Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Megnyitom a februárt, remélem sokan leszünk majd itt. 

Én péntek reggel teszteltem pozitívat, netes kalkulátor alapján 2021. február 6-a lesz a nagy nap.

 


Sziasztok!
Én majus 31-én teszteltem pozitívat. Voltam nőgyógyásznál,és 2021.február 7-re mondta a várható szülés időpontját.
A tegnapi nap hivatalosan is megkezdődtek a hányások, ami mondjuk nem egy rossz dolog, mert minél rosszabbul vagyok, tudom a baba annál jobban van :-)
 
 


Szia Mimikee!

Örülök neked! Azt hittem már egyedül leszek februári kismama.
Én még továbbra sem produkálok tipikus terhességi tüneteket.
Fáradékonyabb vagyok, a melleim megnőttek, de ennyi.

26-án megyek majd dokihoz. Akkor leszek 7+3. Nagyon nehéz kivárni. Te mikor mész majd?
 

 
 

Sziasztok.csatlakoznék hozzátok,múlt héten szerdán teszteltem pozitívat.július 1jén megyek dokihoz,6+4 leszek akkor.nagyon lassan fog addig telni az idő.. elvileg február 20 a mi dátumunk
Nekem a melleim fájnak,nőttek is,eddig hányingerem is volt,de az most mintha elmúlt volna.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok! Ma egy héttel a tervezett vizsgálat előtt be kellett rohannom a nőgyógyászhoz. Elmúlt a héten az összes terhes tünetem, illetve alhasi szurkalas kezdődött. Természetesen ezektől jól beparaztam, és bekönyörögtem magam vizsgálatra. Hála égnek, minden a legnagyobb rendben a kis pocaklakoval, már szépen dobog a kis szíve (6+3 hét).
Én meg legalább megnyugodtam.
Ti hogy vagytok?
 


Sziasztok, én is csatlakoznék hozzátok. Lombikprogram segítségével sikerült pozitív tesztet alkotnom. :-) Hétfőn volt a hivatalos 14.napi tesztelésem.
Holnap megyek vv-re, hogy számokban is lássam.
 
 


@orsmok:
Szia! Neked is gratulálok! Remelem minden rendben mindenkivel azóta is. Én jellemzően reggel-délelőtt émelygek. Hányni még nem hánytam, de sokkal kevesebbet tudok enni. Emellett néha úgy elfáradok napközben, hogy le kell feküdnöm aludni egy kicsit.
Szerencsére még mindig tart a tavasszal elrendelt kötelező home office, így ez kivitelezhető munkaidőben.
Ti hogy vagytok kismamák?
 


@kiflinyul:
Szia Kiflinyul! ☺ éppen így érzek én is, aludnék egésznap és reggelente hányingerrel kerülget. Milyen jó hogy homeoffice van!!
 
 


Hétfőre sikerült UH idöpontot kapnom nőgyógyászhoz, kíváncsi vagyok mi látható 21.napon? 16.napon a HCG 640 u/l volt.
 
 


Sziasztok :-) elvileg 5 hetes vagyok. De csak jövőhét szerdára kaptam időpontot az orvoshoz. Nagyon izgulok mert a fáradékonyság kívűl nem nagyon van más tünetem :cry: Annyi rosszat olvastam már ugye minden rendben lesz?
 


Sziasztok!   Május 27-én teszteltem pozitívat, a 9. hetet töltöm, elvileg február 6. a mi dátumunk. 6 hét +4 naposan voltam uh-n, minden rendben volt, hallottam a kis szívverését is, nagyon jó élmény volt.   A tünetek oroszlánrésze szerencsére elkerült eddig, a hasam görcsölget, az orvosom szerint ez a méh növekedése miatt is előfordulhat. Alig várom a következő ultrahangot, remélem minden rendben lesz 
 
 


Sziasztok!
Nini: gratulálok, és ne aggódj minden rendben lesz! Ha egyszer már pozitív a teszt, akkor valami elindult. Egyidőben járhatunk. Én tegnap voltam uh (lett egy lehetőség eü kivizsgálásra cégem részéről és persze hogy női uht kértem), és petezsákot látott a doki ép szikhólyaggal, persze szívhang nincs még, fiatal még az idő ehhez. ☺

Wendy: gratulálok az erősen dobogó szívhanghoz!!! biztos fantasztikus érzés lehet és megnyugtató egyben. Ezután mi lesz a következő lépés?
 
 


@orsmok:
Igyekszek türelmes lenni Én is gratulálok neked te mikor a kövi vizsgálatra?
 


sziasztok.gratulálok mindenkinek én holnap megyek dokihoz,6+4 leszek,nagyon várom már és izgulok is.
Én eléggé rosszul vagyok,hányingerem van reggel,este és evés után.meg fáradt is vagyok,agyilag és testileg is,csak feküdnék egyfolytában.sajnos nekünk nincs home office,nehéz így a munkahelyen létezni.
Van egy 3,5 éves kislányom,mikor őt vártam,semmi ilyen tünetem nem volt.
Nektek első baba lesz?

Lilypie Pregnancy tickers
 
 


Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni hozzátok. Én holnap töltöm a 7.hetet.Tegnap voltam dokinál. Minden rendben volt. Hallottam a kis szívecskéjét is. Nekem is második baba, már van egy 8 éves nagyfiam.
Sajnos nekünk sincs home office és délután már nagyon fáradt vagyok.
 
 


Sziasztok! Nahát pár napig nem jövök, és micsoda élet lett itt.
Mindenkinek gratulálok!
Legutóbbi jelentkezésem óta már kétszer hánytam (a reggelim jött vissza).
Talán még nem írtam, de első baba lesz.
Legközelebb a 10. héten megyünk UH-ra, kb. két hét múlva. Már nagyon várom. Szerintetek ez meg hüvelyi vagy már hasi lesz?
 


@kiflinyul:
Szia.
Én is a 10 héten megyek következőnek.
Elvileg a 12.hétig hüvelyi csinálnak, de elképzelhető hogy a 10 héten már van akkora hogy szépen látszik a hasin is. Én az első gyerekkel betöltöttem a 8 hetet amikor voltam az első uh-n akkor hüvelyi csinált az orvosom. A 12.héten már hasit.
 
 


@orsmok: Kedden voltam ultrahangon, igaz, még csak 8 hetes +5 napos volt a babó, de a 10. héten pont szabadságon lesz az orvosom, kicsit előrébb hoztuk. Nekem már hasi uh-t csinált, szerencsére már így is jól látszódott, máár 21 mm-es.  Megdícsérte, hogy szerinte nagyon jól néz ki, a szívhang továbbra is erős, nagyon örültem.  kb 3 hét múlva megyünk genetikára a fehérvári Czeizel Intézetbe, nagyon várom, hogy túl legyünk rajta.  Gratulálok mindenkinek :)
 
 


@wendy90: szuper hírek ☺ szépen láthattad és hallhattad szíve dobogását!
Hogy vannak ezek az ultrahangok két hetente doki ránéz a babára?

Én ma voltam uh, még kicsi pöttyöt lehetett látni, de már embrió, nem szikhólyag, pulzált a kicsi szive. két hét múlva kell újra menni.
 
 


@kiflinyul:
Micsoda egyértelmű tünet
Engem még elkerülnek a terhességi tünetek, csak a hasam feszül, keményebb lett (eddig sem volt lapos )
 
 


@drerka:
Gratulálok neked is!
Két hetente számíthatok uh ra?
Mikor viszitek el apucit erre a vizsgálatra?
 
 


Szerintem a következőre (10.héten) ha már az hasi lesz apát is behívjuk.
Bár én most úgy néz ki kicsit hamarabb megint meglátogatom a dokim. Van egy kis folyásom ami megvolt már a múltkori uh-n is, de elég aggódó vagyok. Így bekönyörögtem magam hétfőre.
 
 


@drerka:
Szurkolok, hogy ne legyen semmi baj.
Barnazol?
Én is úgy számolok, hogy 9 nap múlva az apja is bejöhet végre a 10 hetes uh-ra.
 


@orsmok:


A dokim azt mondta hozzá majd 14. hét környékén menjek vissza, a genetika a 12. után lesz, úgyhogy ha most nem mentem volna picit előbb, akkor majdnem kéthetente láthattam volna a babót  közben pedig minden kötelezőt be kellene iktatni, vérvétel, ekg, stb. Csak ne lenne ekkora mumusom a vérvétel 
 
 


@kiflinyul:
Sziasztok!
Hál Istennek mindent rendben talált a doki. A biztonság kedvéért kaptam egy kis progeszteront. Már látszottak az uhn a kis végtagkezdemények is
 
 


Sziasztok :-)
Végre eljött a vizsgálat napja :-)
Nem nagyon voltak kommunikatívak a kórházban nagyon sok kérdés maradt bennem de legalább végre megállapították hogy tényleg ott van a babóca és minden rendben korának megfelelő :-D Nagyon Boldog vagyok :-D Most már csak egy jó orvost kellene találnom :-D Gratulálok mindenkinek
 


Sziasztok! Hogy vagytok lányok?

Nini: gratulálok, örülök hogy minden rendben. ☺ Hány hetes vagy? Hallottad a szívhangját?
Én jövő hét pénteken megyek nőgyógyászhoz uh-ra. Már most várom. Tegnap teljesen bágyadt, fáradt voltam, ma meg kipihent könnyed.
Nálátok is ilyen váltakozó napok vannak??
 
 


Sziasztok! Hogy vagytok lányok?

Nini: gratulálok, örülök hogy minden rendben. ☺ Hány hetes vagy? Hallottad a szívhangját?
Én jövő hét pénteken megyek nőgyógyászhoz uh-ra. Már most várom. Tegnap teljesen bágyadt, fáradt voltam, ma meg kipihent könnyed.
Nálátok is ilyen váltakozó napok vannak??
 
 


@orsmok:
Nekem is ilyen változó egyik nap jól vagyok a másik nap fáradt vagyok nem tudok enni. Nem hallottam a szívdobogását sajnos mert semmit nem mondtak el a kórházba. Úgy hogy most próbálok keresni egy jó orvost de most fogunk Debrecen mellé költözni és sajnos nem vagyok arra ismerős így kicsit nehezebb. Esetleg van köztünk Debreceni?
 


Sziasztok! Most találtam rátok, így én is beszállnék. :-) Most vagyok 7 hetes, egyszer már voltam UH-n de még szívhang akkor nem volt. Én minden terhességi tünetet produkálok, fáradékonyság, mellfájdalom és sajnos esténként a hányás. Nekem inkább dél után kezdődik a hányinger nem reggel. Nini én debreceni vagyok, és nagyon jó magán orvosom van. Szívesen ajánlom neked is, de tudok mást is akiről azt hallottam nagyon jó.
 


Üdv Munkiki! ☺ gratulálok neked is!

Lányok ma utazunk a Balatonhoz, szerintetek fürdhetek a tóban, vagy csak combig menjek be a vízbe?
Azt olvastam hogy 2. Trimeszterben ok, de 7 hetesen talán még vigyázni kellene?
 
 


@orsmok:
Én túl aggódós vagyok, mi is megyünk majd a Balatonra két hét múlva, de én valószínű nem fogok fürödni, legfeljebb combig bemegyek. Bár elég nehéz lesz megoldási egy 8 éves gyerek mellett aki nagyon szereti a vízet és alig várja a strandolás. Egyébként van speciális tampon erre az esetre ezt a nőgyógyász mondta. Esetleg nézz után a ha nagyon szeretnél fürdeni. Jó nyaralást nektek.!
 
 


Bocs a helyesírási hibákért de mindent átír a telóm.
 
 


Bocs a helyesírási hibákért de mindent átír a telóm.
 
 


@drerka:
Köszi, igen nehéz ellenállni mikor férjem és fiam lubickol önfeledten én meg csak nézen őket. De szerencsére hideg a víz most amúgy se mennék be.
 
 


Sziasztok, nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a fórumot. Gratulálok mindenkinek. Orvosnál július 6.-án voltunk, akkor voltam 6+4nap és 8,8 mm volt a mi kis pöttyünk. Szivecskéjét is láttuk pulzálni, most már alig várom, hogy újra mehessek uh-ra. Július 27.-én megyünk.  Émelygés ami minden napszakban észlelhető hol jobban hol kevésbé, mellbimbóim érzékenyek, térd alatt a bal lábamban nehéz érzés feszsülés, ja és amit nem tudok hova tenni hogy a hasam kemény fel van fújódva akkora mint egy dinnye...borzalmas ez normális? Kombinált tesztre július 31.-én megyünk Győrbe a Kincsbe. (Pápa a lakóhely) Celldömölki kórházba parktizál az orvosom, de vannak kósza hírek, hogy bezár a szülészet...kicsit aggódom emiatt. Puszi mindenkinek...szép napot! Viki
 
 


Sziasztok
Genetikai vérvizsgálat alatt derült ki hogy MTHFR A1298c és PA1 gén hibás! Clexane injekciót szúrom naponta. Valaki többet tud ezekről.a bajokról?
 
 


Sziasztok! Remélem mindenki jól van, és szépen növekednek a babucik odabent. 

@nalaa79 ne aggódj, a puffadás normális. Általában én is úgy szoktam kinézni estére, mint aki legalább az 5. hónapban jár, holott holnap töltöm a 11. hetet.

@orsmok érdemben nem tudok hozzászólni a vérvizsgálati eredményeidhez, de drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Egyébként múlt kedden voltunk magánban 10 hetesen megnézni a kis gyönyörűnket. Hihetetlen mennyit nőtt 6+3 óta, akkor még konkrétan egy kis paca volt. Most meg már 3,5 cm-es, erős szívhanggal, tökéletes keringéssel. Járt a kicsi keze-lába. Hatalmas élmény volt. 

A 12. heti UH majd jövő hét kedden lesz. Remélem addig még nő 1-2 centit, és ott is mindent rendben találnak.
 


@orsmok:
Szia. Sajnos érdemben én sem tudok neked mit mondani.
De a dokid mit mondott? Meddig kell az injekció?
Szurkolok nektek hogy minden rendben legyen. Az első terhességemnél nekem is voltak rémisztő dolgok,de végül makk egészséges fiam született. Ma már 8 éves.
Biztos minden rendben lesz.
 
 


Köszönöm lányok, voltam a hemofíliai osztály ott doki azt mondta hogy szerinte nem kell szúrnom magam. Nőgyógyászom pedig állítja, hogy kell, sőt végig!!!


És hogy vagytok?

Én elég punnyadtan a héten, reggeli hányinger, hasmenés, állandó alvásigény...
Ti már voltatok EKG, fogorvos, védőnőnél?
 
 


Köszönöm lányok, voltam a hemofíliai osztály ott doki azt mondta hogy szerinte nem kell szúrnom magam. Nőgyógyászom pedig állítja, hogy kell, sőt végig!!!


És hogy vagytok?

Én elég punnyadtan a héten, reggeli hányinger, hasmenés, állandó alvásigény...
Ti már voltatok EKG, fogorvos, védőnőnél?
 
 


@orsmok:
Egyik nap jobban másik nap fáradtabban.
Most szabin vagyok két hétig. Így még tudom oldani hogy ha délután fáradt vagyok ami szinte minden napos akkor lepihenek egy kicsit.
Hogy mi lesz utánna nem tudom. Már múlt héten is alig bírtam magam a munkahelyen.
Én már voltam ekg-n, fogorvosnál és védőnőnél is. Már az első trimeszteres laboron is túl vagyok. A fogorvoshoz még vissza kell mennem nagyon érzékenyek lettek a fogaim.

Tegnap kihánytam a dinnyét amit megettem. Fura az első gyereknél még hányingerem se volt sosem. Úgyhogy nem vagy egyedül a tünetekkel
 
 


@drerka:
Ilyen korán elmentél mindenhová? Valaki azt mondta, hogy csak genetikai uh után megy, a 12.hét után, mert ha ott baj van, akkor felesleges volt elindítani az ügyeket.
Akkor jövő héten cselekedjek?
 
 


@orsmok:
Én most a 8. hétnél tartok
Érdemes lenne hsz alá írni ki hol tart

8 hét+5 nap.
 
 


@orsmok:
Az első trimeszteres labort a 12. Hétig még kell csinálni. Nyugi még nem késtél el semmiről én is betöltöttem a 9 hetet amikor elmentem.Ma elutazunk egy hétre nyaralni így mire hazaérünk már 11 hetes leszek ha minden jól megy.
Ma vagyok 10 hét+2 nap.
 
 


@orsmok:
A nyaralás miatt is jobbnak láttam letudni, meg így tudtam szabin lenni. 0 rh- vagyok és a barnázás miatt is kíváncsi voltam az ellenanyagra. De hál istennek negatív lett. Nagyon parázós vagyok sajnos.
 
 


@orsmok:
A nyaralás miatt is jobbnak láttam letudni, meg így tudtam szabin lenni. 0 rh- vagyok és a barnázás miatt is kíváncsi voltam az ellenanyagra. De hál istennek negatív lett. Nagyon parázós vagyok sajnos.
 
 


@drerka:
Írásodra felbuzdulva bejelentkeztem fogorvoshoz, ekg, védőnőhöz, és csak aug elejére kaptam időpontot. Még jó hogy felkerestem őket.
Ma reggel olyan hányinger jött rám mint eddig sosem a terhesség alatt. Azt hittem engem elkerül, eddig nyugiban voltam.
Ja, elkészült a labor vv és sok csillagos lett sajnos. Ma megpróbálok beszélni a dokinőmmel.
 
 


@drerka:
Kellemes nyaralást kívánok!
Én RH + vagyok
És akkor neked jó lett a vérkép leleted?
 
 


Köszi.
A vérkép jó a vízelet viszont nem mondhat ám. Nyomokban fehérje és a vér is++. A háziorvos azt mondta valószínű a barnázás miatt. Sok folyadékot kell innom.
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron