Új privát üzeneted érkezett!

Oké, akkor legyen szerda az állatkert.
Jelentkezzen, aki tud jönni.

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


Edit
nagyon gratulálok !!!Kép
 
 


állatkert, de jó Kép 10h? 11h??
megyünk

Cory, nagyon helyesek a srácok Kép Zsoma igazi rosszcsontnak tűnik, bár Balu sem marad el a nyúlevéssel Kép a rajzok fantasztikusak!

Diti, szépek a gyerekek, és hasonlítanak Kép

panu
 
 

 
 

Ha mindenkinek jó a 10-11h körüli időpont, akkor én inkább 10-re megyek, max. az lesz, hogy folyamatosan érkezünk és előbb vagy utóbb "összeszedünk" mindenkit.
Ákos korai ébredései miatt nekem félő, hogy ha a 11-et célozom meg, akkor bealszik még indulás előtt, viszont ha kellően érdekes dolog történik már egészen reggel - pl. elindulunk BKV-val -, akkor "elfelejti", hogy álmos és akkor bírja délutánig.
Meg aztán majd kedd este megpróbálom megakadályozni, hogy elaludjon 9-kor, hátha akkor nem hajnali 6-kor ébred reggel.

Cory,
pszichológus barátnő ajánlott valamit hiszti-kezelésre, vagy csak téged "kezelt"(=nyugtatott le)?

Ma reggel megszidtam Ákost, mert olyat csinált, amit nem nagyon szabad.
Elkezdtem neki mondani, hogy nagyon sokmindent megengedek neki, de meg kell tanulnia, hogy pár dologhoz még kicsi.
Meg aztán elmondtam neki, hogy jó lenne, ha érne valamit a szavam, mert ha ennyire szelektív hallást produkál nekem, akkor nem merek elindulni vele olyan klaszz helyekre, mint pl. az állatkert, mert nem kockáztatom meg, hogy veszélyes(ebb) helyzetekben is "kaki anya fejére" van.
Mindeközben bőszen bólogatott, majd adott 2-3 puszit és elkezdte simogatni az arcomat.
Most mondjátok meg. Hogy lehet így haragudni egy rosszcsontkodó gyerekre?
Én tudom a választ. Sehogy Kép.

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


Barbi,
megnéztem a profilodban az új képet. Szép nagy már a hasad Kép.
Azt hiszem, mégiscsak rágyúrunk már a tesóra. Zsizsa pocakja, amit élőben láttam, Edit dokis megerősítése pocaklakóról és a te finish-es fotód megdobogtatták az anyai szívemet Kép.

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


Maecsi: hogy még jobban megjöjjön a kedved mi is megyünk szerdán az állatkertbe csapatostúlKépSzerintem 10-re mi is ott leszünkKép

Brigi
 


Marcsi boccs az elírásért, de Bömbi rángatKép
 


Megint én Kép.

Mostanában többször is szó volt a hisztiről.
Mint ahogyan korábban írtam, Ákos is próbálkozik már - Zsizsa is tanúsíthatja - úgyhogy elkezdetem elolvasni a Gyereknevelés >> "Nem szabad", hisztizés - dackorszak előtt topikot.
Még csak kb. 50 hozzászólásaon vagyok túl, de nekem már tanulságos volt.

Már csak azért is elkezdtem olvasni ebben a témában, mert csapott egy kisebb hisztit Ákos a játszótéren és megszólalt egy 13 hónapos gyerek apukája, hogy hideg zuhany alá kell ilyenkor vinni. Még büszke is volt rá, hogy már Ő is alkalmazta ezt a módszert az alig múlt egyévesén.
Inkább nem mondtam neki, hogy mi a véleményem erről. (Ezt már csak azért sem tartom jó megoldásnak, mert nem hülye a gyerek és tudja, hol van zuhany és hol nincs és első adandó alkalommal, mikor messze a víz, sz'tem bepróbálkozik újra, immáron következmények nélkül.)

Ebben a topikban ajánlanak egy könyvet is.
Thomas Gordon: P.E.T.
Ismertető a könyvről a Libri honlapjáról.
"Szigorúan vagy engedékenyen...? Ne döntsön a kedves Olvasó, hiszen a kérdés hamis: nem csak két út közül választhatunk.
A Gordon-modell, azon belül is a P.E.T. sokévi tapasztalata mutatja, hogy az egyenrangú kapcsolattartás a gyereknevelésben is a legsikeresebb. Ez tehát a harmadik út - a nyílt, tiszta kommunikáció, mely az igények tudatosítására és kielégítésére, az érzelmek felvállalására, önmagunk és egymás tiszteletére épít. Hagyjuk a ködös elvárásokat, értőn figyeljünk önmagunkra és gyerekeinkre, mondjuk ki, amit szeretnénk - és boldog, erős, megbízható kapcsolatba jutunk gyermekeinkkel, legyenek kicsik vagy nagyok.
Dr. Thomas Gordon (1918-2002) sokkal többet ért el, mint amiről pszichológus álmodhat. Négy évtizedes munkássága világméretű mozgalommá szélesedett, mára jelentősen átalakítva a nevelés szemléletét. Magyarországon közel félmillióan ismerik kapcsolati filozófiáját. Az emberi érintkezés minden területét feldolgozta könyvsorozatában. A társadalmi együttműködésre gyakorolt pozitív hatása miatt Nobel békedíjra jelölték."
Ha könyvesbolt fele járok, belelapozgatok és megveszem, ha jónak találom.
Tudjátok, jobb félni, mint megijedni.

Ann,
tudom, hogy most kisebb gondod is nagyobb annál, hogy olvasgass minket és válaszolj, de azért ha normalizálódnak a számítógépes állapotok nálatok, érdekelne, hogy ismered a fenti könyvet és ha igen, mi a véleményed róla.

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


Marcsi, a hisztiről még:
a szomszédunk azt mesélte, hogy az ő nagyobbik fia (most már 20-on felül van) mindig sírt-hisztizett, amikor az anyja elment otthonról, és ő, mivel a szép szó nem használt jól megverte, és ez használt, mert már a 3. alkalommal nem volt sírás. és ezt büszkén mesélte, hogy milyen jól megoldotta a feladatot. mondtam neki, hogy ezzel csak megfélemlítette a gyereket, de a sírás okát nem szüntette meg, mire ő: a lényeg, hogy csönd volt. hozzáteszem, hogy már a 4 gyereke van, a legkisebbik féléves, de a hozáállása semmit nem változott.
mindezt csak azért mesélem el, mert szerintem a hiszti valami olyan dolog, amit nehéz elviselnie az embernek (hangos, zavaró, stb.), főleg, ha nem otthon van. és emiatt sokfélék a reakciók, attól függően, hogy milyen nevelési elvei vannak a szülőnek, illetve milyen a lelki hozzállása.

én elítélem az erőszakot. szerintem egyszerűen túl kell élni ezt a korszakot úgy, hogy a gyereknek ne okozzunk szenvedést. egyébként magamon azt látom,hogy ha elfogadom a hiszti tényét, akkor már nem is bánt annyira, és a csajszi érzi ezt, nem sokáig nyomja ilyenkor. az utcára, játszóra pedig felveszem a pókerarcot, és nagy ívben... mit mondanak mások.

T. Gordonnak a P.E.T. és a T.E.T. a 2 legismertebb műve, a Parents-nek és a Teachers-nek szólnak. neveléspszichológiában alapműnek számítanak. én a tanárosat olvasgattam régebben, és jó. stílusban egy kicsit olyan, mint az összes amerikai piszchológiás könyv (legyen az életvitelről, vagy menedszeri ismeretekről szóló). ennyit tudok róla, Ann többet tud segíteni. én pedig, amíg alszik a gyermek, megyek kitakarítani az autót Kép

panu
 
 


Panu,
én is azt mondom, hogy visszaüt majd valamikor (akár sok év múlva), ha a hisztit úgy kezelem, hogy az egy olyan dolog, amit minden áron és bármilyen eszközzel meg kell szüntetni, mert nekem, a felnőttnek rossz (hangerő és frekvenciális hatásai miatt), esetleg ciki az utcán, boltban ... stb.
A hiszti is csak egy kommunikációs eszköz, ami éppen azt hivatott alátámasztani, hogy most már nem egyfajta túlélési igénye van (mint pl. csecsemőkorban az éhség miatti sírás), hanem saját bejáraú, tőlem független akarata.
Ami nehéz, hogy megtaláljuk az egészséges egyensúlyt, mert azért a fejünkre sem nőhet és a testi épségüket is nekünk kell még megóvnunk.

Különben az idegen emberek véleménye engem sem nagyon érdekel (épp ezért nem reagáltam a játszóteres apuka "zseniális" megnyilvánulására). Akinek van/volt már ekkora gyereke, az tudja, miről van szó, akinek meg nem, az csendben maradhat.
Azon kell még edzeni magam, hogy az ismerősök/rokonok enyémtől lényegében eltérő "csak segíteni akarok, de azért közben egy kicsit be is szólok" véleményei sem zavarjanak.

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


Sziasztok!

Szombat reggel megint volt egy rossz mozdulatom ( Kép kicsit unom már), de ha szerdára jobban leszek, akkor lehet, hogy esetleg mi is elmegyünk az Állatkertbe. De jó lenne Kép

Ma voltunk a Normafánál kirándulni, Laca a felét átaludta Apa vállán, én meg a derekam miatt végig hasaltam a kocsiban, míg ők "sétáltak" Kép Kép De legalább kint voltunk a levegőn!

Mostanában nem hisztizik Laca, vagy én nem csinálok belőle nagy ügyet? Nem is tudom, mindig mondom neki, hogy ha kész van a műsorral szóljon, majd akkor foglalkozok vele. Eddig bejött. Valszeg ez a derékfájás sok mindenre megtanított már eddig, de mit akar még megtanítani Kép ?

Klarissza
 


Sziasztok!

Most csak nagyon rövid leszek.
Szerdán mi is megyünk az Állatkertbe! 10 körül gondolom ott tudunk lenni. De jóKép

Edit!
Hatalmas gratula a babához!!!Kép Hány hetes vagy, illetve mikorra vagy kiírva?

Ma annyira jó napunk volt!!!Kép Egésznapos horgászaton voltunk, és nagyon jóóóóóó voltKép Kicsit meg is pirult az arcunk, de ezt csak itthon vettük észre, ott nem tűnt olyan erősnak a nap. Nagyon kafi voltKépKép
Még egy mai kép, aztán itt sem vagyok, mert Bencét most sikerült csak elaltatni a mai sok-sok élmény után (potom 2 órámba telt), a gépben meg ott vannak a teregetésre váró ruhák...
Kép

Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
 
 


Nekünk is jó a szerdai állatkert, de mi csak du. 1-2 körül érnénk oda, mert Niki 11-től vissza alszik még 1 órára.
Akkor is lesz még ott valaki, ugye ??
Ha két felnőtt jön a játszóházba egy gyerekkel, akkor csak a gyereknek kell fizetni vagy meg van szabva, hogy egy kölök- egy szülő 800 /óra ?

Vera
hol voltatok horgászni és mit fogtatok ? Nálunk is nagy lelkes horgász csapat van a férjem oldaláról.
Marcsi
engem sem érdekel az idegenek véleménye, egyenlőre, de később ha nagyobb ribilliót csap a gyerek, azért zavarna. És sajnos engem fölidegesítenek a hülye gyerekverős, hidegzuhanyos okosok is. Nem tudok átlépni felette, mert sajnálom a kisgyereket, aki felnőttnek is valszeg így fogja nevelni a gyerekét. De a könyv engem is érdekel.
Volt régebben a spektrum tv-n egy sorozat: Miből lesz a cserebogár ? Az végigkövette a születéstől a gyerekek fejlődését és nagyon sok érdekes dolog volt benne. Ha az ember megérti, hogy hogyan "működik " egy pici emberke, akkor tényleg könnyebb.
Dorki
 
 


Edit!
GRatulalok ez nagyon jo hir!!!Kép

Lanyok minden baba nagyon de nagyon edes!!!
Brigi!
Viszont nem tudtam en sem eldonteni a kek bodys keprol hogy Bombi -e vagy Mate.Kép

DAvidom meg mindig kohog szokas szerint most valami mas gyogyszert kapott remelem hogy hatni is fog.
Hiszti nalunk is van:Foldhoz veri magat ha kell valami de en nem hatodom meg.En altalaban azt csinalom ha a jatszoteren csinalja ezt hogy elindulok haza fele es elobb utobb jon utanam sot meg el is koszon a jatszotertol es a homokozotol Kép.Hat nalunk ez jon be.Itthon is ha hiszti van akkor elmondom neki hogy haragszom ra es atmegyek a masik szobaba,ilyenkor jon utanam sirva hogy anyuci anyuci es bujik hozzam.
Kepzeljetek DAvid nem akar bilizni csak wc-ni Kép
ugy 3 napja elmagyaraztam neki hogy anyuci es apuci is a wc-be.... erre ezt fujta egesz nap.ESte alvas elott furdesnel kozolte hogy pisi wc ra akartam ultetni a bilire erre azt mondja nem wc es tenyleg bele pisilt.Meg magatol nem szol csak ritkan hogy menjunk pisilni,de ha pelust cserelek akkor kerdem tole hogy menjunk wc-re es mondja hogy menjunk es mindig pisil is.Tegnap pl kaki lett belole Kép

Hu most megyek mert ebredezik majd meg jovok!


A szerda az állatkert vagy állatkerti játszóház? Csak mert nekem anyagilag nagyon nem mindegy. Mert ha állatnézés, akkor a csemeték (legalábbis az enyémek) remekül alszanak a babakocsiban is, ha úgy adódik.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Na most fog megütni a guta. Napok óta nem tudok jönni, nálam a Társalgó van a kedvencek között, és állandóan azt írta ki, hogy a lap nem található. Annyi eszem meg nem volt, hogy a főoldalról próbálkozzak.Kép Na de látom másnál sem ment minden simán.
Nem is tudtam visszaolvasni, annyi a termés, csak úgy átfutottam az üziket.

Edit: nagy-nagy gratula!KépKépKép
A klinikán az UH leletre automatikausan ráírják, hogy a biometriai adatok ennyi és ennyi idős terhességnek felelnek meg. Barni végig nagyobb volt, volt olyan is, hogy 2 héttel, pedig tutira tudtam a fogantatása napját.
Bori (mert valószínűleg így fogkák hívni) pedig néha pont akkora, de volt már egy héttel kisebb is. Nem mondták, hogy bármi baja lenne, mikor rákérdeztem, és a szülés várható időpontját sem korrigálták. Remélem 3 hét múlva minden oké lesz!Kép

Ági
Kép
Kép
 
 


Klarissza, még olvasni is rossz, hogy ennyi bajod van a derekaddal! Ugy sajnálom!

Mi kint voltunk tegnap egész nap, meg is pirultunk egy kicsit, áldottam azt a buta fejemet, hogy megveszem a szuper napvédö krémet aztán nem használom amikor a gyerköc egész nap a tüzö napsütésben rohangál...na mindegy. Ugy elfáradt a végén, hogy amikor a kiállitás után (mert kutyakiállitáson voltunk) beültünk ebédelni, akkor végig aludta az egészet, elöször a karomban, majd lefektettem két összetolt székre és ott is folytatta a durmolást. ÉS éjszaka is aludt, hallalujja! (ugyanis elözö éjjel már estétöl kb fél óránkét felsirt, majd egykor tartósan rákezdett, erre áthoztam magunkhoz, ahol aludt reggelig, de mi szinte semmit. Nem vagyunk hozzászokva a társasághoz az ágyunkban....)
11. hét, nov 1., ha minden jól megy. Azért még nem telt el az elsö harmad...
Én ugy tudom, hogy az elsö UH eredmények eléggé megbizhatóák mármint méret szempontjából, nagyobb különbség a babák között inkább csak a 2. harmadban alakul ki. De mindegy is, engem sem izgat tulságosan. Én is pontosan emlékszem arra, amikor készült a pocaklakó, csak azt nem tudom, hogy mikor volt Kép Botinál a dátumot is tudtam Kép Azért a családnak még ha minden rednben van, akkor is csak az ut után mondjuk el.

Megyek dolgozni, azt is kéne,
Edit

Edit

KépKép
KépKép
 
 


Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés amig engedi ez a fránya babanet...

Ezer esemény történt, történkezért nem is jöttem. Visszaolvasni nincs lehetöségem, amit azonban láttam annak nagyon örülök!Kép

Edit!
Hatalmas gratula a pocibabához!Kép

Bocs, hogy csak ennyi de lobogok tovább a dolgomra. Igyekszem rendesen is jönni majd!

Mindenkinek puszi,
egy elveszett báránykaKép

Tündér

1 kép:
Kép
 


az érdeklődőknek: kékbadys két ujját szopizó gyermekem Bömbi

Alig várom, hogy szerda jegyenKép

Klarissza: mi is voltunk tegnap a NormafánálKép Sajnálom, hogy még mindig rosszul vagy

Kép
Kép

Brigi
 


Mi megnézzük az állatokat az biztos, de utána lehet tőlem játszó is.
Valaki légyszi küldjön mailben nekem egy mobilszámot, aki biztosan megy, hogy megtaláljalak titeket. Köszi
Dorki
 
 


En is csak ket tegnapi kepet jottem feltenni.


Kepzeljetek DAvid ma megint kovetelte hogy mejunk wc-re kakalni es tenyleg kakalt is bele nagyon megdicsertuk(csak a fele a bicikli ulesre ment )Kép ez utolag tortent ugyan is en is gyorsan raultem wc-re majd ujbol berohant hogy mejunk kakalni en azt hittem hulyeskedik hat akkorat.... majd megyek ki es vigyorogva mondja nekem anyuci kakalt-szoba masik kaka .Hat latom hogy a bicikli ulesen egy jo nagy adag ...van vicces volt jot is nevettunk az apjaval.

Majd meg holnap jovok remelem.
Kép
Kép


Sziasztok Lányok!

Akkor holonap hogy legyen az állatkert? Mikor és hol találkozzunk? Vagy mindenki mikor odaér bemegy és majd valahogy összeszedjük egymást?
Mi tízre ott leszünk, lehet jobb lenne valami pontos helyet megbeszélni mert tuti ezren lesznek. És nehogy a két kinti pénztárhoz álljatok be, mert ott mindig kígyózik a sor. A kapu alatt is működik pénztár csak ezt sokan nem tudják. Itt lényegesen kevesebbet kell sorbanállni.
Ann, Tündér, Zsizsa? Ti nem jöttök? Olyan jó lenne!Kép
Én nagyon várom már, mert Panut és Lizit, Dorkit és Nikit, Coryékat és Brigi Mátéját még nem is ismerem! Remélem holnapra nem lesz rossz idő!

Gabi!
Annyira jó képeket nézegetni DávidrólKépKép Igazi kis husi fiúcska, és csak úgy süt a nyári feeling a képekrőlKép Rettentő irigy vagyok a meleg miattKép
Alig várom hogy nálunk is 30 fok legyen. Tegnap ki is néztem Bencének egy olyan kis szandit amiben majd vízbe/tengerbe mehetKép

Dorki!
Köszi a cipőkről a képeket, tényleg szépek nagyon!Kép Lehet hogy rászánom magam és kimegyünk, de olyan messze van! Viszont tavaszi zárt cipő nagyon kéne. Hétvégén vettünk egy sportcipő jellegűt, ez is tökéletes farmerhoz is, de ezt inkább homokozósnak szánomKép
Hétvégén a Dél-Pesti Horgásztónál voltunk, magántó, de alig volt benne hal. Végül a képen látható "puntyot" (Bence így mondjaKép) és egy dévérkeszeget fogtunk.

Én nem tudom meddig maradunk holnap, elküldöm a számom azért, bár ha mi 10re kimegyünk akkor 1 körül legkésőbb már itthon leszünk szerintem mert Bencének alvásideje van és tuti elfárad délelőtt. Nem tudtok egy picit korábban jönni?Kép

Tündér!
Téged már annyira hiányoltalak!Kép És nagyon cuki Ilang ezen a képen (is), egyből jókedvem lett ahogy megláttamKép
Most már gyere gyakran és mesélj mik történtek VeletekKép

Cory!
Szerintem inkább állatnézegetés legyen, ilyen szép időben vétek bemenni a játszóba, nem?

Most mennem kell mert Bence már nagyon indulnaKép Megyünk játszóterezni!
Puszi,
Vera

KépKép Kép
 
 


Sziasztok!

Én úgy gondolom, hogy holnap az állatkertben állatok nézegetésével kezdjük, aztán majd meglátjuk, hogy alakul.

Dorki,
én küldök neked mobil számot.
Szinte teljesen biztos, hogy mi már 10-re odaérünk.

Még csak annyit, hogy beszéltem Zsizsával.
Nem tünt, nem beteg senki és még csak nem is hűtlenkedik, hanem "csak" a modemjük ment tönkre.

Üdv.

Marcsi

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


Vera,
közben írtál.
Én annyira nem vagyok jártas az állatkert közelében.
Szerintem ajánlj Te valami gyülekező helyet, és akkor oda megyünk.

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


sziasztok, végre tudok írni, mert eddig nem volt jó nekem a babanet Kép

állatkert: megyünk, 10h-re legkésőbb, de Vera, ha godolod, akkor megyünk korábban, mert reggel nincs dolgunk. küldjetek nekem a tel.számot: panu@visualley.com-ra. mi maradnánk az állatok nézegetésénél, jó időben nem nagyon mennék játszóba, és a gyerekem egyébként is rohangálni fog, így esély sincs rá Kép és nekünk is 1 körül el kéne jönni, mert nem bírja tovább alvás és ebéd nélkül a kiscsaj

Gabi, nagyon édes a fiad, és a biciklizős képen teljesen a te tekinteteddel néz Kép a nyárt én is irigylem, bár nagyon elégedett vagyok a mostani tavasszal is Kép

elveszett bárányka Tündér! mi van veletek? ennyi a dolog? vagy miért nem hallotunk felőletek? ugye jól vagytok mindannyian? Ilang helyes nagyon a képen Kép

Brigi, tényleg két tojás a két fiú, gondolom, természetre mások Kép ezek szerint találkozunk...

Klarissza, remélem, ti is tudtok jönni, majd estefelé tudósíts, hogy a derekad engedi-e a sétát.

Liza egy kicsit náthás, de már múlóban, és egész jól bírta, csak 2 nap volt nyűgösebb.

panu
 
 


Panu!
Elküldtem a számom Neked is.
Háááát, mi inkább maradnánk a 10 óránálKép Mivelhogy ma reggel is az ebédfutár keltett negyed 10korKép Mi ilyen későnkelők vagyunkKép

Akkor szerintem maradjunk abban hogy 10 óra és legyen mondjuk a baloldali pénztár mellett a gyülekező. A Gundel Étterem felőli rész. Aztán várunk valameddig és utána aki később jön az ránkcsörög és összeszedjük bent. Nos? Ez így megfelel mindenkinek?Kép

Vera

KépKép Kép
 
 


Vera,
későn ébredést irigylem nagyon. Persze azért ürölök, hogy legalább másoknál van ilyen.

Nekem megfelel az ajánlott gyülekezési hely.

Kelésről - egészen pontosan a minket érintő korán verziójáról - jut eszembe.
Ákos napok óta mondogat valami olyasmit, hogy "hatjá" vagy "hatyá". Gondolkodtam mi a fene lehet ez, erre mikor reggel 6-kor odajött hozzánk puszikat osztogatni és mondtam neki, hogy "hagyjál minket aludni", akkor megint mondta Kép.

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
 


SziasztokKép
Mire végre ide keveredek, addigra nem megy a babanet, kész gáz!

No de élünk, és egyre többet dumál Lili, szóval be nem áll a szájaKép

DorkiKép
Asszem te irtad, h mennétek nyaralni, és, hogy bababarát helyet keresel. ( Bocs, ha mégse te)
Szóval, a sógornőméknem van 3 utazási irodájuk, és elkezdtek foglalkozni bababarát és gyerekbarát szállodákkal, panziókkal, mert neki is elege lett, h még tisztába rakni sincs hol a kiskölköt. Igy össze is szedtek egy csomó helyet, ahol van pl. etetőszék, gyerekmedence, gyerekágy, pelenkázó stb. Szóval, ha valakit érdekel, itt lehet utánanézni ezeknek:
www.tgvtours.hu

HagnoszKép
Gratula a csajszihozKépKépKép

ZitKép
neked pontosan hol is van a férjurad?
Lehet az enyém is elutazik megint, de most hosszabb időreKép Hát nem várom!

Sajna, mi is terveztünk szerda állatkertet, (függetlenül tőletek), de dolgoznom kellKép
Azért képeket kérhetünk?Kép

Lassan kezdődnek a vizsgák, előrehoztunk jó párat, szóval indul a tanulás, de azért néha benézek! (Ez lehet akár fenyegetés isKép )

Pusz mindenkinek:

Manócs
 
 


Sziasztok!

Sajna mi mégsem megyünk az Állatkertbe Kép
A doki újabb galvánkezelés sorozatot írt fel...szóval nekünk idén elmarad a tavasz, így mi már a nyárra készülünk lelkiekben Kép

Azért képeket tegyetek fel!!! Kép

Klarissza
 


Hát mi szinte kizárt, hogy 10-re odaérünk. Elvileg 8-9 között jön a kajafutár, de nekünk több, mint 1 óra az út az állatkertig. De igyekszünk. Marcsi számát tudom, ha odaérünk, jelentkezem.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


hahó,

Marcsi, hatyá Kép ez tetszik, megmosolyogtam.

Vera, és Mindenki, oké a 10h, mindjárt küldöm én is a számot.

Klarissza, sajnálom Kép

megpróbálom nem elfelejteni a fényképezőt elvinni Kép

panu
 
 


Nekünk is jó a 10óraKép
Panu. nem tudtam elküldeni a számomat. Valamiért visszadobja. Kinek küldjem, A Marcsié megvan.
Klarissza. Jobbulást. Sajnálom, hogy nem tudtok jönni
Én is viszek fényképezőt feltéve ha nem felejtem el

Brigi
 


Hali!

Délután írtam, erre nem volt hajlandó elküldeni (még jó, hogy csak rövidet írtamKép).

Szóval sikerült nagyjából végigfutni a termésen, de most nem tudok írni, mert mindjárt jön a férjem a géphez.

Egy dolgot viszont muszáj:

Edit,
éljeeeeeeeennnnn!Kép Nagyon drukkolok, hogy továbbra is minden oké legyen! Éreztem ám, hogy nem véletlenek a tünetek, még ha a tesztek nem is akarták kimutatni.Kép

Rólunk annyit, hogy holnap nem tudunk menni sajnos, mert tegnap megint tönkrement a derekam (Klarissza, együttérzekKép), de remélem, legközelebb már el tudunk jutni. Akartam képeket is nyomatni, de majd este.

Rohannom kell, üldöz a férjem!Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Ma voltunk Bömbivel a sebészetenKép Szegénykém nagyon visított, pedig a dokinéni nagyon kíméletes és gyors volt. Most viszont mikor pisil nagyon fáj neki. Rettenetesen sírKép Most megfürdettük és apa jó vastagon bekente körömvirág krémmel, hogy ne csípje azóta alszik. Remélem nem fog már fájni. ÚÚÚÚgy sajnálom szegényt, de muszáj volt, mert alatta tele volt már gennyelKép Remélem senkinek nem lesz hasonló, mert ez szörnyűKép

Brigi
 


szegény Bömbi Kép küldöm a gyógypuszikat, jobbulást kívánok!

panu
 
 


Hali!

Bömbikének jobbulást! Remélem, már jobban van azért, nagyon vacak dolog, ha fáj a pisilés (sajna tapasztalatból tudom).

Állatkertezők,
még nem értetek vissza? Kérünk ám képeket!

Most nem írok, mert ezer dolgot akarok csinálni, amíg Gabi alszik, de a beígért képeket fel akartam már tenni végre. Ja, este azért nem jöttem, mert megint bealudtam Gabi mellett.Kép

Zsizsa

Vigyorgó Ákos.Kép
Kép

Evő Gabuci.Kép
Kép

Gabi átsuhan Ákos mögött.Kép (Ezt csak azért, hogy lássátok, milyen nehéz volt együtt fényképezni őket.)
Kép

És végül egy 16 hetes poci (azóta már kicsit nagyobb).Kép
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

De már hazaértünk ZsizsaKép Csak eddig a képeket töltögettem fel, a hülye Babanet összevissza működik, úgyhogy feliratozás egyelőre nincs, örülök hogy fel tudtam őket tenni.

Nagggyon jól éreztük magunkat, Bence NEM aludt el hazafelé számításaim ellenére! De így legalább megebédeltünk és utána fektettem le, azóta is alszikKép Jól elfáradtunk, nagyon szép idő volt és a gyerekek (anyukák is perszeKép) aranyosak voltak!
Mikor lesz a következő???!!!Kép

Itt vannak az albumok, a másodikba még 35 kép fér, Panu ha gondolodKép
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5298
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5299

Zsizsa!
Kár hogy nem tudtatok jönni, pedig én még kérdeztem is Marcsit hogy mekkora már a pocakod, úgy megnéztelek volnaKép De így már okés, épp tettél fel pocis képet, nagyon kis helyesKép Gabi is nagyon édes Ákossal, akit ma személyesen is megcsodálhattamKép

Üdv,
Vera

KépKép Kép
 
 


Most látom hogy az első linkre azt írja ki hogy az album üresKép Hát én hülyét is kapok ha eltűntek a képek, már vagy két órája csak töltögetek. Annyira sz@r ez a BabanetKép
Majd még próbálom, de az tuti ha újra kell csinálnom, kitépem az összes hajam...

KépKép Kép
 
 


http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5298
Nem értem, de egy képet módosítottam és most működik! Remélem így is maradKép

KépKép Kép
 
 


Zsizsa, ez a pocis kép egy kicsit olyan, hogy ha egyenesen tartanád a derekad, akkor nem is látszana...na de ha már kicsit nagyobb akkor rendben van Kép azért remélem elmulik hamar ez a derékfájás dolog, mert egyre nagyobb és nehezebb poci egy ilyen derék ki-be csipödés mellett nem tul biztató együttes!
Gabi tündéri a rózsaszin szerkóban Kép
Tényleg, Gabinál mikor kezdett keményedni a hasad? Tul vagy már azon az idöponton? Még mindig nem irtad meg a szopielhagyás igaz történetét Kép

Többieknek jó pihenést, gondolom az állatkertezés után mindenkire ráfér Kép

Edit

Edit

KépKép
KépKép
 
 


hahó, előkerültem.

Vera, mi a belépéshez a login name és a password?? mert így nem tudok beletölteni semmit.

Zsizsa, nagyon helyesek a gyerkőcök Kép a pocak is kis helyes Kép

Edit OFF: sajnos, csak április végén lesz törvénymódosítás, azért nem hallottál róla eddig a sajtóban. ha lehet, húzzátok ki addig, ha nem, akkor keressetek egy közigazgatáshoz értő jogászt, hátha van ötlete. most nincs jobb ötletem. a pénzügyminisztériumhoz tartozik, ott is segítenek, ha szükséges. ha nagyon nem megy, akkor jövő héten megpróbálok ott kontaktot keresni (csak ugye most nem riporterkedem, így nehezebb), de azért szólj.

csajok, nagyon sajnáltam, hogy el kellett jönnünk, de a lányzó nem festett valami jól, kiderült, hogy lázas volt. egész du. ment a nyűg, mert csak 40 percet aludt, félig a kocsiban hazafelé, félig itthon. enni sem eszik, és folyik a nyála. most már erősen azt gondolom, hogy fogzik. és továbbra is csak engem fogad el, így az apja nem is nagyon tudott segíteni, csak lélekben, az is jobb a semminél.

nagyon örültem, hogy láthattalak benneteket, igaz, nem sokat beszélgettünk, a gyerekek után rohangáltunk, illetve Marcsi, aztán én, aztán már Brigi is Kép ettől függetlenől jó kis kirándulás volt. Kép

panu
 
 


Hali!

Megint villámgyorsan, van öt percem, még addig tart a fürcsi.Kép

Vera,
köszi a képeket, nagyon jók lettek!Kép

Edit,
tudom, hogy el vagyok maradva a szopielhagyást illetőleg, de még nem volt rá időm, hogy leírjam. A derekam meg ilyen alapból, nem igazán tudom egyenesebben tartani, van egy kis gerincferdülésem ugyanis (meg aki jól ismert korábban, az tudja, hogy én alapból elég vékonyka vagyok, szinte függőleges hassal, szóval ez nálam már határozott pocaknak számítKép). Egyébként az a vicces, hogy már 10 hetesen ilyen volt a pocim, most kezdett el jobban nőni, egyébként pont most mértem, és már kb. 15 cm-t nőtt a derékbőségem (a kiindulóra nem emlékszem pontosan, inkább kicsit többet mondtam rá, hogy biztosan ne csaljak a hízást illetőenKép). Direkt lefotóztam ma, fel is teszem a képet.Kép Gabinál a 12. héten kezdtem keményedni, szóval ezen már túl vagyok, viszont volt már most is pár keményedés, de reménykedem, hogy nem fognak besűrűsödni. Egyelőre bizakodó vagyok.Kép

Zsizsa

A kép:
Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
 
 


Panu!
Küldtem az azonosítót és a jelszótKép
Sajnálom hogy Liza lázas voltKép Tényleg szegényke olyan kis bágyadt volt, de azért volt olyan pillanat is mikor nagyon is pörgöttKépKép Reméljük "csak" a foga jön! JobbulástKép

Edit!
Szerintem nagyon jól látszik már Zsizsa pocijaKép
Neked látszik már?!Kép

Megyünk aludni Bencével!
Sziasztok,
Vera

KépKép Kép
 
 


Sziasztok!

Jó lehetett a tali, végignéztem Vera a képeket, mind nagyon szuper...
(bár a Babanet néhányszor kiirta,hogy az album nem publikus, de már le se sz-rom amit ezek produlálnak...)

Nálunk nincs semmi, telik az idö szépen lassan,már csak két hónapom van hátra...
Talán jövö héten megpróbáljuk a kiságyból kitelepiteni Ádámot, remélem sikerül...

Az idöjárás szerencsére itt is tavaszias, legalább ez az egy nem hangol le...

Sziasztok
Barbi 31. hét.

Kép
Kép
 
 


ott vannak a képek, bár egy kicsit elhűltem, amikor Vera rengeteg fotóját megláttam, én csak szerény 10-et csináltam. igaz, az idő jórészét Liza után rohangálva töltöttem, így nehéz volt fotózni Kép

panu
 
 


Zsizsa!
GAbi nagyon edes milyen nagyot nott!
Szerintem is latszik a poci rendesen!Kép
Mar 12-dik heten kemenyedett a pocid?Komoly?
Mar nem emlekszem mi is volt Gabival,de a dokik anno mit mondtak?Nekem csak a 29-dik hettel kezdodtek de egesz nap 8-5-3 percesek is voltak.Hu en nagyon izgultam de szerencsere semmit nem nyiltam ki szulesig,talan a 34-dik heten meg injekciot is kaptam hogy nehogy beinduljon a szules mert 3 perces kemenyedeseim voltak vegig monitoroztak .Szerencsere semmi nem volt a 38-dik hetig.Kép utana jott DAvidkam!

Edit !
Pocis kepre en is kivancsi lennek!Edit azt hiszem irtad hogy josz Amerikaba,meg tudnad esetleg nekem mondani hogy mennyibe kerul otthonrol ide egy jegy?Te hova utazol?
En juniusba mennek haza es nekem DAviddal(neki ugye meg csak 10 %a jegynek)igy 2000 $lenne,az azt hiszem kozel 400 ezer forint.Csak kivancsisag mert ha otthonrol olcsobb akkor onnan vennem meg ha lehet.

BArbi!
Hajra BArbi kitartast milyen kozel vagy mar a celhoz!Hogy erzed magad?Adam erzi mar a babo jovetelet?

Vera!
Bence olyan cuki a halas kepen!Ugye o fogta?Kép

Tunder!
Ilang gyonyoru olyan edesen mosolyog!igazi nagy lany mar!

Brigi!
Bombi es Mate is nagyon helyes!Hogy lehet ket ilyen egyforma testver?Kép MInden esetre nagyon ugyesek voltatok a ferjeddel!Kép

Hu tegnap itt olyan jegeso volt,meg tornado keszultseg volt.Hat nagyon vartam gondolhatjatok.
De azert itt Texasban jobb a helyzet mint Missouriban volt.Szegeny DAvikdam csak azt hajtogatta hogy menjunk homokozni erkelyre,hat elazott az egesz erkely termeszetesen meg a fejemet sem akartam kidugni olyan vihar volt.
Most megyek tornaszni,este meg megyek Daviddal taposni( mar olyan jol elvan akar 1 orat is eljatszadozik az autoival amig en lepcsogepezek.)
Mar 40-45 percet is taposok es nagyon jol erzem magamat utana Kép
MIndenkinek szep napot!


Sziasztok

Csak gyorsban vagyok, mert hulla vagyok Kép Amikor hazaértünk, mi még kint dorbézoltunk hétig, így drága fiam este kilenc után beájult...remélem alszik reggelig. Mosogép bekrepált, még holnap megpróbálom megnézni, aztán ha nem megy, akkor szerelő. Tök jó, hogy nem tudok mosni, lassan nincs mit felvenni. Kép
Panu
Remélem nincs semmi komoly gond Lizivel!!! Nagyon édes kiscsaj! Kép
Vera
Nem is értem mikor csináltad ezt a rengeteg képet, állandóan Bence után mentél te is. Kép

Nekem fel kell töltenem a gépet, aztán tudom feldobni a képeket, de igyekszem, bár most a mosogép a legfontosabb, bocsi.

Na jó éjt mindenkinek!

zit
zit
 
 


Sziasztok
Bár mi csak a végére értünk a talinak, még épp időben, hogy találkozhassak veletek. A kölkök már elég kipurcant állapotban voltak. Kép
Nikivel 2x is vissza kellett menni az állatsimogatóba, annyira élvezte. A kiskecskék, még a haját is szopogatták. KépKép Ő meg visított örömében.
Én felteszek ide egy képet nehogy elfelejtsétek, hogy hol voltunk ma. Remélem lesz legközelebb is !!!Épp Niki mutatja Bömbinek, hogy
igen igen kecskebogyós lett a cipője !!!Kép
Kép
Dorki
 
 


Zsizsa
ez a poci már szép !!!
Barbi
a tied is nagyon szép kerek Kép
Dorki
 
 


Sziasztok!

A képek nagyon jóóóók Kép
Olyan édes minden baba!!!
Úgy irigykedem!!! Na de majd nyáron bizti lesz még tali.

Klarissza és Laca

Vigyázzatok csajok nyáron én is ott leszek!!
Kép
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: