ugye nem veszek egy halom kisnyanya ruhat mondtam, h nem terveztem, max 1-2 nadragot, felsot

A foki is majd csak 11-12. Het korul csinalja azt a genetikait, amit mindenkinek felajanlanak.
A nifty, ami tobb mindent nez, mint a sima, sajnos sajat zsebes balhe, es elv 135-220 ropi korul mozog. De ebben eleg sok bibit szurnek, ide is masolom.

http://nifty-teszt.hu/

Szerintem is keso a 12., Mert utana kuzdos lehet kicsit kiharcolni a mutetet.
Dehogyis kiakaszto, mi is teljesen igy gondoljuk! Ezert nem is szoltunk meg tobbek kozott a csaladnak, fonoknek, csak nehany baratnom tudja, meg kb ocsem

A doki szerint a duphastonnal vedve vagyunk a vetelestol, bar a 12. Hetet hagyomanybol, felszbol gondoljuk megvarni azert

Tuti minden rendben van es lesz
 


Jesszus atya ég.. kettő napra hagylak itt titeket és lássék, mi van itt.  Most gyors ebéd, aztán szaladunk kicsival műszakira, ahogy onnan hazaértem olvasok és írok mindenkinek 
 
 


@vivi93:
Most olvastam, hogy mi tortent veled. Jezusszive! Erre nincsegfelelo kifejezes. Zsuzsu altal leirtakkal total egyetertek. Bazi nagy turelmed van.
Remelem sikerul elintezni az atjelentkezest, hogy vegre emberseges es jo orvosi ellatashoz juthass.
Bizom benne,hogy a fajdogalasod is csokkent, es elmulik. Szoritas van!
 


@bazsalikom88, @gyongyi11, koszi a vedonos vizsgalatos valaszokat!

gyongyi11, azota hogy vagy? Nekem hadonlo tjnetekmel megjott, kiderult, h cisztam van.
De n is bantam, mert nagyon vartam h tullegyek a havi agybajon, hogy minel elobb a tuti napokhoz erjunk. Ciszta miatt kaptam utrot, es kovi honapban mar pozit teszteltem nemvart utan 4 nappal. Ugyhogy fel a buksival, kozel azebrasodas! Uj honap uj remeny
 


@pelle, veled mizu? Hogy vagy? Teszteltel azota?
Nekem nemvart elott 5 nappal nega lett a teszt, el is konyveltem, h az a ho is sikertelen, nemvsrt utan 4 nappal pedig azt hittem a szemem kaprazik, mikor 2 csikot lattam
Ugyhogy meg lehet jo a mosti vehe
 


@doryca007:
Szia!
Vegul elutaztam, nyaralni vagyok, pihenek sokat, eszek, alszok es fekszem. No stress, ahogy a dokim mondana. Viszont a barnazgatas maradt, a tesztem tegnap pozitiv volt, hőm 36,9-37,2 kozott, cicim erzekeny.Alig varom, h otthon majd uh-ra menjek.
 


Csajok nagyon vigyázzatok magatokra! Mi ma megjártuk az ügyeletet. Tegnap este óta görcsölök, magnézium, langyos zuhany ellenére. Majdnem bent is tartottak, de dönthettem , mert mondta hogy annyira nincs gàz.Ctg jelzet enyhe összehúzódásokat, de a méhszáj zárt. Kisasszony 2030grammra saccolták ma. Vele minden rendben. Nekem kényszerpihi és rengeteg magnézium. Ha romlik vagy vérzek vagy bármi azonnal befektetnek (33+0)
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron