A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Stella, ez télleg nagyon durva, remélem, ma már nem lesz semmi problema? Mi nem tetszett neked ennyire? Mondjuk tegnap hirtelen megint olyan meleg lett, gondolom, az is megviselt Kép Én amúgy régen havonta egyszer tutira elájultam Kép A legemlékezetesebb (nem számomra, mert én ugye olyankor semmire sem emlékszem Kép) az volt, amikor kb. nyolc évesen apuval egy hídon könyököltünk, és néztük a vizet. Nekem onnantól filmszakadás, köv. képkocka, hogy fekszem a földön. Mint kiderült, utána fogtam magam, elkezdtem szaladni (?), utána meg simán összeestem... De szerencsére azutóbbi pár évben leszoktam róla, ugyan most megint szédülős vagyok pár hete Kép de ezt most nagyon szeretem Kép
png

Hajnesz,
Krisztiánnak szóltam, hogy referáljon a szurkálással kapcsolatosan. amit én tudok, hogy nekünk Decapepthyl volt az elején, ez teljesen össze volt készítve, és vékony tűvel, ami 1 cm volt kb, azt tövig be kellett nyomni, érdemes felváltva szurkálni magadat ( hol jobb hol bal oldal)ami a levegőt illeti, amit tud az ember azt megpróbálja felpöckölni aztán megbenyomni a tút egy kicsit visszaszívni, hogy nem-e megszúrtál egy erecskét, ha nem akkor nyomatni a cuccot, a Gonal nagyon barátságos volt, azt is tövig kell nyomni, és miután benyomtad a lét utána még bent tartani 10-15mádospercig, hogy szépen eloszoljon az anyag, és aztán kihúzni, pocakot nem feszíteni. A repesztőt ügyeleten adattuk be.

Roxálkám,
Fekvés-Husi-Víz, Fekvés-Husi-Víz.
Farkasok J

Kép
farkasok

Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Bár én még nem tartok sem az inszemnél sem a lombiknál, remélem azért befogadtok.
Eddig nagyon sok hasznos informáciot kaptam a Babanetet olvasva, és tudom, ha kérdésem van, hozzátok bizalommal fordulhatok.
Akkor most fordulnék is :- ) : Úgy érzem, nem vagyok megfelelő kezekben. Az orvos, akihez járok picit furcsa is, nem az a típus, aki nekem szimpatikus lehetne, és nem is meddőségi szakember.. Eddig csak az szólt mellette, hogy amíg a többi orvos csak úgy vizsgálat nélkül felírt gyógyszereket, ő legalább pár vizsgálatot elvégzett. Tudom, hogy ideje lenne egy meddőségi központot felkeresnünk, de az kérdés, hogy melyiket?
Ti mi alapján választottatok? Leírnátok a tapasztalataitokat?

Köszönöm : Prue
prue

először is egy link a lombikbébi-törvény kapcsán :http://www.nol.hu/cikk/366016/
Prue! Emlékszem, nekem elég nehéz volt egyáltalán rászánnom magam, hogy oké, most már egy meddőségi központ jön, másrészt nehéz volt a választás is. Aztán elkezdtem olvasni a dévais fórumot, és a lányok igen hamar meggyőztek Kép egy nagyon jó kis társaság gyűlt itt össze, akik nagyon sokat tudnak neked segíteni.
Fontos volt, hogy szimpatikus-e a doki - ez ugye csak az első találkával derül ki, de a mi dokinkra nem lehet panasz Kép Meg az sem volt elhanyagolható, hogy Dévai itton a legjobb lombikbébi-szakember. Nekem ráadásul közel is van a klinika, ami szintén nem elhanyagolható, mert elég gyakran kell ide járni egy-egy kezelés során.
A hátránya egyedül az, hogy mindig csúszás van a megbeszélt időponthoz képest Kép
Amúgy én anno csak azt tudtam, hogy állami intézménybe nem vagyok hajlandó elmenni, amilyen viszonyok vannak manapság nálunk... A magánklinikáknál meg kb. mindenhol ilyen árak voltak.
Mióta szeretnétek babát?
png

Prue!
Csak csatlakozni tudok Png-hez. Mi nem egész egy év próbálkozás után kezdtünk meddőségi klinikát keresni. Anyósom orvos, ő járt utána, hogy Magyarországon ki a legjobb. Mi így kerültünk ide. Nagyon barátságos, közvetlen a légkör, itt a fórumon pedig minden információt megkaptam a többiektől is. Nekünk is nagyon közel van, csak 10 perc kocsival. Az egyetlen hátrány, hogy időnként sokat kell várni a vizsgálatoknál (csúszás miatt, de hát valahol ez is érthető). Dévai doktor pedig nagyon következetes, s én személy szerint csak jót tudok róla mondani.

Eszter
Kép
roxal

WishKép
Eredményes egy napod volt, megérdemelted azt a nagy tál cseresznyét!Kép
StellaKép
Hú, ez nagyon ijesztő volt! Ugye azóta nem ismétlődött meg? Mondták az intézetben, hogy erre is lehet számítani? Vagy egyáltalán, mondott valaki valamit? Most kicsit megcsappant a vállalkozókedvem a varratással kapcsolatban.
Remélem, dolgoznak a cérnák!Kép
RoxalKép
Én is mindig abból a könyvből merítek erőt. Et után minden nap (többször is) nézegettem azt az összefoglaló "hogy vándorol a kis embrió" részt és elképzeltem, hogy mi hol tartunk éppen. A lombikos részen (kisfiú, kezében 3 sejtes önmagáról kép) meg állandóan bőgök, de az is jól esik!Kép
PrueKép
Szia, én nem Dévais vagyok, de nagyon szeretek itt lenni.Kép Szerintem jó választás lenne, a Lányok már leírták, miért.Kép
FarkasokKép
Köszi az infókat! Akkor jól értem, a hasi szurinál (ami nem patronos) is el kell játszani ezt a benyomom, kicsit visszaszívom dolgot? Azt hittem, ezt csak az izmosnál kell csinálni.
hajnesz

Hajni!

Egyről beszélünk Kép Bár én nem bőgök rajta... Képzeljétek, folyamatosan álmos vagyok!

Eszter
Kép
roxal

Roxal, én is így kezdtem Kép napi 12 órás alvás mellett délután is aludtam mindig még pár órát Kép Ugye, hogy most már nem is olyan rossz az ágyban feküdni ilyen sokat? KépKép
png

Png!

Hogyne lenne rossz! Már minden bajom van tőle, fáj a hátam a derekam, már lassan nincs olyan póz, ami kényelmes lenne... Remélem megéri...

Eszter
Kép
roxal

Hú, RoxalKép, ez ismerős, de most mennyire lennék a helyedben!!! Úgyhogy semmi nyafi!!! Pici séta azért belefér, nem? Persze, ha a Nagy Fehérköpenyes azt mondta, hogy ágynyugi, akkor nem szóltam egy szót sem!Kép
hajnesz

Húúú, milyen sokat írtatok reggel óta!!!
Majd holnap visszaolvasok!

HajneszKép
Egyedi és remélem soha többet meg em ismétlődő volt a tegnapi.
Remélem, hogy dolgoznak a cérnák, bár a jobb csuklómban lévővel nagyon nem vagyok jóban, a többit nem is érzem.
Nem akartam elrettenteni senkit, mert ha segít, akkor még így is megéri.
Én is megcsináltatom a második kört is. Laglábbis most így gondolom. Mindent igyekszem megtenni a babókért, nem számít hányszor kerülök padlóra, akár testileg, akár lelkileg!

Mikor indul a stimud?
Lehet, hogy már írtad, bocs.
Stella

Kép
stella9

Hajnesz!Kép én is magamnak adtam be az összes hasi szurit, ezek fájnak a legkevésbé. Persze először vagy fél óra kellett a rákészüléshet, vagy százszor elolvastam a papírkát. Ja, és nem szivogattam vissza egyiknél sem, hanem összecsíptem a bőrt-hájat, ha nem is darts-mozdulattal, de beleszúrtam a tűt -tök vékony, pici, majdnem teljesen bele lehet döfni, aztán elengeded a bőrcid és mehet a cucc, jó lassan, akkor nem fáj -először egy örökkévalóságnak tűnik, mire beadod, de aztán majd büszke is leszel magadra!!!KépKép Hajráááf!!!
RoxiKépKép Ez nagyon jó jel!!! Csak légy türelmes, meglátod, sikerülni fog!!!!!
Mikor is tesztelsz???
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

StellusKép Nem semmi ami Veled történik, még jó hogy nem voltál egyedül. Úgy látszik, azért rendesen igénybe van véve a szervezeted -valami dolgozik rajtad odabent. De azért ez a szemfelakadós dolog elég durván hangzik!!! Vigyázz magadra!Kép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Hú, AnnaKép Köszi nagyon Neked is!!! Most már mindent tudok!Kép Azt is leírtad, amit most akartam kérdezni (hogy elengedem-e a bőrcit?Kép)
Hajráááf!KépKépKép
StellaKép
Júni 24!Kép
Hát le a kalappal előtted, azért vigyázz magadra, jó?!Kép
hajnesz

Sziasztok Kép

Stella Kép
Örülök, hogy épségben hazértetek. Laci mondta is, hogy kár, hgy nem elöbb jött az SMS, mert akkor megvártunk volna benneteket és utánna kocsival elvittünk volna a Délibe. Akkor biztos nem lettél volna annyira rosszul, mint gyalog+villamossal.
Egyébként én egész délután ki voltam utánna purcanva, aludtam is egy csomót, meg nekem is fájt a kezem, lábam, mára már csak olyan mintha izomlázam lenne.

Hajnesz Kép
Remélem profin fognak menni a szurik.

Roxal Kép
Én is sokat aludtam. A gyógyszerektől van. De nem baj, pihend ki jól magadat mielött visszamész dolgozni.
ja! mit írjak a táblába, kivárod a három hetet a tesztel, vagy fogsz elöbb tesztelni?
Lányok, már csak pár napot (hetet?) kell kihúzni és be lesz biztosítva a munkahelyünk törvényileg Kép Részemről örülök neki, mert azért voltak mostanában kavarások körülöttem a munkahelyemen. Tényleg a nap híre: ma kaptam egy mailt, hogy figyelembe véve a kérésemet és a tényeket módosítják a döntésüket a tulajok és megkapom a bónuszt, amit megérdemeltem Kép
Lehet, hogy ezért dolgoztam ma úgy, mint egy kisanagyal? Kép
Folytatom is gyorsan, mert már mennék nagyon haza.

Puszi mindnekinek Kép
Wish

wish

Wish!

Ez nagyon jó hír, megdolgoztál azért a bónuszért. Jó lenne ez a védelem, mert szerintem a második lombik környékén nekem is besokallna a cég. Persze remélem, hogy nem lesz második lombik.
Nem fogok tesztelni. Ha nem, akkor azt úgyis tudom időben, ha meg maradnak, ráérek Dévainál is megtudni. Júli 1-én kellene mennem dokinkhoz...

Akartam kérdezni, tapasztaltak, normális, hogy valamennyi kúp visszajön? Csak én hiszem azt, hogy valamit rosszul csinálok?

Eszter
Kép
roxal

Roxal Kép
Mi az hogy nem lesz második lombik? És a kistesó(k)?Kép

Szerintem normális, hogy kifolyik, legalábbis nekem is kifolyt. Én miután betettem, mindig feködtem fél-egy órát, hogy szívódjon fel minél több, de ez lehet hogy hülyeség.

Wish

wish

Sziasztok!

Png!
Bennem is itt van még az az árnyalatnyi hezitálás. Szóval az, hogy meddőségi központ a köv. lépés jó is meg nem is.
Tudom, hogy ott vannak a szakemberek, de mindig felmerül bennem, hogy hátha történik valami csoda és összejön spontán..
Mivel kezdik a vizsgálatokat? Neked ki az orvosod ?

Tavaly éreztük igazán, hogy jöhet a prüntyő. Eleinte nem igazán figyeltünk oda a bizonyos napokra, aztán amikor már igen és mindig megjött, valami azt súgta irány a nőgyogyi.

Roxal Ti miért vagytok mesterséges vizeken?

Hajnesz és Te milyen vagy :-) ? Vagyis melyik intézetbe jársz?

Csak kapkodom a fejem, hogy Ti milyen ügyesek és bátrak vagytok!

Madaran, hogy az injekciót magadnak adod be.. Nem semmi.. Megértem, hogy az első beadás hosszúnak tűnt :-)

Sajnálom, Stella, hogy az első alkalommal ilyen rosszul lettél. Ettél, ittál eleget?

Szia Wish!

Beleolvasgattam az archívumba, erről a varratásról mesélnétek nekem? Nem áll össze a kép.

Prue
prue

WishKép
Aranyosak vagytok, de szerintem mindenképpen elájultam volna, bárhol vagyok. Legközelebb majd ücsörgünk egy kicsit az Intézetben, közben iszok jó erős teát és akkor talán nem lesz gond.
Örülök, hogy a melóhelyeden meggondolták magukat és neked is megadják, ami jár.
Mikor kell menned Dévaihoz?

PrueKép
A varratásról mindent megtudhatsz a www.yamamoto.hu címen a beültetéses akupunktúra linken. Tudod, mindent a babáért. ki tudja, lehet, hogy pont ez hiányzott eddig.

HajneszKép
Menni fog az a szurizás. Nem nagy ördöngősség, csak nehéz rávenni magad a szúrásra. Legalábbis nekem ez volt a legnehezebb.
Szóval 24-én indulsz Supre-val? Kiváncsi vagyok nekem mit mond a dokim. Még az is lehet, hogy egyszerre kezdünk.

RoxalKép
Kitartás a lassan múló napokhoz.
Egy kis séta téynleg nem árthat, főleg, ha Te is úgy érzed, hogy jó és van kedved hozzá.
Stella

Kép
stella9

Szia, Prue!
Nekem az segített a döntésben, hogy volt egy csomó egyéb panaszom, amit a nődokim hónapokon keresztül nem tudott meggyógyítani, és mindig másra fogta, hogy mitől van. Igazából ebből lett elsősorban elegem, úgyhogy már csak ezért is váltottam volna magándokira (aki amúgy Dévai lett Kép). Aztán, mint kiderült, nem is volt hülyeség, mert mikor Dévainak elvittem a régi leleteimet, egyből kiszúrt mondjuk egy cisztát, amit a régi dokim észre sem vett. Szóval, én annyira nem bíztam a régi orvosomban, hogy amikor el akart kezdeni nekem gyógyszereket adni, ami elősegíti a teherbeesést, leléptem Kép
Én megpróbáltam úgy hozzáállni ehhez a dologhoz, hogy az, hogy megtörténnek a kivizsgálások, túlképp még jó is, mert utána legalább tudjuk, ha van-e értelme még várakozni a spontánra. Ha bármit találnak, akkor sem muszáj egyből elkezdenem kezelésre járni. Úgyhogy ez nálunk úgy volt, hogy november közepén mentünk el először a klinikára, január végén derült ki, hogy nincs semmi oka annak, hogy eddig miért nem lett baba. Ezután kihagytunk két hónapot, hogy akkor várjunk még egy kicsit, majd amikor nem sikerült, elkezdtük az irányított megtermékenyítést (egy doboz gyogyi, meg két szuri). És amit a mai napig nem akarok elhinni, nekünk úgy tűnik, hogy elsőre sikerült Kép
png

Wish!

Fél órát feküdni? Én folyamatosan fekszem, csak pisilni meg enni kelek fel. De ennek ellenére van hogy kijön, van, hogy nem. Második lombik. Úgy gondoltam, hogy annak még várni kell mondjuk két évet Kép s ki tudja, hátha spontán Kép volt már rá példa.

Prue!
Mi mikor egy éve nekiláttunk a babaprojektnek, elmentünk a nőgyógyászomhoz. Természetesen magánrendelőbe, mert másban nem bízom. Akkor kiderült, hogy nálam nincs semmi gond. Persze nem volt annyira átfogó vizsgálat (pl. hormonokat nem néztek akkor), de kezdetnek megtette. Aztán ahogy nem jött össze a törpe, akkor mentünk el Dévaihoz egy tanácsadásra. Ott megnézték a férjem spermaképét, s ha nem találtak volna semmit, mi is kezdtünk volna irányítottal. De sajnos gond volt, méghozzá nem is kicsi, úgyhogy már nem kellett tovább várnunk, megcsináltattuk az összes kötelező vizsgálatot (vérvétel, hormonszint, nőgyógyászati szűrések megint, EKG, mellkasröntgen), s miután minden leletünk rendben volt, mehettünk is neki a lombiknak. Nálunk március 22-én derült ki a baj, s május 28-án indult a lombik. Nem nagyon akartunk várni, hisz mind a ketten 28 évesek vagyunk. Szerintem egy vizsgálatot mindenképp megér nektek is, aztán eldönthetitek, hogy mit akartok. Ha meg nincs baj, akkor megnyugodhattok, össze fog jönni!

Eszter
Kép
roxal

WishKép StellaKép
Az visel meg Titeket ebben a varrogatásban, hogy sokáig kell egy helyben mozdulatlanul maradni vagy a szúrkálások miatt érzel izomlázat, mert dolgoznak a reflex-pontok? Esetleg mindkettő. Azért sejtem, mi a válasz, de biztosabb, ha Ti mondjátok.Kép
PrueKép
A Schöpfibe meg a Nyírőbe járok (nem értem be egy intézettel!Kép) Egyébként ha az archívban megkeresed Wish szuper táblicskuját, sokmindent megtudhatsz rólunk!Kép
RoxalKép
Kifolyik!Kép Én is úgy csináltam, mint Wish, fél-egy óra vízszintesben, akkor kevésbé akar kijönni.Kép Attól is is függ, hogy fekszel. Én sokat fészkelődtem, azért jött ki...Kép
hajnesz

HajneszKép
Szerintem engem az viselt meg, hogy az kettő kivételével fájtak a szúrások. Tudtam, hogy ég egy csomó visszavan, ki kell bírni és lehetőleg minél lazábbnak kell lenni.
Most meg dolgoznak a cérnák a helyükön. Ami a fejem búbján van az bizsereg, ami izomban az fájdogál.
Stella

Kép
stella9

Hajni!

Akkor jó, én is fészkelődöm, mert péntek óta szinte már sehogy sem jó. Ma pl szerintem egy teljesen kijött, de van, hogy teljesen bent marad. Most még nincs vele baj, csak ha jövő héttől visszamegyek dolgozni, akkor ott nem lesz fél óra pihenő... Mellesleg az én cégem is alkot. Úgy, hogy itthon végig dolgozom, s a munkám 80%-át meg tudom csinálni, szabadságot vetetnek ki velem... Ha szabadság, akkor nem csinálok semmit. Ha viszont dologzom, az nem szabadság. Jó lenne az a törvény már nekünk.

Eszter
Kép
roxal

Roxal, ez így nagyon nem stimm. Ezért simán büntethetők lennének... Nem lehet velük megbeszélni a dolgot? Durva, hogy elvesznek így tőled egy hét szabit. Télleg, miért nem irattad ki magad háziorvossal? Nekem amikor problemám volt a fehérjehiány miatt, lazán kiírt egy hétre, úgy hogy mutattam neki Dévai igazolását.
Wish, nem is gratuláltam neked, hogy mégis kapsz bónuszt Kép Ez tök jó érzés lehet, hogy végül akkor mégis csak megbecsülnek Kép
amúgy továbbra is le a kalappal előttetek, hogy kibírjátok ezt a cérnás történetet. Én azt hiszem, nem lennék rá képes...
png

Png!

Szorgosan mentem a mailezéseket, meg a telefontársaságtól is lehívhatók a bejövő s kimenő hívások. Ha kirúgnak a cégtől, akkor nagyon csúnya pernek néznek elébe. Majd még beszélek a főnökömmel, hogy ez így nagyon nem oké. Meglátjuk mi lesz belőle.

Eszter
Kép
roxal

Ez azért akkor is igazságtalan dolog. Ahelyett, hogy szépen nyugisan pihizhetnél otthon, egyrészt stresszelnek, másrészt még dolgoznod is kell... Ágyban laptop? Vagy hogy oldod meg? És gondolom, nem tudják, hogy miért vagy otthon.
png

Végre visszaértem a dokitól.
Még mindig nincs semmi konkrétum, csak annyi, hogy vasárnaptól napi 1 ampulla decapeptyl, amíg meg nem jön, aztán újra doki.
Amúgy 9-16-ig nincs itthon, úgyhogy lehet, hogy nélküle kell stumiznom Kép!
De akkor is sikerülni fog!!!!

RoxalKép
Ez tényleg nem túl fair a cégedtől! Reméljük kárpótol az élet és akkor már csak pár hónapig használnak ki Kép!
Stella

Kép
stella9

Drága lányok!

Bocsánat, hogy így eltűntem, de úgy éreztem egy kicsit muszáj szüneteltetnem a netet, mert kicsit besokalltam tőle. A sok para után most megpróbálom élvezni is ezt a csodát, persze a parák sosem múlnak... Próbálok kizárólag csak erre a topikra koncentrálni (már nagyon hiányoztatok), nem olvasgatni össze semmit máshol (bár magamat ismerve, ez nem lesz könnyű). Rólunk: jól vagyok, rugdosnak a kis bébik, de már jó rég láttuk őket. Köv. vizit kedden, akkor biztos lesz UH is. A laborjaim továbbra sem valami fényesek, de most a májenzimem tök OK lett (kopp kopp), viszont az összfehérjém totál rossz. Azt mondta kinyír ha nem eszem a húst... Benne vagyunk a 23. hétben, remélem minden rendben lesz.

Csak nagyjából tudtam visszaolvasni, elkapni pár infot, úgyhogy tuti kihagyok sokmindent.

RoxalKép Megy a drukk ezerrel. Olvastam, hogy para volt a kevéske tüsző miatt. Nekem is csak 4 volt végig, hőbörgött, majdnem leállította, aztán hatot kivarázsolt belőlem, de csak 4 termékenyült meg. Másnapra maradt 3, őket kaptam vissza. Különben akkor én is paráztam a mennyiségen és a "nagy öreg" Dorist kérdeztem, hogy miket látott már. Õ mondta, hogy egy topikos lánynak csak 1 tüszője lett, az megtermékenyült (ICSI), visszakapta és abból lett az első kisfia. Utána spontán ikres lett, szóval most van 3 fia.Kép Jó, hogy pihizel szerintem, én is ezt tettem. Most semmin ne idegeskedj. Az utro nekem is mindig kijött, volt, hogy egy az egyben.
NikoszKép Bocs, hogy csak most válaszolok, de nem is tudtam volna sokkal okosabbakat mondani akkor sem, minthogy anno eléggé részletesen leírtam ide, hogy hová mentünk, kik nézték meg a babókat, stb. Addig ne izgulj, amíg semmi nem utal bajra, (bár én az AFP után is megnézetném őket) és utána még ráérsz bejárni ezeket a lehetőségeket. Hogy döntöttetek végül is?? Tudod már a nemeket? Szerintem 2 fiúKépKép!!
Stellus, drágaKép Te kis hős ezzel a cérnákkal. Durva ez az ájulás, mi? Ijesztő. Remélem már jobban vagy. Olvastam, hogy a párod eredménye nem lett jobb, de szerintem a spontán sosem kizárt. Veled semmi gond és ez fontos!!! Iszonyúan szurkolok, lassan mágus, stimu, baba!!!!!
WishKép Az én uram szedte ezt a bogyeszt. Én nem tapasztaltam nála semmi változást, azon túl, hogy kanosabb lett tőleKép. De azért megkérdeztem őt is, hogy emlékszik. Szerinte picit agresszívebb lett, olyan értelemben, hogy hamarabb felhúzta magát dolgokon, veszekedett velem, stb. Na most egy átlagos embernél ez fel sem tűnne, de azén párom maga a megtestesült nyugalom. Én erre nem is emlékeztem, de visszagondolva épp nyaraltunk és hát tényleg volt pár anyázás - de szerintem ez tök jogos ha egy bicikli túrán szétszakad a láncodKép Na mindegy, semmi testi változás és ez sem volt vészes. Különben csk egy dobozt szedett be augusztustól (60 szem? talán). Közben nyomta a macát, c vitamin, e vitamin, cink, stb. Hipp hipp hurrá a bónuszhoz (itt most Hajnesz cheer csapatát képzeld elKép)
TimikémKép Sajnálom, hogy megjött. De kipihenten, tele napsütéssel minden más lesz!! Dubrovnyik gyönyörű!!! Mi minden nyáron Horvátországba megyünk. Ez már szinte beteges. Szanival én is beszéltem vagy egy órát!!!
AnnusKép Milyen a homeo??? Mikor is kezdtek pontosan? És mikor is utaztok pontosan?? Sajnálom ami a munkahelyeden történik. Remélem minden szépen a helyére kerül szeptembertől!!!!
PngKépLavyKép: Veletek is minden OK??? Hogy vagytok?

Puszi nektek
enigma
enigma

Enigma, örülök, hogy rendben vagytok! Már nagyon hiányoltunk a topicból! Úgyhogy csak támogatni tudjuk, hogy erre az egy fórumra koncentrálj, de erre minél gyakrabban KépKép
Mi megvagyunk, köszi Kép Majd jövő pénteken megyünk dokihoz, olyan, mintha az egész életem másból sem állna, csak számolgatom a napokat a köv. UH-ig, hogy lássam, hogy minden ok. De a hányingerem most már folyamatos, ez meg picig megnyugtat Kép
png

EnigmaKépKép
DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Úgy örülök, hogy jelentkeztél és hogy nncs semmi gond veletek!
Nagyon hiányoztál, de gondolom van elég dolgod.
Rémtörténetek olvasgatása tilos Kép!!!

Igen, hamarosan követem a példádat Kép!
Ha tudsz gyere gyakrabban, mert mindenki nagyon hiányol!
Vigyázz magatokra és hatalmas pusszancs a pocaklakóknak, mert ugyebár most van mit bepótolni Kép!
Stella

Kép
stella9

EnigmaKép
Jajjdejó, hogy jelentkeztél! Nagyon örülök, hogy jól vagytok!!! Muszáj mindenképpen a húst nyomatni, nincs valami "fehérje-bogyó", ami rendbeteszi a szinteket???
Akkor megegyezhetünk a kéthetenkénti bejelentkezésben?Kép Na jó, csak vicceltem, gyere, ha tucc, sokat gondolunk Rád!Kép
hajnesz

Png!
Jól sejted, laptop az ágyban, azt fekve is lehet. Nem stresszelnek, abszolút nem érdekelnek. Tv-zek (szörnyű műsorok), netezek, meg olvasgatok. Most főleg tankönyveket, mert jövő héten megint vizsgázom.

Enigma!
De jó, hogy írtál. Jó tudni, hogy a körülményekhez képest minden rendben van. Nálunk rosszul mentek a dolgok. 4 tüszővel indultunk, 8 lett belőle, de csak 6 volt megszúrható, sa bból kettőt kaptam vissza. De én egy babóval is boldog lennék. Kettővel meg főleg.

Stella!
legyen igazad! Kép

Eszter
Kép
roxal

Roxal, én is így csináltam, amikor itthon kellett feküdnöm a fehérjehiány és következményei miatt... szegény, és még tanulhatsz is... nem csoda, hogy nincs valami rózsás kedved Kép

Enigma, azt el is felejtettem mondani, hogy ha már egy órát dumcsiztál Szanival, írhatnál nekünk egy kicsit róla Kép Télleg, mekkora már a pocakod?
png

Ú csajok!
Köszi, hogy így örültök nekemKép
StellusKép Igen, sok pocisimit kihagytunk, de már át is adtam a puszikat a 2 kis mocorginakKépKép
HajnikámKép A múlt héten itt volt egy doki barátnőm. Mondtam is neki, hogy találjon már nekem ki valami fehérjét, írjon valami receptetKép. Gondolhatod, hogy elküldött a francba, pedig csak vicceltem. Sajna ez van, muszáj. Aztán vega leszek tutira!!!
PngKép Hát ezeket az UH-kat én is alig bírtam kivárni. Azt talán írtam is, hogy a párom viccesen rákérdezett, hogy mennyi egy ilyen gép... Addig is, a hányingerrel vigasztalódtam én isKép
RoxalKép Csak azért írtam ezt le, mert kábé hasonlóan alakultak a dolgaink. Kitartás!!!

pussz
enigma
enigma

PngKép
Háát csak azért nem írtam a Szaniról, mert a Timi a lényeget elmondta. Front miatt volt a múltkori görcsölés. Nem dolgozik, bejár Pestre dokihoz, akkor épp a piacról bandukolt haza. Hát úgy elvan nyugisan. Azért ezt nehéz így itthon húzni, de majd próbálunk talizni. Szóval jól van nagyon. Próbál gépet szerezni és aztán jön - megígérte.
Pocim? Háááát. A barátnőim szerint már elég nagy, én nem tudom. Majd megpróbálom lefotózni és felrakom.
pusz
enigma

Enigma!
Hát sokban örülnék ha hasonló lenne a sorsunk KépKép Hihetetlenül telik az idő (persze kivétel az utolsó egy hét, mióta itthon vagyok), még csak most derült ki, hogy ketten vannak a pocidban, s már túl vagy a félidőn... De jó!

Eszter
Kép
roxal

Enigma, nekem is fehérje problemám volt, a doki azt mondta, hogy ha nem vagyok képes elég húst enni, akkor szedjek valami testépítőszeres dolgot Kép mert inkább az, minthogy kórházban kössek ki Kép
png

Enigma Kép
De jó, hogy jelentkeztél Kép
Szuper, hogy jó lett májenzimed, a husit meg tessék enni, és akkora fehérje is jó lesz. Elhiszem, hogy nehéz, de most muszáj kibírni.
Irtó gyorsan telik az idő, már túl vagytok a félidőn Kép Neveken gondolkoztatok már?

Puszi: Wish

wish

Kép

wish

Wish!

már épp hiányoltam a táblicskut. Remélem hamarosan felkerülök Png neve alá a kiváltságosokhoz, hogy aztán ti is kövessetek engem Kép Lassan ti is kezdtek, nem?

Eszter
Kép
roxal

PngKép
Ez a testépítős dolog komoly?????
WishKép
Panna és ZsomborKépKép
RoxiKép
Drukkolok, hogy minden ugyanígy alakuljon.
pusza
enigma

Sziasztok!
Remélem nem alkalmatlankodom, de segítséget szeretnék kérni tőletek. Jövő hét kedden megyünk az intézetbe du. 4-re, és nem tudom, hogy számíthatunk-e valamilyen vizsgálatra egyáltalán? Másrészt nem tudom, hogy mi mennyibe kerül, nagy segítség lenne ezzel is tisztában lennem. A hozzászólásaitokból úgy látom, meg vagytok elégedve, ez nagyon megnyugtató. Dévai doki fog fogadni, ő jó?
Előre is köszönöm a segítséget.
vanda978

Szisztok!

Úgy örülök hogy jelentkeztél Enigma!KépKép Már tényleg vártalak! szupi hogy most jók lettek a májenzimeid, képzeld, nekem meg most nincs fehérje a vizeletemben! Biztos szuperül betartottad a diétát! És amit a babáim neméről mondtál...! Tisztára ráérzel, ugyanis kedden voltunk a Dévai dokinál, és a multkor azt mondta, hogy mintha az "A"-nak lenne valami a lábaközt, most peddig elég egyértleműen látta, hogy a "B"-nek van valami a lába közt! Bár lehet hogy ez még korai megállapítás, de ezek alapján lehet hogy igazad lesz, ráadásul már én is így gondolom, hogy lehet hogy két fiam lesz! (Wish!KépKépAzért még ne írd be a táblába, majd csak ha biztosabb lesz!Kép)
Már egy halom vitamint szedek: Elevit, Folsav, MagneB6, valami vastabletta, meg jódtablettát is!
Hát nekem is ecsetelgette a diétát, meg hogy megnyúz ha nem tartom be! Jelszava: hús, zöldség + napi 3 alma! De hogy mekkora tenyere van és milyen vastag! Ez eddig fel sem tünt, szerintem azért én ennyi hús nap-mint nap nem bírok megenni még 5 hónapon keresztül! Pláne kenyér és egyebek nélkül, na meg sótlanul! Kicsit nehézkes ez a diéta, de nagyon rajta vagyok! Bár azért nem minden nap jön össze 100%-osan! Tényleg, van valimi jó recepted? Miket lehet enni?
Kaptam beutalót a SOTE-ra, pénteken kell hívni időpont miatt! Megvárjuk hogy ott mit javasolnak! Nagyon nem szeretném az amniot!
Azért még azt elmesélném, hogy az itthoni dokimmal (aki genetikus)beszélgettünk erről az amnio témáról. Képzeljétek, azt mondta miután rákérdeztem, hogy az UH-okkal (genetikaival sem)nem lehet kimutatni a kromoszómabetegségeket, és hogy az esetek nagyon-nagy százalékában nincs is semmilyen ráutaló jel! Sőt, sokszor az derül ki, hogy a magasabb nyaki redővel rendelkező magzatok - akiknél betegségre lehetne következtetni - telejesen egészségesek!
Azért ő megint elbizonytalanított evvel, de próbálok nem roszra gondolni, sőt én is eltiltottam magamat a netről (kivéve babanet), mert én is állandóan rosszakat olvasok, és csak jól felzaklatom magam!

RoxalKép! Szorítok értetek!

Puszi Mindenkinek!
nikosz

Bocsánat, hogy eltűntem, megint a Bács-Kiskun megyei cégünknél kellett helyrehoznom azt, amit mások jó alapos munkával elsz..tak. Már hetek óta dolgozom az ügyön, de még mindig nincs vége, de már látom, hogy egyszer be tudom majd fejezni. Sőt a főnököm ismét előhozakodott a menjem már át végre a másik telepre dolgozni (70 km Ceglédhez), hétfőig kell gondolkodnom rajta. Nagyon nehéz dolog ez.
Csak futólag tudtam a rengeteg irományt átolvasni (ki is panaszkodott, hogy pang a topikKép).

Roxalkám! Csak tarts ki ügyesen, még jó, hogy van laptopotok... Érdemes nyomni az ágyat azért a 2 szépségértKép

Enigma! Nagyon jó neveket választottatok!!! Remélem, a pesti talin Te is ott leszel, és elő azzal a pocakos képpel, írtóra kíváncsi vagyokKépKépKépKép

Png! Hanyadik hét is a Tiétek?? Hipp-hopp itt lesz a kritikus 12 hét, aztán jöhet a terhesség szépséges részeKép

Hajneszkám, ha jól látom, Te is inkább a többieknek válaszolgatsz, és készülsz a Nagy Szurikra. De jó, már mindjárt kezdeszKép, ugye, Wishünk!?

Wish! Tök jó a munkahelyi rendeződés (legalábbis a pénzé).

Vanda!
Igen, az első alkalommal már meg fog nézni ultrahanggal, hogy milyenek a petefészkeid és a méhed. Vigyél minden leletet, ha van (hormonok, mindenféle vérvétel), de ha jól emlékszem, csak 6 hónapnál frissebbet fogad el. A férjednél úgyszint kellenek a vizsgálatok. A honlapjukon megtalálod a kellő vizsgálatokat, habár jövő keddig már necces bármit is megcsináltatni belőlük, de a vérvételekre a háziorvos is beutalhat (ha jól tudom). Első vizit 8 vagy 10 ezer, aztán jönnek a 7 ezres talcsik.
Igen, szeretjük Dévai doktort, sőt ez itt a Dévai Doki fun (jól írtam, segítség??!) club.

Holnap megyek először lelket túrkászni, majd estére beszámolok.

Ja, 30 éves vagyok táblicskuilag.

Jó éjtKép
lkt

LktKép

Turkászás alatt a pszichológust érted?Kép
Gondolom mindannyian tudjátok, hogy átestem egy nagyon brutális szülés utáni depresszión. Most is járok terápiára egy nagyon jó fej nőcihez. És ő mondta, hogy a nőgyógyász ismerőse már egyből küldi hozzá a pácienseket ha kiderül, hogy valami nem stimmel. Nekem tegnap azt mondta az Éva (akihez járok), hogy lelki okok miatt nem estem teherbe. A Dévai is mindig vakarta a fejét, hogy ilyen eredményekkel már rég terhesnek kéne lennem. Szóval csak azt akartam mondani, hogy hajrá. Én miközben csináltam a sok inszemet és lombikot nem is éreztem, hogy milyen nehéz. Aztán egyszercsak rászakadt a fejemre.
Mindenkinek sok sikert!!!
Ikresek, kössétek fel jól az alsótKépKépKép Eggyel is nehéz, hát még kettővelKép

Puszi, Gigi

KépKép
gigi28

Timi :Kép
Azért 70 km elég sok nem? Mindennap oda-vissza...
Főleg augusztustól babásan Kép

GigiKép
Jó, hogy jelentkeztél, ezek szerint olvasol minket Kép

Gondolkoztam én is a pszihológuson (bár nálunk ugye Atyai oka van a lombiknak), de nem tudom mennyit tudna segíteni. Most úgy érzem, hogy Farkasokkal és Zsebivel tök jól ki-meg-át tudunk beszélni mindent, és olyan mélyen amilyen mélyen csak jól esik. Nem hiszem, hogy bárkivel jobban tudnák beszélni a dologról, vagy szerintetek ez nem elég?

Tegnap volt átthallásvizsgálat a házukban. Anniyra rosz a hangszigetelés, hogy hallani ha pislog a szomszéd. Na jó a pislogást nem, de beszélgetést, Tv-t, pisilést, zuhanyzást, szexelést, takarítást (nem csak a porszívót, a partvist is ) az kajakra. Vicces volt, hoztak hangcsináló gépeket aztán megmérték mennyire hallatszódik át a szomszéd lakásba. Hát nagyon kíváncsian várjuk az eredményt. Ugye Farkasok? Kép

Egébként ma végre lesett a hőm. Remélem megjön estére és holnap hívhatom a doktorunkat Kép

Wish

wish

WishKép

Olvaslak titeket minden nap és szurkolok ezerrel. Nálunk is a férjemmel voltak gondok. Míg lombikoztam, eszembe sem jutott, hogy valaha pszichologushoz menjek. De szerencsére csak a nők 10 %-át éri el a depresszió. Az meg szerencsétlenség, hogy abból a bizonyos 100-ból én voltam a 10.Kép

Dévai Fun ClubKép Jót röhögne ha tudnáKép

Puszi

KépKép
gigi28

Hú, lányok, nem panaszkodom, nagyon sokat írtatok Kép
Enigma, nekem komolyan mondta a testépítős cuccot, mert én mondtam, hogy minden nap ettem húst, ennek ellenére nagyon durván előjött a fehérjehiány. Pénteken voltunk ott, azt mondta, hogy várjak keddig, ha addig napi ötször eszem húst, el kell múlnia, és azt érezni is fogom. Ha nem, akkor inkább az a vacak, mint a kórház.

Nikosz, szerintem nem éri meg ezen aggodalmaskodni. Száz százalékosan biztos vizsgálat úgy sincs, így ha az egyéb leletek rendben vannak, én nem biztos, hogy bevállalnék egy ilyen kockázatos beavatkozást. Főleg, hogy azért te is megszenvedtél értük a lombikkal. aztán meg különben se írj ide ilyen félelmetes dolgokat, mert Enigma tőlünk is el lesz tiltva Kép Kép Pedig most nagyon szorgalmasan jelentkezik, tisztára mint régen Kép

Lkt, Wish közben felrakta a táblát, de azért leírom, hogy holnap leszünk nyolc hetesek Kép Jövő pénteken megyek dokihoz, nagyon szeretném már elérni a 12. hetes kort, hogy ne kelljen azon aggódni, hogy ugye nem lesz addig se semmi baj. Mindenesetre eddig sztem meglepően jól viselem, én legalábbis azt hittem, hogy majd mindig rosszul leszek, de nem Kép Csak fáradékonyság és hányinger Kép Nem volt se erősebb görcs, se vérezgetés, pedig tegnap maradt ki a második mensi, és azt nagyon sok helyen írták, hogy azért azt ilyenkor meg szokták érezni. Amúgy annyira édes, hogy pont a házassági évfordulónk előtt pár nappal töltjük be a 12-t, így valszeg az évfordulón fogjuk először is bárkinek elmondani Kép

Gigi, örülök, hogy te is jelentkeztél, és egyből kétszer is Kép Mi nem sokat beszélgettünk még, mert te pont akkor hagytad abba a rendszeres topiclátogatást, amikor én kezdtem Kép De remélem, hogy most majd bepótoljuk Kép

Vanda! Első alkalommal nekem UH és rákszűrés volt (ez utóbbi azért, mert pont akkor volt aktuális), így a két vizsgálat miatt 10 000-et kért el. Amúgy tőlünk most már alapból 8000-et kér egy alkalomért, gondolom, emeltek az árakon, szóval, így kell kalkulálni. Vigyetek el minden leletet, amitek csak van, ha nincsenek, akkor elmondja majd, hogy a háziorvostól milyen beutalókat kérj. És akkor jöhet el elég mozgalmas egy hónap, mire mindent összeszedsz Kép Ha valamilyen leleted nincs, írj majd nyugodtan, és itt megmondják, hogy hol érdemes megcsináltatni (mármint hogy hol van kész leghamarabb), stb.
Amúgy mi mindannyian dévai dokisok vagyunk, úgyhogy jó helyre kerülsz majd! Azzal számolj, hogy nem ritka, hogy 1-2 órát csúsznak a megadott időponthoz képest, mert nagyon sokan járnak hozzá, és pont ezért mindig közbejön valakinek valami Kép
png

Enigma!
Bár mi még nem tartunk ott, de ha lány lesz, nálunk is Panni lesz Kép tényleg sokban hasonlítunk, a Zsombor is kitűnő választás.

Vanda!
Dévai doki az egyik legjobb. A lényeget már leírták neked, lesz egy vizsgálat nálad (uh), meg valószínű a férjednél/párodnál egy spermakép vizsgálat. Aztán a többi az alapján majd alakul. Nekünk az első vizsgálat 17 ezer volt (az, amiket valószínű meg fog csinálni).

Nikosz!
De jó, két fiú Kép Köszönöm a szurkolást Kép

Timi!
Hát megint feladták neked a leckét. Ez a munkahely dolog nem segíti a babásodásodat, úgy érzem. Remélem igazad lesz, s tényleg érdemes feküdni értük...

Pesti tali mikor is lesz?

Gigi!
De jó, hogy te is jelentkeztél Kép Ugye jobban vagy? Legalábbis az írásodból erre következtetek. Csodálkoztam is, hogy nektek milye későn jött össze, de akkor megvan a magyarázat. Viszont megérte, gyönyörű a kisfiad.

Eszter
Kép
roxal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?