Új privát üzeneted érkezett!

@nilnarin:
Sportfan vagy? En animal planetet es spektrumot nezek mostanaban melo utan
Siman lehet es mar nem is van olyan messze, egy het csak. Nagyon varom majd, hogy fustjelezz!

Az a tuti, ha van meg otthon, egyreszt, h tutira mehess, masreszt pedig lehet, h par nap mulva ujra erdemes tesztelni, hatha csak lassabban no a hcg szint a szervezetedben, plane, h a megtapadast sem tudni, h pontosan meik nap tortenik

Es dokihoz mikor kell visszamenned?
 


@doryca007:


Igen, bár azért nem minden sportot szeretem nézni, de a focit és a kézilabdát nagyon is szeretem :) Az animal planet és a spektrum is jó, szeretem a dokumentumfilmeket.

Mindenképpen megírom a teszt eredményét. A dokihoz szerintem csak akkor kell visszamennem, ha negatív a teszt. Azt mondta, hogy tesztelés után hívjam fel, akár pozitív, akár negatív és akkor megmondja, hogyan tovább. Ha pozitív lesz (nagyon remélem :D ), akkor terhesgondozást vállaló doki után kell néznem. Szívesen visszamennék ahhoz, aki az átjárhatóságit csinálta, de szülni nem szeretnék nála, mert nagyon messze van az a kórház (Bajcsy). Viszont nem tudom, hogy miként lenne érdemes csinálni, meg azért dokit találni sem annyira egyszerű. Mindegy, először legyen pozitív a teszt, aztán majd kitalálom, hogyan tovább :)
 


Sziasztok :)
Tavaly szeptemberben hagytam el a fogamzásgátlót , a babaprojecjtbe Novemberben vágtunk bele.
Csütörtökön kellene megjönnie a menstruációmnak, nem bírtam addig várni ma napközben csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Tudom, nagyon korai és az sem helyes h napközben végeztem el, de azt gondoltam, hogy halványan megjelenik a második csík. Így elbizonytalanodtam , talán csak képzeltem a tüneteket. Fájt a derekam többször , érzékeny a mellem, ami szokásosnál előbb kezdődött , érzékeny voltam, ugyanakkor egyfajta nyugodtságot is éreztem. Most viszont teljesen elbizonytalanodtam, megjelent egy nagy pattanás az arcomon, ami mensi elott szokott, a teszt is negatív :( szerintek van még esély ? Miért nem bírom kivárni sosem a megfelelő időt a tesztelésig ? Félek , hogy túlságosan rágörcsöltem erre az egészre :( Naívan azt hittem, hogy már elsőre meg fog foganni a kisbabánk :) Tudom, még nagyon az elején tartunk , nem szabad elkeserednem, csak olyan hosszúnak tűnnek így a hónapok :)

 
 

@boldogsagfelho:


Jobb tanácsot nem adhatok neked, mint hogy várd ki a csütörtököt. Ha szabályosak a ciklusaid és nem jön meg, akkor tesztelj még egyet. A tüneteidet viszont lehet, hogy csak az okozta, hogy nemrég hagytad abba fogamzásgátlót, bár kétségkívül terhességi tünetek is lehetnek :) Remélem, hogy csütörtökön pozitív hírekkel szolgálsz majd.

Nilnarin
 


Sziasztok!
Új vagyok itt, bár egy ideje olvasgatlak titeket. Mi a párommal a múlt hónapban kezdtünk a "projektbe", persze azt hittem hogy elsőre minden össze fog jönni. Mondanom sem kell, hogy az első hónap sikertelen volt. Kb 1 éve hagytam el a tablettát, azóta teljesen kiszámíthatatlanok a ciklusaim, így az ovuról sem nagyon van pontos ismeretem, most ovuteszttel próbálkozom. Akinek van ebben tapasztalata megosztaná velem? Több helyen is olvastam, hogy volt akinél nem működött...A szabályokkal tisztában vagyok, előtte pár óráig nem iszom és nem megyek mosdóba. Tegnap kezdtem tesztelni, most vagyok a 12. ciklusnapon, ma erősebb a vonal, mint tegnap, gondolom ez jó jel. Van valaki, aki a teszt segítségével lett babás?
Köszi előre is :)
 
 


@rekucee:


Szia! Sajnos ovu teszttel kapcsolatban én nem nagyon tudok tanácsot adni, de ha jelentkezel a 2020-as topicba, szívesen elfogadom a jelentkezésedet és ott a lányok közül többen is használnak ilyen tesztet, így biztosan tudnak segíteni. Az a topic egyébként is aktívabb, mivel a 2019-es év már a hátunk mögött van ;-)

Nilnarin
 


@nilnarin:
Köszi ;)
 
 


@nilnarin:

Igazad van, türelmesebbnek kell lennem. Nem is veszek ma tesztet, csak majd akkor ha nem jön meg a menstruacióm.
Ha ebben a hónapban nem jött össze én is megpróbálom az ovulációs tesztet, amiben lehet majd én is kérem a segítségeteket :)

Szép napot nektek :)


@boldogsagfelho:


Jól van, nagyon szorítok neked és várom a pozitív híreket holnap ;-)


Nilnarin
 


@nilnarin:

Általában reggel szokott megjonni , természetesen most nem így történt , de kibirtam tesztelés nélkül. Egésznap figyeltem , hogy vajon meg jön e . Hazafele vettem tesztet , negatív lett. Még mindig semmi, eldöntöttem, hogy holnap reggel tesztelek, az lesz a tuti. Sajnos időközben megjött és nagyon csalódott vagyok :( Annyira tudom a terhességi tüneteket produkálni idő elott, hogy az rémisztő :(

valószínűleg megpróbálkozunk az ovulacios teszttel, hogy legalább kiderüljön mikor van peteeresem. Lehet teljesen rosszul gondoltuk eddig.
Újabb hónap próbálkozás, kicsit el kell engednem, lazulnom, nem rágörcsölni :(


@boldogsagfelho:


Nagyon sajnálom :( Ha van kedved, csatlakozz hozzánk a 2020-as topichoz, ott a lányok tudnak tanácsokat írni az ovu tesztekkel kapcsolatban (én értelemszerűen nem használok ilyesmit). Fel a fejjel, biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb mindannyiunknak sikerül! Nézd csak meg ezt a topicot, már szinte senki sem ír ide és nem csak azért, mert közben beköszöntött 2020, hanem azért sem, mert nagyon sokaknak már sikerült közben a babóca. Úgyhogy ne keseredj el, neked is lesz babád :)
 


Ez mindenkire vonatkozik, aki 2020-ban tervezi vagy várja a babáját :)
 


@rekucee:
Udv itt en is nezegettem magam, a clearblue ovulacios tesztjevel voltam elegedett, au egy kis smileyval jelzi, ha ido van nem kell meregetni kulon idot, ha kicsit kesobb is nezel ra, mint a tobbi tesztre, akkor is a tuti eredmenyt adja..a tobbi csikosnal volt h erosodott, volt, hogy madnap kevesbe volt eles a vonal.
Es meg ovu mikroszkopot hasznaltam paralel, az is jo volt.
Mi 3. Honapban lettunk sikeresek.
 


Rekucee: suoritok!
 


@boldogsagfelho:
Jo otlet az ovu teszt, es a tobbi is nekunk bevalt. Majustol juliusig n volt siker, de augusztusban a nemvart utan 3 nappal pozi tesztet szorongsttsm. Elotte a predictor early negat mutatott egy hettel, uh le is mondtam arrol a honaprol.
Szoritok!
 


@nilnarin:
Csokolooom.
Teszteltel mar?
 


Szia!


@doryca007: Igen, írtam fent, hogy negatív lett. A következő inszem valószínűleg márciusban lesz.




Nilnarin
 


@nilnarin:
Sry, nem lattam, pedig 2* is vegigolvastam mindent valszleg annyira mas valaszra vagytam, h azt kihagyta a szemem

Az mar csak par het, remelem gyorsan eltelik.
Bizti nemsoka pozi leszel.
 


Sziasztok!

Csináltam ovulacios tesztet a hónapban , kiderült, hogy később van a peteeresem, mint ahogy gondoltam :) 3 napos menstruacio késes után , ma reggel, halvány pozitívat teszteltem, aminek nagyon megörültünk. Viszont délután megjött megis :( Elkeseredtem, mi történet ? Teszteljek azért holnap is ? El kellene mennem nőgyógyászhoz ?


@boldogsagfelho: Rendesen megjött, ahogy szokott, vagy nem egészen olyan? Ha eltér bármiben is a megszokottól, akkor még lehet baba, ez esetben a nőgyógyászt hívd fel mindenképpen. Ha rendesen megjött, akkor több oka is lehet: 1. nem volt megfelelő a teszt (hibásan mutatott pozitívat, vagy mert minőségi gondok voltak vele, vagy mert időn túl nézted meg stb.), 2. a megtermékenyítés megvolt, be is ágyazódott, de valami utána mégsem stimmelt. Ez esetben is érdemes lenne konzultálni a dokival. Szerintem a fentiek tükrében döntsd el, hogy érdemes-e még holnap is tesztelni. 

Nilnarin

 


Köszönöm szépen a gyors választ. Egyelőre nem erős a verzesem, betéten nem is látszik, de nekem így szokott indulni. Egyértelműe piros a szine, nem barnázás és nem rózsaszín. Holnap majd kiderül. A Biztonság kedvéért tesztelek egyet, ha a vérzés nem indul meg rendesen. Az orvosban még bizonytalan vagyok.


Jó reggelt!


@boldogsagfelho: No, mi a helyzet a teszttel? Látom, hogy úgy döntöttél, hogy megcsinálod :) Őszintén remélem, hogy pozitívat fog mutatni! Szurkolok neked!


Nilnarin

 


Jó reggelt :)

Nem kellett megcsinalnom, megjött rendesen így feleslegesnek tartottam :( Kicsit csalódott vagyok, jobb kett volna még nem tesztelni, legközelebb többet várok :) A verzesem nem más a megszokottnál. Szerinted el kellene mennem azért orvoshoz ? Valamiért úgy érzem nem szükséges, ha nem tesztelek ki sem derül, hogy elindult valami. Tapasztalatlan vagyok ebben az ügyben , ezért vagyok kiváncsi a véleményedre:)
Köszönöm :)


@boldogsagfelho: Szerintem ha rendesen megjött, akkor nem kell vele orvoshoz fordulni. Lehet, hogy tényleg csak a teszt volt rossz. Akkor fordulj orvoshoz, ha esetleg más lenne a menzeszed, mint máskor szokott lenni, például nagyon darabos, vagy fájdalmas. 
Biztos nem akarsz jelentkezni a 2020-as csoportba? Aktívabb, mint ez, többen tudnának neked tanácsot adni :)

Nilnarin

 


De, jelentkezem :) köszi :)


@boldogsagfelho: Elfogadtam a jelentkezésedet, írj nekünk bátran, bármiről :) Nagyon jó a társaság, tényleg mindenki jófej :) Ha gondolod, az mostani problémát is nyugodtan másold be oda, hátha a lányok tudnak többet is mondani, mint én (nem vagyok annyira tapasztalt, a tanácsaimat is inkább a szakirodalom alapján mondom - már amit olvastam persze). 

Nilnarin

 


@nilnarin:
Szio,
Mi ujsag? :)
 


@doryca007: Szia! Köszönöm az érdeklődést :)  Tegnap délben megcsinálták nekem a második inszeminációt, március 25. kell tesztelnem. Sajnos most elég fájdalmas volt a kacsával való tágítás és a doki sem volt valami türelmes velem, de a lényeg, hogy túl vagyok rajta. És te hogy vagy? 

 


@nilnarin:
Szio.
U, dejoo! Remelem csikos lesz
Uh, az nem jo bunyeszhoz kerultel?
Jaja, most mar csak relaxalj

Kezd kellemetlenne valni a dolog 3100 g a csajos kb, ugyhogy nyom, szur, nyillal, reflux allando. Egesz sokat mozog.
Veegre negativ lett az ureaplazma tesztem az 5. Antibiotikum kor utan.
Viszont a latogatasi tilalom miatt lehet nem engedik be velem majd a dulat szulni. Az viszont orbitalis szivoszal lesz
 


@doryca007: Igazából nem tudom,hogy a doki azért volt türelmetlen, mert ideges volt (aznap duplamunkát végzett), vagy pedig magától ilyen. Remélem, hogy inkább az előbbi.
Relaxálok, mást sem teszek, munka nulla.
Az tök jó hír, hogy rendben van az ureaplazma. A lányka pedig nő, azt hiszem, ez ellen nem sokat tehetsz :) De azért most már nemsokára kibújik :) Ami a dulát illeti, sajnálom, hogy így alakult, de biztos menni fog így is, fel a fejjel!

 


@nilnarin:
A lenyeg, h megtette a magaet
Nagyon
 


@doryca007:
Helyes! Es egyel finomakat

Jaja. Baar, tan annyit, h probalok figyelni, h mennyit eszek igy is +15 kgnal jarok

Jaja. Ha nyisziznenek, igy kevesbe bannam

Nagyob varom a 25-et
 


@doryca007: A +15 kg talán még határértéken belül van. És hát nyilván nem csak az elfogyasztott táplálék mennyisége, hanem a milyensége is fontos, vagy, hogy mennyit sportolsz emellett. De 25. már majdnem itt van, úgyhogy azért szerintem kóros elhízástól nem kell tartanod :) Nagyon várom a fotókat a kishölgyről és persze remélem, hogy itt is hírt adsz majd a szülésről :)

 


@nilnarin:
4.10-ig meg hizni fog, nem keveset
Haaat, sportolni semmit. Max neha setalok tobb mint 10 ezer lepest amugy ituleti gyuszim es kezzsibbadasom van igy jogahoz se erzek kedvet. Vedono szerint okes vagyok, formas o az ott merttol szamol, az 11 kg.
Uu, eszek en mindenfelet. Nem egeszsegeset is

Jol kuldok majd priviben, es megosztom az elmenyeket
 


@nilnarin:
Csokolom csokolom. Hogy teccik lenni? :)
Mi ujsag? Izgulok am erted
 


@doryca007: Köszönöm, megvagyok. Holnap reggel tesztelek. Tüneteim: hát, jönnek mennek, de jellemzően olyanok, amik a menstruáció előtt is jellemzőek ("mindjárt megjön"-érzés, sokat járok pisilni, érzem a petefészkemet). Néha fáj a derekam és feszül a méhem, de nem tudom, hogy az Utrogestan okozza-e. Egyil pillanatban elhiszem, hogy sikerült, a másikban nem igazán. Holnap reggel mindenesetre kiderül, mindenképpen meg fogom írni ide is :)
És te hogy vagy? Remélem, hogy bezárkózol rendesen ebben a szép időben és nem mászkálsz el otthonról sehova. Vigyázz magatokra :)

 


@nilnarin:
Ezek jo hirek utrogestan jo segito. Tuneteket nekem o n okozott
Nagyon varom!

Megvagyok,megvagyunk, koszi.
Jah. Mar tiszta depi vagyok attol, h n lehet kimozdulni.

Te is vigymag!
 


@doryca007: Sajnos negatív lett a tesztem ma reggel. Rettenetesen elkeseredtem nem csak a sikertelenségen, hanem azon is, hogy most folytatni sem lehet a próbálkozást. Hát ez van :(

 


nagyon sajnalom!
Remelem tulleszunk hamar a faxa helyzet huzos reszen, es mielobb tudsz ujra probalkozni!
Irj majd pls!

Azert meg szoritok, hatha csak lassan emelkedik a hcg szinted, es az okozta a nega tesztet
 


Sziasztok! :) nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra! 2019 november óta próbálkozunk, és ebben a hónapban voltam végre vérvételen. Kiderült, hogy magas a prolaktinom, nem reagálta le az orvos... 3,3-26,6 ng/ml a referenciatartomany, nekem 35,4....járt már valaki hasonló helyzetben?
Mindenkinek sok sikert, pozitív teszteket!
 


@dori1995:
Udv itt
Nekem is volt ilyen!
En ir dietat kovettem (nem szigoruan), mozogtam (csak infrashape bicoztam heti 1-2*), es emellett wild yam gyoker kapszulat szedtem. Ez segitett, 1-1,5 het mulva mar normal erteket mutatott a verveteli eredmeny.
Meg a tehebtejes dolgokat hagytam el szinten ennyi udore, mert baratnomnek az valt be, es gondoltam kiprobalom azt is
Megy a drukk, majd fustjelezz!

Btw, erdemes std tesztet csintatni, mert va olyan baci, ami akadalyozza a babasodast. Nejem mycoplazmam volt, ne kerdezd, honnan
 


@nilnarin:
Mz/x
Hogy vagy? Elkezdhetsz ujra menni dokihoz?
 


@doryca007: Szia! Megvagyogatok, bár a Kaáli Intézet továbbra is "zárva tart". Elvileg online rendelések vannak, gyakorlatilag ez nem nagyon tudom, hogy mit jelent, mert hiába e-maileztem és telefonáltam, "online rendelésre" nem jutottam be. Azt mondta az asszisztens, hogy jövő hét szerdán majd felhív az orvosom és akkor meg tudom beszélni vele a továbbiakat. 
És veled mi a helyzet? Hogy vagy? 

 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: