A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

NikoszKép
Küldtem neked e-mailt.
Valami error, vagy mi a rudi, jőtt vissza.
Nem kaptál semmit?
Vagy nem akarsz reagálni????
lavy

NikoszKépKép
megegyszer elküldtem a levelem.
Remélem megkapod.
Várok valami visszjelt.
Ciao bambino!!!!!!!
lavy

Farkasok Kép
Láttam a boltban a szentkirályi új fajtáit, de nem mertem bevállani.
Megvolt tegnap minden alváselősegítő, de nem használt Kép

Hajni Kép
Vidámító energia ideért. Remélem tényleg a fronttól aludtam rosszul, nem szeretném, ha visszajönnének a nemalvós éjszakák.

Wish

wish

NikoszKépKép
Rosszul irtam be a cimedet.
Szerintem most már átment.
Puszi.
lavy

FarkasokKép
Az én apósom is ilyen. Kóstolás nélkül sózás ezerrel, pedig anyósom sokkal sósabban főz, mint én.
Kezdetben a párom is ilyen volt. Mindent sózott. Néha most is benne van a mozdulat a kezében és rá kell szólni, hogy előbb kóstolja meg, aztán fűszerezze.
1-1,5 év alatt a párom annyira megszokta a kevésbé sós ízeket, hogy most már ő szól a szüleinek, hogy ez sós.
Tényleg szokás kérdése.

Még egy kis adalék a nátriumhoz:
Terhesség alatt részben a szövetek építése, részben a vesén keresztül való fokozott ürítés miatt naponta mintegy 70 mg többletnátrium szükséges, ezt a szokásos bevitel bőségesen fedezi. Nátriumszegény étrend előírásakor (de csak akkor) azonban a többletet biztosítani kell.
Hát, ezt jól küröljártukKép.
Stella

Kép
stella9

Lavy!KépKép

Nem kaptam semmit, pedig már úgy vártam!!! Nem tudom mi lehet a bibi!!! Leírom mégegyszer az email címemet: hajnalt@gomortel.hu

Köszi csajok a sok sószegény ötletett! Épp most főztem gulyáslevest - persze só nélkül - egészen ehető. (Csak sajna a gulyáskrémben is van sóKép)
nikosz

Télleg jól kiveséztétek ezt a témát Kép
Na, nekem meg közben kiderült, hogy a júni 25. mégsem jó, a férjem már csinált programot, de csak most tudtam meg Kép Viszont utána a július meg nekem húzós, mert az első két hétben jönnek hozzánk, utána meg valszeg nyaralás. Szóval, most megint ott tartok, hogy nemtom Kép
png

júni 26?
vagy egész hétvégés program?

wish

Roxal hiradó Kép
Túl van rajta, jól van, csak alacsony a vérnyomása. A tüszőcskéi terven felül teljesítettek Kép, de pontos részleteket nem írok, meghagyom Neki, hogy Õ számoljon be róla.

Wish

wish

Wish, örülök Roxalnak Kép
Bocsi, azt akartam írni, hogy a 25-i hétvége ugrott, merhogy el fogunk utazni
png

Kezdek sószakértő lenni hála Nektek!!!

Roxal! Jaj de jó, ezek szerint érdemes volt beszélni a kicsikkel, hogy növögessenek, de nagyon várom a részleteket!!!!Kép

Wish! Bocsi, nem tudtam a ciklusodat. Azért örültem meg, mert nagyon szeretném, ha gyorsan megjönne a mensid, hogy gyorsan kezdhessétek az utolsó kört!!Kép

Png! Hát...ez nem hangszik túl jól. Gondoljátok végig a júliust, és tűzzél ki gyors valami köv.időpontot, mert én nagyon kíváncsi vagyok a többiekre, többek között Rád is!!!!!
lkt

Köszi a RoxalKép híradót, WishKép!!! Ügyes kis tüszőcskék!!! Akkor most drukk a nagy találkozáshoz!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Apropó találkozás, kár a 25-26-ért, későbbre már nem biztos, hogy garantálni tudom, hogy ott leszek, ami nem lenne jó. Remélhetőleg akkor már a pocaklakókat fogom "marasztalni".Kép
hajnesz

Hajnesz Kép
Én is így vagyok vele, de ha jól leszek, akkor azért csak elóvatoskodok majd a talira.

Wish

wish

Szia Wish!
Persze, hogy szeretnék bekerülni a nagy táblába, legyen ez egy kis babonás kör, hátha... Az adatokat majd írd meg légyszi, hogy mi kell, köszi.
Elköszönök a Csapattól, holnap megyünk az első Koncz randira a BMC-be, hétfőn pedig a NAGY DÉVAI-hoz, a köztes időben pedig Siófok. A barátném gépgyűlölő, így nem tudunk levelezgetni, majd kedden beszámolok.
Roxalnak nagyon nyugis, narancssárga, álmodozós bébinövesztő, tapasztó napokat kívánok!
A többieknek pedig görcsmentes várakozást mensire, erre-arra.
Sziasztok: Picur
picpac

Megjöttem.
Nem vagyok túl jól, mert fájok, de még az elviselhetőség határán. Wish nem árulta el, 8 petét tudtak leszívni. Eddig a jó hírek. Megkaptam az utrot, meg a tablettát, aztán jött a hidegzuhany. Dévai szerint változó minőségűek a petéim, így csak egyet tudtak megszúrni. A többit majd reggel megnézik, lehet e velük valamit kezdeni... Kicsit elkeserítő, de igenis lesz még jó! Holnap megyek vizsgázni, utána jövök a hírekkel. Puszi

Eszter
Kép
roxal

Roxal, örülök, hogy megvagy! A nyolc az nagyon szép szám! Ahhoz képest, ahogy indultál KépNe légy elkeseredve, hiszen egyet akkor meg tudtak szúrni, és egy baba is baba Kép Arra az egyre akkor nagyon lehet koncentrálni Kép És a doki különben sem azt mondta, hogy a többivel tuti nem lehet mit kezdeni!!! Holnap oda kell majd telcsizned? Remélem, azért csatlakoznak még ahhoz az egyhez! Amúgy, ha jól emlékszem, Enigma is kettővel indult Kép
Mennyire viselt meg az altatás, meg ez az egész?
Holnapra egy nagy kalappal! Ha ezt a mait túlélted, az már semmi sem lesz Kép
Most akkor nodepláne nagyon szorítok neked pár napig, hogy minden rendben legyen!
png

Roxal Kép
Szerintem biztos ügyeskedni fognak a biológusok, hogy legyen még egy embrió. Jajj nagyon szoritok a kicsiknek. Mellette persze a vizsgádnak is drukkolok, de annak most csak félgőzzel.
Viszont szerintem így pénteken vissza is kapod őket.
Pihenjél, jobbulást a hasadnak.

Wish

wish

Roxal! Egy hős vagy, hogy holnap még egy vizsgát is bevállalsz. Tudod, Dévai mindig kicsit a legrosszabbra készít fel, biztos vagyok benne, hogy holnap fognak még szúrható petéket találni.Kép
lkt

Roxal DrágaKép
Nagyon-nagyon szorítok, hogy sikerüljön! Ha egy, akkor egy, de reggelig még sokminden kiderülhet, a "változó minőségűek" nem feltétlen jelenti azt, hogy nem érdemes próbálkozni. Remélem, a pocid is rendbejön!
Drukk a vizsgához és várunk vissza!Kép
hajnesz

Roxal, tudsz már valamit?
Lányok, júli 23.?
png

Nekem OKKép, még van annyira távol, hogy tudjam hozzá alakítani a programomatKép

Roxal! Én is nagyon várlak!!!!!
lkt

Png Kép
Legyen az.

Roxal Kép
Tűkön ülök. Mit mondott a doki?

wish

png

Lányok!

Nem én beszéltem a dokival, mert ugye pont kilenckor vizsgáztam...
Nos a tegnap megszúrt nem termékenyült meg, viszont a biológus azt mondta, hogy mára 5 petét még jónak találtak, s hogy most megy megszúrni őket. Holnap kell Dévait hívni, s attól függ, hogy megindulnak e vagy péntek vagy hétfő a transzfer. Csak kettő legyen... Én nem is kívánok többet. Estére pici hőemelkedésem lett, de mára már jobb. Vizsga meg- hát egyik fele talán, a másik meg szerintem nem sikerült. De ez most mindegy is!

Eszter
Kép
roxal

Roxal, ügyi vagy, hogy túlélted a mai vizsgát!!! Látod, mondták a lányok, hogy a doki mindig inkább pesszimista Kép Az öt az nagyon szép szám még hozzá, remélem, télleg vissza tudsz majd kapni két babócát!
png

Lavy! KépKép
Még mindíg semmi nemjött!!! Kép

Stella9!Kép
A másik topikban írtak alapján: csak nem személyesen is ismered a Török Attila dokit?
nikosz

Roxal! Jaj de jó!!! Kíváncsi vagyok, holnap mi lesz, olyan jó, hogy szépen megindult a többi petike is.Ügyes gyerekek lesznek ezekből!!KépHogy vagy különben, fáj valamid, húz az ágy??
lkt

Roxal Kép
Megy drukk az ötösfogatnak! Ügyesek ezek a biológusok. Kettő biztos lesz belől, de reméljük több is.
Wish

wish

Azért nem lehetett semmi a tegnapi nap után elmenni vizsgázni... amúgy azt nem is tudom, hogy mit tanulsz Kép
png

Roxal! KépKép
De jó!!! Ebből az öt petikéből már biztos hogy sikerülnei kell!!! Nagyon szorítok nekik!!!
nikosz

RoxalKép
Továbbra is küldöm megadrukkokat!!!
Ha tudsz azért pihenj egy kicsit!Kép
hajnesz

Png! Már én is feltettem ugyaezt a kérdést Roxalnal, jogot tanul a Pázmányon.
lkt

Lkt, köszi, nem rémlett Kép Jujj, a jog ráadásul nehéz is... Télleg, te hogy érzed magad? Már hamarosan tesztelhetsz a táblázat szerint Kép
png

Hú csajok, megy ám az infoáradat. Kép

A férjem szerint a biológus mondta, hogy vagy péntek vagy hétfő, úgy, hogy meg sem szúrta. Csak tud valamit, amitől ilyen optimista. Nekem most nem megy. Zajlanak a dolgok, én meg hagyon, s nem agyalok rajta.

Némely mozdulatoknál érzem a petefészkeimet, de ettől eltekintve jól vagyok. Az ágy csak azért húz, mert tegnap altatás után nem aludtam, 10 órás utro után még tanultam, aztán reggel hatkor kelés, s akkor már nem aludtam vissza, hanem két órát tanultam, hátha. Most inkább fázom, meg talán aludni tudnék. Viszont sem éhes nem vagyok, sem szomjas... Tudom tudom, hús meg víz! Igenis... Ja nem is mondtam, hárman voltunk tegnap. Volt egy Tesás, viszont ő fél adag gyógyikkal is hiperstimus, neki 7et tudtak szúrni, a másik lány szintén ICSI-s, neki 6 jött le, s tegnap 3 volt szúrható. S nem kért altatást... Becsülöm érte.

Eszter
Kép
roxal

Tényleg Timi!

Semmi változás? Hogy érzed, ketten vagytok?

Eszter
Kép
roxal

Roxalka,
Rendes petik ne félj, végülis ők is vizsgáznak!, Lehet, hogy csak vizsga előtti pánik volt. Tessék elernyedni, egy pohárka vörösbor nem ártana.
Megy a szorítás, tessék lábat lóbázni, ahogy a punkció előtt és pozitív hozzáállás, telepatikus energiák küldözgetése a Dévaiba. Soroljam még???? Ja és persze husi, husi, husi, víz, víz, víz és borocska.
Kitartás!!!
Farkasok J

Kép
farkasok

Farkasok!

Hát, csak jól vizsgázzanak! Azt mondják, nagy mázlink volt, mert tegnap jött a hidegfront, s ilyenkor szoktak szétdurranni. Szerintem ezért nem vártak vele... Na mindegy, drukkolok nekik. Most meg akkor ebédelek, husit Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal! Farkasok nagyon jól kitalálta, hogy mi a petikék késlekedésének az oka, hát a vizsgadrukk. Ez nekem nagyon tetszikKépKép (köszi Judit!!!)

Lányok! Ez a hányan vagyok dolog engem is nagyon foglalkoztat, de hamarosan kiderül, ha 28 napos (nak kéne lenniKép) a ciklusom.Mellem feszít (de ez nálam szinte minden mensi előtt van), érzem néha a méhemet, petefészkemet (ilyet is éreztem már oly sokszor), és irtózatosan fáradtnak érem magam, de itt is van de: hülye, intenzív időszak van mögöttem.
Szoktam néha beszélgetni a gyerkőccel, de nem tudom, hogy a pocimban hallgatja vagy még ott fönt.
Kérek szépen pocaklakós energiákat!!!
lkt

