Új privát üzeneted érkezett!

Draco,
Feltéve, ha az vagy, aminek mondod magad, (bocsi, de ilyen szûkszavú üzenet után jogom van kételkedni Kép), még lehet. Két módja van: ha találsz olyan nõt, akit szívesen elfogadsz a gyermeked anyjának (és itt nem csak szülõanyára gondolok!), akkor el lehet gondolkodni: mesterséges megtermékenyítés, vagy pedig erõszakot teszel magadon, és a cél érdekében szentesíted az eszközt. Érted mire gondolok Kép.
Van meleg srác ismerõsöm, évek óta szeretne gyermeket. Nagyon. Amennyire ismerem, nagyon jó apa lesz belõle.
Van egy másik ismerõsöm, kint Amerikában, (San Franciscoban, ha ez neked, mint melegnek mond vmit), egy pár, a gyermek apja meleg, a mama leszbikus. De annyira szerettek volna gyereket, hogy mindent "feláldoztak" érte.
Sok-sok kérdés azonban utána jön: hogyan, hol fogod felnevelni? Hisezn a gyereknek az anyjára is szüksége van/lesz. Együtt élsz esetleg az anyával? Te neveled fel, egyedül? Vagy "vasárnapi apuka" leszel?
Gondold végig az egészet nagyon alaposan.
A [url=http://www.pride.hu" TARGET="_top]http://www.pride.hu[/url] - n (biztos ismered) van asszem egy ilyen topik már.
üdv
Zsóka

Zsóka
 
 


Sziasztok!Én Kreisz Tímea vagyok a TV2 új Claudia-show szerkesztõ munkatársa! A Claudia-show már csak hétköznapi emberekkel foglalkozik ill. olyan témákkal ami minden ember számára fontos lehet.
Az egyik adásunk címe Apák gyesen!
Szeretnék olyan párokat, anyákat apákat meghívni a showba egy kis beszélgetésre akik ilyen helyzetben vannak ill. akik ellenzik azt hogy az apuka gyesen maradjon!
Olyan személyek jelentkezését is várom akiknek határozott elképzelésük van a témával kapcsolatban. Légyszíves írjatok nekem!
Minden leendõ és meglévõ szülõnek és a babának Sok boldogságot kívánok!
Sziasztok!!
email címem: kreisz@interaktiv.hu
Névtelen
 


Az apa elfogadja, hogy Terry Black nevelje Danikát

november 14. 19:09
[MTI]

A Rácz Károlynál, ismertebb nevén Terry Blacknél a gyámhatóság által korábban elhelyezett gyermek vérszerinti apja, V. György szerdán hozzájárult ahhoz, hogy fiát a transzszexuális elõadómûvész örökbe fogadja - errõl a Rácz Károly ügyvédje tájékoztatta csütörtökön az MTI-t. Mester Csaba szerint a VIII. kerületi gyámhivatal elõtt született nyilatkozat után minden akadály elhárult az örökbefogadás elõl.
A családjogi törvényre hivatkozva szólt arról is, hogy már nincs szükség külön eljárás lefolytatására ügyfele nevelési alkalmasságának megállapításához, mert Rácz Károly szülõi hozzájárulással már egy éve neveli a gyermeket, V. Danikát.

Emlékeztetett arra is, hogy az anya, a vérszerinti apához hasonlóan, már korábban tett az örökbeadáshoz hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet szerdán a kerületi gyámhivatal elõtt újra megerõsített.

[url=http://index.hu/bulvar/bulvarhirek/?main:2002.11.14&109482" TARGET="_top]http://index.hu/bulvar/bulvarhirek/?main:2002.11.14&109482[/url]
Névtelen
 

 
 

Névtelen
 


Sziasztok! A TB témához fűznék egy apróságot...engem különösebben nem érdekel egy ember nemi identitrása sem vallása...stb. Én 27 évesen (gyermektelenűl) úgy gondolom hogy ha egy ember képes időt és pénzt nem sajnálva egy gyermekért (ráadásul nem "sajátja" genetikailag) ennyit harcolni és képes tanfolyamra is elmenni az az én szemembe egy valaki egy bátor ember(jó értelemben)...mondom ezt úgy hogy 27 évesen sincs még merszem egyáltalán szülni sem gyereket nevelni, mert úgy gondolom hogy ahhoz borzasztó nagy felelősségtudattal kell rendelkezni...és sajnos nagyon sok olyan nő van a világon aki minden megfontolás nélkül szül és "nevel" gyereket aki egyáltalán nem alkalmas erre a szerepre...
köszi hogy elolvastátok!
 


Elolvastam a régebbi hozzászólásokat, amelyek leginkább "TB pro" hangulatúak... Egyszerűen döbbenet, hogy hová jutott ez az ország! Egy transszexuális férfi, aki saját magával sincs tisztában, gyermeket nevelhet. Minden gyermek életében a legfontosabb az anyával való kapcsolata, akit később - ha fiú az illető - minden párkapcsolatában keresni fog. Ezt a fiút az őt szülő nő (nem hinném, hogy megérdemli az édesanya nevet) már eldobta, most pedig kötődhet egy TB-hez... És ezzel a legtöbben egyetértenek.
Talán nem szabadna elfelejteni: nem egy nőnek, és még csak nem is egy családnak van joga gyermekre (ha így lenne, akkor pl. a nőnek joga lenne az abortusznak becézett gyermek-gyilkosságra is), hanem minden gyermeknek joga van normális, egészséges családba születni, és abban nevelkedni, felnőni.
MIndenki "szegény", megtámadott TB-ről beszél. És a kisfiú, akit örökbefogadott? Hogy szabad ilyen apróságra ekkora terheket rakni, milyen következményei leszenek ennek az életében? Valaki azt írta, hogy ha csúfolni, stb. fogják, az a csúfolódókat minősíti. Lehet. De attól még sérülést okoznak majd ennek a kisfiúnak, akit sok, normális értékrenddel bíró házaspár szeretettel nevelt volna fel, egészséges légkörben.
 
 


SZÜLÕK HÁZA - a felnőttekért és gyerekekért Kht.


Áprilisban a Szülők Háza tréninget indít, kisgyermekes szülők részére.

A szülői tréning öt alkalmas, minden alkalom másfél órás.
Az alkalmak érzelmi fejlesztő és kapcsolatépítő gyerekfoglalkozással indulnak, majd ezt követően csoportos beszélgetéseken vehetnek részt az anyukák, apukák.

A beszélgetések során, sok egyéb kérdés mellett, foglalkozunk az esetleges nehézségek, elakadások okaival is. A feldolgozásokat szupervíziós eszközökkel, drámajátékokkal, szituációs játékokkal és tesztekkel segítjük.

Amíg mi beszélgetünk, a gyerekekkel a drámapedagógus foglalkozik, de nem jelent problémát az sem, ha a gyermek >>bekapcsolódik<<, vagy akár egy-egy pillanatra meg is állítja a beszélgetés folyamatát.

A Tréning péntekenként 10.30 - tól 12-ig tart.
1 alkalom 2500 (öt alkalomra összesen12.500) Forint.

ELSÕ ALKALOM: április 7. Péntek
A Tréning minimum 6 fő esetén indul el, és maximum 10 fő jelentkezhet egy csoportba.

Addig is, Gyere el és próbáld ki a >>saját bőrödön<<:
Csütörtökönként 10.30.-tól 12 óráig az >>Éden<< játszóházban szeretettel várunk!

Jelentkezni lehet:
- Személyesen, a Bálint Házban (Révay utca 16)
- Telefonon: 06-30/ 942-3699-es számon
- Emailben: info@szulokhaza.hu

www.szulokhaza.hu
 
 


 Nagyon fog fájni a szülés?
 Hova menjek szülni?
 Melyik orvost válasszam?
 Hogyan készüljek fel a szülésre?
 Hogyan legyek jó anyuka?
 Jól érzi magát a kisbabám?
 Miért alszik ennyit?
 Miért nem alszik rendesen?
 Nem megy a szoptatás!
 Le fogok valaha fogyni?
 Miért lettem ilyen sovány?
 Miért nem kívánom a szexet?
 A férjem miért nem akar velem lefeküdni?
 Mikor mehetek vissza dolgozni?
 Adjam bölcsibe, vagy ne?
 Hogy mondjam el a gyerekeknek, hogy elválok?
 Megszökjek, vagy megszokjam? Mit tegyek, hogy jó legyen?
 Idegesít a saját anyám!
 Idegeimre megy az anyósom!
 Segítség, szerelmes lettem!
 Lehet, hogy megcsal a férjem?
 Teherbe esek valaha is?


Feltette valaha magának ezeket a kérdéseket? Minden kérdésére kielégítő választ kapott? Ha maradt még megválaszolandó kérdése, várom a Szülők Házában és keressük meg rá együtt a választ!

Részletes információ: www.szulokhaza.hu
Személyes felvilágosítás a +(36)-30 / 942-3699-es telefonszámon
 
 


Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. 4 évi orvostól orvosig szaladozás után, december elején kiderült, hogy csak petesejt donor segítségével lehet babánk. A családunkban nincs alkalmas donor, ezért egy önzetlen ember segítségét szeretném kérni. Petesejt donorra lenne szükségünk ahhoz, hogy az életünk célját elérjük és babánk lehessen. Minden megoldás érdekel bennünket. Donor lehet minden 35év alatti nő, aki szült már gyermeket. Kérlek benneteket, aki tud segítsen. A többit pü-ben, ha nem gond.
Köszönjük!!!
 
 


A BÉRANYASÁGRÓL KÉRNÉK MINDENNEMŰ INFORMÁCÍÓT,BÁRKITŐL AKI ERRŐL TUD VALAMIT.MINDEN HOZZÁSZÓLÁS ÉRDEKEL.
KÖSZÖNETTEL:ABIGÉL
EMAILEM6@GMAIL.COM [/b]
 
 


Sziasztok!Most találtam erre a fórumra,és végre felcsillant egy kis remény arra,hogy lehessen még kisbabánk.Ugyanis petefészek eltávolítás miatt csak donor petesejttel hordhatnám ki a babát.Aki tudna segíteni,vagy az ismerősei között lenne olyan aki "adományozna",szeretném ha értesítene.Köszi Mindenkinek!
E-mail címem:enya31@citromail.hu
 
 


Sziasztok!

Látogassátok meg a köv. oldalt.
Mondókákat fogtok találni :-D

http://hoppa.ltime.hu/index_mond.html

Vagy

www.ltime.hu/hoppa/index_mond.html

Köszi

Sziasztok

Üdv.
 


sziasztok, egy 3 éves gyermek édesanyja vagyok és Luca eleinte a legédesebb kistündérke volt, aki valaha létezett. mostanában viszont iszonyatosan hisztis és dacos. nem akarok kemény lenni vele, nehogy a kis lelke sérüljön. de mit tehet egy szülő, ha a gyerek speciel leül az utca közepén, h ő nem hajlandó tovább menni, ha az anyja nem veszi a föl a tizenöt szatyor és táska mellé??
 


biztos nem kap elég figyelmet... vagy nem tudom, hogy miért változott ennyit, lehet, hogy a párod és közted változott meg a viszony, és ezt érezteti a lányod...

Keresgélj neten, hátha tud valaki megoldást, vagy találkozott már pont ilyen megnyilvánulással.
 


Találtam egy megfelelő cikket, hátha segít valamit, olvasgasd :)

http://www.pink.hu/baba_mama/20090603/a_hisztikorszak_tulelheto/
 


Szerintem ezzel a problémával minden szülő szembenéz egyszer biztosan.
Az a hanglehalkítós játék ötlet nagyon tetszik, bár az én csemetém nem ebben a korszakban van de majd kipróbálom ha eljön az ideje:)

Valóban a türelem a legfontosabb szerintem is, viszont amondó vagyok, hogy néha bizony szükség lehet egy-egy nevelő célzatú legyintésre.


Hoppá egy kicsit szigorúnak állítottam magam be, pedig nem vagyok az.
Ne értsétek félre!
A végén még kiköveztek a fórumról:)


kisleany2 írta:Találtam egy megfelelő cikket, hátha segít valamit, olvasgasd :)

http://www.pink.hu/baba_mama/20090603/a_hisztikorszak_tulelheto/


Köszi a linket!
Elolvastam, és nagyon hasznosnak találtam.
Az én kisfiam idén ősszel lesz 3 éves, úgyhogy pont most éli a hisztis időszakát. Mivel ő az első gyermekem,ezért nem sok tapasztalatom volt még ezzel kapcsolatban, de ebben a cikkben találtam pár hasznosnak tűnő dolgot. köszi mégegyszer!
 


tetszett a cikk, köszönöm!! szerintem mi a rajzos taktikát fogjuk választani, a pici lány imád festeni és rajzolni is..:) szóval hátha..:)
 


Egyik ismerősöm gyereke most 3,5 éves...ő is nagyon hisztis, de valószínű azért, mert szinte egész nap a nagymama neveli, mikor a szülők hazaérnek fél 6 körül akkor mennek csak át érte, de akkor sem csak vele foglalkoznak...így a gyerek persze, hogy hisztizni kezd, hogy vegyék már észre...Van, hogy csak azért átviszik a nagymamához, mert nincsen kedvük foglalkozni vele, vagy épp nevelni...persze mire a nagymamához ér hisztisen, a nagymama sem tudja kontrollálni, így elkezdődik a kiabálás...stb...stb... Persze, hogy ingerült marad a gyerek...
 


sztem a legnehezebb dolog ami egy gyerekhez kell az a türelem... de ebben a cikkben ez nagyon jól le van írva... én mint fiatal anyuka nap mint nap szembesülök azzal és néha már alig várom,hogy este legyen és aludjon mert szerencsére jó alvó különben már lehet dührohamot kaptam volna


sziasztok,
nálunk a bölcsiben, egyre jobban észrevettem, h az anyukák szabályszerűen kérkednek a gyerekeikkel és versenyeztetik őket és ez engem személy szerint annyira fölbosszant.. már most azt nézik h a gyerek h rajzol, mennyi szót ismer.. stb.. nem ráérünk még ezzel?? és ha az ő kisfia tud vmit, amit az én lányom esetleg nem, máris alsóbbrendűnek tartja, holott még csak 3 éves Luca!!!

találtam egy cikket is, pont erről, kisleány2 linkelt egy cikket és azon az oldalon..
http://www.pink.hu/baba_mama/20090620/b ... _gyerekem/

ti is észrevettétek már ezt a jelenséget?
 


Sziasztok!

A bezzeg-effektusról itt is van egy cikk: http://koloknet.hu/710-anyk-harca/hozzaszolasok#h

Hisztiről meg egy babanetes szösszenet:
http://www.babanet.hu/lazi/hetrol_hetre ... ?id=081016

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

Tudom, tudom, de talan ha valaki .......
Olyan egeszseges 30 ev alatti not keresek aki sajat petesejttel vallalna terhesseget.
egy.ket.esely@gmail.com
 
 


Kedves Szülő!

Dóczy Júlia negyed éves gyógypedagógus hallgató vagyok. Most készítem a szakdolgozatom, aminek megírásához szeretnék segítséget kérni. A gyermekkori hallásszűrések gyakorlati megvalósulása a témája dolgozatomnak. Az érdekelne, hogy mint szülő milyen információk birtokában vagy ezzel kapcsolatban. Összeállítottam egy rövid kérdéssort ennek kiderítésére. Nagy segítségemre lenne, ha minél többen kitöltenétek. Az alábbi linken érhető el:

http://www.online-kerdoiv.com/index/vie ... 6f0c5dc8fc
juli05
Budapest III. kerület
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Szép napot mindenkinek,

Érdeklődnék hogy hogyan találhatnánk béranyát csonka családunknak. Orvosi probléma miatt nem vállalhatom egy gyermek kihordását, párom pedig nagyon szeretne egy gyereket. Kérem ha valaki tudna nekünk akár tanácsot adni megköszönnénk.

Reménykedve és köszönettel veszünk minden visszajelzést.
pirandella
Budapest XVIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Én káros szenvedélyektől mentes (soha nem is ittam, nem dohányoztam, nem drogoztam), fehérbőrű, karcsú, érettségizett, egészséges életet folytató lány vagyok.
Szívesen segítenék olyannak, aki nagyon szeretne gyermeket.
Segítsük egymást kölcsönösen!

A következő emailcímre lehet írni:

orchidealiliom@freemail.hu


jizfc


Kedves Mindenki!

Káros szenvedélyektől mentes, fehérbőrű, karcsú, egészséges, fehérbőrű, magyar lány szívesen segítene annak, aki nagyon szeretne babát, de nem jön össze neki.
Diszkréciót biztosítok, kedves, megbízható nő vagyok.
orchidealiliom2015@freemail.hu
 


SZULJ HELYETTEM!!!
Beranyat/potmamat keresek, sajat petesejttel. 5 MILLIO Ft. + egyeb koltseg.
szitakoto1915@gmail.com



7.000.000 Ft. es mindegy egyek koltseg!!!!!!!!!!!


Olyan anyukat keresek akinek van egy sajat gyermeke es 5 evnel regebben szult. Feherboru magyar no aki 38 evnel nem oregebb es sajat petesettel vallalna egy terhesseget.
7.000.000 Ft es minden egyeb koltseget en fizetek.
rokaalom@gmail.com
 


Kedves Kismama! Amennyiben olyan helyzetbe kerültél hogy születendő gyermeked nem tudod megtartani kérlek vedd fel velem a kapcsolatot. 06202252019
 


Kedves Kismama!
Nagyon várjuk,hogy végre megszülessen a mi várva várt kisbabánk,ha bármilyen oknál fogva nem szeretnéd vállalni a picit,keress meg privátban vagy írj e-mailt az ildik88@freemail.hu címre,beszélgessünk talán egymást keressük!
 


Sziasztok!!

Tudom kapok hideget ,meleget de mivel nekünk csak ez a járható út és sok embernek sikerült már igy, muszáj megprobálnunk(próba -szerencse:) )

Sok év, rengeteg vizsgálat, kezelés és 5 elvesztett baba után ugy döntöttünk a férjemmel hogy nem kockáztatjuk a probálkozással az egészségemet,lemondunk a vér szerinti babáról és sziv szerinti babánk lesz.Jogerős határozattal rendelkezünk örökbefogadásra de hiába vagyunk elfogadoak mindenben igy is éveket mondanak a tegyesznél igy megprobáljuk magánutas örökbefogadást más néven a nyilt örökbefogadást. Ha magadra ismersz vagy ismertek olyan kismamát aki eldöntötte hogy bármilyen okból nem tudja/akarja megtartani a babáját és lemondana róla a mi javunkra természetes alapítvány vagy tegyesz bevonásával hivatalos úton az kérem keressen fel minket,had váljon valóra az álmunk hogy anya és apa legyünk végre egy család a kisbabánkal.Irj bátran és ismerkedjünk meg . :) Köszönjük szépen mindenkinek előre is a segítséget. Emailom ahova irni tudtok: nickey9518@gmail.com

NAGYON VÁRUNK MÁR PICIKÉNK
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

cron