Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok. Holnap leszek 10 hetes, ès mùlt hèten kezdtem nagyon rosszul viselni a dolgot  Addig csak enyhe èmelygèsek voltak, az sem volt kellemes, na de most... Az èmelygès mellé tàrsul mèg gyomorègès, az sem jò, ha eszek az sem, ha nem eszek. Mikor nem eszek akkor gyomorègèsem van  ha eszek akkor meg felpuffadok ès olyan mintha tègla lenne a gyomromban. Plusz az emèsztèsem eddig is lassabb volt, most meg mègjobban, olyan bèlgörcseim voltak tegnap, hogy kuporogtam az àgyon mert ùgy elviselhető volt...  Nem tudok mit enni mert egyik pillanatban kìvànom az adott kajàt, màsikban meg èmelygek tőlle... Ha az összes tünet együtt van az nagy buli  Csak azèrt ìrtam le mert jò kicsit panaszkodni, plusz esetleg sorstàrsak kommentjeit szivesen olvasom  :D
 
 


Szia pusheen, 
Már tuti túl vagy a vízválasztó 12. héten  Hogy vagy?
Én most vagyok a 8. hétben, teljesen átérzem amiket Te is írtál, próbálkoztam a colaval, de egyik nap használt, másnap kijött belőlem... Akkor jó, amikor rágcsálok (keksz, ropi, stb), de pl nekem az sem segít már, ha addig nem kelek fel az ágyból, ameddig nem eszek két db kekszet. Ugyanolyan fosul vagyok, egész nap.... Szombaton volt egy kis fellélegzés, meg is ijedtem kicsit, reméltem, hogy nincs gond, de vasárnapra újra bedurvult a helyzet  Nálam pl a szaglás is nagyon durva, a hűtőt sem bírom kinyitni, mert egyből öklendezek... Bár egyáltalán nem érdekel ez a része, majd jobban leszek (remélem), lényeg, hogy a Picivel minden rendben legyen.
 


Sziasztok,
A 6. és a 7. hét között vagyok és már majdnem egy hete borzasztó rosszulléteim vannak, egész nap émelygek és hányingerem van, de a legborzasztóbb az este. Hányni nem hányok, tudatosan próbálom is elnyomni, hogy amit beviszek az maradjon benn a Pici miatt, szóval elég keservesek a mindennapok. Próbáltam már kólát, gyömbért de semmi. Kekszen, erőlevesen, ropin, gyümölcsön, zöldségen élek, de van, hogy semmit nem bírok befogadni. :D Van valakinek valami szuper tippje esetleg a rosszullétek ellen? :D
 
 

 
 

@pusheen:
Sziasztok, hogy vagytok?? Látom rég nem írt senki ide, gondoltam megprobalom.
 
 


Sziasztok
Van közöttetek kismamik akik 2022re várják a picurt? Puszi
 
 


Sziazstok Csajok,

Én már a 21. hétben vagyok, és sajnos azt kell mondanom, Nekem csak az idő segített.... Én is próbáltam mindent, sajnos ami egyik nap bevált valamennyire, az másnap visszajött. Én mondjuk a VÍZ ízét (???!!!!) sem bírtam, csak a JANA vizeket tudtam meginni, azokkal nem volt baj  Szerencsére ez is változott, most mondjuk a JANA vizeket nem bírom, meg azokat az élelmiszereket sem, amik kijöttek belőlem az első trimeszterben. Egy nagyon erős másnapossághoz tudtam hasonlítani, aminek azt hittem, sose lesz vége.
Aztán jött a 12. hét és megváltozott! Volt egy hét, amikor akkor volt hányingerem, amikor éhes voltam, ezen kívül semmi. Egy hét után ez is elmúlt. 
Nincs két egyforma várandósság, de bízom benne, hogy Ti is jól lesztek hamarosan!Vigyor

A mi Picink februárban fog születni! :) 


 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

cron