Új privát üzeneted érkezett!

hello,
köztem és a kispapa közt 12 év van.
 
 


hali,

ha feléledne ez a topic vinnyognék pár sort.....
de magamnak nincs kedvem még le is írni szóval megvárom hátha valaki bejelentkezik Kép
Vendég
 


Mondd a véleményedt, én meghallgatom!!

zsuzska80
Szombathely
 
 

 
 

teszt
Vendég
 


szia,

basszus írtam egy egész kisregényt és mikor el akartam küldeni kiirta hogy nem vagyok már regisztrálvaKép Kép Kép
hihetetlen, nem tom mit csinálnak ezek de jó lenne ha már befejeznék a karbantartást!!!!
már harmadjára regisztrálom magam újra!!!!!!
szóval:apa meg köztem 13 év van.
szeretnénk 3 gyermeket,ebből már egy vanKép Kép Kép
no de én még egyet szeretnék szülni olyan 30 körül,inkább több mint kevesebb,de apa addigra már majdnem 45 lesz!!!!nem sok az egy kicsit??????????
Vendég
 


is úgy jártam mint Te!
Írtam egy csomót aztán elszállt!Kép

Szóval köztünk 5,5 év de én néha soknak érzem!
Szoktamés aztán gondolkozni mi lesz 10 év mulva, de rájöttm felesleges!
A barátnőm 24 éves és mindkét szülője meghaltKép
Szóval az életkor nem számít!
 
 


Sziasztok!
Azt hiszem, a 22év korkülönbséggel mi is idetartozunk. Nálunk három gyerkőc van, 15éve vagyunk együtt. Szivesen olvasnám hasonló házasságok tapasztalatait!
Szöszi
 


Sziasztok!
A kedves férjem és köztem 18 év a korkülömbség. 4.éve vagyunk házasok 1 közös kisfiunk van, most várjuk a második babát. A férjem előző házasságából van két nagy gyerekünk 15,13 évesek. én 25 a férjem 43 éves.
 
 


Meenta,

és te nem szoktál arra gondolni hogy mikor a második babó 20lesz apa már 63?nem félsz attól hogy talán egyedül kell felnevelned?mert én ezért nem tudom mikor hogy jöjjön sorba a másik kettő még!tudom hogy ez így is megtörténhet csak ennek valahogy kisebb nálam a valószínűsége!
Vendég
 


Én is mindig erre gondolok Gigi83!
De ez szerintem nem csak az életkortól függ.
Barátnőm 24 éves és mindkét szülője beteg volt alig voltak 50-ek!!KépKép
 
 


Szóval meghaltak tavaly októberban...Kép
és tesója sincs!!Kép
 
 


Ezt már leírtam egyszre csak most olvastam vissza!KépKépKép
Mindenki legyen boldog azzal akit választott ne törödjön vele ki mit mind...
 
 


Sziasztok!

2004. szeptemberében írtam ide, és gondoltam, frissítek kicsit :D

a kisfiunk lassan 2 éves lesz, és van egy új, 16 hetes pocakom :D
még mindig boldogan élünk együtt 25 év korkülönbséggel :D

a párom nagy gyerekeivel is jó a kapcsolatunk, rengeteget vannak nálunk, sok a közös program, a kisöccsüket pedig imádják - és persze ő is imádja őket :D most kislányt szeretnénk, közösen is keresünk nevet neki, minden tesónak van szavazati joga :)

az a hsz kicsit fájt, hogy "nem kéne büszkének lenni arra, hogy elvettem 3 gyerektől az apukáját" - ha akartam, se tudtam volna elvenni, annyira jó a kapcsolatuk, és sosem akartam versenyezni vele. elfogadtam teljesen természetesnek, hogy ők a legfontosabbak a páromnak, sőt, bíztattam, hogy keresse velük minél többször a kapcsolatot, csináljanak kettesben-hármasban-négyesben is programot.
és mindig teljesen egyenlőként kezeltem a gyerekeket, akik végülis egy családban élnek, bár csak heti 2-3 napot vannak együtt. még egy szobában is alszanak a kisöccsükkel, ha itt vannak.

nem magamat akarom fényezni, csak elmondani, hogy én jobban féltem ezektől a dolgoktól, mint ahogy végül alakultak. nem ettek meg reggelire :D ebben nagy érdeme van a páromnak is, aki szuper apuka és igazi "apatigris" :D de a kisfiunk is összehozta a családot, annyi szeretet és vidámság árad belőle, nem lehet neki ellenállni :wink:
és persze sok múlott a nagyok édesanyján, aki sosem uszította a gyerekeket ellenünk, és mi se mondtunk rá soha egyetlen rossz szót se. a párommal a mai napig mindent megbeszélnek, ami a gyerekekkel kapcsolatos, teljesen normális a kapcsolatuk.

tetszett, ahogy Meenta írta, az "előző házasságából van két nagy gyerekünk" :D
nálunk a nagyok idősebbek (most 21,18,16), ciki lenne, ha anyáskodnék fölöttük, de néha azt is kell! :) pl. szendvicseket csinálni az osztálykirándulásra, emlékezni a szülinapokra/névnapokra és időben megvenni az ajándékot, néha bizalmas dolgokat megdumálni barátnőkről/barátokról, az élet dolgairól :wink: stb. elvinni őket ide-oda, ha az apjuk nem ér rá, kikérdezni a leckét stbstb...
ebben persze sok olyan dolog is benne van, amit a magamkorabeli lányoknak/kisgyermekes mamáknak még tutira nem kéne csinálni, de "így teljes a csomag" :)

ehhez képest a 25 év korkülönbség piskóta :wink: :lol:

mindenkinek a legjobbakat kívánom :)

votiv 8)
 
 


Régen járt valaki erre.....
Én most olvasgattam itt, és én is ide tartozom. Én 23 leszek februárban, párom pedig 44 lesz áprilisban. szóval majdnem 21 év van köztünk. És egy hónapja volt az esküvőnk, és nagyon boldogok vagyunk. Páromnak van három gyereke, ami már közös lett. 18, 14. 11 évesek. Úgyhogy egy férjjel rögtön kaptam három gyereket is. A kisebbik már anyának is szólított.....persze anyukájukkal laknak, de ha nálunk vannak, akkor is jól érzik magukat ezek szerint.
Párommal most dolgozunk a babán, és úgy néz ki, hogy sikerült. Szombat reggel (tegnap) megjelent a második csík, de egészen halványan...
Jövő héten újra teszt, és kiderül, hogy a halvány csík erősebb lett-e.....
Szóval a boldogság titka nem a kor, hanem a kölcsönös szeretet és tisztelet!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek sok boldogságot kívánok!!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
 
 


Régen járt valaki erre.....
Én most olvasgattam itt, és én is ide tartozom. Én 23 leszek februárban, párom pedig 44 lesz áprilisban. szóval majdnem 21 év van köztünk. És egy hónapja volt az esküvőnk, és nagyon boldogok vagyunk. Páromnak van három gyereke, ami már közös lett. 18, 14. 11 évesek. Úgyhogy egy férjjel rögtön kaptam három gyereket is. A kisebbik már anyának is szólított.....persze anyukájukkal laknak, de ha nálunk vannak, akkor is jól érzik magukat ezek szerint.
Párommal most dolgozunk a babán, és úgy néz ki, hogy sikerült. Szombat reggel (tegnap) megjelent a második csík, de egészen halványan...
Jövő héten újra teszt, és kiderül, hogy a halvány csík erősebb lett-e.....
Szóval a boldogság titka nem a kor, hanem a kölcsönös szeretet és tisztelet!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek sok boldogságot kívánok!!!!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
 
 


Sziasztok!

Tudom, hogy rég volt már amikor valaki ide írt, de olvasva Votiv (első) hozzászólását teljesen magamra ismertem. Kivéve sajnos azt a részt, hogy a férj első házasságából született gyerekek milyen jól megvannak már vele... Ha esetleg erre tévednél ismét, vagy bárki akinek van hasonló tapasztalata szívesen venném ha megosztaná velem, e téren ugyanis mostmár teljesen tanácstalan vagyok...
Rólam röviden csak annyi, hogy férjem és köztem 19 év korkülönbség van, kb 5 éve egymásba szerettünk és mindenki rosszallása ellenére kitartottunk egymás mellet. Fél éve született meg a kisfiunk, úgyhogy most már két szerelmem van!

Üdv!

Lida

Kép
 
 


hello! a férjem és köztem 14 év van,és van két gyönyörű gyermekünk.szerencsére a férjem nagyon fiatalos,és nagyon sokat sportol,szóval senkinek fel sem tűnik a korkülönbség :-)
 


Sziasztok!

Èn nem vagyok anya, de kèt pontosan inkàbb màsfèl èvem van a 30-ig. Nekem egy olyan "problèmàm" lenne, hogy megismertem valakit, aki idősebb nàlam szèp 17 èvvel. Azt tudni kell, hogy gőzöm nem volt róla, hàny èves, eleve fiatalabbnak nèztem ès eleinte nem is èrdekelt. Külsőre az a fajta, aki amúgy tetszik, de magàban a külső nem szokott megfogni, hanem közben kiderült, hogy elèg jófej is :wink: , ràadàsul csalàdja sincs. Nem gondolom, hogy apa-komplexusom van, mert volt velem egykorú, nàlam fiatalabb ès nàlam 5 èvvel idősebb baràtom is. Próbàlom megőrizni a racionalìtàsom, ès azt mondogatni magamnak, hogy "nem volna helyes ennyire kedvelnem" mert idősebb, mert előrèbb tart nàlam, de nem megy úgy, ahogy kellene. Szerintetek?
hdora12
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!
A párom és köztem 12 év van. Nagyon jól megvagyunk, nemsokára már 4 éve. Van egy 2 éves kisfiunk és jön a második baba is. Én nem érzem közöttünk a nagy korkülönbséget, "fiatalos", azért írom így mert még csak 39 éves.
Nálunk szépen lassan kialakult a szerelem, és meg is küzdöttünk egymásért ( mindkettőnknek volt akkor valakije).
A barátnőm szülei között szintén 12 év van, van 4 lányuk és boldogok. A barátnőm és a férje között szintén 12 év van :) A párom keresztszülei között azt hiszem 14 év van, 3 gyermekük született.  A szomszédaink között is 13-14 év van kb és jól megvannak.
Az előző kapcsolatomban 5 év volt a korkülönbség és borzalmas volt... Gyerekes volt az akkori pasim, neki soha nem szültem volna!
Szerintem mindenki érzi mi a jó neki és nem kell foglalkozni a rosszallásokkal. Nekünk szerencsére nem volt ilyen, édesapám is nagyon jól fogadta a páromat és az öcsémék is, sőt az akkor 1,5-2 éves unokaöcsém is megszerette ami ugye mindent elmond, az exemet nem szerette, sírt ha a közelében volt :D
 
 


@hdora12:


szia! Ez ne legyen visszatartó erő, nálunk is pont így volt, még mindig működik és már 3 gyerekünk is van. Bennem nem voltak ilyen kérdések, mert egyrészt tényleg a szerelem győzött, és a racionális énem is azt mondta, hogy ez a helyes. Hogy miért? Mert egy felnőtt, érett és felelősségteljes férfi. Nyilván a kora és tapasztalata miatt is. Nekem már nagyon elegem volt addigra a korombeli pasikból, akik érzelmileg egyáltalán nem voltak intelligensek, és sajnos a felelősséget sem nagyon ismerték.
A másik, amit a mai napig is imádok, hogy tényleg NŐnek érezhetem magam mellette, a tenyerén hordoz. Fontos volt az is, hogy értsen a gyerekekhez (neki már volt egy). Így nem voltam elveszett, amikor megszületett az első babánk, mert volt mellettem valaki, aki már átment ezen.
Szerencsére mi nem kaptunk ítéleteket a korkülönbség miatt, vagy max. csak a hátunk mögött! De kit érdekel? Boldogok vagyunk!

Az egyetlen dolog, ami - úgy tűnik - az anyaság természetes és állandó velejárója, az ingadozás ég és a pokol között.
clara3
Budapest XI. kerület
 
 
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: