Új privát üzeneted érkezett!

Szia @szandi0219:


Üdvözöllek a csapatban :) Nekem most hétfőn lesz a petevezeték-átjárhatósági vizsgálatom, de nem mondta senki, hogy kontrollra kell majd járni vele. 

Ami a tüszőmérést illeti: nem mondom, hogy hasonló cipőben járok, mert még nem tartok ott, de én úgy tudom, hogy a meddőségi központokban ez teljesen normális, hogy uh-val nyomon követik a tüszők növekedését és a peteérést. Utóbbit egyébként te is tudod követni, ha hőmérőzöl. A peteérést és a tüszők megrepesztését egyébként mesterségesen is elő tudják idézni (szintén például meddőségi központokban). Úgy tudom, hogy gyógynövényekkel, gyógyteákkal (például cickafark, de olvass inkább utána) és méhpempővel te magad is tudod növelni a peteérés esélyét. 


Nilnarin
 


Köszi a választ :)
Az átfuvás után amúgy nekem 6het múlva kellett visszamennem,hogy megnézze maradt-e vmi szövődmény,de hála isten nem :) A kontroll alatt ezt értettem nyugi :)
Nekem még nem kell lekopogom a meddőségi központba járnom,csak a nőgyógyászhoz!
Ő fogja nézni a peteérést és a folyamatot...
Nem tudom,hogy mondjuk hányszor kell majd járnom hozzá naponta-e vagy,hogy lesz?!
Amúgy majd még a clostyt kell szednem a menzesz 3.napjától..
Kivancsi leszek,de hiszem,hogy sikerül es nem kell további beavatkozás :)
Ti mióta probalkoztok?
 


@szandi0219:


Én egyedülálló vagyok, így kénytelen vagyok meddősségi központba járni. Elvileg ha meglesz minden eredményem (reményeim szerint a jövő héten), elkezdődhet a stimulálás. 

Biztos, hogy nem kell naponta járnod majd uh-ra. Nekem a tüszők már a ciklus 6. napján is látszottak, pedig még menstruáltam. A Clostyt a tüszők növelésére és peteérésre kaptad. Én úgy tippelem, de ez tényleg csak tipp, hogy a dokid a középidő előtt és nagyjából a középidőben fog ránézni, hiszen utána már nem nagyon érdemes. De még az is lehet, hogy csak a középidőben néz rá, hogy a Closty hatott-e. Úgy tudom, hogy a Clostynak az a negatív tulajdonsága, hogy néha túlstimulál, tehát túl nagyra növeszti a tüszőket, amik nem repednek meg, hanem cisztává alakulhatnak. Nyilván ezért is fontos, hogy a dokid kövesse uh-val a fejleményeket :)
 

 
 

Ohh értem.
Sok sikert neked,remélem hamar összejön :)
 


@szandi0219:


Köszönöm szépen :) Neked is sok sikert és mindenképpen írd meg, hogy haladnak a vizsgálataid, meg persze várjuk a jó híreket is!
 


Köszönöm :)
Írok mindenképp :)
Jó,hogy van ez az oldal,mert már sokszor úgy érzem,hogy ezzel a témával “megfolytom”a körülöttem lévőket.. :)
 


Igen, ez már csak így van. Mondjuk én maximum a kutyámat fojtom meg ezzel a témával, ő meg iszonyú édesen tudja forgatni hozzá a fejecskéjét, de a másik oldalról láttam ezt a dolgot. A húgom, amikor férjhez ment, majd egy évig nem is tudott másról beszélni (fél évvel korábban a szervezéssel, majd az esküvő után fél évvel azzal, hogy mi volt az esküvőn). Már a könyökömön jött ki. Aztán terhes lett, azóta ez lett a téma. Értem én persze, hogy boldog és én is örülök a boldogságának, de azért néha már picit soknak érzem. Szóval a lényeg: ez a felület arra van, hogy elmondd nekünk ezeket a dolgokat :) Ha van kedved, facebookon is be tudsz csatlakozni, az jobban pörög, de a lányok hébe-hóba ide is benéznek.
 


Hahó, üdv akivel még nem találkoztam! Látom itt nem nagyon pörög az élet, igen a face okdalunkra érdemesebb jönni!
Nálunk mimden rendben, leszámítva a keményedéseket, szépen gyalogolunk a félidő felé! Igazán most kezdem érezni a pocakomat, egyre lihegősebb a dolog, és feszül a bőröm. Pindurka egyre többet partyzik odabenn bár még mindig éppenhogy csak érwzni lehet.
Mindenkinek boldog babavárást, a próbálkozóknak továbbra is hatalmas drukk!!!
 


Örülök, hogy ti már itt tartatok :)
Kisfiú lesz vagy kislány? :)
És neked mi a történeted zsuzsu84? :)
 


@szandi0219:
Szia Szandi! Üdv köztünk! :-)
Nekem szeptember végén volt hsgm. A jobb oldali petevezetékem el is volt záródva, úgyhogy megérte a szenvedést a vizsgálat. Abban a hónapban nem próbálkozhattunk a dokim tanácsára. Viszont most oda tettük magunkat! Hsg után nekem 26 napra jött meg a mensim, a mindig percre pontos 28 helyett. Gondolom a vizsgálat kavart be. Hétfőn kellene megjönnie ismét ha 28 nappal számolom a ciklusom. De remélem már békén hagy egy időre a havi baj. Folyamatos “csiklandozást” érzek az alhasamban és hol a jobb hol a bal petémbe nyilaló fájdalmat. Mensi előtt mindig fájnak a petefészkeim de ez a csiklandozás különös. A cicijeim csodával határos módon most nem akarnak szétszakadni, mint ahogy szoktak. Ma reggel pedig hirtelen hányinger fogott el, szédüléssel. Érdekes tünetek úgyhogy tűkön ülök. Ha most sem sikerülne nekem annyit mondott a dokim jelentkezzek és stimulálásba kezdünk és gondolom nekem is kell mennem “pete figyelésre”. De bízom benne nem kell erre sort keríteni. Mi egyébként január óta próbálkozunk. Írj kérlek hogyan haladsz a vizsgálatokkal! :-)
 


Kedves lányok!

Új vagyok( nem csak itt , még sosem beszélgettem fórumon). Sajnálom, hogy ilyen sokan járunk egy cipőben. Hosszú hónapokat várni a terhessegre, elkeserítő. Viszont jo olvasni a sikerekről. :)

Tanácsot szeretnék kérni , hogy hogyan értelmezzük a hőgörbét.
34 éves vagyok (40-42kg között).
Még nem voltam terhes, idén február óta próbálkozunk, egyelőre eredménytelenül és egy honapja vezetem a ciklusnaptárat.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 39200_.png

Segítsetek, ti mit láttok rajta?
Előre is köszönöm szépen.
Üdv. Lora
 


@lora1086:

Szia Lora!

Hasonló cipőben járunk mi is (kor, súly, stb). Egy ideig megpróbáltam "lazán" nekivágni, bár már az elejétől kezdve nagyon akartam, majd miutan az első pár hónapban nem jött össze, kicsit elkeseredtem, és pár hónapja ovuteszttel sem akar jönni. Akár privátban is szívesen beszélgetnék. Nemrég kezdtük el a kivizsgálásokat.
 
 


@lora1086:
Amúgy szerintem ezen a gorben látszik, hogy volt ovulációd, sőt, biztató is. Hol méred?
 
 


Sziasztok!

Pár napig nem nézek rá a fórumra és máris új tagokkal bővülünk! Lora és Kacsukk, üdvözöllek közöttünk titeket is. Elég sokan vagyunk, csak a csapat inkább facebookon írogat, de néha benéznek ide is!


@lora1086
:


A görbéden gyönyörűen látszik, hogy október 24-n volt az ovuláció. Bár számomra nem egyértelmű, hogy utána miért csak 36.7-ig ment fel. Hüvelyben vagy popsiban kell mérni ahhoz, hogy értékelhetőek legyenek az adatok. 


@kacsukk:


Nem szabad elkeseredni! Mióta próbálkoztok? Milyen vizsgálaton voltál eddig? A komolyabb vizsgálatok előtt, érdemes lenne a férjednek is elmennie egy spermatesztre. 

 


@nilnarin:
Szia!

Köszönöm a köszöntést :). Július óta próbálkozunk, eddig voltak uh vizsgálatok, ott peteérést mindig láttak, voltam petevezeték átjárhatóságin, ott is rendben volt, a párom "készletét" is megvizsgálták, az is rendben. A TSH-m volt csak 3 fölötti, de elkezdtem múlt hónapban rá Letroxot szedni. Szóval még nincs meg az ok :(. Nálad mi újság?
 
 


@kacsukk:


Nekem minden eredményem tökéletes: az összes női hormon és az átjárhatósági. A pajzsmirigy hormon, HIV, Hepatitis eredmények a jövő hétre várhatóak. A Kaáli Intézetbe járok (Budapest), mert egyedülállóként szeretnék gyerkőcöt vállalni és ott van erre lehetőség, illetve nekik van lombikhoz saját spermabankjuk. Én azért jobban örülnék az inszeminációnak, az valahogy természetesebbnek tűnik. 

Az öt hónap még tényleg nem sok, nincs okod az elkeseredésre. Dokid mit mondott? Hogy csinálod, hogy egy órával később írsz, mint ami valójában van? :D Külföldről írsz vagy csak a gép nincs átállítva?


Nilnarin
 


@nilnarin:
Szia!

Nem tudom mi történt az órával :D.
Doki még semmi, vagy hát a nődokim szerint minden rendben, jönni fog, de most megyünk majd bele a részletesebb hormon vizsgálatokra. Azt megkérdezhetem, hogy miért egyedül vágsz bele? Amúgy minden tiszteletem a tied! :).
 
 


@nilnarin:
Amúgy lehet sima inszemináció? Szerintem is inkább arra menj.
 
 


@nilnarin:
Ja bocsánat visszaolvastam a régi hozzászólásokat, így tárgytalan a kérdésem. De minden tiszteletem!
 
 


@kacsukk:


Remélem, hogy minden rendben lesz a vizsgálatokkal és a gyógyszer is hatni fog TSH-ra. 

Azért egyedül csinálom, mert majdnem 39 éves vagyok és eddig még nem igazán találkoztam a nagy Ő-vel. Én pedig szeretnék gyereket, ezért döntöttem úgy, hogy nem várok tovább. Ha jön, akkor is jön, ha van egy gyerkőcöm.
Lehet inszeminációt is "kérni", a doki azt mondta, ha minden eredményem rendben van, akkor ő inkább az inszeminációt javasolja, ha találunk valamit, akkor inkább a lombikot, hogy ne vesztegessük az időt a probléma megoldására (már persze ha olyan, ami egyébként nem zárja ki a terhességet, ha igen, akkor nyilván foglalkozni kell vele). Az inszeminációnak két hátránya van: egyrészt fizetni kell érte, míg a lombikot lehet TB-re is csináltatni, másrészt pedig ahhoz nincs a Kaálinak donora, így máshol kell donort keresgélni. Már feliratkoztam az egyik külföldi spermabank honlapjára és böngészgettem kicsit. Azt kell mondjam, hogy elég borsos ára van a donorspermának :( Arra kell vigyázni, hogy a magyar törvények szerint a donor csak anonim lehet. Ez nem minden európai országban van így, ezért a szűrést elég körültekintően kell megcsinálni.


Nilnarin
 


@nilnarin:
Értem. Ez nem lehet egyszerű, más központban nem tudsz kérni itthon donort?
Amúgy teljesen megértem a helyzetedet, nagyon szurkolok neked! :).
 
 


Nagyon szépen köszönöm hogy ilyen gyorsan valaszoltatok.
Szájban mérem minden reggel ugyanabban az időpontban.

@kacsukk, na igen, “lazán nekivágni” aztán az elso mensi után jött egy kicsi elbizonytalanodás -Hmm, lehet h keszulni kene rá kicsit utána olvasgatni, , a második után meg a para, hogy valami tuti nem úgy működik mint kéne.
Minél több cikket olvas az ember, annál több tünetet diagnosztizál magán.
Kész önironia az egész, az összes “bezzeg én nem fogok...”-ot kiporbálom lassan, gyogyteák, femibion, hőmérő, kedvező diéta, gyertyállás, jakab naptár. :)
Hónapról hónapra rosszabb a helyzet.
Gondolom te is szereted hallani, h “ne görcsölj rá” akkor jönni fog.
Hogy mi?! Valaki mondja meg, h ne jusson eszébe napi 100szor egy nőnek aki minden honapban 28 napot vár, reménykedik, terhességi jeleket fedez fel
magán majd újra vérzik. :oops: :-D

Nálam vizsgálatok még nem voltak, mert külföldön vagyunk tavasztól őszig, de november végén megyünk haza.

@nilnarin: igazad van, és én is nagyon nagyon tisztelem a döntésed, hogy az összes bürokratikus -ez döbbenetes hogy ennyi minden kell hozzá- tortúrával együtt is vállalod.
14 évig voltam a férjemmel (házasok csak 4 évig de előtte 10évet jártunk). Gyakorlatilag együtt nőttünk fel es mikor pár éve szétmentünk , azonkívül h teljes megsemmisülés volt, az járt a fejemben hogy 30felett vagyok, párban vagy egyedül, de szeretnék gyereket ez az egy fix maradt.
 


@szandi0219:
Sziaaaa!!! Üdv itt is! :-D Az én storym? Nem hosszú, hála! :-) Ez azt jelentené, hogy szerencsére minden babám szinte azonnal jött. Na, 3 gyerkőcöm van, egy 13 éves és egy 11 éves nagylány, egy 3éves kisfiú és most várjuk a 4.babánkat aki szintén kislány!! Pluszban kaptam melléjük párom oldaláról egy 15 és 16 éves kamasz brigádot. Summázva a picur lesz a 6.gyermek a családban Egy hónap nem sikerült, a másodikban már pozitív volt a tesztem, most vagyunk 20+2hetesek.
Remélem nektek is nagyon hamar sikerülni fog mostmár a baba, szorítok! ;-)
 


Lora, Kacsukk, üdv nektek is!
Mint Nilnarin mondta, van egy face csoportunk. Aki szívesen csatlakozna azt szeretettel várjuk ott is! Privátabb beszélgetések vannak és rengeteg hasznos információt találhattok az oldalon, na és persze poénokban is bővelkedik a kiscsapatunk! :-D
 


@kacsukk:


Szia !

Üdv Köztünk ! Nagyon jó kis csapat gyűlt már össze
Mi Augusztus eleje óta próbálkozunk. Remélem most sikerrel jártunk. Vasárnapra nem várom
Engem a várakozás készít ki inkább, de pozitívan állok a dolgokhoz. Tuti, hogy ebben a csoportban még az idén Mindenki egytől egyig babás lesz, szóval ne aggódj
Drukkolok Nektek is, hogy a következő teszted pozi legyen
 
 


@lora1086:


Sziaa !

Téged is Üdvözöllek Köztünk
Én sem értem, hogy nem lehet folyton a babán kattogni mikor annyira szeretné az ember
Főleg, hogy szedjük a vitaminokat és mindent megteszünk, hogy össze jöjjön.
Én Vasárnapra nem várom, De most tudom, hogy nem is fog jönni A Lányok tanácsára nem is gondolok a mensire és tuti el is kerűl 9 hónapig
Egyébként Mi Augusztus óta próbálkozunk.
Nektek is Drukkolok, hogy a kövi teszted pozi legyen
 
 


@lora1086:


Köszönöm szépen! Igen, rengeteg bürokrácia jár ezzel együtt, lassan megtelik a fiókom a papírokkal, aztán beavatkozás még nem is volt.

Olvastam, hogy szájban méred a hődet. Ez magyarázza, hogy miért ilyen furák és alacsonyak a pé utáni értékek. Az a baj, hogy a szájban mért hő értékelhetetlen és ezért a görbe sem mutatja, hogy hol tartasz most. Hüvelyben vagy popsiban kell mérni, lehetőleg higanyos hőmérővel, minden reggel, ugyanabban az időpontban, legalább három óra alvás után (de azért remélem, annál többet alszol :) ). Előtte ne menj ki wc-re, ne kelj fel inni stb.  Próbáld meg a következő ciklusban így, utána szívesen ránézek, ha még szükség lenne rá, de kívánom, hogy ne legyen és már csak a 37 feletti hőmérsékletet mutassa!

Ami a rágörcsölést illeti: engem ez a része egyelőre elkerül, mert akár kolostorba is költözhetnék, így kár görcsölni :) Tökéletesen megértem viszont, hogy ez nagyon frusztráló lehet hónapról hónapra. Az a baj, hogy a stressz (nem feltétlenül csak a baba miatti) is negatívan befolyásolja a teherbeesést. Ezért mondogatják az orvosok, hogy ne görcsöljetek rá. Próbáljatok meg mással foglalkozni, elterelni a gondolataitokat valamivel, közös programmal a férjetekkel például, az a párkapcsolatra is pozítivan hat, vagy bármi mással, amitől jól érzitek magatokat. Nagyon szurkolok itt mindenkinek és Beusnak igaza van: ebben az évben mindenki babás lesz :)


Nilnarin
 


Jaj, csak most látom, hogy volt egy kérdés a donorról is. Itthon a Krio Intézetet szokták javasolni, mint spermabank, de egyrészt itt is a donorok egy nagyrésze külföldi (dán), másrészt úgy vettem észre, hogy elég drága (budapesti desztináció esetén 180 000 forint). Ami drágább, mintha külföldről kérnék. A lényeg az, hogy nem nagyon éri meg. Ráadásul, az adattárhoz csak akkor férhetek hozzá, ha ezt a reprodukciós intézet kérelmezi. A külföldi adattárhoz elég volt regisztrálni és már böngészhettem is. Fogalmam sincs, minek kell ennyire megbonyolítani, de számomra nem annyira szimpatikus ez. Rendelni úgyis csak az intézet címére lehet és érdemes, akkor meg miért nem lehet böngészgetni előre? 

Ma hívtam a Kaáli Intézetet, csak november végére tudtak időpontot adni, így még egy ciklussal eltolódik a stimuláció megkezdése. Hát, ez van. Pedig szülinapomra igazán kaphattam volna egy inszeminációt, ehelyett kapok egy hüvelyi uh-t  Hát nem is tudom, ajándéknak tekintsem-e.. meglepetésnek meglepetés 


Nilnarin
 


Sziasztok!

Olyan jó hkgy van ilyen csoport :)
Néztem ilyen naptárat, hogy atlag 2 mensi között hány nap van - ezt titudjátok hogy hogy kell számolni? Azzal a nappal kezded és fejezed be amikkr megjön?
 
 


@berny93:


Szia! Igen, ha például ma jött meg, akkor a ciklusod első napja november 4, míg az utolsó napja értelemszerűen a következő menstruációd első napját megelőző nap. Normális esetben ez 28 nap, de egy-két nap eltérés általában még belefér. A gond akkor van, ha túl hosszú, vagy túl rövid (bár tapasztalataim szerint ez ritkább) és rendszertelen.
 


Nagyon durva mennyi üzenet lett hirtelen :D


Amikor először írtam,óránként ránéztem az oldalra, hogy naaa valaki vajon válaszolt??? :D


És semmi....


Most meg csak úgy pörögnek az események :)


Én a hétvégén nagyon felfáztam,véreset pisiltem :( És most antibiotikumot szedek szombatig.


A héten elvileg valamelyik nap megjön, a 3.naptól szednem kell a clostyt és 8-10.napon pedig tüszőmérésre kell mennem. De most nem tudom felhívjam-e a dokim,és elmondjam-e, hogy most ez a problémám, vagy csak szimplán kezdjem majd el szedni a clostyt?


Mindenkinek pozitív tesztet :)


 

 


@zsuzsu84:


Gratulálok a gyerkőcökhöz :) És kitartást :) Olyan jó nektek :)
 


Sziasztok!


@szandi0219:


Szerintem hívd fel az orvost, mielőtt elkezded beszedni a Clostit. Egyrészt azért, mert nem tudhatod, hogy mennyire kompatibilis a felírt antibiotikummal - lehet, hogy nem lehet őket egyszerre szedni és az ilyesmit nem éri meg kockáztatni. Másrészt meg azért, mert amíg nem tudod kikezelni a felfázást (főleg, ha ilyen durva, hogy véres a vizeleted!), addig nem biztos, hogy lehet próbálkozni :( Ráadásul, megfertőzheted a kedvesedet is, aki visszafertőzhet és így tovább. Szóval mindenképpen hívd fel az orvost!



Nilnarin

 


@szandi0219:
Köszi szépen! Neked most akkor jobbulást!! ;-)
 


Sziasztok!

Mennykvel előbb kell szerintetek a gyógyszert abba hagyni? Doki szerint elég ha 3hónapig szüneteltetem.
 
 


Szia @berny93!

Üdvözöllek a topicban! Szigorúan csak a magánvélenyemet írom le, mivel soha nem szedtem fogamzásgátlót. Ha nem szedted hosszú ideig, akkor elég lehet a három hónap, ha viszont sok-sok éven keresztül, akkor lehet, hogy a szervezetednek több idő kell majd, hogy visszaálljon. Ha már minden helyrebillent (rendszeresen menstruálsz a gyógyszer abbahagyása után is, jók a hormon eredményeid stb.), akkor már készen áll a szervezeted arra, hogy ki tudd hordani a babócát. Nyilván sok példát látunk arra is, hogy valakinek azonnal sikerült teherbe esnie és egészséges lett a baba, de ha itt átnézel több topicot is, nem ez a jellemző, mert a fogamzásgátló felborítja a szervezet hormonháztartását. 


Nilnarin

 


@berny93:


Szia, üdv köztünk :)


Ahogyan előttem is írták, ez egyéni vélemény és mindenkinek másként működik a szervezete, lehet a tiéd hamarabb üríti, de lehet lassabban. Hogyha az orvos azt tanácsolta neked, hogy elég 3 hónap hozzá, akkor fogadd meg. Plusz ez függ attól is, hogy milyen gyógyszert szedtél, hiszen ugye mindegyiknek más a hatóanyaga, na meg igen, Nilnarin véleményét osztom, hogy az sem mindegy mennyi ideig szedted.

Én mostanság "mindenhol" azzal találkozom, hogy a mai gyógyszerek már nem okoznak semmilyen problémát, így az abbahagyást követően már nyugpdtan lehet próbálkozni. Nos.. nem tudom. Én tablettát sose szedtem, nekem gyűrűm volt, ott nem befolyásolt semmit, a tabletta szerintem más. 

 
 


Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat :) Hát 8 éve szedem, azért is furcsáltam hogy csak 3 hónapot mondott hogy kiürűl a szevezetemből. Én cipromyxet szedem és azt mondta az kevés hormont tartalmazz.

De jobb ha előbb abbahagyom, és amit írtatok ha minden ok, akkor a tuti :)
 
 


@berny93:


Igen, a 8 év elég hosszú idő. Én azt javaslom, hogy ha letelt a három hónap, akkor csináltass egy hormonvizsgálatot (a nőgyógyász adhat rá beutalót, ha TB-re szeretnéd csináltatni) és ha az rendben van, akkor elég volt az az idő. Ha meg nem, akkor még várj vele picit. 


Nilnarin
 


@berny93:


8 év tényleg sok idő. Viszont az jó dolog, hogy olyan gyógyszered van, ami nincs telenyomva sok hormonnal. 
Mikor szeretnétek elkezdeni a babaprojektet?

 
 


Udv az ujaknak, es Mindenkinek

Kicsit nyonyi vagyok jo ideje, ezert nem tudtam felugralni. :S

Tul lettunk tegnap a masodik genetikain, minden rendben a leanyzoval. 300 g, 22-23 cm, 19 hetes es 3 napos volt meret szerint, ugyhogy most aprilis 5 a terminus vege lesz ez kevesebb is?!

Most valtottam nodokit, magant. Ma vettek ke az ureplazmahoz a kenetet, hat, izgulok no.
Elv a candidat kikezeltem a mycovaggal, de n tom. :S

Most mar csak a szulest kellene sinre rakni, hogy szent istvanban legyen-e, illetve ki legyen a szuleszno, lehet dulat is jo lenne felhajtani itt pesten. Uj magandokim oltari cuki, de a robertban van csak, ott oedig finoman szolva horrordraga a szules



Hogorbe: en csak rovid ideig neztem, nem csiptem, hogy fol sem szabad kelni meres elott, pedig ejjel is tobbx jarok mosdoba, es reggel is ugyanez a szitu. Noneg csak utolag latja az ember lanya a peteerest, es akkor mar kicsit keso, konnyu kicsuszni a "keretbol" az ovu mikroszkop es ovu teszt jott be nekem, azok tutira megmondtak, hogy mikor varhato, ill. van. Oriasi segitseg volt


@nilnarin:
Elrepul az, legalabb meg lelkifurka nelkul belehuzhatsz az ereszd el a hajamos unneplesbe ;)

Zsuzsu, lehet utolerunk telleg lassan

Vivi, veled mizu?

Tobbiek fbn aktivak? :)

Puszik
 


Ewuss, marcipancica, beus, veletekmi a helyzet?
 


Sziasztok

@doryca007
:


Igen, csak én nem vagyok az az "ereszd el a hajam" bulizós típus :D Egyáltalán nem iszom alkoholt és a karácsonyt meg a szilvesztert is családi körben, anyukámmal és a húgommal szoktam tölteni. Úgyhogy az a veszély nem fenyeget, hogy a baba miatt bármilyen buliról lemaradok :D De abban tökéletesen igazad van, hogy az idő gyorsan elrepül, meg találok én magamnak elfoglaltságot :)


Lányok, ide is írjatok ám, ne csak a facebookra! 


Nilnarin
 


@vivi93!

Hát így nincs pontos időpont hogy nah akkor most. Csak ha eljön az idő hogy akkor készen állunk akkor tudjam kb higy mennyi idő kell. De szerintem jövőre marad a baba tervezés.
 
 


@berny93:
Szió, elvileg kiürül a szervezetből. Mivel hormonkészítmény, kb 8 hét és nincs tovább benned. A pajzsmirigyesek is tudják hogy kb 6-8hét mire egy adott hormondózis beállítja a dolgokat. Az első babám előtt én is szedtem tabit. 3hónapot mondott a doki nekem is. De pl van aki tabi mellett esik teherbe, semmi baja a babának! ;-)
 


@doryca007:
:-D Most vagytok 19hétben,mi ma voltunk 22. Akkor most megint nőtt a különbség. Nem értem én ezt. :lol:
 


@zsuzsu84:
Jaja. Bar meret szerint epp 20 hetbe leptunk ma
Viszont a genetikason kivul a tobbi doki ragaszkodik az eredetileg kiszamolt verziohoz, pedig hat elobb fogant
 


@nilnarin:
Koncert,tarsas, szabadulos neha estenkent, mentes italokkal? Most meg tuti jol birod

Mi mult het szombaton voltunk baratnommel vacsizni fel 10-kor, negyed 11-kor atcaplattunk Remixbe, aztan en egy ciderrel elugrabugraltam 11:45-ig, de aztan elfaradtam baratnom nem ivott semmit. regen jobban birtam azert XD
De jol esett vegre kimozdulni, es tancolni egyet, meg ha nem is alkoholizalhattam
Pedig amugy estenkent 8-9-10kor mar reg pizsiparty van XD
 


@doryca007:


Koncertekre nem járok, mert egyedül menni unalmas, az ismerősi köröm pedig nem azt a típusú zenét szereti, mint én. Színházba (musicalekre) megyünk néha, de iszonyú ritkán, mert cseppet drága :D Szabaduló szobákat rendszeresen délutánra szervezzük, soha nem estére. Társas... az jóóóóóóó :) Most vettem meg a Múlt-kor társasát (történelmi kvízjáték), alig várom, hogy majd szilveszterkor kipróbáljuk, bár esélyem nem sok van, a hugim többek között történelem szakon is végzett az egyetemen :D 

Tudom, hogy baromi unalmasan hangzik, de hát én ezt szeretem. Tini koromban sem jártam el sehova, a hugaim sem. 11:45-ig ugráltál? Hűűűűű... én legkésőbb tizenegykor fekszem. Alkoholt egyáltalán nem iszom, így az valószínűleg terhesen sem fog hiányozni (egyébként kávét sem iszom, így az sem :D ). Semmilyen káros szenvedélyem nincs... na jó, ez így leírva úgy hangzik, mintha tényleg én lennék a világ legunalmasabb nője :D
 


Sziasztok!
November 13.-an kaptam tuszorepeszto szurit, volt egy 18mm-és jobbra, és egy 22mm-és balra, ami elvileg utána 36oraval kene megrepedjen.
15.-én volt inszem reggel, utána 3napig bő krémes folyasom volt, egyáltalán nem budi, szerintem tuti nem fertőzés, valamint alhasi szurkalodas egészen máig. Ma már nem érzek semmit. Pedig elvileg mától kene éreznem egyáltalán valami szurkát... duphastont is szedek természetesen.
Volt már valaki ilyen v ehhez hasonló helyzetben ?:)
Nagyon vágyom egy babóra.
A doki mondta az inszem után, higy minden klappolt, és megérte.
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

cron