Jaj, Lkt, energiák mennek ezerrel! Pedig ezek a tünetek teljesen jók lennének, ha egy vagy több baba okozná őket tutira Kép Én amúgy annyit csináltam, hogy kb. mikor a méhembe kellett érnie a babócá(k)nak, attól kezdve csak a hátamon aludtam. Gondoltam, ez az állapot hasonlít a legjobban az egész napi üléshez/sétához, hogy lehetőleg mindig fix helyzetben legyenek Kép aztán, nem tudom, hogy van-e benne valami Kép Ja, meg még egy Enigma-tippet vetettem be: utazáskor egyik kéz a popsi alá, csökkenteni a rázkódást Kép
png

Roxal Kép
Én mostanában alig eszek hús,inkább gyümit és salátákat. Mondtam is paromnak az egyik salátás ebédem után, hogy nem tudom hogy fogok tudni megint annyi húst enni. De persze a célért mindent, még egy pár hetet tarts ki Te is.

Timi Kép
Úgy van ahogy Png mondja, mennek az energiák folyamatosan. Reméljük felhasználja(ják) a gyerkőc(ök) Kép

Wish

wish

Timi!
Drukkolok nagyon. Remélem, hogy a pocidban beszélgetsz vele. Megy az energia!!!! Én most úgyis ráérek Ceglédre küldeni őket, a másik felét meg a klinikára viszi a szél, az én embriócskámhoz.

Wish!
Amúgy semmi bajoma hússal, csak ha muszájból kell, akkor az ember pszihésen ellenáll. Meg igazából majd transzfer után kell...

Eszter
Kép
roxal

Roxal, télleg, már nem sok van hátra Kép Ha már csak simán babát vársz, elég napi egy nagy dévai-tenyér-szelet hús! Gondolj majd erre, és szuggeráld a bébiket Kép
png

Png!

Igenis! Kép

Eszter
Kép
roxal

Lkt,
Tessék nyugizni, mikor is kellene tesztelned?

Kex Kutya,
Tessék gazdi minden rezdülését figyelni, és ha bármi segítségre szorul pl papucskeresés, most jó lenne ha nem az ellenkező irányba szállítanád el, semmi hirtelen ugatás és ugrálás, bármikor engedélyezni a simizést, éjszakai vonyítást mellőzni, maximum ha rossz álom elkergetését szolgálja.Farkcsóva ezerrel minden gazdi-pillantásért, bevásárló szatyor cippelésének segítése, minden első szóra teljesíteni gazdi kérését.

FArkasok J

Kép
farkasok

Kép
kex

Szia Kex!!!Kép Hát Te is itt vagy???Kép Nem is tudtam, hogy így írod a neved!!!
Csajok, Nektek hogy működik ez a tetü babanet társalgó??? Már elnézést, de ez a tizenixedik próbálkozásom, és nem tudok egy nyamvadt üzit elküldeni!!! Kicsit felhúztam magam...Pedig már egy órája próbálom TimitKép bíztatni, hogy természetesen neki is folyamatosan megy a drukk!!!
hajnesz

Ez aztán a fórum-drukk Lkt-nak Kép Ez igen, lányok Kép Ennek a kutyusnak valami hihetetlenül szépek a szemei Kép És mivel itthon nekünk is van ilyesmi pokrócunk, most már tudom is, hogy mekkora Kép
png

Lányok! Teljesen meg vagyok hatódva!!!Hihetetlen jó fejek vagytok!!!
Látod, Kicsi Gyermek, milyen jó fej csajszikat tudnék Neked bemutatni, ha beköltöznél hozzám.Kép A jó fej gyerekeikről ne is beszéljünk, tudod, amikor majd megyünk topikos babatalálkozóra!Kép
lkt

LktKépKép RoxiKépKép Nagyon szorítok mindkettőtöknek.
RoxiKép MIt mondott a doki, mi lehet az oka????
Holnap hívod őket? VIssza is kapod??? Akkor mi lesz a vizsgáddal???Homeo: először natrium carbonicumot kaptam fél évig, most meg sepiát szintén fél évig...ez utóbbi alkati szer, a doki szerint mindent meg fog oldani, úgyhogy előre!!!Kép
HajniKép A genetikaim még mindig nem jött meg postán, pedig be fogom hajtani rajtuk, mert így telefonon nem ér semmit az egész!!!
LktKépKép Keksz szuper!!!! Jöhet majd természetesen, bár a közeljövőben totál nem jó nekem, majd a pesti tali után, jóóó??? A medence a szomszédban van anyuéknál(egymás melletti házban lakunk), de majd egy olyan időpontot választunk, amikor senkin nem "zavar" mindket

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Jaj, Keksz==Kex...ezer bocs!KépKép
Aztán vigyázz a gazdira!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran