Új privát üzeneted érkezett!

SZiasztok,

Én is ma találtam rátok, bárcsak kicsit korábban tettem volna! Első gyermekes anyaként sok idegeskedést megspórolhattam volna...

Szalai Enikőnek hívnak, de mivel már van Enikőtök, ezért maradt nekem az Enci név. SZeptember 27-én született a Kútvölgyi kórházban, így jövő héten lesz négyhónapos a lányunk Zsófia Anna. Mi a XVIII.kerületben lakunk most, bár az én szívem azért mindig szombathelyi marad..

Sziasztok,
Enci

Moncsi, 30 évvel ezelőtt, én is február 20-án születtem mint, a te lányod (?) készülődik...
Enci
 


Sziasztok!
Valamikor ez a topic úgy indult, hogy ezekbõl az adatokból töltjük fel a "Babanetes családok " táblázatot. Azóta viszont a topic eleje nem látszik és lehet, hogy erre már sokan nem gondolnak. Ezért arra kérlek benneteket, hogy jelezzétek, ha nem akarjátok, hogy az adatok átkerüljenek a táblázatba.
Gabi
szerk
 


Gabi,

Részemről semmi akadálya!
Enci
Enci
 

 
 

Sziasztok!
Dóri vagyok és mostanában vágtunk bele az elso manókészítésbe. 25 éves leszek Március 20-án.
A családtervezoben minden vizsgálatunk klassz volt és a vitamin is nagyon jó, amit szedek. Kicsit izgulok ettol az egésztol, de azért nagyon várom. A XVIII. kerületben lakom.

Dóri
Dóri
 


Sziasztok!
Mariann vagyok,a kisfiunk 2000.január 15-én született,a kistesó - remélem - hamarosan jön.Legalábbis tervben van.
Sziasztok.Mariann
Mariann
 


Szia Gabi!

Begitter Hedvignek, Hédinek mai napon (02.14) megszületett kislánya. Lili 3320 gramm és 55 cm.

Szia: Enikõ
Enikõ
 


Sziasztok!
Február 3.-án 1óra 55perckor megszületett Jázmin nevű gyönyörű pöttöm kislányom, 2920 grammal és 49 centivel.
Orsi
Orsi
 


Sziasztok!
Engem Melindának hívnak (MELI). Két gyermekem van, Máté 5 éves múlt, Zsuzsi Március 12-én lesz egy éves.Keményen dolgozunk a harmadik babán is. Sziasztok:Melinda
Névtelen
 


Szia Melinda!

Üdvözöllek a Babaneten, a többiek nevében is!

Itt minden segítséget, jó tanácsot és ha szükséges, lelki támaszt is megtalálsz és megkapsz a többi hasonló gondolkodású lánytól, asszonytól! Kép Fordulj hozzánk bizalommal bármilyen témában!
Gratulálok a két csöppséghez, és
sok sikert kívánok a harmadik babátok "összehozatalához"!

Sok puszi: Katus (24. hétben lévö kismama)
Katus
 


Sziasztok!
Kulcsár Móni vagyok, 29 éves tanár. Jelenleg itthon vagyok a két kislányommal, Karolinával,aki 98. július 3-án született, ill. Eszterrel, aki 2000. szeptember 13-i. A harmadik gyerkőccel egyelőre még várunk, én szeretnék még, a férjemet pedig győzködni kell. Bp. XI. kerületéből csatlakozom hozzátok!
Sziasztok!Móni
Moncsi
 


Sziasztok!

Andics Anikó vagyok, Geri néven futok mindenfelé. A babócánknak ma kellene megszületni papírforma szerint, de még nagyon jól megvan odabent. Dunaújvárosban lakom, férjemmel, 25 és fél éves vagyok, még nem 26. Még minimum egy bébit szeretnénk kb. 2 év múlva.

Sziasztok: Geri
geri (geri)
 


Sziasztok!

Most vettem észre, hogy itt még nem "regisztráltam" magam, Nagyné Bóka Éva vagyok, Szolnokon élek jelenleg a férjemmel. Március 14-én töltöm a 26. évet, és 17-re várom az elso gyermekem. Állítólag fiú lesz, és Csongornak fogjuk hívni. Az utolsó napok izgalmában vagyok, várom vajon mikor gondolja úgy az én kis mocorgóm, hogy kiköltözik a nagyvilágba.

Sziasztok Évi
Évi (Évi)
 


Sziasztok!

Varga Monika vagyok es Mobevik neven szerepelek itt es a cheten is. Becsben elek a ferjemmel es egyszem kisfiammal. Viktor 2000.04.07.-en született 12h36-kor, Mödlingben (Becs mellett kb. ugy mint Bp. es Erd) Szoval nem Fövarosi a gyerköc! :o) Születesisulya: 4200g es 53cm volt, most mar masfel evesen 12,5kg. Nagy kope a lelkem ,most 1honapja kezdett el egyedül jarni!
En 27eves vagyok a ferjem (Bela) 41eves.
En szeretnek meg egy gyerköcöt, de a parom meg nem igen altra a dologra. Egyepkent nagyon imadja Viket!!
Mobevik
mobevik (mobevik)
 


Kedves Mobevik!
Én ismertem régen Varga Mónikát, vele együtt vívtam a BVSC-ben. Nem Te vagy az a Mónika véletlenül? Kép
Szia, Dorka
dorka (dorka)
 


Kedves Dorka!
Sajna nem en vagyok! Ferjem neve a Varga, en eredetileg Becker Monika vagyok.
Szia Mobevik!
mobevik (mobevik)
 


Sziasztok!

Már én sem tegnap jöttem a babanetre, de még ide nem látogattam el. Úgyhogy akkor "közkinccsé" teszem az adataimat:
Sárhelyi Erika vagyok, a chat-en és itt a társalgóban Eryc@ néven ismernek. Van egy kisfiam, Levente, aki 2000.10.11-én született, és nagyon imádnivaló. A párom 43 éves, én 35, úgyhogy nemigen tervezünk már babát, inkább ezt az egykét imádjuk! Kép
Eryc@
 


Sziasztok!
Hát, én is csak most találtam rá erre a tpocira, csatlakoznék Eric@ hozzászólásához. Az én adataim:
Grasselly Emese vagyok, 31 éves. 3 gyermekem van: Dani 1996. márc. 31-én, Gergö 1998. ápr. 1-jén, Lilla 2000. márc. 8-án született. Az én férjem 45 éves, kaptam töle "készen" egy nagylányt, aki nemsokára 16 éves lesz. (Ö is velünk él, az édesanyja 11 éve meghalt.)
Szóval, Eric@, fel a fejjel, a 40 fölötti pasik is akarhatnak még kisgyereket! Kép
Emese
Emese (emese)
 


Sziasztok!

Emese: Igaz hogy akarhatnak, de nem mindig merik vallalni mar. Vagy legalabb is felnek egy kicsit. Nalunk legalabbis ez van, hogy fel egy kicsit, hogy mi lesz! Nem igen tudom meggyözni, hogy legyen meg egy! Igaz az is rajatszik a dologra, hogy jellenleg nem tuti az anyagi helyzet es az allas kerdes is nem a legjobb. Csak mire jo, jobb lesz a helyzet addigra mar medjobban felni fog vallalni meg egy gyerköcöt! :o(
Mobevik
mobevik (mobevik)
 


Mobevik !!

Sosem tudod, mit hoz a jövõ !!

Egyébként van akinek az egy gyerek is teljessé teszi az életet !! Hogy milyen anya vagy, annak semmi köze a gyerekeid számához !!!
Akárhogy alakul, az úgy lesz jó !!
Nagyon boldog anyukáskodást kívánok:
Maminti
 


Ja, és kitaláltam, honnan a "Mobevik"!!
Mónika - Béla - Viktor, igaz??
Tetszik !
Maminti
 


Köszönöm a jo kivansagodat Maminti (Nikolett)!

"Mobevik" a parom "talalmanya", es en nagyon kedvelem, szerintem nagyon jo pofi es kedves! :o)
/mert kitalaltad jutalmat kapsz, csak meg nem, tudom mit!! :o) /
Egyebkent igazad van es en nagyon boldog vagyok a fiammal es a ferjemmel, es imadok anyuka lenni!
Csak szeretnek meg egyet!! De ezt szerintem nem kell neked reszleteznem, hisz olvastam hogy neked ket lanyod van + meg egy , azaz 3leany!
Sok sok örömet es boldogsagot kivanok en is a "szep nagy csaladodnak"!
Üdvözlettel Mobevik!
mobevik (mobevik)
 


Sziasztok!
Emese! A párom már ezt a babát is negyven fölött vállalta, és nagyon félt tőle, hiszen úgy gondolja, még nagyobb felelosség már ilyenkor gyereket vállalni, hiszen ki tudja, hogy alakul pl. az egészsége, és minél tovább szeretné élvezni a kisfia társaságát. De persze, köszi a biztatást! Kép
Maminti! Teljesen egyetértek veled, és köszönöm, hogy így gondolod. Egy no életében a GYEREK a fontos, nem a gyerekszám.
Puszi nektek!
Eryc@
Eryc@
 


Kedves Mobevik!
Nagyon egyetértek Maminti hozzászólásával!!!! Jó és szép a nagycsalád, de ha egy kis ellenérzés van az egyik félben, akkor nem biztos, hogy szabad eröltetni a dolgot. Egy gyerek is tökéletes, eszedbe ne jusson kevesellni! Különben is : bármikor meggondolhatja magát, és sosem késö! Azt hiszem, nekem szerencsém volt a férjemmel, ö mindig nagy családot akart, hát, most itt van neki! Kép
Üdv: Emese
Emese (emese)
 


Eryc@!
Persze, igaza van a párodnak, hogy 40 fölött már nagyobb a felelösség (bár az mindig nagy!), meg izgul is, gondolom, szeretné felnöni látni a gyerekét. De ma már egy negyvenes apuka egyáltalán nem számít öregnek. Nézd csak meg, hány negyvenes anyuka van, mégsem nézik (mindegyiket) a gyerek nagymamájának. Most nehogy azt hidd, hogy rábeszélni akarlak Benneteket, csak megnyugataásnak szántam. Persze, példálózhattam volna Anthony Quinn-nel (így kell írni???), ö 81 éves korában is vállalta, de az már azért túlzás!
Egyébként az én férjem azt mondja, hogy ö úgy érzi, hogy most "ért be" (ha lehet ezt egyáltalán mondani rá) a kicsikre. Szerinte a nagylánya születésekor sokkal türelmetlenebb volt. Pedig akkor is 30 éves volt már. De ez alkat, vérmérséklet kérdése is!
Mindenesetre imádjátok csak erösen azt a kicsi fiút, nagyon megérdemli (mint minden gyerek)!!!!!Kép
Szeretettel: Emese

ui.: Azt hiszem, ez nem az Adatok-hoz tartozik szorosan Kép
Emese (emese)
 


Sziasztok Eryc@, EMese, Mobevik, Maminti.....

Gabi (Cipomama) vagyok es 35 eves. 6 honapja szuletett meg az elso csemetem (nemi kuszkodes utan), Kristof. Az apuka "mar" 42 eves, nem felos alkat, bar inkabb az en kedvemert ment bele a gyerekvallalasba. Amikor a korhazban a kezebe adtak a kis mutyurt eleteben eloszor (legalabbis amiota en ismerem) elsirta magat. Azota szerelmes a fiaba. En nagyon szeretnek meg egy babat, o ismet huzza az orrat. Szerintem, pontosan elorehaladott korunk miatt kene egy kisteso. Ha mi meghalunk legyen valaki aki vele marad. Szoval azert en meg remenykedem, hogy nemsokarra ismet nagy pocakkal jarhatok.....

Kulonben manapsag a 40 evesek fiatalosabbak, energikusabbak a szuleink generaciojanal. Vagy tevednek? Csak en oregszem es latom a dolgokat maskepp?

Gabi (Cipomama)
Névtelen
 


Sziasztok!

Eléggé el nem ítélhetõ módon, erre még nem jártam a másfél év alatt... Bezzeg a Babanetes családokra rögtön rátaláltam! Kép
Siteriné Nagy Judit vagyok Debrecenbõl. Jelenleg a 30. évemet taposom. (Hú, ezt még nem írtam le, de rosszul néz ki... Kép ) 2000. szeptember 5-én született Vilmos nevû kisfiunk. Nem állunk meg egynél... Kép

Juca
Juca (juca)
 


Sziasztok!

Bemutatkoznék. Ondrejóné Szüllő Eszter vagyok. Kisfiam Márk 1999. március 4-én született. Második babámat 2002. februárra várom. Budapesten élünk, és Ondrejó, vagy eszter néven szoktam bejelentkezni.

Eszter
eszter
 


Sziasztok !

Október 17-én 17.06.-kor megszületett Ladányi Péter 3500 gr-al, és 57 cm-el.

Most már 4240 gr (ma négy hetes)


Ladányi Kata
Ladányi Kata
 


Kata!

Gratulálok és jó egészésget kívánok! Kép
Névtelen
 


Sziasztok!
Most járok itt elõszõr, olvastam a véleményeiteket az életkorral és a szüléssel kapcsolatosan. Engem Katának hívnak, 33 éves vagyok, és "mindenórás" az elsõ gyermekemmel. Furcsa dolog ez, mert amikor terhes lettem, megilyedtem kicsit, hogy nem vagyok-e már öreg az elsõ szüléshez. A védõnõm azzal próbált nyugtatni, hogy ha terveztük a babát, akkor nem. De mi nem terveztünk, annak ellenére, hogy szerettem volna, valahogy mégis váratlanul ért. Kicsit furcsa idõk voltak azok, érzelmileg picit összekeveredtem. Nem tudom, Ti jártatok-e már így.
Természetesen már minden a "helyére" került az érzelmeimben, de idõ kellett hozzá. a Párom viszont rengeteget segített, Õ elsõ pillanattól kezdve boldog volt, pedig Õt is ugyanolyan váratlanul érte a hír, mint engem. És az érdekes az, hogy nálunk Õ fiatalabb, méghozzá 5 évvel! Azóta házasodtunk össze, és a korkülönbség ellenére rá tudom bízni az életemet.
Látom, hogy Ti nagyon bizakodók vagytok az életkorral kapcsolatosan és jó ilyet olvasni. Bár azt hiszem nagyon sok szempontból meggondolandó bizonyos koron túl a gyermekvállalás kérdése, de általánosítani nem szabad, mert minden nõ, minden szervezet és családi helyzet más. Egyénileg kell tudni és eldönteni, hogy szabad-e még gyermeket vállalni. És nem hiszem, hogy minderre egy 30-35 éven felüli nõ ne lenne képes. Ha pedig valaki vállalja a gyermekszülést, remélhetõleg az minden szempontból megalapozott döntés és senki sem bírálhatja felül.
 
 


Sziasztok (leendõ) Mamák!

Juca! nagyon örülök, hogy földimre találtam, én is Debreceni vagyok. Reményiné Mónika, 27 éves. Réka 2001.09.25-én született 3850 g és 59 cm-rel. Igazi kis tekergõ. Ti merre laktok? Mi az Újkertben. Szoktál chat-elni esténként?

Sziasztok: Remama.
 
 


Helló!

Kit érdekel kinek milyen porontya született!

Hagyjatok békén!

zs
 
 


Kedves Remama!

Ne haragudj, de csak most jutottam el ide, hogy válaszoljak Zsanának és most látom, hogy írtál nekem.

Akkor elõször Zsanának: nem kötelezõ beleolvasni a topikokba, ha nem érdekel a benne található téma, írni meg végképp nem szükséges. Ilyen hangnemben meg pláne nem.

Remama!
Mi a Vezér lakótelepen lakunk. Chat-elni nagyon ritkán szoktam, általában nincs annyi "egybefüggõ" idõm. Közel egy év van akkor a gyerkõceink között!
Még egyszer ne haragudj, csak a friss topikokat szoktam nézni, amit az "Elmúlt napon" felhoz. Kép

Üdv: Juca

[color=#476969:dc42bdeafd] Üdv: Juca
[/color:dc42bdeafd]
juca
Budapest XI. kerület
 
 


Nem mindenkinek süt minennap fényesen a nap, amikor valakinek kissé durván visszaírtok, elõtte pl. egy keresés, hova szokott írogatni.
Keke
 


Ne haragudj Keke, akkor sem kell ilyen hangnemben írni!
Akiknek gyereke van, az menjen a Dunának? És mi van a "Friss kismamák" topikkal vagy a többivel, amiben szintén gyerekrõl esik szó? Töröljük, mert Zsanát bántják? A többi topiktársa miért nem szid?
Névtelen
 


Nem kell törölni, csak Zsanának gondolom rossz napja volt, depis hangulata KépKépKép, hasonló helyzetben akár Te is írhattad volna, amit akár már a következõ fél órában megbánsz. Csak itt nehéz visszaszívni, és nem jön át a hangulat, csak a szöveg. (És ez nem a friss kismamák topik).

Neked könnyebb, és ne bánts valakit azért, mert most õ van a padlón. Fordított esetben neked sem esne jól.
De könnyebb rögtön ütni, mint feltenni a kérdést, "Miért van bajod a porontyokkal, Zsana?" Tényleg, miért van?

Megyek inkább az "aaa"-ba
Keke
 


KépKépKép
Névtelen
 


micsoda badarság. a zsana bunkó. és kész. ha neki baja van, nem mi tehetünk róla. õ hagyjon minket békén. szerintem õ 1x keveredett ide és lazán kedve volt beszólni. ennyi.
még nem jöttetek rá, h. ha valaki bunkó, felesleges a témát kivesézni?... jobban idegesiti (ha egyáltalán visszajön megnézni milyen válaszokat kapott) - ha nem reagálunk rá.
ha most engem is lebunkóztok, ám legyen, de SAJNOS messze túl sok az ilyen apróka vitácska a babaneten. s én már nagyon unom.
pá lányok.
adry
 


De névnek mindenesetre olyat választottál, amin még nem írtak.

-------------

Állítólag az autisták nem képesek magukat beleélni mások helyébe, és hogy a
szüleikben is vannak jelek rendesen. Valami baj tényleg lehet velem, hogy
csak simán a beírás után feltünt, aki írta, kissé maga alatt van. (Vagy csak
magamat ismertem fel éppen benne?) Nem kellett volna, utólag mindig megbánom, mi a
fenének, ez a világ nem errõl szól (aztán persze a többség csodálkozik, hogy
a buszokon nem adják át neki a helyet, senki nem segít a babakocsit és a
tesót feltenni a villamosra, vagy a sorban órákat kell két gyerekkel állnia nyolchónapos terhesen). CSak aki már kinn van a világ keretein, nem
nagyon bánja, ha a napi pár hivatali bunkózás után még kap itt is egyet.
Lepereg, csak egy "kicsit" leszek tõle mindig agresszívabb, fogadkozom, a következõkben én is alkalmazom az átgázolási technikát. Inkább.

Valami idióta utopisztikus gondolat alapján szerettem volna arról irni itt a babaneten, milyen,
ha az ember egy autisztikusnak (és sok minden másnak) mondott kisgyermekkel él együtt, vagy más mire figyeljen a
gyermeke fejlõdésénél, látván elég sokat magam körül (csak remélni tudom,
nem voltam agresszívebb, mint a szoptatási propaganda, és talán a két ügy
nem áll ellentétes oldalon).
Ezt se kellett volna. Ne paráztassunk másokat,
azt csak az atyhártyagyulladással, meg a bölcsõhalállal szabad, ugyan
mindkettõnek nagyságrendekkel kisebb az esélye, mint hogy a gyermeked
fejlõdésével van valami gond.
Gondolkodtam már rajta, az összes beírásom töröltetem, csak abban bízom,
talán lesz valaki, akinek segít, és esetleg nem egyévesen fog egy akkor még
csak éppen kúszó vagy forgó gyerekkel eljutni a Dévény alapítványhoz, vagy
csak már akkor, amikor már nem lehet segíteni, vagy egy nem beszélõ kisgyerekkel nem négyévesen jön rá, nem kellett volna a dokikra meg a szomszéd nénire hallgatnia. Mint ahogy nekem is segített
Rainman alapoldala a neten. De azt is tudom, azért veszéyles a dolog, mert ezt minden szülõnek maga kell végigjárnia, ha valóban baj van, neki kell ezzel szembenéznie, és ebben én nem segíthetek, és nem is kivánom magamra venni a jövõben ezt a feladatot.

De a továbbiakban meghagyom e szent helyet a
tökéletes mindentudó mamáknak és gyermekeiknek. Talán a dühöngõbe kellett
volna írnom, nem is ide?

Kivánom, minél kevesebb gyermek legyen az itt született babák közül érintve,
és minél kevesebb mamának kelljen a megint megjött vagy a vetélés topikokba
irogatni.

-----

Adataim, így utólag talán mégsem árt, két gyermek, egy négyéves autisztikus gyönyörû
kisfiú, és egy tízhónapos kislány mamája.

Na pá, Keke

Ja, Kriszti, ha olvasod. Gratula a pocaklakóhoz. Kép

Tudjátok, mi a legszörnyíûbb, hogy senki nem fog erre reagálni. Sokkal kegyetlenebb érzés, mint amikor b...-ó levelek jönnek, mert akkor már valami reakciót sikerült kiváltani. De mivel ugyse nézek ide többet vissza (saját lelki nyugalmam érdekében), tökmindegy.
Keke
 


Keke!

Tévedsz.
Én a magam részérõl sajnálom, hogy így döntöttél. Kívülrõl én nem éreztem úgy, hogy téged ennyire támadnának, legalábbis nem volt látványos. Hasznos viszont igenis volt a ténykedésed. Nem tudom, konkrétan volt-e valami (akár épp itt feljebb?) ami erre a döntésre vitt. Hiányozni fogsz innen.

Ildi

Ildi
 
 


Keke!
Én sem örülök, ha nem írsz többet. Pedig többnyire megdöbbent a keserûség/realizmus?/ ami a szavaidból árad, de mindig elgondolkoztatott, hogy bizony van akiknek nem az a legnagyobb problémája, hogy milyen popsitörlõt vegyen.
Legalább olvass minket, hátha néha nem bírod ki, hogy ne válaszolj. Kép
Üdv.
Malacka
 
 


Keke, ne tûnj el, segitettél másoknak, ezután is szükség lesz rád. Én személy szerint hálás vagyok neked, hogy reagáltál a problémámra, és megpróbáltál nekem segiteni. Köszönöm.
Zorkanya
 


Keke,

Most itt írok neked: nagyon sokat segítesz másoknak az írásaiddal! Ne tünj el, teljesen igazad van azzal kapcsolatban amirõl írsz! (Én is pont emiatt írok kevesebbet a babanetre, mint eddig!) Tudod, az ilyen anyukák "tanácsaiért", véleményéért olvasom egyáltalán még mindig a topicokat! Köszi.
Bóbita
Bóbita
 


Elõször megfogadtam, hogy nem nézek be ide, de egy délutáni levél mégis rávett. Köszönöm, aki valamit vett a problémámból. Sokat jelent. Egy megkeseredettnek is (bár a amikrõl én itt irogattam néha, csak a felszín). És köszönöm a köszönömöt. Utólag is.

Soha senkit nem akartam megbántani, de néha mégis sokan félreértelmezték szavaimat.
Ma valaki írt egy levelet, valami olyat, amiben bennem semmi rossz szándék nem volt, õ rossz szándéknak vett, és fordítva, valamit amit én rossz szándéknak vettem, õ nem annak szánta. Tisztázni nem sikerült, és már nem is fogjuk. Pedig aki ismer engem, tudja, sokáig eszem magam ilyen dolgokon. Pedig elég hülye szokás.
Majd kaptam egy levelet, amiben azt állítja nekem mindennel bajom van a világban. Megkeseredett, igen, talán jó szó. Idézni tõlem idézte egyszer a kutyás sztorit. Haladok afelé, igen. Anyukám, ilyen a világ. Mama!!!!

Talán igaza van. De néha jólesene egy vállveregetés is, és akkor kibujna a napfény is a felhõk közül.
Sajnálom, hogy így alakult.

Keke

Kicsit az az érzésem, mint egy rózsa, amibõl a másik csak a tüskéket veszi észre. CSak még nem tudom, adni próbáltam, vagy kaptam ezt a rózsát.
Névtelen
 


Keke !

Jol tetted,hogy visszaneztel! Ne engedd magad, es foleg azt,hogy barki miatt ill.barmi masfajta velemeny miatt akar egy topicot is elhagyjal !
(En beszelek,mikor azert 1/bol mar en kiszalltam,de inkabb csak azert mert mar MEGUNTAM a hiabavalo diskutalasat Kép
Hat igen,nem vagyunk egyformak !
Neha szeretnem en is olyan jol vagni a magyarat mint egyesek,de sajnos ez nekem mar nem megy Kép
Mindenestre jo,hogy visszajottel Kép
Szia,
Csilla
LCsilla
 


Na itt vagyok! Zsana vagyok!
Bajban vagyok. Szar vagyok! Gyereket akarok!...
 
 


ZsanaKép
Kérlek ne légy ennyire elkenõdve...hidd el nem vagy egyedül a problémáddal. Ha kedved van beszélgetni, tanácsokra vagy egyszerûen csak vígasztalásra lesz szükséged gyere át hozzánk a ..."ma megint megjött"... topic-ba és hidd el ott barátokra találsz majdKép

Puszi: Doris
 
 


Mi van veled Zsana?
Névtelen
 


Sziasztok!Baldaufné Kulcsár Dóra vagyok,1 gyönyörű 3 éves nagylány,Panka anyukája vagyok,jómagam 28 éves,diplomás ápoló,a csatin Dork@ nicken fordulok elő
 


Sziasztok!

Évi vagyok, egy 2 éves kislány, Dorina anyukája, 24 éves.
Eddig tollakat szereltem egy cégnél gyes latt, most marad a gyes.
Dorinát szeptembertől bölcsibe visszük, hogy egy kis közösségben legyen, nagyon barátkozó típus.
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: