Halló!!!!
Stella,
végre valaki Decapepthylt kap, tök könnyű beadni, tegnap pont írtam Hajnesz, hogy is kell csinálni.
Enigma,
Fú rohan az idő. Jó neveket találtatok, Nekünk a Zsombor (bár én csak magamban Zsombinak hívom) van talomban ha lesz egy fiú is az aprónép között. Ami pedig a fehérjét illeti, hát nem tudom hogy ez a testépítős dolog mennyire jó , de esetleg, ha van ismerősöd, mint pl. én akkor kipróbálhatod a Nutralight terméket, csak Amwayes hálózatban lehet kapni, de ha kéred totál bekerülési áron haszon nélkül tudok neked hozni. Ezt azoknak ajánlják, akik vegák de a fehérje miatt kell valami pótlás. A termék kizárólag szójából készül, poralapú.Lásd kimásoltam:
"Tulajdonságok
- Kiváló minőségű fehérje koncentrátum, amely szójából és tejből lett kivonva
- Egy adag kevesebb, mint fél gramm zsírt tartalmaz
- Nem tartamaz mesterséges édesítőt, tartósítószert, aromát, vagy színezőanyagot
- Semleges izű
Előnyök
- Teljes értékű fehérjét tartalmaz
- A szervezet számára szükséges fehérjét zsírmentes formában biztosítja, valamint tartalmazza a szójából származó izoflavonoidokat, vasat és kálciumot.
- Biztosítja a szervezet számára szükséges fehérjét és a 9 eszenciális aminosavat, és a szervezet számára szükésges arányban tartalmazza az aminosavakat.
Használat
- Bárkinek ajánlott, aki nem fogyaszt megfelelő mennyiségű tejet, húst, sajtot, vagy egyéb fehérjében gazdag ételeket.
- Bővebb fehérjebevitel javasolt, a növésben lévő gyerekeknek, időskorúaknak, valamint sportolóknak.
- Fogyasztáskor tegyen egy kanál (10 g) fehérje port egy pohár tejbe, gyümölcslébe, vagy egyéb folyadékba. Ha szükséges ízesíthető tetszés szerint. A pohár tartalmát kevergesse gyors tempóban 45 másodpercig, vagy egy zárt edényben erősen rázogassa össze.
- Ízesítésként gyümölcs, vagy zöldség adható hozzá. Főzésnél vagy saláták készítésénél is alkalmazható a zöldségekhez vagy az ételbe keverve."
Ha a fenti info nem lenne elég, akkor a
www.vebso.hu>>vendég Enigma, Ajánlóba "Gazdag">>baloldalt Exkluzív termékek>>Nutrilite>>Wellness termékek .
Gigi,
Hurrá, Hurrá, újra itt.
Nikosz, ma este utazunk Kazincbarcikára, egész hétvégén ott leszünk, beugorhatok ha nem bánod. telcsi:20-984-30-86
Még mindig nincs gépünk otthon.
Puszi Farkasok J