Új privát üzeneted érkezett!

@zsuzsu84:


Hát a császár maga már kicsit kellemetlen: nem altattak, 40 percig tartott és iszonyúan elkezdtem remegni, ami a műtét után még 3 óráig fennállt. Szegény kis apróságot sem tudtam tartani, másnap reggelig a lábam sem mozgott rendesen, csak feküdtem. Első éjjel durván be is lázasodtam. Azonban a legfájdalmasabb része az, amikor először szembe jössz azzal a kifejezéssel, hogy "rendesen szülni"...  A szoptatással hálisten' nincs gond az elejétől kezdve. :)
 


@zsyzsy88:
Atyavilág, na akkor köszönöm de nem akarok császárt! Mondjuk ezt ott úgysem én döntöm el! De megbeszélem a cseppemmel hogy gyorsan ügyesen legyünk túl rajta! :-D
Remélem már azért jól vagy! Az a lényeg hogy túl mindenen és már babázol! Irigykedem :-D Vigyázzatok magatokra! ;-)
 


@zsuzsu84:


Ne aggódj, minden úgy lesz, ahogy a legjobb lesz :)
 

 
 

@zsyzsy88:
Nagyon remélem! ;-)
 


@zyzy88 nagy gratula nektek örülök hogy jól vagytok jó babazast kívánok neked.
 
 


Áldott karácsonyt kívánok mindenkinek!
 
 


Sziasztok!
Én már egyszer írtam ide, amikor elkezdtük a kistesó projektet de nem volt túl aktív a csoport. Akkor írtam, hogy a kisfiúnk mellé szeretnénk egy kislányt. Mivel nekem a babanem tervezésekor sokat segített amit itt olvastam,  megfogadtam, ha összejön akkor megosztom veletek a tapasztalataimat. Mai nappal egy Prena teszt eredményeként magzati DNS-ből 12 hét 1 napon megtudtam, hogy 100% KISLÁNYUNK lesz. 
Tavaly augusztus óta nem szedtem fogamzásgátlót ami után szépen be is állt a ciklusom 28 naposra, innentől kezdve szedtem Magnézium tablettét napi kettőt reggel és Kalcium tablettát kettőt este, fontos, hogy nem szabad egyszerre, mert a Kalcium gátolja a Magnézium felszívódását. Illetve próbáltam tartani a lányos diétát is, ami nem volt nehéz, mert amúgyis vega vagyok és sok tejem iszom, oda figyeltem a sóra illetve nem ettem banánt, kevés sajtot. Novemberbe kezdtünk el próbálkozni, LH teszttel figyeltem a peteérésem, 10.-naptól napi 2 szer délelőtt és délután, álltalában PÉ előtt 2 napig volt 2 csíkos tesztem, így amíg nem volt erős addig próbálkoztunk, illetve minden akció előtt savasítottam, ami azt jelenti, hogy 1 l vízbe egy evőkanál 10%-os ecetet kevertem és ezt intim zuhannyal fellőttem. Ez elvileg 30 percig hat. Az akció közben nekem sosem volt orgazmusom, mert az ugye lugosít. Amit még szigorúan figyeltem, hogy csak azokban a hónapokban próbálkoztunk amikor PÉ-kor tutira lányos jegyben járt a hold. Abban a hónapban amikor megfogant a kislányom konkrétan szombaton este voltunk együtt, vasárnap egész nap és hétfőn délelőtt még 2 csíkos LH tesztem volt, hétfőn délutánra halványodott és kedden hajnalba arra keltem, hogy erősen szúr, görcsöl a hasam, egyértelműen akkor volt az ovuláció és szerda reggelig járt lányos jegyben a hold.
Jónás napokkal egyelőre nem foglalkoztam, habár érdekességképpen időnként néztem LH teszttel, hogy van-e akkor peteérés és jelzett is, de sokszor közel volt a középidőhöz így úgysem lett volna bizos a neme.
Ami még érdekes lehet, hogy 6.-héttől 12.hétig hetente csináltam szódabikarbóna, káposzta, sütőpor és Gendermaker teszteket, habár kiderült, hogy 10.hét előtt felesleges volt, mert még nincs a baba vizeletéből semmi az anyáéba, de ezt akkor nem tudtam, viszont mindent héten a szódabikarbóna, káposzta és sütőpor teszt is lányt mutatott. Az egyetlen csalódás az Amerikából rendelt méregdrága Gendermaker teszt volt, aminek a lényege, hogy ha a vizelet hatására rózsaszín lesz akkor lány, ha kék akkor fiú a baba, nekem mind a 6 alkalommal olyan lila lett, hogy ha akarom lánynak nézem ha akarom fiúnak de inkább kékeslilának láttam, úgyhogy ezek után azt mondom, hogy senki ne költsön rá feleslegesen mert baromság. :)
Remélem tudtam segíteni és mindenkinek csak azt tudom ajánlani, hogy próbáljátok ki,  szerintem megéri. Nálunk fiús család van, sok sok fiú gyerekkel, unokával, sokan mondogatták, hogy felesleges próbálkozni úgyis fiú lesz. De nem, rácáfoltunk!!! Szívből kívánom, hogy mindenkinek a kívánt nemű babája legyen!!! :)
 
 


Szia! Gratulálok, olyan jó ilyen sztorit olvasni!
 
 


Sziasztok!Nagy gratula neked suzyque örülök hogy teljesült a kívánságotok!
 
 


Zsu345 köszöntelek téged igaz egy ideje eléggé kihalt a csoport :(
 
 



Sziasztok!

Van itt bárki aki olvassa még ezt? Olyan jó lenne ha lenne itt pár ember aki megosztaná a tapasztalatait! Mi baba vállalás előtt állunk és kislányt szeretnék.
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: